هدایت شده از مه ع
حقیقت حجاب زن در کلام
آقاجان صمدی حفظه الله
کل عالم و مقام عصمت عالم اگر به صورت يک شکل و يک بافت و صورتي در بيايد، قهراً به بافت انسان در مي آيد . همانطور که قوه خيال حقايق آنسويي را مطابق با مناسباتي که بينشان است، با اشکال اين سويي براي انسان پياده مي کند، قوه خيال عالم، عصمت نظام عالم را در نشئه طبيعت به صورت انسان شکل مي دهد و چون عصمت بيشتر با اسم شريف "الباطن" سازگار است، لذا به صورت زن شکل مي دهد، نه صورت مرد . چون مرد بيشتر با اسم "الظاهر" و زن بيشتر با اسم شريف "الباطن"در ارتباط است . لذا همان مقام اسم شريف "الباطن " آمده در شريعت و براي زن به صورت حجاب مطرح شده است
⚠️بخش اول⚠️
نه اين که دين اگر به زن مي گويد:"تو حجاب را نگه داشته باش ".اين العياذ بالله جسارت به زن است اين در حقيقت يک احترامي به زن است . به او مي گويد :"چون تو مطابق اسم شريف الباطن الهي پياده شده اي، ما نمي خواهيم که تو در معرض ديد هر کسي قرار بگيري، لذا محجوب باش. بگذار اگر ديگران مي خواهند تو را ببينند از پشت حجابها ببينند" اين حجاب برگرفته از حجاب حق است، لذا حجاب دژ زن است، چه اينکه براي خداوند دژ است. فرمود هر چه کوشش کنيد نمي توانيد حقيقت غيبيه ذات مرا ببينيد، آنقدر محجوبم، آنقدر در حجابم، هر چه کوشش کنيد و حجابها را خرق کنيد و پاره کنيد باز هم همچنان مرا در پشت حجاب بايد ببينيد. هرگز من کشف تام نمي کنم، حتي در قرآن هم کشف تام ذاتي نکرد. قر آن هم اگر چه خدا را به ما معرفي کرد، اما يا با الفاظ يا با معاني يا با صور. هم الفاظ حجابند و هم معاني و هم صور حجابند. از پشت حجاب ها خدا خود را معرفي کرد و الا حق آنطوري که حق است، براي خلق جلوه نمي کند، که اگر بخواهد بکند لازمه جلوه گري حق براي خلق بساط خلق را جمع کردن است .
⚠️بخش دوم⚠️
هدایت شده از مه ع
زن تا موقعي که در حجاب است، حق است؛ موقعي که از حجاب در آمده است وجهه ي خلقي پيدا مي کند. وقتي وجهه ي خلقي پيدا کرد، ديگر تواناييش شکسته مي شود . اين است که حجاب براي زن يک احترام است که زن بيشتر شبيه به خداوند شود. و اگر مي خواهند ((عصمت اعظم )) را به صورت شکل زني در بياورد، ظاهراً به بهترين شکل در مي آورد که بهتر و زيباتر از اين چهره در نظام هستي پيدا نمي شود . لذا مشابه چهره جناب صديقه طاهره در عالم هرگز زني پيدا نمي شود، چه اينکه مشابه چهره پيغمبر و اميرالمومنين هرگز در عالم پيدا نمي شود .
هدایت شده از کانال حسین دارابی
شنیدیم امام حسن(ع) چندبار کل اموالش رو در راه خدا انفاق کرد. این نشون میده این یک فضیلت بالایی هست که ازش نام میبرن.
حضرت خدیجه هم تمام اموال و داراییاش رو در راه ترویج اسلام انفاق کرد. اونم در زمان سختی.
اگر الان اسلام انقدر گسترش پیدا کرده. یکی از دلایلش اموال حضرت خدیجه و دلیل دیگهاش شمشیر امیرالمؤمنینه.
@Hoseindarabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
آیا حضرت علی با خلیفه اول بیعت کرد؟
حضرت امیر(ع) بعد از سقیفه در ابتدا با ابوبکر بیعت نکرد. حضرت تا جایی که میتونست تلاشش رو کرد که خلافت به جای اصلی خودش برگرده. ولی نه مهاجرین حضرت رو حمایت کردن و نه انصار.
به زور خواستن بیعت بگیرن و حضرت رو به مسجد بردن ولی بازهم حضرت بیعت نکرد. اتفاقات زیادی افتاد که حدود۳ الی ۶ ماه طول کشید.
حضرت قبل از شهادت حضرت زهرا بیعت نکردن. ولی اتفاقات ناگواری در جهان اسلام اتفاق افتاد. قبایل زیادی بعد از شهادت پیامبر(ص) خلافت ابوبکر رو نپذیرفتن و کلا اسلام رو گذاشتن کنار و مرتد شدن (اصحاب ردّه) و این قبایل باهم جمع شدن که با مسلمونا بجنگن.
ولی مسلمونا به ندای جنگ لبیک نمیگفتن. اومدن پیش امیرالمؤمنین، گفتن آقا وضعیت اینطوریه. اگر بیعت نکنی هیچکس برای جنگ نمیاد و اسلام نابود میشه. حضرت برای حفظ اسلام و زحمات پیامبر مجبور به بیعت شد. و وقتی خبر بیعت پخش شد مردم دلشون قرص شد. این بیعت بمعنای پذیرفتن ولایت خلیفه اول نیست. حضرت در طول خلافت اعتراضات زیادی به خلیفه داشت.
ولی حضرت زهرا(س) بیعت نکردند.
@Hoseindarabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
یکی از مبارکترین ازدواجهای تاریخ بشریت که خیرات فراوانی داشته، ازدواج پیامبراکرم(ص) با حضرتخدیجهکبری(س) هست.
