«نـفـیٖر نِــےْ» | مُحَـمَّد بُرْهـٰان
. أَنْ لَوْ حَاوَلْتُ وَ اجْتَهَدْتُ مَدَي الأَْعْصَارِ وَ الأَْحْقَابِ لَوْ عُمِّرْتُهَا أَنْ أُؤَد
.
إِلاَّ بِمَنِّكَ الْمُوجَبِ عَلَيَّ بِهِ شُكْرُكَ أَبَداً جَدِيداً وَ ثَنَاءً طَارِفاً عَتِيداً
جز با منتّت كه به سبب آن شكرت بر من واجب مي شود، شكري دايم و نو، و ثنايي تازه و فراهم.
#عرفه
.
لَوْ لاَ سَتْرُكَ إِيَّايَ لَكُنْتُ مِنَ الْمَفْضُوحِينَ
و اگر پرده پوشي ات بر من نبود، هرآينه من از رسواشدگان بودم...
#عرفه
.
ثُمَّ أَنَا يَا إِلَهِي اَلْمُعْتَرِفُ بِذُنُوبِي فَاغْفِرْهَا لِي
سپس من معبودا اعتراف كننده به گناهانم هستم، پس مرا بيامرز...
#عرفه
.
إِلَهِي! أَمَرْتَنِي فَعَصَيْتُكَ، وَ نَهَيْتَنِي فَارْتَكَبْتُ نَهْيَكَ، فَأَصْبَحْتُ لاَ ذَا بَرَاءَهٍ لِي فَأَعْتَذِرَ و لا ذا قوّه فَانتَصرَ...
و خداي من! فرمان دادي فرمانت نخواندم؛ نهيم نمودي، مرتكب نهيت شدم؛ اكنون چنانم كه نه دارنده زمينه برائتم تا عذرخواهي كنم، و نه داراي قدرتم، تا ياري ستانم...
#عرفه
.
إِلَهِي! أَنَا الْفَقِيرُ فِي غِنَايَ فَكَيْفَ لاَ أَكُونُ فَقِيراً فِي فَقْرِي...
خدايا! در عين توانگري تهيدستم، پس چگونه در تهيدستي تهيدست نباشم؟!
#عرفه
.
إِلَهِي! عَلِمْتُ بِاخْتِلاَفِ اﻵْثَارِ وَ تَنَقُّلاَتِ الأَْطْوَارِ أَنَّ مُرَادَكَ مِنِّي أَنْ تَتَعَرَّفَ إلَيَّ فِي كُلِّ شَيْ ءٍ حَتَّي لاَ أَجْهَلَكَ فِي شَيْ ءٍ
خدايا! از اختلاف آثار، و تغييرات احوال دانستم كه خواسته ات از من اين است كه خود را در هرچيز به من بشناساني تا در هيچ چيز نسبت به تو جاهل نباشم.
#عرفه
.
إِلَهِي! كَيْفَ أَعْزِمُ وَ أَنْتَ الْقَاهِرُ وَ كَيْفَ لاَ أَعْزِمُ وَ أَنْتَ اﻵْمِرُ
خدايا! چگونه تصميم بگيرم و حال آنكه تو چيره اي؛ و چگونه تصميم نگيرم درحالي كه تودستوردهنده اي؟!
#عرفه
.
كَيْفَ يُسْتَدَلُّ عَلَيْكَ بِمَا هُوَ فِي وُجُودِهِ مُفْتَقِرٌ إلَيْكَ
چگونه بر وجود تو استدلال شود، به موجودي كه در وجودش نيازمند به توست؟!
#عرفه
.
أَ يَكُونُ لِغَيْرِكَ مِنَ الظُّهُورِ مَا لَيْسَ لَكَ حَتَّي يَكُونَ هُوَ الْمُظْهِرَ لَكَ
آيا براي غير تو ظهوري هست كه براي تو نيست، تا آن غير وسيله ظهور تو باشد؟!!
#عرفه
هدایت شده از وحید یامین پور
🔺️تا بوی امکان تفرقه به مشامشان رسید ذات خرابشان را افشا کردند.
#جلیلی
#قالیباف
#انتخابات
➕️ @yaminpour
چوب و چماق در انتخابات 76
(برشی از کتاب منتشرنشدهی زندگی و زمانهی سیدمحمد خاتمی؛ جعفر شیرعلینیا، انتشارات سایان)
فشار انتخابات زیاد بود اما خاتمی برخلاف گذشته کمتر عصبانی میشد. هادی خانیکی برایم تعریف کرد که روزی در میانهی تبلیغات انتخاباتی به خاتمی گفته: «برخوردهایتان تغییر کرده است و کمتر عصبانی میشوید.» خاتمی هم به شوخی پاسخ داده: «از بس امثال اللهکرم و اینها را دیدم، شماها برایم قابل تحمل شدید.»
در انتخابات ۷۶ نیروهای معروف به انصار حزبالله و افرادی مانند اللهکرم با همراهی مداح تهرانی، منصور ارضی، حضوری پررنگ علیه جریان خاتمی داشتند که بیشتر به نفع خاتمی تمام شد. در اردیبهشت ماه موج حمایت از خاتمی، نه هفتهبههفته، که روزبهروز وسیعتر میشد و برخوردهای نیروهایی که به عنوان بسیجی و حزباللهی شناخته میشدند با جریان خاتمی رنگ و بوی خشنتری به خود میگرفت.
