eitaa logo
منتظران گناه نمیکنند
2.5هزار دنبال‌کننده
17.2هزار عکس
5.2هزار ویدیو
353 فایل
خادم کانال منتظران گناه نمیکنند👇 @appear وروزو کردن تبلیغات درکانال تاسیس کانال : ۱۳۹۷٫۱٫۱۱ پایان کانال : ظهور آقا امام زمان عج ان شاء الله نشر از مطالب کانال آزاد ✔️
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❤️السلام علیک یا بقیه الله خوشا روزی که مهدی باز گردد اناالمهدی طنین انداز گردد به حق مادرش زهرای اطهر به حق فرق اکبر، حلق اصغر خداوندا ظهورش دیر گردید بسی عاشق دراین ره پیرگردید مهیاکن تواسباب ظهورش منورکن توگیتی را زنورش
#جمکـــران, بغـــــض, سه شنبــــه, نفس یـامهـــــدی عطر نرگس وسط صحن چه حالی دارد❗️ 🌷اللهم عجل لولیک الفــــرج🌷 #سه_شنبه_های_مهــدوی ◈ اینجا صحبت #عشق در میان است
animation.gif
54.2K
اعضای جدید خوش آمدید
عهد بستن با امام زمان(عج) در دعای عهد نکته زیبایی است می‌گوید شما صبح‌ها با امام زمان(عج) عهد می‌بندید، تجدید عهد می‌کنید «اللَّهُمَّ إِنِّی أُجَدِّدُ لَهُ فِی صَبِیحَهِ یَوْمِی هَذَا وَ مَا عِشْتُ مِنْ أَیَّامِی» این عهد بستن به چه معناست آن هم هر روز صبح؟ به این معناست که هر روز به خودمان یاد آوری کنیم که ما صاحب داریم و تحت لوای او هستیم، یاد مان باشد که مولایمان از ما چه می خواهد. بعضی‌ها به حرم می‌روند زیارت می کنند در حرم با حجاب هستند اما  بیرون از حرم حجاب او مورد پسند امام زمان نیست، این یعنی از ولایت پذیری صاحب خارج شدن، کاری که او نمی پسندد را مرتکب شدن. گاهی طرف وارد جلسه دینی می‌شود، می‌گوید اینجا باید متدین بود، از جلسه جدا می‌شود فراموش می‌کند، مسجد می‌آید، نماز جماعت را می‌خواند، بعد از مسجد یک نوع دیگر زندگی می‌کند! اما منتظر امام زمانی می‌گوید من پیشوا دارم، قانون زندگی من بر اساس نظر حضرت مهدی(عج) است، نظرم تابع نظر اوست. نکته بعد این است که یاری من برای شما آماده است، ما گاهی تصور می‌کنیم که همه چیز از امام زمان(عج) می‌خواهیم، جالب است امام زمان(عج) هم از ما توقع دارد، باید با رفتارمان گفتارمان، حجابمان، اطاعت مان دین خدا را یاری کنیم، نمی توانیم بگوییم ما امام حسین را دوست داریم، منتظر امام زمان هستیم اما رفتار و ‌کردارمان در عمل چیز دیگری بگوید. من که شیعه حضرت هستم آیا حجابم شباهتی به مادرش فاطمه دارد؟ من که زن مسلمان علوی هستم آیا در رابطه با نامحرم ها، ذره ای از کوبندگی و صلابت و وقار عمه جانش زینب را دارم؟ همسرداری و فرزند پروری من شباهتی به این خاندان دارد؟ هنگام خشم و غضب و دلخوری ارثی از کریم اهلبیت امام حسن علیه السلام برده ام؟ در اطاعت از پدر و مادر و مهربانی به آنان شباهتی به این خانواده دارم؟؟؟ اگر هستم که مژده و صد هزار مژده که آرام جان حضرت مهدی و موجب افتخار و عزت حضرت هستم و زینت و آبروی ایشان هستم ولی اگر نبودم و نیستم، یکباره دل از این خوشی ها و هوای نفس های بی فایده و زود گذر دل بکنم، به خدا هیچ چیز ارزش اینکه دل مولا و پدرمان و صاحبمان ذره ای غمگین شود و بدتر از آن امیدش از ما قطع شود و ما به جای یار غمخوار، باری بر دوش آن بزرگوار باشیم را ندارد. پس هر روز به امام زنده و حاضر قول می دهم و از خود وجود مقدسش یاری می طلبم که دستم را بگیرد و قدرت ترک گناه و انجام خیر یاری دهد و من را برای ارتش بزرگ ظهور ثبت نام کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپ کامل لحظه تحویل سال لحظه طلایی ظهور انتشار دهید 🌹 تو رو خدا این کلیپ رو نشر دهید تا دعا هنگام تحویل سال برای ظهور زیاد بشه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 @montzeran
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
گوش دادن به 🚫 بايد دانست همان طور که بر حرام است شنیدن 🔥 همچنين ثبت کردن🔥 و نوشتن🔥 يا خواندن🔥 و گوش دادنش🔥 هم حرام می شود .