حضرت خدیجه رو اونطوری که شایسته هست نمیشناسیم. متاسفانه بدلایل مختلفی در طول تاریخ و در کتب تاریخی تا اونجایی که میتونستن حضرت خدیجه رو تخریب کردن. یکی از دلایل این تخریبها بزرگ کردن عایشه هست. در مواردی اسم حضرت زهرا و حضرت خدیجه رو حذف کردن و اسم عایشه رو گذاشتن. و تاریخ رو تحریف کردن. [دلیل اول تخریب]
بعضی جاها این تحریفها تابلو شده. مثلا حدیث معروف پیامبر که چهارزن بهشتی که بهترین زنهای عالماند که دوتای آنها حضرت زهرا و خدیجه هستن. در چاپ جدید کتاب صحیحمسلم این دو اسم حذف شده و اسم عایشه قرار گرفته. بعد جالبی قضیه اینه که این حدیثو در قسمت فضائل حضرت خدیجه آوردن ولی اسمی از خدیجه نیست. عقلشون نرسیده حداقل از این قسمت حذفش کنن.
و یا مثلا حضرت خدیجه رو یک زن پیر و بیوه که قبلا دوتا شوهر داشته، جلوه دادن. که برخی از مورخین میگن اینها دروغی بیش نیست. و حضرتخدیجه تقریبا همسن پیامبر بوده، نهایت دوسال بزرگتر. و همچنین قبل از آن ازدواجی نکرده بوده. دلیل این دروغها این بوده که خواستند رَحم مطهر حضرتخدیجه که حضرت زهرا رو بدنیا آورد و ریشه امامانما هست رو خدشهدار کنن و بگن قبل پیامبر عربجاهلی با او ازدواج کرده بود. در حالی که این رحِمپاک رو خدا مخصوص اهل بیت مقدّر کرده بود. [دلیل دوم تخریب]
پیامبر(ص) بعد از وفات خدیجه به حضرت زهرا فرمود: 《إِنَّ بَطْنَ أُمِّکِ کَانَ لِلْإِمَامَهِ وِعَاء》رحم مادر تو ظرف امامتپرور بوده است.
علاوه بر دلایل و اسناد تاریخی، شواهدی رو میارن که گفتههای بالا رو تایید میکنه.
۱_اگر حضرتخدیجه چهل سالگی ازدواج کرده بود، ۲۰ سال بعد حضرت زهرا بدنیا آمد. آیا یک زن ۶۰ ساله میتونه باردار بشه؟
۲_کسی از بزرگان قریش نبوده که از خدیجهکبری خواستگاری نکرده باشه. همه آرزوی ازدواج با ایشونو داشتن ولی حضرت خدیجه به همشون جواب رد داده بوده. آیا یک پیرهزن بیوه انقدر میتونه خواهان داشته باشه؟
۳_ بعضیا میگن خدیجه دوتا دختر داشته قبل از ازدواج با پیامبر. دو دختری که با حضرتخدیجه زندگی میکردن دختران خواهرش هاله بودن که از دنیا رفته بود و خدیجه(س) اونارو به سرپرستی گرفته بود.
#خدیجه مادر حضرت زهرا و مادر همهی امامان بجز امیرالمؤمنین بود. و البته برای علی(ع) هم مادری کرد. چراکه علی از کودکی در خانه خدیجه بزرگ شد.
سالروز ازدواج پیامبراعظم و خدیجهغرّا (سلاماللهعلیهما) مبارکباد💐💐💐
@Hoseindarabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
مطابق سخن مورخان، طوایف عرب، پس از درگذشت پیامبر(ص)، از اسلام رو گرداندند و فقط اهلمدینه، مکه و طائف به اسلام وفادار ماندند. سیدبنطاووس سپس به بیان ارتداد هر یک از قبایل پرداخته و آن را مانع منازعه و قیام امام على(ع) با دستگاه خلافت میداند؛ زیرا اگر امام با آنها به منازعه برمی خاست، اهل مدینه درگیر جنگ می شدند و اهلردّه بر آنها غلبه مییافتند و اهلمکه نیز که با نیروی قهریه مسلمان شده بودند، با از میان برداشته شدن قدرت مسلمانان، به کفر خود باز میگشتند و تنها طائف باقی میماند که آنها هم وضعیت روشنی نداشتند.
پس اگر امامعلى(ع) با ابوبکر بیعت نمیکرد و از حق خود دست برنمیداشت و با او به مبارزه برمیخاست، اصلاسلام در خطر بود. بنابراین، امام ناگزیر شد با ابوبکر بیعت و با اهل مدینه برای مبارزه با اهل ردّه همکاری کند."(۱)
📚 کتاب تاریخ تشیع ج۱_لطفاللهجلالی ص۱۲۲_۱۲۳
(۱)_ابن طاووس. کشف المحجه ص ۱۲۳ و ۱۲۴ _ ابن ابی الحدید شرح نهج البلاغه ج۳ ۱۵۳_۱۵۵
@Hoseindarabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
حذف شدن نام حضرت زهرا و خدیجه از حدیث پیامبر در کتاب صحیح مسلم نسخه جدید.
منبع
http://www.hkashani.com/?p=3233
هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
🔻 رد مظالم چیست؟
🔹 ممکن است ما در گذشته خسارتی به کسی زده ایم و یا مالی را از کسی برداشته ایم، مثلاً با ماشینی ناشناس تصادف کرده ایم و یا در کودکی بر اثر بی توجهی وسیله ای را از همکلاسیمان یا مغازه ای برداشته ایم که الان نمیتوانیم آن شخص را پیدا کنیم.
در چنین مواردی که ما صاحبان حق را نمی توانیم پیدا کنیم باید با اجازه مجتهدین معادل آن مبلغ را " رد مظالم" به فقرا بدهیم.
🔸 برنامه سمت خدا این اجازه را از مراجع معظم تقلید گرفته که در ماه ربیع الاول امسال، افراد تا سقف پانصدهزار تومان از " رد مظالمی " را که برعهده دارند شخصاً به فقرایی که میشناسند پرداخت نمایند و نیازی به اجازه شخصی از مراجع نیست.
❌ تذکر : اگر صاحب حق و یا ورثه او را میشناسیم حتماً باید خسارت را به خودش بدهیم و شامل رد مظالم نمیشود.
💠 @samtekhoda3
هدایت شده از اطلاع رسانی
⭕️ تا آخرین نفس
🔹 سخنرانی هایش همیشه صریح بود و بی حاشیه. میگفت: «لایُکَلِّفُ اللهَ نَفساً الّا وُسعَها» را درست ترجمه نمیکنند متاسفانه. این که به قدر توانتان کار کنید، معنایش این نیست که یک پاسدار از صبح تا شب کار کند، عملیات کند، خسته که شد به این آیه پناه ببرد.
