✨﷽✨
🌸یکچیز را من از شما میخواهم که
خود هم به آن عمل میکنم؛
هیچکس مـــرا در ایــن
دوره نشیب و فـــراز انقـلاب،
در سخت ترین شرایط
نتوانستهاست با #قیافه_افسرده ببیند!
ما که به دنبال «احدی الحسنیین» هستیم (شهادت یا پیروزی) دیگر چرا افسردگی؟
افســـــــــــرده نباشــــید!
چــهرهها شــاداب باشـد!
نشـــاط داشــــته باشـید!
آن وقت شعارتان همین است که آمریکا و مزدورانش هیچ غلطی نمی توانند بکنند.
#شهید_بهشتی ♥️
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______
http://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
✨﷽✨
🍃❤️
#خداوند_مشتاق_کیست؟
✍ میرزا جواد آقا ملکی تبریزی
خداوند به یکی ازصدیقین وحی فرمود
که من در میان بندگانم کسانی را دارم که
مرا دوست دارند و من هم آنها را دوست دارم.
آنها مشتاق من هستند و من نیز مشتاق آنها
مرا همواره یاد می کند، من نیز به یاد آنها هستم.
در تمام کارها به من نظر دارند، من هم
توجهم به آنهاست. آن صدیق گفت: معبود
من نشانه آنهاکه مورد توجه توهستند چیست؟
👈فرمود: آنها کسانی هستند که
درانتظار غروب آفتاب هستند تا شب
فرا برسد و تاریکی همه جا گسترده شود
و آنها در دل شب با من به راز و نیاز بایستند.
👈صورتهاشان را از روی خضوع
روی خاک بگذارند و به مناجات بپردازند.
👈در دل شب به خاطر نعمتهایی که
به آنها داده ام مرا خالصانه سپاس می گویند.
👈تا سحر با ضجه و استغاثه در قیام و
رکوع و سجودند. به خاطر عشقی که به من
دارند، خودشان را در رنج و سختی می اندازند.
اولین چیزی که به آنها می دهم این
است که از نور خود به دلهاشان میتابانم
تا به واسطه آن نسبت به من معرفت یابند.
📚رسالهلقاءالله؛ص۱۳۳
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______
http://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
✨﷽✨
🔰آیا حق الناسی است که خداوند آن را ببخشد؟
▓✍ پاسخ:
بخشیدن حق دیگری از جانب خدا بدون این که جلب رضایت او بشود ، از عدالت خداوند به دور است. خداوند که عدل مطلق است حقوق بندگان را که بر عهده ما است نمی بخشد وما در برزخ و قیامت با آن دست به گریبانیم؛ به خصوص در محکمه قیامت خداوند به بندگان اعلام می کند برای گرفتن حقوق خود از دیگران اقدام کنند و بدانند که خدا پشتیبان آنان است.
▒✍این مضمون اعلامی است که در قیامت از طرف خدا صادر می شود:
من خدایی هستم که جز من خدایی نیست ،حاکم عادلی که ستم نمی کنم . امروز به عدل و قسط بین بندگان حکم می کنم و در پیشگاه من کسی نمی تواند به دیگری ظلم کند. امروز حق ضعیف را از قوی می ستانم و صاحب حق اجازه دارد به اندازه حقش از نیکویی های بدهکار بردارد ( و در صورت نداشتن حسنه) یا به اندازه طلبش از گناه خود بر دوش او می گذارد و اگر کسی هم ببخشد ،بر بخشش او جزا می دهم.
▓✍در ادامه روایت آمده خدا بندگان را به حق خواهی اجازه می دهد و خلایق همدیگر را شناسایی کرده و به مطالبه حق خود اقدام می کنند. در این میان از کثرت ازدحام و مراجعات چنان تنگی وهول و هراس و ... پیش می آید که همه آرزو می کنند کاش با بخشیدن یکدیگر از این مهلکه نجات یابند .
▒✍پس منادی خداوند آنان را به بخشیدن یکدیگر و نجات یافتن از این مرحله دعوت می کند . بسیاری برای نجات از مهلکه از هم راضی می شوند ولی بعضی اعلام می کنند: خداوندا طلب ما بزرگتر از آن است که از آن چشم پوشی کنیم. در این موقع به اذن خدا، کلیددار بهشت قصری بهشتی با متعلقات آن را در افق محشر نمایان می سازد و منادی ندا می دهد: این قصر به کسی داده می شود که از حق برادر دینی اش در گذرد. در اینجا بقیه طلبکاران از حقوق برادران خود با رضایت در می گذرند. (۱)
▓✍بنا بر این خداوند حق الناس را به ترتیبی که گفته شد، می آمرزد. در طول عمر خود باید سعی کنیم تا ممکن است به بندگان ظلم نکنیم و اگر ظلمی از ما بر بنده ای واقع شد قبل از آنکه فرصت بگذرد با ادای حق او، از او رضایت بطلبیم.
