از بعد سی سال جابهجا اجارهنشینی حالا بر خلاف الگوهای غربی اسلامیزه شده، #الگوی_پیشرفت_اسلامی در ما امید خانهداری و صاحب #مشاغل_برتر شدن زنده کرد؛ شاید منزل بعدی نه اما برای بعدی دیگر پایمان به بنگاه املاک باز نشود..
#هرخانواده_هزارمترزمین_مسکونی
#شهر_محله_محور
https://eitaa.com/olgou4/6690
هدایت شده از مکتب خانه قرآنی حکیم
ارتباط زن و شوهر 01.mp3
12.11M
◽️نکات طلایی برای افزایش مهر و محبت در خانواده
◽️تربیت فرزند موفق با رازهای ساده و کاربردی
🔸تربیت نادرست فرزندان ناشی از چه چیزی است؟
🔸الگوهای موفقیت از دیدگاه قرآن کریم؟
🔸جایگاه پدر و مادر از منظر قرآن کریم؟
⇆ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤㅤ▷ㅤ ㅤ
◦•●◉✿༺ ༻✿◉●•◦
✅ کانال رسمی حکیم محسن اسماعیلی
@hakimmohsenesmaeili
✅ اینستاگرام رسمی حکیم محسن اسماعیلی
http://Instagram.com/hakimmohsenesmaeili
#پادکست
@maktabkhaneh_hakim
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به زبان فارسی میگوییم تحریم زمینهای درون ایران که بر ما مردم اعمال کردید و در قوطیآپارتمانهای میلیاردی جایمان دادید را رفع کنید؛ ادعای توان ساسپند و ترمینشین سایر تحریمهای خارجی پیشکش..
#هرخانواده_هزارمترزمین_مسکونی
#خانه_معیشت_محور
#شهر_محله_محور
هدایت شده از الگوی پیشرفت اسلامی
⚡️دردسر آفرینی علم قلیل در حوزه گرمایش و سرمایش / پیشنهاد ۶ محور راهبردی برای مدیریت ملی مسئله گرمایش و سرمایش!
👌 در ادبیات مترقی و پیشرفته وحی؛ راه حل های مشخصی برای مدیریت گرمایش و سرمایش کشور پیش بینی شده است. به برخی از تدابیر شئ پایه برای مدیریت گرمایش و سرمایش اشاره می کنم.
👌 اقدام اول: از غذاها و نوشیدنی های معتدل کننده و خنک کننده طبع برای تحمل گرما استفاده کنید. مصرف آلو در فصل گرما و مصرف آب فاتر در اول صبح دو نمونه از غذاها و نوشیدنی های خنک کننده طبع محسوب می شود. در فصل سرما هم تدبیر اول برای مدیریت سرمای محیط استفاده از غذاها و نوشیدنی های مؤثر بر گرمی طبع است. تغییر الگوی آشپزی در فصول مختلف اولین تدبیر پیشنهادی برای مدیریت فصل گرم و مدیریت فصل سرد است! (برای تسلط به این محور با یک طبیب ماهر طب اسلامی مشورت کنید.)
👌 اقدام دوم: کاشت درختان مثمر و معطر و سایه دار را در محیط اطراف خود را جدی بگیرید. کاشت درختان، محیط اطراف خود را تا ۱۵ درجه خنک تر می کنند. بهترین مکان برای کاشت درختان مثمر و معطر حیاط خانه ها است. کاشت درختان مفید در حیاط خانه، هزینه های ناشی از مدیریت متمرکز فضای سبز توسط شهرداریها را کاهش می دهد.
👌اقدام سوم: در مرحله طراحی و ساخت مسکن؛ برای ساختمان نوارهای سطحی و زیر سطحی و فوقانی برای انتقال هوا تعریف کنید. (طراحی شبکه گردش هوا برای ساختمان) تلاش برای انتقال هوا در درون و بیرون ساختمان؛ هوای داخل خانه را مطبوع می کند. البته ساخت مسکن با مدل آپارتمان، مانعی بزرگ برای گردش هوا در سطح شهر و در اطراف ساختمان محسوب می شود. در ساختمان های فعلی از ابزارهای مصنوعی برای گردش هوا محسوب می شود؛ که خود باعث افزایش دمای هوا می شود. همچنین مصالح فعلی ساختمانی گرمای هوا را بیشتر از مصالح طبیعی جذب می کنند و بالتبع دمای هوا را در شب افزایش می دهند!
