#طب
♨️ #موز سرشار بروملین است.
این آنزیم نقش مهمی در تنظیم هورمونهای مردانه دارد.
موز سرشار از ویتامین B1، ویتامین A، و ویتامین C است که قدرت باروری را در مردان و تعداد اسپرم ها را افزایش میدهد و انرژی از دست رفته بدن پس از رابطه جنسی را به خوبی تأمین می کند.
🍌این میوه خوشمزه را می توان با شیر و مغزیجات ترکیب کرده و به صورت یک معجون مقوی آماده کرد.
#واکسن
@moteha 🌹
#احکام_شرعی
برای بخشیدن مدت باقیمانده در عقد موقت، چه جملاتی باید به کار برد؟
🔰 پرسش:
در عقد موقت كه زن تقاضا دارد بقيه مدت بخشيده شود، آيا كلمات زير كفايت از بخشيدن بقيه مدت مى كند: الف) فسخ شد، فسخ شد. ب) ديگر بين ما چيزى نيست. ج) برو در پناه خدا گذشتم. د) بين من و شما چيزى نيست.
🔆پاسخ :
باسمه جلت اسمائه؛ اگر به قصد بخشيدن مدت باشد، كافى است؛ به شرط آن كه اين الفاظ عرفاً كاشف از بخشيدن باشد كه كاشف هست.
📚 تذڪر :دوستان گرامی برای اطلاع از جزئیات احڪام و تفاوت فتاوا لازم است به رساله عملیه مرجع شرعی خویش مراجعه نمایند.
@moteha 🌹
#یک_روایت
👌او را به سوی قوم لوط که هلاک شده اند پرتابش می کنند ...
🔹 قب، [المناقب] لابن شهرآشوب أَبُو الْقَاسِمِ الْکُوفِیُّ وَ الْقَاضِی النُّعْمَانِیُّ فِی کِتَابَیْهِمَا قَالا: رُفِعَ إِلَی عُمَرَ أَنَّ عَبْداً قَتَلَ مَوْلَاهُ فَأَمَرَ بِقَتْلِهِ فَدَعَاهُ عَلِیٌّ علیه السلام فَقَالَ لَهُ أَ قَتَلْتَ مَوْلَاکَ قَالَ نَعَمْ قَالَ فَلِمَ قَتَلْتَهُ قَالَ غَلَبَنِی عَلَی نَفْسِی وَ أَتَانِی فِی ذَاتِی فَقَالَ علیه السلام لِأَوْلِیَاءِ الْمَقْتُولِ أَ دَفَنْتُمْ وَلِیَّکُمْ قَالُوا نَعَمْ قَالَ وَ مَتَی دَفَنْتُمُوهُ قَالُوا السَّاعَةَ قَالَ لِعُمَرَ احْبِسْ هَذَا الْغُلَامَ فَلَا تُحْدِثْ فِیهِ حَدَثاً حَتَّی تَمُرَّ ثَلَاثَةُ أَیَّامٍ ثُمَّ قُلْ لِأَوْلِیَاءِ الْمَقْتُولِ إِذَا مَضَتْ ثَلَاثَةُ أَیَّامٍ فَاحْضُرُونَا.....
🔸مناقب : نقل شده : شکایت پیش عمر بردند که بنده ای مولایش را کشت ، عمر دستور به قتل او داد. علی علیه السلام او را خواند و فرمود : مولایت را کشتی ؟ گفت : آری . فرمود : برای چه ؟ گفت : با زور با من لواط کرد . علی علیه السلام به اولیاء مقتول فرمود : آیا او را دفن کرده اید ؟ گفتند : بله . فرمود : کی ؟ گفتند : ساعتی می شود . به عمر فرمود : این پسر را زندانی کن ، کاری نکن تا سه روز بگذرد سپس به اولیاء مقتول بگو : وقتی سه روز گذشت نزد ما بیایید . سه روز گذشت و حاضر شدند . علی علیه السلام دست عمر را گرفت و خارج شد و بر سر قبر مقتول ایستادند . به اولیائش گفت : این قبر کشته شماست ؟ گفتند : بله ، حضرت فرمود : قبر را بکنید ، کندند تا به لحد رسیدند ، فرمود : میت را خارج کنید ، به کفن ها نگاه کردند و جسدی در آن نیافتند . به ایشان خبر دادند . علی علیه السلام فرمود : الله اکبر الله اکبر به خدا دروغ نیست و تکذیب نکنید . از رسول خدا صلی الله علیه و آله شنیدم که فرمود : از امت من اگر کسی عمل قوم لوط را انجام دهد و بر همان حال بمیرد و به همان وضع در لحد قرارش دهند ، در آن حال بیشتر از سه روز نمی ماند تا اینکه زمین او را به سوی قوم لوط که هلاک شده اند پرتابش می کند و با ایشان محشور می شود .
