سوال بعدی در مورد نگرانی مادری از عاشقی نوجوانشون بود
پاسخ ایشون
👇🏻https://eitaa.com/moshaverhamdel
*با نوجوان عاشق چگونه رفتار کنیم؟*
با عشق در نوجوانی فرزندتان مبارزه نکنید
سعی نکنید با جنگ و ستیز اوضاع را مدیریت کنید. مبارزه کردن شما با این حس فرزندتان، او را بیشتر به جنس مخالف علاقه مند می کند و از او یک پناهگاه امن می سازد. در این موارد آرامش خودتان را حفظ کنید و خونسرد باشید.
محکم و منصف باشید
سعی کنید ابهت پدر و مادری خودتان را حفظ کنید و خیلی هم خودتان را دست کم نگیرید. در عین حال توجه کنید که منصف باشید و یادآوری کنید که خودتان هم چنین دوره ای را داشته اید. پس اشتباهاتشان را بزرگ نکنید و سعی کنید با آنها منصفانه برخورد کنید.
حدود رابطه را آموزش دهید
به فرزندتان یاد بدهید که روابط او نباید روی تمام ابعاد زندگی اش تاثیر بگذارد. او باید بتواند مسائل احساسی و عاطفی اش را از درس و مدرسه جدا کند. تصور بعضی از نوجوانان از شروع یک رابطه و عشق و عاشقی این است که نمی شود با وجود آن، پیشرفت کنند.
از نوجوان حمایت کنید
احتمالا همه ما بارها از پدر و مادر خود شنیده ایم که "تو تا آخر عمر برای ما بچه ای". قطعا شما هم همین احساس را نسبت به نوجوان خود دارید. پس به جای تلقین احساس نگرانی به آن ها بهتر است که آنها را راهنمایی کنید و به آن ها این فضا را بدهید تا در عین حال که قوانین خانوادگی را رعایت می کنند، اجازه کسب تجربه های دیگر را هم داشته باشند. بنابراین نه خیلی آن ها را سوال پیچ کنید و نه خیلی نسبت به روابط شان بی تفاوت باشید. هر از گاهی از آن ها در مورد شرایط رابطه شان سوال کنید و فقط تا زمانی که تمایل به ادامه گفتگو داشته باشند صحبت را ادامه دهید.
اینترنت را مدیریت کنید
معمولا وقتی یک نوجوان وارد یک رابطه می شود یا به قول معروف عاشق می شود، تمایل زیادی به چت کردن و استفاده از اینترنت دارد. در این دوره سعی کنید محدودیت هایی را برای استفاده از اینترنت اعمال کنید تا بتوانید حس و رابطه شان را کنترل کنید.
✨✨✨✨✨✨✨✨
♦️دو تا ویس آموزشی درباره *عشق در دوران نوجوانی* قبلا به اشتراک گذاشتم، مجددا ویس ها را میزارم که مادرانی که نوجوان دارن، گوش کنند ♦️👆👆👆👆
🛑🛑 سوال درباره تابلو جایزه🛑🛑
تابلو جایزه چیست؟
روشی برای کاهش رفتار و عادتهای بد بچه ها و افزایش رفتارهای مناسب
https://eitaa.com/moshaverhamdel
سلام استاد خوبین ببخشید اینجا مزاحمتون شدم دخترم 6 سالشه و کلا تمایل داره شبیه حیوونا باشه بیشتر هم اسب و سگ یا صداشون در میاره یا شیهه میکشه چیکار کنم با حرف هم گفتم اما باز هم تکرارش میکنه لطفا راهنناییم کنین چیکار کنم کلافه شدیم برا ایندش مشکلی ایجاد نمیکنه
کلا تو تصور این هست که من اگ حیون بودم این کار میکردم اون کار میکردم
کلا چهار دست و پا میره🫤😑
سلام وقت بخیر
در پاسخ به این مادر گرامی عرض کنم که جای نگرانی نیست. دختر شما خودش را همتای حیوانات می بینه و با قدرت تخیل خودش با اونها همانند سازی میکنه.
