#غیرت_زنانه
#از_بینرفتن_اعمال #حبط_عمل
در روایات صحیحه از اهلبیت علیهم السلام در مورد #غیرت_زنانه تعابیر بسیار عجیبی به کار رفته که نشانگر آن است که هیچ زنی به ایمان حقیقی نمی رسد مگر آنکه نسبت به شوهر خود غیرت نداشته باشد و برایش فرقی نکند که شوهر او همسر دائم یا موقت دیگری دارد یا نه؟ در برخی روایات پافراتر گذاشته شده و غیرت زنانه را موجب حبط و از بین رفتن عمل معرفی کرده اند. از جمله این روایات، روایات مربوط به قضیه مشهوری است که بین امام ششم حضرت امام صادق علیه السلام و همسرش اُمّ اسماعیل رخ داده است. ما یکی از این روایات را از کتاب شریف تهذیب الأحکام که یکی از مهمترین کتب شیعه که جزو کتب اربعه صحیحه است برایتان نقل میکنیم:
«عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ مُسْلِمٍ قَالَ: دَخَلْتُ عَلَى أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع فُسْطَاطَهُ وَ هُوَ یُکَلِّمُ امْرَأَةً فَأَبْطَأْتُ عَلَیْهِ فَقَالَ ادْنُهْ هَذِهِ أُمُّ إِسْمَاعِیلَ جَاءَتْ وَ أَنَا أَزْعُمُ أَنَّ هَذَا الْمَکَانَ الَّذِی أَحْبَطَ اللَّهُ فِیهِ حَجَّهَا عَامَ أَوَّلَ کُنْتُ أَرَدْتُ الْإِحْرَامَ فَقُلْتُ ضَعُوا لِیَ الْمَاءَ فِی الْخِبَاءِ فَذَهَبَتِ الْجَارِیَةُ بِالْمَاءِ فَوَضَعَتْهُ فَاسْتَخْفَفْتُهَا فَأَصَبْتُ مِنْهَا فَقُلْتُ اغْسِلِی رَأْسَکِ وَ امْسَحِیهِ مَسْحاً شَدِیداً لَا تَعْلَمُ بِهِ مَوْلَاتُکِ فَإِذَا أَرَدْتِ الْإِحْرَامَ فَاغْسِلِی جَسَدَکِ وَ لَا تَغْسِلِی رَأْسَکِ فَتَسْتَرِیبَ مَوْلَاتُکِ فَدَخَلَتْ فُسْطَاطَ مَوْلَاتِهَا فَذَهَبَتْ تَتَنَاوَلُ شَیْئاً فَمَسَّتْ مَوْلَاتُهَا رَأْسَهَا فَإِذَا لُزُوجَةُ الْمَاءِ فَحَلَقَتْ رَأْسَهَا وَ ضَرَبَتْهَا فَقُلْتُ لَهَا هَذَا الْمَکَانُ الَّذِی أَحْبَطَ اللَّهُ فِیهِ حَجَّکِ.»
ترجمه: محمد بن مسلم میگوید: (در مراسم حجّ) به محضر امام صادق علیهالسلام که در خیمهشان بودند، وارد شدم، در حالی که او با زنی صحبت میکرد. کمی این و آن پا کردم. امام صادق علیه السلام (که حال مرا دیدند) فرمودند: نزدیک بیا. این (همسرم) امّاسماعیل است و من یقین دارم که این مکان، مکانی است که خدا حج اول او را تباه کرد. (و این قضیه مربوط است به) آن زمانی که قصد اِحرام (برای حج) داشتم و گفتم که برایم در خیمه، آب قرار دهید و کنیز آب را برد و آنجا گذاشت. با آن کنیز خلوت کردم و سپس به او گفتم که سرت را بشوی و خوب خشک کن که اُمّاسماعیل متوجه نشود و زمانی که قصد احرام داشتی، بدنت را بشوی و سرت را نشوی، که خانم به تو شک نکند. (توضیح: در غسل برخلاف وضوء، موالات لازم نیست و میتوان سر و گردن را شست و شستن بدن را با تاخیر انجام داد)، آن کنیز (پس از شستن سر و خشک کردن آن) داخل خیمه اُمّاسماعیل شد تا چیزی بردارد. در این هنگام اُمّاسماعیل سر او را لمس کرد و تَری آب را احساس کرد و (غیرت زنانه موجب شد) موی سر کنیز را تراشید و او را کتک زد. من (که این صحنه را دیدم) به او گفتم که این مکانی است که خدا در آن حج تو را تباه کرد.»
