فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸نوای خاص و سوزناک میهمان نابینای برنامه محفل
🔹استودیو برنامه محفل بهم ریخت...اشک همه رو درآورد😔
السلام علیک یا فاطمةالزهرا سلام الله علیها
السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام
السلام علیک یا بقیه الله روحی فداک
السلام علیک یا ابوالفضل العباس سلام الله علیه
در این روز عزیز و ساعات آخر سال، برای همه دعا کنیم.
التماس دعا
ـــــــــــــــــــــــ
کانال رسمی مرکز مشاوره جامعه الزهرا (س)
@moshavere_jz
﷽
صبحها مےڪنم
ازعشق نگاهے بہ حسین
مےڪنم باز از این
فاصلہ راهے بہ حسین
ڪردم امروز
سلامے ز سر دلتنگـے
مُردم از حسرٺ
ششگوشه الهےبہ حسین
#سلام_ارباب_خوبم 😍✋
@moshavere_jz
♥️تاظهوردولت عشق
و تاابد مولایم
عاشقت میمانم♥️
🔆 #حضرت_زهرا عليهالسلام فرمودند :
💠 اَما وَاللّه ِلَوْ تَرَكُوا الْحَقَّ عَلى اَهْلِهِ وَاتَّبَعُوا عِتْرَةَ نَبِيِّهِ لَمَااخْتَلَفَ فِى اللّهِ تَعالى اثْنانِ؛
❇️ به خدا سوگند اگر حق را به اهلش واگذار مىنمودند و از عترت پيامبر پيروى مىكردند، حتى دو نفر درباره خدا اختلاف نمىنمودند (و اسلام همه عالم را فرا مىگرفت.)
📚كفاية الاثر: ۱۹۹
❤️خدایا!
بهمون قوت بده تا هیچ وقت در کلامت، دینت و راهی که درست میدونیش، اختلاف نندازیم و بنده مومنی باشیم که همیشه مورد رضایت واقعی خودت بوده!!
❤️پروردگارا!
کمکمون کن تا بتونیم به سهم خودمون اسلام حقیقی رو از تحریف های کافران حفظ کنیم تا قلب های آزاده با شنیدن کلام حق و زیبای تو ، بیدار بشن!
الهی آمین🤲
#حدیث
#حق
💠
https://eitaa.com/moshavere_jz
#فرزندپروری
💠 بیشتر کودکان در سال دوم #زندگی به توانایی راه رفتن دست پیدا می کنند و این همان مرحله ای است که بسیاری از #والدین از آن تحت عنوان "دوساله های بد قلق" یاد میکنند.
🔹در این مرحله، کودکان شروع به تجربه توانمندی های جدیدشان می کنند، مثلا هر وقت والدینشان به آنها می گویند راه برو، می دوند یا هر وقت می گویند آرام باش جیغ میکشند و به طور کلی قدرت خودشان را میسنجند.
🔹آنها میخواهند بدانند که چقدر بر #محیط اطراف خود کنترل دارند. اگر اوضاع خوب پیش برود، کودک به احساس کنترل و تسلط بر امور دست می یابد و #اعتمادبهنفس و #استقلال لازم را برای جست وجو و کشف محیط پیرامون خود پیدا میکند.
🔻اما اگر والدین با سختگیری و اعمال محدودیت، یا تنبیه کودک به خاطر تلاش برای دستیابی به استقلال، مانع از مستقل شدن او شوند، ممکن است کودک در قبال اهدافی که مد نظر دارد دچار احساس #شرم و #تردید شود، اگر والدین بیش از حد #حمایتکننده باشند نیز مشکلساز میشوند چون تمایل طبیعی کودک به کشف محیط و رویارویی با رویدادها و تجارب مختلف را بازداری میکنند.
⬅️ مثلا والدینی که اجازه نمیدهند فرزندشان با کودکان دیگر دزد و پلیس بازی کند باعث می شوند که او به تواناییاش در کنار آمدن و تعامل برقرار کردن با بچه های دیگر شک کند.
