فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ فریاد همه کارگران مظلوم همین است؛#خصوصیسازی باید جمع کند برود
🎙صحبتهای یکی از کارگران #هفت_تپه:
💬 راهحل اصلی این است که خصوصیسازی از اینجا جمع کند برود. از وقتی آقایان خصوصیسازی آمدند، اینجا پر از تنش و ناامنی است و خانوادهها به دلیل حقوق معوقه و نداشتن پول متلاشی شدند.
🎬 @Mostazafin_TV
6.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ سازمان خصوصیبازی!
🎙 #سلیمی، سردبیر خبرگزاری دانشجو:
💬 ما با خصوصیسازی مواجه نیستیم، با #خصوصیبازی مواجهیم.
💬 شرکت با عظمتی همچون #هپکو را در سال ۹۶ به قیمت ۱۰ میلیون تومان نقد واگذار کردهاند!
💬 زمینهای شرکت کشت و صنعت مغان که مرغوبترین زمینهای کشاورزی خاورمیانه است را تنها به قیمت متری ۲۷۰۰ تومان واگذار کردهاند!
💬 #ماشینسازی_تبریز را در اوج تولید و سودآوری به کسی واگذار کردهاند که به جرم اخلال در نظام ارزی به ۲۰ سال حبس محکوم شده است!
💬 هپکو را در حالی به قیمت ۷۰ میلیارد تومان واگذار کردهاند که ۲۸۰ میلیارد تومان محصول در انبار داشته است!
🎬 @Mostazafin_TV
مستضعفین تیوی
⭕️ شرکت انفورماتیک وابسته به بانک مرکزی در آستانه فروش به بخش خصوصی! 🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ مصیبت #خصوصیسازی تمامی ندارد؛ این بار خصوصیسازیِ یک بخش #حاکمیتی!
🎙 #محمدرضا_گلرومفرد
🔹یکی از موارد اشتباه در زمینه خصوصیسازی، تصمیم سازمان خصوصیسازی به واگذاری شرکت ملی انفورماتیک (ISC) به بخش خصوصی است. با توجه به اینکه این شرکت اشراف تقریبا کاملی بر اطلاعات مربوط به مبادلات بانکی و همچنین خدمات غیرمستقیم و پوششی سوئیفت برای بانکهای تحریمی دارد ، بیم آن میرود که با واگذاری این شرکت به بخش خصوصی نهتنها حریم شخصی، بلکه #امنیت_اقتصادی و به تبع آن #امنیت_ملی به خطر افتد.
◾️شرکت ملی انفورماتیک مرکز تراکنشهای بانکی
🔸شرکت ملی انفورماتیک (ISC) شرکتی متعلق به بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران است که راهاندازی، راهبری و پشتیبانی سیستمهای نظام پرداخت بینبانکی (شتاب، ساتنا و پایا)، شبکه هدایت اطلاعات بینبانکی (شهاب)، شبکه الکترونیک پرداخت کارت (شاپرک)، سامانه پیامرسان الکترونیک مالی (سپام) که برای خنثیسازی تحریم سوئیفت ایجاد شد و بسیاری از فعالیتهای مرتبط با امور فوق را برعهده دارد.
🔹با توجه به اینکه روزانه چیزی حدود ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیون تراکنش بانکی از طریق سامانههای این شرکت انجام میشود، این شرکت اشراف تقریبا کاملی بر اطلاعات مربوط به مبادلات بانکی داخلی دارد. همچنین بهدلیل ارائه خدمات سپام و خدمات غیرمستقیم و پوششی سوئیفت برای بانکهای تحریمی، اطلاعات قابلتوجهی درباره مبادلات خارجی نیز تحت اشراف این شرکت قرار گرفته است.
🔸بهطور خلاصه میتوان گفت قدرت و امکان رهگیری بخش عمده مبادلات ریالی و بخشی از مبادلات ارزی در این شرکت فراهم است. این شرکت هماکنون در مجموعه بانک مرکزی مستقر است و سرورهای آن تحت تدابیر امنیتی در طبقههای پایین برج بانک مرکزی قرار دارد.
◾️خصوصیسازیِ یک بخش #حاکمیتی!
