💥مجازات شایعه پراکنان فضای مجازی در قرآن
🔹چند روز پیش رهبر انقلاب فرمودند هر حرفی در فضای مجازی نباید زده بشود و مسئولان باید جلوی شایعه پراکنی و اضطراب افکنی در دلهای مردم را بگیرند. بعد فرمودند قرآن شایعه پراکنان را مرجفون نامیده و برای آنان مجازات تعیین کرده است.
🔸مراد رهبر انقلاب این آیه بود:
🔹لَئِنْ لَمْ يَنْتَهِ الْمُنَافِقُونَ وَالَّذِينَ فِي قُلُوبِهِمْ مَرَضٌ وَالْمُرْجِفُونَ فِي الْمَدِينَةِ لَنُغْرِيَنَّكَ بِهِمْ ثُمَّ لَا يُجَاوِرُونَكَ فِيهَا إِلَّا قَلِيلًا ﴿٦٠﴾
🔸اگر منافقان و آنان که در دل هایشان بیماری [ضعف ایمان] است و آنانکه در مدینه شایعه های دروغ و دلهره آور پخش می کنند [از رفتار زشتشان] باز نایستند، تو را بر ضد آنان بر میانگیزیم [که یا تبعیدشان کنی یا با آنان بجنگی]، آن گاه در این شهر جز اندکی [که خالص و پاک هستند] در کنار تو نخواهند ماند. (۶۰)
🔹ملْعُونِينَ ۖ أَيْنَمَا ثُقِفُوا أُخِذُوا وَقُتِّلُوا تَقْتِيلًا ﴿٦١﴾
🔸[این چند گروه به علت اعمال ناهنجارشان] طردشدگان [از رحمت خدای] اند، هرجا که یافت شوند باید دستگیر شوند، و به سختی به قتل برسند. (۶۱)
📚طبق این آیات، باید شدیدترین مجازات برای شایعه پراکنان در فضای مجازی در نظر گرفته شود ولی متاسفانه کشور ما از این جهت بسیار ضعیف برخورد میکند. دولت پزشکیان که تلاش میکند اینستاگرام و تلگرام و ... را رفع فیلتر کند باید مراقب باشد راه را برای شایعه پراکنان هموار نکند!
@mostafaizadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 🤲 خدایا ما ضعیفیم
بسیار هم ضعیفیم
ما فقط بندهی تو ایم
📚کلامی از امام خمینی
@mostafaizadi
39.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 معجزه صلوات
🔹خاطره بسیار شنیدنی حجت الاسلام کرمی در محضر علامه مصباح یزدی در مورد رفع موانع تشرف به حج با توصیه آیت الله بهجت به ایشان در حل آنها با ذکر شریف صلوات.
🔻با دور تند گوش کنید.
#صلوات
@mostafaizadi
💥خاطره استاد یزدانپناه درباره اصلاح طلبان
🔸استاد یزدانپناه از اساتید مطرح فلسفه و عرفان اسلامی سر کلاس بیان میکردند یکی از اصلاح طلبها کتاب درآمدی بر عرفان نظری بنده را خوانده بود. وقتی مرا دید تعریفهای زیادی از کتاب کرد.
