هدایت شده از اندیشکده مستعدان
استاد حجت الاسلام والمسلمین علی فرحانی.mp3
37.81M
🎙بیانات کامل استاد محترم حجت الاسلام والمسلمین #علی_فرحانی در همایش علمی حل مسئله
📎لینک دعوت به کانال اندیشکده مستعدان
https://eitaa.com/joinchat/1079706013Ceed9a368e3
❇️ عضو کانال اندیشکده مستعدان شوید
🔴هبت الله آخوندزاده، رهبر امارت اسلامی طالبان در بیانیهای به مناسبت قربان اظهار داشتند:
زنان و دختران افغانستان آزادی خود را مدیون به قدرت رسیدن طالبان هستند. گامهایی برداشته شده است تا زندگی زنان به عنوان نیمی از جمعیت جامعه را راحت و مرفه مطابق با قانون شریعت اسلامی فراهم کنیم.
همه نهادها موظف به کمک به زنان در تأمین حقوق ازدواج، ارث و سایر حقوق بوده اند. یک فرمان شش مادهای که در دسامبر ۲۰۲۱ صادر شد، حقوق زنان را تضمین کرد. این فرمان، ازدواج اجباری را غیرقانونی دانسته و حق ارث و طلاق را در نظر گرفته است.
#نبض_قلم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2975137964C3491870518
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 تو باقر العلوم هستی
🎤مداحی حسین طاهری
🏴به مناسبت شهادت امام محمد باقر علیه السلام
#نبض_قلم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2975137964C3491870518
هدایت شده از نبض قلم | علی امیری
🔸 ناسيوناليسم:
عبارت است از اعتقاد به برتري يك ملت و قوم بر تمام ملل و اقوام ديگر و لزوم وفاداري مطلق و بدون هيچ قيد و شرطي نسبت به قوم و ملت خود، و مباهات كردن هر قوم و قبيله نسبت به فرهنگ و زبان و نژاد خودش. بنابراين ناسيوناليسم (ملي گرايي) خود را از همه برتر و ديگران را پايين تر از خود مي داند، كه به ناسيوناليسم اقتصادي و سياسي تقسيم مي شود.🔹 انترناسيوناليسم:
در برابر ناسيوناليسم، انترناسيوناليسم قرار دارد كه معتقد است خير و سعادت بشر اقتضا مي كند كه ملت ها بدون در نظر گرفتن تعصب هاي قومي با هم همكاري داشته باشند. پ.ن: اسلام از یک جهاتی مروج انترناسیونالیسم است. #آموزش_سیاسی#علی_امیری #نبض_قلم👈#عضوشوید @nabzqalam
هدایت شده از نبض قلم | علی امیری
🔸درصد کمی از انسانها نود سال عمر می کنند، مابقی یک سال را نود بار تکرار می کنند... 🍁
#فقدان_سیاست
#نبض_قلم👈#عضوشوید
@nabzqalam
علت اختلاف علما در مشروطه.mp3
5.02M
#کلیپ_صوتی
#ولایت_فقیه
🔺حکم حکومتی
🔹علل عدم تبعیت از حکم حکومتی توسط برخی!
🔹علت اختلاف علما در مشروطه
و...
💠استاد سید مصطفی حسینی نسب
⏱مدت زمان : ۲۲ دقیقه
#حکومت
#فقه_سیاسی
#آموزش_سیاسی
#نبض_قلم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2975137964C3491870518
12.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 سخنان کمتر شنیده شده آیتالله طالقانی و شهید بهشتی در مورد حجاب و عفاف
#دیدگاه
#نبض_قلم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2975137964C3491870518
هدایت شده از نبض قلم | علی امیری
✨هم عشق به زندگی در فطرت انسان نهفته است و هم عشق به خدا
✨
هر قرائتی از دین که بوی زندگی ندهد کنار گذاشته می شود و هر جهان بینی که خدا را حذف کند محکوم به فناست✨ بی شک هیچ قدرتی توان مقابله با فطرت جمعی انسان ها را ندارد ...
