منطقه پساآمریکا؛ واکنش سیاستمداران و تحلیلگران بینالمللی به توافق ایران و عربستان!
🆘 @Roshangari_ir
🔜 Rubika.ir/roshangari_ir
جاهلیت مدرن در هنگام ظهور/چرا جاهلیت در هنگام ظهور از جاهلیت اعراب قبل از بعثت هم بدتر است؟
🔺 یکی از روایات در این زمینه، مکالمه فضیل بن یسار با امام صادق علیه السلام است.
🔸فضیل نقل میکند که امام فرمود هنگامی که حضرت قائم عجل الله تعالی فرجه قیام میکند با بسیار جهلی بدتر از جهل مردم جاهلیت زمان بعثت رسول خدا صلی الله علیه و آله مواجه میشود.
🔸ایشان عرض کرد: این چگونه ممکن است؟
امام فرمود زیرا رسول خدا صلی الله علیه و آله مبعوث شد در حالی که مردم سنگ و کلوخ و چوبهای تراشیافته و مجسمهها را پرستش میکردند، در حالی که قائم ما زمانی به سوی مردم میآید که همه مردم علیه او قرآن تاویل میکنند (و در مقابل ایشان از قرآن دلیل میآورند و احتجاج میکنند.)
🔸سپس فرمود بدانید به خدا سوگند که (موج) دادگستری او بدان گونه که گرما و سرما نفوذ میکند، تا درون خانههای آنان راه خواهد یافت.
📚 نعمانی، الغیبة، ص ۲۹۷
✅ کانال ادیان، فرق و قومیتهای مؤسسه مصاف (افق)
🆔 @masaf_ofogh
✴️روزی که امریکا از جهان جا ماند
🔸اعتراف به ناکامی و شکست در موضوع احیای مناسبات ایران و عربستان، البته صرف رسانههای این کشور نیست و با نگاهی به تحلیلهای صورت گرفته توسط برخی از اندیشکدههای امریکایی به خوبی میتوان این توافق را خارج از تحلیلها و برداشتهای آنها از مناسبات حاکم بر جهان دانست، در واقع آنها با همان نگاه ابرقدرتی امریکا به مساله سیاستورزی در ریاض نگاه میکردند در حالی که از سالها پیش و همان زمانی که دونالد ترامپ در اظهارنظری که آبرو و حیثیت برای خانواده حاکم در عربستان نگذاشت و آنها را «گاوشیرده» خطاب کرده بود، این سیاست و نگاه تغییر کرده بود.
🔸اینکه فکر کنیم آنچه در پکن روی داده حاصل تغییر دیدگاه و رویکرد در همین دو سه ماه گذشته و از زمان سفر رئیس جمهور چین به ریاض است، به شدت دچار خطای تحلیلی شدهایم؛ بن سلمانی که فکر میکند میخواهد بعد از پدرش دههها در عربستان سلطنت کند، نیاز دارد تا در افکار عمومی کشورش خودش را چهرهای مقتدر، مستقل، دارای اراده و تصمیمگیر معرفی کند. این مساله به ویژه برای قشر عمدتاً جوان سعودی که بسیاری از آنها تحصیلکرده بهترین دانشگاههای غرب هستند از اهمیت بسزایی برخوردار است. این نگاه و دیدگاهی است که هیچ یک از رسانهها و اندیشکدههای امریکایی حاضر به گفتن و نوشتن در مورد آن نیستند.
🔸بر همین اساس است که آنها شگفتزده، در این مورد قلم زده و تلاش کردهاند تا خارج از چارچوبهای ذهنی غافلگیرشده موضوع را تحلیل و بررسی کنند. اما هر چه نوشته و گفتهاند باز هم حداقل برای مخاطب قانعکننده نیست. از آنجایی که بسیاری از این اندیشکدهها در بودجه عربستان ردیف دارند و معمولا به عنوان بخشی از لابی سعودیها در امریکا عمل کرده تا سیاستها، راهبردها و چهره خشن آل سعود را در این کشور به نوعی «تطهیر» کنند، غافلگیری این بخش از «امریکای فکری» نه «امریکای نظامی و سیاسی» از آن دست اتفاقاتی است که میتواند تا مدتها محوری مهم برای تحلیل و بررسی باشد.
🔸از سوی دیگر، از صدها اندیشکده امریکایی بسیاری از آنها طرف قرارداد پنتاگون، سیا و دیگر نهادهای اطلاعاتی و امنیتی و همچنین دستگاههای سیاستگذاری امریکا هستند. باتوجه به اینکه معمولاً پژوهشگران در این اندیشکدهها به صورت دورهای توسط این نهادها در حوزههای مرتبط به روز شده و دیتا برای تحلیل دریافت میکنند (مانند آنچه که نیویورک تایمز و وال استریت ژورنال در مورد شروط عربستان برای عادیسازی روابط با رژیم صهیونیستی منتشر کردند) غافلگیری و بهت آنها از امضای توافق میان تهران و ریاض نشان میدهد دستگاههای بالاسری و به قولی متولی آنها نیز در این زمینه دچار نوعی واماندگی در اطلاعات و خبر شده است.