🔹به او گفتم چطور از این کتاب، تعریف میکنید در حالی که این کتاب تمام تفکرات شما را نابود میکند؟
🔸این کتاب میگوید آمریکا هیچ است و هیچ غلطی نمیتواند انجام دهد و همه کاره عالم خداست. در حالی که شما آمریکا را کدخدای عالم میدانید و از مقابله با او هراس دارید؟
#ترامپ
@mostafaizadi
🔺 نمایشگاه آثار نقاشی استاد عبدالرسول عبودیت، ملاصدرا پژوه معاصر
⏰ زمان: مجموعه اول: از شنبه ۱۹ تا ۲۴ آبانماه (صبح ساعت: ۹ تا ۱۳ و عصر ساعت: ۱۶ تا ۲۰)
🔹مکان: نگارستان اشراق، جنب صندوق دفتر تبلیغات اسلامی
#عبدالرسول_عبودیت
#فلسفه_هنر
@mostafaizadi
فکرنوشته ها
🔺 نمایشگاه آثار نقاشی استاد عبدالرسول عبودیت، ملاصدرا پژوه معاصر ⏰ زمان: مجموعه اول: از شنبه ۱۹
فلاسفه اسلامی، هنر و احساسات
در ذهن مردم فلاسفه انسانهایی خشک و صرفا استدلالی اند که از احساسات انسانی به دورند؛ اما اتفاقا بنده با احساسترین انسانهایی که دیدهام، همین فلاسفه مطرح هستند. مثلا علامه مصباح در اوج احساسات بود و روحیه بسیار لطیفی داشت. علامه جوادی و علامه حسنزاده نیز اوج احساسات هستند و حتی در سخنرانیهای عمومی اشکشان را نمیتوانند کنترل کنند. علامه طباطبایی و امام خمینی اهل شعر و شاعری و در اوج احساسات انسانی بودهاند. خاصیت فلسفه اسلامی اگر صحیح خوانده شود نه فقط دوری از احساسات بلکه عمیقتر شدن آن است. از جمله آنها استاد عبودیت است که در عین تفکر صدرایی در حد اعلا، اهل نقاشی که امری هنری و احساسی است، نیز هست. به نظرم همانطور که اشعار غیر فیلسوف و غیر عارف با اشعار فیلسوف و عارف متقاوتند، روح و معنای نقاشیهای یک فیلسوف با نقاشیهای غیر فیلسوف نیز متفاوت خواهد بود.
@mostafaizadi
💥نکاتی درباره مناظره سروش و استاد علیدوست
1⃣اصل مناظره حوزویان با تفکرات دیگر، نکته مثبتی است که باید رواج بیشتری داشته باشد و این مناظره از این جهت ارزشمند است.
2⃣ اما به چند نکته باید دقت شود: سروش دیگر از فضای علمی کشور حذف شده است و طبق گزارشها افراد حاضر در کلاسهایش در آمریکا دیگر از تعداد انگشتان دست هم تجاوز نمیکند. وی، نه روشنفکران را با خود همراه کرد و نه قشر سنتی دیندار را. افراد مرده را نباید با مناظره دوباره زنده کرد. سروش اگر جرات داشت دهه هفتاد که آیت الله مصباح چند بار او را به مناظره فراخوانده بود، مناظره میکرد. متاسفانه برگزاری مناظره با وی باعث شد سروش مُرده، دوباره در فضای علمی زنده شود. بنده در دانشگاه تهران قصد داشتم رساله دکتریام را درباره سروش بنویسم اما اساتید دانشگاه خودشان گفتند سروش دیگر اشباع شده و دیگر بحث روز نیست که نوشتن درباره او جذاب باشد! آقای علیدوست باید به این مسائل دقت میکرد.
3⃣ انتخاب فرد مناظره کننده با سروش مهم است. سروش، انسانی است که اگر بداند در مناظره با فردی کم میآورد، هرگز با وی مناظره نخواهد کرد. نمونه اش اینکه با آیت الله مصباح در دهه هفتاد مناظره نکرد اما در همان زمان با برخی آقایان دیگر حوزوی بحث میکرد. فردی باید به مناظره او برود که صرفا فقیه نباشد بلکه فیلسوف و متکلم باشد. آقای صادق لاریجانی دهه هفتاد در نقد سروش قوی وارد شد و جا داشت این افراد به مناظره او بروند.
4⃣ موضوع مناظره نیز خود مهم است. گاهی از ابتدا موضوع مناظره به نحوی است که ناخودآگاه سروش در موضع سائل و طرف مقابل در موضوع مجیب قرار میگیرد. اگر موضوع مناظره را سروش مشخص کرد، از همان اول نتیجه خوبی نباید انتظار داشت.
