15.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📡📡📡
📡 ⚠️حتما حتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتما
هر روز ببینید و نشر دهید
حتما حتما حتما تااااا آخر ببینید ،نصفه نبینید که از دستتون رفته🙈
وقتی میگیم
بجای نوشابه .... بخورید
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیباکلام:
"بعیده (انفجار کرمان)کار اسرائیل باشه،اسرائیل افراد بیگناه رو نمیکشه!"
نمونه ای از ۱۴هزار کودک فلسطینی گناهکار!
#منتظران_ظهور
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
شکر در سختی ها 18.mp3
12.73M
#شکر_در_سختی_ها 18
اهل شکـ🙏ـر؛
بقدری شیرین زندگی میکنند که؛
وقتی برمیگردن وبه گذشته نگاه میکنن؛
از گذشت عمر،اصلاً غمگین نمیشن!
💢اونابه رفتن مشتاق ترند تا موندن!
راستی؛ چــرا؟
https://eitaa.com/joinchat/1965162593Cbe8736d84c
"در مرآة العقول از معانی الاخبار شیخ صدوق به سند خود از ابوبصیر آورده که گفت: بر حضرت ابی عبد الله صادق (علیه السلام) وارد شدم در حالی که یکی از هم کیشانمان با من بود. به آن حضرت عرض کردم: فدایت شوم ای فرزند پیغمبر، من اندوهگین ومحزون می شوم بدون این که سببی برای آن بدانم؟ فرمود: آن حزن وفرح از ناحیه ما به شما می رسد، زیرا که اگر بر ما خوشحالی یا اندوهی وارد شود بر شما نیز داخل می گردد. زیرا که ما وشما از نور خدای تعالی آفریده شده ایم، پی ما وطینت ما، وطینت شما را یکی قرار داد، واگر طینت شما همان طور که گرفته شده بود رها می شد ما وشما مساوی می بودیم، ولی طینت شما با طینت دشمنانتان ممزوج گردید. واگر آن نبود ابدا گناهی نمی کردید.
راوی گوید: عرض کردم: فدایت شوم! طینت ونور ما به همانگونه که آغاز شد باز می گردد؟
حضرت فرمود: آری به خدا، ای بنده خدا بگو ببینم این شعاعی که از قرص خورشید پراکنده می شود آیا به آن متصل است یا از آن جدا؟"
"عرضه داشتم: فدایت گردم بلکه از آن جدا است. فرمود: مگر نه این است که وقتی خورشید غروب می کند، این شعاع به قرص خورشید باز می گردد هم چنان که از آن آغاز شده بود؟ عرض کردم: آری. فرمود: به خدا شیعیان ما نیز همین طوراند. از نور خدا آفریده شده اند، وبه سوی او باز می گردند. وبه خدا قسم شما روز قیامت به ما ملحق می شوید، ما شفاعت می کنیم وشفاعتمان پذیرفته می شود، شما شفاعت می کنید وشفاعت داده می شوید، وهیچ یک از شما نیست مگر این که آتشی از سمت چپ او وبهشتی از سمت راست او بلند می گردد، پس دوستانش را به بهشت ودشمنانش را به آتش داخل می کند.
مجلسی گفته: در این حدیث تأمل وتدبر کن که در آن اسرار شگفت انگیزی هست."
۲۲ - تعجیل در امر فرج صاحب الزمان (علیه السلام):
اهتمام ومداومت در دعا برای تعجیل فرج مولای ما صاحب الزمان (علیه السلام) با شرایط آن به قدر امکان، سبب می شود که این امر زودتر واقع گردد وظهور سریع تر تحقق یابد، وپیش تر آن مهر تابان طلوع کند.
دلیل بر این معنی حدیثی است که در بحار وغیر آن از عیاشی از فضل بن ابی قره آمده که گفت: شنیدم از حضرت ابی عبد الله صادق (علیه السلام) که فرمود: خداوند به ابراهیم وحی نمود که برای او فرزندی متولد خواهد شد. پس آن حضرت این موضوع را با ساره در میان گذاشت، ولی ساره گفت: آیا من خواهم زایید وحال آن که پیر زن هستم؟ پس خداوند به آن حضرت وحی کرد که: ساره خواهد زایید واولاد او چهارصد سال به زحمت ورنج می افتند به خاطر این که سخن مرا جواب گفت. امام صادق (علیه السلام) فرمود: پس هنگامی که فشارها وشکنجه ها بر بنی اسرائیل طول کشید، چهل روز به درگاه خداوند ضجه وناله کردند. خداوند به موسی وهارون وحی فرمود: که آن ها را از فرعون خلاص نمایند پس صد وهفتاد سال را از آن ها برداشت.
امام صادق (علیه السلام) فرمود: هکذا انتم لو لفرج الله عنا فاما اذ لم تکونوا فان الامر ینتهی الی منتهاه؛ همچنین شما اگر انجام دهید هر آینه خداوند بر ما فرج خواهد داد ولی اگر چنین نباشید البته این امر تا آخرین مرحله را طی خواهد کرد(۸۱۲)."
"تذکر: بدان که از این حدیث شریف چند امر استفاده می شود:
۱ - رسیدن جزای عمل به اولاد:
عملی که از شخص سر می زند- اطاعت باشد یا معصیت - جزای آن به اولاد ونوادگانش می رسد، چنان که از امام صادق (علیه السلام) در تفسیر آیه شریفه: ﴿واما الجدار فکان لغلامین یتیمین فی المدینه وکان تحته کنز لهما وکان ابوهما صالحا فاراد ربک ان یبلغا اشدهما ویستخرجا کنزهما﴾ (سوره کهف: ۸۲)؛ واما دیوار، پس از آن دو پسر بچه یتیم بود که در شهر هستند، وزیر آن گنجی متعلق به ایشان، وپدرشان نیکوکار بود، پس پروردگارت خواست که آن دو به قوت رسند وگنجشان را بر آورند.
فرمود: آن دو یتیم با آن پدر صالح هفت پشت فاصله داشتند.
و این به خاطر حکمت ها ومصالح عظیمی است که بسیاری از آن ها بر ما پوشیده ومخفی است وبعضی از آن ها در روایات از ائمه معصومین (علیه السلام) برایمان روشن شده است."