پزشک مسیحی لبنانی درباره مینیاپولیس
عظیم تر از کربلا مگه داریم؟ وقتی که امام حسین(ع) گونه شان را بر روی گونه «جون» [غلام امام حسین(ع)]، سرباز مسیحی سیاه پوست گذاشتن و به او گفت: چه خوش بو هستی...!
مشکل ما هیچ وقت دین و رنگ و نژاد نبوده است. بلکه همیشه با ظلم بوده و هست.
° naeem Rahimi°
@Habiliyan
مدیر شبکه RT روسیه: اعتراضات امریکا به تغییر رژیم در ایالاتمتحده نخواهد انجامید؛ زیرا امریکای دیگری نیست تا به براندازان کمک کند!
«ذبیح پور»
@Habiliyan
در آمريكا مراسم روضه شيعيان گرفته بودند. شب اول يك سياه پوست هم آمده بود روضه. برايش يك مترجم گذاشته بودند. شب هاي بعد همين طور تعداد سياه پوست ها زياد مي شد. تا مسولين مجبور شدند يك جاي ديگري را هم براي مراسم بگيرند. شب آخر ۱۵۰ نفر سياه پوست گفتند كه ميخواهند شيعه شوند!
با تعجب پرسيدند براي چي ميخواهيد شيعه شويد؟ همه نگاه كردن به سياه پوستي كه از شب اول آمده بود مراسم روضه ابا عبدالله. از سياه پوست ها پرسيد براي چي شيعه ؟ گفتند شب اول كه ما آمديم، يك تكه از روضه شخصي به نام جون، غلام سياه، را خوانديد. همان كسي كه امام حسين(ع) سرش را گذاشت روي پاي خودش، سه بار سرش را انداخت پايين و گفت جايي كه سر فرزندتان علي اكبر بوده، جاي سر غلام سياه چون من نيست. اما امام سرش را گذاشت روي پاهايش و جون شهيد شد. منم رفتم به اين سياه پوست ها گفتم بيايد كه ديني را پيدا كردم كه در آن سياه و سفيد فرقي ندارد...
Alireza
@Habiliyan
🔴بحث تاریخی امام خمینی و آیتالله حکیم
این بحث تاریخی سال ۴۴ انجام شد. آن زمان آیتالله حکیم، مرجع اول جهان اسلام بود، امام موافق قیام بود و آیت الله حکیم مخالف، استدلالهای امام جالب توجه است
... امام (ره)به آیت الله حکیم(ره) فرمودند: شنیدم کسالت دارید. خوب است به ایران برای مداوا تشریف ببرید و در ضمن قضایای ایران را از نزدیک لمس کنید و مشاهده کنید که بر این ملت مسلمان چه میگذرد. در زمان مرحوم بروجردی عدم اقدام ایشان را علیه دولت جابره حمل بر صحت میکردم و میگفتم: مطالب را به ایشان نمیرسانند. نسبت به جنابعالی هم این طور معتقدم که فجایع حکومت ایران را به سمع شما نمیرسانند والا شما هم ساکت نمیماندید.
آیت الله حکیم (ره): من از تمام قضایا کاملا واقف هستم.
امام خمینی(ره): گمان نمی کنم که از همه قضایا مطلع باشید. چه اگر مطلع بودید در قضایای اخیر ایران شما کوتاه نمی آمدید.
آیت الله حکیم(ره): آنچه وظیفه شرعی بود بهجا آوردم، و شما هنوز از اوضاع سیاسی جهان باخبر نیستید. یک عده افراد سودجو این قضایا را ایجاد می کنند که خود سود ببرند، و باید خیلی متوجه و بیدار باشیم.
امام خمینی (ره): شاید مطلع نباشید که آمریکا و انگلستان میخواهند دولتهای اسلامی را محو و نابود کنند و فعلا از ایران شروع کردند. تمام منافع ایران را میبرند و میخواهند خون این ملت ها را بمکند. باید متوجه بود و بیدار شد و ما بدین جهت قیام کردیم، و محمد رضا شاه پهلوی اصلا معتقد به اسلام نیست.
آیت الله حکیم(ره): بلی آن طور که شما می گویید صحیح است، ولی راه ایستادگی و مقاومت با آن ها آن طور که شما اقدام کردید درست نبود. چون ما که سلاح و قدرت نداریم. سلاح و قدرت ما همین مردم هستند. اینها هم حرکتشان از طرف باد است (یعنی با باد می آیند و با باد می روند.). ما تجاربی از انقلاب 1920 عراق داریم و می دانیم که چگونه با ما انگلیسی ها رفتار کردند و نتیجه قیام و انقلاب ما به کجا منتهی شد. خیلی محتاطانه باید حرکت کرد و به اندک غفلت ممکن است مسلمانها ذلیل و نابود گردند؛ و من خود را در مقابل این مسائل مسئول می دانم. بعضی از قضایا را که شما بیان کردید ما تحقیق کردیم آن طور نیست.
امام خمینی (ره): البته من بدون تحقیق و تتبع اقدام نکردم و من مدارک مستدل دارم.
آیت الله حکیم(ره): وانگهی چه میشود کرد چه اثر دارد؟
امام خمینی(ره): قطعا اثر دارد. ما با همین قیام تصمیمات خطرناک دولت را متوقف کردیم، چطور اثر ندارد اگر علما اتحاد داشته باشند قطعا موثر است.
آیت الله حکیم(ره): اگر احتمال عقلایی نیز داشته باشد خوب است.
امام خمینی(ره): قطعا تأثیر دارد چنانچه اثر هم دیدیم و منظور ما از اقدام، اقدام عاقلانه است و اقدام غیر عاقلانه اصلا مورد بحث نیست. مقصود اقدام علما و عقلای ملت است.
آیت الله حکیم(ره): اقدام حاد کنیم مردم از ما تبعیت نمیکنند، آنها برای دین سینه چاک نمیکنند.
امام خمینی(ره): چطور مردم دروغ میگویند، این مردم جان دادند، زجر دیدند، حبس کشیدند، تبعید شدند، اموالشان به غارت رفت. چطور مردم بقال و عطار سرمحل که سینه جلو گلوله دارند دروغ میگویند؟
حکیم(ره): تبعیت نمیکنند، مرید اغراض مادیه هستند.
