هدایت شده از در جستجوی تحول
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻عقلانیت دکتر سعید جلیلی👌
🔺 جزئیات جلسه دونفره ساعتی قبل جلیلی و پزشکیان
ساعاتی پیش با دکتر پزشکیان جلسه داشتم و به ایشان گفتم ما وظیفه خود میدانیم که در مسیر انقلاب، مسیر کشور و قوای سه گانه از جمله دولت و رئیس جمهور محترم منتخب در این کمک کنیم و این وظیفه ما است.
اگر جایی دیدیم که خطایی اتفاق می افتد در جایگاه خودمان مسئول هستیم کمک کنیم تا آن خطا اصلاح شود. نباید سکوت کنیم و بگوییم رقیب ما بوده است.
https://eitaa.com/joinchat/2221801494C1d4962207c
هدایت شده از رهگذر
شب
شب طنین سرد پایانی ز غم لبریز بود
بخت ما بود ار نه شب را صوت خوشتر نیز بود
خیره ماندم ساعت بی رحم را، بر قلب من
لحظه لحظه ضربه میزد، نیزه هایش تیز بود
عمر خود را دیدم انگاری که یک ربعش کم است
رفت عمرم گرد آن میزی که مرگم نیز بود
#عین_صاد
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻آغاز دوبارهی دورهی افول ایران
🖊مهدی جمشیدی
۱. ما در دههی نود و به واسطهی دولت حسن روحانی، یک «برههی انحطاطی» را پشت سر گذاشتیم و میرفت که با گشایشهای رئیسی، وارد مقطع تاریخی جدیدی بشویم. بهواقع، یک دورهی جدید در حال شکلگیری بود و قدرت ایران، احیا و بازسازی شده بود و گرهها نیز در مسیر گشودن. با شهادت رئیسی و اینک، قدرتیابی پزشکیان، باید به صراحت گفت که دوباره به آن «گذشتهی سیاه» بازگشتهایم و دولت روحانی، بازتولید شده است. پزشکیان، هیچ فکر و نظر و ایدهای در دست ندارد، جز همانها که روحانی در طول هشت سال، همهی آنها را تجربه کرد. ما به گذشته بازگشتیم. باید باور کنیم که دورهی انحطاط تاریخی، آغاز شده است. پزشکیان، ایران را در «تعلیق» و «سرگردانی»، غوطهور خواهد کرد و نارضایتیهای اجتماعی، اوج خواهد گرفت. چهبسا حادثههای سالهای ۹۶ و ۹۸، دوباره تکرار شوند و بحران از پی بحران، گریبان ایران را بگیرد. روزهای بسیار تلخ و گزندهای در پیش است. ظرفیتها و فتوحاتی که در این مدت کوتاه سه ساله به دست آمدهاند، از دست خواهند رفت و بر حجم تضادها و کشمکشها و گسستها، افزوده خواهد شد. باید به حال ایران و قدرت تمدنیاش خون گریست که کسی همچون پزشکیان، بر کرسی ریاست جمهوریاش بنشیند. اندوختههای دولت پویای رئیسی، همچون پیکر او، خواهند سوخت و دردها و رنجها، دوباره متولد خواهند شد. ریاست شخصیت کارنابلد و متلاطم و فاقداندیشهای همچون پزشکیان، در ذات خودش، به معنی افتادن در ورطهی «بحران ملی» است.
