◽️امير المؤمنين(ع) چنين روايت میفرمایند:
«برای قائم ما غيبتی است كه مدّتش طولانی است، گويا شيعه را در دوران غيبت او میبينم كه مانند چهارپايان جولان میدهند و چراگاه میجويند؛ امّا آن را نمیيابند. «بدانيد هر كس در آن دوران در دينش استوار باشد و قلبش به واسطه طول غيبت امامش سخت نشود، او در روز قيامت هم درجه من است.»
📚«کمال الدين»، ترجمه پهلوان، ج 1، ص 563.
#صباح_الخیر_زد_بلبل
@mouood_org
🔘وفای به عهد
💧«مِنَ الْمُؤْمِنِينَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ يَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِيلا؛
مرداني از مؤمنان هستند كه در آنچه با خدا عهد كردند، صادق مانند. پس برخي مهلت را به سر آوردند و برخي منتظرند و [در آن عهد] هيچ تبديلي انجام ندهند.»
💧همانند پیک حسین (ع) ... در آن روز که چشمها میدید:
برخورد هزاربارهی پیشانی بلند مسلم را
بر خاک کوچههای کوفه؛
وقتی که اسب هی شده،
با طنابی
او را
بر زمین میکشید؛
امّا
دل نجوا میکرد:
این برخوردهای مکرر...
این بر زمین افتادنهای مدام...
سجدهی شکر مسلم است بر خاک
که،
خدایا!
هزاران بار شکرت
که حسین (ع) را
به حق شناختم
و کوفی نشدم!
📚 #مجموعه_کشکول
📗 #سودههای_الماس
📬خرید از یاران شاپ yon.ir/Zf0QZ
#اخلاق_اسلامی
@mouood_org
◽️امام زين العابدين(ع) فرمودند:
«در قائم ما سنّتهايی از انبياء وجود دارد: سنّتی از پدرمان آدم(ع) و سنّتی از نوح و سنّتی از ابراهيم و سنّتی از موسی و سنّتی از عيسی و سنّتی از ايّوب و سنّتی از محمّد (ص)؛ امّا از آدم و نوح، طول عمر و امّا از ابراهيم پنهانی ولادت و كنارهگيری از مردم و امّا از موسی خوف و غيبت و امّا از عيسی اختلاف مردم درباره او و امّا از ايّوب فرج پس از گرفتاری و امّا از محمّد(ص) خروج با شمشير است.»
📚«کمال الدين»، ترجمه پهلوان، ج 1، ص 590.
#صباح_الخیر_زد_بلبل
@mouood_org
🔘وقوع غیبت
❓آیا امر غیبت، به صورت دفعی اتّفاق افتاد، یا ائمّه(ع) از قبل زمینههای آن را فراهم کرده بودند؟
🔅آماده کردن مردم براي ورود به دوران غيبت، از سالها پيش از غيبت، یعنی از زمان امام هادی(ع) و امام حسن عسكری(ع) آغاز شده بود.
🔅آن امامان بزرگوار به تدريج رابطه خود را با مردم كم كرده بودند و آنها را در امور مختلف اعتقادی و فقهی، به فقها و محدّثان شيعه ارجاع میدادند تا به تدريج، مردم با اين رويه خو بگيرند.
🔅روايت شده است كه امام هادی(ع) خود را از بسياری از شيعيان پوشيده میداشت و جز تعداد اندكی از ياران خاصّ آن حضرت، ايشان را نمیديدند و هنگامی كه امر [امامت] به ابومحمّد (امام حسن عسكری(ع)) منتقل شد، ايشان چه با ياران خاصّ خود و چه با مردم عادّی از پشت پرده سخن ميگفت مگر هنگامی كه آن حضرت برای رفتن به دارالخلافه از خانه خارج میشد. اين شيوه تنها از سوی آن امام و پيش از ايشان از سوی پدرشان در پيش گرفته شد تا مقدّمهای براي غيبت صاحبالزّمان(ع) باشد و مردم با اين شيوه خو بگيرند و غيبت را انكار نكنند.(۱)
پینوشت:
۱. علی بن حسين مسعودی، «اثبات الوصيّة للامام علی بن ابیطالب»، ص 272.
