🔰 همایش مجازی: دانشگاه مسئولیت پذیر اجتماعی
💠 نشست اول:
چالشهای فرا روی تولید علم نافع
🔹 سخنران: دکتر مهدی گلشنی
عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی
عضو پیوسته فرهنگستان علوم
چهره ماندگار فیزیک
♻️ محورها:
▫️ احتمال نفوذ
▫️ انحراف در هزینه کرد پژوهش
▫️ تفاوت رسالت علوم محض و کاربردی
▫️ اکتفا به شاخص کمی و کم توجهی به شاخص های کیفی
▫️ فرآیند ارتقای غیر تخصصی و غیر شفاف هیات های ممیزه
▫️ عدم وجود ساز و کار تعامل سه سویه دانشگاه، جامعه – صنعت و حاکمیت
▫️ امتیاز دهی بدون توجه به محتوا و اثرات اجتماعی و اقتصادی و دانشگاهی فعالیت ها
▫️ جهت دهی پژوهش به سمت کسب رتبه بین المللی و کم اهمیت شدن پاسخ به نیازها و حل مسائل و مشکلات
⏰ زمان:
سه شنبه 15 اسفند ساعت 15:45 الی 17:30
🌐 لینک برگزاری، روز قبل از همایش در کانال و گروههای زیر اطلاع رسانی می گردد:
🔸 کانال حکمرانی مسئولانه
https://eitaa.com/hokmrani_masoulaneh
🔸 رسالت اجتماعی و تمدنساز نهاد علم
https://eitaa.com/joinchat/307298671C6e377c79f8
🔸 هم اندیشی مسئله محور اساتید و نخبگان کشور
https://eitaa.com/joinchat/220463264C5153c0a4ff
حضور برای عموم آزاد است.
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
بسم الله الرحمن الرحیم
بیانیه بسیج اساتید دانشگاه شهرکرد در خصوص مشارکت حماسی مردم در انتخابات مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان رهبری
وَمَن يَتَوَلَّ ٱللَّهَ وَرَسُولَهُۥ وَٱلَّذِينَ ءَامَنُواْ فَإِنَّ حِزۡبَ ٱللَّهِ هُمُ ٱلۡغَٰالِبُونَ
حماسه حضور ملت ایران پای صندوقهای رای در ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ علیرغم بمباران تبلیغاتی سهمگین دشمنان انقلاب اسلامی بار دیگر ولایتمداری، بصیرت و غیرت مردم در همراهی با نظام مقدس جمهوری اسلامی ، دفاع از سرزمین مادری و پایبندی به ارزشهای اسلامی و ایرانی را به جهانیان نشان داد.
مشکلات معیشتی و گلایههای مردم از برخی مسئولین سابق و کنونی نیز نتوانست مانع مشارکت پرشور در انتخابات شود و پیروز واقعی - فارغ از هر نتیجهای - ملت بزرگ ایران بودند.
به پاس وفاداری بزرگ مردان و شیرزنان سرزمین قهرمان پرور استان چهارمحال و بختیاری و بخصوص دانشگاهیان دانشگاه شهرکرد که با اهتمام جدی در جهاد تبیین و دعوت مردم به مشارکت در انتخابات در کنار مشارکت فعال در انتخابات در صحنه بوده اند، برای خلق این حماسه بزرگ و جلوه های متعدد و زیبای حضور در روز انتخابات، جبین خشوع و خضوع بر آستان معبود میسائیم و از زحمات همه دستاندرکاران این رویداد بزرگ در هیاتهای اجرایی، نظارت، بازرسی، بخصوص حافظان امنیت و نیروهای خدوم فراجا، سپاه پاسدران و بسیج و خادمان شعبههای اخذ رأی در مساجد، مدارس، دانشگاه ها، شُعب سیّار و ...، کمال تقدیر و تشکر را داریم.
در پایان ضمن تبریک به منتخبان مردم در مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی به ویژه منتخبان مردم در استان چهار محال و بختیاری، امیدواریم ان شاءالله با پایان انتخابات رقابتها به رفاقت ها تبدیل شوند تا با ایجاد وحدت و انسجام همه جانبه در کشور و استان بستر خدمت رسانی به مردم همیشه سرافراز، بصیر و فهیم و افتخار آفرین ایران اسلامی به ویژه مردم عزیز استان چهار محال و بختیاری فراهم گردد.
