📚 #معرفی_کتاب | #با_مردم جلد دهم از مجموعه ده جلدی الگو
🔆 با محوریت شبکهسازی و راهبری گروههای مردمی
با مردم، به فعالیتهای محمدجعفر دوستدار در قالب گروههای مردمی میپردازد. فعالیتهایی در حوزههای مختلف فرهنگی-اجتماعی از چهارشنبههای طلایی در امربهمعروف و دعوت به حجاب تا جمعیت احرار در پیشگیری، درمان و صیانت از اعتیاد.
فعاليتهايی با مردم، برای مردم و به دست مردم که مهرِ تأييدی است بر کارآمدی و اثرگذاري فعاليتهای مردمی.
دوستدار، با نگاه درست خودش، ميدان عمل را به مردم سپرده است. مردمی که اگر کار را متعلقبه خودشان ببينند، آنقدر دغدغه دارند که خارج از هر بروکراسی اداری و دو دوتا چهارتای مديريتی، از جان مايه بگذارند؛ آن کار را به صورت فراگير جلو ببرند؛ استمرارش را تضمين کنند و حتی عمده امکانات را تأمين و هزينهها را برعهده بگيرند.
#تجربه_نگاری
#امتداد
#رونمایی
🆔 @mtedad_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱#استوری | انتظار یعنی آماده باش...
ما مأمور به انتظاریم؛ انتظار یعنی چه؟ انتظار به معنای مترصّد بودن است. در ادبیّات نظامی یک چیزی داریم به نام «آمادهباش»؛ انتظار یعنی «آمادهباش»! باید «آمادهباش» باشیم. انسان مؤمن و منتظر، آنکسی است که در حال «آمادهباش» است. اگر امام شما که مأمورِ به ایجاد عدالت و استقرار عدالت در کلّ جهان است، امروز ظهور بکند، باید من و شما آماده باشیم. این «آمادهباش» خیلی مهم است؛ انتظار به این معنا است. انتظار به معنای بیصبری کردن و پا به زمین کوبیدن و چرا دیر شد و چرا نشد و مانند اینها نیست، انتظار یعنی باید دائم در حال «آمادهباش» باشید.
رهبر انقلاب
#تجربه_نگاری
#امتداد
#ظهور
🆔 @mtedad_org
امتداد
📖 #یک_لقمه_کتاب | قدم قدم خودشناسی
مـن عاشـق صـوت قـرآن پـدرم بـودم و همیـن علاقـه هـم باعـث شـد کـه خودم نیز زیـاد قرآن بخوانـم. بعدها نیز وقتـی که خانم ها در جلسـه ها قـرآن میخواندنـد و مـن اشتباهاتشـان را میگرفتـم و درسـتش را بـه آنهـا یـاد مـیدادم، میدیـدم کـه خداراشـکر درحـال یادگیـری و پیشـرفت هسـتند و میتوانـم بـه آنهـا آمـوزش دهـم. حتـی افـرادی کـه سـواد خوانـدن و نوشـتن هـم نداشـتند و شـاید فقـط تاحـدی حـروف الفبـا را میشـناختند، وقتـی چندیـن بـار آیـات و کلمـات را تکـرار میکـردم و تلفـظ درسـت را برایشـان میخوانـدم، یـاد میگرفتنـد و روخوانـی میکردنـد. ورود بـه زمینـه روایـت قصه هـای قرآنـی هـم بـه همیـن شـکل بـود. مـن خیلـی بـه کتابخوانـی علاقـه داشـتم؛ بهطـوری کـه در دوران مدرسـه کتاب هـای درسـی را کنـار میگذاشـتم و رمـان میخوانـدم. از ایـن سـال تـا سـال بعـد، پولهایم را جمـع میکـردم و منتظـر بـودم بـه نمایشـگاه کتـاب بـروم و خریـد کنـم. یکـی از کتاب هایـی کـه خیلـی دوسـت داشـتم، همیـن قصه هـای قرآنـی بـود و بـه همیـن جهـت ایـن داسـتانها را بلـد بـودم و منبـع هـم داشـتم. در چنـد جلسـه، یکـی دوتا قصـه قرآنـی را تعریـف کـردم و خانم هـا خیلـی خوششـان آمـد. اسـمش را هـم تفسـیر گذاشـته بودنـد و میگفتنـد کـه خانـم صفرزایـی برایمـان تفسـیر هـم بگـو. مـن هـم میگفتم این قصه قرآنی اسـت. وقتی در جزءخوانی به آیه یا سـوره ای میرسـیدیم کـه قصـه ای داشـت، برایشـان تعریـف میکـردم و تـا جایـی کـه در توانـم بـود نـکات اخلاقـی و تربیتـی آن را هـم اسـتخراج مینمـودم و توضیـح مـیدادم. همیـن عامـل خـودش از مـواردی بـود کـه خانم هـا را بـه جلسـه ها جـذب میکرد و من هم نسـبت بـه ایـن توانایی هـای خـودم آ گاهتـر شـده بـودم.