۲. در دورهی انتخابات، حقایق آشکار شدند و بهروشنی، دو نوع نگاه در کنار یکدیگر قرار گرفتند و رقابت کردند. انتظار میرفت که جامعهی ایران، به حدی از «بلوغ فکری» و «رشد سیاسی» دست یافته باشد که انحطاط و تعالی را از یکدیگر بازشناسد و طعم تلخ آزموده را دوباره و چندباره، نچشد؛ ولی بیش از هفده میلیون نفر، اینچنین انتخاب کردند. خامی و ندانمکاری خویش را عیان کردند و نشان دادند که از نظر توان فهم و تحلیل سیاسی، در مرحلهی پیشاانتخاب قرار دارند. هیچ توجیهی وجود ندارد که یک نسخهی شکستخورده و بسیار پرهزینه، دوباره به ایران تحمیل بشود و مسیر غلط، تکرار گردد، جز اینکه جامعه، حتی «حافظهی تاریخی کوتاهمدت» نیز ندارد و عبرت نمیاندوزد. جامعهی نابالغ و کودکصفت که گرفتار تلاطمها و تذبذبهاست و یک مسیر را تا پایان طی نمیکند و از آنچه که بر او گذشته، درس نمیگیرد، رشد و پیشرفت نخواهد کرد و همچنان، سرگرم تکرار خطاهای تاریخی خویش است. این هفده میلیون نفر، ایرانی را که «نزدیک قله» بود بر «لبهی پرتگاه» نشاندند و هزینهی گزاف نادانی سیاسی خویش را بر بخش دیگر جامعه، تحمیل کردند. فقط نادان میتواند به نادان دیگر، رأی بدهد. تأمل کنید: یک جمع هفده میلیونی، از کسیکه به صراحت میگوید «نمیدانم»، توقع «تدبیر در سطح ملی» را دارند! روشن است که مردمسالاری، به سقوط و سفاهت کشیده شده که به این «بازی جاهلانه» تقلیل یافته است. این نوع مردمسالاری، عرصهی قدرتگیری قماربازان سیاسی است و شایستهی کودکصفتان بیبهره از تعقل.
۳. تأسفبارتر اینکه، این هفده میلیون نفر، اغلب همان کسانی هستند که هیچگاه، مسئولیت انتخابهای غلط خویش را نمیپذیرند و بهجای خویش، ساختار را متهم میشمارند. ساختار و بخشی از جامعه، هزینهی انتخابهای سیاسی اینان را میپردازد و از چالهای به چالهای دیگر میافتد، اما اینان در مواجهه با ناکارآمدیها و بحرانها، به سراغ «نقد ساختار» میروند و نه «ملامت خویش». به این ترتیب، در عین اینکه «انتخاب» میکنند، اما «مسئولیت» نمیپذیرند و با فرافکنی، به انتقاد و نفی رو میآورند. ما در این «چرخهی باطل» گرفتار شدیم که کسانی، انتخابهای نادرست خود را بر کرسی قدرت مینشانند، اما از ساختار، توقع پاسخگویی دارند. این خصوصیت جامعهی نابالغ است که میگریزد و با خودش و انتخابهایش روبرو نمیشود. جامعهای که در ناآگاهی و ندانمکاری، غوطهور است، ثبات و قرار ندارد و به تداوم تاریخیاش نمیاندیشد و در طرف درست تاریخ، نمیایستد. بعید نمیدانم که با این حجم از خطاکاری و ندانمکاری، ورق تقدیر تاریخی برگردد و بهجای ایران، فیالمثل، یمن در مرکز چرخش تمدنی بنشیند و ایران به حاشیه برود. ما فرصتهای تاریخی بسیاری را سوزاندیم و قدردان نعمت عظیم انقلاب، نبودیم. این «کفران نعمت»، عقوبتهایی داشته و پس از این هم خواهد داشت. نخستین نقطهی اصابت این عقوبتهای جمعی، زندگی روزمرهی ما خواهد بود. این انتخاب غلط، جان معیشت ما را خواهد گرفت. روزهای بسیار سخت و دشواری در پیش است و صدالبته، لیاقت ما بیش از این نیست. استحقاق ما، پزشکیان است نه رئیسی که خدا، او را از ما گرفت. دلم برای «میراث رئیسی» میسوزد که به دست پزشکیان خواهد سوخت.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
🔰 حسین،
مرز فاصل حقیقت و دروغ و دیوار جداکننده ی جلاد و شهید است، در نظامی که هم شهید و هم جلاد، یک کتاب دارند و یک پیامبر و یک دین.
