مستضعفین تیوی
⭕️ پاسِ گلِ علوی به غرب؟ ◀️ #محمود_علوی، وزیر اطلاعات، که با توجه به جایگاهش انتظار میرود درک و ف
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ منتظر تحریمهای بیشتر باشیم؟
◀️ ۱۷ سال پیش #احمد_شیرزاد، نمایندۀ مجلس ششم، در نطق پیش از دستور خود، کشور را متهم کرد به ۱۹ سال دروغگویی دربارۀ صنعت هستهای و تولید بمب هستهای و زمینهها برای فشار بیشتر بر کشور را فراهم کرد. بعدها رهبر انقلاب سخنان شیرزاد را مصداقی برای نفوذ در دستگاههای کشور معرفی کردند.
🔺 صحبتهای دیشب علوی، اگرچه صراحتاً اشاره به ساخت بمب اتم نداشت، اماً تلویحاً غربیها را تهدید کرد که اگر به کشور فشار بیاورند، ایران به سمت تولید بمب اتم خواهد رفت. این سخنان دانسته یا نادانسته، نتیجهاش یک چیز است، دادنِ بهانه به دشمن برای تحریمهای بیشتر...
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ سال ۱۳۵۷، سالِ همگانی شدن اعتراضات انقلابیست و به یک معنا، چند دهه مبارزهی انقلابی به ثمر ننشست مگر آنگاه که همه عملاً و علناً وارد میدان شدند.
🔹 عنصرِ همه، بیش از هر کس و هر گروهی، ناظر به بانوان است. تصاویر تظاهرات و راهپیماییهای سالِ پیروزی، تفاوت محسوسی با تصاویر اعتراضات سالهای پیشین دارد. حضور پرتعداد و سازمانیافتهی انبوه بانوان در تظاهرات بود که پیروزی را تضمین کرد.
🔹 این نکته از آن رو مهم است که بدانیم در جریان انقلاب اسلامی، بانوان از جایگاه عناصری پردهنشین و صرفاً پشتیبان، به نیرویی اجتماعی ارتقا یافتند و فروپاشی طاغوت را تسریع کردند. این نکته، معیار خوبی برای سنجش موقعیت و وضعیت بانوان ایرانی محسوب میشود.
🔹 به نظر میرسد در دورههای اخیر، شاهد نوعی #ارتجاع در حوزهی بانوان هستیم که نتیجهاش تنزل جایگاه بانوان از نیروی اجتماعیِ موثر و جریانساز به عناصری پیرو و تابع و سرگرم به فانتزیهای خیرخواهانه و... بوده است.
🔺 اگرچه رویکرد ارتجاعیِ تبدیل نیروی اجتماعیِ مبارز و فعال به خیّرانِ پردهنشین، وضعیتی عمومی است، اما در جامعهی بانوان، ظهور برجستهتری دارد.
🖊 #روحالله_رشیدی
🔺 @ebteda_ir
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ قانون برای کارگران ضمانت اجرا ندارد؟
◀️ ماده ۴۱ قانون کار (+) صراحتاً، شورایعالی کار را موظف کرده است که حداقل حقوق کارگران را متناسب با تورم سالانه بانک مرکزی تعیین کند، به طوری که بتواند زندگیِ یک خانواده را به طور کامل تأمین کند. این در حالی است که به گفته رئیس کمیته دستمزد شورای اسلامی کار، حقوق کارگران حتی کفافِ هزینه خوراک یک خانوار را هم نمیدهد!
🔹 با وجود همه اینها، دعوای هرساله نمایندگان دولت و کارفرمایان از یک طرف و نمایندگان کارگران از طرف دیگر، بر سر دستمزد در سال جدید دوباره شروع شده است. دولتی که اقتصاد کشور را در طول ۷ سال گذشته به فلاکت کشانده است، حالا با این توجیه که درصورت افزایش دستمزد، کارفرماها به صورت صوری کارگران را اخراج و حقوق کمتری به آنها میدهند، سعی در توافقی کردن دستمزد کارگران دارد.
🔹 به لطف دولت روحانی و سیاستهای سرمایهدارانهاش، وضع کارگران آنچنان وخیم شده است که کارگران از ترس اخراج، قدرت اعتراض و مطالبه حقوق قانونی را هم از خود سلب میکنند و دولتی که قرار بود حامیِ مستضعفین باشد، دست در دست کارفرماها استخوان کارگران را هر سال بیشتر از سال قبل خُرد میکند.
