❗️حافظه حتی در تفسیر موقعیتهای جدید نیز به کمک ما میآید!
سلول های #حافظه و تفسیر موقعیت های جدید:
✔️تصور کنید که با دوست خود در یک رستوران جدید قرار دارید و ممکن است شما غذاهای جدیدی را امتحان کنید و در محیطی جدید قرار خواهید گرفت که قبلا تابحال در آن نبوده اید اما در چنین شرایطی مغز شما میداند که تجربه های مشابه ای نسبت به قبل خواهید داشت مثل دیدن لیست غذاها، سفارش غذا و دسر.
✔️محققان علوم اعصاب دانشگاه MIT جمعیتی از سلولها که هر کدام از این قطعات مشخصی از یک خاطره کلی را در مغز کد گذاری میکنند یافتند.
✔️این قطعات مربوط به خاطره ها که در هیپوکامپ مغز ذخیره شدهاند، هر زمان که نوع مشخصی از تجربه ای اتفاق میافتد فعال میشوند و با کدهای نورونی ای که جزئیات خاطره ای از مکانی خاص را ذخیره میکنند تفاوت دارند.
✔️دانشمندان معتقد اند که این نوع از "کدهای مرتبط با اتفاقات"، که در پژوهش های انجام گرفته بر روی موش ها کشف شده اند، ممکن است به مغز برای تفسیر شرایط جدیدی کمک کنند که فرد در آن قرار میگیرد و اطلاعات جدیدی را با استفاده از همان سلولها یاد بگیرند تا تجربیات جدید را توصیف کنند.
✔️طبق گفته دانشمندان محلی از هیپوکامپ مغز در موش ها سلولهایی دارد که به آنها سلولهای مرتبط با مکان گفته میشود و این سلولها خاطرات مربوط به مکان ها را در خود ذخیره میکنند و هنگامی که موش در آن مکان ها قرار میگیرند یا در مورد آن مکان رویا میبینند این سلولها فعال میشوند.
✔️دانشمندان میخواهند بدانند که آیا هیپوکامپ سایر عناصر انتزاعی یک خاطره را ذخیره میکند یا نه.
✔️نتایج آزمایشات آنها نشان داد که در حقیقت هر زمان که شما شام میخورید، سلولهای حافظه مشابه ای فعال میشوند، صرفنظر از اینکه کجا یا چی غذایی میخورید.
✔️دانشمندان این نظریه را عنوان کردند که هیپوکامپ شامل دو کد مشترک و مستقل قابل دستکاری است.
✔️یکی از آنها تغییرات در مکان، زمان و ورودی های حسگرها را کد گذاری میکند و دیگری تجربه کلی را به قطعات کوچکتری از آن تجربه مثل پیش غذا و دسر تنظیم می کند.
✔️دانشمندان این پژوهش معتقد هستند که که هر دو این کدهای موجود در هیپوکامپ مفید و مهم هستند.
✔️اگر ما میخواهیم که خاطره ای را با تمام جزئیات آن تجربه و لحظه به لحظه تغییرات اتفاق افتاده را به خاطر آوریم، پس بررسی مداوم آن تجربه موثر خواهد بود. اما وقتی ما یک تجربه طولانی داریم، اگر آن را به قطعات کوچک کوچک تبدیل کنیم، کوچک کردن این تغییرات مداوم و طولانی موثر تر خواهد بود.
✔️به گفته دانشمندان شبکه سلولهای کدکننده تجربیات به قطعات کوچک تر میتواند برای نوعی یادگیری که به آن " یادگیری انتقالی" میگویند، مفید باشد.
✔️ این نوع یادگیری به شما این اجازه را میدهد که اطلاعاتی را که در حال حاضر دارید برای تفسیر تجربیات جدید و یادگیری چیزهای جدید به کار بگیرید.
📌پ.ن: محتوای ارائه شده مورد تأیید یا رد کانال اقتصاد و رسانه نمیباشد.
eitaa.com/economy_and_media
📍آیا همه انواع کارمندی بد است؟
➖ سید مهدی سیدی
تا گفته میشود «کارمند نباش!» و یا «مراقب باش در دام کارمندی گرفتار نشوی!» بلافاصله دو پاسخ (شاید هم توجیه) در ذهن رژه میرود:
1️⃣ خوب اگر هیچکس کارمند نباشد چه کسی کارهای دولتی را انجام دهد؟
2️⃣ نفست از جای گرم بلند میشود؛ برای بعضیها هیچ چارهای نیست جز آنکه کارمند باشند!
قبول دارم توصیه «کارمند نبودن» قدری مبهم و برای بعضی غیرقابل اجرا است؛ اما این توصیه، مغز مهمی دارد که باید روشن شود!
🔺منظور از کارمندی چیست؟
کارمندی یعنی گرفتار شدن در دور تکرار و تسلسل اداری بدون تغییر؛ انجام کارهای بدون فکر که از یک روبات هم برمیآید؛ حقوق ثابت و بدون کموزیاد؛ تقلا برای اضافهکار به هر بهانه و بها؛ شانس ضعیف برای بالا آمدن و ارتقاء شغلی؛ آلوده شدن به فضای تنبلی و کمکاری؛ نیاز نداشتن به آموزشهای هرروزه و قناعت به آموزشهای ابتدای شغل؛ مؤثر نبودن نظارت و اعتراضهای اربابرجوع؛ تلاش حداکثری تا لحظه استخدام و پسازآن پایین کشیدن فتیله دغدغهمندی؛ لحظهشماری برای رسیدن به سن بازنشستگی؛ مجاز نبودن برای هیچگونه ابتکار و خلاقیت؛ گنجشکروزی بودن و مسدود بودن رشد اقتصادی؛ کوتوله شدن در حد انتظارات رئیس بالادست؛ ریگ ته جوی بودن و متحول نشدن در ادوار مختلف سیاستی؛ محافظهکار بودن و مصلحتاندیشی عافیتطلبانه؛ فرار از تغییر و مقاومت در برابر اصلاح.