5⃣ جای مباحث فلسفه دین و کلام جدید بین طلاب خالی است. صرف فقیه بودن توجیه خوبی برای دخالت در مسائل کلامی و فلسفی نیست. شهید مطهری ها و علامه مصباح ها جایشان در حوزه خالی است و حوزه باید به فکر جایگزینهای قوی باشد. راهش نیز تقویت مباحث کلامی و فلسفی در حوزه است. خدا بیامرزد شیخ انصاری را. وقتی سوالی عقلی از او میپرسیدند میگفت من وزیر داخله اسلامم و ملاهادی سبزواری وزیر خارجه اسلام. کارهای مناظره با دیگران را باید به وزراء امور خارجه اسلام یعنی فلاسفه و متکلمین سپرد.
@mostafaizadi
فیض نخست و خاتمه نور جمال فاطمه
چشم دل از نظاره در مبدأ و منتهی کند
صورت شاهد ازل معنی حسن لم یزل
وهم چگونه وصف آیینه حق نما کند
مطلع نور ایزدی مبدأ فیض سرمدی
جلوه او حکایت از خاتم انبیا کند
بسمله صحیفه فضل و کمال معرفت
بلکه گهی تجلّی از نقطه تحت «با» کند
#فاطمیه
@mostafaizadi
📢 #اطلاعنگاشت | آیات فتح و دعای نصر؛ توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت
🔹️حضرت آیتالله خامنهای رهبر انقلاب اسلامی، خواندن سوره فتح، دعای چهاردهم صحیفه سجادیه و دعای توسل را برای موفقیت جبهه مقاومت توصیه کردند.
📥 نسخه قابل چاپ
🔍 مشروح این توصیهها را از اینجا بخوانید:
khl.ink/f/58343
فکرنوشته ها
📢 #اطلاعنگاشت | آیات فتح و دعای نصر؛ توصیه رهبر انقلاب برای پیروزی جبهه مقاومت 🔹️حضرت آیتالله خام
جبهه مقاومت در سختی زیادی است و از هرجایی حزب الله موشک میزنه همونجا بهشدت بمباران میشه. حداقل کاری که از دست ما برمیاد همین دعاهاست. دریغ نکنیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب:
✏️ حوزههای علمیه احتیاج به تحول دارند
💥پینوشت: امروز صبح در دیدار با یکی از اعضای شورای عالی حوزه، به مناسبت تاکید مجدد رهبر انقلاب، بحث تحول در حوزه را مطرح کردم. به او گفتم مقام معظم رهبری سال ۸۹ در قم سخنرانی کرد و گفت اگر حوزه تحول پیدا نکند، ۲۰ سال آینده یا حوزه ای نخواهیم داشت و یا به شدت گوشهگیر خواهد بود. ۱۴ سال از آن سخنرانی گذشته ولی هنوز اتفاق مهمی نیفتاده و حوزه بسیار از وضع مطلوب عقب است. آقایان مسئول همگی در حرف طرفدار تحول هستند، اما در مقام عمل آنچنان که باید اتفاقی نمیافتد!
🔸پاسخگویی به شبهات روز، اسلامیسازی علوم انسانی، بررسی عمیق فقهی مسائل مستحدثه، تحول در بحث تبلیغ و همچنین تبلیغ سیستماتیک در فضای مجازی به شدت در حوزه نیاز است که متاسفانه اتفاق چندانی نمیافتد.
🔸به شوخی به وی گفتم مقام معظم رهبری نابودی دو چیز را پیشبینی کرده: یکی اسرائیل که ۲۵ سال آینده را نخواهد دید و دیگری حوزه علمیه که ۲۰ سال آینده را نخواهد دید!
🔸ایشان حرفهای بنده درباره ضرورت تحول در حوزه را تایید کردند و نکاتی در اینباره بیان فرمودند.