#سهیلا_صفرزایی
#دین_قرآن_زندگی
#امتداد
🆔 @mtedad_org
📚#معرفی_کتاب | انتظار یکی از پربرکتترین حالات انسان است؛
«منتظر بودن»؛ منتظر چه؟ منتظر یک دنیای روشن از نور عدل و داد؛ «یَمْلَأُ اللهُ به الْأَرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلًا». خدای متعال سرزمین بشری را و همهی روی زمین را به دست او از عدالت و دادگستری پر خواهد کرد.
مظهر عدل پروردگار، امام زمان است و میدانیم که بزرگترین خصوصیت امان زمان (علیهالصلاةوالسلام) که در دعاها و در زیارات و در روایات هست، عدالت است. یَمْلَأُ اللهُ به الْأَرْضَ قِسْطاً وَ عَدْلًا
📚 برشی از کتاب «نگاهی به نظریه انتظار»
در اندیشهی حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی)
#کلام_ولی
#تجربه_نگاری
#امتداد
🆔 @mtedad_org
امتداد
📖 #یک_لقمه_کتاب | گروه جهادی علم الهدی
وقتـی در هیئـت مراسـمی برگـزار میکردیـم از سـایر نقاط شـهر هم مسـتمع داشـتیم و بعضا مداح¬هـا و سـخنرانان کشـوری را بـه مراسـمات خـود دعـوت میکردیـم. در زمـان برگزاری مراسم و مخصوصا توزیـع غـذا، افـراد نیازمنـد زیـادی بـرای دریافـت غـذا جلـوی درب هیئـت تجمـع میکردنـد کـه مشـکلاتی از بینظمـی و شـلوغی گرفتـه تـا کـم آمدن غذا برای عزاداران ایجـاد میشـد. این وضعیت زیبنده نبود. تصمیـم گرفتیـم سیسـتمی طراحـی و اجـرا کنیـم کـه ایـن مشـکل را حـل کنـد. بـه ایـن نتیجـه رسـیدیم کـه جدا گانـه بـرای نیازمنـدان و هیئـت، غـذا درسـت کنیـم و غـذای نیازمنـدان را از درب پشـتی توزیـع نماییـم تـا تجمعـی در جلـوی درب هیئـت شـکل نگیـرد و بـه همه نیازمنـدان هم غذا برسد. رفتـه رفتـه گسـتره فعالیت هایمـان بیشـتر شـد. یکی می-آمـد میگفـت: «من بچه مریـض دارم، پـول دارویـش را نـدارم.» از بچه هـا یـا کسـانی کـه میشـناختیم پولـی جمـع میکردیـم و برایـش دارو میگرفتیـم. یکـی میگفـت: « مـن دو مـاه اسـت بـه بچـه ام گوشـت و مـر غ نـداده ام.» مـا هـم کـه پولمـان بـه ذبـح گوسـفند نمیرسـید، مرغـی ذبـح میکردیـم و بـه او میدادیـم. یـا مثلا متوجـه میشـدیم شـخصی میخواهـد گوسـفندی سـر ببـرد و نـذری بدهـد، میرفتیـم بـه او میگفتیـم: « مـا آدم¬های نیازمند سراغ داریم، میتوانی چندتایش را بدهی بینشان توزیـع کنیـم؟» بـا همیـن کارهـای سـنتی شـروع کردیـم و روز بـه روز مراجعـات مـردم بیشـتر میشـد. ما نه به عنوان خیریـه و گـروه جهادی بلکـه بـه عنـوان همـان هیئـت، محـل رجـوع بودیـم. چـون توانسـته بودیـم آن نیـاز اول یعنـی غـذا را برایشـان فراهـم کنیـم، حـالا از مـا درخواسـتهای دیگـری هـم داشـتند. تقاضا زیاد شـده بود اما عرضه ما کم بود. رسـمیت هم نداشـتیم و مردم بـرای کمـک، کمتـر بـه مـا اعتمـاد میکردنـد. کم کم این جرقه در ذهن ما خورد که باید به کار رسمیت بدهیم؛ پس سال 95 گـروه جهـادی «علـم الهـدی» را تاسـیس کردیـم.
