eitaa logo
"ممهدین"
249 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.6هزار ویدیو
86 فایل
🕸باطل همیشه در لباس حق می آید،اما اگر استقامت ببیند باطن اصلی خود را نمایان خواهد کرد،قالوا ربنا الله ثم استقاموا مبارزه با استکبار : تقویت جبهه حق .
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
عَنْ رَسُولِ اللّه (صلی الله علیه و آله) : تَحَرُّوا الصِّدقَ وَ إنْ رَأَیتُم أنَّ فیهِ الْهَلَکَهَ فَإنَّ فیهِ النَّجاهَ. وَاجتَنِبُوا الْکِذْبَ وَ إنْ رَأَیتُمْ أَنَّ فیهِ النَّجاهَ فَإنَّ فیهِ الهَلَکَهَ. 🔷پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمود: درپى راستى باشید، اگرچه فکر کنید که مایه هلاکت است، که راستگویى موجب نجات است و از دروغگویى پرهیز کنید اگرچه پندارید عامل نجات است، زیرا آن مایه هلاکت و نابودى است. 📘 نهج الفصاحه ص ۲۲۶ ح ۱۱۲۷٫٫
💍 تا وقتی سمنان بود، نمازهایش را اول وقت می خواند. حالا دو ماهی می شد که به دانشگاه امام حسین علیه‌السلام رفته بود و می خواستم مطمئن شوم که این عادت را ترک نکرده است. 💍 پیامکی برایش فرستادم: « و اقامه برای نمازهای یومیه مستحبه. راستی میدونی توی هر شبانه روز چند بار کلمه ی حیَّ (بشتاب) رو تکرار می‌کنیم ؟» 💍 در جوابم نوشت: «شصت بار منظورت رو فهمیدم، خیالت جمع باشه !» 📖 آخرین نماز در حلب، صفحه ۳۶، خاطره ی پدر .
انسان شناسی ۶۱.mp3
11.8M
۶۱ ▪️شغل اولِ همه‌ی ما، "مهندسی" است! - مهندسیِ آرزوهایمان، - مهندسی افکارمان، - مهندسی دغدغه‌ها و چشم‌اندازمان مطابق با چشم‌انداز خدا، برای ما ! ✘ اگر در این مرحله، نتوانیم موفق شویم؛ تمام انتخابها، ارتباطات، افکار و رفتارمان، تا وقتی زنده‌ایم؛ مسیرِ اشتباه را به سمت شقاوت طی میکند! 💥پس چگونه بعضی‌ها در مرحله‌ی اول، موفق نیستند؛ امّا در خانواده و اجتماع، موفقند؟
2808148.mp3
43.29M
📎 برای امام زمانم چه کنم؟ دعای روح بخش با نوای حاج ✨اللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب سلام الله علیها التماس دعای ظهور 🤲🤲
🍃 حدیث روز🍃 شخص خسیس از غذای مردم نمی‌خورد، تا آنها نیز از غذای او نخورند امام رضا(ع) 📚 بحارالانوار ج۸ ص۳۵۲
💠یک نکته از قرآن 💌 قبل از درخواست (دعای) جدید از خدا، از نعمت‌های قبلی نامی ببرید و از او تشکّر کنید. خَلَقَنِی، یَهْدِینِ و ... 📚استاد قرائتی - آیه ۸۳ سوره شعراء
💠استاد حسین انصاریان ◽️توجه به قرائت قرآن كم شده است، اساتيد ما دائم توصيه ميكردند حداقل روزی پنجاه آيه قرآن بخوانيد. این ارتباط با قرآن است كه لطافت روح ايجاد ميكند.
📸 | بزرگ‌ترین آفتی که ممکن است برای آدمیزاد در تصمیم‌‌هایش پیش بیاید غرور است، خودپسندی است خودمحوری است، آدم خودش را بیش از آن چه هست باور کند. خیال کند یک تافته جدا بافته‌ای است همه خلق یک طورند، و خودش ممتاز است، گاهی آدمیزادها به این مبتلا می‌شوند. ۱۳۹۲/۰۲/۲۷
🌠👈 🌠👈 ؟ 👈 تا به یقین نرسیدی، تا به یقین نرسیدی، نتیجه نمی گیری. مرضو ها، شکّوها، با دودلی کسی به جایی نمی رسد. با ظنّ و تردید کسی به جایی نمی رسد. در کارهای دنیایی ات تا عزمت را جزم نکردی به جایی نمی رسی. در کارهای دنیایی ات. تا تردید داری، دودل هستی به جایی نمی رسی. در کار آخرتت و سعادت ابدی ات، با تردید و دو دلی می خواهی به جایی برسی؟ چه کسی، چه کسی با شکّ و تردید در همین نشئه توانست زندگی مادی فراهم کند؟ آن کسی می تواند دنبال کسب و کار برود که یک دل و یک دست بشود؛ شک را به کنار بگذارد: الهی به امید تو به راه بیفتد. و الا با چکنم؟ چکنم؟ بشود، نشود، بالاخره به راه نمی افتد.
تا دیروز در همین میگفتند عزاداری بیشتر از ۳روز بدعت است! اما الان خبر ۴۰روز عزای عمومی حاکم را با افتخار منتشر میکنند! این دُم خروس نیست، دُم شتر مرغ است(: پ‌ن: دفتر اصلی امارات است. بیچاره کسانیکه دین‌شان را از این مزدوران پَلشت میگیرند. 💥ببینید و انتشار دهید
5.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خدا چقدر قشنگ میگه: حواسم هست تودلت چی میگذره❤️