#تحولات_فلسطین و #خاورمیانه، از زاویه ای دیگر - بخش ششم
🔸 در این بخش از سلسله مقالات، به برخی از مولفه هایی که منجر به خنثی کردن یا کاهش برتری نظامی و تکنولوژیکی کشورهای #ماسونی_صهیونیستی دنیا می شوند، خواهیم پرداخت.
1⃣ اولین نکته ای که باید به آن توجه داشت، این است که برتری و تفوق بر #اسرائیل و به ویژه همپیمانان غربی اش، واقعه ای یک شبه یا یک هفته ای یا یک ماهه نیست و در طی زمان، به تدریج رخ می دهد. و برای رسیدن به مقصود و نابود و اضمحلال این تشکیلات شیطانی، #صبر، #یقین، #تلاش و #توکل لازم است. آن چه که در روایات صحیحه پیرامون جوامع غربی ذکر شده است، این است که کشورهای مربوطه، تا زمان #خروج_سفیانی و حتی پس از آن، که معاصر #ظهور و #قیام #حضرت_مهدی (عج) می باشد نیز فعال و کم و بیش قدرتمند هستند.
🔸 البته روایات اسلامی، از اروپایی ها و آمریکایی ها با تعابیری همچون #رومیان و #بنی_اصفر (زرد موها) » و ... یاد می کند. در این میان کلمه رومی ها مکرراً در روایات صحیحه به چشم می خورد و به درستی بر مردم #آمریکا و #اروپا انطباق دارد. چرا که آن ها حقیقتاً وارث تمدن #روم هستند و حتی مسیحیتی که دنبال می کنند، عمدتاً وامدار روم شرقی و نیز کلیسای تحت نفوذ روم و #واتیکان بوده است که البته به تدریج جریان های پروتستانتیزم، شاخه ها و تفسیرهای متعدد و جدیدی از تعالیم روم ارایه داد.
🔸 در حال حاضر نیز نمادهای روم همچون #تبر_رومی : Fasces کماکان در #کنگره_آمریکا که #کاپیتول (نام گرگ رومی) نامیده می شود، به چشم می خورد. (تصویر فوق)
🔸ا ما روایت موثقه #جابر که روایتی طولانی و #صحیح السند از کتاب ارزشمند #الغیبه_نعمانی است و بخش های اصلی آن، در کتاب گرانسنگ #ارشاد #شیخ_مفید نیز ذکر شده است، در خصوص وقایع حین قیام سفیانی چنین می گوید:
🔸 سَيُقْبِلُ مَارِقَةُ الرُّومِ حَتَّى يَنْزِلُوا الرَّمْلَةَ. ترجمه: و از دین برگشتگان رومی نزدیک می شوند تا این که در ناحیه #رمله فرود می آیند.
🔸 این روایت صحیح السند و طولانی که قلب این سلسله مقالات را تشکیل می دهد، در ادامه، سطر به سطر بررسی خواهد شد و برخی از جنبه های اعجاز گونه آن نیز ذکر خواهد گردید. لیکن در این بخش، به نکته مهمی در خصوص سال #خروج_سفیانی که اندکی قبل از ظهور #حضرت_مهدی (عج) واقع شده است، اشاره می نماید و آن نزدیک شدن از دین برگشتگان رومی به منطقه خاورمیانه و نیرو پیاده کردن آن ها است.
#تحلیل_روز
@mouood_org
2⃣ همان گونه که قبلاً ذکر شد، بیش از 100 میلیون جمعیت ایالات متحده #آمریکا و بیش از 600 میلیون جمعیت کره زمین، در زمره مسیحیان #نوانجیلی به شمار رفته و با توجه به تعالیم منحرف رهبران شان، این توهم را دارند که حمایت و حفاظت از اسراییل و دشمنی با #اسلام، راز بازگشت منجی، یعنی #مسیح_موعود است.