بهیچ عنوان بچه را بخاطر این رفتارش دعوا نکنید. اتفاقا خوشحال باشید چون این مساله بیانگر رشد ذهنی و تکامل مغزی بچتون هستکه خودش را جای حیوانات میگذاره و رفتارشون را تقلید میکنه. اگر علاقه به نگهداری حیوانات داره و شرایطش براتون مهیاست، حیوان خونگی مثل جوجه براش بخرید.
چون شش سالشه و کم کم وارد مدرسه میشه سعی کنید کارتونها و انیمیشن هایی براش بگیرید که نقش های انسانی بیشتر از حیوانی باشه. مثلا انیمیشن سیندرلا بهتر از سگهای نگهبانه (برای فرزند شما)
نکته بعدی، کتاب قصه و قصه گویی شبانه هست که کم کم ببرید به سمت بچه خوب، بچه زرنگ و قهرمانهای انسانی.
بازم تاکید میکنم که بچه را بخاطر قدرت تخیل قوی که داره، سرزنش نکنید.
وارد مدرسه بشه، اینگونه رفتارهاش کمتر میشه، نگران نباشید
https://eitaa.com/moshaverhamdel
سلام خسته نباشید
من همسرم افسردگی داره اصلا راضی نمیشه بریم روانپزشک. اختلال چند شخصیتی داره اصلا هیچ اطلاعی ندارم نمیدونم باید چیکار کنم تازه متوجه شدم
https://eitaa.com/moshaverhamdel
سلام، وقت بخیر
قبلا هم خدمت اعضای محترم عرض کردم که اختلالات روانشناختی مثل افسردگی، چند شخصیتی و... ملاکهای تشخیصی دارند. یعنی حتماااا باید ملاکها کامل باشه تا بتونیم بگیم فردی افسردگی داره یا نداره.
بنابراین اگر شما خودتون تشخیص دادید که همسرتون افسردگی و اختلال چند شخصیتی دارند، به تشخیصتون شک کنید و حتما با روانپزشک مشورت کنید.
اما برای اطلاع بیشترتون، بدونید که افسردگی ملاک های اصلی و ملاکهای همراه داره. توضیحش را در ویس میگم 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
PTT-20230808-WA0008.opus
1.02M
♦ *خواهشا این ویس را درباره افسردگی گوش کنید* ♦
بسیار مهم 👆👆👆👆👆
#افسردگی
سوال شما 👇👇👇
من یه خانم 28ساله هستم الان 10ساله ازدواج کردم و دوتا دختر دارم بچه هام رو خیلی دوست دارم زندگیم رو خیلی دوست دارم همچی توی زندگیم خوبه کمبودی ندارم ولی احساس میکنم حوصله بچه هام رو ندارم بعضی روز ها دلم میخواد تنهای تنها باشم دورم سکوت باشه حوصله ای که بچه هام بهام حرف بزنن یا سوال کنن ندارم سرشون داد میزنم وقتی از چیزی یا کسی ناراحتم نمیتونم نشون ندم آنقدر با رفتارم نشون میدم تا همه بفهمند برای چیز های خیلی الکی زود ناراحت میشم میرم توی فکر نمیتونم بی خیال باشم میدونم که این رفتارام روی بچه هام اثر گذاشته دختر م استرسی شده همش دلش میخواد با این اون حرف بزنه بعضی موقع ها دروغ بگه برای توجه میدونم که مشکل از رفتار خودمه ولی دست خودم نیست خیلی زود عصبی میشم و بچهام دعوا میکنم دلم نمیخواد با بعضی از افراد خانواده در تماس باشم میل جنسیم خیلی خیلی کمه دوست ندارم همسرم بیاد پیشم خیلی دوسش دارم ولی از این کار خوشم نمیاد نمیدونم چرا ولی از این زندگی خسته شدم میشه لطفاً راهنمایم کنید ممنون میشم
https://eitaa.com/moshaverhamdel
سلام خدمت شما مادر گرامی
به نظر میرسد که شما در برخی جنبهها، احساسات منفی دارید و مشکلاتی را تجربه میکنید. این امر طبیعی است و بسیاری از افراد ممکن است در طول زندگی خود با چنین احساساتی مواجه شوند.