امام خمینی(ره): عرض کردم که مردم در پانزده خرداد جوانمردی و صداقت خود را نشان دادند.
حکیم(ره): اگر قیام کنیم و خونی از بینی کسی بریزد، سر و صدایی بشود مردم به ما ناسزا میگویند و سر و صدا راه میاندازند.
امام خمینی(ره): ما که قیام کردیم از احدی به جز مزید احترام و سلام و دستبوسی ندیدیم و هر که کوتاهی کرد حرف سرد شنید و مورد بیارادتی مردم واقع شد. در تبعید ترکیه، به یکی از دهات ترکیه اسمش یادم نیست رفتم اهالی آن ده گفتند: وقتی آتاتورک مشغول عملیات ضد دینی خود شد علمای ترکیه جمع شدند و به اتفاق مشغول فعالیت علیه تصمیمات آتاتورک شدند، آتاتورک ده را محاصره و چهل نفر از علمای ترکیه به قتل رسانید. من شرمنده شدم. پیش خود فکر کردم که آنها سنی میباشند، وقتی خطر را به دین اسلام نزدیک میبینند، چهل نفر کشته میدهند، ولی علمای شیعه در این خطر عظیمی که [به] دیانتمان وارد آمده خون از دماغمان نیامد. واقعا جای خجالت است.
حکیم(ره): چه باید کرد؟ بایستی احتمال اثر بدهیم، کشته دادن چه اثر دارد.
#ادامه👇
#ادامه
امام خمینی(ره): عملیات ضد دینی دو جور است: یکی مثل رضاخان بیدینی میکرد و میگفت: من میکنم و نسبت به شرع نمیداد، البته موضوع اقدام علیه او از باب نهی از منکر بود ولی شاه فعلی هر عملی ضد قرآن و مذهب میکند و میگوید: از دین است. نظر قرآن چنین است، من از قرآن کریم میگویم، این بدعت عظیم که بر اساس دیانت لطمه وارد میکند قابل تحمل نیست، باید جانبازی کرد، بگذارید تاریخ ثبت کند که وقتی دین مورد حمله واقع شد عدهای از علمای شیعه قیام کردند و دستههایی از آنها کشته شدند.
آیت الله حکیم(ره): تاریخ چه فایدهای دارد باید اثر داشته باشد
امام خمینی(ره): چطور فایده ندارد؟ مگر قیام حسین بن علی (ع) به تاریخ خدمت مؤثری نکرد؟ و چه بهره بزرگی از قیام آن حضرت میگیریم؟
حکیم(ره): شما جواب خدا را در این خون ریزی چه می دهی
امام خمینی (ره): امام حسین (علیه السلام) که قیام کرد و خود و عده ای شهید شدند برای چه بود؟ برای حفظ اسلام بود. پس باید این اعتراض را هم به او بنماییم.
در این بین آیت الله حکیم(ره) عصبانی شده و با عصبانیت فرمودند: ای آقا! شما خود را با امام حسین قیاس می کنید؟ امام حسین(علیه السلام) امام مفترض الطاعه و عالم و مأمور از جانب خداوند بود. شما چرا امام حسن (علیه السلام) را نمی گویید. هر کاری که می خواهید بکنید و هر خونی که می خواهید ریخته شود امام حسین(علیه السلام) را در میان می آورید. ریختن یک قطره خون بی گناه در نزد خداوند مسئولیت عظیم دارد.
.
امام خمینی(ره): اگر امام حسن (ع) هم به اندازه شما مرید داشت قیام میکرد. در اول امر قیام کرد دید مریدها فروخته شدهاند، لذا فتح نکرد، اما شما در تمام ممالک اسلامی مقلد و مرید دارید.
.
آیت الله حکیم(ره): من که نمیبینم کسی را داشته باشم که اگر اقدامی کردیم تبعیت نماید.
امام خمینی(ره): شما اقدام کنید و قیام نمایید، من اولین کسی خواهم بود که از شما تبعیت خواهم کرد.
آیت الله حکیم(ره): لبخند و سکوت.
چند لحظه بعد امام خمینی (ره) بلند شدند و آیتالله حکیم(ره) تا در اتاق از ایشان مشایعت کردند و از منزل خارج شدند و به منزا آیتالله خویی و سپس به منزل آیتالله شاهرودی. این دیدار حدود بیست دقیقه به طور انجامید. در خلال این مدت آقای سید یوسف حکیم(ره) و بعضی از آقازادگان و حواشی آیتالله حکیم(ره) حضور داشتند.
منابع
کتاب کوثر ج ٢ – ص١٢۵
(شرح این ملاقات را از جمله محمد سمامی حائری و مرحوم سید صادق طباطبایی نقل کردهاند.)
#حسین_دارابی 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
══════༻﷽ ༺══════
💥دوره جامع آموزش #کاور #مبل💥
❇️ لیست آموزشها شامل:
🔸معرفی لوازم و ابزارها
🔹محاسبه متراژ برای انواع مبل
🔸الگوبرداری با ابزارهای الگوبرداری
🔹الگوبرداری به روش پانچ یا برش مستقیم
🔸کاور پارچه ای پاچین دار
🔹کاور مبل راحتی
🔸کاور مبل سلطنتی
🔹کاور نهار خوری
🔸اندازه گیری و دوخت تشک مبل
🔹کاور پفکی و کش دوزی(این مورد با عکس و ویس توضیح داده شده)
🔸رومیزی پاچین دار
🔹سه مدل کوسن(مربع گریت/گرد گریت/مربع ساده)
🔸صندلی های تالاری
🔹استپ کف و استپ پایه
🔸کاور طلقی
🔹کاور پارچه ای
🔸نیم کاور
💎دوستان توجه داشته باشید که میتونید از طریق این کلاس #درآمدزایی کنید. فرضا حتی اگه یک دست کاور مبل بدوزید، چندبرابرش دستمزد داره و حتی میتونید به عنوان یه شغل در نظرش بگیرید. برای یادگیری هم لازم نیست هزینه خاصی بکنید، شما میتونید با یه ملافه کهنه هم آموزشهای کلاس رو انجام بدید.👌😌
🔻#نکته_1:
شهریه این کلاس 100 هزار تومان هست اما این دوره به دلیل شیوع کرونا و عدم درآمد برخی خانواده ها شهریه این دوره رو 70 هزار ت در نظر گرفتیم که به خانواده ها فشار وارد نشه. پس از این فرصت میتونید استفاده کنید.👌
دوره های بعد (اگر ان شاء الله بحث ویروس منحوس کرونا تموم شده باشه و شرایط کشور ان شاء الله به روال قبل برگرده شهریه کلاس همون ١٠٠ ت میشه)
🔻#نکته_2:
در پایان دوره ان شاء الله شما قادر به دوخت کاور طلقی مبل، کاور پارچه ای و نیم کاور خواهید بود.