سوره مائده آیه 41 : در مذمت گوش فرادادن به است چون با علم به اينكه است شنوندگان آن را می پذيرند .چون اگر علم به بودن آن نداشته باشند ، شنيدن صفت مذموم شمرده نمی شود .
⛔️⛔️پس امروز تا آخر روز حواسمان باشد که فقط دروغ گفتن گناه نیست بلکه شنیدن دروغ از دیگران و تصدیق نا به جای آنها هم گناه به حساب می آید و علاوه بر اینکه خودمان دروغ نمیگیم سعی کنیم دروغ دیگرانم نشنویم😊
در دروغ و دروغ گفتن دو رفتار متفاوت را می‌توان تشخیص داد :   فردی که از روی حسادت و برای بالا بردن مقام خود دروغ می‌گوید و فردی که بدون هیچ گونه غرضی دروغ می‌کوید و به قول ما ایرانی ها از نوع مصلحتی است .
حالا هر یک از این دو دروغ  و علت آنها را جداگانه توضیح می‌دهیم :   اول دروغی که از روی خود خواهی و غیض است  این دروغ را در موارد زیر به کار می‌بریم :    *زمانی که می‌خواهیم یک تصویر خوب و عالی و دروغین از خود در برابر مخاطبمان بسازیم . اما چگونه این کار را انجام می‌دهیم ؟ در گفتن استعدادها ، توانایی های مالی حقیقت را نمی‌گوییم ویا عیب‌های خود را به خوبی ها تبدیل می‌کنیم و راجع به آنها با افتخار صحبت می‌کنیم .
*برای به دست آوردن یک پست یا شغل ادعای کذب می‌کنیم و یا برای فروختن مالی که به ما تعلق دارد توضیحاتی را ذکر می‌کنیم که حقیقت ندارد . فقط برای اینکه جنس خود را به قیمت بالاتری بفروشیم این کار را انجام می‌دهیم .
نوع دوم ، دروغی است که به نیت و قصد بدی نیست و می‌توان گفت بیشتر از روی نوع دوستانه است ، و در موارد زیر به کار می‌رود :
این دروغ را زمانی می‌گوییم که می‌خواهیم کسی را ناراحت نکنیم مثلا ، وقتی کسی نظر ما را درباره ی لباس جدیدش یا مدل کوتاهی مو هایش می‌پرسد شاید این مدل و این لباس به او نیاید اما برای اینکه او را ناراحت نکنیم از دروغ استفده می‌کنیم چون مسلما هر کسی سلیقه خود را دارد و نباید سلیقه خود را به کسی تحمیل کنیم . و یا اینکه در شرایط خاص خبر بدی را  تبدیل به خبر خوب کنیم  و کسی را الکی و به خاطر شنیدن این  دروغ خوشحال کنیم . روان شناسان در علم روان شناسی این دروغ را " دروغ دفاعی " می‌نامند . اما چرا دفاعی ؟ چون در نهایت ، هدف ما از این دوغ این است که رابطه خود را با دیگران حفظ کنیم و این رابطه از بین نرود. این دروغ را می‌گوییم چون می‌ترسیم از طرف دیگران مورد بی مهری قرار بگیریم و آنها دیگر ما را دوست نداشته باشند و برای ادامه داشتن ارتباطا طمان با دیگران نظرات خود را پنهان می‌کنیم تا هم چنان مثل همیشه باشیم .
اما چرا اغلب دروغ می‌گوییم ؟؟ بر اساس تحقیقی که در آمریکا انجام شده است ، متوجه شده‌اند که همه آدمها در روز بیش از دو بار دروغ می‌گویند ... و البته با توجه به شغل و مسئولیتی که هر کسی دارد تعداد این دروغ ها کم و یا زیاد می‌شود و بیشتر این دروغ ها بخاطر طفره رفتن از جواب دادن به سوالات است . به خاطر چه هدفی دروغ می‌گوییم  ؟ با این هدف که یک تصویر خوب از خود ارائه دهیم .و دیگران ما را بهتر از شخصیتی که داریم ببینند . که این بحث را در علم روان شناسی " خواستگاه و جایگاه دلخواه اجتماعی می‌نامند " .
