⚡️ احیای خلافت و برپایی شریعت در اروپا
🔹 دیروز تعداد زیادی از مسلمانان با برگزاری تظاهراتی در هامبورگ (آلمان) با همکاری سازمان «Muslim Interaktiv» و چند سازمان اسلامی دیگر خواستار احیای خلافت به عنوان تنها راه اقامه شریعت در سراسر اروپا شدند. در واکنش به این تجمع مقامات اروپا اعلام کردند که اگر دنبال احیای خلافت هستید، آلمان انتخاب اشتباهی برای شماست.
https://www.stern.de/politik/deutschland/islamisten-demo-in-hamburg--faeser-reagiert---fdp-fordert-abschiebungen-34669218.html?_gl=1*5rj3oq*_ga*cmIzUFZENFBfbEtNcG5KckQ4Sy1wVlBrcm9vQXFBOXU5YXc3RmZ2dy1Fc3cxdkJJVG5mR05fbUdOR2loRVNqNQ..
💥مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
مسلمنا muslimnair
⚡️اسلامِ سیاسی هراسی سکولارهایِ ترکیه با حربه حجاب 📰 روزنامه سوزجو (مهمترین نشریه سکولارهای ترکیه و
18.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⚡️نزاع سه جریان سکولار، صوفی و فمنیسم در یک سریال ترک
🔸 مدتی است سریال «غنچههای سرخ» در یکی از شبکههای کشور ترکیه در حال پخش است.
🔹 تمرکز این سریال بر فرقهای صوفی با نام «فانی» است که بعضا دارای برخی رفتارهای مذهبی تند بویژه در مسائل زنان است.
🔸 نزاع اسلام صوفی با مدرنیته و نقدهایی که این دو به یکدیگر وارد میکنند بیشتر در گفتگوهای میان «جنید» نوه و جانشین حضرت مرشد (رهبر فرقه فانی) با «دکتر لونت» روانپزشک سکولار طرفدار آتاتورک نمایان میشود.
🔸فارغ از بحثهای میان این دو، نکته جالب قسمت اخیر این سریال مسئله جانشینی مرشد است که عموی جنید (سعدی خدایی) با همدستی همسر و خواهرزنش خود را جانشین پدر (حضرت مرشد) اعلام میکند و از فانیها (پیروان فرقه) بیعت میگیرد.
💠 اینکه چرا کارگردان در میان نقدهای بسیار به تندرویهای مذهبی، مسئله جانشینی در میان این فرقه صوفی را شیعهطور مطرح کرده، محل تامل است.
✍ پانوشت:
در کلیپ فوق بخش توطئه سعدی خدایی در مسئله جانشینی حضرت مرشد را مشاهده میکنید.
💥مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
هدایت شده از مهدی فرمانیان
حشاشین یک تاریخ تخیلی است
حجتالاسلام مهدی فرمانیان:
🔹قصه «سه یار دبستانی» در فیلم حشاشین افسانهای بیش نبوده و با واقعیتهای تاریخی منطبق نیست. گروهی به نام فداییان اسماعیلی داشتند که واقعاً فدایی بودند. در ابتدای فیلم هم نشان میداد که آن سرباز خودش را از بالای قلعه به نشان ارادت به «حسن صباح» پایین میاندازد.
🔹وقتی صلیبیون جنگ را شروع کردند، «رشید الدین سنان» یا «شیخ الجبل» تعدادی از فرماندهان صلیبی را کشت. به سربازانش گفت شما لباس صلیبیها را بپوشید و آنها را بکشید. شاید فرآیند آن ۳ سال طول میکشید.
🔹بعد صلیبیون سعی کردند تفحص کنند آنها چه کسانی هستند. «برنارد لوئیس» در کتاب تاریخ اسماعلیان که آقای فریدون بدرهای ترجمه کرده، ریشه حشاشین یا اساسین را گفته اولین بار در سال ۱۹۷۵ میلادی مطابق با ۵۷۱ هجری قمری ایجاد شد. یعنی حدود ۷۰ سال پس از مرگ «حسن صباح» بود. بنابراین مسئله حشاشین ربطی به حسن صباح ندارد و به جنگهای صلیبی باز میگردد.
🔹ما معتقدیم این تلقیاتی که اروپا از شیخ الجبل داشتند، اشتباه است. زندگی او بسیار زاهدانه بود. شریعتمدار است. مسلمانان عادی را هیچ گاه نمیکشد و فقط کسانی که علیه اسماعلیه میجنگند کار دارد؛ لذا چند تا از فرماندهان صلیبی را کشتند.
tn.ai/3078944
@TasnimNews
هدایت شده از دانشگاه ادیان و مذاهب
🌐دکتر مهدی فرمانیان مطرح کرد؛
🔹سریال حشاشین یک تاریخ تخیلی برای ضربهزدن به برخی مفاهیم سیاسی در جهان اسلام است.
📣لطفا اطلاع رسانی فرمایید.
✔️با ما همراه باشید.
👇👇
@adyanuni
هدایت شده از خبرگزاری شبستان
در نشست «حشاشین از توهم تا واقعیت» با محور نقد و بررسی سریال حشاشین مطرح شد:
⭕️ مصر به دلیل مخالفت با اسلام سیاسی سریال «حشاشین» را ساخت
🔺حجتالاسلام بطحایی: سریال حشاشین عمدتاً به نزاریان شام و ایران مرتبط است و مصر فقط به دلیل مخالفت با اسلام سیاسی این سریال را ساخت؛ این سریال عاری از هرگونه نگرش تاریخی واقعی است.