📚« #پرسش_از_موعود»
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/UZj1I
#پرسش_و_پاسخ
@mouood.org
🔘نبرد آرمگدون
♦️این ادعا وجود دارد که در نبرد آرمگدون دو نیروی خیر و شر با یکدیگر وارد درگیری می شوند.
♦️نیروهای شر و بی ایمان که فرماندهی آنها را فردی به نام دجال بر عهده دارد، ضد مسیح است و شریکان او عبارتند از اعراب، مسلمان و حامیان روسی که ارتشی چهارصد میلیونی را تشکیل می دهند.
♦️اما گروه مقابل، نیروهای خیر همان حامیان اسرائیل هستند که به رهبری مسیح وارد جنگ می شوند و اینان دارای خصوصیتی ویژه هستند و آن اینکه حامل نور و خیر و خوبی هستند. اما نتیجه جنگ این است که مسیح، اولین ضربه را با سلاح های کشنده ی خود، بر نیروهای شر وارد می کند و این ارتش را از بین خواهد برد.
♦️نهایتا جنگ آرماگدون پس از آنکه دو سوم آنها در این نبرد از بین می روند، با ایمان آوردن یهودیان به مسیح، به عنوان منجی ایشان، به پایان خواهد رسید. سپس مسیح، پیروان خويش را همراه خود به آسمانها می برد و اینان از بالای آسمان در حالیکه در راحتی و خوشی هستند، نظاره گر نبرد آرماگدون خواهند بود و بعد از اتمام جنگ به همراه مسیح به زمین بازمی گردند تا برای مدتی طولانی زندگانی سرشار از سعادت و آسایش را سپری کنند.
🔻قسمت بعد: هزاره خوشبختی، بهانه جنگ طلبی
📚« #آرمگدون»
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/PTAuL
#مطالعات_فرهنگی #دشمن_شناسی
@mouood_org
🔘 مولای آب، سرچشمه حیات
حضرت رسول اکرم(ص) فرمودند:
🔸«همانا علی از من است و من از اويم... او پدر دو سبط من است و امامان بعد از من از نسل او هستند. خدای تعالی امامان هدایتگر را از نسل او آورد و از ايشان است: مهدی اين امّت.»
عمّار گفت: پدر و مادرم به قربانت ای رسول خدا كيست اين مهدی؟
🔸فرمودند: ای عمّار! بدان خدای تعالی عهد و پيمانی با من بست كه از نسل حسين(ع) امامان نهگانه را خارج مینمايد و نهمين آنان از صلب حسين غيبت میكند و اين قول خداوند درباره اوست:
بگو «ای رسول ! تأمّل کنید كه اگر آب مايه زندگانی شما است، صبحگاهي هم به زمين فرو رود. جز خدا كيست كه باز آب گوارا برای شما پديد آورد؟»
🔸 برای قائم غيبت طولاني است، كه گروهی از او بر ميگردند و بر آن گروهي ديگر ثابت میمانند، پس زماني كه در آخر زمان ظهور كند جهان را از عدل و داد پر میكند. برای تأويل [و تفسير] قرآن جهاد میكند؛ همانگونه كه من برای نزول قرآن جهاد كردم و او همنام من و شبيهترين مردم به من است...»
📚برگرفته از کتاب « #صفات_و_خصال_امام_مهدی(عج)»
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/NjD8P
#امام_زمان_شناسی
@mouood_org
🔘 احترام و ادب
🔸 یکی از وظایف مومنان در برابر امام زمان (ع) رعایت احترام است.
🔸 برای مثال مؤمن باید نام امام را با احترام یاد کند و او را با القاب شریفش صدا بزند. القابی که امام با آنها خوانده می شود نشانگر اخلاق و یا صفتی است که در او متجلی شده است. مثلاً یکی از صفات امام زمان (عج) هدایتگری است؛ نام «مهدی» نامی است که متجلی همین صفت است.
🔸القاب زیبایی که می توان امام را با آن خواند عبارت است از: صاحب الامر، صاحب الزمان، حجت، قائم، مهدی و... است.