والعاقبه للمتقین
✍بیانیه و تقدیر
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَٰنِ الرَّحِيمِ
میزان رای ملت است. امام خمینی "ره"
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🔶 حمد و سپاس خداوند متعال را که بار دیگر دل ها را به نور امید روشن ساخت تا ملت غیور و بصیر ایران اسلامی گام استواری را برای تقویت دین حق و اعتلای امت انقلابی برداشته و در هیاهوی رسانه ای دروغ و تزویر دشمنان، با حضور پُرشور در انتخابات وحدت ملّی را با شکوه تمام به نمایش گذاشته، انگیزهی رشد و پیشرفت خود را به رخ بدخواهان وکج اندیشان بکشد و چنان قدرت ملّی بیافریند که موجب امنیّت کشور شده و دشمنان را به غیظ و اعتراف وادار نماید.
بدون شک مسیر پیشرفت وراه حل مشکلات از این انتخابات و نو آوریهای سیاسی و مدیریتی خواهدگذشت و نوید بخش آینده ای روشن خواهد بود.
🔶 بدینوسیله بر خود لازم می دانیم این حضور حماسی را به درگاه خداوند عزیز شکر گزاری نموده و حضور پُرشور شما اساتید ارجمند را تعظیم و تجلیل نمائیم .
خداوند از همه شما راضی باشد که دل رهبر وشهدا را خشنود ساختید.
🇮🇷🇮🇷🌺🌺
✅ همه برنده ایم نهضت ادامه دارد
# سازمان بسیج اساتیداستان چهارمحال و بختیاری
🔎دلالتهای دهگانه انتخابات اخیر در سپهرسیاسی کشور
🔻خروجی انتخابات اخیر مجلس شورای اسلامی، یک تجربه سیاسی بزرگ در تنگنای شناختی_تبیینی نظام بود و دلالت های مثکثری در پی داشت که برخی از لایههای معناییاش را از نظر میگذرانیم؛
1️⃣ دوقطبی چپ و راست کلاسیک که گاهی اخلاق و عقلانیت را قربانی هیجان و رقابت میکردند، خاموش یا کم رمق بود ولی رقابت و تنوع ناشی از خوانشهای متفاوت از کارآمدی و انقلابیگری هم وجود داشت و تنور انتخابات را داغ نگه داشت.
2️⃣ در شلوغی و آنارشی لیست ها و ناشناس بودن خیلی از افراد، ترکیبی از اسامی لیست ها به مجلس راه یافتند و #هژمونی_تک_لیستی فرو افتاد که حاکی از رشد سیاسی و بلوغ انتخابات بود.
3️⃣ #سوابق و کارآمدی و میزان صداقت و صراحت چهره ها از #وعدهها و رویاها و تبلیغات فریبنده، تعیین کنندهتر بود و گذشته نقد(بد یا خوب) بر آینده نسیه غلبه داشت و رای موافق یا مخالف را مشخص میکرد.
4️⃣ سیاست هم تاحدودی به یک ثبات و اهمیت و #اصالت رسید و از سایه اقتصاد و... خارج شد. در واقع کم رمقی واقعی یا ذهنی و روایی اقتصاد جامعه، سیاست را از رونق نینداخت هرچند زخم هایی برداشته بود ولی تبدیل شدن سیاست به یک متغیر مستقل هم یک رشد اجتماعی غیرقابل اغماض است.
5️⃣ جرقه #حلقههای_میانی در سیاست زده شد و اندیشکده های مردم نهاد و موسسات خودجوش از پیج ها و سلبریتی ها و سکوهای مجازی در #راهبری_افکارعمومی و غربال و راستی آزمایی لیست ها در شهرها و استان های تعیین کننده سبقت گرفت.
6️⃣ همانگونه که از عصر رسانههای جمعی و رسمی(ذهنیتساز) به دوره #رسانههای_اجتماعی و غیررسمی(عینیت پرداز) گذر کرده ایم، عرصه سیاست هم به حوزه عمومی نزدیکتر شد و شناخت ها و تشخیص ها و اعتمادهای گزینشی متکثر مردمنهاد، از عنصر تبلیغات و کلیشه پیشکسوتی و رانت و عقبه تعیین کننده، پیشی گرفت.