🔸البته این فقط رسانهها و اندیشکدههای امریکایی نیستند که در این زمینه به شدت غافلگیر شده و نمیدانند که باید دقیقا چه کسی را مورد انتقاد قرار بدهند. آنها بدون شک نه میتوانند ریاض، نه تهران و نه پکن را مورد حمله قرار بدهند و تنها جایی که میماند، کاخ سفید است. به عنوان مثال مشاور امنیت ملی آمریکا در دوران ریاست جمهوری ترامپ روز یکشنبه در گفتوگو با یک شبکه رادیویی به توافق عادیسازی روابط ایران و عربستان واکنش نشان داد و به ایالات متحده در مورد نزدیکتر شدن روابط چین با ایران، روسیه و کره شمالی هشدار داد.
🔸بولتون گفت: ما ساکت نشستهایم، درحالیکه چینیها، روسها، ایران، کره شمالی و چندین کشور دیگر در حال پیشروی هستند تا روابط خود را تقویت و ما را در حوزههای مختلف تهدید کنند. این نشان میدهد که عربستان سعی دارد طرف روسیه و چین را از دست ندهد، زیرا از نظر ریاض، آمریکا عزم و اراده کافی برای مقابله با ایران و محافظت از جهان در برابر تهدیدات این کشور را ندارد. چینیها یک استراتژی مشخص دارند و از آن پیروی میکنند اما ما در آمریکا هر روز از این شاخه به آن شاخه میپریم.
🔸همین موضع را هم یک سناتور امریکایی دارد؛ مایک ترنر، سناتور جمهوریخواه مجلس نمایندگان آمریکا توافق ایران و عربستان سعودی برای ازسرگیری روابط دیپلماتیک را که با میانجیگری چین انجام شد و نفوذ دولت آمریکا در منطقه را زیر سوال برد، «بسیار نگرانکننده» توصیف کرد. او در گفتوگو با شبکه ایبیسی با بیان اینکه این که عربستان در جای دیگری به دنبال حمایت بگردد غیرمنتظره نیست. بلکه روی آوردن آنها به ایران است که بسیار غیرمنتظره و مطمئنا بسیار نگرانکننده و ناامیدکننده است؛ گفت: دولت بایدن زیادی ترسو است، [به طور مثال] در رویکردشان نسبت به روسیه و من فکر میکنم در قبال چین هم میترسند کاری کنند که آنها را تحریک کند. آنها واقعا در حال تبدیل شدن به تهدیدی نظامی برای آمریکا هستند. من فکر میکنم که ما باید پاسخی قوی بدهیم.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴سردبیر رای الیوم: توافق تهران_ریاض خنجری در قلب آمریکاست!
♦️عبدالباری عطوان، تحلیلگر سیاسی و سردبیر رای الیوم:
🔻این توافق با توافقهای دیگر منجر میشود؛به این معنی که در پیآن توافق یمنی سعودی حاصل خواهد شد که جنگ یمن را پایان خواهد داد.
🔻اسرائیل اکنون و پس از این توافق بر سرخود خواهد زد.
اگر چین، روسیه و ایران را داشته باشید چه نیازی به اسرائیل خواهید داشت؟!به آمریکا نیز نیازمند نخواهید بود.
🔻این توافق نوعی پشت کردن منطقه به استثنای برخی کشورها به آمریکاست؛ در واقع این توافق خنجری بر قلب آمریکاست.
🔻اکنون با توافقهای منطقهای و بینالمللی روبرو هستیم، آمریکا شکست خوردهاست.
🔻آمریکا دشمن اصلی عربهاست؛ ما را خانه خراب کرده. آمریکا بود که عراق، سوریه، یمن و تمام منطقه را ویران کرده
در برابر عصری نوین و طلوعی جدید قرار داریم.
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🚨 بوی درهم از توافق ایران و عربستان/ تثبیت دلار زیر 40 هزار تومان بزودی
🔹در سال های اخیر و پس از اعمال تحریمهای ظالمانه از سوی آمریکا، دسترسی به ارزهای بالای هرم با محدودیت های جدی رو به رو شده و حجم مبادلات تجاری با چین و روسیه بر پایه یوان و یا روبل پاسخگوی نظام تسویه پرداخت کشور نبوده است از همین رو عمده پرداخت ها (واردات) و دریافت ها (صادرات) ارزی کشور بر پایه درهم و از طریق امارات انجام شده است.
🔹«درهم» به عنوان یکی از نقاط بسیار حساس در هماهنگی سیاستهای تجاری و ارزی کشور است. ساختار درهم پایه بازار ارز کشور که در چند سال اخیر مضاعف شده، موجب شده تا واردکننده پس از خرید دلار مورد نیاز خود چه در سامانه نیما و چه در مرکز مبادله در صورت عدم تسویه موثر با طرف خارجی مجبور به تبدیل دلار به درهم در بازار کشور باشد.
🔹از آن سو عمده صادرکنندگان نیز صادرات خود را در امارات به درهم تبدیل کرده و بعد از آن میتوانند درآمد ارزی خود را در قالب وجه و یا کالا به کشور بازگردانند. از همین رو درهم، در حال حاضر یکی از باکیفیت ترین ارزهای موجود در ترازنامه بانک مرکزی و به طور کلی پایه تسویه پرداخت ها در بازار ارزی کشور است. عمده معاملات و تجارت خارجی کشور بر اساس و با استفاده از درهم بوده و با تبدیل ارز غیر درهم به درهم بوده و میزان دسترسی به آن یکی از مراتب قدرت سیاست گذار و مقام پولی در جهت کنترل بازار است.