#تربیت_فرزند
@moshavere_jz
در این ساعات آخر سال
مانند یک باغبان مهربان
...هرازگاهی
خودت را هَرَس کن...
شاخه های اضافیت را بچین...
پای تمام شاخه بریده هایت بایست..
باغبانی کن خودت را...
خاطرات بدت را...
سَبُک کن فکرت را...
ریاضیدان باش...
حساب و کتاب کن...
خوبیهای زندگیت را جمع کن...
آدمهای بدِ زندگیت را کم کن...
همه چیز خوب می شود...
قول.میدهم..
خوب ..خوب....
@moshavere_jz
#مهروالدین در زندگی
#تربیت_فرزند
خانوم های محترم!
همسرتون رو تو تربیت بچه هاتون دخالت بدین،
حتی اگه روشش رو قبول ندارین.
تا زمانیکه روش همسرتون با کودک نامناسب نیست،
داشتن رابطه با پدر،
بهتر از تنها تربیت کردن بچه تون هست...
از نوزادی بچه رو ساعاتی با پدرش تنها بذارید تا رابطه ی پدری و فرزندی شکل بگیره
تو بازی همسرتون با بچه تون دخالت نکنین 🤼♂️
و مرتب همسرتون رو تصحیح نکنین...
بچه ها بدون کمک شما راحتتر با پدرشون ارتباط برقرار میکنن 🤗
و مهارت تطبیق دادن با دیگران رو یاد میگیرن...🥰
@moshavere_jz
💥عبارتی بسیار جالب
و تامل برانگیز از اعتماد ما به خدا
💥هر موقع به اندازه یک کارت خوان به خدا اعتماد داشتی،
منتظر استجابت دعاات هم باش...
😍همسفرعشــــ❤️ـق باشیم
@moshavere_jz
ترسم آن روز
که نباشم
و تو بیایی :)💙
یا اباصالح المهدی(عج)
ادرکنی عجل علی ظهورک...
#اللهمعجللولیکالفرج
#عکس_نوشته
@aaramesh14
#طلاق
#والدین
#تربیت_فرزند
مراقب تخريب روحيه و روان #فرزندان خود باشیم !!
يكى از بارزترين آسيبهاى تعارضات زوجين تخريب روحيه وروان فرزندان اين خانواده است. فرزندانى كه در خانواده¬ى داراى تعارض بزرگ مى شوند، در معرض بسيارى از اختلالات روانى هستند. هرچه شدت تعارضات والدين بالا مى رود احتمال مبتلا شدن فرزندان به اين اختلالات افزايش مى يابد.
نفرتى كه بين والدين وجود دارد كه در اثر مديريت نكردن تعارضات آن ها ممكن است افسردگى وانزوا در فرزندان إيجاد كند. اگر دعوا بين والدين وجود دارد وفرزندان از اين دعواها اطلاع پیدا كنند ممکن است که فرزندان اعتماد خود را به والدينشان كه نزديک¬ترين افراد به آنها هستند از دست بدهند ودر نتيجه افرزندان اعتماد خود را نسبت به جامعه وساير انسان¬ها از دست می دهند.
وقتى تعارضات زوجين به طلاق مى انجامد بيشترين آثار بد طلاق بر فرزندان وارد مى شود.
تحقيقات متعددى به #تأثيرطلاق بر #فرزندان اشاره مى كند.
#طلاق_والدين عامل خطرى است كه در دوره بزرگسالى كودكان مشكلات متعددى ايجاد مى¬كند. اين مشكلات عبارت¬اند از :
دستاوردهاى اقتصادى-اجتماعى پايين، سلامت روانى ضعيف، افزايش مشكلات زناشويى واحتمال طلاق در زندگى زناشويى آينده آنها.