🌺
اشکال: ای کاش آیه۱۲۹ سوره نساء را(ولن تسطیعواان تعدلو بین النسا) به دقت فهم میکردید مبنی براینکه غیراز معصومین کسی توان رعایت عدالت را ندارند ازهمه مهمتر اینکه بزرگان دینی مان مثل امام (ره) وامام خامنه ای به تک همسری اکتفا کردند پس عاقل باشید وترویج شهوت رانی نکنید
🌺جواب:
اگر اهل انصاف و مطالعه باشید مطلب زیر از آیت الله العظمی شبیری زنجانی برای جواب شما کافی است 👇👇👇
✍ در کتاب جرعهای از دریا، ج3، ص593 به نقل از آیتاللهالعظمی شبیری زنجانی چنین آمده:
📝 آقای آشیخ بهاءالدین مهدوی هیدجی (م ۱۳۹۷ه) از علمای هیدج و زنجان، آدم با فضل و با کمالی بود. وی قبلاً ساکن هیدج بود و اواخر عمر به قم آمد و در قم وفات کرد. ایشان نقل میکرد:
من از هیدج به زنجان رفتم تا اجازه عمامه بگیرم. زمان رضاشاه پهلوی بود و در آن زمان عمامه داشتن ممنوع بود و استثناءً به بعضی از روحانیون با شرایطی اجازه عمامه داده میشد. در زنجان به منزل نایبالصدر رفتم. نایبالصدر از اعیان علمای زنجان بود. در آن زمان در شهرها مسافرخانه نبود و مسافران یا به کاروانسراها یا به منزل رجال بزرگ شهر وارد میشدند. منزل نایبالصدر اینگونه بود. رجال سیاسی و علمای بزرگ به منزل نایبالصدر وارد میشدند.
در آن وقت امیر لشکر به منزل نایبالصدر وارد شده بود. رئیس یکی از ادارات (دادگستری یا شهربانی) که متصدی اجازه عمامه بود، برای دیدن امیر لشکر به منزل نایبالصدر آمده بود. در آن مجلس بحث تعدّد زوجات مطرح شد. میگفتند: کسی فلان رساله را در جواز تعدد زوجات نوشته و دیگری در ابطالش رسالهای نگاشته است. رئیس ادارهای که متصدی جواز عمامه بود، گفت: به نظر من در این زمان تعدّد زوجات جایز نیست. چون آیه شریفه میفرماید: «و إن خفتم ألّا تعدلوا فَواحِدة» و بدون تردید الآن با تعدّد زوجات نمیتوان عدالت را مراعات کرد. قهراً شرط قرآن عملی نیست، لذا در این زمان نباید بیش از یک همسر اختیار کرد.