دکتر شریعتی
@NafirNey
-.mp3
778.8K
🔰 گاهی دل، از غم مالامال میشود...
#کلام_حکیم
هدایت شده از نوشتنی جات
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠داستانک «دروغ مصلحتی»
📖از کتاب مجموعه داستانک های عاشورایی ده
به کوشش باشگاه ادبی بانوی فرهنگ
🖋️نویسنده: امیرعباس شاهسواری
🎙️خوانش: سیده فرشته حسینی، شاعر
با ما همراه باشید 🪻
https://ble.ir/banooyefarhang_info
هدایت شده از فقه الخمینی
🔰 #محرم
... يَا مَوْلاَيَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ أَنَا ضَيْفُ اللَّهِ وَ ضَيْفُكَ وَ جَارُ اللَّهِ وَ جَارُكَ وَ لِكُلِّ ضَيْفٍ وَ جَارٍ قِرًى وَ قِرَايَ فِي هَذَا الْوَقْتِ أَنْ تَسْأَلَ اللَّهَ سُبْحَانَهُ وَ تَعَالَى أَنْ يَرْزُقَنِي فَكَاكَ رَقَبَتِي مِنَ النَّارِ، إِنَّهُ سَمِيعُ الدُّعَاءِ قَرِيبٌ مُجِيبٌ.
فقرهٔ اخیر اين زیارت نشان میدهد که امام حسین در کربلا برای اصحاب خود مهمانی بزرگی را ترتیب داده بود؛ اما این مهمانی تنها محدود به دشت کربلا و روز عاشورا نیست؛ بلکه هنوز نیز پس از ١٤٠٠ سال، این مهمانی در ایام ماه محرم برقرار است.
بنابراین ما باید ببینیم که آیا پس از یک دهه عزاداری برای آن حضرت، احساس ضیافت الهی در درون خود داریم یا نه؟ آیا توانستهایم خود را در این مهمانی شریک کنیم یا با آن بیگانهایم؟
📚 پیوند معرفتی با سیدالشهداء
📌 جرعهٔ هشتم از "جرعهای از دریا"
✍ #آیتالله_عبدالکریم_فرحانی
🏷 لینک خرید کتاب:
B2n.ir/t10553
•┈┈┈┈•✧؛❁؛✧•┈┈┈┈•
🔹 مکتب #فقه_الخمینی
🔹 مدرسه فقهی امیرالمومنین(ع)
🌐 روبیکا | سروش | تلگرام
🌐 آپارات | يوتیوب | اینستاگرام
🌐 ویراستی | ایکس(تویيتر)
🆔 https://eitaa.com/joinchat/177668129C49b6aa1de4
﷽
🔰سرمایه عظیم
▫️برشی از جزوه "حُبّ کَم ممنوع!"
✍🏻حجتالاسلام ایمان عادلی
┄┄┅••┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄••┅┄┄
*یکم
...باید به کرامت حضرت ایمان کامل داشته باشیم که این ایمان، از بزرگترین سرمایه ها و دارایی های ماست.
من خودم زمانی به این سرمایه پی بردم که مربّیمان در مسجد جواد الأئمّه این نکته را به ما متذکّر شد. روزی همۀ متربّیان را جمع کرد و گفت میخواهم معاملهای با شما بکنم؛ میخواهم چیزی را از شما بگیرم و به جای آن تمام دنیا را به شما بدهم ولی میدانم که قبول نخواهید کرد!
برای خود ما جذّاب شد که این چه چیزیست که حاضر نخواهیم شد آنرا به تمام عالم بدهیم؟!
مربّیمان گفت: «از شما میخواهم که این دهه محرّم برای امام حسین(ع) گریه و عزاداری نکنید. نه کلّ سال؛ فقط همین دهه».