👌 اقدام چهارم: طراحی بخش تابستانه و زمستانه، طراحی گودال باغچه، طراحی حوض آب، طراحی ایوان، استفاده از مصالح ساختمانی با مزاج معتدل و... از جمله تدابیر مرتبط مدیریت گرما و سرما در ساختمان است. طراحی کامل الگوی طبیعی گرمایش و سرمایش در خانه های پیشرفته حیاط دار امکان دارد و آپارتمان ها از حیث افزایش هزینه های گرمایش و سرمایش هم آسیب زا هستند. (طراحی سیستم رتبه دهی به ساختمان از حیث گرمایش و سرمایش یک ضرورت ملی است )
👌اقدام پنجم: استفاده از پارچه های غیر پلاستیکی و ساخته شده از الیاف طبیعی در حوزه لباس و زیراندازهای خنک نیز از مجموعه اقدامات مرتبط با مدیریت گرمایش و سرمایش محسوب می شود.
👌اقدام ششم: راه اندازی مشاغل برتر و بازارهای رایگان به کاهش مصرف انرژی و مدیریت گرمایش و سرمایش کمک می کنند. مشاغل صنعتی در مرحله تولید، در مرحله انتقال و در مرحله نگهداری در یخچالها، سطح مصرف انرژی و سطح دمای محیط را افزایش می دهند. برای مدیریت تغییرات اقلیمی و مدیریت اسراف ها در حوزه انرژی نیازمند احیای مشاغل مردم پایه هستیم.
👌نکته آخر: مدیریت مصرف انرژی با تکیه بر مجازات مشترکان پر مصرف و تلاش برای ایجاد تنوع در سبد انرژی و ... راهبردهای ناقصی برای مدیریت گرمایش و سرمایش و مدیریت انرژی محسوب می شوند. کشور نیازمند استفاده از الگوی های شئ پایه برای مدیریت گرمایش و سرمایش است.
حجتالاسلام علی کشوری (دبیر شورای راهبردی الگوی پیشرفت اسلامی) - الگوی فقهی مدیریت گرمایش و سرمایش - چهارشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۳ - قم
#گرمایش_و_سرمایش
https://eitaa.com/olgou4
هدایت شده از بلد طیّب/منان رئیسی
6.85M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کارشناسانی که هفته قبل به رئیس جمهور محترم نامه نوشتند و مدعی شدند که راه حل مشکل مسکن، عمودی سازی و انبوهسازی است و حالا هم برخی از همانها، به عنوان گزینه وزارت راه و شهرسازی معرفی شدهاند این دو دقیقه را مشاهده بفرمایند.
آیا میدانستید که از سال ۸۵ تا ۹۵ حدود ۱۰.۵ میلیون واحد مسکونی در کشور ما ساخته شده است اما فقط ۲.۵ میلیون نفر به صاحب خانههای ما اضافه شده است؟!
از مهمترین دلایل این وضع، الگوهای اشتباه ساخت بوده است. متراکمسازیها و عمودیسازیهایی که معمولا اقشار مستضعف به دلیل آنکه از عهده پرداخت اقساط تحمیلی آن برنمیآیند، واحد در حال ساخت خود را بعد از چند قسط، به دلّال و سرمایهدار میفروشند و به این ترتیب واحدهای ساخته شده در نهایت به دست مصرف کننده واقعی نمیرسد و منجر به صاحبخانه شدن مردم نمیشود. لطفا این ویدئو را مشاهده بفرمایید.
بلد طیب/کانال دکتر منان رئیسی
https://eitaa.com/baladetayyeb
ورودی عبادان میگوید این بیمارستان (آیتا...) طالقانیست زمان شاه اسمش آریا بود..
و تو میدانی مرا یاد چه میاندازد ..
(معمولا) محصولات الگوی #تولید_متمرکز (حداقل) در دوجا تولید فساد میکنند :
در داخل بدن انسان
در خارج بدن انسان ..