#اسلام_دین_فطرت #سیاست_راهبردی ✍علی امیری #نبض_قلم👈👈 @nabzqalam
هدایت شده از نبض قلم | علی امیری
🔴 نظریه «برخورد تمدن ها»ی ساموئل هانتینگتون و اسلام سیاسی
🔸پس از فروپاشى شوروى که به یک معنا هم شکست کمونیسم بود و هم شکست تئورىهاى غربى، دوران جنگ سرد به پایان رسید. تحلیلهایى که از وضعیت جدید ارائه مىشد، همگى از این نقطه آغاز مىگردید که فروپاشى شوروى به معنى پیروزى غرب است. از میان تحلیلهاى ارائهشده، دو نظریه توجه بیشترى را به خود معطوف کرد: یکى نظریه خوشبینانه فرانسیس فوکویاما بود که جهان آینده را نظامى تکقطبى و تحت سیطره لیبرال دموکراسى غرب مىدید و لیبرالیسم را پایان تاریخ اعلام کرد. و نظریه دوم به هانتینگتون تعلق داشت که واکنشی در مقابل نظریه «پایان تاریخ» فوکویاما بود. هانتینگتون معتقد بود دنیاى جدید به مرحلهاى نایل آمده که در آن نه کشورها و سیاستپردازان، بلکه #تمدنها و #فرهنگسازان نقشآفرینان اصلى خواهند بود.
🔹نظریهٔ برخورد تمدنها در سال ۱۹۹۲ ابتدا در یک سخنران مطرح و بعد هم در مقالهای در سال ۱۹۹۳ منتشر شد. هانتینگتون در سال ۱۹۹۶ تئوری خود را با انتشار کتابی به نام «برخورد تمدنها و دوباره سازی نظم جهانی» بسط داد.
وی در تئوری خود تمدنهای جهان را به قسمتهای مجزا تقسیم میکند که شامل ۹ حوزۀ تمدن غرب، تمدن اسلامی، ارتدوکسها، ژاپن، چین، آمریکای لاتین، آفریقا، تمدن بودایی و هندوئیسم میشود.
🔸 در این بین، هانتینگتون کانونهاى اصلى منازعات تمدنى را، میان تمدن #غرب و دو تمدن #کنفوسیوسى و #اسلامى به رهبری ایران می داند
🔹در مقابل این نظریه _ که #اسلام_هراسی و سیاست آمریکا در تقابل با اسلام سیاسی را هم تئوریزه می کرد_ محمد خاتمی رئیس جمهور وقت طرح «#گفتگوی_تمدنها» را در سازمان ملل از طرف ایران مطرح نمود که قدری پیامدهای منفی نظریه برخورد تمدن ها را در افکار عمومی غرب تعدیل کرد.
🔸دو نکته جالب این است که در دنیای غرب مباحث معناگرایانه و مذهبی از عرصه نظریات علمی کنار گذاشته شده بود اما با انقلاب اسلامی ایران و به هم ریختن محاسبات، مذهب و ایدئولوژی به صحنه فکری، تحلیلی و علمی بازگشت و حتی اندیشمندی مانند هانتینگتون آن را پایه نظریه خود و بلکه تعیین کننده آینده جهان قلمداد می کند.
نکته دوم توجه به رهبری تمدنی ایران در میان قرائت های مختلف اسلامی است.
✅ بنابراین اختلافات ما با غرب را نباید به سطح مسائل جزئی، حزبی و روبنایی تقلیل داد آنها انقلاب اسلامی را حامل یک تمدن پرفروغ و سابقه دار می دانند که رقیب اصلی موجودیت ظالمانه و ارباب رعیتی آنان است. نیم قرن است در این سطح علیه ما به میدان آمده اند و ملت ایران هم در این سطح ایستاده و رو به جلو حرکت می کند.
✍علی امیری
#نبض_قلم👈#عضوشوید
@nabzqalam
.
📍فرمانده واقعی کسی است که خود جلو برود و بگوید بیاید.
اگر رهبر معظم انقلاب حکم جهاد تبیین می دهد
📌خود جانباز جبهه جهاد تبیین است.
ترور در حین #جهاد_تبیین
۶ تیرماه ۱۳۶۰
سلامتی و طول عمر ایشان صلوات ...
#لبیک_یا_خامنه_ای
✍علی امیری
#نبض_قلم👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2975137964C3491870518