🔸 معنی توان این است که پاسدار باید آنقدر کار کند تا جایی که از حال برود و نقش زمین شود و اگر دوباره به هوش آمد، باز به کار ادامه دهد.
🔺 مگر با این وضع میشود به درجه ی سربازیِ امام زمان رسید؟ مگر میشود اینطور منتظر واقعی بود و دعای فرج خواند؟!
📢 شهید مهدی باکری به روایت طیب شاهینی
📚 کتاب ۱۴ سردار
◾️ #مهدویت_و_شهدا
واحد مهدویت موسسه مصاف
@mahdiaran
هدایت شده از اطلاع رسانی
👇👇👇
♨️سوال:
🔰معنای صحیح وحدت اسلامی چیست؟
🔰حفظ وحدت بین شیعه و اهل سنت را توضیح دهید. آیا این بدان معنا است که ما با آنها هیچ اختلافی در امور دینی و عقاید نداریم؟
✍️پاسخ:
✅ وحدت اسلامی به معنای یکی شدن مذاهب نیست. این وحدت نه شدنی است و نه منظور داعیان این وحدت است. وحدت به معنای نادیده گرفتن اختلافات و شیعه شدن سنی، یا سنی شدن شیعه نیست.
مقصود از وحدت اسلامی همبستگی مسلمانان و اتحاد پیروان مذاهب گوناگون با وجود اختلافات مذهبی، در برابر دشمنان اسلام و بیگانگان است.
معنای صحیح وحدت شیعه و اهل سنت این است که با توجه به این که بین دو مذهب مشترکات بسیاری است، دو گروه باید بر محور این مشترکات به هم نزدیک شوند؛ برای حفظ و تعالی اسلام با همدیگر همکاری و همیاری داشته باشند؛ چرا که هر دو دشمن واحدی دارند. دشمنان اسلام، دشمنان هر دو مذهب هستند. در برابر این دشمنان و برای جلوگیری از سوء استفاده آنان از اختلافات باید در مقابل آنها بر وجوه اشتراک خود تکیه کنند، تا بتوانند بر دشمنان اسلام که دشمن مشترک شیعه و سنی هستند، از خود دفاع کنند.
شیعه و سنی، قرنهای طولانی است که در مسائل گوناگون اختلاف نظر دارند و این امر، گاه از سوی فتنه انگیزان مایه گسستها، بلکه نزاعهای فراوان در تاریخ شده است، و بیگمان، یکی از عللِ ضعف مسلمانان در حال حاضر در برابر هجمه استعمار غرب، همین امر بوده است.
شیعه و سنی هر دو مسلمان و در اعتقادات، احکام، اخلاق و ... دارای مشترکات زیادی هستند، البته اختلاف هایی هم دارند که انکارشدنی نیست، اما این اختلاف ها نباید منجر به خصومت و دشمنی شود و به اساس اتحاد و برادری اسلامی ضربه وارد سازد .
علامه شرف الدین می گوید: "سیاست سبب جدایی شیعه و سنی شد، همو نیز باید سبب اتحاد شیعه و سنی شود". [۱] منظور این است که سیاست استعماری و دسیسه های بی گانگان فرق اسلامی و از جمله شیعه و سنی را از هم جدا کرده است، باید سیاست اسلامی به منظور مقابله با دشمن مشترک نیز آنها را به هم پیوند دهد.
وحدت و مناظرات علمی
وحدت به معنای ترک و تعطیل کردن مباحثات و مناظرات علمی بین این دو مذهب نیست. با حفظ وحدت و یک پارچگی نیز می توان در محیط های علمی مناظرات علمی برقرار کرد؛ به گونه ای که دشمنان نیز نتوانند سوء استفاده نمایند. روشن است که برای رسیدن به اتحاد، نخست باید عوامل تفرقه و موانع اتحاد را از سر راه برداشت، و به طرفین شناختی صحیح از عقاید و افکارِ یکدیگر بخشید، و این، جز با بحث و مذاکره علمی بین دانشمندان ممکن نیست. "اتحاد" به معنای نفی آزادی اندیشه و تحقیق، حقیقتجویی و عدالت خواهی نیست. اتحادی مطلوب است که در کنار این ارزش ها مطرح گردد.
اگر این مباحثات و مناظرات علمی با روش های علمی و رعایت آداب مناظره صورت گیرد، نه تنها سبب تفرقه و جدایی بین دو مذهب نخواهد شد، بلکه منجر به شناخت صحیح یکدیگر و تقریب و در نتیجه وحدت نیز می شود. از این رو مناظرات علمی نه تنها تفرقه انگیز نیست که وحدت آفرین است.
وحدت در گذر زمان
با مطالعه در تاریخ اسلام می توان شواهد فراوانی از وحدت و هم گرایی و ثمرات آن در بین مذاهب اسلامی یافت و آنها را به عنوان اسوه و نمونه به جوامع اسلامی معرفی نمود.
سیره حضرت علی (ع) بهترین الگو و اسوه برای برقراری اخوت و وحدت اسلامی است. ایشان برای حفظ وحدت مسلمانان نه تنها از حقوق خویش می گذشت، بلکه از همکاری با مخالفان خود نیز دریغ نمی کرد.
بزرگانی از هر دو مذهب شیعه و سنی در جهت پا گرفتن این وحدت کوشیده اند. افرادی؛ چون آیت الله بروجردی، حضرت امام خمینی، علامه شرف الدین، سید جمال الدین اسدآبادی، امام موسی صدر از میان شیعه و شیخ شلتوت و دیگران از بین اهل سنت را باید نام برد که در عرصه شکل گیری وحدت بین مسلمانان گام های مؤثری برداشته اند.
با مراجعه به تاریخ نیز می توانیم شواهد فراوانی از همکاری و وحدت شیعه و سنی بیابیم. برای نمونه صاحب بن عباد شیعه، که در دوران عباسیان وزیر بود، قاضی عبد الجبار را که از بزرگان اهل سنت بود، به سمت قاضی القضاتی منصوب کرد.