🔹خصوصیسازی این شرکت، ضمن خدشهدار کردن اشراف مستقیم و کامل حاکمیت بر روندهای مرتبط با مبادلات بانکی، تمامی اطلاعات مبادلات بانکی کشور را در اختیار بخش خصوصی قرار میدهد و خطر #درز_اطلاعات و نیز هرگونه بهرهبرداری از این اطلاعات خارج از اراده حاکمیت را بهشدت افزایش خواهد داد.
◾️شرکت ملی انفورماتیک برترین و بزرگترین ظرفیت کشور در حوزه ICT است
🔸طی مدت حدود ۳۰ سال از فعالیت شرکت ملی انفورماتیک و شرکتهای تابعه آن، اکنون ظرفیت تخصصی ممتازی در حوزه فناوریهای بانکی به وجود آمده است که بالغ بر ۳۰۰۰ متخصص خبره در قالب تخصصهای مختلف در آن مشغول بهکار هستند.
🔹وجود چنین ظرفیت یکپارچه و گستردهای قابلیت مدیریت توسعه و نگهداری تمامی زیرساختهای بانکی را مهیا ساخته است. بدون اغراق این گروه برترین و بزرگترین ظرفیت کشوری در حوزه ICT را به وجود آورده است و با ظرفیتهای دیگر در کشور بهلحاظ توانایی و تخصص فاصله بسیاری دارد.
🔸حفظ یکپارچگی گروه ملی انفورماتیک و همچنین قدرت و ظرفیت فعلی آن که در اثر همافزایی آن با بانک مرکزی بوده است در ساختاری دیگر بههیچوجه قابل تصور و پیشبینی نیست.
🔹 #حاکمیتیبودن این زیرساخت و امینبودن مالک آن (بانک مرکزی) و همچنین وجود دیدگاههای ملی و حاکمیتی در آن نهاد باعث شده است اگر هر زمانی مشکلی ملی به وجود آمد که نیاز به دسترسی به یک شبکه فراگیر ملی و امن بود، شرکت ملی انفورماتیک به گرمی و با هدف رفع مشکلات کشوری و ترجیح منافع و مصالح ملی بر مشکلات اجرایی خود و بدون طمع و انگیزههای مالی و درآمدی، ظرفیت خود را در اختیار کشور قرار دهد. قطعا درصورتی که این ظرفیت در اختیار بخشهای خصوصی کشور قرار داشت، مصالح تجاری اولی بر مصالح ملی قرار میگرفت.
📌برشی از یادداشت #روزنامه_فرهیختگان با عنوان «شرکت انفورماتیک بانک مرکزی درآستانه واگذاری!»
(http://newspaper.fdn.ir/)
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جنگی که به درد امروز میخورد، جنگی فراتر از #مرزهای_جغرافیایی
🔹جنگی که محدود به مرزهای جغرافیایی است و شهدایش هم شهدای راه وطن نامیده میشوند همان است که شهرام جزایریها برای آن یادواره برگزار و به یادش نوحهسرای میکنند.
🔸اما در نگاه امام خمینی، دفاع مقدس، #جنگ_فقروغناست، جنگی که بعد از پایان جنگ هم ادامه دارد و مسیر دیگری را پیش روی انقلابیون میگذارد؛ مسیر مبارزه با فقر و فساد و تبعیض.
🎬 @Mostazafin_TV
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ رکوردی که در تاریخ ماندگار شد
➖جزئیاتی از حمله پهبادی نیروهای انصارالله یمن به تاسیسات نفتی #آرامکو
🎙#دلیریان (پژوهشگر حوزه دفاعی) :
💬 حمله پهبادی یمن به آرامکو دو رکوردِ تاریخی را ثبت کرد؛ این حمله بزرگترین عملیات علیه تأسیسات نفتی سعودی بود و بیشترین کاهش عرضه نفت بر اثر این حمله اتفاق افتاد. یمنیها این عملیات را در عمق ۱۱۸۰ کیلومتری خاک عربستان انجام دادند.
💬 سعودیها اعلام کردهاند که برای راهاندازی مجدد پالایشگاه ۲ ماه زمان نیاز دارند. در این ۲ ماه عربستان سعودی روزانه ۳۰۰ میلیون دلار خسارت میبیند. بورس عربستان سقوط کرده است؛ و به زودی آثار این حمله بیشتر آشکار خواهد شد.