🔻#نکته_3:
در این دوره آموزشهای کاور وسایل هم (که یک کلاس مجزا هست) به طور #رایگان و 🎁 #هدیه 🎁 در اختیارتون گذاشته میشه و در کانال آرشیو کاور وسایل که آموزشهاش کامل هست عضو میشید و همه آموزشهای این کلاس را در اختیار خواهید داشت ان شاء الله👌
🎁 هدیه کاور وسایل آموزشهاش شامل:
🔸کاور: لباسشویی/ظرفشویی/پنکه/چمدان
🔹کاور: ماکروفر/پلوپز/سماور
🔸کاور: آبمیوهگیری/چرخگوشت/چایساز
🔹کاور: السیدی/کنترلتلویزیون/لباس
🔸کاور: دستگیرهیخچال/پایهقابلمه
🔹کاور: مخلوطکن/هود/جاروبرقی
🔸کاور: همزنبرقی/اسپرسوساز
🔹کاور: سرویسکاردآشپزخانه/سرویسقاشق
🔸کاور: چرخخیاطی/اتو/سبزیخردکن
🔰تعداد جلسات: حدود ٩ جلسه
🔰طول دوره: حدود یک ماه
🔰 دو جلسه در هفته
🔰 مهلت ثبت نام تا 99/3/21
🔰 شروع کلاس 99/3/22 ان شاء الله
💳 شهریه کلاس: ٧٠/۰۰۰ تومان
🔗 ثبت نام: @Sabbar12
⛔️ #کپی_با_ذکر_لینک
═══════ ೋೋ══════
@Amoozeshgah_SAsemani
══🦋═══ ✾❊✾
📝 لیست کلاسهای در حال ثبت نام:
🔗 #ترم_سوم_و_پنجم_مکالمه_عربی
🔗 #ترم_سوم_زبان_اسپانیایی
🔗 #ترم_سوم_صرف_و_نحو
🔗 #سیسمونی_مقدماتی
🔗 #سیسمونی_پیشرفته
🔗 #خیاطی_نازک_دوزی
🔗 #کاور_مبل
🔗 #کیک_کافی_شاپ
🔗 #کیک_خامه_ای
🔗 #فتوشاپ
═══════ ೋೋ══════
🕊 @Amoozeshgah_SAsemani
انواع پارچه و وسایل خرازی در
خرازی و پارچه سرای تشکیلات سردار آسمانی
لینک ورود 👇👇😍
https://eitaa.com/joinchat/1376976919Cbf5287dffe
#پارچه_سرا_و_خرازی
#تشکیلات_سردار_آسمانی
✅ نمیدونم کی نوشته اما دمش گرم👇
یه مقایسه بسیار عجیب
۱_ چون اون آقا اهل مسجد هست و فلان اشتباه رو کرد، پس من دیگه مسجد نمیرم!😶
۲_ چون فلان کس که نماز میخونه، فلان کار رو انجام داد، پس من دیگه نماز نمیخونم!😐
۳_ چون فلان خانم که چادری هست، فلان اشتباه رو انجام داد، پس من دیگه چادر نمی پوشم!😑
*یه سوال خیلی مهم:*⁉️
۱_ چرا هیچ کس نمیگه (چون فلانی که چلوکباب می خوره، فلان اشتباه رو کرد من دیگه چلوکباب نمیخورم؟)
۲_ چرا هیچ کس نمیگه( چون فلانی که بنز آخرین سیستم رو سوار هست، دزدی کرد ، من دیگه بنز سوار نمی شم؟)
۳_ چرا هیچ کس نمیگه( چون فلان خانم که این همه طلا و جواهر داره ، فلان اشتباه رو کرد، من دیگه از طلا و جواهر استفاده نمیکنم؟)
*چرا ما سریع از دین مایه میذاریم، نه از دنیا؟!*🤫
هیچ کس به غیر از پیامبر اسلام صل الله علیه و آله و ائمه طاهرین علیهم السلام معصوم نیستند.
پس هر کسی ممکنه اشتباه کنه.(انسان ممکن الخطاست، جایز الخطا نیست!)
*اگه خیلی ادعا داری، از جیبت مایه بگذار، نه از دینت!*
⭕️آیتالله مجتبی تهرانی(ره):
وقتی ازمؤمن سؤال کنیم که چرا ازفلان مجلس بلند شدی؟
میگه برای اینکه دارن غیبت میکنن. مؤمن برای حفظ ایمانش هجرت میکنه!
خیال نکنی هجرت یعنی چند فرسخ ازاین طرف به آن طرف رفتن! نخیر، همین که از مجلس گناه بیرون میای، خودش هجرته...
#درس_اخلاق
@Afsaran_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نژادپرستی در خون ایناست یعنی این
۱۹۷۶، چهل و پنج سال پیش
البته اون موقع مودب تر بودن و الان وحشی تر شدن
#BlackLivesMatter
@Habiliyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وقتی پلیس نژادپرست آمریکا، سراغ آدم اشتباهی برای گیر دادن میره.
هی میگه بگید جرمم چیه و چرا دستگیر میکنید؟ که خب دلیلی ندارن.