اول از همه، باید بدانید که احساس خستگی و ناخوشحالی در طول زمان ممکن است رخ بده و ممکنه به دلایل مختلفی ناشی شود. این احساسات ممکن است ناشی از خستگی روحی و جسمی، تنشهای روزمره، فشارهای زندگی و یا تغییرات در نگرش به زندگی باشد.
برای حل این مشکلات، میتوانید اقدامات زیر را انجام دهید:
1. ارزیابی نیازهای خود: به نظر میرسد که شما به عنوان یک مادر و همسر به نیازهای خودتون کمتر اهمیت میدهید. بنابراین، اولین قدم برای رفع این مشکل، ارزیابی نیازهای شخصی خود است. سعی کنید وقت برای خودتان در نظر بگیرید و فعالیتهایی که شما را شاد و رضایتمند میکنند را انجام دهید.
مثلا اگر دوست دارید کلاس ورزش یاخیاطی برید، ادامه تحصیل بدید یا با دوستانتون وقت بگذرونید، حتما اینکار را انجام بدید.
2. مراقبت از خود: مراقبت از خود، از جمله تغذیه مناسب، ورزش منظم و استراحت کافی، میتواند به شما کمک کند تا انرژی و قدرت روانی بیشتری داشته باشی و به شما کمک میکنه تا با مشکلات روزمره بهتر مقابله کنید و حوصله بیشتری نسبت به فرزندانتان داشته باشید.
3. ارتباط با دیگران: گاهی اوقات احساس تنهایی و خستگی میتواند ناشی از ازدیاد روزمره و کاهش ارتباطات اجتماعی باشد. تلاش کنید با دوستانتان و افرادی که به شما انرژی میدهند، در ارتباط باشید و از تجربیات و مشکلات خود با آنها صحبت کنید.
4. استفاده از جلسات مشاوره ای: در صورتی که احساس میکنیداین راهکارها جوابگو نیست، بهتر است به دنبال یک مشاوره روانشناسی باشید تا به شما کمک کند تا با احساس خستگی و ناخوشحالی خود برخورد کنید و راهحلهای مناسبی را برای بهبود وضعیتتان پیدا کنید.
5. مراقبت از روابط خانوادگی: مشکلات در ارتباط با بچههایتان و اعضای خانواده میتواند ناشی از خستگی شما باشد. سعی کنید زمان کافی را با بچههایتان صرف کنید و به آنها توجه کنید. ارتباط صمیمیتر با آنها میتواند بهبودی در رفتار آنها و کاهش استرس شما را به همراه داشته باشد. همچنین، با سایر اعضای خانواده خود نیز در مورد مشکلاتتان صحبت کنید و به دنبال حل مسائل باشید.
6. زوجمحوری: مهم است که با همسرتان درباره احساسات و نیازهایتان صحبت کنید. او ممکن است نداند که شما با مشکلاتی مواجه هستید. بازگو کردن احساساتتان و خواستههایتان میتواند رابطه شما را بهبود بخشد و به شما کمک کند با مشکلات مشترکتان مقابله کنید.
7. مشاوره جنسی: اگر علاقه جنسی شما کم است و این موضوع برای شما مشکل است، میتوانید به مشاوره جنسی مراجعه کنید. یک متخصص میتواند به شما راهنمایی کند و راهحلهایی برای بهبود روابط جنسیتیتان ارائه دهد.