وقتی آن رئيس این مطلب را مطرح کرد، احساس کردم حرف باطلش در جلسه تلقّی به قبول شد، لذا با خود گفتم: هر چه بادا باد، از عمامه صرفنظر میکنم و حرف او را ابطال میکنم. گفتم: به فرمایش جنابعالی ایراد دارم. گفت: ایراد شما چیست؟ گفتم: در روایت آمده است که ابن أبی العوجاء با هشام بن حکم برخورد کرد(رک: کافی، ج۵، ص۳۶۲،ح۱) و به او گفت: در قرآن شما تناقضاتی وجود دارد. مثلاً در یکی از آیات آمده است: «فانکحوا ما طاب لکم من النّساء مثنی و ثلاث و رباع فإن خفتم ألّا تعدلوا فواحدة»؛ پس شرط تعدّد زوجات این است که خوف ظلم نباشد و از این استفاده میشود: گاهی انسان میتواند به عدالت رفتار کند، لذا مجاز است و گاهی هم نمیتواند لذا بیش از یکی مجاز نیست. از طرف دیگر در سوره نساء میگوید: «و لن تستطیعوا أن تعدلوا بین النّساء و لو حرصتم»؛ شما هرگز نمیتوانید عدالت بین زنها را برقرار کنید. هرچند حرص در این امر داشته باشید، این تناقض است. هشام نتوانست پاسخ این شبهه را بدهد.
هشام میگوید: به مدینه رفتم و خدمت امام صادق علیه السلام مشرف شدم. حضرت فرمود: هشام، چه شده که الآن آمدهای؟ الآن نه وقت حجّ است، نه وقت عمره (معلوم میشود که رفتن به عمره هم زمان مشخصی مثل رجب یا ماه رمضان داشت). ماجرا را برای حضرت نقل کردم. حضرت فرمود:
مراد از عدالت در آیه اول، عدالت حقوقی است، یعنی اگر میتوانید نفقه زن را ادا و به او رسیدگی کنید، مجاز هستید تا چهار همسر اختیار کنید. ولی اگر توانایی ندارید، حق ندارید بیش از یک همسر اختیار کنید. ولی در آیه دوم مراد از عدالت، عدالت قلبی است، یعنی شما نمیتوانید در میل قلبی بین زنها عدالت برقرار کنید و ادامه آیه هم مؤید این مطلب است: «فلا تمیلوا کلّ المیل فتذروها کالمعلّقة». پس تناقضی در کار نیست چون وحدت موضوع نیست.
آن رئیس گفت: تفسیر بیاورید. تفسیر آوردند و دیدند که این مطلب در تفسیر نقل شده است. خلاصه من با این حرف او را خراب کردم و نگذاشتم تلقّی به قبول شود. بعد از جلسه ناامید از گرفتن جواز عمامه به اداره آن رئيس رفتم. وقتی وارد شدم، آن رئیس خیلی به من احترام کرد و دستور پذیرایی داد و فوراً با کمال احترام جواز عمامه را تقدیم کرد.
این اثر مجاهده با نفس بود که علاوه بر پاداش اخروی در دنیا هم اثر دارد.
ضمنا با تهمت هایی همچون (ترویج شهوت رانی از طریق ترویج تعدد زوجات) آبروی خود را نبرید و این همه قدر و منزلت خودتان را پایین نیاورید. وقتی شما زاویه دید خودتان به یک مساله را بیان میکنید، در حقیقت، افکار ناخودآگاه خودتان که با آن زندگی میکنید را بازگو میکنید...
ازدواج موقت ، نشانه حقانیت و عقلانیت اسلام❤️❤️❤️❤️❤️
حضرت علی علیه السلام: اگر عمر، ازدواج موقت را حرام نمیکرد هیچ کس زنا نمیکرد مگر انسان بدبخت . (تفسیر جامع البیان، طبری، 4/15؛ الدّرّ المنثور، سُیوطی، ج2 /140و141؛ تفسیر کبیر، فخر رازی، 10/50 – هرسه اهل سُنـّت وشافعی مذهب)
تذكر 1: اصل در اسلام ،ازدواج دائم است و همه ما وظیفه داریم در كمك و تشویق جوانان به ازدواج اگاهانه و موفق و ساده و بدون تجملات تلاش كنیم.
تذكر2: ازدواج موقت برای كسانی است كه امكان ازدواج دایم را ندارند و برای مواقع اضطراری و برای دوری از گناه است و به هیچ وجه نباید جای ازدواج دایم را بگیرد.