در بین مسلمانان زمینه های وحدت بسیاری وجود دارد که با محور قرار دادن آنها می توان وحدت بین مسلمانان و قدرت یافتن آنها را شاهد بود؛ خدا، قرآن، رسول اکرم (ص)، حضرت علی (ع)، مسئله مهدویت، محبّت اهل بیت (ع)، دفاع از مردم فلسطین، مقابله با دشمنی های اسرائیل و آمریکا، از زمینه های وحدت امت اسلامی هستند.
پی نوشت:
[۱] . شرف الدین، عبد الحسین، اجتهاد در مقابل نص، ترجمه، دوانی، علی، ص ۸، چاپ دوم، کتابخانه بزرگ اسلامی، ۱۳۹۶ق.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#تاریخی
هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
🔸پیامبر اکرم (صلى الله عليه و آله و سلم) فرمودند :
مومنان برادرند، برخی از آنها حاجتهای برخی دیگر را برآورده میسازند پس خداوند به خاطر این کار حاجتهای ایشان را در روز قیامت برآورده میسازد.
#احادیث
💠 @samtekhoda3
هدایت شده از اطلاع رسانی
👇👇👇
♨️سوال:
🔰چرا خدای متعال مانند گذشته عذاب خود را بر گناهکاران نازل نمی کند؟
✍️پاسخ:
✅حضرت یونس (ع) در سی سالگی به رسالت مبعوث گردید، سی و سه سال پس از آن به تبلیغ پرداخت و از میان قومش جز دو نفر کسی به او ایمان نیاورد. ایشان در شکایت به خدای متعال می فرمایند: قوم با من دشمنی می کنند و بر جان خود بیمناکم! عذاب خود را بر آنان نازل کن که ایمان نخواهند آورد. و خدای متعال می فرماید: ای یونس در بین آنها جنین، نوزاد، پیرمرد، زن ضعیف و ... وجود دارد. و رحمت من بر غضبم غلبه دارد. و آنان مخلوقات من هستند و دوست دارم با آنها مدارا کنم و منتظر توبه شان باشم.[۱]
هنگامیکه دعوت سیصد ساله نوح در مورد قومش نتیجه ای مطلوب به همراه نیاورد تصمیم گرفت در سپیده دم یکی از روزها آنها را مورد نفرین قراردهد ، گروهی از فرشتگان بالغ بر ۱۲ هزار نفر از او خواستن تا در تصمیم خود تجدیدنظر نماید. نوح درجواب آنها گفت : سیصد سال دیگر آنها را خواهم آزمود . لاکن در پایان ضرب الاجل در وضعیت قوم او تغییری حاصل نشد ملائکه الهی مجدداً از او تقاضای فرصت دیگر کردند و نوح ۳۰۰ سال دیگر عذاب را به تأخیر انداخت در پایان ۹۰۰ سال خداوند به نوح دستور داد تا به غرس نهالی از نخل بپردازد ؛ قوم نوح بخاطر اینکار او را مورد تمسخر قرار دادند . اما پنجاه سال از رویش آن نهال گذشت تا به درخت نخلی مقاوم تبدیل گشت و به امر خداوند نوح مأموریت یافت تا با راهنمایی جبرئیل از چوب آن درخت به ساخت کشتی خویش مشغول گردد. [۲]
بنابراین باید شناخت خود از گذشته را اصلاح کنیم. ما تاریخ تمام فرزندان آدم را یکجا می بینیم و بعد توقع داریم، همه حوادثی که در کل مسیر تاریخ بوده را در زندگی خود تجربه کنیم!
حال آنکه خدای متعال خود به شیطان مهلت داده و مسیر را برای انتخاب بشر هموار نموده و طبیعتا قرار نیست هر کسی که به گناهی مشغول می شود فورا از آسمان صاعقه ای نازل شود و او را نابود کند. بلکه بناست بشر همیشه بر سر دو راهی قرار داشته باشد. و هر کس که مسیر گمراهی را انتخاب نمود، بتواند آن را بپیماید.
عذاب امت ها برای زمانی است که وضعیت آن قدر سخت و بغرنج شده باشد که اندک امیدی برای ایمان کسی باقی نمانده و بعید است مومنی پیدا شود:
إِنَّكَ إِنْ تَذَرْهُمْ يُضِلُّوا عِبادَكَ وَ لا يَلِدُوا إِلاَّ فاجِراً كَفَّاراً (۲۷ نوح) چرا كه اگر آنها را باقى بگذارى، بندگانت را گمراه مى كنند و جز نسلى فاجر و كافر به وجود نمى آورند!
و به وضوح می بینیم که وضعیت این گونه نیست و خیل مومنان وجود دارند. ندای حق شنیده می شود و هر کس طالب حق باشد، به سهولت آن را می یابد. بنابراین عذابی که بخواهد به زندگی این نسل خاتمه بدهد، بر خلاف سنت الهی است.
[۱] . بحارالانوار، ج ۱۴، ص ۳۹۳
[۲] . تفسير القمي، ج۱، ص: ۳۲۶
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#قرآن_حدیث
هدایت شده از کانال تربیتی یک مربی
4_6030786905728090986.mp3
3.07M
🔈صوت فضای مجازی واسارت خانواده ها❗️
✅حجت الاسلام عالی
👈حتما گوش دهید
🌸 یک مربی یک همراه خوب در خانواده👇
http://eitaa.com/joinchat/3796762624C4e2e9e1bb2
هدایت شده از کانال تربیتی یک مربی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴🎥 تاثیرات فضای مجازی بر بچه ها؟
حتما این فیلم را ببینید‼️
✅جلوی فرزندانمان کمتر از گوشی و تبلت استفاده کنیم و بیشتر برای تربیتشان وقت بگذاریم
🌸یک مربی مرجعی برای مربیان ومبلغان👇
http://eitaa.com/joinchat/3796762624C4e2e9e1bb2
هدایت شده از کانال حسین دارابی
یکی از بازیهایی که دیشب انجام دادیم بابچه ها بازی جذاب بادکنک بود.
#عنوان_بازی: بترکونید قبل اینکه ترکیده شوید
بادکنکها رو باد میکنیم به پای بچهها میبندیم. بعد میگیم بادکنکهای همدیگه رو بترکونید. و مواظب باشید بادکنکهای خودتون نترکه. خیلی بازی جذاب و هیجانانگیزیه. تو خونه هم میشه بازی کرد.