آخر سر میگه کارت شناساییم رو چک کنید. معلوم میشه مامور FBI رو گرفتند احمق ها
@Habiliyan
جان کندن مظلومانه جورج نشان میدهد التماس به ظالم باعث رهایی از ظلم نمیشود. رفتار آن مامور سنگدل نمونهای از ظلم سردمداران فاسد آمریکا بر ملتهای مظلوم جهان است. مظلومان آمریکا باید برای رهایی خود و سایر ملتهای مظلوم قیام کنند. التماس، ظالم را گستاختر میکند، باید ایستاد وتسلیم نشود
« علیرضا پناهیان »
@Habiliyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️لازم نیست حتما مسلمان و ایرانی باشی تا از حاج قاسم دفاع کنی!
میتونی آمریکایی باشی اما آزاده و اینطور میان جمعیت از حاج قاسم دفاع کنی و به دولتمردان آمریکا انتقاد!
@Habiliyan
15.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 عجیبترین قوانین تاریخ آمریکا علیه سیاهپوستان
@Habiliyan
🔴 هدف آموزش و پرورش؛ بووووق ....
همیشه بین متفکرین و فیلسوفان تعلیم و تربیت این سوال مطرح بوده که شما وقتی یک متعلّم یا مترّبی (همون دانشآموز و دانشجوی خودمون 😉) رو تحویل میگیرید، دوازده یا بیست سال بعد؛ قراره چه چیزی تحویل بدید؟ یعنی شما قراره چی رو دقیقاً به شاگرد منتقل کنید؟
پاسخ به این سوال در حیطه اهداف و رسالتهای تعلیم و تربیت هست که عموم متفکرین سه مورد رو برشمردن. یعنی یا یکی از این سه تا، یا دو تا از سه تا یا هر سه رو گفتن! اما به صورت کلی روی این سه تا اتفاق نظر هست. حالا اینا چیان؟!
1️⃣ انتقال میراث فرهنگی
مطابق با این دیدگاه هدف تعلیم و تربیت، انتقال میراث فرهنگیای هست که هر یک از ما همراه خودمون داریم و باید اون رو به نسلهای بعدی منتقل کنیم. این میراث فرهنگی هم خیلی ساحتهای گوناگونی داره. مثلا یکیش اینکه باید ارزشها رو به نسل بعدی منتقل کنیم. یعنی ساده شدهاش اینه که مدرسه و دانشگاه باید بتونه ارزشهای مورد نظر ما رو به بچههامون منتقل کنه. حالا ارزشهامون چی هست و نقش خانواده این وسط چیه، محل بحثم نیست. بعداً صحبت میکنیم ...
2⃣ ساختن شاگرد برای یک زندگی خوب، خوش و ارزشمند
هر کدوم از اینا کلی صحبت داره که الآن و اینجا جاش نیست! اما چیزی که محوریت داره زندگی کردن هست البته از نوع خوب، خوش و ارزشمندش.
3⃣ کشف استعدادهای بالقوه و شکوفا کردن اونها
در این دیدگاه هر انسانی یک معدن هست که معلم یا مربی، نقش کانیشناس رو در اون بازی میکنه و محتویات این معدن رو کشف، استخراج و البته فرآوری میکنه.
طبیعتاً هر قدر افراد؛ رشدِ بیشتر و متعادلتری کرده باشن، استعدادهای بیشتری بروز و ظهور دارم و زمینه برای بالفعل کردن اونها مساعدتر هست.
👈 حالا فکر میکنید در آموزش و پرورش ایران کدوم یکی از سه مورد دغدغه هست یا هدف نظام تعلیم و تربیت کشورمون؟!
ظاهراً و باطناً هیچ کدام!! 😞😞
در ایران تنها هدف اینه که هر کدوم از شاگردان متخصص یک شغل یا حرفه خاصی بشن. البته بماند که به دلایل متعدد در همین هدف هم موفق عمل نکردیم و نمیکنیم!
در ایران وقتی کسی مثلاً در سی و چند سالگی دکتری میگیره تازه متوجه میشه که زندگی کردن بلد نیست! یعنی این فرد اگه مکانیک خونده در حالت آرمانی در کارگاه ساخت بسیار موفق هست اما خارج از اون ...
حالا والدینی که خودشون تحت تربیت چنین سیستمی بزرگ شدن معمولا نمیپذیرن که بچههاشون بخوان متفاوت از سیستم فکر یا عمل کنن!
مثلا یکی از چالشهای بزرگ من با اکثر والدین اینه که شادی رو از بچههاشون میگیرن به قیمت این که بچه باید درسش رو بخونه! و البته بچه هم درسش رو نمیخونه 😜 (اینکه شادی چیه هم بمونه طلبتون)
حالا چند تا سوال که باید بهش فکر کنید؛
برای شما قابل پذیرش هست که فرزند شما شب امتحانش رمان بخونه؟
میتونید بپذیرید که فرزند شما بگه من نمیخوام بیشتر از دیپلم بخونم و میخوام یه استارتاپ راه بندازم؟
براتون قابل قبول هست که بچه شما چون توی ورزش یا هنر موفق هست بخواد دیگه بیشتر از سوم دبیرستان نخونه؟!
(نمیخوام بگم چی درسته و چی غلط، فقط دارم طرح سوال میکنم)
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
🔴 با اتوبوس تا مدرسه؛ یادش به خیر ...
من یکی از بهترین خاطرات دوران مدرسه رفتنم مال راهنمایی هست. خونه ما سمت پیروزی و منطقه ۱۴ بود اما مدرسهام سمت بهارستان و منطقه ۱۲ ...
هر روز تقریباً ساعت شش و ربع از خونه میزدم بیرون و حدود ده تا پانزده دقیقه تا ایستگاه اتوبوس پیاده میرفتم. بعد اتوبوس خط سیزده آبان - بهارستان رو سوار میشدم و میرفتم مدرسه. (یادش به خیر؛ یه بسته بلیط کاغذی میخریدیم، ده تاییش صد تومن بود. چه بازار سیاهی داشت تقلبیاش 😬)
زنگ مدرسه ساعت ۷.۳۰ میخورد اما من طوری راه میافتادم که قبل ۷.۰۰ مدرسه باشم. چرا؟! چون زودتر برسم مدرسه و هر روز تا قبل از صبحگاه تو حیاط فوتبال بازی کنم. البته چند تا دیوانه دیگه هم شبیه خودم بودن! 😜
یعنی تا حدود ۷.۲۵ که ناظم یا مدیر میرسیدن مدرسه بازی میکردیم و بعدش بساط جمع میشد تا فردا. نمیدونمم مشکلشون با بازی کردن ما چی بود که اگه سر میرسیدن و حواسمون نبود، توپ رو پاره میکردن و یکیمون رو میبردن دفتر 😬 هر روزم تو صبحگاه میگفتند هر کی صبحها فوتبال بازی کنه چنان و چنان! ولی ما فرداش ...