با توجه به شرایط خاص شما، مهم است که خودتان را مورد مراقبت و توجه قرار دهید. هیچکس کامل نیست و همه ما ممکن است در طول زمان با احساسات ناخوشایندی مواجه شویم. با این حال، با ارائه مراقبت و توجه به خود و طرح مشکلاتتان، میتوانید بهبودی در وضعیت خود ایجاد کنید. همچنین، همیشه به یاد داشته باشید که درخواست کمک از متخصصان و حرفهایها نشانه قوت و هوشمندی است، پس به دنبال کمک حرفهای بگردید و با تلاش و تلاش مداوم، میتوانید به زندگی معنا و شادی بیشتری ببخشید.
*در مورد روابط جنسی* 👇🏻👇🏻👇🏻
روابط جنسیتی سالم و رضایتبخش برای هر دو طرف، نیازمند توجه و کار بر روی آن است. در ادامه، چند راهکار برای بهبود روابط جنسیتی شما را مطرح میکنم:
1. ارتباط با همسر: بحث با همسرتان درباره خواستهها، نیازها و ترجیحات جنسی مهم است. صحبت کردن با همسرتان در مورد احساسات جنسی، خواستههایتان و همکاری در ایجاد رابطه رضایتبخش میتواند بهبودی را به رابطه جنسی شما بیاورد. با هم صحبت کنید و برای رسیدن به توافقات مشترک تلاش کنید.
2. افزایش مهارتهای ارتباطی: مهارتهای ارتباطی میتوانند در بهبود روابط جنسیتی شما تأثیرگذار باشند. فراگیری مهارتهای ارتباطی مثل گوش دادن فعال، ابراز احساسات به صورت صادقانه و ارتباط برقرار کردن به طور مداوم میتواند به شما و همسرتان کمک کند تا بهتر درک کنید و نیازها و خواستههای همدیگر را بشناسید.
3. ایجاد ارتباطات غیرجنسی: برقراری ارتباطات غیرجنسی با همسرتان، مثل قدردانی از هم، صحبت در مورد مسایل روزمره، ایجاد لحظات مهیج خارج از خوابگاه و تقویت ارتباط عاطفی، میتواند در بهبود رابطه جنسیتی شما تأثیرگذار باشد. این ارتباطات بیشترین شانس را برای شما فراهم میکنند تا مثل یک گروه عمل کنید و در رابطه جنسیتیتان همدیگر را احترام بگذارید.
4. آموزش جنسی: اطلاعات در مورد جنسیت، تنوع جنسیتی، نیازها و خواستههای جنسی میتواند به شما کمک کند تا بیشتر درک کنید و روابط جنسیتیتان را بهبود بخشید. مشاهده منابع آموزشی،حتی دیدن فیلمها، مطالعه کتابها و مشاوره با متخصصان جنسیت میتواند سبب افزایش دانش و آگاهی شما در این زمینه شود.
5. تجربه و خلاقیت: تجربههای جدید و خلاق در رابطه جنسیتی میتواند جذابیت و تنوع را افزایش دهد. امتحان کردن فعالیتهای جدید، بازیهای نقش، محبت و لطافت به همسرتان و استفاده از ابزارهای جنسی مانند اسباببازیها و راهنماییهای جنسی میتواند به روابط جنسیتیتان تنوع و نوآوری ببخشد.
6. رسیدن به تعادل: تعادل در زندگی جنسی مهم است. تلاش کنید تا برای تأمین نیازهای جنسی هر دو طرف، تعادلی بین خواسته ها و ارضای خواستههای جنسی ایجاد کنید. احساس رضایت و روانشناسی مثبت در رابطه جنسی میتواند به بهبود روابط جنسیتی شما کمک کند.
7. کمک از سکسولوژیست.
