فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚡️اعتراض شدید به خطیب یکی از مساجد مدینه النبی پس از اعتراض به قوانین جدید حجاب و هفته مد ریاض.
📌پيامبر خدا صلى الله عليه و آله :برترين جهاد، سخن عادلانه در برابر پيشوايى ستمگر است. برترين جهاد سخن حق در برابر پيشواى ستمگر است.
[كنز العمّال : ۵۵۷۶]
☑️درنگی برای#انتخاب
☑️https://eitaa.com/enteghaab1403
هدایت شده از نشرآثارسیدمختارموسوی
نقش مشترک علم ودین در تربیت توحیدی انسان.docx
97.6K
🔻 « نگاهی کلامی به فلسفه علم و دین »
▪️نقش مشترک علم ودین درتربیت توحیدی انسان :
✍ #سیدمختارموسوی :
جهان بینی توحیدی چتری است که از قدیم الایام ، قبل از آنکه انسان با معنی ومفهوم آن آشنا باشد، وبتواند با این جهان بینی مأنوس وارتباط بر قرار نماید ، بر فراز نهاد علم ودین سایه گسترانیده بود. ولذا اولین درس وآموزش برای تربیت وپرورش انسان در تراز تمدن نوین اسلامی ، تربیت توحیدی انسان است . که در این بخش به نقش مشترک علم ودین در تربیت توحیدی انسان می پردازیم .
« أَوَمَنْ كَانَ مَيْتًا فَأَحْيَيْنَاهُ وَجَعَلْنَا لَهُ نُورًا يَمْشِي بِهِ فِي النَّاسِ كَمَنْ مَثَلُهُ فِي الظُّلُمَاتِ لَيْسَ بِخَارِجٍ مِنْهَا كَذَلِكَ زُيِّنَ لِلْكَافِرِينَ مَا كَانُوا يَعْمَلُونَ 1»
ترجمه : ( آیا کسی که (از نظر عقلی و روحی) مرده بود و ما او را ( به وسیله دین وعلم ) زنده کردیم، و برای وی نوری قرار دادیم تا در پرتو آن در میان مردم [به درستی و سلامت] حرکت کند، مانند کسی است که در تاریکی ها (جهل و گمراهی یا بی سوادی وبی دینی ) است و از آن بیرون شدنی نیست؟! این گونه برای کافران ( به خاطر لجاجت و عنادشان ) آنچه انجام می دادند، آراسته شد [تا گمان کنند اعمالی را که انجام می دهند نیکوست.)
👈برای مطالعه متن کامل مقاله فایل بالا را باز کنید.
کانال نشر #سیدمختارموسوی
@seyedmokhtarmousav
May 11
May 11
هدایت شده از قلم تا قدم | احمدرضا محسنات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺در دیدار اخیر رهبری با خانواده های شهدای امنیت نکات مهم و مختلفی مطرح شد که یکی از مهم ترین مطالب،تنبه جدی ایشان نسبت به «مرجفون»بود! که در بین تحلیل های صادق و برداشت های کاذب اهالی مجازی پیرامون چند جمله ای که درباره فهماندن قدرت نظام و مردم ایران به دشمن و نقش مسئولین در ان و...مفقود شد!
با اندک تحقیق و تأملی می توان به اهمیت فوق العاده این مساله ان هم در این مقطع از تاریخ انقلاب پی برد!
🔻برای اشنایی بیشتر با مسأله "مرجفون" و داشتن سرنخ هایی جهت تحقیقات مفصل تر می توانید به این چند مطلب جمع اوری شده از بیانات #استاد_قنبریان رجوع کنید:
1⃣ مرجفون چه کسانی اند؟!
https://eitaa.com/m_ghanbarian/559
2⃣ نقش مرجفون و مدهنون در فروپاشی سیاسی(اثر مخرب انان در حرکت امام حسن مجتبی(ع))
https://eitaa.com/m_ghanbarian/559
3⃣ کارکرد مرجفون در فتنه ها؛در خدمت تقلیب و ابتغاء فتنه ها!
https://eitaa.com/m_ghanbarian/3587
4⃣ برای مجازات مرجفون!
https://eitaa.com/m_ghanbarian/3553
5⃣ نقش مردم در مبارزه و مقابله با مرجفون در مقاطع حساس
https://eitaa.com/rahamedia/14060
🆔@GhalamTaGhadam
هدایت شده از رحیم شجاعی [گفتگوهای مناسبتی پیرامون مسائل روز]
📚 ایستگاه خیابان روزولت؛ روایت جامع ایرانی است.