ما سوای اینکه هر روز توی مدرسه باید با این چالش جدی مواجه میشدیم و براش تدبیر میکردیم - که البته فقط همین یه چالش نبود 😊 - توی راه هم هر روز تجربیات جدیدی داشتیم. چه توی رفت و چه توی برگشت. تقریباً هیچ خاطره تلخی از اون دوران ندارم و واقعاً الآن فکر میکنم که رفت و آمد بین مردم خیلی چیزا یاد من داد که شاید خیلی بچهها ازش محروم بودند. (البته این موضوع پیشنیازهایی داره که توی این پست جاش نیست، لذا همینجوری توصیه نمیشه که شمام بدون ملاحظه برای بچههاتون تجربهاش کنید)
اما دوره دبستان تا جایی که میشد مدرسه به ما نزدیک بود. یعنی سعی شده بود بهترین مدرسهی نزدیک انتخاب بشه. یعنی سر کوچهمون مدزسه بود اما اونجا نمیرفتم و یه خیابون بالاتر میرفتم. یه کورس تاکسی بود. صبحها با خواهرم تاکسی سوار میشدیم و میرفتیم. اون راهنمایی بود و من دبستان. تاکسی رو اون انتخاب میکرد و سوار میشدیم، نفری ۲۵ تومن! برگشتنه هم معتمدترین فردی که میشناختیم یعنی سرایدار مدرسه من رو با موتورش میرسوند خونه. یه یاماها داشت، یادش به خیر ...
چی میخوام بگم؟ مادرم هیچ وقت به من نگفت جامعه ناامنه، اما نکات ایمنی رو خیلی ساده و بدون اینکه من رو بترسونه بهم گفت. شاید چندین بارم بدون اینکه بفهمم باهام تست و تمرین کرد تا بفهمه درست یاد گرفتم یا نه. ورود من به اجتماع رو هم ریزه ریزه و در یک بازهی ۵ ساله زیادتر کرد. یعنی من بزرگتر میشدم و مادر که میدید تواناییم بیشتر شده، دایره رو برام بزرگتر میکرد. این یه مورد ...
مورد دیگه اینکه فاصله خونه تا مدرسه هم باید به صورت تقریبی این سیر رو طی کنه. یعنی در دوره دبستان ترجیح بر نزدیک بودنه. یعنی مسیر رفت و آمد خودش موضوعیت داره که کوتاه باشه و البته این فقط یه فاکتوره
(برای نتیجهگیری توی انتخاب مدرسه چندین فاکتور مهمه که دارم کمکم میگم و یه فاکتور هم فاصله تا خونه هست. شما برای تصمیمگیری باید جمیع موارد رو در نظر بگیرید. یعنی در شرایط یکسان بین دو مدرسه اولویت با اونی هست که نزدیکتره)
حالا شاید بگید گفتن این نکته که اینقدر آسمون ریسمون بافتن نداشت! منم میگم که اولاً کلی نکته تو دل این دو، سه تا خاطره گفتم که بعداً باهاشون کار داریم، ثانیاً برای این بود که خودتونم به اون دوره فکر کنید و نکات مثبت و منفیش رو ببینید، چون بعضیامون برای بچههامون فقط به توی گلخونه بودن راضی میشیم.
شمام به خاطرات دوران تحصیلتون فکر کنید ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
🔴 بچهها ۶ سالگی برن مدرسه یا ۷ سالگی؟!
همه جا و همه کس یه حرف رو میزنن!
مامانبزرگ، خاله، عمو، دایی، دوستان، آموزش و پرورش، جامعه و حتی بقال سر کوچه هم همین رو میگه! چی میگه؟!
بچه رو زودتر بفرست مدرسه که عقب نیفته! چرا میخوای یه سال دیرتر بفرستی؟ چرا بچه رو عقب میاندازی؟ و ...
اما شخصاً هنوز نفهمیدم بچه از چی قراره عقب بیفته! 🤔🤔
اگر شما با بچهها کار کرده باشید خصوصاً در مقطع پیشدبستانی و سالهای اولیه دبستان، کاملاً تفاوت بین بچههایی که زیاد بازی کردن و بچههایی که کمتر بازی کردن رو مشاهده میکنید. در واقع ورود به دبستان حجم زیادی از قوانین رو با خودش میاره و این موضوع نیازمند اینه که بچه بازیدونِش 😬 پُرِ پُر باشه. یعنی تا اون سن حسابی آزادانه بازی کرده باشه (آزادانه ولی در چارچوب که محل بحث نیست و قبلا در موردش نوشتم)
اما اینکه مدام میگیم بچه عقب میافته. دقیقاً از چی؟! از اینکه یه سال دیرتر بره راهنمایی، یه سال دیرتر دیپلم بگیره، یه سال دیرتر همسر اختیار کنه 😬 یا ...! ببینید این مثل اینه که شما فرضاً دوره ابتدایی رو طی نکنید و یک دفعه بخواید وارد راهنمایی بشید، حالا شما جلوتر هستید یا بقیه اونهایی که این دوره رو گذروندن؟! هم به لحاظ عقلی، هم جسمی و هم روانی بچههای دیگه پذیرش بیشتری برای ورود به راهنمایی دارن تا شمایی که ابتدایی رو نگذروندی ....
حالا با آموزش و پرورش چی کار کنیم؟!!!
