eitaa logo
"ممهدین"
256 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3.6هزار ویدیو
84 فایل
🕸باطل همیشه در لباس حق می آید،اما اگر استقامت ببیند باطن اصلی خود را نمایان خواهد کرد،قالوا ربنا الله ثم استقاموا مبارزه با استکبار : تقویت جبهه حق .
مشاهده در ایتا
دانلود
کانال هواداران کوی یار_کانال هواداران کوی یار .mp3
1.21M
💿 🎙 حفظه الله 🔰 یکی از چیزهایی که در سه شب قدر باید از خداوند درخواست کرد
4_5987690495210423682.mp3
1.11M
💿 فایل صوتی 🎙 حفظه الله 🔖 ....🔖
10.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢مادرش بهش میگه حجاب نزار❗ ✅ مخالفت خانواده با دختر ۹ ساله اصفهانی و ماشاءالله به عقل این دختر ۹ ساله ✔️یاد روایتی از پیامبر صلی الله علیه و آله افتادم که روزی از کوچه‌ای می‌گذشتند. ❓نگاه مبارکشان به گروهی از کودکان افتاد که در حال بازی بودند. ❗پیامبر در همان حال فرمودند: «وای بر احوال فرزندان آخرالزمان از دست پدرانشان؛ وَیْلٌ لِأَوْلَادِ آخِرِ الزَّمَانِ مِنْ آبَائِهِم‏.» ❓اصحابی که حضور داشتند از پیامبر سؤال کردند یا رسول الله پدرانشان مشرک‌اند؟ ❗پیامبر اسلام فرمود «نه بلکه پدران مؤمن و مسلمان دارند.» ❓اصحاب پرسیدند پس علت تأسف شما چیست؟ ❗پیامبر فرمود: پدران و مادران آخرالزمان بیشتر توجه خود را صرف برآوردن نیازهای مادی فرزندان خود کرده و از تربیت دینی آنها غافل‌اند. ❗برخی از آنها چیزی از واجبات و فرائض را به فرزندانشان نمی‌آموزند ❗و اگر فرزندی شخصاً برای یادگرفتن احکام اقدام کرد او را از این کار باز می‌‌دارند ❗و به بهره‌ی بسیار اندکی از دنیا برای آنها راضی می‌شوند. ✔️آنگاه پیامبر فرمود «من از آنها بیزارم و آنها نیز از من بیزارند.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🔰 👈بهترین علوم طبیعی معرفت نفس انسانی و اثباتِ کلمه نوری بودن نفس و این که ،دارای ذات روحانی و شعله ملکوتی است ،و این که ، با موت بدن نمی میرد ،و چگونگی استکمال آن و مشابه جوهر ملائکه شدن است.... چرا که ، معرفت نفس و احوال آن ، مادر حکمت و اصل سعادت است. 📚
🍀آفتاب کارش نور دادن است. آفتاب سایه نمی دهد، نور می دهد. این کار آفتاب است. سایه از درخت و دیوار است. آفتاب کارش بالذات رحمت است، «یَا مَن سَبَقَت رَحمَتُهُ غضَبَه». او بالذات خیر و خیّر است. نور از اوست و بس. شرها، بدی ها و تیرگی ها مجعول بالعرض اند، بالذات از جانب حق جلّ و علا نیست، چون این طرف آلوده است او کارش این است که بیافریند. امساک فیض از آن طرف نمی شود، آنچه که از جانب اوست حق است. راستی و درستی است، بدی ها از این سو از جانب ما هستند.
☘️ علامه حسن زاده آملی : 🌷حضور همانند پرنده ای است که وقتی بر دوش کسی نشست، به اندک لغزشی فرار خواهد کرد و لذا فرد برای نگهداری آن باید خیلی دقت به خرج دهد تا آن را از خود نراند.
52.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
«برنامه ای شب برای خودتان قرار بدهید » بیانات ارزشمند و دستور العمل خودسازی حضرت علامه حسن زاده آملی رضوان الله تعالی علیه
🔰اثر دعای برای فرزند 🔸پيامبر اکرم-صلی الله عليه و اله : دُعَاءُ اَلْوَالِدِ لِوَلَدِهِ كَدُعَاءِ اَلنَّبِيِّ لِأُمَّتِهِ. «دعاى پدر براى فرزندش مانند دعاى پيامبر براى امتش مى باشد.» 🔰از ملا محمد تقى مجلسى پدر علامه مجلسى نقل کرده اند که فرمـود : 🔹در يکـى از شبها بعد از يک حالت خـوشـى به مـن دست داد که فهميدم هر حاجتى از خدا بخـواهـم بر آورده مى شود و فکر کردم، در امـور دنيا و آخرت چه چيز از خـدا مسئلت بنمايـم ناگاه صداى گـريه محمـد بـاقـر از گهواره بلنـد شد. عرض کردم «الهى به حق محمد و آل محمـد اين طفل را مروج ديـن خـودت و نشر کننده احکام سيد رسولانت قرار بده و او را موفق کـن به تـوفيقـاتـى که انتهايـى بـراى آن نبـاشـد » 👈🏻۲۷ ماه مبارک رمضان سالروز وفات علامه مجلسی رحمه‌الله علیه می باشد شادی روح این عالم وارسته جهان شیعه حمد و سوره و صلوات بر محمد و آل محمد قرائت بفرمایید
🔰 از امام صادق علیه السلام روایت شده که در این را بسیار بخوان: 🔵 یَا مُلَیِّنَ الْحَدِیدِ لِدَاوُدَ عَلَیْهِ السَّلامُ، یَا کَاشِفَ الضُّرِّ وَ الْکُرَبِ الْعِظَامِ عَنْ أَیُّوبَ عَلَیْهِ السَّلامُ، أَیْ مُفَرِّجَ هَمِّ یَعْقُوبَ عَلَیْهِ السَّلامُ، أَیْ مُنَفِّسَ غَمِّ یُوسُفَ عَلَیْهِ السَّلامُ، صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ کَمَا أَنْتَ أَهْلُهُ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَیْهِمْ أَجْمَعِینَ وَ افْعَلْ بِی مَا أَنْتَ أَهْلُهُ وَ لا تَفْعَلْ بِی مَا أَنَا أَهْلُهُ 🔵 ای نرم کننده آهن برای داود علیه السلام، ای بردارنده بدحالی و بلاهای بزرگ از ایّوب علیه السلام، ای از بین برنده اندوه شدید یعقوب علیه السلام، ای زایل کننده غم یوسف علیه السلام، فرست بر محمّد و خاندان محمّد، چنان که تو سزاواری که فرستی بر جمله آنان، و با من چنان کن که تو شایسته آنی نه چنان که من سزاوار آنم. 📚 مفاتیح الجنان (بحارالانوار ج ۹۵ ص ۱۵۶)