🔹به عنوان مثال در خرداد سال 1397 ظرف یک هفته قیمت ارز از 7 هزار تومان به 8 هزار و 100 تومان رسید و علت آن هم این بود که کل درهم ما در امارات در دو حساب جمع شده بود و اماراتیها روی یکی از آن ها محدودیت برداشت وضع کرده بودند. بنابراین بی راه نبوده که بانکمرکزی در بخشنامه ششم بهمن ماه خود در سال جاری مجوز تبدیل تمام ارز ها به یک دیگر را مجددا به نظام ارزی کشور و فعالان آن اعطا کرد اما با استثنا کردن درهم، جدیت خود برای مدیریت تقاضای درهم نشان داد.
🔹این بانک همچنین در تاریخ 11 بهمن ماه و در یکی دیگر از بخشنامه های خود ممنوعیت تخصیص درهم امارات به 7 قلم کالا و ثبت سفارش با مبدا چین را اعلام کرد که پیشتر وجود نداشت. بنابراین ساختار درهم پایه بازار ارز کشور، بانک مرکزی را به کنترل تقاضای آن و سوق دادن تجار کشور به استفاده حد الامکان از دیگر ارز های در دسترس ناگزیر کرده است.
🔹حال با فهم اهمیت درهم در نظام تسویه پرداخت ها و نظام ارزی کشور، بیش از پیش توافق با عربستان و نفع درهمی ایران از این توافق پر رنگ تر میشود. خواه یا ناخواه امارات بیش از آنکه یکی از شرکای تجاری بزرگ ایران باشد، متحد عربستان و هم پیمان با او در پیشبرد اهداف شورای کشور های حاشیه خلیج فارس است و غیبت شش ساله سفیر امارات در ایران نیز بی ارتباط با محدود تر شدن روابط کشور ما با عربستان در سال 2016 نبوده است.
🔹حال اما در چنین شرایطی با بازگشت سفیر امارات به ایران در هفته گذشته و همچنین توافق جدی تهران و ریاض، سهل الوصول تر شدن دسترسی به درهم و افزایش کیفیت درهم حاصل از صادرات و یا درهم مورد نیاز واردات دور از انتظار نخواهد بود.
🔹افزایش صرافی های اماراتی که در تسویه و تبدیل درهم با تجار ایرانی همکاری کرده و تعداد آن ها تا چندی پیش بسیار محدود و کمتر از تعداد انگشتان دست بوده، یکی از اقدامات بانک مرکزی و نتایج پیش روی توافق ایران و عربستان بوده و به زودی شاهد از بین رفتن بسیاری از محدودیت ها در دسترسی به درهم خواهیم بود.
🔹با این همه این ها پیش بینی میشود که روند کاهشی نرخ دلار ادامه داشته و با عرضه بیش از پیش درهم ازسوی بانک مرکزی، نرخ دلار به کانال 40 هزار تومان بازگردد. افت 5 هزار تومانی دلار در روز گذشته نیر نشان میدهد که بازار به خوبی سیگنال درهمی توافق ایران و عربستان را دریافت و با تعدیل انتطارات تورمی حول دلار به استقبال آن رفته است.
💳💎HekmatCart|صفحه خبری . اقتصادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 پشت پرده ماجرای حمله به سفارت عربستان سعودی و نقش دولت روحانی!
#حافظه_تاریخی
@Roshangari_ir
🔴بزرگترین ورشکستگی بانکی طی ۱۵ سال اخیر در آمریکا، اتفاق افتاد؛
👈 هجوم مشتریان بانک سیلیکونولی برای برداشت سپردههای خود، سقوط سهام این بانک را در پی داشت تا نگرانیها از ایجاد یک بحران مالی بالا بگیرد؛ در پی ورشکستگی بانک سلیکونولی، رگولاتورهای بانکی کالیفرنیا، این بانک را تعطیل کردند و شرکت بیمه سپرده فدرال، کنترل این بانک را بهدست گرفتند؛ بنابراین این شرکت حالا باید داراییهای بانک سیلیکون ولی را بفروشد تا بتواند پول مشتریان این بانک را به آنها برگرداند؛ این در حالی است که حدود ۹۰ درصد از سپردههای موجود نزد این بانک، بیمه نداشتهاند؛
👈 تخصص این بانک نیز در تامین مالی شرکتهای دانشبنیان یا همان استارتآپها بود؛ ورشکستگی بانک سیلیکونولی، باعث ترس و وحشت در میان بسیاری از فعالان اقتصادی شده است؛ زیرا این نگرانی وجود دارد که این ورشکستگی به طور دومینووار به بانکهای دیگر برسد.
🔹 ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | وزیر خزانهداری آمریکا، در واکنش به فروپاشی بانک سیلیکونولی: سیستم بانکی ایالاتمتحده آمریکا پس از بانک سیلیکونولی، انعطافپذیر است؛ سیستم بانکی همچنان مقاوم خواهد بود؛ به تنظیمکنندههای بانکی، اعتماد داریم.
🔹 ۲۰ اسفند ۱۴۰۱ | وزیر خزانهداری آمریکا: فروپاشی اقتصادی و مالی در کمین آمریکاست؛ مجلس نمایندگان، سقف بدهی را بالا ببرد.
@bidariymelat
هزاران نفر در خیابانهای پراگ، جمهوری چک علیه دولت، تورم بالا و پایان حمایت نظامی از اوکراین دست به راهپیمایی زدند. جمهوری چک برای یک سال است که به دلیل افزایش هزینههای انرژی ناشی از جنگ اوکراین با تورم زیادی روبرو شده است.