🔹غرض اینکه مطالبهگری صحیح حداقل کاری است که میتوان از مسئولان حوزه داشت تا انشاءالله حوزه علمیه که مهد انقلاب اسلامی و تشیع است، پرفروغتر و موثرتر نقش خود را ایفا کند. اگر مطالبهای صورت نگیرد، حرف مقام معظم رهبری بر زمین خواهد ماند.
@mostafaizadi
💥سعودیها و فلسفه
🔸عربستان سعودی که مهد تفکر سلفیت و جدال با عقل، فلسفه و منطق است، از سال ۲۰۲۰ ضمن اصلاحات بن سلمان، انجمن فلسفه را راه اندازی کرده و به مناسبت روز جهانی فلسفه محفلهای فلسفی بالا را در سراسر عربستان اجرا کرده است.
🔹حتی عربستان با آن تفکر سلفی خود فهمیده است که بدون مباحث عقلی نمیتواند راه به جایی ببرد. البته به دلیل نبود فلسفه در اهل سنت به شدت تحت تاثیر فلسفه غرب قرار دارند.
🔸این مسئله ظرفیت بسیار عظیمی برای تشیع است که با تفکر قوی فلسفی خود که برآمده از مکتب حکمت متعالیه است، در منظومه فکری دیگر مسلمانان نفوذ کند و جای خالی تفکر عقلی در میان آنها را پر کند.
🔹امام خمینی سال ۶۸ به گورباچف نامه نوشت و ضمن پیشبینی سقوط شوروی به آنها پیشنهاد کرد که سراغ تفکر شکستخورده غرب نروید و به جای آن اندیشمندانتان را ترغیب کنید تا اندیشههای قوی ابن سینا، شیخ اشراق، ملاصدرا و ابن عربی را بیاموزند تا با حقیقت آشنا شوند.
🔸متاسفانه ما نه تنها برای ترویج فلسفه اسلامی در کشورهای دیگر تلاش نکرده ایم، بلکه در دانشگاههای خودمان نیز نتوانستهایم فلسفه خود را نشان بدهیم و متاسفانه در بین بسیاری از هیئت علمیهای دانشگاه، فلسفه اسلامی جایگاهی ندارد.
🔸یکی از ابعاد تحول حوزه، همین ترویج فلسفه اسلامی، اولا در دانشگاههای خودمان، ثانيا در کشورهای اسلامی، ثالثا در کشورهای غیر مسلمان است.
#فلسفه
#تحول
@mostafaizadi
📚یادداشتهای روزانه شهید مصطفی صدرزاده و برنامه ریزی وی برای رابطه با خدا و خانواده
💥برای شهید شدن، باید شهیدانه زیست...
#شهید
#فاطمیه
@mostafaizadi
💥برخی قواعد فلسفی به کار رفته در علم اصول فقه
۱. قاعده استحاله تکرر وجود: بارها در کفایه مرحوم آخوند خراسانی اجتماع دو تکلیف همانند را به دلیل تکرر وجود محال میداند.
۲. قاعده الواحد: در بحث موضوع علم اصول و در دیگر مباحث از این قاعده استفاده شده است.
۳. ماهیت و کلی طبیعی: بارها به مناسبتهای متفاوت از ماهیت و اقسام بشرط لا بشرط شیء و لابشرط آن در اصول بحث میشود. مثلا درباره اینکه موضوع له مطلق چیست؟ آیا ماهیت لابشرط مقسمی است، یا لابشرط قسمی و ... از این مبحث بحث میشود. در بسیاری موارد دیگر نیز این مسئله فلسفی به کار میرود.
۴. حرکت توسطیه و قطعیه: آخوند در کفایه در بخش اقسام استصحاب کلی، حرکت توسطی و قطعی را طرح میکند و طبق آن بحث اصولی خود را پیش میبرد.
۵. حمل اولی ذاتی و شایع صناعی: از دیگر مباحث فلسفی بحث اولی ذاتی و شایع صناعی است که برخی قواعد اصولی همچون اقسام وضع مبتنی بر آن است.