🔹 به گفته دلیریان برای آنکه خسارات وارد شده به #آرامکو برطرف شود و پالایشگاهها به روز اول خود برگردند سعودیها به ۲ سال زمان نیاز خواهند داشت.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ این ویدئو را برای مسئولان بفرستید
🔹این دو تصویر عبدالملک #بدرالدین؛ رهبر #انصارالله_یمن را با هم مقایسه کنید، اولی مربوط به سال ۲۰۱۵ و ابتدای محاصره غذایی مردم یمن و دیگری مربوط به سال ۲۰۱۸ است.
🔸ببینید چگونه رهبر مردمی که تحت شدیدترین فشارهاست و هر روز خبر فوت کودکانش بر اثر گرسنگی و #سوءتغذیه منتشر میشود همپای مردمش زندگی میکند و در طول این سه سال لاغر و لاغرتر شده است.
🔹و همین #مردمیزیستن است که قدرت و اراده شکستن شاخ عربستان سعودی با آن همه سلاحهای روز دنیا و دلارهای نفتی را به وجود میآورد.
🔸آیا مسئولان جمهوری اسلامی هم حاضرند در جنگ اقتصادی و فشار گرانی و مشکلات معیشتی همچون مردم زندگی کنند یا قدرت را وسیلهای برای بهرهمندی از #رانت و #کسب_ثروت قرار میدهند؟
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ انحصار، انحصار، انحصار...
🔹در این ویدئو ببینید از درآمد ماهانه ۵۰۰ میلیون تومانی برخی #سر_دفتران آن هم بابت ارائه تنها یکی از خدمات!
➕مجری خطاب به عظیمیان؛ نایب رئیس کانون سر دفتران: درآمد سردفتری چقدر است؟
➖عظیمیان: درآمد عالیست و باید عالیتر باشد
➕مجری: یک کارگر چقدر حقوق میگیرد آقای عظیمیان؟
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #تبعضها تمامی ندارد، آن از امتیازات خاص فرزندان اعضای #هیئت_علمی و این هم از امتیازات سراسر ظلم و تبعیض #سردفتری
🔹وقتی دو دانشجوی حقوق با شرایط تحصیلی برابر، یکی با تکیه بر شغل سردفتری پدرش، بدون شرکت در آزمون، سردفتر میشود و دیگری به خاطر شغل بقالی پدرش باید ۱۰ سال در نوبت آزمون بماند، آزمونی که گاها تنها چند نفر در شهر بزرگی چون تهران در آن پذیرفته میشوند!
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ ناگهان پرده بَر انداختهای یعنی چه؟!؟
➖ مرور دور تندِ تحولات عجیب چند ماه اخیر در صنعت خودرو...
◀️ تابستان ۹۸ برای صنعت خودروسازی بسیار ملتهب و پرتنش بود. از افشای فساد گسترده در شرکت های خودروسازی گرفته تا دستگیری دو نماینده مجلس و مدیران عامل سابق و فعلی ایران خودرو و سایپا. به نظر میرسد حجم افشاگری و دستگیری متهمین مرتبط با صنعت خودرو در این مدت نسبت به گذشته، کم سابقه بودهاست.
🔸 هشتم مرداد ماه، سخنگوی دستگاه قضا شایعهی بازداشت عدهای از مدیران سابق شرکت سایپا را تایید کرد و خبر از ممنوع الخروج شدن مدیرعامل این شرکت داد. کمی بعد بهرام پارسایی، سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس، از فسادی گسترده در صنعت خودرو خبر داد که یک موردش صرفِ هزینهی ۲۵۰ میلیون دلاری جهت طراحی صندوق عقب پژو 206SD، بود. پارسایی این مطلب را هم گوشزد کرده که این فسادها منجر به ایجاد یک مافیای پرنفوذ و قدرتمند در صنعت خودرو شده است.
🔹 بلافاصله پس از این گزارش، علی ربیعی، سخنگوی دولت، اعلام کرد مدیرعامل ایران خودرو به دلیل افزایش غیرقانونی قیمت محصولات این شرکت، از سِمَتش برکنار شده است. ربیعی در ادامه، پیرامون این تصمیم گفت: «ادعای مدیران ایرانخودرو در مورد اشتباه سیستمی در افزایش قیمت هشت محصول این شرکت بررسی شده و با توجه به اینکه قیمتها به صورت عمدی و بدون طی مراحل قانونی افزایش داده شده بود ، هاشم یکه زارع امروز از جایگاه خود برکنار شد».