#سعید_مستقیم
#راه_مستقیم
#امتداد
🆔 @mtedad_org
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📱#استوری | جمعه های دلتنگی
🌺أَیْنَ صٰاحِبُ یَوْمِ الْفَتْح وَ نٰاشِرُ رٰایَةِ الْهدٰی
کجاست صاحب روز پیروزی و گسترش دهنده پرچم هدایت!
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج 🤲
🆔 @mtedad_org
امتداد
📖 ##یک_لقمه_کتاب | باشگاه کشاورزان جوان
برای فعالیتهایمان در روستا به اداره جهاد کشاورزی مراجعه کردیم. در آنجا آقای صاحبی با راهنمایی و همراهی خوبشان ما را ترغیب به ایجاد باشگاه کشاورزان جوان کردند. در سال 84توانستیم مجوز باشگاه کشاورزان را دریافت کنیم.
باشـگاه کشاورزان جوان، تنهـا سـازمان مـردم نهـاد روسـتایی بـود کـه میتوانسـت در همه حوزههـای برزمیـن مانـده روسـتا کـه متولـی نداشـت، کار کنـد و دارای ظرفیتـی بـود که بسـتر فعالیت را برای تمامی افرادی که دغدغه پیشـرفت روسـتا را دارند، فراهم میآورد. در اساسـنامه باشـگاه، سـیزده حـوزه از قبیـل حـوزه کشـاورزی، انجمـن ادبـی، ترویـج، فرهنگـی، مذهبـی، ورزشـی و... تعریـف شـده، امـا دامنـه آن بـاز اسـت و محدودیتـی بـرای ورود در حوزههـای دیگـر وجـود نـدارد. افـراد پانـزده تـا 35سـال هـم اعضـای اصلـی باشـگاه و بالاتـر از 35سـال اعضـای افتخـاری آن هسـتند کـه درحـال حاضـر ایـن عـدد بـه چهـل سـال رسـیده اسـت. حضـرت آقـا میفرماینـد مـا جوانـان در دوران طلبگـی، دور یکدیگر جمع میشـدیم، مشـابه یک باشـگاه اتاق فکر تشکیل میدادیم، آنجا روی موضوعات بارش فکری انجام میشـد. این باشـگاه کشـاورزان جوان هم مثل همـان اتـاق فکـر اسـت و در موضوعات مختلف روسـتا فعالیت میکند. چون بسـتر روسـتا کشـاورزی و دام اسـت، عنوان کشـاورزان روی آن گذاشـته شـده و جوان هم جمعیتـی اسـت کـه انعطـاف و قابلیـت دارد تـا در موضوعـات مختلـف فعالیت کند.