🔺 چرا کسی نسبت به پایمال شدن حقوقِ قانونی کارگران اعتراضی نمیکند؟
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ «یا حسین! گواهی میدهم که تو خلق را به قسط و عدل امر کردی و دعوت به این صفات فرمودی. و تو در دعوت خلق به سوی خدا در کمال صدق و حقیقت و ایمان کامل بودی.»
📚 زیارت امام حسین(ع) در روز اول ماه رجب
➖ پینوشت:
🔹 شهادت ما به رفتار عدالتخواهانه امام حسین برای این نیست که امام معصوم به چنین تأییدی نیازمند است بلکه میخواهند راه و رسم عدالتخواه بودن و دعوت به قسط را به ما بیاموزند.
🔺 دعوت به عدالتخواهی در ادبیات دینی فراوان است ولی متأسفانه گاهی اوقات نه تنها به آن توجه نمیشود، بلکه با آن مخالفت هم میشود!
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ بیایید استاندارد نباشیم!
◀️ #حزباللهی_استاندارد، آنچنان سرش گرمِ دلخوشکُنکهای کودکانه میشود که حتی بیچارگیِ مشهودِ بیچارگان را هم نمیبیند و نمیفهمد.
🔹 آنچنانکه وقتی در خبر میشنود که کارگران فلان کارخانه، در اعتراض به عدم دریافت حقوقِ چند ماههٔ خود، تجمع کردهاند، ابرو درهم میکشد و اخم میکند که «توی این شرایط خطیر، تجمع و اعتراض نشانهٔ بیبصیرتیست... باید حوصله کنند و حرفشان را یواشکی توی گوش مسئولان بزنند.»!
🔹 جماعتِ استاندارد، اما وقتی حقوق خودشان را فقط چند روز دیرتر از روال همیشگی دریافت میکنند، آسمان به ریسمان میبافند و داد و هوار میکنند که این چه وضعش است دیگر!
🔹 از بس زندگیشان طبق روالْ تأمین بوده و جیب و سفرهشان همواره پُر، خیال میکنند ناداری و گرسنگی و شرمندگی، وهم است و بافتهٔ ذهنِ درماندگان! امان از استانداردشدگی...
🖊 #روحالله_رشیدی
🔺 پینوشت: صحبتهای امام دربارۀ لزوم توجه به کارگران را ببینید. چطور میتوان ادعای ولایتمداری کرد اما نسبت به چنین صحبتهایی بیتفاوت بود؟
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ خصوصیسازی تولیدِ روغن را هم به خاک سیاه نشاند
◀️ چندین ماه است که استانهای جنوبی کشور کمبود روغن دارند و برای تهیۀ روغن باید ساعتها در صف بایستند و هزینههای نجومی برای خرید آن بپردازند. خون مردم به جوش آمده و رئیس جمهور کشور هم با وقاحت تمام، دائماً مدعی میشود که در دولتش کسی برای تهیه مایحتاج زندگیاش در صف نایستاده است.
🔹 این خلاصهای است از وضعیت روغن در جنوب کشور، ماجرا اما زمانی جالبتر میشود که پای خصوصیسازی هم به ماجرا باز میشود. کارخانه روغن نباتی شیراز که روزگاری روغنِ چندین استان را در زمان جنگ تأمین میکرد، در سال ۷۶ به ۲ تن از دامادهای برادر نعمتزاده( وزیر صنایع وقت) واگذار شد و شد آنچه نباید میشد...
🔺 ماجرای عجیب و باورنکردنیِ خصوصیسازی شرکت روغن نباتی شیراز را در کلیپ ببینید. خصوصیسازی رسماً در حال تولیدِ بحران برای کشور است.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ جمعیت اولویت چهلمِ دولت است!
◀️ "خدای متعال از مسلمانها خواسته که زیاد بشوند، افزایش پیدا کنند. اگر عدد ملّت مسلمان زیاد باشد، این زمینه و امکان برای رشد و تعالی در آنها وجود دارد... جمعیّت کم، مقهور واقع میشود... بنابراین نسل باید افزایش پیدا کند."