#فوائد_بازی:
۱_هوش حرکتی بچههارو بالا میبره
۲_تمرکز و دقت بچههارو بالا میبره
۳_انرژی و خشم بچههارو تخلیه میکنه
#مضرات_بازی😃
۱_ظلم کردن به بچههارو یاد میده
۲_از پشت خنجر زدن رو تمرین میکنن
۳_به بچهها یاد میده در جمع گرگها باید گرگ بود وگرنه توسط گرگها خورده میشن
۴_بادکنک بچهها وقتی ترکیده میشه، بعضیاشون شروع میکنن به گریهکردن و عربده زدن که واقعا رو مخه
۵_احتمال دعوا وکتککاری بین بچهها و گریه بعدش وجود داره
۶_احتمال دعوای والدین بچهها با والدین بچههای دیگه بخاطر ظلم به فرزندشون هست
۶_ ومضرات بیشمار دیگه. که از بیان مضرات دیگر خودداری میکنم
همونطور که میبینید مضرات این بازی خیلی بیشتر از مزایای بازی هستش. و تقریبا بدآموزی داره😐. ما همچین بازیایی رو آموزش میدیم. کودکان خود را به مابسپارید.
آقا شوخی کردم. بازی خوب و هیجانیه. من تمرکز کردم و ایراد براش بافتم.
یکی از صحنههای زیبای این بازی دیشب، صحنهای بود که یکی از بچههای خیلی ساکت و مظلوم بادکنک هیشکیو نمیترکوند. یکی از بچههای شرّوشیطون اومد بادکنک اینو بترکونه. هر چقدر پاشو فشار داد به خواست خدا نترکید. بعد یکی اومد از پشت بادکنک این ظالم رو ترکوند. و به مظلوم کمک کرد خیلی حال داد.
این بازیو میشه گروهی هم انجام داد. مثلا بادکنکهای همرنگ ببندید و بگید بادکنکهای قرمز بادکنکهای آبی رو بترکونن
باباها هم میتونن این بازیو انجام بدن
#آموزش_بازی (۱)
@Hoseindarabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
یکی از اعضا پیام داد و با یه حالت خیلی درمانده و مضطر پرسید. آقاااا برای لاغری چیکار کنم. راهکار شما چیه؟ چه رژیمی رو پیشنها میکنید؟ یعنی خدایی تنها موضوعی که ربطی به کانال ما نداره همینه.
حالا منم دلش رو نشکستم و یه روش بهش پیشنهاد دادم. گفتم از این به بعد هر چقدر غذا میخوردید نصفش کنید. لاغر میشید تضمینی. حالا یکمهم به کالری غذا دقت کنید خیلی چرب و شیرین نخورید.
فکرکردید رژیمهای که میدن چیه؟ همینه. مقدار غذاتو کم میکنن. تا دیروز مث خرس دوتا بشقاب غذا رو با دولیوان نوشابه میخوردی. الان رژیم گرفتی میگه یه کفدست نون با نصف سینه مرغ بخور. داره مقدار غذاتو کم میکنه و میگه نوشابه هم نخور. این رژیمها شقالقمر که نمیکنن. مقدار غذاتو کم میکنن.
شما جلوی شیکمتو بگیر لاغر میشی. آخرشم گفت نمیشه خیلی سخته سر سفره بشینی و کم بخوری. خلاصه اینهمه من زحمت کشیدم رژیم دادم ولی ایشون اجرا نکرد.
آقاااا من نه پزشکم نه متخصص، سوالات درباره لاغری، عمل زیبایی، زنان و زایمان، لیزیک و... نپرسید خدایی.
@Hoseindarabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
این بازی به این صورته که می بینید
برای بالای ۶ سالههاس. مخصوصا خود والدین
باید بدون اینکه دستها از حلقه خارج بشه باید بتونن بیان بیرون و از هم جدابشن. خیلی جالب میتونه باشه. هی میلولن تو همدیگه. گره میخورن
یکمم سرکاریه این بازی
البته راهحل داره. ولی باید فکر کرد. بهراحتی راهش پیدا نمیشه
میتونید با نخ این بازی رو انجام بدید.
#آموزش_بازی (۲)
@Hoseindarabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
این بازی برای بچههای ۱ تا ۳ سالهاس
یه چسب شیشهای پهن به دو قسمت خونه بچسبونید. توپهای کوچیک رو در اختیار کودک قرار بدید بچسبونه
هی بچسبونه هی جدا کنه دوباره بچسبونه
ببخشید عکس بیکیفیته
#آموزش_بازی (۳)
@Hoseindarabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
ببینید این شاید بازی خیلی ساده ای باشه ولی خیلی کارا میشه باهاش کرد. کافیه یکم خلاق باشید
مثلا یه توپ بزرگتر به بچه بدید بچسبونه. میبینه نمیچسبه و میافته. ناخودآگاه متوجه حجم و وزن میشه.
یا مثلا یه توپ هماندازه همین توپا ولی توپر و سنگین بدید. میبینه بازم چسب قدرت نگهداریش رو نداره و میافته. از طرفی هم میبینه توپه همحجم و هماندازه همون توپاس ولی میافته. متوجه وزن و چگالی میشه
یا مثلا توپ هفتسنگ یا توپ تنیس که سطح زبری داره رو بدید. بازم نمیچسبه. متوجه تفاوت سطح صاف و صیقلی و سطحزبر میشه
یا بگید اونطرف چسب بچسبونه توپو میبینه نمیچسبه. فرق سطح چسبناک و غیرچسبناکو میفهمه.
وقتی خیلی چسبوند و جداکرد و سطح چسبناک چسب از بین رفت. میبینه دیگه نمیچسبه. متوجه میشه چسب هم زیاد دستکاری بشه چسبناکیش ازبین میره
یا ببرید این بازی رو روی کرهماه انجام بدید اصلا به چسب هم نیاز نیست. همونطوری توپها رو هوا وایمیسته. و میفهمه تو کره ماه جاذبه زمین وجود نداره.
@Hoseindarabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
در مساله وحدت باید حد و مرزها رو بشناسیم تا دچار اشتباه و افراط و تفریط نشیم. از دو جنبه این موضوع رو بررسی میکنیم.