من حرفی ندارم، چون ممکنه فردا بیان منو ببرن و باید برام کمپوت بیارید 😁 اما خیالتون راحت اگه فرزندتون یه سال دیرتر بره مدرسه کسی نمیاد یقه شما یا بچه رو بگیره! یعنی ممکنه برای ثبتنام قدری اذیت کنن 😕 اما قانوناً نمیتونن فرزند شما رو ثبتنام نکنن
ما تو دوران آموزشیِ خدمت سربازی یه قاعده داشتیم. هر کار میخواستیم میکردیم و آخرش میگفتیم توجیه نبودیم 😂😂 و چون توجیه نبودیم کسی باهامون کاری نداشت ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
4_5863836205468091632.mp3
1.54M
چیکار کنم راحت بشم؟
🔻راه حلی برای برطرف شدن اذیت اطرافیان
🌺 @IslamLifeStyles
Al-Naas -01 ss.mp3
8.25M
عجب عصر خاصی شد امروز
خدا توفیق داد و این صوت به دستم رسید👆
این آخرین صوت جلسه تفسیر قرآن توسط استاد محترم حضرت آیت الله جوادی آملی است. که بالاخره پس از ۴۰ سال تفسیر قرآن را تمام کردند.
مدتی که در قم بودم، تقریبا اغلب جلسات تفسیر و اخلاق این استاد گرامی را شرکت میکردم. شنیدم که یک روز، یکی از طلبه ها از استاد پرسید: آیا با سرعت کندی که داریم، بنظرتون یک دور تفسیر قرآن را تمام میکنیم؟
استاد فرمود: از خدا خواسته ام که تا تمام نشده، از این دنیا نروم.
خدا این استاد فرزانه و همه اساتید قرآن و تفسیر را حفظ کند.
گوش بدید
خیلی جذابه
کسی که چهل سال، تفسیر گفت و الان جلسه آخرش هست و کلیه ثوابش را تقدیم انبیا و اولیا کرد.
خوشا به سعادتشون
ان شاءالله خدا عاقبتشون بخیر کنه و مورد شفاعت قرآن در دنیا و آخرت باشند🌷🌷
#حدادپور_جهرمی
#دلنوشته_های_یک_طلبه
اگر آدم با زن و بچه اش بداخلاق باشد فشار قبر دارد،هر چند که شهید باشد.
گاهی بعضی افراد هستند که هیچ مدافعی جز خدا ندارند ، ظلم کردن به این ها خیلی سزای سختی دارد.
گاهی فرد مظلوم همسر ماست و او حتی مادری ندارد که بتواند شکایت مارا پیش او بکند
آیت الله جاودان
« حسین یکتا »
@Habiliyan
آدم گاهی اوقات کلاه گشاد روزگار سرش می رود که دارد چه میشود و چه باید کرد! اما این روزگار گاهی اپقات چنان بازی در میآورد که باز هم در کارش متحیر میمانیم که عاقبت چه خواهد شد... این عکس حرفهایی برای گفتن دارد که شاید آنهایی که در روزگار گذشته بوده و آینده را از همان دوران شروع کردند، معنایش را میفهمند.
چه کسی فکر میکرد این پاسدار ساده و جوانی که دارد پشت خاکریز کتانیاش میپوشد، روزی فرمانده نظامی آسیای غربی باشد و دوستدارانش در چهار گوشه ایران بزرگ برای دیدنش صف بکشند و در نبودش اشک بریزند... داستان عزت و ذلت دست خداست، اینجا معنی پیدا میکند، چه کسی فکر میکرد «پاسدار قاسم سلیمانی» روزی «حاج قاسم سلیمانی» شود که حضورش لرزه بر اندام دشمنان این خاک انداخت و قدرت ایران ما را در چهار گوشه مرزها عاشقانه میکوبید...
این است یک ایرانی که اینگونه ققنوسوار از خاک برمیخیزد، اوج میگیرد، به جهان فخر می فروشد و عاقبت آنجا که باید دوباره به خاک باز میگردد... ققنوسها بسیارند و دوباره از خاک ما خواهند رویید و باز برای ایران ما عزت خواهند آفرید...
@syriankhabar
@Habiliyan
🔴«آیکیو» ایرانیها از ۱۰۴ به ۶۸ کاهش یافته / دلیلش این است که تحصیلکردگان یا ازدواج نمیکنند یا دیر ازدواج میکنند؛ وقتی هم ازدواج میکنند، یک یا دو فرزند بیشتر ندارند
👤فاطمه محمدبیگی نماینده قزوین
🔹 در سال ۱۳۶۵ این برنامهریزی شد که در دهه ۱۳۹۰ نرخ باروری ایران از ۶ فرزند به حدود ۴ فرزند برسد؛ به طرز عجیبی ما در سال ۱۳۷۲ به این نرخ دست پیدا کردیم به عبارت دیگر ما مسیر ۳ یا ۴ دههای را در عرض ۷ سال طی کردیم!
🔹ادامه این روند تا سال ۱۳۹۰ نرخ باروری را به ۲ فرزند کاهش داد و در حال حاضر این نرخ به حدود ۱.۶ فرزند کاهش یافته است!
🔸طبق تحقیقات، در حال حاضر میانگین ضریب هوشی یا "IQ" ایرانیها ۶۸ است در حالی که در سالهای اول انقلاب ضریب هوشی ایرانیان ۱۰۴ بود! و ایران جزو ۴ کشور برجسته ضریب هوشی در جهان قرار داشت؛
🔹دلیل آن این است که نخبگان و تحصیلکردگان ما عمدتاً ازدواج نکردهاند یا دیر ازدواج کردند یا نهایتاً تک فرزند و دو فرزندی هستند لذا ذخیره ژنتیکی ایرانیها در حال کاهش است.
🔹حتی در چین و هند با جمعیتی میلیاردی و با وجود آسیبهای جمعیتی، سیاستهای جمعیتی از حالت تکفرزندی خارج شدند!
🔹اگر مشاهده میکنیم که در دهه ۷۰ و ۸۰ رشد تکنولوژی خوبی در سطح جهان داشتیم، علت آن بالا بودن جمعیت متولدین دهه ۵۰ و ۶۰ است؛ ما در دهه ۹۰ با کاهش المپیادیها مواجه شدیم در حالی که در دهههای قبل در المپیادهای فیزیک و شیمی مقامآور بودیم!