🔸 به نظر می رسد که بازگشت حضرت مسیح (ع) در #آخرالزمان و تبعیت ایشان از مهدی موعود (عج)، دلایل متعددی دارد که یکی از مهم ترین آن ها، خلع سلاح شدن و ریزش بخش مهمی از دشمنان نادان مسیحی حضرت مهدی (عج) است و در صورتی که این باورمندان به مسیح (ع)، ایشان را در سپاه حضرت مهدی (عج) ببینند، بخش اعظم نیروی نظامی ایالات متحده آمریکا که مسیحیان نوانجیلی با دیدگاه های آخرالزمانی در خصوص بازگشت مسیح هستند، ریزش خواهند نمود و به راحتی، این ارتش بزرگ، دچار فروپاشی خواهد شد.
3⃣ یکی از رموز پیروزی مومنین در طول تاریخ، القائات خداوند متعال بر دل دشمنان اسلام بوده است. در طول تاریخ، مومنین عمدتاً در اقلیت بوده اند و در مقاطع مختلف تاریخی، جوامع مومن و رهبران آن ها، در معرض قتل عام قرار داشته اند. اما ملاحظه می گردد که در بزنگاه ها، احمقانه ترین تصمیمات از سوی
زیرک ترین دشمنان اسلام اتخاذ شده است!
🔸 این تصمیمات، همگی حاصل القائات خداوند متعال بوده و منجر به کسب تصمیماتی عجیب توسط سران مشرکان و کفار شده است!
🔸 نمونه ای از این موارد را می توان در قضایای #لیلة_المبیت و نیز #غار_ثور در صدر اسلام، ملاحظه کرد.
🔸در لیلة المبیت، درست است که کفار، به جای پیامبر (ص)، حضرت علی (ع) را در بستر ایشان دیدند و از شهید کردن ایشان صرف نظر کردند. اما به خوبی قابل درک است که حتی اگر به جای پیامبر (ص)، حضرت علی (ع) را به شهادت می رساندند، می توانستند جلوی شکست های آتی خودشان و متحدان شان را در #بدر، #احد، #خندق، #خیبر و نیز دوره امامت فرزندان امام علی (ع) بگیرند و اسلام را خاتمه دهند!
🔸 بالاخص که امام علی (ع) در همان #مکه و در قضیه #عشیره_الاقربین نیز نشان داده بودند که جانشین پیامبر خواهند بود!
#تحلیل_روز
@mouood_org
🔸 همچنین در قضیه #غار_ثور که پیامبر (ص) در زمان #هجرت به #مدینه در آن جا پناه گرفته بودند، اگر مشرکان به جای جدال با یکدیگر، فقط تار عنکبوت تنیده شده بر دهانه غار را پاره می کردند و درون غار را جستجو نموده و پیامبر (ص) را به شهادت می رساندند، کار اسلام به مراحل بعدی نمی رسید!
🔸 فلذا در کنار اعجاز این قضایا، همزمان القائات الهی به قلب مشرکان، منجر به اتخاذ احمقانه ترین تصمیمات از سوی زیرک ترین سران آن ها شده است که این مقوله تنها به #صدر_اسلام محدود نبوده و در طول تاریخ، به کرات به وقوع پیوسته و در ایام کنونی نیز هر روزه قابل مشاهده و ردیابی است.
🔸 بنابراین حتی با وجود برترین امکانات و تیزهوش ترین استراتژیست ها در جناح شر، خداوند متعال بارها از طریق القاء افکار مختلف و نهایتاً اتخاذ تصمیمات غلط توسط سران کفار و مشرکین، به کمک مومنین شتافته است.
🔸 البته مسایل صرفاً به موارد فوق محدود نمی شود و از کار افتادن ادوات پیشرفته، ماهواره ها، و ... در زمان مقتضی در عصر ظهور، با مکانیسم های شناخته شده فیزیکی و نجومی که آن ها نیز تحت اراده پروردگار متعال هستند، نقش بسیار مهمی در حذف برتری نظامی ابرقدرت ها خواهند داشت.