#زیبای_کوچک
#امتداد
🆔 @mtedad_org
امتداد
📖 #یک_لقمه_کتاب | صندوق قرضالحسنه همسایگی
خانم صفرزایی از سال 78 صندوق قرضالحسنهای را در جلسات قرآن راهاندازی کردند. به این صورت که جلسه اول هر ماه هر کجا برگزار میشد همگی پولشان را میآوردند و دفترچه قرضالحسنه نیز به افراد داده شده بود و بعد از هر پرداخت در دفترچه یادداشت میشد. کارکـرد صنـدوق ایـن بـود کـه اول هـر مـاه بـه ترتیبـی کـه از قبـل بـا قرعه¬کشـی 100 یا 200هزارتومانی مشخص کرده بودند و یا به قید فوریت، به افراد وام داده میشد و اقساط تسویهاش هم مشخص بود. همچنیـن صنـدوق آورده اولیـه هـم داشـت؛ یعنی پولـی کـه در دو مـاه ابتدایـی واریـز کـرده بودنـد، در صندوق باقی مانده بود. از محـل همیـن آورده، مبالغـی بـا بازپرداخت یک ماهـه، به افراد قرض داده میشد. باتوجه به اینکه مردهای ساکن در محلهشان اکثرا مأموریت بودند و آب شـیرین هم نداشـتند و با تانکر برایشان آب مـیآوردند، پیـش میآمـد کـه شـخصی بـرای خریـد آب یـا خریـد نفـت، پولـی در خانـه نداشـت. یـا کسـی نا گهـان برایـش مهمـان میآمـد، یـا بیمـار میشـد و بـه پـول نیـاز داشـت. در ایـن شـرایط بـه درب خانـه خانم صفرزایی مراجعـه مینمودنـد و از سـپرده صنـدوق، قـرض میگرفتنـد و بایـد آن پـول را تـا آخر ماه پـس میدادند خانم صفرزایی میگویند:" افراد بسـیاری هسـتند که حتی الآن هم به من میگویند آن قرضها چندین بار آبـروی مـا را نجـات داده اسـت." چـون خیلی از خانمها دوسـت نداشـتند کسـی بفهمـد نیـاز مالـی دارنـد و خجالـت میکشـیدند از کسـی قـرض کننـد؛ بنابرایـن صندوق، محل خوبی برای رجوعشـان بود و میدانسـتند ایشان رازدار هسـتند و کسـی نمیفهمـد کـه چـه کسـی چـه مقـدار قـرض کـرده اسـت. ضمانـت اجرایـی بـرای بازگرداندن وامهـا و قرضها فقط اعتبـار همسـایگی بـود. هر زمان کسـی پولی را که در صندوق گذاشـته بود میخواسـت، دفترچهاش را میآورد، در حضور جمع پولش را میگرفت و تسـویه حسـاب میکرد.
#سهیلا_صفرزایی
#دین_قرآن_زندگی
#امتداد
🆔 @mtedad_org
📚 #خبر_کتاب | «عملیات احیا» منتشر شد
💢روایتی از صعود یک مجموعه دانشبنیان به قلۀ دانش و فناوری
♦️شرکت ماشینهای الکتریکی جمکو از صنایعی است که در سال ۱۳۶۹ در شهرستان جوین با هدف عدم وابستگی صنایع داخلی به کشورهای خارجی در زمینه تولید انواع ماشین های الکتریکی تاسیس و راهاندازی شد، اما در ادامه به دلیل برخی بیتوجهیها، با مشکلات زیادی روبرو شد و در آستانه تعطیلی قرار داشت. امروز، این شرکت موفق به طراحی و تولید الکتروموتورها و ژنراتورهای بزرگ صنعتی با استانداردهای جهانی شده و در برخی از محصولات نیز جزو چهار-پنج شرکت تولیدکننده در جهان است.
💢بخشی از کتاب:
🔻با انگشت روی صفحۀ گوشی زدم تا فیلم پخش شود. یکی از بچههای خط تولید روی رینگ داغِ موتورِ سنکرون ایستاده بود و کفشش دود میکرد. اینپا و آنپا میکرد که پاهایش نسوزد؛ ولی دست از کار نکشید و میدان را خالی نکرد. فیلم که تمام شد، بغض گلویم را گرفت. به همکارهای بیادعایم افتخار کردم؛ به همکارهایم که پای کار آمدند برای سربلندی جمکو، برای سر بلندی ایران...