۶. نفس الامر: محقق عراقی در بحث اعتباری یا حقیقی بودن وضع، بحث نفس الامر را مطرح میکند و طبق آن حقیقی یا اعتباری بودن وضع را بیان میکند.
۷. معنای ربطی و مستقل: اصل وجود رابط و مستقل در فلسفه مطرح شده است و ارسطو، فارابی و ابن سینا مباحثی در این زمینه دارند. این مسئله به مناسبت معنای حرفی و استقلالی در علم اصول نیز وارد شده است.
۸. استحاله ارتفاع و اجتماع نقیضین: در بسیاری از قواعد اصولی بحث استحاله اجتماع و ارتفاع نقیضین مطرح میشود و از آن استفاده میشود.
۹. استحاله ترجح بلامرجح: این مسئله که پایه اصل علیت است نیز از مباحث فلسفی است که در علم اصول مطرح شده و اصولیان آن را محال میدانند هرچند درباره ترجیح بلامرجح برخی از آنها نظر متفاوتی دارند و از این مسئله نتایج اصولی میگیرند.
۱۰. استحاله دور و تسلسل: این مسئله نیز در بسیاری از مباحث اصولی مطرح میشود و اصولیون از آن نتایجی استنباط میکنند. جالب که برخی اصولیان همچون میرزای شیرازی دوم استحاله این دو را قبول نداشته و با آخوند خراسانی درباره آنها بحث میکرده است.
۱۱. حقیقت علم: آخوند خراسانی در کفایه همچون فلاسفه علم را از امور حقیقیه ذات الاضافه میداند و درباره آن بحث میکند.
💥اینها صرفا برخی از قواعد فلسفی است که در اصول وارد شده است. از قواعد زیاد فلسفی دیگری نیز در اصول و فقه بحث میشود. مرحوم آیت الله میلانی معتقد بود "من لا اصول له، لا فقه له". با توجه به حجم زیاد قواعد فلسفی به کار رفته در علم اصول به نظر میرسد " من لا فلسفه له لا اصول له". خواندن با دقت فلسفه تا انتهای نهایه الحکمه برای تمام طلابی که قصد دارند در فقه و اصول کار کنند ضروری است که متاسفانه جدی گرفته نمیشود.
@mostafaizadi
🔰 ثبت نام طرح ولایت #جوانان سراسر کشور _ نوروز و تابستان ١۴٠۴
🔅(ویژه #جوانان | ۱۸ تا ۲۷ سال)
➖➖➖➖➖➖➖➖
☎️ کسب اطلاعات بیشتر:
برادران:09337301948-09395759974
خواهران:09387804161
@maab_iki
@mostafaizadi
شرایط حساس ایران-جبهه مقاوت-منطقه1403.9.17.mp3
3.77M
🔰 بیانات مهم استاد یزدان پناه در خصوص شرایط حساس ایران و منطقه
🗓 17 آذر 1403
#استاد_یزدان_پناه
#فلسفه_سیاسی_اسلام
https://eitaa.com/nasimehekmat
@mostafaizadi
فکرنوشته ها
🔰 بیانات مهم استاد یزدان پناه در خصوص شرایط حساس ایران و منطقه 🗓 17 آذر 1403 #استاد_یزدان_پناه #فل
با وضعیتی که در سوریه پیش آمد باید کار سوریه را تمام دانست مگر اینکه معجزه ای رخ دهد. راه ارتباطی حزب الله با ایران قطع شد. این وضعیت به زودی جنگ را به مرزهای ایران میکشاند...
🔴تغییر مناطق تحت کنترل طرفین درگیری در سوریه در ۱۰ روز اخیر
قرمز: نیروهای بشار
زرد: کردها
سبز: شورشیان
اگر تا دو سه روز آینده تصمیمی گرفته نشه، باید منتظر سقوط سوریه بود
@mostafaizadi
فکرنوشته ها
🔴تغییر مناطق تحت کنترل طرفین درگیری در سوریه در ۱۰ روز اخیر قرمز: نیروهای بشار زرد: کردها سبز: شورش
عامل اصلی سقوط سوریه، بشار اسد بود که خود را از جبهه مقاومت جدا کرد و به سمت دیگران دست دراز کرد.