🔹اینها، همه آن چیزی است که تار و پود کتاب «ایستگاه خیابان روزوِلت» را تشکیل میدهد که مخاطب را با خود به دالانِ تاریخی آن سالها میبرد...
🔹اینکه در بازه بهمن ۱۳۵۷ تا آبان ۱۳۵۸ در ذهن آمریکاییها چه میگذشت؟ تیمها و طیفبندی سران آمریکا ناظر به موضوع ایران و طرحهای در حال اجرایشان برای آن چه بود؟ سیا ایران را چگونه فهم میکرد و مهم ترین منابع اطلاعاتی در ایرانِ تازه انقلاب کرده، چه کسانی بودند؟
🔹در مقابل ایرانیها نگاهشان به آمریکا چه بود؟ چه اتفاقاتی در این بازه زمانی رخ داد و به چه نتایجی منجر شد؟ بازیگران اصلی چه کسانی بودند؟ دانشجویان خط امام هویتشان چه بود و از چه مسیری به ایده تسخیر سفارت رسیدند؟
🔹«ایستگاه خیابان روزوِلت» نه ماجرای تسخیر سفارت آمریکا در تهران در سال ۱۳۵۸، بلکه در واقع سیر تاریخی مداخلات و فعالیتهای اطلاعاتی سیا در ایران از پیش از انقلاب تا تسخیر سفارت و پس از آن سیر تحولات ۴۴۴ روزی است که با آزادی گروگانها در دی ۱۳۵۹ به پایان میرسد.
https://eitaa.com/joinchat/2142176211Ca7e2b4e9b0
هدایت شده از علیرضا توفیقی
✍️انتخاب مستقیم شهرداران توسط مردم: لایحه قدیمی انتخاب مستقیم شهرداران شهرهای بالای۲۰۰هزارنفر توسط مردم،مجددا آنرا آقای اسکندر مؤمنی وزیرکشور درآئین تکریم و معارفه استاندارخوزستان مطرح نمودوگفتند مبنا براین است که با کمک نمایندگان، تثبیت مدیریت شهرداری افزایش یابدچراکه الآن میبینیم که شهردارانی را که شورای شهر انتخاب میکنند بلافاصله جابجایش میکنند و ما شرایطی را داریم که در شهرهایی طی چهار سال، چهار شهردار تغییر داده حال سرپرستها، بماند. این درحالی است که کمترین زمانی را که متخصصان برای تثبیت مدیریت کسی که بتواند شهر را اداره کند، میانگین چهار سال تعیین کردند، بنا داریم با کمک نمایندگان مجلس، شهرداران به طور مستقیم توسط مردم انتخاب شوند و یا اینکه جابجا کردن بعد از تثبیت به سادگی نباشد تا شاهد نباشیم که شهرداران به سادگی جابجا شوند؛ این در حالیست که خود اعضای شورای شهر او را انتخاب کردهاند، این با هیچ علم و اصول مدیریتی هماهنگ نیست چراکه ثبات در کار یکی از زمینههای پیشرفت است و شیوه برکناری شهرداران باید دشوارترشود، ❓آیااین لایحه باعث کاهش اختیار شوراهاوبی خاصیت شدن شوراها خواهدشد؟ ❓آیادراین لایحه بین مردم وشوراهانظارت برشهرداران تنش بوجودخواهدآمد؟ ❓آیاصرف انتخاب شهرداران توسط مردم مشکل مدیریت شهری حل خواهدشد؟ ❓آیابابازنگری قوانین فعلی شوراهامشکلات مدیریت شهری حل نمیشود؟ 👈موافقین این طرح می گویند؛ تجربه جهانی انتخاب شهردار توسط مردم در بسیاری از شهرهای جهان شهرداران با رای مستقیم مردم برای یک دوره 4 ساله انتخاب می شود.ازسال 2000 شهرهایی مانندواشنگتن، لندن، دهلی هند،برزیل شهرداران توسط مردم انتخاب می شدند وهمچنین موافقان این طرح معتقدند مردم ایران به این مرحله از رشد و آگاهی رسیده اند که بتوانند شهرداران را انتخاب کنندوانتخاب شهرداران به وسیله مردم می تواند چالشهای بین مدیریت اجرایی و شوراها را رفع کند و مردم در این زمینه تصمیم گیری وانتخابی شدن شهردار توسط مردم، مدیریت شهری را به سمت برنامه محوری پیش خواهد برد. ما معتقدیم که اگر شهردار از یک حزب باشد وارد نقد همگانی می شود و اگر از دو حزب باشد تقابل ایجاد می شود اما کار انتخاب شهردار توسط مردم بسیار اقدام مثبتی است که چنانچه قانون آن تصویب شود کارآمدی بیشتری در عرصه شهری را شاهد خواهیم بودواگر شهردار منتخب مردم باشد، در مقابل همه مردم شهر مسئول است و بعد شورا هم به وظیفه قانونی خودش که نظارت است، به طور دقیق ورود خواهد کردوبا انتخاب شهردار توسط مردم هم شهرداران از پشتوانه قوی مردمی برخوردار می شوند و هم آن شهردار با شناختی که از خواستههای مردم و خاستگاه مردم دارد، نقش اثربخشتری ایفاخواهدکرد وچهارسال تثبیت مدیریت شهری رابه دنبال خواهد داشت. 