🔹 این جملات تنها یکی از دهها توصیه #رهبر_انقلاب برای افزایش جمعیت بود؛ با وجود همه این تأکیدات مشکلات اقتصادی و سیاستهای ضد جمعیتی نرخ فرزندآوری را به شکل افتضاحی کاهش داده است. در ۲۵ استان کشور نرخ فرزندآوری کمتر از ۲/۱ است؛ یعنی کمتر از حدِ جانشینی.
🔺 اما بنظر میرسد باید منتظر بدتر شدنِ اوضاع باشیم، چرا که به گفتۀ #علی_پژهان، جمعیت شناس، در وزارت کشور مسأله جمعیت اولویتِ چهلم دولت است! جلوی کاهش شدید جمعیت را باید امروز گرفت...
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی_مستضعفین_تیوی:
⭕️ هرچه نالایقتر بالاتر؟
◀️ در حالی که انتظار داشتیم وعدههای مسئولان قضایی مبنی بر محاکمۀ مسئولانِ متخلف در یکی از این روزها غلامرضا شریعتی، استاندار خوزستان، را به دادگاه بکشاند؛ امروز خبر رسید که با حکم حسن روحانی به ریاست سازمان ملّی استاندارد منصوب شده است!
🔺عملکرد شریعتی در دوران ریاستش، آنقدر فاجعهبار بود که ضربههای مهلکی به آبروی نظام و اعتماد عمومی وارد کرد. ویدئو را ببینید.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آیا باید فاتحه جمهوری اسلامی را بخوانیم؟
◀️ مگر نه اینکه امام گفت روزی که دولت ما توجه به کاخ پیدا کند و مجلسیان روحیه کاخنشینی پیدا کنند و از این خوی ارزنده کوخنشینی بیرون بروند، باید فاتحه این کشور را بخوانیم؟
🔹 چهل سال از انقلاب خمینی گذشته است. مسئولین خوی کاخنشینی پیدا کردهاند و کوخنشینان، مظلوم و غریباند.
🔺 امام اشتباه میکرد یا (خدای ناکرده) باید فاتحه این نظام را بخوانیم؟ البته راه دیگری هم وجود دارد و آن هم بازگشت مسئولین به آرمانهای امام و انقلاب است.
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ عدالت را از دست کاندیداهای ۱۴۰۰ نجات دهید
◀️ وضعیت تأسفبار عقبماندگی در عدالت، احزاب را برای کسب قدرت به وسیله دستمایهکردن شعار عدالت به طمع انداخته است. در این شرایط ضروری است تا عدالت را از دست باندهای قدرت و ثروت نجات دهیم؛ قبل از آنکه تبدیل به کلیشه شود. متن زیر از #حجت_الاسلام_نامخواه را در این باره بخوانید:
🔹 در زمانه تبدیل عدالت به برگ «برنده انتخابات»، نجات عدالت اولویت اول ماست. لازم است به نابرابری فکر کنیم و نه تنها عدالت. احزاب و گروههای سیاسیِ متفاوت و متضاد، کم و بیش به این نتیجه مشترک رسیدهاند که ایدههای عدالتخواهانه برگ برنده آنها برای کسب قدرت در کارزار انتخاباتی پیش رو در سال ۱۴۰۰ است.
🔹 این باور باعث خواهد شد بانیان خلق و تصویبِ تبعیض کنونی و وضعیت موجود در زمینه توزیع درآمد، ثروت، سیاستهای بانکی، خصوصیسازی، سلامت، آموزش و غیره نیز، تبدیل به منتقدان صوری این تبعیضها بشوند. حال آن که الیت چپ و راست و احزاب این دو بلوک، اساساً برکشیده تبعیض در توزیع ثروت و به تبع آن قدرت بوده و موقعیت خود را نیز مدیون این تبعیضها هستند.