بروز افسردگى در كودكان ونوجوانان، اضطراب، پرخاشگرى وعصيان در نوجوان، حسادت، سوء ظن وبدبينى نسبت به ديگران، فرار از منزل، ترک تحصيل وافت تحصيلى، بزهكارى وكج روىهاى اجتماعى مانند قتل، دزدى، فحشا و....، ازدواج زودرس به ويژه براى دختران،
ضعف اعتماد به نفس، اختلال هويت، اعتياد ، فقر، ضعف سلامت جسمى وروانى مانند بى خوابى، سوء تغذيه، بى اشتهايى ويا پرخورى عصبى و ...... ، إحساس درماندگى ، تجربه عقده حقارت ناشى از عدم دسترسى به محيط گرم وعاطفى خانوادگى در مقايسه با ديگران ودرونى سازى عقده¬هاى منفى وضد اجتماعى، انزواى اجتماعى، گرايش به أنواع انحراف¬هاى اجتماعى به دليل ضعف كنترل رفتارى واخلاقى به وسيله والدين، اجتماعى ستيزى، ديگرآزارى وبروز أنواع خشونت¬هاى اجتماعى از آثار وعوارض طلاق براى فرزندان است.
(منبع : #طلاق وتأثير آن بر فرزندان، فاطمه رجبى )
@moshavere_jz
اگر فردى بعد از ازدواج متوجه شد كه همسرش بد اخلاق است، چه كار مى تواند بكند؟
#همسرداری
#هر_دو_بدانیم
#سبک_زندگی
براى مقابله با همسر بد اخلاق، بايد به نكات زير توجه شود:
نكته اول: همسران باید صبر کنند .
یکى از راه حل هاى مهم در مواجهه با بد اخلاقى همسر، صبر است.
"قَالَ النَّبِيُّ (ص):
مَنْ صَبَرَ عَلَى سُوءِ خُلُقِ امْرَأَتِهِ أَعْطَاهُ اللَّهُ مِنَ الْأَجْرِ مَا أَعْطَى أَيُّوبَ (ع) عَلَى بَلَائِهِ وَ مَنْ صَبَرَتْ عَلَى سُوءِ خُلُقِ زَوْجِهَا أَعْطَاهَا اللَّهُ مِثْلَ ثَوَابِ آسِيَةَ بِنْتِ مُزَاحِمٍ."
در مورد صبر در فصل چهارم جزئيات بيشترى خواهد آمد.
نكته دوم: آرامش خانه را حفظ کند
فراموش نشود كه در محيط خانواده، اصالت با إيجاد فضايى آرام، بدون تنش وهمراه با مهربانى است. مفهوم اين اصالت ، آن است كه همه چيز در خانه بايد به گونه¬اى اداره شود كه اين فضا إيجاد شود واگر هست از بين نرود. ( ) يعنى حتى اگر همسر بداخلاق باشد طرف مقابل بايد سعى كند آرامش خانه را به نزند.
نكته سوم: مقابله به مثل نکند.
بد اخلاقى همسر مجوّز وبهانه براى بد اخلاقى طرف مقابل نيست.
وظيفه همسر بد اخلاق اين است كه از اين رفتارها دست بردارد ، اما وظيفه طرق مقابل حتماً مقابله به مِثل و بد اخلاقى نيست بلكه وظيفه او صبر، مدارا، سعى در تغيير همسر با شيوه های مناسب ومانند آن است.
پس مقابله به مِثل با همسر بد اخلاق، چيزى جز افزايش تنش وبه هم ريختن آرامش خانه نيست.
نكته چهارم: احكام شرعى را رعایت کند.
رعايت احكام شرعى در همه موارد حتى در مقابله با همسر بداخلاق راهگشا است.
پس نبايد وظيفه بندگى وعبوديّت – كه رعايت احكام شرعى يكى از آنها است- فراموش شود.
از جمله احكام شرعى كه بايد مراعات شود در مقابله با همسر بد اخلاق : حفظ حرمت ، عدم اهانت وتهمت نزدن، حفظ اسرار و رازها ومانند آن هستند.