۱_اعتقاد(یک امر درونی)
۲_ عمل و رفتار (یک امر بیرونی)
خیلیا این دوتا رو باهم اشتباه میگیرن. در اعتقاد ما با اهلسنت اختلاف داریم. اختلاف اساسی. و هیچوقت هم کوتاه نمیایم. و از آنچه اونا اعتقاد دارن بیزاری میجوییم. این یک مساله اعتقادیه نه عملی و رفتاری. این بحثهای زیادی که بین موافقا و مخالفای وحدت اتفاق میافته بخاطر همینه. چون مساله اعتقادی رو میاریم تو عمل و تبدیل میکنیم به رفتار زننده.
تبرّی و بیزاری یک امر قلبی و درونیه و خیلی مهمه. از فروع دین ما هست. کسی که تو تبری و تولی مشکل داشته باشه. نمازش هم قبول نمیشه.
حالا در عمل و رفتار با اهلسنت و حتی دیگر ادیان باید چطور برخورد کرد؟
امام صادق(ص) به زیدبن حشام دستورداد: با غیرشیعه معاشرت کنیم، به دیدارشان برویم، از مریضهایشان عیادت کنیم و در تشییع جنازههایشان حاضر باشیم...تا بگویند جعفر چه خوب مردمی را تربیت کرده است (وسایلالشیعه ج۸ ص۴۳۰)
یعنی اعتقادت رو تو دلت نگهدار. بیزاری از اعتقاد اشتباه دیگران هم داشته باش ولی تو عمل بهترین رفتارو داشته باش. چرا؟
زندگی شیخزکزاکی رو بخونید و اینکه چهجوری اینهمه افرادو تو نیجریه شیعه کرد. یکی از کارهایی شیخ زکزاکی میکرد این بود. میرفت تو روستاهای سنینشین مشکلات مردم رو برطرف میکرد. مردم میپرسیدن شما کی هستی. میگفت مگه مهمه کی باشم؟ من مسلمونم شماهم مسلمونی. بعدا مردم میفهمیدن ایشون شیخ زکزاکی بوده. خیلیا همینطوری شیعه شدن. بدون هیچ بحث علمی.
اصلا از این بالاتر تو جنگ سوریه خیلی جاها سنّی نشین بودن. خیلی از شیعیان که مدافع حرم بودن برای نجات اهلسنت جونشون رو فدا کردن. چرا؟ این هیچ منافاتی با اختلاف اعتقادات و تبرّی از عقیده اونا نداره. از لحاظ اعتقادی و قلبی یه جور باید بود. از لحاظ عملی و رفتاری یه جور.
اگر خیلی دلمون برای مظلومیت اهلبیت میسوزه. بریم از لحاظ علمی و عملی خودمونو قوی کنیم تا بتونیم ازشون دفاع کنیم و دیگران رو جذب تشیع کنیم. خیلی بده که بعضی ازماها نمیتونیم برای خودمون ولایت وامامت امیرالمؤمنین رو ثابت کنیم چه برسه برای مخالفان خودمون. چون سخته. ماها هم از کارهای سخت بیزاریم.
#هفته_وحدت #وحدت
✍ حسین دارابی
@Hoseindarabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
در سالهای میانی قرن سیزدهم هجری (سال 1239) حاکم عثمانی بغداد داوود پاشا به حرمین شریفین کربلا و نجف حمله کرده و حرم را به توپ بسته و عده ای از مردم را به خاک و خون کشید.
میدونید چرا؟
شیخ احمد احسایی بنیانگذار فرقهی شیخیه که با تکفیر علمای شیعه از ایران رانده شده بعد از رفتن به کربلا کتابی نوشت و در آن اعلام کرد که خلفا کافرند و به این ترتیب راه لعن و دشنام به خلفا را باز کرد. کتاب شیخ به دست والی بغداد رسید و او برای تادیب شیعیانی که لعن می کردند به عتبات حمله کرد و فاجعه ای انسانی را به بار آورد و برای مدتی حوزه علمیه نجف و کربلا را از رونق انداخت! جالب اینکه تقریبا همه فقهای بزرگ آن عصر شیخ احمد احسایی و فرقه او را گمراه و باطل اعلام کرده بودند ولی همین فرد و طرفدارانش زمینه ی چنین فاجعه ای را فراهم کردند.
#هفته_وحدت #وحدت
@Hoseindarabi
هدایت شده از کانال حسین دارابی
یه سریا تو مساله وحدت دچار افراط میشن. یعنی دیگه هر کاری میخوای بکنی میگه خلاف وحدته. بحث علمی میخوای بکنی میگه خلاف وحدته. بحث تاریخی میخوای بکنی میگه خلافه وحدته. میخوای امامت و ولایت امیرالمؤمنین رو ثابت کنی میگه خلاف وحدته. وحدت حد و مرز داره نباید دچار افراط و تفریط شد.
اتفاقا خیلی هم خوبه در این موضوع بحث علمی کرد. مقاممعظمرهبری درعین حال که شدیداََ به وحدت توصیه میکنن، به بحث و محاجّه علمی هم تشویق میکنن. چه اشکالی داره؟ انقدر علمت رو ببر بالا بتونی دفاع کنی، نه تنها دفاع کنی بلکه جوری وارد بحث بشی که طرف مقابل رو یه چالش بکشونی. حتی از منابع خودشون.
استاد کاشانی یه بحثی دارن خیلی جالبه از منابع اهل سنت بحث امامت و تناقضهایی که وجود داره رو بررسی میکنن. میتونید از این آدرس دانلود و گوش کنید. بسیار زیباست👇
thaqalain.ir/wp-content/uploads/2015/12/Kashani-ShieaShenasi-07-13940625-ThaqalainSite.mp3
#هفته_وحدت #وحدت
استاد #حامد_کاشانی
هدایت شده از اطلاع رسانی
👇👇👇
♨️سوال:
🔰آيا این شیطان است که باعث گناه می شود یا خود انسان نیز تمایل به گناه دارد؟ واگر اصلا شیطان نبود آیا انسان گناه نمی کرد؟
✍️پاسخ:
✅شیطان عامل بیرونی دعوت به گناه است و در درون انسان نیز هوای نفس و تمایلات شهوانی قرار دارد. اگر عامل درونی نباشد، عامل بیرونی هیچ کاری نمی تواند بکند. این گناه خودمان است که راه را برای شیطان باز می کند و شیطان صرفا یک دعوت کننده است که با اصرار در گناه او را بر خود مسلط می کنیم.