مهمترین نکته این است که این راهکارها به هر زوجی بستگی دارد و هر زوج ممکن است نیازهای و ترجیحات متفاوتی داشته باشد. بنابراین، مهم است که با همسرتان در مورد این موضوعات صحبت کنید و برنامهای را که با توجه به نیازها و خواستههای خود ایجاد کردهاید، پیگیری کنید.
https://eitaa.com/moshaverhamdel
سوال شما 👇👇👇
سلام وقتتون بخیر
خانم روزگار
سال 1400 یه اتفاق افتاد
شب تولدم رو دیوار همسایه دزد دیدم و از همون شب ترسیدم
و همچنان ترس همرامه و الان بدتر شده
یه بنده خدایی علم دعا و اینا داره میگه که تو خواب توهم میزنم
نمیدونم چیکار کنم واقعا از این وضعیت خسته شدم از اون شب لعنتی تا الان من یه شب آروم ندارم همش ترس هرشب با وحشت از خواب بیدار میشم
یه نفر شمارو بهم معرفی کرده
نظر شما چیه؟! 🥲
سلام خدمت شما
طبق گفته شما دو سال از دیدن دزد گذشته و شما هنوز درگیر ان اتفاق هستید. بنظر میرسه، دیگه ترس نیست و شما دچار فوبیا شدید.
تفاوت ترس و فوبیا چیه؟
ترس حس طبیعیه که ذاتا در وجود انسان وجود داره و باعث میشه فرد از خودش دفاع کنه.
فوبیا نوعی اختلال روانیه که در اثر یک ترس غیر منطقی شکل میگیره و دلیل قانع کننده ای برای اون وجود نداره. پسیک هراس غیر طبیعیه.
چرا گفتم غیر طبیعی، چون دزدی دیگه وجود نداره، اما شما میترسید. تداوم داشته و کنترلش برای شما سخت شده.
راهکار درمانی چیه؟
معمولا فوبیا را از طریق رواندرمانی و گاهی با ترکیب دارو درمانی میشه درمان کرد. بنظر میرسه رفتار درمانی شناختی cbt خیلی خوب توانسته فوبیا را درمان کنه.
حالا چطوری؟
تمرکزش بر رفتار بیمارهست. از تکنیکهای مختلفی استفاده میکنه. مثلا تنفس دیافراگمی که نوعی تنفس عمیق هستو میتونه در درمان ترس ذهنی نقش داشته باشه.
روش دیگه *حساسیت زدایی تدریجی* هست. یعنی شما بتدریج باوضعیتی که از ان ترس دارید، مواجهه میشید و مهارتهای مقابله ای را یاد میگیرید. مثلا خبری درباره یک دزدی بخوانید و تمرکز نکنید بر ان. فقط بخوانید. یک فیلم ببینید که در آن سرقت انجام میشه. مدت زمان باید بخودتون بدید تا حساسیت زدایی بشه.
(دقت کنید، بهیچ وجه این روش را خودسرانه و برای کودکان به کار نبرید)
تکنیک آرمیدگی تدریجی عضلات: در این روش با رهاسازی و انبساط عضلات و ماهیچه های بدن، رهایی بدنی و ذهنی را در خود بوجود می اوردید. مخصوصا شبها قبل از خواب، کمک میکنه که خیلی بهتر بخوابید.
تکنیک ارزیابی شدت فوبیا و اضطراب: در این تکنیک شما، هر شب قبل خواب، به میزان ترستون از دزد و میزان اضطرابتون امتیاز میدید. مثلا از یک تا ده، ۸ میگیرید. در طی روز سعی کنید با کنترل اضطراب و تمرکز بر نقاط مهم و اهداف زندگیتان، به ترس فکر نکنید. تا دو هفته به ترس و اضطرابتان امتیاز بدید. بعد بررسی کنید که در چه موقعیتهایی ترس بیشتری تجربه می کنید. کنترل کنید...
https://eitaa.com/moshaverhamdel
نکته مهم در مورد شما
♦️اگر تا سه ماه دیگر ترس شما ادامه پیدا کرد، حتما به روانشناس بالینی مراجعه کنید و دارو درمانی شوید. خدایی نکرده منجر به حملات پانیک نشود♦️
سلام خانم روزگار
ببخشید دختری دارم ۱۴ ساله، چند وقت پیش متوجع شدم روی دستش تیغ زده و دستش زخمی شده. هرچی پرسیدم، با دعوا جوابمو داد. بعدش از دوستش پرسیدم، هیچی نگفت. یکروز اتفاقی روی گوشیش دیدم پیام دوستش که گفته بود، سامان ارزش نداره بخاطرش خودتو بزنی.