در فوریه سال جاری میلادی، تورم سالانه در این کشور ۱۰.۵ میلیونی عضو اتحادیه اروپا و ناتو، به ۱۶.۷ درصد رسید. راهپیمایی روز شنبه با نام «مردم چک علیه فقر» توسط یک حزب جدید سیاسی برگزار شد. رهبر حزب تازه تاسیسPRO در جمع معترضان گفت: ما امروز اینجا جمع شدهایم تا علیه فقر بایستیم. معترضان همچنین از دولت راستمیانه «پتر فیالا»، نخستوزیر جمهوری چک خواستند تا استعفا دهد.
منتقدان، دولت را به توجه بیش از حد به مساله اوکراین و ارسال کمکهای نظامی زیاد متهم میکنند. معترضان همچنین ناتو را مورد انتقاد قرار دادند. اعتراضات در چک در حالی انجام شد که در هفتههای آینده با بهتر شدن هوا و گسترش تورم و نارساییها شاهد گسترش اعتراضات در کشورهای اروپایی خواهیم بود.
@syriankhabar
F.mp3
44.52M
⭕️ تبیین علل آشوبهای پاییز ۱۴۰۱
🔴 #بیداری_ملت 👇
http://eitaa.com/joinchat/963837952Cb758f6bd13
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♨️هتک حرمت بی سابقه مصلی تهران توسط زنان و دختران بی حجاب
🔻اگر متهم به تندروی نمیشویم لطفا لا اقل بزارید حرمت مصلی حفظ بشود!
🔻واقعا اگر این مساله در دولت قبل اتفاق افتاده بود ما انقلابی ها چکار می کردیم؟ آیا دست روی دست می گذاشتیم...؟
در دوره روحانی از دست افراد انقلابی جرات نمیکردند حتی زنان را به ورزشگاه ببرند اما در این دوره حتی زنان و دختران بیحجاب را به مکان مقدسی مثل مصلی راه داده اند.....
حرف بزنیم متهم به تخریب دولت انقلابی میشویم، سکوت کنیم فساد و فحشا همه جا را فرا میگیرد.
تذکر برای وارد عملیات با برنامه، وسیع و معقول شدن حقیقتا جا دارد.
♨️ @khabarehowzeh
میزی که ایران چید؛
همه منهای آمریکا - ۱
1- شش سال فاصله است، از روزگاری که رئیسجمهور آمریکا گفت «عربستان گاو شیرده ماست»، تا پریروز که نیویورک تایمز نوشت «آمریکا پشت درِ مذاکرات ایران، چین و عربستان ماند». ادبیات ترامپ، توهینآمیز بود، اما او صرفا با صدای بلند فکر میکرد و باطن نگرش آمریکا به دیگران در طول دههها را بیرون میریخت. ترامپ گفته بود: «عربستان برای ما مانند گاوی شیرده است که هر وقت دیگر نتواند دلار و طلا بدهد، دستور ذبح آن را صادر میکنیم و این واقعیتی است که همه دوستان و دشمنان آمریکا به ویژه خود مقامات سعودی از آن آگاهند. عربستان، باید سه چهارم ثروتش را به آمریکا بابت حمایتهای ما بپردازد». اما شش سال بعد، روزنامه نیویورک تایمز خبر میدهد آمریکا در مذاکرات ایران و عربستان با میزبانی پکن، پشت در مانده است.
۲- رفتار درست و رو به جلوی عربستان را با ادبیات برخی سیاسیون غربگرا در ایران مقایسه کنید که بلافاصله پس از انتشار خبر توافق نوشتند و گفتند ایران باید بدون فوت وقت سراغ مذاکره با آمریکا درباره برجام و FATF و اوکراین برود و گرنه توافق با دیگران بیفایده است(!)
اینها همان جریان سیاسی هستند که اواخر شهریور 1399 در نشریه «صدا» و درباره مذاکره توهینآمیز ترامپ با رئیسجمهور صربستان نوشتند: «از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکرهکننده میپسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساری دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده نشسته؛ اگر منافع، چنین اقتضایی كند، بايد آن را تمسخر كرد، يا عقلانيتي سياسي خواند؟»!
آنها همان روز برای رویکرد موهن دولتمردان آمریکایی جیغ و هورا کشیدند و سیگنال دادند که حاضرند گاو شیرده و راهی مذبح باشند. (بماند که برخی بیمایگان غربزده، بارها در فضای مجازی نوشتند: «کاش گاوی بودم در مزارع سوئیس تا اینکه انسانی در ایران»، «هر روز با خودم میگم کاش یه گاو بودم تو مزارع اروپا»، من واقعا کارم ازین حرفا که کاش از اول در آمریکا یا اروپا به دنیا میومدم گذشته، کاش یه گاو بودم تو سوییس»!).
3- غربگراها در طول چند ماه گذشته، در حالی به دفعات گفتند «با آمریکا مذاکره کنیم»، که مقامات آمریکایی مثل بلینکن، جان کُربی، رابرت مالی، ند پرایس و دیگران تاکید داشتند: «احیای برجام، ماههاست در دستور کار قرار ندارد»، «آمریکا وارد مذاکرات غیرمستقیم با تهران نخواهد شد. امروز هیچ شانسی برای بازگشت به میز مذاکره وجود ندارد،»، «موضوع احیای توافق با ایران در دستور کار کاخ سفید قرار ندارد»، «دولت آمریکا تمرکز خود را به جای مذاکرات احیای توافق هستهای، بر سیاست تحریم و فشار قرار میدهد»، «تمرکز ما روی برجام نیست، بلکه روی اتفاقات داخل ایران متمرکزیم».