▒✍چنانچه رضایت طلبی به دلایل مختلف ممکن نبود یا با مشقت فراوان همراه بود، کارهای صالح انجام دهیم و ثواب آن را به طلبکاران خود اهدا کنیم، بدان امید که قیامت از ما بگذرند. در دعا ها هم از خدا بخواهیم کسانی را که بر گردن ما حقی دارند با بخشیدن از دریای بیکران فضل خود ،از ما راضی گرداند. دعای امام سجاد(ع)در روز دوشنبه حاوی چنین مضمونی است. (۲)
📚منابع:
۱- بحار الانوار،ج۷،ص۲۶۸.
۲-مفاتیح الجنان
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______
http://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
✨﷽✨
💠مرگ که ترس نداره💠
🌷از حضرت علی (ع) سؤال شد که چرا مرگ را دوست داری و گاهی میفرمایی که انس من به مردن از علاقه طفل به پستان مادرش بیشتر است.
🌷حضرت در پاسخ فرمودند:
✅چون نمونه الطاف خدا را در دنیا دیدم یقین پیدا کردن که آن خدایی که در دنیا آنقدر به من لطف کرد و مرا در راه فرشتگان و پیامبرانش سوق داد ، در روز قیامت هم مرا فراموش نخواهد کرد،
✅آری من از مقصد و نوع برخورد و پذیراییهای آن خدای بزرگ در آن روز حساس دلهره ای ندارم.
📕معاد، استاد قرائتی، 184
⭕️تذکر:
البته این علاقه به مرگ برای کسیست که به آنچه خدا از او خواسته تا حد قابل قبولی عمل کرده و برای مرگ آماده شده است. اگر توانستیم اینگونه باشیم، دیگه خود به خود ترس بیجا از مرگ از دلهای ما خواهد رفت.
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______
http://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
✨﷽✨
🌸 پيامبر اكرم صل الله علیه وآله وسلم:
🔻 امت من در دنيا سه دسته اند:
🔸️دستۀ اول كسانى كه جمع آورى و اندوختن ثروت را دوست ندارند و در به دست آوردن و احتكار آن نمىكوشند بلكه از دنيا به سد جوعى خرسندند و توانگريشان همان مقدارى است كه آنها را به آخرت برساند، اينان همان ايمن شدگانند كه بيم و اندوهى به ايشان نمىرسد.
🔹️دستۀ دوم كسانى هستند كه جمع كردن مال را از راه پاكيزه ترين و نيكوترين راههايش دوست دارند تا بدان وسيله به خويشاوندانشان رسيدگى كنند و به برادرانشان نيكى كنند.
🔸️دستۀ سوم كسانى هستند كه دوست دارند مال را از راه حلال و حرام جمع كنند و حقوقى را كه بر آنها واجب و فرض شده است نپردازند و اگر خرج كنند اسراف و ولخرجى مىكنند و اگر امساك ورزند از روى بخل و احتكار است. اينها كسانى هستند كه دنيا مهار دلهايشان را در اختيار گرفته تا آنكه به سبب گناهانشان ايشان را به آتش درآورد.
📚میزان الحکمه/ج۱۱/ص۱۷۱
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______
http://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e
✨﷽✨
🍃🌸🍃
#تـلـنـگـرنـامــه
بنشین و فکر ڪن خداوند
چقدر به ما نعمت داده است خودش
میفرماید: نمی توانید نعمت های من را بشمارید
یڪی از بزرگترین نعمـت خـداوند
این است که ما هـر چه گناه مۍڪنیم..
او میپوشاند، اگـر مثلاً در پیشـانی ما
یک کنتور بود وهر یک گناه یک شماره میانداخت
دیگر مـا آبـرو نداشتیم ما
نمۍتوانستیم زندگـے بڪنیم یا اگـر
به جـای شماره انداختن بوی ظاهری قرار
داده بود دیگر کسی طرف دیگری نمیرفت...!!
«لَوْ تَکاشَفْتُم مٰا تَدافـَنْتُم»
اگر از گناهان یکدیگر با خبـر
میشُدید، یکدیگـر را دفـن نمیکردید.
ببین خــــدا چقدر مهربان است
که روی گناهـان ما سرپوش گذاشته استــ .
↶【به ما بپیوندید 】↷
_______
http://eitaa.com/joinchat/1284702208C7c11ed722e