جملاتی از بزرگان درباره ی ضرورت ترویج ازدواج موقت
نظر مراجع بزرگوار تقلید :
کسی که به واسطه نداشتن همسر و نداشتن شرایط ازدواج دائم، به گناه می افتد،در صورت امکان ،ازدواج موقت بر او واجب است.
علامه طباطبایی (رحمه الله)
اسلام برای پاسخ دادن کامل به غریزه ی جنسی و جلوگیری از زنا و بی بند و باری جنسی ازدواج موقت را با شرایط ویژه در میان قوانین خود گنجانده است.»
شهید مطهری (رحمه الله):
« قطعا اگر قانون ازدواج موقت از مغرب زمین آمده بود کنفرانس ها و سمینار ها در دفاع از آن داده می شد. »
آیا غریزه ی جنسی به بهانه ی فارغ التحصیل شدن دست از سر ما بر می دارد.
«... دو راه بیشتر باقی نمی ماند یا اینکه جوانان را به حال خود رها کنیم و به روی خود نیاوریم به یک پسر اجازه بدهیم از صد ها دختر کام بگیرد و به یک دختر اجازه دهیم با ده ها پسر رابطه ی نامشروع داشته باشد راه دوم ازدواج موقت و آزاد است.»
شهید بهشتی و شهید باهنر :
«جوانان بسیاری در اثر فشار غریزه ی جنسی نیروها و استعدادهای ارزنده شان بیهوده از دست می رود...محرومیت جنسی جوانان غالبا بهترین ایام آنها یعنی جوانی را از تلخ ترین دوره های عمرشان کرده»
نظر شهید دكترمحمد بهشتی(رحمه الله):
هدف ازدواج موقت داشتن روابط جنسی قانونی است.
در حقوق اسلامی یك نوع ازدواج موقت و غیردائمی پیشنهاد شده است ، در این نوع ازدواج هدف ، تشكیل خانواده نیست ، بلكه داشتن روابط جنسی قانونی در حدی است كه تعیین می كنند ، به همین جهت باید برای این منظور قراری روشن میان خود داشته باشند و قراردادی شخصی میان آنها بسته می شود. قراردادی كه در آن همه ی ج
هات مشخص شده باشد.
كتاب شناخت اسلام ص 329
شهید نواب صفوی(رحمه الله):
«بهترین راه برای جلوگیری از خطر انحراف جنسی راهی است که اسلام به وسیله ی قانون مقدس ازدواج موقت وضع نموده و آنرا از ازدواج دائم مقدس تر نموده و ثواب هایی که بر آن مترتب نموده چندین برابر پاداش هایی است که بر عقد دائم قرار داده است »
« با نصایح بی مغز جلوی حس طبیعی شهوت را نمی توان گرفت »
«خواهران و برادران ! اگر از این امر مشروع با تعصب جلوگیری کردید به زنای نا مشروع با تاسف سخت دچار خواهید شد»
مرحوم آیة الله فاضل لنکرانی:
« گاهی دختر و پسر در شرایطی خاص قرار می گیرند که ازدواج دائم برایشان ممکن نیست مثل دانشجویان پسر ودختری که در بالاترین مراتب شهوت و هیجان جنسی هستند اگر در این هنگام ازدواج موقت مجاز نباشد معمولا به حرام می افتند »
❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🍎❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
قابل توجه همه
هدف
فرهنگ سازی ازدواج موقت است
و امر حلال
خانم ها و آقایان مجرد آماده ازدواج دو دسته اند:
۱- افرادی که قبلا ازدواج کرده اند
۲- افرادی که سابقه ازدواج نداشته اند
در مورد افرادی که قبلا ازدواج کرده اند، با مراجعه به سایت مرکز ملی آمار و مشاهده نتایج سرشماری سال ۹۵ آمار زیر به دست می آید:
- #زن بی همسر در اثر #فوت همسر 2,398,987 نفر
#زن بی همسر بر اثر #طلاق 712,782 نفر
- #مرد بی همسر در اثر #فوت همسر 329,03
🍁 پیامبر اکرم صلّی الله علیه و آله و سلم فرمودند :🌿
✨« إذا جاءَکمْ مَنْ تَرضُونَ خُلْقَهُ وَ دینَهُ فَزَوَّجُوهُ...إلاّ تَفْعَلُوهُ تَکنْ فِتْنَةٌ فی الأَرْضِ وَ فَسادٌ کبیرٌ »🌱
📌 اگر فردی برای خواستگاری آمد، دینش و اخلاقش مورد پسند بود👍 او را رد نکنید👌
🚫 و اگر این کار را نکنید، زمین پر از فتنه و فساد بزرگ خواهد شد.🥀
🆔💓💓 @ezdevajeaasaan💓💓💓
فضائل صیغه
حضرت رسول خدا :
👈هركه متعه 💍كند زن مؤمنه اي را، مثل آن است كه زيارت خانه🕋 خدا كرده باشد.