۴- سؤال تاریخ گذشتهای است که بپرسیم چرا مواضع برخی محافل در ایران، کاملا با مواضع آمریکا و انگلیس و رژیم صهیونیستی هماهنگ است؟ سؤال درستتر این است که چرا هماهنگ نباشند؟! از رژیم صهیونیستی بدنامتر که نداریم. معاون وزیر ارشاد در دولت خاتمی و سردبیر روزنامه آفتاب امروز (رمضانپور)، در حالی سردبیری شبکه ضدایرانی «اینترنشنال» را پذیرفت و اعتراضی از هم طیفان نشنید که ساختار صهیونیستی شبکه آشکار بود؛
چنان که «باراک راوید» خبرنگار صهیونیست عنوان کرد «موساد از شبکه ایران اینترنشنال، به عنوان بازوی جنگ اطلاعاتی علیه ایران استفاده میکند». قبلا هم «یوسی میلمان» تحلیلگر اطلاعاتی هاآرتص گفته بود: «ایران اینترنشنال، شبکه متعلق به موساد به شمار میرود. موساد مطالبی را که نمیخواهد به نام خود منتشر کند، از طریق این شبکه منتشر میکند».
موساد، سیا و ام آی سیکس چرا به این افراد اعتماد کردند و چرا دوستان آنها در داخل، زبان به اعتراض نگشودند؟
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
این هم تصویری که نشان میدهد جنگنده روس واقعاً به ملخ پهپاد آمریکایی اصابت کرده است و این یعنی آن که علاوه بر تخلیه سوخت، اصابت مستقیم جنگنده به این پهپاد هم عامل مهمی در سرنگونی آن بوده است. این را در نظر بگیرید که این اتفاق باعث بروز چه درگیری سیاسی میان مسکو و واشنگتن شده است و ایران در طول سالهای گذشته انواع و اقسام پهپادهای آمریکایی را به غنیمت گرفت و سرنگون کرد و طرف آمریکایی هیچ وقت نتوانست اینگونه به ایران فشار وارد یا در برابر ایران ارز اندام کند.
@syriankhabar
خدمتتان عرض کنم یک وقت فکر نکنید که روسها یک فروند پهپاد شاهد ۱۳۶ را سرنگون کردند یا حتی یک فروند پهپاد مهاجر۶ را، در این حادثه یک پهپاد بسیار گرانقیمت آمریکایی که دست بر قضا پیشرفتهترین و به روزترین نسخه آن بوده و اگر نگوییم کمپانی سازنده آمریکایی آن را به بهای یک فروند سوخو ۲۷ روسی شاید هم بیشتر از جیب مالیات دهندگان آمریکایی به ارتش آمریکا میفروشد، بیراهه نرفتهایم.
این پهپاد با ترانپسوندر خاموش اقدام به پرواز از جزیره سیسیل در ایتالیا به سمت شبه جزیره کریمه در خاک روسیه کرده بود. اینکه پهپاد شناسایی را در حالی که در ظاهر با کشور مقابل در حال جنگ نیستید به سمت مرزهای آن برای جاسوسی بفرستید حتی اگر وارد حریم هوایی آن کشور هم نشود، دست اقدام خطرناک و خصمانهای زدهاید و به همین دلیل طرف آمریکایی هیچ کاری نمیتواند کند. صرفاً میتواند دست به اعتراض یا نهایتاً یک وقتی، روزی روزگاری جایی اقدامی تلافیجویانه انجام دهد.
@syriankhabar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 هشدار مجری مطرح آمریکایی از بحران بانکی در این کشور؛
سیستم بانکی و پول شما در خطر است!
👤 «سین هانیتی» مجری و تحلیلگر آمریکایی در شبکه فاکسنیوز:
🔺سیستم بانکی آمریکا و پول شما در خطر است، این یک بحران واقعی است. این ترس وجود دارد که شاهد یک بحران گسترده برای سیستم بانکی بایدنی و حامیان میلیاردرش باشیم.
🔸دو بانک «سیلیکون ولی» و «سیگنیچر» رسما ورشکسته شده و نزدیک به ۲۲ بانک دیگر نیز مجبور شدند با وحشت گستردهای تجارت خود را متوقف کنند.
🔸بعد از اینکه توی اغتشاشات ایران با کمک عملههای براندازیشون، مردم رو تشویق میکردن به خارج کردن پول از بانکها تا باعث ورشکستگی بانکها و سقوط نظام بانکی بشه، الان این وضع خودشونه!
🔸قشنگ قلم به قلم توطئههایی که علیه ایران و ایرانی دستوپا کرده بودن، داره سر خودشون میاد. چون خدای ما خیرالماکرینه!
🆔 @Masaf
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆👆
❤کلیپ زیبا از حمایت و ولایت پذیری مرحوم حاج احمد آقا خمینی از مقام معظم رهبری ...