🔸 بعد از ظهر همان روز (۲۸ مرداد)، مدیرعامل عزل شده، در محل دفتر خود (http://yon.ir/3oqKa)توسط ضابطان قضایی بازداشت شد
💢 مرداد پرحادثهی ۹۸ برای صنعت خودروسازی با دستگیری دو نماینده مجلس به اتهام اخلال در این بازار به پایان رسید. خبرها حاکی از این بود که یکی از این دو نماینده، واسطهی خرید چند هزار خودرو توسط یک فرد خاص بوده و به احتمال زیاد دستگیری این نماینده به همین دلیل بوده است.
🔹 شهریورماه بازار خودرو اوضاع نسبتا آرامی را سپری میکرد که ناگهان یاشار سلطانی (مدیرمسئول سایت اسکان نیوز) ابعاد جدیدی از پروندهی دو نماینده مجلس را رونمایی کرد: «شمار نمایندگان درگیر در پرونده بیشتر است، ولی تنها عزیزی، نماینده ابهر و احمدی، نماینده زنجان دستگیر شدهاند...»
🔸 سلطانی در تبیین بیشتر ماجرا مینویسد: «آنها در ایجاد زمینه برای فروش ۱۷هزار خودرو خارج از ضوابط و تنها به ۱۵نفر، توسط سایپا دخالت کردهاند . این در حالی است که برخی از این ۱۵ نفر حتی مجوز نمایندگی ندارند. همچنین در پرونده خرید و فروش شمش و طلا، ردپای سه تن با نامهای وحید ب، احسان د و نجوا ل. دیده میشود. در یکی از پروندهها، فقط از یک فرد، ۲۰۰ شمش طلا خریداری و در بازرسی از محل اقامت متهمان ۱۲۰ شمش کشف میشود».
🔸 سیام شهریورماه، اظهارات سعید مدنی ، مدیرعامل سابق سایپا علیه مدیران ایران خودرو ابعاد جدیدی از فساد صنعت خودرو را رسانهای کرد. به گفتهی مدنی: «در زمان مدیران عامل سابق ایران خودرو ۴ هزار نفر با "توصیه و معرفی" جذب شدند . همچنین اغلب نیروهای ستادی در صنعت خودروسازی ما با توصیه جذب شدهاند. بسیاری از مدیران عامل شرکتهای خودروسازی ما با یک نامه وزیر و یا توصیه نماینده مجلس اقدام به جذب نیرو میکردند»
🔹 کمی بعد و در خلال برگزاری دادگاه اتهامات مدیران سایپا، محمد فراهانی ، سردبیر خبرگزاری میزان (پایگاه خبری قوه قضاییه) با انتشار تصویری در حساب توبیتر خود، متهمِ مشهور اما مجهولِ پرونده سایپا را معرفی کرد: «شخصی که در پرونده شرکت خودروسازی سایپا ۱۸ میلیارد تومان از اموال مردم ایران را به جیب زد، حالا در شبکه منوتو با پول مردم ایران تهیه کننده و مجری است»
🔸 و بالاخره دوم مهرماه، قائممقام فروش ایران خودرو، برادر رییس حراست نهاد ریاست جمهوری، به اتهام تخلف در فروش خودروها بازداشت شد و بر پیچیدگی معادلاتِ این صحنه افزود...
🔺 این همه، حتما بخش کوچکی از ارتباطات، زد و بندها، فسادها و البته دستگیری و بازداشت و بازجوییهاست و بیتردید باید منتظر اخبار بیشتر و رو شدن ابعاد پیچیدهتری از این ماجرا بود اما، مسالهی مهمتر، تشخیص و پیگیری منشا اصلی مفاسد و همینطور انگیزهی افشاگریها ست...
▪️تجربه نشان داده که پسِ پردهی بسیاری از افشاگریها ، نزاعهای سطح بالاتری وجود دارد که بدون توجه به آنها، نمیتوان درک دقیقی از صحنه داشت...
با #گزارش_های_خبری مستضعفین تیوی، همراه باشید...
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ #امام_خمینی و گزاره «نظام مقدس»!
#سلمان_کدیور
🔹 امام خلاف باور غالب علما و مراجع کنونی و هم عصر خودشان که #دین را فقط برای آبادانی آخرت میپنداشتند، تنها قرائتی از اسلام را پذیرفته بودند که رسیدن به سعادت اخروی، در گرو نیل به سعادت دنیوی است.