دلایل سقوط سوریه:
۱. نارضایتی مردم از حکومت بشار اسد و عدم اعتناء بشار به این نکته که عامل اصلی سقوط است.
۲. جدایی بشار از محور مقاومت و اعتماد به وعدههای غرب و عربها؛
۳. عدم درخواست بشار اسد از ایران جهت کمک به وی؛
۴. غافلگیری محور مقاومت در حمله تحریر الشام و عدم اطلاعات امنیتی کافی؛
۵. تضعیف شدن محور مقاومت و شهادت بسیاری از فرماندهان در جنگ با اسرائیل؛
۶. جری شدن و شجاعت آمریکا و ترکیه و تحریر الشام برای حمله به دلیل فرستادن پالسهای ضعف از ایران به سمت آنها در اثر عدم انجام وعده صادق ۳ و سخنان امثال رئیس جمهور درباره صلح و مدارا با دشمنان.
۷. اعتماد محور مقاومت به حرفهای ترکیه و تحریر الشام مبنی بر عدم حمله؛
۸. عدم حمایت قوی روسیه در مقابله با تروریستها و عدم هماهنگی استراتژیکی وی با ایران در اثر تفاوت منافع مشترک.
@mostafaizadi
✍️آیا خون شهدای مدافع حرم هدر رفت؟
امام خمینی:
◻️ «جنگ ما جنگ حق و باطل بود و تمام شدنی نیست، جنگ ما جنگ فقر و غنا بود، جنگ ما جنگ ایمان و رذالت بود و این جنگ از آدم تا ختم زندگی وجود دارد.
چه کوته نظرند آنهایی که خیال میکنند چون ما در جبهه به آرمان نهایی نرسیدهایم، پس شهادت و رشادت و ایثار و از خودگذشتگی و صلابت بیفایده است!
من در اینجا از مادران و پدران و خواهران و برادران و همسران و فرزندان شهدا و جانبازان به خاطر تحلیلهای غلط این روزها رسماً معذرت میخواهم و از خداوند میخواهم مرا در کنار شهدای جنگ تحمیلی بپذیرد.
ما در جنگ برای یک لحظه هم نادم و پشیمان از عملکرد خود نیستیم.
راستی مگر فراموش کردهایم که ما برای ادای تکلیف جنگیدهایم و نتیجه فرع آن بوده است.
ملت ما تا آن روز که احساس کرد که توان و تکلیف جنگ دارد به وظیفه خود عمل نمود و خوشا به حال آنان که تا لحظه آخر هم تردید ننمودند.»
منبع: صحیفه امام، ج ۲۱، ص۲۸۴
@mostafaizadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ملاقات امام زمان علیه السلام با یکی از علما به نقل از مرحوم آیت الله مصباح یزدی و دستور حضرت به نشر معارف اهلبیت علیهم السلام به زبانهای مختلف
@mostafaizadi
حالا گیرم به دلیل وضعیت جنگی کشور کسی از دولت انتقاد نکرد، باعث میشه مردم بی عرضگی دولت پزشکیان در مدیریت انرژی و گاز و برق را نفهمند؟
دو سه سالی در زمان شهید رئیسی از شر مدیریت بی عرضهها و لیبرالها در امان بودیم، اما کفر نعمت باعث زوال نعمته.
این وضع مدیریت، عاقبتی ناگوار خواهد داشت و بعد از مدیریت لیبرالها انقلابیترین مدیر همچون رئیسی نیز اگر سر کار بیاید، سالها فقط باید آوار برداری کند. البته اگر به سلامت از این دولت گذر کنیم...
#سوریه!
@mostafaizadi