خیلی اعصابم داغونه. نمیدونم چکار کنم. اصلا با من حرف نمیزنه. میترسم خودشو بکشه. نمیدونم سامان کیه. چکارکنم؟
سلام به شما
https://eitaa.com/moshaverhamdel
*توجه کلیه والدین، دبیران و مدیران محترمی که در گروه هستند را به مطلب زیر جلب میکنم*
متاسفانه خودجرحی یا اسیب رساندن به خود، بسیار بسیار در بین نوجوانان و جوانان شایع شده.
در حالیکه خانواده هیچ اطلاعی از اون نداره
پس لطفا مطلب زیر را بخونید 👇🏻👇🏻👇🏻
*خودآسیب رسانی یا خودجرحی* به عملی اشاره دارد که شامل ضربه وارد کردن به بدن، بریدگی، سوزاندن، ضربه زدن به خود، خوردن مواد سمی و غیره میشود.
این رفتارها ممکن است به صورت مکرر و متوالی انجام شود و به عنوان یک راه برای ابراز درد، تسکین احساسات ناخوشایند، کنترل خشم یا استرس، جلب توجه، انتقال درد روانی و یا به دست آوردن احساسی از عدم ارزشیابی شخصیتی استفاده میشوند.
خودآسیب رسانی معمولاً نشانهای از مشکلات روانی و اضطراب است و نباید آن را نادیده گرفت. برخی از دلایل ممکن برای انجام خودآسیب رسانی عبارتند از:
1. افسردگی: افرادی که درگیر افسردگی هستند ممکن است خود را به صورت خودآسیب رسانی آسیب برسانند تا درد روحی خود را کاهش دهند یا احساس حیاتی را تجربه کنند.
2. اضطراب: خودآسیب رسانی میتواند یک راه برای کنترل اضطراب و استرس باشد؛ زیرا در آن لحظه تمرکز بر درد جسمی قرار میگیرد و احساس بهتری میتواند به دنبال داشته باشد.
3. ناتوانی در مدیریت احساسات: برخی افراد ممکن است ناتوانی در مدیریت احساسات ناخوشایند را تجربه کنند و خودآسیب رسانی را به عنوان یک راه برای بیان این احساسات استفاده کنند.
4. انتقال درد روانی: برخی از افراد ممکن است در تلاش برای انتقال درد روانی خود، خودآسیب رسانی را انجام دهند تا به احساسی از عدم ارزشیابی شخصیتی برسند و مورد توجه قرار گیرند.
5. شکست عشقی و عاطفی: علی الخصوص در سنین ۱۲ تا ۱۶ سال.
https://eitaa.com/moshaverhamdel
در مورد شما مادر عزیز
متأسفانه این یک وضعیت نگرانکننده است و به نظر میرسد که دختر شما در مشکلی قرار گرفته و قدرت حل مساله ندارد. در چنین شرایطی، مهم است که با دقت و حساسیت عمل کنید. در ادامه، چند راهنمایی برای شما خواهم داد:
1. ایجاد ارتباط: تلاش کنید با دخترتان ارتباط برقرار کنید. به او نشان دهید که میتوانید به عنوان یک فرد اعتمادی در کنارش باشید و درک و حمایت کنید. مهم است که او احساس کند که میتواند با شما درباره مشکلاتش صحبت کند.
*سرزنش، تحقیر، برچسب زنی، توهین، فحش و... ممنوع* ❌❌❌
2. صبور بودن: در ارتباط با دخترتان، صبور باشید. از او بپرسید که چه اتفاقی رخ داده است و به او فرصت دهید تا خودش را راحت و امن بیان کند. تمرکز خود را بر شنیدن داستان او و نگرانیهایش متمرکز کنید. شاید با پسری در ارتباط بوده و بترسه که به شما بگه. شما اعتمادسازی کن و صبور باش در مقابل اتفاقی که براش افتاده.