🔹در کل جهان متوسط ۳ تا ۵ فرزند به عنوان یک هدف جمعیتی عنوان شده و هیچگاه نرخ زیر ۳ فرزند مورد اشاره قرار نگرفته است
🔹ما در حال حاضر در پنجره و فرصت جمعیتی قرار داریم و این یعنی جمعیت ۱۵ تا ۴۵ سال که در سن باروری هستند در صورت تأهل به صورت بالقوه قابلیت فرزندآوری دارند./تسنیم
✍️بیداری ملت
@bidariymelat
🎵کی گفته همسرت باید همهچیزت باشه؟!
🔻پس خدا چی میشه؟
#کلیپ_صوتی
@Panahian_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پیوندتان مبارک!
❌تخیلات فراگیر درباره #ازدواج که تبعات خطرناکی دارد
💞 خوب است زوجهای جوان این نکته را بدانند!
#تصویری #روز_ازدواج
@Panahian_ir
👇👇👇لطفا توجه کنید👇👇👇
♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦اگر به فعالیت های جدید آرایشگاههای زنانه دقت کنید فضای اسفناک این محیط ها رو نمیتونید تحمل کنید.خدمات کاشت ناخن و مژه ولیفتینگ ها که با چسب انجام میشه،اپیلاسیونهای بکینی و.. پرسینگ ها و... که به سرعت نور در حال افزایشه،،،،
.مدیر اسبق شبکه ی فارسی وان میگه برای نابودی خانواده باید 👌اول مادر خانواده رو به لجن کشید.
آرایشگاههای ما الان دارن بین زن و طهارت و عبادت فاصله میندازن .
دارن تو زمین دشمن بازی میکنن و البته کاسبی خوبی هم دارن.چی به سر ِغسل های حیض و جنابت و استحاضه و نفاس این خانم های ناخن کاشته میاد؟
اگر نطفه ای در حالتی که غسل جنابت و حیض به گردنشون هست بسته بشه چی به سرِ اون بچه میاد؟
تکلیف نمازهای قضا شده چی میشه؟
این واقعا درده...اینکه آرایشگاها تند تند با پکیج های آف خورده و تخفیفات زیاد این خدمات رو میدن و افراد بعضاً متشرع گول فتوا های ساختگی مراجع رو میخورن و ...
من سعی کردم تو هر گروه یا کانال آرایشگاهی عضو هستم این نکته رو تذکر بدم.بعضی جاها با این سوال که آیا این خدمات نماز داره یا نه، سعی کردم به چالش بکشونم شون.خیلی هاش از همون فتوای ساختگی استفاده کردن.گفتن مراجع گفتن به صورت جبیره وضو بگیرید😳😳😳😳
و من هم فتوای درست همون مرجع رو براشون فرستادم:بنا براحتیاط واجب هر طور شده باید مانع برداشته شود و اگر اصلا امکانش وجود نداشته باشد باید تا وقتی که برداشتن مانع ممکن شود وضو جبیره انجام شود و بعد از برداشتن مانع تمامی نمازهای این مدت قضا شود.
یکی دو تای دیگه هم پیامهام رو پاک کردن
این کار حرامه و مصداق تعاونوا علی الإثم و العدوان هست و پول این خدمات هم به گفته ی مراجع حرامه. 😔
از آرایشگاهها غافل نشید.تا میشه تو دیوار و گروهها اونا به چالش بکشید.فتوای درست مراجع رو تو گروهها پخش کنید و خلاصه سکوت نکنید که اون دنیا در برابر خدا مسئول نباشیم ....
امر به معروف باید همه جا باشه ... 😔
نشر واجب
🙏🙏🙏🙏🙏
✅#حالا_وقتشه‼️نوبتِ غیرتى هاست
🔻#آب_را_از_سرچشمه_باید_بست🔻
📣📣📣 باید 🤝همه باهم 🤝 #نمایندگان_مجلس_را_هوشیار_کنیم‼️
درخواستِ قطعِ ریشه های فساد✂️
و نظارت بر #سرچشمه_های_فساد‼️
📧 نامه ای تنظیم شده برای رسیدگی و توجه به #تولید_کنندگان_پوشاک_بانوان و جلو گیری از #فروش_مانتو_های_مبتذل_و_جلو_باز.
با #لمسِ_لینک
و انتخاب گزینه #حمایت_میکنم به امضا کنندگانِ این نامه بپیوندید.
https://www.farsnews.ir/my/c/28168
(اگر به #پنجاه_هزار_حمایت برسیم این مسئله در #صحن_علنی_مجلس بررسی خواهد شد.)
📩 لطفاً #انتشارِ_حداکثری 🙏
🙏بخاطر دل مهدی زهرا (ع)
و خون پاک شهدا
#بی_تفاوت_نباشیم.😷❌
کار عاقلانه یعنی علاوه بر تذکر به افراد بى حجاب ، به ترویج دهندگان بى حجابی بیشتر تذکر دهیم.
🌹عضو شوید ; کانال "برترین واجب" 👇👇
╔═🌺🍃═══╗
🆔https://eitaa.com/bartarinvajeb
╚═══🍃🌼═╝
🔴 بچهها ۶ سالگی برن مدرسه یا ۷ سالگی؟!
همه جا و همه کس یه حرف رو میزنن!
مامانبزرگ، خاله، عمو، دایی، دوستان، آموزش و پرورش، جامعه و حتی بقال سر کوچه هم همین رو میگه! چی میگه؟!
بچه رو زودتر بفرست مدرسه که عقب نیفته! چرا میخوای یه سال دیرتر بفرستی؟ چرا بچه رو عقب میاندازی؟ و ...
اما شخصاً هنوز نفهمیدم بچه از چی قراره عقب بیفته! 🤔🤔
اگر شما با بچهها کار کرده باشید خصوصاً در مقطع پیشدبستانی و سالهای اولیه دبستان، کاملاً تفاوت بین بچههایی که زیاد بازی کردن و بچههایی که کمتر بازی کردن رو مشاهده میکنید. در واقع ورود به دبستان حجم زیادی از قوانین رو با خودش میاره و این موضوع نیازمند اینه که بچه بازیدونِش 😬 پُرِ پُر باشه. یعنی تا اون سن حسابی آزادانه بازی کرده باشه (آزادانه ولی در چارچوب که محل بحث نیست و قبلا در موردش نوشتم)
اما اینکه مدام میگیم بچه عقب میافته. دقیقاً از چی؟! از اینکه یه سال دیرتر بره راهنمایی، یه سال دیرتر دیپلم بگیره، یه سال دیرتر همسر اختیار کنه 😬 یا ...! ببینید این مثل اینه که شما فرضاً دوره ابتدایی رو طی نکنید و یک دفعه بخواید وارد راهنمایی بشید، حالا شما جلوتر هستید یا بقیه اونهایی که این دوره رو گذروندن؟! هم به لحاظ عقلی، هم جسمی و هم روانی بچههای دیگه پذیرش بیشتری برای ورود به راهنمایی دارن تا شمایی که ابتدایی رو نگذروندی ....