#انصاب النواصب۱۸۹
هدایت شده از پایگاه تبیین چندهمسری اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرض_تجرد
چه بر سر دختران می آید که اینگونه میشوند؟ موجودی که مظهر مهر و محبت بود با #مرض_تجرد تبدیل میشود به یک گرگ نابکار...
پ. ن: برآورد عده ای از کارشناسان میدانی این است که دو الی چهار میلیون نفر از دختران دهه های پنجاه و شصت به تجرد قطعی رسیده یا خواهند رسید...
🌺 پایگاه تبیین چندهمسری اسلامی 👇
@chandhamsari_ormavi
هدایت شده از توحید در وحدت زوجات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ #موشن_گرافی 👌
🔴 *بحران تجرد دختران و زنان سرپرست خانواده در ایران، و بررسی راه های حل آن* 🔺
⚠️ برای حل این بحران ١٠ سال بیشتر فرصت نیست ...
🔻دیدن این کلیپ به همه شما «خانوادهدوستان» و حامیان «حق تأهل» برای دختران و زنان مجرد بالای ٣٠ سال توصیه میشود.
⭕️ کیفیت 480p با حجم 23MB👆
🔻برای دانلود کیفیت بالاتر (45MB - 720p) و کیفیت و حجم پایینتر (15MB - 360p) به این👇لینک آپارات مراجعه کنید
🌐 www.aparat.com/v/LnlUO
#بحران_تجرد_زنان
#نظام_خانواده
#اقامه_خانواده_توحیدی
🎞 تولید تخصصی #مؤسسه_حیات_حسنی
🌐 http://hhosna.ir/تحلیل-بحران-تجرد/
t.me/hhosna_ir
eitaa.com/hhosna_ir
instagram.com/hhosna.ir
🔸
✅ کانال توحید در وحدت زوجات
💞 t.me/WahdatZojat
💞 eitaa.com/WahdatZojat
مؤسسه حیات حُسنیٰ
اهداف مؤسسه:
۱_مطالعات راهبردی تمدنی نظام خانواده در اسلام
۲_پژوهش، آموزش و حمایت از ازدواج های:
* آسان و الگو ساز،
*بهنگام،
* زنان سرپرست خانواده،
*خانواده شهدا،
* دختران در سن بالا،
* بین فرهنگی و چند همسری در جهان اسلام.
ارتباط با ادمین: @HayatHosna
https://eitaa.com/hhosna_ir
هدایت شده از ازدواج آسان علوی و فاطمی💚💝
آمار زنان بیوه 📣📣📣
۶ میلیون زن بیوه
۳ میلیون زن سرپرست خانوار
چرا زنان مطلقه، ازدواج نمی کنند؟
ناهید تاجالدین👇
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی گفت:
در مورد زنان مطلقه با توجه به افزایش نرخ طلاق در سالهای گذشته شاهد جهشهای آماری بودهایم و تنها در سال ۹۶ شاهد ثبت رکورد طلاق طی پنجاه سال اخیر بودیم و به گواه سازمان ثبت احوال، تعداد ازدواجهای ثبت شده در سال ۹۶ نسبت به سال۱۳۹۵، حدود ۸ درصد کاهش داشته است.