🔹 طرح عدالت به مثابه برگ برنده، موقعیتی کم و بیش استثنائی برای عدالت است. استثنایی به معنای بدیع و نه لزوماً خوب؛ و شاید هم بد. در این موقعیت عدالت بیش از هر زمان دیگر در معرض سیاستزدگی است و این نگرانی کمی نیست. اشرافیتی که با زبان الکنشان دیگر مفاهیم مهم انقلاب را به ابتذال کشیده و «ارزشها»، «آزادی»، «امید» و مانند آن را به مقولاتی کلیشهای و حتی مشمئز کننده برای عموم مردم تبدیل کردهاند، چرا نتوانند همین کار را با عدالت بکنند؟
🔹 در این شرایط مهمترین کنش سیاسی عدالتخواهانه، نجات عدالت از تبدیل شدن به یک شعار و برگ برنده انتخاباتی است. عقبماندگی در عدالت به مثابه یک واقعیت و یا مهمترین واقعیت جامعه ما از آسمان بر سرمان نازل نشده؛ بلکه محصول عملکرد، تصویب و تایید همین نیروهای رسمی و تکراریِ میدان سیاست است. برنامهها، بودجهها، طرحها، لوایح، تصویبها، تاییدها و سیاستهای متعددی از همین نیروها باعثِ این وضعیت شده و حالا که نابرابری جان جامعه را به لب رسانده، می خواهند #عدالت را به مثابه برگ برنده مصرف کنند. باید فکری کرد.
🔺 یکی از مهمترین راهکارهای مقابله با این وضعیت، تاکید بر بُعد غیاب و منفی مسئله است. در این راهبرد باید تأکید کنیم مسئله ما نابرابری است نه عدالت؛ مسئله ما عقب ماندگی در عدالت است نه عدالت و عاملیتها و نگرشهای شکلدهنده نابرابری نمیتوانند، راهحل باشند. عدالت مهمتر از آن است که برگ برنده انتخاباتی احزاب و لابیهای رسمی میدان باشد.
🔺 @tabagheh3_ir
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ چه میکنند بانکها در این مملکت؟
🔹 خلق پول که میکنند، بنگاهداری هم میکنند، در دلالی ملک و زمین هم که دست دارند، مصادره صوری هم که میکنند.
🔹 با این همه اختیار قانونی و شبه قانونی، ورشکست هم میشوند و از صندوق توسعه ملی هم برایشان جبران میکنند. واقعا مسخره نیست؟
🔺 آقایانی که میخواهید کاندیدای انتخابات 1400 بشوید! آیا برنامهای برای اصلاح نظام بانکی دارید؟ اگر دارید شفاف و عملیاتی اعلام کنید.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ احیا تعاونیها، تنها راه مردمی کردن اقتصاد
◀️ سالها پیش، شهید بهشتی به موضوعی تحت عنوان نهاد #تعاونی پرداخته است. طوریکه همه مردم و همه کارگران بتوانند هم شاغل باشند و هم مالک؛ و در قانون اساسی گنجانده شد. سیاستهای کلی اصل ۴۴ هم که سالها بعد توسط رهبری ابلاغ شد، تصریح میکند که ۲۵٪ از اقتصاد کشور باید به تعاونیها واگذار شود.
🔹 نظریه اسلامی که هست، در قانون اساسی هم که گنجانده شده، در سیاستهای کلی اصل ۴۴ هم که رسما توسط رهبری ابلاغ شده؛ پس چرا این همه سال اجرا نشده است؟! انتظار دارند باور کنیم که از روی غفلت بوده؟ پس چطور از واگذاری شرکتهای بزرگ به سرمایهداران، تحت عنوان خصوصیخواری غافل نشدهاند؟! بله، غفلت بوده است، اما غفلت از حق و حقوق محرومان و پابرهنگان، چرا که هدف تعاونیها سه دهک پایین جامعه و بیکاران بوده است.
🔹 کدامیک از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، نمیخواهند مثل گذشتگان عمل کنند و قصد دارند که ۲۵٪ از کل اقتصاد کشور را به تعاونیها با مالکیت محرومین جامعه بدهند؟
🔺 در این کلیپ که بخشی از برنامه #ثریاست، صحبتهای حجتالاسلام #قنبریان درباره تعاونیها را بشنوید.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ روسیه داروی ایرانی را به آمریکایی ترجیح داد
◀️ سجادی (سفیر سابق ایران در روسیه) میگوید در سفری که وزیر بهداشت روسیه به ایران داشته، بازدید از یک شرکت، او را شوکه میکند. این سفر منجر به خرید دارویی از ایران شد که بازارش در روسیه، تا پیش از آن در انحصار آمریکا بود.
🔺 با دیدن این کلیپ، بهتر متوجه میشویم که چرا باور ساخت واکسن کرونا توسط بیولوژیستها، متخصصان ژنتیک و دیگر متخصصان کشور ایران، برای غربیها و شرقیها سخت نیست؛ درست برخلاف برخی از داخلیها...