🔺حجتالاسلام فرمانیان: سریال حشاشین در واقع تاریخ تخیلی برای ضربه زدن به مفاهیم امروز جهان اسلام است.
🔺محمد علمیدانشور: این سریال تلنگری به دادههای ما در حوزههای تاریخی است تا نگاه کنیم و ببینیم تاریخ ما کجا شکل گرفته است و اکنون کجا هستیم؟
@shabestannews
مسلمنا muslimnair
⚡️جدال فلسفه با سلفیه در خاستگاه محمدبن عبدالوهاب (به بهانه برگزاری سومین کنگره فلسفه در عربستان)
⚡️ جدال اُپِرا (تئاتر موزیکال) با سلفیه در زیستگاه محمد بن عبدالوهاب
🔹 درعیه پایتخت مدرن فرهنگی سعودی پساوهابیت (زیستگاه محمد بن عبدالوهاب)، برای نخستین بار در هفته اخیر شاهد برگزاری نخستین اپرای عربی در مجلل ترین سالن عربستان بود. تحلیلگران برگزاری این اپرا را «نقطه عطف تاریخ و فرهنگ سعودی پساسلفیه» دانسته اند.
🔸این اپرا که ترکیبی از شعر باستانی عرب، موسیقی سنتی و هنرنمایی سلبریتی های عرب است با کارگردانی باسکا سوئیسی به روی صحنه رفت. صالح زمانان شاعر و فیلمنامه نویس سی و نه ساله شهیر عربستانی شعر این اپرا را سروده است.
🔹 مضامین فمنیستی، باستانگرایی افراطی و نقد فرهنگ دوران پسا اسلامی در حجار در لایه های پنهان این نمایشنامه موزیکال تعبیه شده است.
✍ پانوشت:
۱. سناریوی اپرای «زرقا الیمامه» به بازسازی جغرافیای فرهنگ صحرانشینی در قامت یک زن اسطوره ای در فرهنگ عرب پیش از اسلام پرداخته است.
۲. زرقا زنی زیبا و چشم آبی است که در نزاع قبایل عرب از ویژگی بینظیری برخوردار بود. این زن افسانه ای از قدرت دید بالایی برخوردار بود و با چشمان تیزبینش، حرکات جنگی قبایل دشمن را چند روز قبل از رسیدن به محل سکونت قبیله خود تشخیص می داد، از این روز قبیله او همواره پیروز نبردهای بین قبایل بود.
۳. در افسانه های عرب باستانی آمده در یکی از جنگ ها، دشمن قبیله زرقا به حیله ای متوسل شدند. آنها به جنگجویان خود گفتند که روی گردن خود درختانی بگذارند تا حرکاتشان از چشمان تیزبین زرقا مخفی بماند. زرقا خبر جنگل متحرک را به رئیس قبیله اطلاع داد و رئیس قبیله و جنگجویان او را مسخره کردند. بدین ترتیب برای نخستین بار قبیله زرقا شکست سختی خورد و رئیس قبیله بخاطر کاهلی زرقا، چشمانش را از کاسه درآورد!!!
💠 النهایه: اعتماد به سخنان زن افسانه ای و در نتیجه توجه به نیازهای زن مدرن در عربستان، گذر از نگاه زن ستیزانه وهابیت با توجه به تاریخ عرب پیشااسلام در این اپرای مدرن، سپهر عربستان جدید را به رخ مخاطب می کشد.
🏷 #چالش_های_جوامع_مسلمان #اسلام_سلفی #عربستان #باستانگرایی #فمنیزم
💥مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J
مسلمنا muslimnair
📸 ترجمه متن بنر نصب شده در ابتدای شارع الرسول (ص) و ابتدای کوچه بیت آیت الله سیستانی روز دیدار در نج
⚡️سفر شیخ الازهر به عراق و دیدار با آیت الله سیستانی
🔹 پس از مدتها از انتشار خبر سفر احمد الطیب به عراق بالاخره فردا سفر وی آغاز خواهد شد.
🔸 به نقل از خبرگزاری بغداد الیوم الاخباریه دیدار احمد الطیب با آیت الله سیستانی در نجف در روز نخست این سفر انجام خواهد شد.
🔹 مقامات عراقی اعلام کرده اند که برنامه های این سفر شامل بغداد، موصل، نجف و اربیل است و دکتر احمد الطیب احتمالا دیدارهای متعددی با علما و مردم در شهرهای عراق خواهد داشت.
🔸 هر چند بخاطر مسائل امنیتی و تعویق افتادن چند باره این سفر برنامه شیخ الازهر به صورت رسمی اعلام نشده، ولی گفته شده احمد الطیب پس از زیارت قبر ابوحنیفه در بغداد به نجف اشرف سفر خواهد کرد. لازم به ذکر است که زمان این سفر هنوز از سوی دولت و الازهر تأیید نشده است.
🏷 #اسلام_سنتی #جامعه_الازهر #احمد_الطیب #حوزه_علمیه_نجف #آیت_الله_سیستانی
💥مسْلِمْنا (کانال علمیتخصصی مسائل جهان اسلام) در تلگرام، ایتا و بله:
➣ @Muslimnair ؛ @muslimnair
➣ واتس اَپ:
https://chat.whatsapp.com/H7nizlXGUrP2CtEK6UrE2J