تاجالدین گفت: در مقابل تعداد طلاقها بیشترین آمار ثبت شده در تاریخ ایران است و این تعداد زنان مطلقه و به تبع آن تعداد زنان سرپرست خانوار را در این زمینه افزایش میدهد، نکته حائز اهمیت آنجاست که ۷۱ درصد زنان مطلقه دارای فرزند هستند و بر اساس آمار ۹۰ درصد این زنان ازدواج مجدد نمیکنند و مشکلات معیشتی در این گروه از زنان سرپرست خانوار بسیار شدیدتر از دیگر زنان سرپرست خانوار است .
این عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در مورد زنان بیوه نیز باید گفت در حال حاضر و به گواه سازمان بهزیستی شش میلیون زن بیوه و یک میلیون مرد جدا شده از همسر در کشور زندگی میکنند.
مشاور امور زنان و خانواده ریاست جمهوری میگوید در حال حاضر بیش از سه میلیون زن سرپرست خانوار در سراسر کشور وجود دارد.
خبرگزاری خانه ملت
تاریخ انتشار » ۱۳۹۸/۰۵/۲۰ ۱۰:۱۸:۰۹
@ezdevajeaasaan
هدایت شده از ازدواج آسان علوی و فاطمی💚💝
قرائتي- 4 راهكار ازدواج.mp3
3.51M
هدایت شده از ازدواج آسان علوی و فاطمی💚💝
هدایت شده از ☘️🌺[خبر محرمانه]🌺☘️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
✅ معجزه نجات راننده کامیون از برف
✍️ داستانی شنیدنی از استاد عالی
.
شوهر : قوطی چایی کجاست؟
زن : شما مردا توی عمرتون نمی تونین چیزی رو به تنهایی پیدا کنید
چایی تو کابینت ادویه هاست،
تو قوطی كاكائو که روش نوشته نمک 😐😂
😅 / 😁
#
هدایت شده از شیدایی
#تفکر_مثبت
💠دکتر ابهری
🔹برای يک جوان مجرد، پيدا کردن فرد مناسب برای ازدواج موقت، شايد از آشنایی با فرد مناسب برای ازدواج دائم مشکل تر است. چرا نهادی که در اين زمينه فعاليت کند وجود ندارد؟
🔹چند سال پيش طرحی پيشنهاد شد تا زنانی که قصد امرار معاش از طريق ازدواج موقت را دارند، سامان دهی شوند و در مراکزی با نظارت و کنترل و رعايت مسائل قانونی و شرعی مثل عده وغيره، به عقد موقت مردان در آيند، که البته اجرا نشد. اگر اين طرح انجام می شد بسياری از انحرافات صورت نمی گرفت. بسياری از ازدواج ها فقط به خاطر پاسخ به غريزه جنسی صورت می گيرد. بعد از گذشت مدتی که اين نياز فروکش می کند، تازه با اين واقعيت رو به رو می شوند که اصلا مناسب هم نيستند. يکي از علت های اصلی طلاق ها، نداشتن همين تفاهم جنسی است.
🔹ازدواج موقت يکی از راه های کاهش آسيب های اجتماعی است. گاهی بچههای رهيافت، سقط جنين و يا حتی ازدواجهای مجدد نامناسب همه حاصل آسيبی به نام طلاق هستند که ازدواج موقت میتواند همه آنها را حل کند.