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
◀️ #رهبر_انقلاب در سخنرانی امروزشان بار دیگر به این واقعیت تلخ اشاره کردند که دچار #عقب_ماندگی_در_عدالت هستیم. پدیدهای که معیشت طبقات پایین جامعه را مشکل و شکاف طبقاتی ایجاد کرده است. شکافی که باید از بین برود و عدالت اقتصادی به معنای واقعی کلمه در کشور محقق شود.
⭕️ برای جبران این عقب ماندگی چه باید کرد؟
🔹 دو نگاه وجود دارد که جبران عقبماندگی در عدالت را به تعویق میاندازند:
1️⃣ نگاه اول فقط به دستاوردها توجه میکند و عقبماندگی را باور نمیکند.
2️⃣ نگاه دوم فقط ناکامیها را میبیند و دستاوردها را فراموش میکند.
◀️ رهبری اما ما را به راه سوم فرا میخواند: با دستاوردها، عقبماندگی را جبران کنیم.
🔹 فرصتی که انقلاب ما در این مرحله دارد این است که مردم بیش از همیشه نسبت به فساد و بیعدالتی حساس هستند و این سرمایهای است که از آرمانهای انقلاب برخاسته است و البته باید تقویت شود.
🔺 جا دارد این بخش مهم از بیانات امروز رهبری را چندین بار بشنویم.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مشکل بیآبی کشاورزان ورزنه، کی حل خواهد شد؟ خدا داند...
◀️ همه چیز در داستان ورزنه تکراری است؛ فقط سپیدی موهای پیرمردهای کشاورز است که هر سال بیشتر میشود. در روزهای اخیر، کشاورزان #ورزنه در استان اصفهان، همچون سالیان قبل، برای طلب حقآبهی زمینهای کشاورزی خود، دست به اعتراض زدهاند...
🔸این ویدئو، برشی است از مستند #مادرکشی، ساخته کمیل سوهانی. ببینید که چطور کشاورزان نمونه ورزنهای به خاک سیاه نشستند و #بحران_مدیریت_آب چه بلایی بر سر این مملکت آورده تا اهالی ورزنه، در قصهای تکراری، هر سال دست به اعتراض بزنند.
🔹 آب برای سرزمین وسیع و کمبارشی چون ایران مانند نفت برای سرزمینهای پرآب و بدون نفتی چون اروپاست.
آیا مدیریت منابع آب ایران مانند مدیریت منابع نفتی اروپا بوده است؟
آیا نباید در مدیریت منابع آب تجدید نظر کنیم و همانطور که اجداد ما هزاران سال این سرزمین را آباد نگه داشتهاند، مدلهای دانشبنیان و هوشمندانهای را در پیش بگیریم؟
🔺 فیلم کامل این مستند را در اینجا (https://www.cinemamarket.ir/p/7e57) ببینید تا بدانید چه بر سر منابع آب این مملکت آمده است و ایران با چه ابرمسئلهای روبروست.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ مشکل کجاست؟ خودشیفتگی و عدم مشورت دولت روحانی
◀️#مینو_کیانی_راد معاون ارزی اسبق بانک مرکزی از کنار گذاشتهشدن راه های دور زدن تحریم توسط دولت روحانی میگوید. بی ثباتی امروز در بازار ارز، از بین رفتن میلیاردها دلار توسط توزیع ارز ۴۲۰۰ تومانی و ...، نتیجهی کنار گذاشتن سیاستهای دولت قبل برای دور زدن تحریم بود است.
🔹 روحانی، ۷ خرداد ۹۲ (+): همه مشکلات به خاطر این است که یک دولت کارآمد و یک مدیریت درست در تدبیر صحیح در کار انجام نگرفته است. مشکل کجاست؟ خودشیفتگی و عدم مشورت!
🔺 سوال اینجاست که چرا باید چنین راهکارهایی کنار گذاشته شود؟ چون خیال میکردند قرار است باغ برجام گلابی بدهد!
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ آب در کوزه و ما تشنهلبان میگردیم
◀️ صادرات ایران به کشورهای همسایه خود ۲۲ میلیارد دلار یعنی دو درصد از کل واردات این کشورهاست. از طرفی صادرات ایران به اروپا تنها ۱.۱ میلیارد دلار است. مقایسه این دو عدد اختلاف قابل توجهی را نشان میدهد.