@hamsardarl
باسلام و آرزوی قبولی طاعات
و با تبریک سال نو،
سعادت و سلامتی و بهروزی شما و خانواده گرامیتان را از خداوند عزوجل خواستارم،
امیدوارم سال جدید،
آغازی برای شادی و نشاط و بهترین و شادترین روزهای خوش زندگی تون باشد ،
آرزو میکنم خداوند شیرین ترین لحظه ها و قشنگ ترین لبخندها و زیباترین سرنوشت ها و عاقبتی ختم به خیر در کنار خانواده ودوستان براتون رقم بزند ،
زنده و پیروز و سرافراز باشید وخداوند همواره راهگشای زندگی ومشکلاتتون باشد.
التماس دعا
اللهم عجل لولیک الفرج
✅فرازی از دعای افتتاح
🙏اللهُمَّ إنّی أسألُکَ قَلیلًا مِن کَثیرٍ مَعَ حاجَةٍ بی إلَیهِ عَظیمَةٍ، و غِناکَ عَنهُ قَدیمٌ، و هوَ عِندی کَثیرٌ، و هوَ عَلَیکَ سَهلٌ یَسیرٌ.
اللهُمَّ إنَّ عَفوَکَ عَن ذَنبی و تَجاوُزَکَ عَن خَطیئَتی و صَفحَکَ عَن ظُلمی و سَترَکَ عَلیٰ قَبیحِ عَمَلی و حِلمَکَ عَن کَثیرِ جُرمی عِندَ ما کانَ مِن خَطَئی و عَمدی، أطمَعَنی فی أن أسألَکَ ما لا أستَوجِبُهُ مِنکَ، الَّذی رَزَقتَنی مِن رَحمَتِکَ و أرَیتَنی مِن قُدرَتِکَ و عَرَّفتَنی مِن إجابَتِکَ؛ فَصِرتُ أدعوکَ آمِنًا و أسألُکَ مُستَأنِسًا، لا خائِفًا و لا وَجِلًا، مُدِلًّا عَلَیکَ فیما قَصَدتُ فیهِ إلَیکَ. فَإن أبطَأ عَنّی عَتَبتُ بِجَهلی عَلَیکَ، و لَعَلَّ الَّذی أبطَأ عَنّی هوَ خَیرٌ لی، لِعِلمِکَ بِعاقِبَةِ الأُمورِ. فَلَم أرَ مَولًی کَریمًا أصبَرَ عَلیٰ عَبدٍ لَئیمٍ مِنکَ عَلَیَّ!
✍️پروردگارا، من از تو درخواست مسئلهای کوچک از دریای بیکران لطف تو دارم، درحالیکه نیاز من به آن بسیار است و تو همواره بینیاز از آن میباشی، درحالیکه نزد من مهم و حیاتی شمرده میشود و عطاء آن بر تو سهل و آسان است.
بار پروردگارا، گذشت تو از گناه من و چشمپوشی تو از لغزش و خطای من، و بخشش تو از ظلم و ستم من، و ستّاریّت و پردهپوشی تو بر کار زشت و ناهنجار من، و بردباری تو از کارهای خلاف و جرم من، چه از روی خطا و غفلت و چه از روی عمد، مرا به طمع میاندازد که از تو درخواست لطف و کرامتی کنم که خود هیچگاه مستوجب آن نبودهام، که آن برخورداری از دریای رحمت تو، و تماشای قدرت و استیلاء بر جمیع مقدّرات و حوادث عالم وجود است، و اینکه با اجابت دعاء و برآوردن تقاضای من، خود را به من شناساندهای. بنابراین با حال طمأنینه و بدون ترس و دلهره از تو درخواست میکنم و تو را همدم و مونس خویش میپندارم و بدون خوف و دلهره از تو تقاضا مینمایم، و آنقدر در این ارتباط و انس با تو پیش رفتم که با جرئت و جسارت و اصرار در راه و مقصدم به سوی تو درخواست میکنم.