وَ قالَ الشَّيْطانُ لَمَّا قُضِيَ الْأَمْرُ إِنَّ اللَّهَ وَعَدَكُمْ وَعْدَ الْحَقِّ وَ وَعَدْتُكُمْ فَأَخْلَفْتُكُمْ وَ ما كانَ لِيَ عَلَيْكُمْ مِنْ سُلْطانٍ إِلاَّ أَنْ دَعَوْتُكُمْ فَاسْتَجَبْتُمْ لي فَلا تَلُومُوني وَ لُومُوا أَنْفُسَكُمْ ما أَنَا بِمُصْرِخِكُمْ وَ ما أَنْتُمْ بِمُصْرِخِيَّ إِنِّي كَفَرْتُ بِما أَشْرَكْتُمُونِ مِنْ قَبْلُ إِنَّ الظَّالِمينَ لَهُمْ عَذابٌ أَليمٌ (۲۲ ابراهیم)
و شيطان، هنگامى كه كار تمام مى شود، مى گويد: «خداوند به شما وعده حق داد و من به شما وعده (باطل) دادم، و تخلّف كردم! من بر شما تسلّطى نداشتم، جز اينكه دعوتتان كردم و شما دعوت مرا پذيرفتيد! بنا بر اين، مرا سرزنش نكنيد خود را سرزنش كنيد! نه من فريادرس شما هستم، و نه شما فريادرس من! من نسبت به شرك شما درباره خود، كه از قبل داشتيد، (و اطاعت مرا همرديف اطاعت خدا قرار داديد) بيزار و كافرم!» مسلّماً ستمكاران عذاب دردناكى دارند.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی
سلام دوستان عزیز.
کانالی تحت عنوان:اطلاع رسانی کلاسهای خانم رضایی در ایتا ایجاد کردم.درصورت تمایل عضو شوید و دوستان خود را هم دعوت کنید.
@etelaresanirezaei
هدایت شده از مهدیاران | mahdiaran
⭕️ زيارت ناحيه مقدّسه
🔹 زيارت ناحيه مقدّسه، مرثيه ی بلند حضرت مهدی بر مصائب و رنجهاى جدّش، اباعبدالله الحسين در روز عاشورا است. اين زيارت، توصيف لحظه هاى شهادت اباعبدالله و غربت و مظلوميّت اهل بيت و معتبرترين و مستندترين روضه اى است كه از زبان خونخواه سيّد شهيدان به ما رسيده است.
🔸 اين زيارتنامه شامل هشت بخش است:
✔️ سلام بر انبيا و اوليا.
✔️ سلام بر امام شهيد و صحابه فداكارش.
✔️ آرزوى زيارت امام حسين.
✔️ طرح اوصاف، ويژگی ها و سيرت امام حسين و تأثير شهادت آن حضرت.
✔️ طرح نهضت و انقلاب مقدس اباعبدالله.
✔️ توصيف صحنه كربلا، شهادت، رنجها و مصائب بازماندگان و قافله اسيران.
✔️ تحليل بازتاب حادثه كربلا و غربت اسلام پس از شهادت و سوگوارى كائنات و موجودات در شهادت اباعبدالله.
✔️ نيايش، دعا و طرح درخواست هاى امام زمان با پروردگار.
🔆 اين زيارت در كتاب اقبال سيّد بن طاووس، ص ٥٧٣ و نيز در بحار الانوار، ج ٩٨، ص ٢٦٩ نقل شده است.
📚 فرهنگ عاشورا، جواد محدثی، ص ٢٢٧
#ادعیه_و_زیارات_مهدوی ۴۰
✅ کانال "مهدیاران"
http://eitaa.com/joinchat/2885222402Ce75349b11c
هدایت شده از اطلاع رسانی
👇👇👇
♨️سوال:
🔰خداوند در کدام آيه از قرآن مي فرمايند به خدا قسم نخوريد؟
✍️پاسخ:
✅و لا تَجْعَلُوا اللَّهَ عُرْضَةً لِأَيْمانِكُمْ أَنْ تَبَرُّوا وَ تَتَّقُوا وَ تُصْلِحُوا بَيْنَ النَّاسِ وَ اللَّهُ سَميعٌ عَليمٌ (۲۲۴) بقره
و خدا را دستاويز سوگندهاى خود قرار مدهيد، تا [بدين بهانه] از نيكوكارى و پرهيزگارى و سازش دادن ميان مردم [باز ايستيد]، و خدا شنواى داناست.
بايد توجه داشت که سوگند ياد كردن جز در مواردى كه هدف مهمى در كار باشد عمل نامطلوب است اين موضوع در احاديث زيادى نيز به چشم مى خورد، از جمله اينكه در حديثى امام صادق ع مى فرمايد:
و لا تحلفوا باللَّه صادقين و لا كاذبين فان اللَّه سبحانه يقول وَ لا تَجْعَلُوا اللَّهَ عُرْضَةً لِأَيْمانِكُمْ:
" هيچ گاه سوگند به خدا ياد نكنيد چه راستگو باشيد، چه دروغگو، زيرا خداوند سبحان مىفرمايد: خدا را در معرض سوگندهاى خود قرار ندهيد"
در امور خيلي مهم مانند شهادت در دادگاه و دفاع از مظلوم و ... سوگند اشکالي ندارد و نبايد براي امور جزئي و روزمره زندگي سوگند خورد.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#قرآن_حدیث
هدایت شده از اطلاع رسانی
👇👇👇
♨️سوال:
🔰شانس و اقبال چقدر بر خوشبختی یا بدبختی ما تاثیر دارند؟
✍️پاسخ:
✅بخت و شانس بدین معنا که پیش آمدی بدون علت به وجود بیاید، صحیح نیست.(۱) زیرا هر چه از عدم پا به عرصه وجود گذارد، نیازمند علت است، و قانون علیت و نیازمندی هر پدیده به علتِ پدید آورنده، از بدیهیات است. از این رو در جهان هر حادثه ای اتفاق افتد، بشر به طور غریزی دنبال علت میگردد. پس نمیتوانیم به چیزی با عنوان بخت و شانس معتقد باشیم و آن را از علل و اسباب دور بدانیم. در مواردی که مردم پیش آمد خوب را به شانس و اتفاق بد را به بخت نسبت میدهند، حاکی از نا آگاهی آنان از علل و اسباب پنهانی است. شانس و بخت و طالع، با تفسیری که میان باورمندان آن مطرح است، ریشه در ناآگاهی از علت حوادث و رویدادهای طبیعی، اجتماعی و روانی دارد. هر کجا انسانهایسطحینگر، نتوانستند علتبروز رویدادهای تلخ یا شیرین را تحلیل کنند، آن را به شانس و بخت حواله میکنند.