🌍 eitaa.com/ebratha_ir ایتا
🔰مرحوم حاج سید احمد خمینی:هر کس بین اطاعت از مقام معظم رهبری و امام راحل تفاوت قائل باشد، در خط آمریکاست/میخواستند مرا در مقابل آیت الله خامنهای قرار دهند توی دهانشان زدم
🔹۲۵ اسفند سالگرد رحلت حاج احمد آقا خمینی گرامی باد
✅ #به_اشتراک_بگذارید
🔴 قدرت نظامی چیست؟
کمتر ۴۸ ساعت از موضع حسن روحانی علیه قدرت موشکی کشورمان در مناظره دوم انتخاباتی سال ۹۶ گذشته بود که بنسلمان اعلام کرد جنگ سوریه را به داخل خاک ایران خواهد کشاند.
امروز اما در شرایطی که رئیسی حامی دستآوردهای نظامی است، عربستان درپی توافق با ایران تضمین داده اجازه استفاده از خاکش را علیه ایران ندهد
👤 احمد قديري
@bidariymelat
32.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#سرخط
🔹ایران چگونه به بازیگر اصلی منطقه تبدیل شد؟ ( قدرت نظامی برگ برنده ای که دنیا را شگفت زده کرد )
🔹 دلایل پشت پرده توافق کشورهای حاشیه خلیج فارس با ایران
https://eitaa.com/joinchat/2243821806Ce8e7a1b2fb
میزی که ایران چید؛
همه منهای آمریکا - ۲
۵- غربگرایان ماموریت دارند حقارت شخصیت خود را به ملت ایران نسبت دهند و حال آنکه ایران، در حال دورانسازی و تغییر معادلات جهانی است. بر اساس گزارش دویچه وله از نشست «شورای آتلانتیک» در واشنگتن در تاریخ 22 آذر 1390: «برژینسکی، برنت اسکوکرافت و جیمز جونز، سه تن از مشاوران امنیت ملی در دولتهای کارتر، فورد، بوش پدر و اوباما گفتند جهان در نقطه عطف تاریخی از هنگام فروپاشی شوروی قرار گرفته و جنبش فراگیر در خاورمیانه نشانه این دوره است. برژینسکی گفت یکی از دلهرهآورترین موضوعات این است که ما در مقایسه با گذشته با چالشهای پیچیدهتری مواجهیم».
شش سال بعد، مایک پمپئو رئیسسازمان سیا در گفتوگو با MSNBC اظهار داشت: «نفوذ ایران در خاورمیانه، در مقایسه با ۷سال گذشته بسیار فراگیرتر شده و همه جای منطقه حضور دارد».
۶- غرب و شرق، نقش منحصر به فرد جمهوری اسلامی ایران در دگرگونی نظم جهانی را میشناسند؛ هر چند که محافل دنبالهرو غرب، انکار نمایند و ایران را منفعل وانمود کنند. در اینجا واقعیتی غیر قابل انکار برای ارزیابی ادعای طرفین وجود دارد.
تصور کنید که ایران پس از فروپاشی شوروی، در برابر تاخت و تاز آمریکا، ناتو و اسرائیل تدبیر نمیکرد، به مقاومت فعال کشورها سامان نمیداد و غرب بر منطقه چنبره میزد. در این صورت، چین و روسیه و هند و دیگران بابد برای مراودات معمول دیپلماتیک و خرید یک بشکه نفت یا صادرات یک کانتینر از محصولات خود، از آمریکا اجازه میگرفتند.
اما حالا همین دولتها میتوانند در جهانی متکثر، با کشورهای منطقه مراوده کنند. متغیر مهم، ضربه راهبردی به سلطه بلامنازع آمریکا پس از فروپاشی شوروی و اشغال افغانستان و عراق است که با محوریت ایران انجام گرفته است؛ تا جایی که حتی عربستان که در طرف تیم بازندگان (آمریکا) قرار داشت، تصمیم میگیرد از آن موقعیت فاصله بگیرد.
دگرگونیهای اساسی در نظم وابسته به اخم و لبخند آمریکا، پس از آن اتفاق میافتد که سلسله جنگها در منطقه (از افغانستان و عراق و سوریه تا لبنان و فلسطین و یمن/ جنگ جهانی سوم و چهارم به تعبیر محافل آمریکایی- صهیونیستی) مغلوبه شده و ابهت بانیان آن فرو ریخته است. این مهندسی مستحکم و ضمنا منعطف، اصالتا ایرانی است.
۷- رهبر انقلاب در بحبوحه مذاکرات هستهای از تعبیر «نرمش قهرمانانه» استفاده کردند که شاید با سوء تفاهم نزد غرب و پیروانش مواجه شد. این تاکتیک البته از سوی دولت وقت به درستی فهمیده و استفاده نشد تا بتوانند منافع ملت ایران را در برجام تامین کنند؛ اما با وجود کج کارکردی برخی اجزای آن دولت، راهبری حکیمانه رهبر انقلاب موجب عبور کشور از بحرانافکنی دشمن و پیشبرد راهبرد کلان نظام در سطح منطقه و جهان شد.
محاسبه دشمن درباره برجام، استحاله خاموش انقلاب اسلامی بود؛ چنان که جان ساورز رئیسوقت MI6، از آن به عنوان «نُرمالیزاسیون انقلاب» یاد کرد. اما مسیر تحولات به سمت دیگری رفت و در حالی که آمریکا و اروپا خیال میکردند سر ایران کلاه بزرگی گذاشته و گرفتار برجامیزاسیون و نُرمالیزاسیون کردهاند، خود گرفتار نقشه بزرگتر ایران شدند.