3. مشاوره: در صورتی که شما نتوانستید، علت خودجرحی را مشخص و با دخترتان ارتباط صمیمانه برقرار کنید، حتما از مشاور مدرسه یا مرکز مشاوره کمک بگیرید.
در مراکز مشاوره پرسشنامه خودجرحی به دانش آموز داده خواهد شد و میزان خطر را مشخص می کنند و راهکار می دهند. یا با شماره ۱۵۷٠
تماس بگیرید و از مشاوره رایگان بهره مند شوید.
4. ارتباط با دوستان: در صورت امکان، با دوستان و همسالان دخترتان تماس بگیرید و اطلاعات بیشتری در مورد وضعیت را بدست آورید. البته، باید احتیاط کنید که حریم شخصی دخترتان را رعایت کنید و هیچ اقدامی انجام ندهید که موجب تشدید مشکلات وی شود.
5. اورژانس: اگر در هر لحظه احساس میکنید که دخترتان در خطر است و خودآسیبی یا خودکشی ممکن است، بلافاصله با شماره اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرید و وضعیت را به آنها اطلاع بدهید.
https://eitaa.com/moshaverhamdel
*خطوط تلفنی مهم برای کمک به شما در مواقع مورد نیاز*
صدای مشاور اداره آموزش، و پرورش یا خط ملی نماد = ۱۵۷٠
صدای مشاور بهزیستی = ۱۴۸٠
اورژانس اجتماعی (کودکان در معرض آزار و آزار دیده)= ۱۲۳
خط ملی اعتیاد (هر نوع سوال درباره مواد مخدر و اعتیاد)= ٠۹۶۲۸
آتش نشانی= ۱۲۵
مشاوره حقوقی = ۱۲۹
پلیس، نیروی انتظامی=۱۱٠
همه شماره ها، بدون پیش شماره و رایگان است 👆🏻
https://eitaa.com/moshaverhamdel
🔶 *طرحواره (تله) رهاشدگی در ارتباط عاطفی*
افرادی که طرحواره رهاشدگی دارند، حتی اگر دوست، نامزد یا همسر باثباتی را انتخاب کنند, باز هم از شر تله ی زندگی رهاشدگی در امان نخواهند ماند. هنوز هم راههایی برای تقویت طرح واره رهاشدگی وجود دارد.
📌شما از صمیمی شدن با دیگران حتی با همسرتان اجتناب می کنید ( صمیمیت گریزی) برای اینکه می ترسید مبادا این فرد را از دست بدهید یا از صمیمیت صدمه ببینید.
📌شما دائم نگرانید که مبادا همسرتان بمیرد یا به نحوی او را از دست بدهید.
📌شما مدام نگرانید که همسرتان در حال انجام چه کاری است.
📌شما در قبال حرف های بی اهمیت یا کارهای معمول همسرتان واکنش شدید و افراطی نشان می دهید و این کارها یا حرف ها را نشانه ای از قصد او برای جدایی تفسیر می کنید.
📌به شدت حسود هستید و همسرتان را تحت مالکیت کامل خود می خواهید.
📌شما شدیدا به همسرتان وابسته می شوید و تمام زندگی شما به همسرتان معطوف می شود.
📌نمی توانید دوری از همسرتان را حتی برای چند روز تحمل کنید.
📌شما هیچ گاه درباره ی وفاداری و پایبندی همسرتان به رابطه خاطرجمع نخواهید بود.
📌از دست همسرتان عصبانی می شوید و او را به بی وفایی و خیانت متهم می کنید.
📌شما گاهی اوقات با اخم، قهر، کنار کشیدن و فاصله گرفتن درصدد بر می آیید تا همسرتان را به دلیل اینکه شما راتنها گذاشته است تنبیه کنید.
#تله_های_زندگی
#روابط
https://t.me/moshaver_hamdel