7️⃣ هرچند که پسمانده #جنگ_روایتها و عملیات روانی سنگین بیگانه در کاهش تبلور یا عدم افزایش جمهوریت نسبت به دوره قبلی مجلس موثر بود، اما اراده و تشخیص و ارتکاز عمومی بر پیشبینی های مسموم بیگانه غلبه یافت(هر متن و پیام و کنش سیاسی را از حیث کم و کیف، علی القاعده در زمینه و نسبت با شرایطش باید تحلیل نمود).
8️⃣ چهره های #جوان و تازهای به عرصه حکمرانی معرفی شدند و به مجلس راه یافتند که یک #پوست_اندازی_سیاسی در سطح کارگزاران می تواند تعبیر شود و سوخت و ساز جوانگرایی در ساخت اجتماعی را باید به فال نیک گرفت.
9️⃣ در برخی حوزه ها و استان ها، #ریختار_سیاسی از حالت جریانی و حزبی به مدل گفتمانی و ادبیات دانشی_انضمامی تغییر وضعیت داد و یک طلیعه نخبگانی در سپهر سیاسی کشور فارغ از ارزشگذاری آن گفتمان می تواند تلقی شود.
🔟 نهایتا اینکه "حرکت عمومی" به عنوان ایده "حکمرانی مردمپایه"در اندیشه رهبرانقلاب، فناوری "حلقه های میانی" را به عنوان نسخه بدیل جامعه شبکهای و آلترناتیو جامعه مدنی با ماموریت "توان بخشی معرفتی"،گفتگوی خلاق و زیست جدی و بدون پارازیت در حوزه عمومی برای جلب مشارکت ساری و سیال سیاسی و اجتماعی نیاز دارد...
بارها و بارها این خاطرات را بخوانیم
🌹 #شهید_حسین_لشگری
خاطره ای از ۱۸ سال اسارت سیدالاسراء، شهید سرلشگر خلبان حسین لشگری، اولین اسیر ایرانی در جنگ تحمیلی و آخرین اسیری که آزاد شد.
وقتی بازگشت از او پرسیدند: این همه سال انفرادی را چگونه گذراندی؟
و او گفت: برنامه ریزی کرده بودم و هرروز یکی از خاطرات گذشته ام را مرور می کردم.
سالها در سلول های انفرادی بود و با کسی ارتباط نداشت،
#قرآن را کامل حفظ کرده بود،
زبان انگلیسی می دانست
و برای ۲۶ سال نماز قضا خوانده بود.
🌹حسین می گفت:
از هیجده سال اسارتم ده سالی که تو انفرادی بودم سالها با یک "مارمولک" هم صحبت میشدم!
🌹بهترین عیدی که این ۱۸ سال اسارت گرفتم، یک نصفه لیوان آب یخ بود!
عید سال ۷۴ بود، سرباز عراقی نگهبان یک لیوان آب یخ می خورد می خواست باقی مانده آن را دور بریزد، نگاهش به من افتاد، دلش سوخت و آن را به من داد، من تا ساعت ها از این مسئله خوشحال بودم،
این را بگویم که من مدت ۱۲ سال ( نه ۱۲روز یا ۱۲ ماه)در حسرت دیدن یک برگ سبز و یک منظره بودم، حسرت ۵ دقیقه آفتاب را داشتم...
✍️خاطرات دردناک. رزمنده آزاده ناصر کاوه.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از واقعنگریهای یک آرمانگرا
#خبرونظر
📌خبر
وزیر آموزشوپرورش: اگر کاری کنیم سن دیپلم از ۱۸ به ۱۵ سالگی برسد و لیسانس را به ۱۸-۱۹ سالگی برسانیم و برای ۳ سالِ قبل از دبستان هزینه کنیم حتما کشور آیندۀ شکوهمندتری خواهد داشت.
@Farsna
📌نظر
در فعالیت #همپا در کمک فرهنگی به آموزش و پرورش به این نتیجه قطعی رسیده بودم که اگر یک چنین اتفاقی روی دهد، هم هزینه ها کاهش می یابد هم آسیب ها کمتر می شود هم بسیاری از آثار و برکاتی دارد که می تواند برای شکوفایی ایران رقم بزند.