🔸 سیره ائمه(ع) این بوده است که نام حضرت مهدی (م-ح-م-د) را نمی فرمودند. بلکه حضرت را با القاب معرفی میکردند و حتی کسی که حضرت را با نامش بخواند در نزد روایات لعن شده. در کتاب مکیال المکارم نبردن نام محمد نیز یکی از علائم احترام دانسته شده است.
📚 برگرفته از « #انتظار_منتظر_و_تکلیف_منتظران»؛ به نقل از مکیال المکارم.
📬 خرید از یاران شاپ: http://yon.ir/9SGmy
#وظایف_منتظران
@mouood_org
🔘چرا سراغ تاریخ می رویم؟
💠ممکن است برخی بپرسند آیا پرداختن به «تاریخ» ما را از واقعیّت موجود دور نمیکند؟ و آیا ما را به طرف یک تفكّر «انتزاعی» و «مجرّد» سوق نمیدهد؟
💠فکر میکنید چرا این سؤالات برای ما پیش آمده است؟
چون تاریخ از نظر ما یک چیز مرده، پوسیده و گذشته است. به همین دلیل تصوّر شده که وقتی ما به تاریخ مراجعه میکنیم، لابد به دیدار گورستان و به زیارت اهل قبور میرویم. فکر میکنیم سیر در تاریخ یعنی فاتحه خواندن سر قبر خوبانی که زمانی بودهاند و حالا نیستند، و لعنت فرستادن به گور پلیدانی که فعلاً نیستند تا ما از ایشان انتقام بگیریم!
💠اگر خودمان را به کوه یخ تشبیه کنیم که البتّه زندگی امروز جهان هم بیشباهت به کوه یخ نیست، قسمت از آب بیرون آمدهمان همان موجودیّت کنونی و ظاهری ماست و آن قسمت که زیر آب مانده سوابق و وجود تاریخی ما را تشکیل میدهد.
💠تمام حرکات و سکنات و افکاری که ما داریم، تبلور یک جریان و یک سیر تاریخ چندین هزار ساله است که با جریانهای مختلف و با حرکتهای مختلف سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی پیوند خورده است.
💠بنابراین وقتی میگوییم «ما تاریخ داریم» هرگز بدین معنا نیست که در گذشته چه تعداد پدر و مادر و اجداد داشتهایم، اینها از نظر ما تاریخ نیست.
💠ما از آنجا که خود را صرفاً محصول زمان حال و خلقالساعه نمیدانیم، برای درک موقعیّت و سرانجام خودمان، برای درک زمان حال و آینده خویش ضرورت باید به گذشته مراجعه کنیم.
📚« #سیر_تفکر_جدید_در_ایران_و_جهان»
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/51myW
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org
May 11
🔘یمانی
⏳از فرزندان زید بن علی بن الحسین(ع)
زمان خروج: ماه رجب، همزمان با #سفیانی و #سید_خراسانی.
سمت: یاور حضرت مهدی(ع)
اقدامات: قیام در یمن، دعوت مردم به سوی حق، حرکت به سمت عراق و شام، ملاقات با سید خراسانی، جنگ با سفیانی.
⏳امام باقر(ع) فرمودند:
«... وای بر کسی که در مقابل آنها بایستد... پس از قیام یمانی، خرید و فروش اسلحه برای مردم و به خصوص مسلمانان ممنوع می شود و هرگاه [یمانی] قیام کرد، به سوی حرکت کن و بشتاب که آن را پرچم هدایت خواهی یافت. احدی از مسلمانان اجازه ندارد با او مقابله کند و هرکس چنین کند، جهنمی است؛ چراکه یمانی به حق و صراط مستقیم دعوت می کند.»
📚 #شش_ماه_پایانی
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/tTRpm
#نشانه_های_ظهور
@mouood_org
🔘رسول خدا(ص) در خطبه غدیر فرمودند:
«[ای مردم!] آگاه باشید! او [مهدی] تمامی طوایف و قبایل شرک را درهم خواهد کوبیده و نابود خواهد ساخت... او انتقام خون دوستان خدا را باز خواهد ستاند... او یار و یاور دین خدای بزرگ است.»
