🔴انتخابات کاملا دو قطبیست و دو جبهه با نهایت اختلاف فکری در مقابل هم صف آرایی کردهاند. جبهه تمدن سازی اسلامی و جبهه حل شدن در نظام لیبرال جهانی. لحظههای سرنوشتسازی برای آینده انقلاب است. تا لحظه آخر تلاش کنیم.
@mostafaizadi
1_12368456304 (1).pdf
154K
⭕️اعلام حمایت ۱۴۰ استاد فلسفه کشور از دکتر جلیلی
🔹با بررسي سوابق علمي و عملي کانديداهاي محترم چهاردهمين دوره انتخابات رياست جمهوري، ميتوان دريافت که دکتر سعيد جليلی شايستگی بیشتری برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی دارد. رويکرد برنامهمحور و بهروز، کارنامه موفق و نیز صداقت و پاک¬دستی دکتر جليلی ما را بر آن داشت که ايشان را بهعنوان نامزد اصلح به مردم خردورز و شريف ايران اسلامي بشناسانيم.
🔹باور راسخ ايشان به کارآمدي الگوي ايراني اسلامي پيشرفت، اعتقاد راستين به راهکار اقتصاد مقاومتي و ضرورت گسترش عدالت اجتماعي، اولويتدهي به محروميتزدايي در سياستهاي اجرايي و توجه به ظرفيت و استعداد داخلي کشور بههمراه بهرهگيري از تجربههای موفق ديگر کشورها، از جمله رويکردهاي کلان ياد شده است. همچنين آگاهی به نقاط فسادخيز و فرایندهای ناکارآمد، درآمد شایستهای برای مبارزه با گلوگاههای فساد و رانت میباشد و به استیفای حق مردم منجر میگردد.
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
✅ پایگاه اطلاعرسانی دکتر سعید جلیلی
@saeedjalily
@mostafaizadi
عبرتها:
۱. لزوم قدر دانستن نعمتها: شهید رئیسی را با آن اخلاص و تلاشش در سفر آخری که به قم داشت برخی بزرگان حتی به بیتشان راهش نداده بودند و در جلسه جامعه مدرسین برخی با تندی زیاد به او توپیده بودند. کسانی که شاید هیچگاه با حسن روحانی این کارها را نمیکردند.
۲. دین داری خودمان: نگاهی به دینداری شخص خودمان بکنیم که از سه سال قبل بهتر شده یا بدتر. اگر بدتر شده بدانیم لیاقت رئیس جمهور متدین و اسلام خواه را هم نداریم.
۳. لزوم کار رسانهای: ضعف شدید جبهه انقلاب در مقابل لیبرالها همیشه ضعف در جبهه فضای مجازی بوده است.
۴. لزوم کار فرهنگی و سیاسی قوی: باید از لحاظ فرهنگی و سیاسی مردم را تقویت کرد و مسلمان آگاه دیندار تربیت کرد و الا همین آش است و همین کاسه.
۵. تلک الایام نداولها بین الناس
۶.جهاد تبیین دستور روی زمین افتاده رهبری است که دم انتخابات تازه به یاد ما میآید.
@mostafaizadi
نسبت به چندماه قبل، نگاههای مردم کمی سنگینتر، توهینها بعضا بیشتر و رنگ ظاهر مذهبی جامعه کمی پریدهتر شده. معمولا فضای غیرعادی آبستن حوادث غیرعادی است. باید دید ارمغان رئیس جمهور اصلاحاتی همان فضای تند فرهنگی اصلاحات در دهه ۷۰ است؟ در هر صورت به نظرم در یکی دو سال آینده باید منتظر اتفاقات اجتماعی نه چندان خوشایندی بود. الله اعلم.
@mostafaizadi
اَینَ مصباح؟
دهه هفتاد وقتی اصلاحات با تمام قدرت به میدان آمد تا فضای فرهنگی جامعه را دگرگون کند و اسلام آمریکایی لیبرال را به جای اسلام حقیقی بنشاند، آیتالله مصباح آستین بالا زد و با قدرت شهر به شهر رفت و جریان سازی کرد و همچون عمار، جامعه را بصیرت افزود. تمام فحشها را به جان خرید ولی نگذاشت چراغ اسلام ناب محمدی توسط غربزدگان کم فروغ شود. آن فضا دوباره بعد از حدود ۳۰ سال برگشته است اما آیا مصباحی پیدا میشود تا فریاد دفاع از اسلام سردهد؟
@mostafaizadi
اصلاحطلبیِ سکولار.pdf
7.96M
💥حدود ده سال پیش، استاد دکتر روانبخش که الان نماینده قم در مجلس هستند، این کتاب اصلاح طلبی سکولار که آقای جمشیدی نوشته را برای ما تدریس کردند.