🔸 در مقالات های آتی، ان شا الله به جزییات این مکانیسم ها، با مستندات #علمی، خواهیم پرداخت و در ادامه نیز، سایر ابزارهای مادی و غیرمادی مومنین در نبرد بزرگ در برابر دشمنان #ماسونی_صهیونیستی را بیان خواهیم کرد تا با مقدمات کافی، بخش روایی و اصلی این سلسله مقالات را آغاز نماییم.
پایان بخش ششم
تحلیل و بررسی: خادم الامام (عج)
ادامه دارد ...
#تحلیل_روز
@mouood_org
4⃣5⃣
🔺 نفرت از سامیان
♦️ کلیسا در طول 1700 سال نفرت خویش را از اختلافاتی که بر سر مسایل اعتقادی با سامیان داشته است، حفظ کرد.
♦️ ژوستین مارتر: او با نابودی #اسرائیل موافقت کرد و بدبختی های یهودیان را #حق آنها دانست. او به این سخن اشعیا استناد جست: «سرزمین شما خالی از سکنه و ویرانه و شهرهایتان طعمه آتش و خاکتان برای بیگانگان مباح است و شما همه اینها را خواهید دید.»
♦️ تارتولیان: از یهودیان آشکارا با نفرت سخن گفت و عنوان کرد: «#هیکل و کشور یهودیان به توده ای خاک و ویرانه تبدیل شده و آنها در تمام جهان پراکنده شده اند. این مجازات آنهاست.»
♦️ هیبولیتوس: از روم، وی یهودیان را به مشارکت در آزار و اذیت مسیحیان متهم کرد.
♦️ اوسیبوس، از قیساریه (بندری باستانی در #فلسطین)، در تاب تاریخ آداب و رسوم #کلیسا می گوید: «پیشگویی های #عهد_قدیم در #مسیح تحقق یافتند و رهبری اسرائیل در دست مسیحیایی مسیح قرار گرفت و برانگیختگی جهانی و تاریخی ملت اسرائیل از ایشان گرفته و به کلیساهای مسیحی داده شده است.»
#گریس_هالسل
#جرجی_کنعان
#قبس_زعفرانی
📚 تلخیص از #یدالله
📖 برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد این کتاب به نشانیهای زیر مراجعه فرمایید:
فروشگاه اینترنتی موعود: https://shop.mouood.com/yadollah/
کتابراه: yun.ir/ek8roc
فراکتاب:yun.ir/x7flq1
@mouood_org
🔘 همه ماجرای اتوپیا و دستوپیانویسی، آرزومندان تحقّق نوعی آرمان شهر در عرصه زمین و حتّی جماعتی که باعث برکشیده شدن ویران شهرها شدهاند، به تعریفی که هر کدام درباره انسان و جایگاه انسان در میانه هستی دارند، برگشت می کند. شکل گیری عموم حوزه های فرهنگی و تمدّنی اعصار ماضی و عهدهای آتی نیز به همین تعریف از انسان و شناسایی جایگاه انسان معطوف است.
📚 #اسماعیل_شفیعی_سروستانی، «اتوپیا، دستوپیا و دولت کریمه»، انتشارات موعود، ص ۷۳.
#مطالعات_فرهنگی
#سخن_روز
@mouood_org
🔘 از نشست نظم نوین جهانی تقدیر شد
🔹 سخنرانی استاد #اسماعیل_شفیعی سروستانی در آبان ماه 1402 با موضوع « #نظم_نوین_جهانی ، زمین ساز جهان تک حکومتی #یهود» به عنوان نشست #تقدیر_شده در مراسم اختتامیه دومین کنفرانس ملی فضای سایبر معرفی گردید
🔹 این نشست که از سوی #مؤسسه_فرهنگی_هنری_موعود_عصر (عج) و به صورت مجازی برگزار شد، مورد استقبال بسیاری از جوانان و فرهیختگان قرار گرفت.
🔹 استاد سروستانی در این نشست در خصوص خاستگاه قوم یهود، جایگاه #معبد (#هیکل) در آیین یهود، دلیل حمایت #مسیحیان_صهیونیست آمریکایی از یهودیت صهیونیستی و جایگاه مطالعات آخرالزمانی در غرب سخن گفت.
#اطلاع_رسانی
@mouood_org