نقشه تنگ کردن حلقه محاصره ایران با اشغال افغانستان و عراق، جنگ نیابتی داعش، و نهایتا آشوبافکنی همزمان در ایران و عراق و لبنان کجا؟ و انتقال کانون بحران از سوریه و عراق و افغانستان به اروپا (اوکراین) و آشوبزدگی رژیم صهیونیستی و برخی دولتهای اروپایی کجا؟
💢ادامه دارد💢
@IMANI_mohammad
✨ مبشرات بزرگان در مورد نزدیکی ظهور
🌥 بشارت شانزدهم:
❇️ بررسی حدیثی از امام محمد باقر (ع):
... اگر من آن زمان را درك كنم، جانم را براى صاحب اين امر نگه مى دارم.
✅ حضرت امام باقر عليه السلام می فرمایند:
🔸 گويى مردمى را مىبينم كه در مشرق زمين قيام كرده اند و حقّ را مطالبه مى كنند اما به آنان داده نمىشود و باز مطالبه مىكنند، ولى باز هم به آنان نمىدهند و چون وضع را اين گونه ديدند، شمشيرهاى خود را از نيام مىكشند و در اين زمان، آن چه را طلب كرده اند به آنان مىدهند، اما آن را نمىپذيرند تا اين كه برخيزند و آن را به صاحب (و امام زمان) شما دهند. كشتگان آنان شهيدند. بدانيد كه اگر من آن زمان را درك كنم، جانم را براى صاحب اين امر نگه مى دارم.
📜 الإمام الباقر عليه السلام : كَأَنّي بِقَومٍ قَد خَرَجوا بِالمَشرِقِ يَطلُبونَ الحَقَّ فَلا يُعطَونَهُ ، ثُمَّ يَطلُبونَهُ فَلا يُعطَونَهُ ، فَإِذا رَأَوا ذلِكَ وَضَعوا سُيوفَهُم عَلى عَواتِقِهِم ، فَيُعطَون ما سَأَلوهُ فَلا يَقبَلونَهُ حَتّى يَقوموا ، ولا يَدفَعونَها إلاّ إلى صاحِبِكُم . قَتلاهُم شُهَداءُ ، أما إنّي لَو أدرَكتُ ذلِكَ لاَستَبقَيتُ نَفسي لِصاحِبِ هذَا الأَمرِ .
⬅️ الغيبة للنعمانيّ : 273 / 50
⬆️ ظاهرا در اول حدیث به انقلاب اسلامی اشاره شده و بیان شده:
«اگر من آن زمان را درك كنم، جانم را براى صاحب اين امر نگه مى دارم.»
پس در این صورت باید از زمان انقلاب تا زمان ظهور زمانی کمتر از عمر یک انسان فاصله باشد.
✳️ حال ممکن است این پرسش مطرح شود که از کجا معلوم منظور از بخش اول حدیث فوق، انقلاب اسلامی است و حادثه مشابه دیگری نیست؟
در پاسخ باید توجه داشت که احادیث دیگری هم داریم که به انقلاب اسلامی و حقانیت آن اشاره دارند. از جمله حدیث زیر:
✅ امام موسيبنجعفر(ع):
🔸 « مردي از اهل قم، مردم را به سوي حق دعوت ميکند و قومي گرداگرد او جمع ميشوند به صلابت پارههاي فولاد، تند بادها آنان را نميسوزاند و از جنگ خسته نميشوند و ترس به خود راه نميدهند و بر خدا توکل مي کنند و سرانجام، پيروزي از آن متقين است.»
📜 « رَجُلٌ مِنْ أَهْلِ قُمَّ يَدْعُو النَّاسَ إِلَى الْحَقِّ يَجْتَمِعُ مَعَهُ قَوْمٌ کَزُبَرِ الْحَدِيدِ لَا تُزِلُّهُمُ الرِّيَاحُ الْعَوَاصِفُ وَ لَا يَمَلُّونَ مِنَ الْحَرَبِ وَ لَا يَجْبُنُونَ وَ عَلَى اللَّهِ يَتَوَکَّلُونَ وَ الْعاقِبَةُ لِلْمُتَّقِين.»
⬅️ بحار الانوار، ج 57، ص216، باب 36
✅ همچنین امام محمد باقر (ع) فرموده اند:
▫️ « ابوبکر و عمر و زبير و عبدالرحمن بن عوف به درگاه رسول الله (ص) نزديک شدند و نشستند، پس پيامبر(ص) بر آنها وارد شد، کنارشان نشست، دمپايي اش گسيخته شد و با دمپايي اش اشاره وار به حضرت علي بن ابي طالب (ع) زد، سپس فرمود:
🔶 همانا از سمت راست خداوند عزوجل – يا از سمت راست عرش – قومي از ما برخاستند که بر منابري از نورند، صورت هايشان نوراني است و لباسهايشان نوراني است، صورت هايشان بر چشم ناظرين ديگر پرده مي اندازد.