✍ محمود باقری
@Mahmoudbagheri1
🔰 همایش مجازی: دانشگاه مسئولیت پذیر اجتماعی
💠 نشست اول:
چالشهای فرا روی تولید علم نافع
🔹 سخنران: دکتر مهدی گلشنی
عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی
عضو پیوسته فرهنگستان علوم
چهره ماندگار فیزیک
♻️ محورها:
▫️ مساله نفوذ
▫️ انحراف در هزینه کرد پژوهش
▫️ تفاوت رسالت علوم محض و کاربردی
▫️ اکتفا به شاخص کمی و کم توجهی به شاخص های کیفی
▫️ فرآیند ارتقای غیر تخصصی و غیر شفاف هیات های ممیزه
▫️ عدم وجود ساز و کار تعامل سه سویه دانشگاه، جامعه – صنعت و حاکمیت
▫️ امتیاز دهی بدون توجه به محتوا و اثرات اجتماعی و اقتصادی و دانشگاهی فعالیت ها
▫️ جهت دهی پژوهش به سمت کسب رتبه بین المللی و کم اهمیت شدن پاسخ به نیازها و حل مسائل و مشکلات
⏰ زمان:
سه شنبه 15 اسفند ساعت 15:45 الی 17:30
••✾•🌿🌺🌿•✾•
🌐 لینک برگزاری اتاق مجازی:
https://room.nahad.ir/ch/qomac
پخش زنده آپارات:
https://www.aparat.com/danesheno/live
حضور برای عموم آزاد است.
🇮🇷 کانال حکمرانی مسوولانه در ایتا
@hokmrani_masoulaneh
*نگاهی جامعه شناختی به نتایج انتخابات از منظر هرم جمعیتی*
نتایج انتخابات مجلس شورای اسلامی در تهران و برخی از شهرهای بزرگ کشور تحلیلهای متعددی را به دنبال داشته که در فضای مجازی منتشر شده اما کمتر تحلیلی از منظر جامعه شناختی و با تکیه به جمعیت غالب رای دهنده با توجه به هرم جمعیتی ایران ارائه شده است.
بر اساس آخرین آمار جمعیتی کشور در سال ۱۴۰۲ ترکیب جمعیتی و هرم جمعیت ایران به شرح زیر است :
- زیر ۱۸ ساله : ۲۵ میلیون نفر
- از ۱۸ ساله تا ۴۰ ساله : ۳۶ میلیون نفر
- از ۴۰ ساله تا ۶۰ ساله : ۲۳ میلیون نفر
- بالای ۶۰ سال : ۵ میلیون نفر
از جمعیت زیر ۱۸ سال که قانونا به سن رای گیری نرسیده و نمیتوانستند در فرآیند رای گیری شرکت کنند و جمعیت کهن سال که بگذریم آنچه جلب توجه میکند و در انتخابات تعیین کننده بودهاست جمعیت ۳۶ میلیونی ۱۸ ساله ها تا ۴۰ سالهها است که بیش از ۴۱ درصد جمعیت کشور و حدود ۶۰ درصد واجدین رای دادن را تشکیل داده و نقش اساسی را در نتایج انتخابات داشتهاند یعنی متولدین دهه هفتاد و هشتاد یا نسل Z که معیارهایشان کاملا متفاوت با نسل قبل است .
تفاوت اساسی بین جوان امروز (خصوصا دهه هشتاد به بعد) با جوانان دیروز از نظر فکر و اندیشه وجود دارد. ذائقه جوان امروزی تغییر کرده و ادبیات جوانان امروزی کاملا متفاوت با ادبیات جوانان نسل قبل است . جوان امروزی تربیت شده فضای مجازی ، بدون دغدغه معیشتی ، معترض و سرکش ، مومن و معتقد به فضای مجازی و شبکه های اجتماعی ، غیر دلبسته به جمهوری اسلامی ، بدون اعتماد به رسانه های رسمی دولتی و بدون اعتماد به مسئولین کشور است. در صورتیکه نسل قبل غیر از این بود.
«نسل زد» پدیدهای جهانی است و بر بستر تحولات و پیشرفتهای فناورانۀ جهان تعریف شده است. اساس تفاوت ما و آنها این است که فناوریهای مجازی «وارد زندگی ما شد»، در حالی که آنها «وارد دنیای فناوری» شدند. به زبانی دیگر، «فجازی» در دنیای ما به دنیا آمد، در حالی که آنها در «فجازی» به دنیا آمدند. گوشی هوشمند «وارد زندگی ما شد»، اما آنها از ابتدا در گوشی هوشمند متولد شدند.