چگونه تشخیص دهیم که کسی دارد به ما دروغ می‌گوید ؟؟ در این جا مهم این است که اگر به کسی و به حرف ها ی او اعتماد ندارید و در درستی صحبت های او شک دارید ، باید در ابتدا کاملا به صحبت های او دقت کنید و با هوشیاری کامل صحبت های او را تعقیب کنید تا متوجه شوید زیرا به قول ما ایرانیها دروغگو کم حافظه است و صحبت های خود را فراموش می‌کند و دفعه ی بعد که در مورد همان موضوع صحبت می‌شود صحبت های قبلی خود را فراموش می‌کند ، و دوباره از نو شروع به دروغ گفتن می‌کند و در همین جاست که می‌توانید مچ او را بگیرید و مطمئن شوید که او فردی دروغ گوست و قابل اعتماد نیست . زیرا افراد دروغ گو حافظه ضعیفی دارند و از بس که در همه جا و در همه ی موارد دروغ می‌گویند یادشان می‌رود و حافظه شان یاری نمی‌کند که کدام دروغ را در کجا گفته اند . و معمولا هنگامی که با دروغ آنها روبرو می‌شوید دیگر به آنها اعتماد سابق ندارید. اغلب ما به افراد دروغ گو و حرف ها ی که می‌زنند همیشه شک داریم و هیچ گاه به راحتی نمی‌توانیم حرف های آنها را باور کنیم . حتی اگر روزی حقیقتی را به بگویند اما به خاطر سابقه ی بدی که دارند ، باور کردن صحبت‌هایشان غیرقابل قبول است .
گفتم خواهرم حجابت؟ گفت:دلم پاک است. با خود گفتم: مگر می شود پاکی هزاران نگاه و دل را بدزدی و هزاران خانه و خانواده را ویران کنی و دلت پاک باشد؟!!😔😏 #پویش_حجاب_فاطمے
منتظران گناه نمیکنند
#کنترل_ذهن 21 🔸 کنترل ذهن میتونه علاوه بر مسائل عبادی جاهای دیگه هم کاربرد داره مثلا خانم ها در زمی
22 ✅ خوبی‌های درونت را با کمک «فکر و ذکر» بیدار کن! ✅ کسی که ذهنش را رویِ «نداشته‌هایش» متمرکز کند، عقده‌ای می‌شود استاد پناهیان: 🔸امام‌حسن(ع) می‌فرماید: شما را به تفکرِ طولانی، مستمر و عمیق، توصیه می‌کنم؛ تفکّر، پدر و مادر هر خوبی‌ای است (مجموعه ورام/۱/۵۲) 🔸در وجود ما، خوبی‌های فراوانی هست که باید با «فکر و ذکرِ خوب» آنها را جلا بدهیم و بیدار کنیم. برای اینکه فکر و ذکرِ خوب داشته باشیم، باید قدرت کنترل ذهن پیدا کنیم. 🔸امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید: مؤمن، غرق فکر است (نهج‌البلاغه/حکمت۳۳۳) البته تفکّرِ خوب، نیاز به تمرین دارد؛ همان‌طوری که توجّه و ذکر، نیاز به تمرین دارد. 🔸هیچ‌کسی بی‌فکر نیست؛ ولی اگر فکر خودت را رها کنی، هرزگی می‌کند. بعضی‌ها تا فکر می‌کنند، فکرشان می‌رود سراغ حسرت‌ها، حسادت‌ها، حرص‌ها و نقشه‌هایی که نابودشان می‌کند. 🔸معمولاً انسان وقتی چیزی را نداشته باشد، خیلی بیشتر می‌خواهدش! و گاهی تا آنجا پیش می‌رود که به چیز دیگری غیر از آن، فکر نمی‌کند؛ لذا کم‌کم عقده‌ای می‌شود. کسی که زیاد به فکر نداشتنی‌های خودش باشد و ذهنش زیاد روی نداشته‌هایش متمرکز بشود، عقده‌ای می‌شود. 🔸در روایت هست: اگر چیزی از دنیا را خواستی و به آن نرسیدی، این‌طور در نظر بگیر که انگار اصلاً این خواسته، به ذهنت خطور نکرده بود؛ یعنی مسئله را در ذهن خودت حل کن (کشف‌الغمه/۱/۵۷۲)
گروه ظهورنزدیک است ان شا ء الله مخصوص بانوان ( ورود اقایون اکیدا ممنوع ) http://eitaa.com/joinchat/2248278027Ce6bb906f67
در مورد گناهان یک اصل کلی وجود دارد و آن‌هم این است که گناه، گناه و فساد می‌آورد و یکی از گناهانی منشاء بسیاری از مفاسد است، بحث‌وجدل بی‌خود و غیرمنطقی است که سبب کینه، کدورت و دشمنی می‌شود و مجدداً کینه و کدورت موجب بروز گناهان بزرگی همچون غیبت و تهمت، فحاشی، حسد و… می‌گردد. حضرت امام علی علیه‌السلام دراین‌باره می‌فرمایند: «سبب دشمنی و کینه‌توزی، مجادله زیاد است؛ سَبَبُ الشَّحناءِ کثرَهُ المِراءِ.»
البته طرف مقابل هم همین‌طور است، یعنی عمل خیر، با خودش خیر و نیکی می‌آورد.   میزان الحکمه، ج 10، ص 508.