حدود 30 الی40 نوجوان 14-15 ساله بودیم و همه بالاتّفاق گفتیم: «نه! مگر میشود برای امام حسین، آنهم در دهه محرّم گریه نکرد؟ مگر میشود در روضه ها شرکت نکرد؟ مگر میشود از حسین(ع) دست کشید؟».
آنجا بود که بینی و بین الله فهمیدم که حاضر نیستم گریه برای امام حسین(ع) با هیچ چیز دیگری عوض کنم و چه سرمایهای از این بزرگتر؟
┄┄┅••=✧؛❁؛✧=••┅┄┄
#کربلا
#روضه
#اباعبدالله
#حُبّ_کَم_ممنوع
@NafirNey
هدایت شده از جدال سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥سعید حجاریان تئوریسین اصلاحات شکل دادن نظر مردم برای ما از شکل دادن خمیر بازی کودکان ساده تر است
⚫️ @jedal_siasi | جدال سیاسی
هدایت شده از جدال سیاسی
38.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنی با کسانی که به آقای جلیلی رأی دادند
⚫️ @jedal_siasi | جدال سیاسی
14.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 نویسندهای که رهبر انقلاب مدیون او بود
🔻رهبر انقلاب در سفری که سال ۱۳۸۶ به استان یزد داشتند در حضور مهدی آذریزدی نویسنده کودک و نوجوان فرمودند: «خودم را از جهت رسیدگی به فرزندانم بخشی مدیون این مرد و کتابهای این مرد میدانمِ قصههای خوب برای بچههای خوب.»
🔹این نویسنده اهل محله خرمشاه یزد بود که از او به عنوان پرتیراژترین نویسنده تاریخ ادبیات کودک و نوجوان ایران یاد میشود. او بیش از ۲۰ عنوان کتاب برای بچهها نوشته است.
🔹سال ۱۳۹۱ شورای عالی انقلاب فرهنگی، بنابر پیشنهاد شورای فرهنگ عمومی ۱۸ تیر، مقارن با روز درگذشت مهدی آذریزدی را به عنوان روز رسمی ادبیات کودک و نوجوان در کشور انتخاب کرد و این روز از سال ۱۳۹۲ در تقویم رسمی کشور به عنوان «روز ادبیات کودک و نوجوان» ثبت شد.
🔹آذریزدی در سال ۱۳۴۳ به خاطر نگارش کتاب «قصههای خوب برای بچههای خوب» از سوی «سازمان جهانی یونسکو» موفق به دریافت جایزه شد. کتابهای وی از طرف «شورای کتاب کودک» نیز کتاب برگزیده سال شدهاند.
🔹دی ماه سال گذشته، خانه ادبیات کودک و نوجوان ایران، با عنوان «سرای آذریزدی» در خانه مهدی آذریزدی، پدر ادبیات کودک و نوجوان ایران افتتاح شد.
🔹همچنین اسفندماه سال ۱۴۰۱ مقبره مهدی آذریزدی، پیرقصهگوی ایران بالاخره پس از ۱۳ سال انتظار اهالی فرهنگ و هنر در حسینیه خرمشاد یزد ساخته شد.
🔹این نویسنده خاطرهانگیز ۱۸ تیرماه سال ۸۸ در ۸۸ سالگی دار فانی را وداع گفت و در حسینیه خرمشاه یزد به خاک سپرده شد.
هدایت شده از فقه الخمینی
فروا الی الحسین شیخ احمد.mp3
1.48M
🔰#محرم
🔸 فرّوا إلي الحسین...
🎙#استاد_احمد_فرحانی
•┈┈┈┈•✧؛❁؛✧•┈┈┈┈•
🔹 مکتب #فقه_الخمینی
🔹 مدرسه فقهی امیرالمومنین(ع)
🌐 روبیکا | سروش | تلگرام
🌐 آپارات | يوتیوب | اینستاگرام
🌐 ویراستی | ایکس(تویيتر)
🆔 https://eitaa.com/joinchat/177668129C49b6aa1de4