و اگر چنانچه انجام حاجت و تقاضایم را به تأخیر اندازی بهواسطۀ جهل و غفلتم، تو را مورد خطاب و عتاب قرار میدهم؛
درحالیکه شاید تأخیر در برآورده شدن حاجات من، به صلاح و رشاد من بوده باشد، زیرا تو به عاقبت امر و نهایت مسائل من آگاه و دانایی. بنابراین بهمانند تو مولای کریمی ندیدم که بر بندۀ لئیمی همچون من، اینچنین صبور و بردبار باشد!»
🔰 @moshavere_jz 🔰
کانال رسمی مرکز مشاوره جامعه الزهرا
راههای تقویت #ارتباط با #خانواده_همسر:
#ازدواج در واقع تنها پیوند زن و شوهر نیست، بلکه پیوندی است بین خانواده هر یک از آنها و بین همان فرد و خانواده طرف مقابل، بنابراین مهم است که رابطه فرد با خانواده همسر مخصوصاً والدين او مستحكم باشد.
از جمله فواید تحکیم رابطه بین فرد و خانواده همسر عبارتند از:
1- جلب محبت همسر، وقتى همسر ببیند همسرش به خانوادهاش علاقه مند و رابطهاش با او خوب است خوشحال مى شود،
برخلاف اینکه بین همسر وخانواده اش مشکلی وجود داشته باشد، طبیعتاً فرد را راضی نمیکند.
2- اجتناب از مشکلات زندگی زناشویی ، اگر فرد ببیند همسرش خانواده اش را دوست ندارد و رابطه اش با او خوب نیست، این موضوع در مقاطعی از زندگی باعث حساسیت او نسبت به همسرش و در نتيجه بی اعتمادی و تعارضات بيشتر می شود.
3- بهره مند شدن از مداخله مناسب خانواده همسر در صورت بروز مشکلات بین زوجین که نیاز به مداخله طرف خارجی دارد ،
بله، بهتر است کسی در مشکلات بین زوجین دخالت نکند، اما مواردی وجود دارد که ممکن است نیاز به مداخله یک طرف خارجی باشد.
خانواده همسر ممکن است در برخی موارد بهترین گزینه برای مداخله و رفع مشکلات باشد.
اینکه رابطه فرد و خانواده همسر خوب و قوی باشد مداخله آنها را تسهیل می کند.
4- وجود رابطه خوب بین فرد و خانواده همسر، او را ترغیب می کند که رابطه خود را با خانواده طرف مقابل تقویت کند و این همان چیزی است که فرد می خواهد و از این طریق همان مزایای مزبور را به دست می آورد و از طرف دیگر، منجر به تقویت روابط در جامعه می شود.
برای تقویت رابطه با خانواده همسر باید اصول زیر رعایت شود:
يک:
نخستين گام در كسب مهارت رابطه خوب با خانواد همسر، إيجاد يا تثبيت نگرش مثبت به اهمیت وآثار اين رابطه است.
بنابراين مناسب است جايگاه خانواده همسر (والدين ،خواهران ، برادران وخويشان او ) در زندگى فرد روشن شود تا آنان را به عنوان بخشى از منظومه خانوادگى خود پذيرا باشد؛ همچنين تعلّق عاطفى همسر به والدين ، خواهران و برادرانش را درک كند وبپذيرد.
دو:
يكى از وظائف هر فرد حمايت از ارتباط همسر با والدين وخويشان خود است.
ترغیب همسر به تحکیم رابطه با پدر و مادر و خانواده خود، نوعی کمک به نیکی و تقوا است (وتعاونوا على البرّ والتقوى) ، بنابراین فرد در نیکی به پدر و مادر و پیوندهای فامیلی با همسرش شریک ثواب صله رحم خواهد بود.
اگر فرد سبب قطع رابطه خویشاوندی باشد، شریک در گناه قطع رحم خواهد بود.
سه:
نگرش ، انتظار و رفتار طرفين (يعنى فرد وخانواده طرف مقابل) بايد متعادل باشد.
برخى خانواده ها، عروس يا داماد را غريبه در نظر مى گيرند ودر نتيجه در رفتارها برخوردى تبعيض آميز در مقايسه با فرزندان خود نسبت به آنان دارند؛
همچنين برخى افراد خانواده همسر را بيگانه مى دانند.