👈مخالفان این طرح می گویند انتخاب شهردار تخصصی است و اگر شهرداران توسط اعضای شورا انتخاب نشوند دیگر جایگاهی برای شوراها قائل نیستندوگرفته شدن حق انتخاب شهردار از شوراهای شهر به منزله تبدیل شورای شهر به ویترینی در مدیریت شهری است که همچون گذشته نخواهد توانست برعملکرد شهردار نظارت کند،
کار شهردار کاملا تخصصی است و نه سیاسی و اگر این انتخاب به عهده مردم گذاشته شود ممکن است فردی سیاسی یا صرفا مشهور را انتخاب کنند در حالی که شورا بر اساس تخصص و تفحص فرد را انتخاب میکند.این اقدام به تضعیف جایگاه شوراها منجر میشود. علاوه بر این به طور کلی نظارت بر امور شهرداریها در کشور آن هم با برنامههای خاص به سختی انجام میشود چه رسد به اینکه حیطه انتخاب شهردار هم از شوراها بگیرند واگر این پیشنهاد عملیاتی شود، شوراها بر چه نظارت کنند و اگر نظارت کردند و کارها به درستی انجام نشده بود چه کاری از دستشان بر می آید. در مجلس نمایندگان می توانند وزیر را استیضاح کنند اما شورا هیچ اختیاری ندارد و چنین نظارتی بی فایده است. علیرضاتوفیقی
هدایت شده از نشرآثارسیدمختارموسوی
درچیستی وچرایی اصرارامام خامنه ای بر تشکیل تمدن نوین اسلامی در بیانیه گام دوم.docx
60.7K
◾️درچیستی وچرایی اصرارامام خامنه ای بر تشکیل تمدن نوین اسلامی در بیانیه گام دوم :
▪️چرا تمدن نوین اسلامی ؟
✍ #سیدمختارموسوی :
وقتی تشکیل تمدن اسلامی به فرموده مقام معظم رهبری ، جزو مرحله نهایی وکمالی فرایند واهداف تحقق انقلاب اسلامی است ، وبنابرتصریح وتأکید معظم له امروز در مرحله سوم یعنی مرحله تشکیل دولت اسلامی هستیم1 ، نتیجه می گیریم که تمدن نوین اسلامی ، یک طرح و ایده است ، یک نظریه وفرضیه وانگاره است . که در عالم خارج وجود عینی وخارجی ندارد . یک هدف عالی وغایی است . قله انقلاب اسلامی است که به سمت وسوی آن در حال حرکت صعودی هستیم . باید به آن رسید واین قله را پیروزمندانه فتح کرد . ودر عالم خارج به آن عینیت وموجودیت بخشید .
تشکیل تمدن نوین اسلامی ، قدرت لایزال توحیدی ژئوپلیتیک مکتب اسلام ناب محمدی (ص) ، اسلام اهل بیتی علیهم السلام واسلام سیاسی را به جهانیان معرفی میکند .
از جمله حرفهای نویی که انقلاب اسلامی می تواند مصدر ومرکز ومولدآن باشد، تا درتاریخ مانا ونامیرا وجاودانه گردد ، تشکیل تمدن نوین اسلامی ذیل وحدت علم ودین و استقرارحکمرانی اسلامی درپرتو تمدن نوین اسلامی در عرصه های مختلف حکمرانی است ؛ که به پشتوانه آراء عمومی ومقبولیت مردمی و حاکمیت احکام ومعارف الهی ومبانی دینی تحقق پذیر است .
✅ لینک مستقیم متن کامل یادداشت درکانال نشر آثار سید مختار موسوی :
https://eitaa.com/seyedmokhtarmousav/7518
هدایت شده از رحیم شجاعی [گفتگوهای مناسبتی پیرامون مسائل روز]
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خامنهای:
«به هیچ وجه نگذارید، سپاه پیر و محافظهکار بشه»
https://eitaa.com/joinchat/2142176211Ca7e2b4e9b0