📚مناقب آل أبی طالب ج ۲ ص ۳۶۴
#واکسن
@moteha 🌹
#احکام_شرعی
🔰 عنوان :
حکم ازدواج مجدد مرد با زنى كه متعه وی بوده و عده او تمام نشده چیست؟
🔹پرسش:
در خصوص ازدواج مجدد با زنى كه عقد موقت بوده و هنوز عده او تمام نشده آيا با شوهر قبلى مى تواند ازدواج كند يا نه؟
🔆 جواب:
باسمه جلت اسمائه؛ بله مى تواند ازدواج نمايد.
تذکر:دوستان گرامی برای اطلاع از جزئیات احڪام و تفاوت فتاوا لازم است به رساله عملیه مرجع شرعی خویش مراجعه نمایند.
#محرم
@moteha 🌹
#پرسش_و_پاسخ
🔰 آیا حضرت لوط برای جلوگیری از گناه همجنس بازی، دخترانش را به ازدواج با آن مردان پیشنهاد کرده است؟
🔵 داستان لوط در قرآن
داستان لوط در چندین سوره از قرآن کریم ذکر شده و در روایات نیز گفته هایی از آن وجود دارد. در این جا، طبق آیات سورۀ حجر و سوره های دیگر، این داستان بیان می شود:
«هنگامى که فرستادگان خدا به سراغ خاندان لوط آمدند، لوط گفت: شما گروه ناشناسى هستید! گفتند: ما همان چیزى را براى تو آوردهایم که آنها [کافران] در آن تردید داشتند، آرى، ما مأمور عذابیم! ما واقعیّت مسلّمى را براى تو آوردهایم و راست مى گوییم!
پس، خانواده ات را در اواخر شب با خود بردار، و از اینجا ببر و خودت به دنبال آنها حرکت کن و کسى از شما به پشت سر خویش ننگرد مأمور هستید بروید!
و ما به لوط این موضوع را وحى فرستادیم که صبحگاهان، همه آنها ریشهکن خواهند شد.
🔹(از سوى دیگر،) اهل شهر (از ورود میهمانان با خبر شدند، و به طرف خانه لوط) آمدند در حالى که شادمان بودند. لوط گفت: اینها میهمانان منند آبروى مرا نریزید! و از خدا بترسید، و مرا شرمنده نسازید!
گفتند: مگر ما تو را از جهانیان نهى نکردیم (و نگفتیم کسى را به میهمانى نپذیر؟!
گفت: دختران من حاضرند، اگر مى خواهید کار صحیحى انجام دهید (با آنها ازدواج کنید، و از گناه و آلودگى بپرهیزید!)».[1]
«خداوند آنها که بر در خانه لوط(علیه السلام) ازدحام کردند را نابینا کرد»؛[2] «سرانجام، هنگام طلوع آفتاب، صیحه (مرگبار- به صورت صاعقه یا زمینلرزه -) آنها را فراگرفت!
سپس (شهر و آبادى آنها را زیر و رو کردیم) بالاى آن را پایین قرار دادیم و بارانى از سنگ بر آنها فرو ریختیم!»[3] «چون کار به اینجا رسید ما لوط و پیروان واقعى و خاندانش را که پاکدامن بودند، نجات بخشیدیم جز همسرش که او را در میان قوم تبهکار رها ساختیم».[4]
🔹به نظر می رسد، تنها نکته ای که در داستان لوط مبهم است، مطلب «اگر هم مى خواهید کارى بکنید این دختران من حاضرند» است که چگونه حضرت لوط(علیهالسلام)، دختران خود را به کفّار و گمراهان عرضه می دارد؟!