📚 #«امام_علی_و_امام_مهدی»
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/fVpQU
#قربان_تا_غدیر
#بازخوانی_خطبه_غدیر
@mouood_org
💠 مجموعه حریمیار
🔸این مجموعه شامل دوره شش جلدی کتب حریم یار و 6 لوح در 4 عنوان است.
1. پدران مهربان ما:
این اثر «بابی به دفتر رحمت حضرت محمّد(ص) و فرزندانشان می گشاید»، پنجره ای است که ما را به تماشای پدرانی می نشاند که هر چه داریم از آنهاست. پدرانی که فراموششان کرده ایم و منزوی شان ساخته ایم.
2. آل یاسین:
نویسنده فضائل مشترک پیامبر اکرم(ص) و اهل بیت(ع) را در پنج محور «سلام دادن بر آنها»، «صلوات خداوند و فرشتگان برآنها»، «طهارت آنان»، «حرام بودن صدقه بر آنان» و «واجب بودن مودّت ورزیدن به آنان» مورد موشکافی قرار دهد و هر کدام را جداگانه بررسی نماید.
3. حصن حصین:
این کتاب به معرفی قلعه ی امن و محکم الهی، یعنی قلعه ی ولایت علی بن ابی طالب(علیه السلام) و فرزندان معصوم آن ابرمرد(علیهم السلام) پرداخته است. امّا آیا ورود به این قلعه با پذیرش محبّت اهل بیت(ع) ممکن می شود و یا ورود و ماندن در این قلعه، شرط و شروطی دارد و به همین آسانی ها نیست؟ پاسخ این سؤال را به تمامی از این کتاب درخواهید یافت.
4. قبیله رحمت:
این کتاب درباره ی نقطههای عطف مهم در سلسله ی انبیای الهی، از حضرت آدم(ع) تا حضرت خاتم(ص) است. این نقاط عطف بر اساس دعای شریف «ندبه» انتخاب شدهاند که عبارت اند از:1. آفرینش حضرت آدم(ع)؛2. تشکیل امّت واحده در دوران پیامبری نوح نبی(ع)؛ 3. تاریخ مهمّ و فراموش شده ی حضرت ابراهیم(ع)؛4. دوران عبرت آموز پیامبر موسی نبی(ع) تا ظهور عیسی مسیح(ع)؛ 5. پیامبری و خاتمیّت محمّد و آل محمّد(ص).
5. ولایت ولی الله:
مسئله اینجاست که قدرت امامان و پیشوایان ما، مافوق تصوّر است! «اسماعیلی شفیعی سروستانی» در کتاب ولایت ولیّ الله، از سرآغاز خلقت شروع به سخن گفتن کرده است و شرح داده است که مقام ولایت، چگونه از همان روز نخست آفرینش تقدیم به برترین آفریدگان شد.
6. معرفت امام:
این کتاب مملوّ از آگاهیها و معارفی است که هر مؤمن مسلمان باید دربارهی «امام» و «مقام امامت» بداند تا با دستگیری آنان به نجات و رستگاری برسد.
🔸عناوین الواح
1- پدران مهربان ما
2- آل یاسین
3- حصن حصین
4- قبیله رحمت (3لوح)
🛍 این کتاب در فروشگاه اینترنتی یارانشاپ و همچنین کتابخوانهای معتبر قابل تهیه است.
🌐 لینک در فروشگاه اینترنتی یارانشاپ:
🔸http://yon.ir/k2QAy
🌐 لینک محصولات موعود در کتابخوانهای:
🔹طاقچه:
🔸taaghche.ir/publisher/832/انتشارات-موعود
🔸taaghche.ir/publisher/835/انتشارات-هلال
🔹کتابراه:
🔸ketabrah.ir/publisher/موعود-عصر
🔹 فراکتاب:
🔸faraketab.ir/content/person/13973/موعود-عصرعج
🔹پاتوقکتاب:
🔸patogh.mobi/publisher/2639
📋 #معرفی_آثار
📚 #حریم_یار || 🔖 #انتشارات_موعود
📲 @mouood_org
📲 @mouood_asaar
🌐 mouood.org
🌐 yaranshop.ir
السّلام علیک یا معز الاولیاء و مذلّ الاعداء
خبر بازداشت یکی از همرزمان سالهای سخت مجاهدت میدانی و مجاهدت فرهنگی، در شرایطی که همه شیاطین داخلی و خارجی، جهان مستضعفان و مؤمنان را هدف خویش قرار دادهاند، ما را سخت متأثّر کرد. در هنگامهای که بسیاری با عافیت طلبی از مجاهدت کناره گرفته و بسیاری دیگر چون کفتاران، بر جسم نحیف مؤمنان آل محمّد(ص) هجوم آوردهاند و به غارت داراییهایشان مشغولند.