🔻خبر ساخت موتور سنکرون ایرانی با قدرت هزار اسب بخار، توی سایتها و شبکههای اجتماعی منتشر شد. همان شرکتهای خارجی که به ما قطعه ندادند و حتی حاضر نشدند موتور را تعمیر کنند، زنگمان زدند. گفتند: «قطعات رو از کجا خریدین و اسمبل کردین؟ خب میگفتین خودمون براتون قطعه بفرستیم.»
باورشان نمیشد خودمان موتور را ساخته باشیم. من حساب این روز را کرده بودم. بچهها را سپرده بودم از تمام مراحل تولید فیلمبرداری کنند.»
تحقیقوتدوین: محمد حکمآبادی
232صفحه
80هزار تومان
🆔 @mtedad_org
31.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #فایل_تصویری | مروری بر فعالیت های خانم زهرا مرادیان، راوی کتاب #قرارگاه_مادرانه
#الگو
#امتداد
#تجربه_نگاری
🆔 @mtedad_org
✳️ برگزاری اولین #کارگاه تجربه نگاری و تولید دانش
💠 با محوریت ثبت وقایع زلزله شهرستان #خوی
🕙 زمان: پنجشنبه 25 اسفند ساعت 10 صبح
#امتداد
#تجربه_نگاری
#نهضت_تولید_دانش
#تجربه_میدان
🆔 @mtedad_org
📖 #اینفوگرافیک | فواید کتابخوانی چیست ؟!
🔸تقویت حافظه
🔹تغییر بینش نسبت به زندگی
🔸افزایش عملکرد ذهنی
🔹بهبود زندگی
🔸افزایش روند یادگیری
و ...
از جمله فواید کتابخوانی محسوب میشوند.
🔻کانال#امتداد را دنبال کنید👇
🆔 @mtedad_org
امتداد
📖 #یک_لقمه_کتاب | مدیریت منابع آب
🔹آقای غلامی میگوید "همیشـه گفتـهام کـه کشـاورزی فقـط بخشـی از روسـتا اسـت." اما بخش مهمی از آن است و برای بهبود وضعیت روستا باید وضعیت کشاورزی و برداشت محصول بهتر میشد. با پیگیریهای ایشان ابتدا در سـال 84 یـک مجـوز حفـر موقـت چـاه برای روستا صـادر شـد و بعـد از مدتـی هـم پروانـه حفـر دائمـی را گرفتند. صـدور مجـوز، ایشان را بـرای بازگشـت بـه روسـتا ترغیـب و امیـدوار کـرد. سـال ِ 85من به عنوان اولین نفر به روسـتا برگشـتند. آبی که از چاه برای کشاورزی انتقال داده میشد هدر رفت 50 درصدی داشت. ایشان برای جلوگیری از هدر رفت آب و باعث افزایش بهره-وری کشاورزی، به دنبال طرح لوله¬کشـی و انتقـال موثـر آب میروند.
🔸برای اجرای پروژه لوله کشی انتقال اب لازم بود تعدادی از کشاورزان با طرح یکجا کشتی موافقت کنند که 9 نفر به این طرح میپیوندند. و با همکاری جهاد کشاورزی لوله کشی انتقال اب انجام شده و آب را بدون پرتی به زمینها میرسانند. موفقیت این طرح و افزایش محصول این 9 کشاورز باعث شد در سـال دوم، تمـام کشـاورزان روسـتا، یکجا کشـتی انجـام بدهند. بعـد از آن یک اسـتخر ذخیره آب احداث میکنند. به مرور زمان با بهبود وضعیت اقتصادی در روستا تعداد استخرهای ذخیره آب به 13 عدد میرسد.
#زیبای_کوچک
#حسـن_غلامـی_کریم_آبـاد
#امتداد
🆔 @mtedad_org