🔸و برای همین بود که در اندیشه ایشان، دین باید گره گشای مسائل جامعه امروز بشری، پاسخگوی پرسشهای ذهن آدمی و مروج یک روش زندگی خاص و به عبارت بهتر، یک نوع #تمدن باشد.
🔹امام اما هوشیارتر از آن بود که #حکومت_اسلامی را با #اسلام_حکومتی اشتباه بگیرد و خود موسس نوعی «حکومت مذهبی نامشروع» گردد. امام با دیدی همه جانبه به تاریخ اسلام به این حقیقت دست یافته بود، که غالب حکومتهای مذهبی پس از پیامبر (ص)، که در تمام سرزمینهای اسلامی تشکیل شده بودند، نه تنها دینی نبودهاند بلکه نامشروع و ضد دینی نیز بودهاند.
🔸حکومتهایی که یک وجه مشترک خاص با یکدیگر داشتند و آن "قدسی کردن" تمام شئونات اجتماعی سیاسی، تحت تئوری «السلطان ظل الله» که سلطان و حاکم اسلامی سایه خدا است و هیچ کس حق اعتراض به او و عملکرد او را ندارد و حکومت اسلامی خواست خداوند است و مردم آنقدر بالغ و رشید نیستند که در کار خدا فضولی کنند، و در یک کلام با سنگر گرفتن پشت مقدسات، به مقدسات خنجر میزدند، و مردم را #استعمار و #استحمار مینمودند و ستم روا میداشتند.
🔹امام اما وقتی حکومت اسلامی تشکیل داد، تمام بتهای دینی را شکست و در اولین اقدام از تمام گزارههایی که میشود از آنها تقدس سازی کرد، #تقدس_زدایی نمود تا مردم و تودهها، جسارت مواجهه و پرسش و استیضاح آنان را داشته باشند.
🔸کارکترهایی مثل روحانیت، رهبری، شورای نگهبان، مجلس خبرگان، سپاه پاسداران، ارتش، بسیج، مراجع تقلید، حوزههای علمیه، انتظار فرج، انسان مومن، انسان انقلابی و ... را هر چند امام برخی را تاسیس و برخی را ترویج میکند، اما در مقام تایید، نه تنها از #مقدس_کردن آنها شدیدا اجتناب میکنند، بلکه آنان را کامل زمینی، ملموس، قابل خطا و انحراف و قابل دسترس تودهها قرار میدهند، به نحوی که خودشان اولین نفری هستند که در مقام منتقد برخی از آنها ظاهر میشوند.
🔹امام حتی پا را فراتر گذاشته و تعریف و فلسفه تازهای از عبادات به ظاهر شخصی، چون حج و نماز و روزه و ... ارائه میدهند که عمیقا ضد نگاه سکولار و مقدس مآب به دین است.
🔸امام همزمان با تقدس زدایی از نهادها یا اشخاص فوق، به تقدس بخشی به دو گزاره تازه « #مردم» و « #عدالت»، اقدام میکنند که در کل تاریخ توسط حاکمان اسلامی تحقیر و تخفیف داده شده است.
🔹امام، با احیا کردن این دو اصل، #مشروعیت حکومت اسلامی را در گرو "کسب رضایت مردم و اجرای عدالت اجتماعی" قرار دادند و هیچ شخص، نهاد و گزاره دینی را فرای این دو شرط مورد تایید اسلام قلمداد نکردند.
🔸امام با تکرار مکرر عباراتی چون «وای بر روزی که مردم از جمهوری اسلامی ناامید گردند، میترسم ما کاری با اسلام کنیم که محمدرضا نکرد، آن روز که مردم قیام کنند علیه شما مسئولین، یوم الله است، مردم ما را سرکار آوردند و ممکن است ما را کنار بزنند، میترسم عاقبت ما عاقبت هیتلر بشود و ...» برای #مردم نقشی اصلی، به صورت آغاز کننده و تمام کننده قائل شدند. بر خلاف نظر برخی علمای کنونی که برای مردم نقشی صرفا #مقبولیتی و نه «مشروعیتی» قائل اند.
🔹فلذا آنجا است که گزاره #نظام_مقدس آنچنان که امروزه صبح تا شب لق لقه زبانها شده و برای گریز از #نقد، تکرار میشود، در گفتار و اندیشه امام، #مطلقا تبلیغ و ترویج نشده است.
🎬 @Mostazafin_TV