صمیمانه و مصرّانه از ریاست عالیه قوّه قضائیه درخواست داریم با پیگیری و رسیدگی قاطع و سریع به این امر، اسباب تشفی خاطر همه دلسوختگان این وطن اسلامی را فراهم آورند.
والسّلام.
اسماعیل شفیعی سروستانی
۱۳۹۸/۵/۲۴
🔘استفاده #هالیوود از اسطوره های #صهیونیستی
♦️#سینما چون با تصویر و صدا سروکار دارد و فهم زبان این دو نسبت به زبان گفتار و نوشتار راحت تر است، افراد بیشتری می توانند با آن ارتباط برقرار کنند. به ویژه اگر محتوای خود را با جذابیت های زیبایی شناختی و جلوه های ویژه و ضرب آهنگ مناسب همراه سازد می تواند اثر بیشتری بر بیننده بگذارد.
♦️بیشتر مخاطبان که برای رسیدن به آرامش و سرگرم شدن تماشای فیلم را بر می گزینند و ازین رسانه تأثیر می پذیرند.
🔺هنر برای سرگرمی؟!
♦️اگر چه همین امر هم مسئله ای است که بر اساس تبلیغ مطرح می شود و به قول شهید آوینی «امری که روی آن بسیار تبلیغ می شود این است که هنر برای هنر و سرگرمی و آرامش است، ولی بی گمان هنر غیر رحمانی و در عین حال شیطانی، اجتماع نقیضین می شود و هنر هم مانند تمام اندیشه ها و عملکرد های انسان، جهت دار است. حتی اگر جهت آن بی خیالی و بی مسئولیتی و بی تعهدی و لاقیدی و اباحه گری باشد که همین، منفی ترین جهت گیری در زندگی یک فرد می تواند باشد.»
🔺شباهت اسطوره و سینما
♦️مخاطبان برای دیدن فیلم، زحمت نمی کشند و با راحت طلبی که در عصر فناوری پدید آمده است، بر صندلی خود تکیه می دهند و خود را در اختیار کارگردانان می گذارند تا ساعتی ذهنشان را با داستانی عاشقانه، خشن، خیالی، فلسفی، تاریخی یا ... پر کند.
♦️همه اسطوره ها با خیال و وهم پیوند مستقیم دارند و برخی نیز ریشه های تاریخی دارند و با خشونت یا عشق یا خیال یا فلسفه قرین هستند.
♦️همگی آرمان و الگویی به بشر عرضه یا تابویی را یادآوری می کنند که همواره در قالب داستانی، جاودانه شده است.
🔺هرچه کارگردان بخواهد...
♦️سینما نیز، چیزی جر زاویه نگاه تولید کننده اثر به دنیای حقیقت نیست. پس کارگردان به خوبی می تواند از این شباهت های سينما و اسطوره سود جوید و اساطیر برگزیده خویش را با گزینش فن مناسب سینمایی، به خورد مخاطب دهد و الگو یا تابوی مورد نظر خویش را از راه بیان اسطوره به شکل سینمایی، ماندگار کند.
♦️از این رو گفته می شود که سینمای آمریکا، قهرمان پرور و فرهنگ ساز است و الگوی جهانی می سازد و ارزشهای خویش را صادر می کند، زیرا امروز با اسطوره ها زندگی می کند.
🔺یادآوری
♦️این مطلب را بگذارید در کنار مطلب قبل که بررسی کردیم صاحبان اصلی سینما در دنیا امروز چه کسانی هستند با چه زاویه نگاهی!
📚« #اسطوره_های_صهیونیستی_سینما»
📬خرید از یاران شاپ http://yon.ir/gn81I
#مطالعات_فرهنگی
@mouood_org