🔹گاهی رابطه عاطفی که بين طرفين پيش میآيد سبب میشود که اين ازدواج موقت تبديل به ازدواج دائم شود و رد ازدواج موقت دليل بر روشنفکری نيست بلکه شايد نشانه ی ضعف اطلاع رسانی باشد.
🔹هرچند ازدواج موقت گاهی مورد سوءاستفاده مردان هوسرانی قرار می گيرد که باعث می شود کل ماجرا زير سوال برود اما اين امر واقعا برای جوانانی که امکان ازدواج دائم ندارند و يا مردانی که همسرشان دچار مشکلات فيزيکی هستند و نمیتوانند وظايف زناشويی را انجام دهند بسيار مناسب است.
🔹من با هرزگی و تنوع طلبی در اين مساله بسيار مخالف هستم اما اگر ازدواج موقت درست صورت بگيرد ديگر ما با مسالهای به نام کودکان مجهول الهويه مواجه نخواهيم بود و رسانههای گروهی نقش مهمی در ترويج درست اين مساله دارند.
#کمپین #سبک_زندگی
@moteha 🌹
AUD-20211211-WA0006.mp3
2.6M
اگر میخواهید ببینید فمنیسم و غرب زدگی تا کجا در حوزه نفوذ کرده، فعلا این صوت را گوش کنید تا سر فرصت، موشک بارانش کنیم همانطور که سپاه اسلام، عین الاسد را موشکباران کرد.. ان شاء الله.
#تعدد_زوجات #غربزدگی #نفوذ
#مهکام #عمامه_انگلیسی
@ejtehad_jahadi
هدایت شده از Reza Mahkam
آیتالله عباس کعبی عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری در مورد مباحث مطرح شده پیرامون نظر رهبر معظّم انقلاب درباره عدم استحباب تعدد زوجات یادداشتی را در اختیار رسانه ها قرار داده : نظر جواز تعدد زوجات و نه استحباب آن؛ جدای از حالات و شرایط متفاوت عارض بر آن که آیتالله العظمی خامنهای (دامت برکاته) قائل به آن هستند، نه تنها دارای پشتوانه استدلالی عمیق فقهی است و اکثر فقهای متقدم و برخی فقهای متاخر نیز قائل به آن هستند. بلکه مرحوم شیخالطائفة طوسی (قدس سره) ادعای عدم خلاف در جواز تعدد زوجات و نه استحباب آن مینماید و با فتوای صریح به جواز تعدد زوجات، قائل به استحباب اکتفاء بر یک زن شدهاند، بلکه این فتوا را بدون نظر مخالف در میان علماء دانستهاند. عبارت ایشان در کتاب مبسوط ج ٦ ص ٤ چنین است: «یجوز للرجل أن یتزوج أربعا بلا خلاف و المستحب أن یقتصر علی واحدة» و در خلاف ج ٥ ص١١١ میفرماید: «یجوز للرجل أن یتزوج أربعا بلا خلاف و الاستحباب أن لا یزید علی من یعلم أن لا یقوم بها. و قال جمیع الفقهاء: المستحب الاقتصار علی واحدة»
هدایت شده از Reza Mahkam
مسئلهی چندهمسری یکی از مسائل فقهی است که در قرآن کریم مطرح شده و فقها دربارهی مستحب بودن یا نبودن آن نظرات گوناگونی دارند. چندی پیش پیرو انتساب برخی دیدگاهها به حضرت آیتالله خامنهای پیرامون مسئلهی چندهمسری، دفتر معظمله توضیحاتی بدین شرح منتشر کرد:
«در نظر حضرت آیتالله خامنهای بنابر ادلهی معتبر دینی چند همسری مردان، مباح اما غیر مستحب است، اما از آنجا که مطابق دلایل قرآنی جواز آن مشروط به اطمینان از رعایت عدالت بین همسران شده است، بنابراین هر گاه از نظر عقلایی عدم تحقق رعایت عدالت بین همسران محتمل باشد، ازدواج مجدد شوهر جایز نیست.»