آنها (نسل Z) بالاترین حد «عزتنفس» را دارند. آنها کمتر از همۀ انسانهای پیشینشان «خواهش و التماس کردهاند» و یا اصلاً کتک نخوردهاند یا به ندرت تنبیه بدنی شدهاند. آنها کمتر از گذشتگانشان تحقیر شدهاند. در سن خردسالی در «اجتماع خانواده» به «عضوی کامل با حق رأی» تبدیل شدهاند و بیشترین ابزارهای ابراز وجود را نیز داشتهاند. به همین دلیل، جامعهپذیری آنها بسیار زودتر از نسلهای پیشین رخ داده و شخصیت اجتماعیِ آنها زودتر و مستقلتر از پیشینیان شکل گرفته. داشتن ابزارهای ارتباطی گسترده به آنها اجازه داده در برابر اقتدارگراییِ خانوادگی مقاومت کنند .
آنها «حریم خصوصیِ» بسیار بزرگی دارند. این نسل بزرگترین حریم خصوصی را در تاریخ همۀ نسلهای ایرانی داشته است. حریم خصوصی بنیاد استقلال شخصیتی است.
این نسل از آنجا که درون شبکههای اجتماعی به دنیا آمدهاند، توان ارتباطگیری بالایی دارند؛ با سرعت گروهسازی میکنند و همبستگی در آنها روانتر و مکانیکیتر صورت میگیرد. آنها بالاترین میزان ارتباطات، و در نتیجه بالاترین مهارتهای ارتباطی را دارند.
همۀ اینها باعث میشود توجه آنها زودتر به جامعه معطوف شود، زیرا داشتههای فردیشان زودتر تأمین شده است . این وضعیت وقتی با سطح بسیار بالای استقلال و تمرکز بر وجوه روحی و شخصیتی همراه میشود، باعث میشود نسل Z خیلی زود سیاسی شوند. یک عامل بسیار مهمتر هم این است که این نسل کمترین سلطهپذیری را دارد. آنها خیلی زود با هر نوع اقتداری درگیر میشود و بسیار کمتر تمایل به اطاعت دارند. فرمانبری برای آنها امری بدیهی نیست .
به طور کلی جوان امروزی را در دو دسته میتوان تقسیم بندی کرد :
الف : جوان مومن و متدین و معتقد به جمهوری اسلامی ولی معترض و سرکش ؛ بدون اعتماد به رسانه ها و مسئولین دولتی ؛ سرخورده از تبعیض ؛ عدم قبول دستور و تحکم و حرف آمرانه میباشد.
ب : جوان پیرو جریان وندالیسم : وندالیسم عارضه امروز دنیای مدرنیته است . جوان وندالیستی بدون دغدغه معیشتی ؛ اهل گیم و اینستاگرام ؛ بدون قید و بند مذهبی ؛ معتقد به آزادی بی حصر و حد و رابطه با جنس مخالف ؛ داشتن بغض نسبت به دین و روحانیت و اسلام و دنبال هیجان و اهل آشوب و تخریب اموال عمومی هستند.
اثرات حضور اجتماعی دسته اول جوانان را در انتخابات اخیر ملاحظه کردیم و اثرات حضور اجتماعی دسته دوم یا وندالیستها را در حوادث خسارت بار سال گذشته شاهد بودیم.
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
♨️مشارکت بیش از ۴۰٪ مردم بیدفاع ایران، زیر بمباران سنگینِ روانی دشمن، یک معجزۀ تاریخی است؛
✅امّا شک ندارم اگر بستر تسلط بر افکار و در نتیجه کنترل رفتارِ بسیاری از مردم از طریق فضای مجازی توسط دولت برای دشمن فراهم نشده بود، مشارکت سالم تا ۸۰٪ افزایش پیدا میکرد.
✅این مجلس باید مجلس صیانت از مردم باشد…
✍روحالله مومننسب
#انتخابات
#انتخاب_مردم
#نه_به_ولنگاری_مجازی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
شهید شدن حساب و کتاب دارد..
💠از شهر تماس گرفتند و گفتن برای یک کار فوری باید از محل پلیس را عازم مرکز شهر شوم، آرام آرام وارد خیابان آیت الله بروجردی شدم ، نرسیده به محل سابق پلیس راهنمایی رانندگی ،خودرویی را دیدم با پلاک غیر بومی که پشت شیشه عقب آن عکس پرچم انگلیس نصب شده بود، به همراهم گفتم کنار بزنید، ماشین ایستاد و پیاده شدم،با صمیمیت با راننده جوان خودرو احوالپرسی کردم، به او گفتم میدونی این پرچم چه کشوری است که روی خودروی تو نصب شده است؟ گفت آره پرچم انگلیس است.ولی جناب سرهنگ من مسافرم و عبوری به الشتر آمدهام و این پرچم را تزیینی زدم!