🔹 اگر به جای صرف این همه انرژی در ارتباطگیری با اروپا که تقریبا دستاوردی هم نداشته، نیازهای کشورهای همسایه خود را شناسایی میکردیم، میتوانستیم همین سهم دو درصدی که بیست برابر صادرات به اروپا است را تا چندین برابر افزایش دهیم.
🔺 صادرات چند ده میلیارد دلاری که نه تنها باعث ایجاد هزاران شغل میشود بلکه اقتصاد بیمار کشور را هم از وابستگی به نفت نجات میدهد.
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حرفهای ضد انقلابی را از زبان پدر انقلاب بشنوید!
◀️ #رحیم_پور به نقل از امام میگوید که در جمهوری اسلامی زمامداران نمیتوانند با سوءاستفاده از مقام، ثروتاندوزی کنند. نباید مسئولین حکومت در زندگی روزانه، امتیازی نسبت به مردم داشته باشند. افرادی که ضعف مدیریت و اراده دارند، دلاورانه باید از مقام خودشان استعفا دهند.
🔹 الحمدالله در حال حاضر بعد از گذشت چهل سال از انقلاب خمینی، مسئولین اعتقاد راسخی به آرمانهای انقلاب دارند. خیلی از مسئولین از ترس اینکه شاید ضعف در مدیریت داشته باشند، به دنبال استعفا دادن هستند! ولی چه کنند که مدیر کاردان و جوان باتجربه پیدا نمیشود تا این باری که بر دوششان سنگینی میکند را تحویل دهند!
🔺 تفکر امام آنچنان در این مدیران رسوخ کرده که در زمان تحویل دادن مسئولیت، نه تنها ثروتی به ثروتشان اضافه نشده بلکه به دلیل رنج بردن از فقر فقرا، قسمتی از اموال اولیه خود را هم در راه خدا انفاق کردهاند!
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ نصف دانشآموزان سیستانی از شاد محروماند
◀️ تصویر را ببینید. با وجود گذشت یک سال از شیوع کرونا وضعیت حضور دانشآموزان کشور در شبکه شاد اینچنین است.
🔹 مسئولان کشور روشن کنند که سیستان و بلوچستان هم جزئی از این کشور هست یا نیست؟ اگر هست چرا وضعیتش اینقدر افتضاح است؟ چرا کسی خود را در قبال مردم این استان پاسخگو نمیداند؟
👤 نوید برهانزهی (+):
💬 " ۵۳ درصد از دانش آموزان سیستان و بلوچستانی بدلیل نداشتن گوشی یا عدم دسترسی به اینترنت در شبکه شاد حضور ندارند. تفاوت معناداری بین سیستان وبلوچستان با سایر استانها دراین زمینه دیده میشه، این تفاوت معنادار حتی با استان ماقبل سیستان وبلوچستان دیده میشه چه برسه به استانهای بالاتر!"
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ از توافق بین ایران و آژانس میشود فهمید که دولت محترم سوراخی جدی در اجرای قانون مجلس ایجاد کرده است. بخشی از مجلس هم با آن همراه هستند، همانها که دل در گروی مذاکره دارند.
باید واکنش مجلس انقلابی را ببینیم.
➖ این دو جمله همان سوراخی است که گفتم:
🔹 یک. در بیانیه مشترک آژانس و سازمان انرژی اتمی ایران: یک تفاهم فنی دوجانبه موقت، سازگار با قانون، که به موجب آن آژانس به فعالیتهای ضروری راستی آزمایی و نظارت خود (طبق فهرست فنی پیوست) برای مدت تا سه ماه ادامه خواهد داد.
🔹 دو. در بیانیه سازمان انرژی اتمی ایران: به دلیل ملاحظات حفاظتی و ضرورت پنهان ماندن مکان تاسیسات کلیدی ایران، پیوست بیانیه که شامل فهرست این تاسیسات است، #محرمانه خواهد ماند.
👤 مسعود براتی (+)
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ گوش آیتالله جنتی صدای #زنگ_خطر انتخابات ۹۸ را نشنید؟
◀️ صحبتهای آیتالله #جنتی، که همزمان رئیس #شورای_نگهبان و #مجلس_خبرگان هستند را بشنوید. میگویند مشارکت مردم در انتخابات «خوب» بود!