حالا با آموزش و پرورش چی کار کنیم؟!!!
من حرفی ندارم، چون ممکنه فردا بیان منو ببرن و باید برام کمپوت بیارید 😁 اما خیالتون راحت اگه فرزندتون یه سال دیرتر بره مدرسه کسی نمیاد یقه شما یا بچه رو بگیره! یعنی ممکنه برای ثبتنام قدری اذیت کنن 😕 اما قانوناً نمیتونن فرزند شما رو ثبتنام نکنن
ما تو دوران آموزشیِ خدمت سربازی یه قاعده داشتیم. هر کار میخواستیم میکردیم و آخرش میگفتیم توجیه نبودیم 😂😂 و چون توجیه نبودیم کسی باهامون کاری نداشت ...
(خداییش الآن نیاید تاریخ تولد فرزندتون رو بفرستید و بگید الآن بره یا سال دیگه!! فکر کنم متن واضحه 🙏🌹)
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
🔴 بچهام مرغدار بشه یا مهندس؟!!
اگه هر روز نباشه، هر دو سه روز یه بار پیش میاد که خانوادهای از من میپرسه چی جوری با بچهمون صحبت کنیم یا چی بگیم که بره ریاضی فیزیک؟ بعضی موقعهام تجربی! منم بلا استثناء اینجوری میشم 🥴 یا اینجوری 😒 یا نهایتاً اینجوری 😐 واقعاً اون لحظه احساس میکنم هر کاری دارم میکنم سر کاریه 😬
یکی از رفقای قدیم هم بود که علامه حلّی درس میخوند و توی اونجا هم شاگرد اول بود. ریاضی فیزیک میخوند اما شدیداً به ادبیات علاقمند شده بود و توی المپیاد ادبی هم رتبه آورده بود. یه دفعه ورق برگشت و تصمیم گرفت بره انسانی و چون خیلی دغدغهاش زده بود بالا، شروع کرده بود به مطالعه و توجیه دیگران.
یه روز رفت پیش مدیر مدرسه خودشون و فرزانگان. اونجا گفته بود چرا رشته انسانی نمیارید؟ بهش خیلی ساده گفته بودن باهاش توی کجاها میشه مدال آورد؟! 🙄
نمیدونم در جریان هستید یا خیر! در کشورهای پیشتر توسعه یافته، نخبگانشون رو به سمت علوم انسانی و علوم پایه سوق میدن. علت هم ساده است، موتور محرکهی تمدن، علوم انسانی و علوم پایه هستند. اصلاً به همین دلیله که بیشترین میزان مهاجرتپذیری و اقامتهای کاری در رشتههای فنی مهندسی و شاخههای مختلف علوم تجربی هست. در کشور ما و خیلی از کشورهای در مسیر توسعه؛ دقیقاً فضا برعکسه ...
اصلاح این موضوع هم یه شبه نیست. هنوز که هنوزه توی مدارس، مدیر، معلم و مشاور؛ بچههایی که نمره بالاتری دارند رو سوق میدن به سمت ریاضی فیزیک و تجربی. خیلی از خانوادهها هنوز از ترس حرف خواهر شوهر و جاری بچهها رو مجبور میکنن ریاضی فیزیک بخونن! چرا؟ چون بچهشون برچسب مهندس بخوره روی پیشونیش!
(البته الان دیگه برچسبها خیلی کارکردی ندارن، چون همه همدیگه رو توی خیابون و هرجایی!! دکتر و مهندس و استاد صدا میزنن 😬)
حالا ساده اگه بخوایم بگیم، فرزند شما چه رشتهای باید بخونه یا براش بهتره چی بخونه؛ باید بگیم که از حداقل دو سال قبل تحقیقاتش باید شروع بشه. باید فرزند شما تا میتونه مشاغل مختلف رو مشاهده کنه و احیاناً باهاشون درگیر بشه. باید روشهایی برای ارزیابی علایق، سلایق و استعدادهاش پیدا کنید. خیلی هم به این دل نبندید که در شرایط فعلی نظام آموزشی بتونه کمک درستی به شما بکنه ...
من هنوز یادم نمیره مادری که سال قبل با استرس تمام از روستاهای شهریار به من زنگ زد و ناراحت بود که چرا پسر ۸، ۹ سالهاش علاقه شدیدی به مرغداری داره و توی همون حیاط خونه جوجهکشی راه انداخته و انواع مرغ و خروس و بوقلمون و بلدرچین و ... رو داره پرورش میده و من چشمام برق میزد و داشتم کِیف میکردم. مادر نگران آینده شغلی فرزندش بود و من گفتم اگه از الان شروع کرده و در آینده این کار رو اصولیتر پیگیری کنه، یکی از پردرآمدترین شغلها رو داره ...
👈 نمیدونم شما با چه خطکش و معیاری میخواید به آینده بچههاتون جهت بدید؟
👈 نمیدونم تا حالا با فرزندتون رفتید کارگاه مبلسازی، رفتید کارگاه نخریسی، رفتید ابزارفروشیهای حسنآباد، رفتید پژوهشگاه مطالعات علوم انسانی، رفتید رصدخانه، رفتید مکانیکی، رفتید یه شرکت بازرگانی، رفتید تولیدی کفش، رفتید حوزه علمیه، رفتید سازمان جغرافیایی، رفتید مرغداری، رفتید موزهها و ....
👈 راستی خودتون چقدر رفتید مشاغل رو از نزدیک ببینید؟ خودتون سال چندم دانشگاه فهمیدید باید یه چیز دیگه میخوندید؟ و ...
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4