گفتم اینجا خاک ایران و جمهوری اسلامی و کشور امام زمان است و نه ملکه انگلیس.
مدارکتان را به من بدهید.این پرچم را پاک کنید و در موقع برگشت از شهر، بیایید پاسگاه پلیس راه،مدارکت را تحویل بگیر چون مهمان ما هستی جریمه ات نمیکنم.
عصر موقع بازگشت به پلیس راه مراجعه کرد، پرچم را پاک کرده بود.
او را بوسیدم و مدارکش را برگرداندم و
گفتم به نظرم هر چند شما جوان هستید و شاید عمدی در کارتان نباشد ولی درست نبود که شما با پرچم انگلیس در خاک ایران رژه بروید و این همه شهید دادیم انگلیسیها را بیرون کردیم.
خندید و قبول کرد وخیلی عذرخواهی...
از رفتار صمیمانهام بسیار تشکر کرد و گفت حقیقتاً باید زودتر پاک میکردم با لبخند خداحافظی کرد و تا بدرقه اش کردم...
نقل از زبان #شهید عبدالرحمان حقیقی مقدم، فرمانده پلیس راه سلسله و دلفان برای یکی از اصحاب رسانه شهرستان الشتر
ایشان چند روز پیش در حین مجاهدت و خدمت،جان خود را فدای مردم منطقه کرد...
✍@tahlile_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید خیلی جالب و آموزنده است
♦️میزان مشارکت استانی در انتخابات مجلس ۱۴۰۲
@akhbarchaharmahalvabakhtiari
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهاراتی تلخ برای اینترنشنال و براندازان از زبان متخصص انقلابها؛ انقلاب ایران به دلیل بقای بیش از چهل سال شایسته تمجید است!
«جک گولدستون» جامعهشناس و متخصص انقلابها در دانشگاه "جورج میسن" آمریکا:
"انقلاب ایران شایسته تمجید است؛ دولت انقلابی که بر چالشهای مهمی نظیر جنگ و تغییر رهبری غلبه کرده یحتمل برای مدت زمان دیگری نیز در قدرت باقی خواهد ماند."
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
کانال برگزیده های فرهنگی - سیاسی، (برگزیده هایی از بیش از ۴۰ کانال بزرگ کشور)👇
https://eitaa.com/bargozidehye_farhangi_va_siasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این شخص نه ایرانیه و نه در ایران زندگی میکنه. بنابراین نه تحت تاثیر تبلیغات صدا و سیماست و نه تحت تاثیر تبلیغات عنترنشنال و امثالهم.
یعنی حرفی رو که داره میزنه نه از روی حبه و نه از روی بغض. بیرون از دعواهای ایران و دشمناش نشسته و صرفا داره از منظر یک ناظر بیطرف نظرش رو میگه.
حالا ببینید درباره ایران چی میگه...
•┈┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈┈•
کانال برگزیده های فرهنگی - سیاسی، (برگزیده هایی از بیش از ۴۰ کانال بزرگ کشور)👇
https://eitaa.com/bargozidehye_farhangi_va_siasi
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
‼️ جنابان مسئول که بر طبل بی عاری کوفته اید!
❌ اگر از تب و تاب مجلسی شدن رها شده و مجال یافتید، بنگرید چگونه بی حجابی که توسط ولی مان، #حرام_سیاسی و شرعی و از مظاهر #استحاله_فرهنگی خوانده شده، از مرحله هشدار عبور کرده و سلامت روانی و جسمی مردم، کیان خانواده و اقتدار نظام مان را به خطر انداخته؛
⁉️ آیا زنده اید؟
✍ مریم اشرفی گودرزی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi
هدایت شده از محفل اُنس با قرآن 🕋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💌فرازی از جان
✳استاد محمد #اللیثی
💢سوره #ماعون
https://eitaa.com/joinchat/1348206921C1259182632
محفل اُنس با قرآن 🕋
در ثوابِ نشر قرآن شریک شوید 🙏
هدایت شده از تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️سیل دروغ در سیستان و بلوچستان!
#بنگاه_های_لجن_پراکنی
🇮🇷تحلیل سیاسی و جنگ نرم
✍@tahlile_siasi
✍@tahlile_siasi