🔹 میزان مشارکت مردم در انتخابات سال گذشته، برای اولین بار پس از انقلاب به زیر ۵۰٪ رسید و تنها ۴۲٪ از واجدین شرایط در انتخابات شرکت کردند.
🔹 مشارکت مردم در انتخابات پدیدهای تزئینی و نمایش نیست که صرفا بخواهیم با آن در میان دموکراسیهای رایج دنیا پز بدهیم یا خودمان را با آنها مقایسه کنیم بلکه مشروعیت نظام اسلامیمان با آن گره خورده است.
🔺 پایینترین میزان مشارکت در تاریخ انقلاب، لااقل باید به عنوان زنگ هشدار برای مشروعیت نظام تلقی میشد و «خوب» ارزیابی کردن آن تحلیلی خطرناک است. شاید هم «خوب» از نظر مسئولین معنای متفاوتی دارد!
🎬 @Mostazafin_TV
⭕️ روایتهای متناقض از توافق ایران با آژانس...
🔹 تجربه نشان داده، صحبت از توافقها و مذاکرات بینالمللی که میشود، به مرور زمان آنچه مسئولین به ما گزارش کردهاند، با آنچه که طرفهای خارجیها میگویند، قدری اختلاف داشته، تنها قدری!
🔸 توافقهای ژنو، لوزان و برجام همگی تجربهی مردم در این ماجراهاست که آنچه دولت ادعا میکرد، چقدر با آنچه خارجیها ادعا میکردند، اختلاف داشتند و در نهایت کدامیک مبنای عمل قرار گرفت.
🔹 در ماجرای سفر رافائل گروسی (مدیر کل آژانس بینالمللی انرژی اتمی) به ایران و توافق با سازمان انرژی هستهای ایران هم، روایتهایی که از توافق بیرون آمده متناقض به نظر میرسد:
🔸 از یک طرف رافائل گروسی، بلافاصله پس از بازگشت به وین، در فرودگاه مصاحبه کرده و به نتایج مذاکرات خوشبین بوده و از مفاد توافق به خبرنگاران گفته:
💬 «ما از منظر قانون به یک تفاهم فنی دوجانبه و موقت دست یافتیم که به موجب آن، آژانس به فعالیتهای نظارت و راستی آزمایی ضروری خود برای یک دوره حداکثر سه ماهه ادامه خواهد داد.» (+)
🔹 ادعای مدیر کل آژانس درباره نظارتهای سهماهه بر فعالیتهای ایران در حالیست که سازمان انرژی اتمی ایران، امروز در توضیحاتی که درباره توافق با آژانس ارائه کرده، مُنکر فعالیتهای نظارتی و دسترسی آژانس شده:
💬 «ایران به مدت ۳ ماه اطلاعات برخی فعالیت ها و تجهیزات نظارتی را که در پیوست مشخص شده، ضبط کرده و نزد خود نگه خواهد داشت. در این مدت، آژانس به این اطلاعات هیچ دسترسی نخواهد داشت و اطلاعات منحصرا نزد ایران باقی می ماند. چنانچه ظرف ۳ ماه تحریم ها به طور کامل لغو شد، ایران این اطلاعات را در اختیار آژانس می گذارد، در غیر اینصورت اطلاعات برای همیشه پاک خواهد شد.» (+)
🔺 مبنای عمل کدام یکی است؟ اظهارات مدیرکل آژانس، یا نظر سازمان انرژی اتمی ایران؟
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ #وحید_جلیلی از تاکتیکگرایی اصولگرایان و زمینهسازیشان برای اشرافیت میگوید:
💬 اصولگراها در سازماندهی اجتماعی سیاسی کشور میگویند چرا باید حضور فراگیر مردم و رأی آگاهانه دغدغهمان باشد؟ در انتخابات سال گذشته دیدید حتی اجازه ندادند به یک نفر هم از روی آگاهی و شناخت رأی داده شود و گفتند باید به همهی لیست رأی دهید.
🔺 داستان جالبی است؛ اصولگرایانی که بیشترین ادعاها را در انقلابیگری دارند در عمل دقیقاً خلافِ بیانات امام و رهبری حرکت میکنند. صحبتهای امام خمینی درباره انتخابات را ببینید.
🎬 @Mostazafin_TV