در طرف مقابل، اين باور نادرست است كه عروس يا داماد را به جاى فرزند خود ديدن وهمان انتظارات را از آنان داشتن يا از والدين همسر انتظار پدر ومادرى كردن براى فرد است.
هر دو طرف اين باورها ، خودى كامل ديدن يا بيگانه دانستن، مرزهاى ارتباطى را به گسستگى يا درهم تنيدگى سوق مى دهد.
فرد وخانواده همسر او ، لازم است به اين باور برسند كه يک رابطه سببى وقراردادى با يک رابطه خونى ونسبى متفاوت است.
والدين همسر انتظار نداشته باشند كه عروس يا داماد به همان اندازه فرزندشان به آنان سركشى كند، به آنان خدمت كند وبا آنان صميمى باشد.
اينكه قوانين اسلام نوعى محرميت بين داماد وعروس ووالدين همسر قرار داده وبرخى از محدوديت ها در پوشش را برداشته است شايد نشان مى دهد كه رابطه به حكم فرزندى وپدرى ومادرى درمى¬آيد.
اين همان نگرش متعادلى است كه مطابق طبيعت انسان است ومى تواند روابط را بهبود بخشد.
چهار:
یکی از مواردی که برای رابطه زناشویی مضر است، این است که فرد خانواده و والدین خود را با خانواده و والدین طرف مقابل مقایسه می کند
و با ذکر فضایل خانواده خود و عیوب و مضرات خانواده طرف مقابل، خانواده خود را بر خانواده طرف مقابل ترجیح می دهد.
این امر موجب بروز مشکلاتی بین فرد و همسرش می شود، زیرا هر فردی نمی پذیرد که به خانواده ای که در آن بزرگ شده و به آن تعلق دارد، توهين شود و همین امر موجب تنفر و بیزاری همسر از خانواده اش می شود.
#همسرداری
#هر_دو_بدانیم
#سبک_زندگی
@moshavere_jz
#سلام_امام_زمانـم
صدای پای رفتن اسفند را می شنوم
صدای آمدنت را نه !
حتی
ماهی های قرمز
به هوای تو
دریا را رها کرده اند ... !
راستی کدام بهار
زیبایی چشمان تو را دارد
یا عطر آغوشت را...؟
شنیده ای با یک گل
بهار نمی شود ؟
باور کن
می شود
اگر تو بیایی.
#اللهمعجللولیکالفرج
#فرج_امام_زمان_صلوات
@moshavere_jz
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📎 #پیروزی یا #حفظ_ارتباط؟
انسانهای ناپخته همیشه میخواهند که در #مشاجرات #پیروز شوند،
حتی اگر به قیمت از دست دادن یک رابطه باشد.
اما انسانهای #عاقل درک میکنند که گاهی بهتر است در مشاجرهای ببازند،
تا انسانی که برایشان بسیار باارزش است را حفظ کنند.
#توسعه_فردی
#مهرومحبت
#ارتباط_موفق
https://eitaa.com/moshavere_jz
✨
🏡🪴..باید یک چیزی بهت بگویم،
اگر میخواهی زندگیات را بسازی
مجبوری طاقتت را بیشتر کنی...
@moshavere_jz
#صبر
#آرامش
#زندگی_زیبا
#زندگی_ساده
#مثبت_نگری
♥️🍃
🌸🪴برای داشته هات
شکرگزار باش 🙏
تا خدا نداشته هات رو
هم بهت بده...🌱🌴🏝️
لان شکرتم
لازیدنکم
#آرامش
#عاشقانه_باخدا
#انگیزشی
💜@moshavere_jz 💜
🌸بر ما سالی گذشت
🍎 وبر زمین گردشی
🌸وبر روزگار حکایتی
🍎امید آنکه
🌸که کهنه رفته باشد
🍎به نکویی
🌸واین نو همی آید به شـادی
🌸 پیشاپیش عیدتون مبارک 🌸
@moshavere_jz