در مصاحبه با شخصیتهای سیاسی فعال در جریان خاتمی، آنها هنوز هم بسیاری از خشونتها را با جزئیات به خاطر دارند. عبدالله نوری در مصاحبهمان میگوید وقتی به شهرهای مختلف میرفتند، استقبال برایشان بسیار عجیب بود و از آن عجیبتر برخوردهای خشن مخالفان؛ «یک اقلیت عجیبی در مقابل اکثریت.»
خانیکی به یاد دارد که پیش از سخنرانی خاتمی در یکی از شهرها به دستور رئیس دانشگاه، جلوی سالنی که خاتمی بنا بود در آن سخنرانی کند، آجر خالی کرده بودند یا جلساتی را روایت میکند که به یکباره جمعیتی به آن هجوم میآوردند و کار حتی به گرفتن بلندگو از دست خاتمی میرسید.
همان روزها ویژهنامهی انتخاباتی نشریهی شلمچه، متعلق به مسعود دهنمکی از موسسین گروه انصار حزبالله، در تیراژی وسیع منتشر شد. در این ویژهنامه نظرات تعدادی از سران گروه انصار حزبالله از قبيل حسین اللهکرم، منصور ارضی، محمود ژولیده، حسین سازور، ابوالمعالی و دیگران، دربارهی کاندیداها منعکس شده بود. یکی از آنان گفته بود: «ما ممكن است نگوییم به چه کسی رأی بدهید، ولی قطعا میگوییم به چه کسی رأی ندهید.» به همین علت گفته میشد این ویژهنامهی انتخاباتی، به «فحشنامهای ویژه» عليه سیدمحمد خاتمی تبدیل شده است. در ادامه، بخشهایی از سخنان سران گروه انصار حزبالله که در این ویژهنامه منتشر شده بود، آمده است؛
- «رئيسجمهور آینده اگر شیعهی تنوری و فدایی ولایت نباشد، مسلما به سرنوشت بنیصدر دچار میشود.»
- «سؤال من این است که آیا واقعا آقای خاتمی در حوزهی علمیه بزرگ شدهاند؟ بسیار بعید است، اینها اهل حوزه نیستند و اهلیت حوزه ندارند.»
- «دعا کنند و از خدا بخواهند که رئیسجمهور نشوند. زیرا حزبالله روز خوشی برای آنها باقی نخواهد گذاشت.»
- «ما باید تابع محض ولايت باشیم. سرسپرده یعنی شیعهی تنوری. هرچه ولی فقیه میگوید درست است و دیگران برای خودشان حرف میزنند. حرف همهی بسیجیها و رزمندهها این است که [رئیسجمهور آینده] در مقابل رهبر باید سرش پایین باشد و بیخود میکند کسی بگوید رهبر یک نفر است و من هم یک نفر.»
اما مطالب مهم دیگری نیز در نشریه منتشر شده بود و آنها پیشبینی کرده بودند که گروههای حامی آقای خاتمی، طرح سه مرحلهای برای مقابله با ولایت فقیه دارند؛
« ١- اولین دستور کار این دستهها محدود کردن ولی فقیه در چارچوب قانون و تحت شعار عوامفریبانهی رأی اکثریت است.
۲- دومین گام این گروه در صورت عدم توفیق در گام نخست، ایجاد دکان در مقابل مقام عظمای ولایت است.
٣- اینان اگر در اولین و دومین گام موفق به حذف ولی فقیه و براندازی نظام و جایگزینی شخص مورد نظرشان نشدند، به راهحل دیگری روی خواهند آورد و آن به شهادت رسانیدن مقام عظمای ولایت است.»
در همین ایام، عدهای نیز در برابر این دست سخنان موضع گرفتند. موسوی خوئینیها روز ۱۷ اردیبهشت در شیراز گفت: «کجای حکومت ولی فقیه متزلزل است که عدهای نادان آن را محکم کنند؟»
اگرچه در ویژهنامهی انتخاباتی حزبالله، از کاندیدای مورد حمایت انصار حزبالله نامی به صراحت برده نشده بود، اما در متنی که دربارهی خصلتهای رئیسجمهور آینده نوشته بودند، گرایشهای سیاسی خود را چنین معرفی کرده بود: «حزباللهی عملش «راست» است. ظواهر و باطن زندگیش «راست» است. جناحش «راست» است. پس بیایید همه «راست» باشیم. راست بمانیم و راست بمیریم...»
https://t.me/jafarshiralinia
هدایت شده از جدال سیاسی
11.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥فواد ایزدی و ظریف امروز دوباره مقابل هم قرار گرفتند؛ اینبار ظریف در قامت همراهی با پزشکیان و فواد ایزدی در قامت کارشناس میز سیاست خارجه انتخابات
▪️مرداد ۹۴ بود که شورای راهبردی روابط خارجی میزبان اساتید علوم سیاسی، روابط بینالملل و حقوق بینالملل برای بررسی آینده توافق هستهای بود. در این نشست آکادمیک که اعضای تیم مذاکرهکننده هستهای محمدجواد ظریف، عباس عراقچی و مجید تختروانچی نیز برای پاسخگویی به سوالات حضور داشتند، برخی اساتید دانشگاه نگرانیهای خود را درباره آینده توافق مطرح کردند؛ نگرانیهایی که تحت عناوین خروج آمریکا از برجام، کاهش قدرت بازدارندگی ایران و احیای مجدد تحریمها با توجه به تعلیق تحریمها مطرح شد. پاسخهای مطمئن تیم مذاکرهکننده اما جای هیچ نگرانیای در آن روز باقی نمیگذاشت.
▪️حالا امروز بازخوانی این ویدئو خالی از لطف نیست
⚫️ @jedal_siasi | جدال سیاسی