گاهیتنبلیو تنآساییو مسئولیتگریزیو سرپوشگذاشتنروینقاطضعف، و تبرئهکردنخود در برابر گناهانو تازیانةوجدانو احساسشرمندگیزمینةگرایشبهاینگونهمسکنهایموقتیرا فراهممیکند.
گاهی ممکن است برای فردی پیش آمدهای خوب و نافع رخ بدهد که گفته میشود فلانی شانس خوب دارد. شانس نیست که علت و سبب رخ دادها شود، بلکه پیش آمدها منتسب به علت است و ما از آن آگاه نیستیم، مثلاً ممکن است رویکرد خوب بر اثر دعای خیر پدر و مادر و افراد پاکدل، یا برای آزمایش، یا صفای باطن فرد، یا خوش حال نمودن یک بنده خدا باشد.
آنچه اسلام به پیروانش تعلیم نموده، این است که همة خوبیها را از خدا بدانیم و تمام بدیها را به خود نسبت دهیم: "آنچه از نیکیها به تو میرسد، از خدا است، و آن چه از بدی به تو میرسد، از تو است".(۲)
با این همه به چند نکته باید توجّه داشت:
اوّل - هر حادثه ای از گذر مشیت و اراده الهی پدید می آید و خداوند پیش از پدید آمدنش کاملاً از آن آگاه است. این نیز که تمام رویدادهای جهان بر اساس علل و عوامل طبیعی تحقق مییابند، مشیت الهی است.
عمومیتقانونعلیت، بهاینکههر حادثهایعلتیدارد و هر موقعیتیبرایانسان(فرد یا جامعه) و غیر انسانپیشآید، معلولعلتیاستو تقدیر و اندازهگیریهر پدیدهاینیز متناسببا وضععلتآنمیباشد، امریقطعیاست، چونآیاتقرآننظیر " قد جعلاللّهلکلِّ شیءٍ قدراً "(۳) آنرا بیانکردهو علمایاسلامیاز آنتحتعنوانقضا وقدر تکوینیو تشریعیو سایر اندیشمندانجهانبهعنوان"قانونعلتو معلولیا اسبابو مسبّبات" بحثکردهاند.
دوم - بیگمان از عواملی که در حوادث زندگی مؤثّرند، اراده خود انسان است. اراده، نقشی چشمگیر در این جادارد و چون انسان موجودی دارای اراده و اختیار است، چگونگی اراده و خواست و تصمیمگیریاش در چگونگی رویدادها مؤثّر است. ولی چنین نیست که هر چه بخواهد، روی دهد.
سرنوشتانسانها و عزتو ذلتآنانمرهونکارکردهایآناناستکهقرآنمیفرماید: " کلُّ نفسبما کسبترهینة؛ هر کسدر گرو اعمالخویشاست".(۴)
اسلامبهقدریرویتأثیر تلاشها و عملکردهایانساندر ساختنسرنوشتتأکید میکند کهاز یکسو میفرماید: " و انلیسللأنسانالاّ ما سعی؛ و اینکهبهرهایبرایانسانجز سعیو کوششاو نیست". و از سوییدیگر میفرماید: " انّ اللّهلا یغیر ما بقومحتییغیروا ما بأنفسهم؛ خداوند سرنوشتهیچقومو ملّتیرا تغییر نمیدهد مگر آنکهآنانآنچهرا در خودشاناستتغییر دهند ."
سوم - بر اساس آنچه از قرآن مجید و احادیث بر میآید، ایمان و عمل صالح - به ویژه دعا - در سرنوشت انسان مؤثّر است. چه بسا دعا و برخی دیگر از کارهای نیک - مانند صله رحم و صدقه که سرنوشت را عوض کنند و موجب فراخی رزق شوند. اگر رابطه انسان با خداوند استوار باشد و در دعا و نیایش پای فشارد، سرنوشتی خوش در انتظار اوست.
چهارم - اگر انسان در زندگی خویش کوتاهی نکند و وظایفش را انجام دهد، هر چه خداوند برایش مقدّر کند و در زندگی برایش پیش آید، خیر است گرچه همراه با تلخی و رنج باشد. انسان همواره باید از خداوند راضی باشد. رضا به قضای الهی و شکیبایی در رویدادهای ناگوار، از ارزشهای بزرگ و موجب نیل به کمال معنوی و ثواب بزرگ است.
پینوشتها:
۱. علامة طباطبایی،نهایه الحکمه، ص ۱۶۷.
۲. نساء (۴) آیه .
۳. طلاق(۶۵) آیه۳.
۴. مدثر (۷۴) آیه۳۸.
🌎 مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی
🔷 @pasokhgoo1 👈
#اعتقادی
هدایت شده از برنامه تلویزیونی سمت خدا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 اگر به ما هم اطلاع بدهند که تنها یک هفته از عمرمان باقیست، این یک هفته را چگونه زندگی خواهیم کرد؟
⬅️ آیا تا کنون به این موضوع اندیشیده ایم؟
⬅️ پاسخ شما به این پرسش چیست؟
💠 @samtekhoda3
سلام دوستان عزیز.
کانالی تحت عنوان:اطلاع رسانی کلاسهای خانم رضایی در ایتا ایجاد کردم.درصورت تمایل عضو شوید و دوستان خود را هم دعوت کنید.
@etelaresanirezaei