🔹 مفسّران با توجه به روایات و اصولی که از خود قرآن نیز به دست می آید، در ذیل آیۀ شریفۀ «قَالَ یَا قَوْمِ هَؤُلَاءِ بَنَاتىِ هُنَّ أَطْهَرُ لَکُم»[5]
آورده اند: جملۀ «هؤُلاءِ بَناتِی» مقیّد به قید «هُنَّ أَطْهَرُ لَکُمْ» شده است تا بفهماند منظور لوط(علیهالسلام) از عرضه کردن دختران خود این بوده که مردم با آنها ازدواج کنند، نه این که از راه زنا، شهوات خود را تسکین دهند و حاشا بر مقام یک پیامبر خدا که چنین پیشنهادى بکند؛ زیرا در زنا هیچ طهارتى وجود ندارد، همچنان که قرآن کریم فرموده: «و نزدیک زنا نشوید، که کار بسیار زشت، و بد راهى است!»[6] و حرمت زنا از احکامى است که خداى تعالى در تمامى شرایع آسمانى آن را تشریع فرموده است.
از این رو، حرمت زنا در زمان جناب لوط نیز تشریع شده بود.
پس، جملۀ «هُنَّ أَطْهَرُ لَکُمْ» بهترین شاهد است بر این که منظور حضرت لوط(علیه السلام) ازدواج بوده، نه زنا.[7]
🔹همچنین هدف لوطِ پیامبر از پیشنهاد ازدواج دخترانش به گناهکاران، این بود که با آنها #اتمام_حجت کند و بگوید من تا این حد نیز آماده فداکارى براى حفظ حیثیت مهمانان خویش، و نجات شما از منجلاب فساد هستم[8] و با این نیّت، پیشنهاد این ازدواج نه تنها اشکالی ندارد، بلکه شایسته نیز هست.
📚 منابع :
[1]. حجر، 61- 71.
[2]. قمر، 37.
[3]. حجر، 73 و 74.
[4]. اعراف، 83.
[5]. هود، 78: «[لوط] گفت: «اى قوم من، اینان دختران منند. آنان براى شما پاکیزهترند».
[6]. اسراء، 32.
[7]. طباطبایى، سید محمد حسین، المیزان فى تفسیر القرآن، ج 10، ص 338- 339، انتشارات جامعه مدرسین، قم، چاپ پنجم، 1417ق.
[8]. مکارم شیرازى، ناصر، تفسیر نمونه، ج11، ص 111، دار الکتب الإسلامیة، تهران، چاپ اول، 1374ش.
#حقوق_بشر_امریکایی
@moteha 🌹
13.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 زیارت با چشمان بسته!
👈🏻 تا حالا اینجوری حرم رفتی؟
🌺 ۲۳ ذیالقعده روز مخصوص زیارتی #امام_رضا (علیه السلام)
اَللّهُمَّ صَلِّ عَلى عَلِىِّ بْنِ مُوسَى الرِّضَا الْمُرْتَضَى الاِْمامِ التَّقِىِّ النَّقِىِّ وَحُجَّتِكَ عَلى مَنْ فَوْقَ الاَْرْضِ وَمَنْ تَحْتَ الثَّرى الصِّدّيقِ الشَّهيدِ صَلوةً كَثيرَةً تآمَّةً زاكِيَةً مُتَواصِلَةً مُتَواتِرَةً مُتَرادِفَةً كَاَفْضَلِ ما صَلَّيْتَ عَلى اَحَدٍ مِنْ اَوْلِيآئِكَ
@moteha 🌹
#احکام_شرعی
🔰سوال
اگر دخول انجام نشود باز هم احتياج به نگه داشتن عده هست؟
🔆 جواب:
باسمه جلت اسمائه; خير در صورت #عدم_دخول و با ملاعبه و ملامسه اگر قضاى حاجت بشود، نگه داشتن عده لازم نيست، مگر آنكه منى داخل فرج زن بشود كه در اين صورت عده لازم است.
📚 تذڪر :دوستان گرامی برای اطلاع از جزئیات احڪام و تفاوت فتاوا لازم است به رساله عملیه مرجع شرعی خویش مراجعه نمایند.
#غدیر
@moteha 🌹