▫️ ابوبکر گفت:
🔹 اي پيامبر خدا آنها کيستند؟
▫️ پس ايشان سکوت کردند. زبير گفت:
🔹 اي پيامبر خدا، آنها کيستند؟
▫️ پس ايشان سکوت کردند. عبدالرحمن بن عوف گفت:
🔹 اي پيامبرخدا، آنها کيستند؟
▫️ پس ايشان سکوت کردند. سپس حضرت علي (ع) فرمودند:
🔸 اي پيامبر خدا، آنها چه کساني هستند؟
▫️ پس ايشان فرمودند:
🔸 آنها قومي هستند که به واسطه ي روح الله به يکديگر محبت مي ورزند (دلهايشان به هم نزديک مي شود)، درحالي که هيچ نسب يا اموال مشترکي ندارند؛ آنها شيعه ي تو هستند و تو امامشان هستي اي علي. »
📜 ... فقال: هم قوم تحابوا بروح الله علي غير انساب و لا اموال، اولئک شيعتک و انت امامهم يا علي. »
بحار الانوار، ج 60، ص216
✅ پس از پيروزي انقلاب اسلامي آيت الله صدوقي در ملاقاتي خدمت امام عرض كرده بودند. آقا اين روح الله كه در حديث (تحابوا بروح الله) شما هستيد؟ زيرا امروز تمام اقشار مردم به واسطة رهبري دوستي شما متحد شدند، امام با لبخندي گذشت.
⬅️ منبع: آينده سازان، محمد دشتي، ص 70
✳️ عالم بزرگ مرحوم آیت الله شیخ عباسعلى ادیب اصفهانى در توضیح این حدیث مى گوید:
🔸 « كلمه روح الله، اینجا ـ در این روایت شریف ـ اسم است. روح الله نامى كه مردم مطیع او هستند و بدون هیچگونه چشمداشتى او را یارى مى كنند. از ابتدإ تا حالا ما میان علما « روح الله » نداشتیم و اگر هم داشتیم با این خصوصیات نبوده است. مسلما مراد حضرت امام است. این روایت شإن مردم را هم مشخص مى كند. شإن شهدا و میدان دارها را, كسانى كه واقعا در این زمان جهت یارى خدا زحمت مى كشند و خدمت مى كنند.»
http://ensani.ir/fa/article/138216
┏━━ °•🖌•°━━┓
@jahad_tabein
┗━━ °•🖌•°━━┛
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آمریکا غرق خواهد شد...!
@bidari_media
🔴 یادداشت اعتراضی حسین شریعتمداری( مدیر مسئول روزنامه کیهان ) در مورد وضعیت حجاب:
🔻این سؤال چند ماهی است که در ذهن تودههای عظیم و چند ده میلیونی مردم مسلمان و پاکباخته این مرز و بوم شکل گرفته و با نگرانی بر زبانها جاری است ولی تاکنون بیپاسخ مانده است❗️
سؤال این است که مگر حجاب خانمها یک واجب شرعی و الزام قانونی نیست⁉️اگر چنین است که هست، چرا مسئولان محترم که پاسداشت اسلام و قوانین نظام تکلیف تعریفشده و خالی از تردید آنان است در مقابل کشف حجاب برخی از خانمها که مدتی است به یک پدیده پلشت و ناپسند اجتماعی تبدیل شده است مهر سکوت بر لب زده و چاره درخور توجهی نمیاندیشند؟! و یا اگر چارهای اندیشیده و به کار گرفتهاند چرا آثار و نشانه قابل توجهی از آن دیده نمیشود⁉️
🔻ترویج این پدیده ناهنجار از نخستین روزهای بعد از پیروزی انقلاب اسلامی تاکنون مورد توجه دشمن نیز بوده است. اگر دشمن بتواند در سد عفاف رخنه کند، عبور از سایر خاکریزها امکانپذیرتر خواهد بود.
🔻تودههای عظیم مردم احساس میکنند که حق آنها از سوی یک اقلیت اندک وکم شمار پایمال شده است و حق دارند حق مسلم خویش را که مشروع و قانونی نیز هست مطالبه کنند.
🔻آنچه از ظاهر ماجرا استنباط میشود، کمتوجهی نسبت به این پدیده زشت و پلشت است! این روال اگر ادامه داشته باشد، احتمال مواجهه با یک رخداد خسارتبار دور از انتظار نیست. بخوانید❗️
🔻مردم مسلمان و پاکباخته ایران اسلامی بارها نشان دادهاند که برای حفظ سلامت جامعه و پیشگیری از گزند ناهنجاریها با کسی تعارف ندارند!
⚠️بنابراین بعید نیست اگر به این نتیجه (ولو غیر واقعی) برسند که دستاندرکاران امور برای مقابله با کشف حجابِ برخی از خانمها از توان لازم برخوردار نیستند! و یا خدای نخواسته در انجام وظایف خود کوتاهی میکنند❗️ احتمالا خود برای مقابله با این هنجارشکنی که باورهای دینی و عفت و اخلاق جامعه را تهدید میکند، دست به کار شوند! و از آنجا که مقابله با این ناهنجاری در شرح وظایف چند دستگاه از هر سه قوه تعریف شده است، پیامدهای اینگونه اقدامات که بیرون از مدیریت هوشمندانه مراجع ذیربط صورت میپذیرد، خسارتبار خواهد بود.
یادداشت کامل را در روزنامه کیهان بخوانید:
https://kayhan.ir/fa/news/262230/
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ کارشناسان شبکه عربی بررسی میکنند:
📍چرا عربستان سعودی علی رغم سال ها دشمنی با ایران تصمیم به تفاهم با تهران گرفت؟
#عربی
🆔 @Kavoshmedia