💥یکی از اولین کتابهایی بود که ساختار فکری ما درباره تفکر اصلاح طلبی را ساخت. به نظرم یکی از بهترین کتابها برای شناخت تفکر سکولار ایران بلکه یکی از کتابهای خوب برای شناخت تاریخ معاصر است.
💥الان که دوباره تفکر اصلاح طلبی به میدان آمده، به نظرم حتما این کتاب را بخوانيد تا بفهمید اساس تفکر اصلاح طلبی چه تفکری است.
@mostafaizadi
💥راه را کجا اشتباه رفتیم؟
🔸معمولا در کشور ما برخلاف آنچه تصور میشود فتنهها، اقتصادی نیست؛ بلکه فرهنگی و سیاسی است. سال ۸۸ فتنه اقتصادی نبود. فتنه مهسا هم اقتصادی نبود. حتی رایی که پزشکیان آورد به خاطر مسائل اقتصادی نبود؛ بلکه به خاطر شعارهای فرهنگی همچون رفع فیلترینگ و حمایت از زنان و ... بود.
🔹اما متاسفانه ما این نکته را فراموش کردهایم و همه چیز را در اقتصاد خلاصه میکنیم. البته اقتصاد مهم است ولی مهمتر از آن، مباحث فرهنگی کشور است. بابد فرهنگ کشور اسلامیزه شود و تا این مسئله درست نشود، با اینکه مردم میدانند پزشکیان دنباله روحانی است و اقتصاد را به همان وضع در میآورد، باز هم به دلیل شعارهای فرهنگی همچون زن و فیلترینگ به امثال او رای خواهند داد.
🔸لذا باید مسیر را عوض کنیم و جبهه انقلاب کار خود را بر ارتقاء فرهنگ اسلامی جامعه متمرکز کند. دورههایی همچون طرح ولایت برای همه اقشار ضروری است و جبهه انقلاب باید سرمایه گذاری ویژه در این زمینه انجام دهد. متأسفانه اصولگرایان و متصدیان فرهنگ جامعه در این زمینه خوابند.
@mostafaizadi
فکرنوشته ها
💥کدام کم حجابها در مجلس امام حسین مشکل سازند و کدام نه؟ 🔸به نظر میرسد باید بین دو نوع کم حجابی که
🔴خدا از شمای مسئول نگذرد!
🔸امروز برای عزاداری ظهر تاسوعا به شهری از شهرهای خراسان رفتم. هدفم عزاداری بود اما بعد از دیدن صحنههای بی حجابی شدیدی که دور دستههای زنجیرزنی امام حسین جمع شده بود، حال عزاداریم تبدیل به تکدر شد.
🔹جالب اینکه همه بیحجابها با لباس مشکی آمده بودند و به نحوی خود را عزادار امام حسین میدانستند. بدترین موردی که دیدم این بود که خانمی با تیشرتت آستین کوتاه سیاه در کنار دستهای عزاداری قدم میزد.
🔸نمیدانم این موارد به صورت عمدی و هدفمند و برای قبح زدایی از بیحجابی صورت میگیرد یا نه، در هر صورت بسیار زننده بود. به قدری که با خود گفتم با توجه به این تعداد زیاد بی حجاب ها و عدم امکان تذکر به همه اصلا بیشتر ثواب کردم یا گناه!
🔹مگر هدف قیام امام حسین امر به معروف و نهی از منکر نبود؛ پس چطور میشود این حجم از بی حجابی هست و کسی امر به معروف و نهی از منکر نمیکند؟ آیا عزاداری بدون در نظر گرفتن هدف قیام امام حسین ارزشی دارد؟ اگر هر عزاداری فقط یک تذکر لسانی بدهد آیا اثری از بی حجابی خواهد ماند؟
🔸مقصر اصلی را آن مسئولی میدانم که زمان احمدی نژاد برای جلوگیری از بی حجابی نامه مینوشت اما چندی پیش برای رای آوردن تا توانست از بی حجابی دفاع کرد و حتی چندین بار کسانی که در مترو با زبان نرم واجب شرعی نهی از منکر را درباره حجاب انجام میدادند، به باد انتقاد گرفت و تا توانست بر آنها تاخت!
🔹به حق این شب عاشورا خدا از این افراد نگذرد و به زودی خوار و ذلیلشان کند که برای چند روز نشستن بر صندلی ریاست، دین خدا را بازیچه خود قرار دادند! در آیندهای دور یا نزدیک ذکری به نیکی از آنها نخواهد شد؛ همچنان که از رئیس جمهور دهه نود ذکری به افتخار باقی نماند. متاسفانه حجاب به بازیچه رای آوری خودیها در جمهوری اسلامی و ابزار حمله ناخودیها به جمهوری اسلامی تبدیل شده.
@mostafaizadi