با این توصیفات روشن میشود فارغ از کلیشههای رایج در ادبیات اداری و مدیریتی، منظور از کارمند بودن چیست. حال با این اوصاف در هر رتبه و جایگاه و شغلی که هستید، با خود بیندیشید چه تصمیم مهمی باید بگیرید تا از این مخاطرات ایمن باشید!
🔻نقدنامه را دنبال کنید:
@naghdname_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 جلوههای ویژه
🔸 تأثیر تکنولوژی بر سینما را قبل و بعد از اضافه کردن جلوههای ویژه ببینید.
♻️آدرس کانال
🆔eitaa.com/economy_and_media
🔴دعوتفقرابهصبرسخناسلامنیست!
اگر در جامعه اى، كسانى #فقرا را به صبر دعوت كردند،
كه ميدان را براى يغماگرى يغماگران باز بگذارد
و بگویند صبور باش تا خدا در آخرت به تو عوض دهد!
اين سخن، سخن اسلام نيست...
📖 کتاب بانكدارى، ربا و
قوانينمالىاسلام : ص۸۶
#شهید_بهشتی
🔻نقدنامه را دنبال کنید:
@naghdname_ir
💠شبکه های اجتماعی، قاتل جوانان
🔸در آمریکا میزان خودکشی بین افراد 10 تا 24 ساله از سال 2007 تاکنون بیش از 60 درصد افزایش یافته است.
🔹کارشناسان دلیل شدت یافتن خودکشی در جوانان را استفاده از شبکه های اجتماعی نظیر اینستاگرام دانستند.
🔸.... استاد دانشگاه پیتسبورگ هم گفته است، نوجوانانی که بیش از 2 ساعت در روز از شبکه های اجتماعی استفاده می کنند، پیامد هایی از جمله ضعف سلامت روانی، افسردگی، خودکشی و افت تحصیلی را در پیش دارند.
♻️آدرس کانال
🆔eitaa.com/economy_and_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❇️ چرا دچار همهچیزدانی رسانهای میشویم؟
🔹حضور مداوم و مستمر در شبکههای اجتماعی و عضویت در کانالها و گروههای متعدد فضای مجازی باعث میشود ما به پرخوری در فضای رسانهای دچار شویم.
🔹ورود بیش ازحد اطلاعات به ذهن علاوه بر اینکه ما را دچار سردرگمی میکند باعث میشود دچار آفتی به نام همهچیزدانی رسانهای شویم.
🔹 اگر میخواهید درباره همهچیزدانی رسانهای بیشتر بدانید،این ویدیو را تماشاکنید.
🔻نقدنامه را دنبال کنید:
@naghdname_ir
📚 انتشار مجدد کتاب «قانون، قانونگذاری و آزادی»، اثر فردریش فون هایک
🌀 ترجمه مهشید معیری و موسی غنینژاد
این کتاب اثــر جـــاودانۀ فردریش فـون هـایک است. او در این کتاب کوشیده است تا ضمن ارائه گزارشی موجز و منسجم از اصول اندیشه آزادیخواهی، معضلات مهم جوامع مدرن را برشمرده و برای برخی از آنها راهحلهایی را ارائه کند. طبق نظر مولف، آزادی در جوامع مدرن در سایه شکل گرفتن مالکیت فردی و گسترش مبادلات آزادانه میان انسانها یعنی نظم بازار امکان پذیر شده است. اما آزادی و نظم بازار دو روی یک سکهاند و یکی بدون دیگری قابل تصور نیست. پیام اصلی هایک در این کتاب، دعوت به اخلاق و سنتهای مقوم آزادی است. به اعتقاد هایک، پیشرفتهای بشری در همه زمینههای مادی و معنوی از آزادی اندیشه و انتخاب فردی ناشی شده است.
دوره سه جلدی این کتاب با ویرایش جدید، بهتازگی توسط انتشارات دنیای اقتصاد منتشر شده است.
♻️آدرس کانال
🆔eitaa.com/economy_and_media
✔️یک مطالعه تصویربرداری عصبی جدید بررسی می کند که چگونه روان درمانی برای افراد مبتلا به PTSD نواحی مغزی مسئول ایجاد واکنش های احساسی به تهدیدات مورد استفاده را تغییر می دهد.
✔️روان درمانی متمرکز بر تروما بهترین درمان موجود برای اختلال استرس پس از سانحه (PTSD) در نظر گرفته می شود.
👨💼گرگ فونزو، استادیار گروه روانپزشکی و علوم رفتاری در دانشکده پزشکی در دانشگاه تگزاس در آستین و نویسنده اصلی این مطالعه می گوید:
ما می دانیم که روان درمانی مثمر ثمر است. اما اطلاعات زیادی برای توضیح نحوه عملکرد و نحوه تغییر مغز در طی این فرآیند نداریم. این همان چیزی است که ما به دنبال یافتن آن بودیم.
🔸روان درمانی متمرکز بر تروما
✔️اختلال استرس پس از سانحه ممکن است در افرادی رخ دهد که یک حادثه آسیب زا را تجربه کرده یا شاهد آن بوده اند. علائم می تواند شامل فلش بک، کابوس و اضطراب شدید و همچنین افکار غیرقابل کنترل در مورد این رویداد باشد.
✔️روان درمانی متمرکز بر تروما روشی است که با استفاده از تکنیک هایی مانند قرار گرفتن در معرض in vivo ، که شامل مواجهه مستقیم با یک شیء، موقعیت یا فعالیتی در زندگی واقعی می شود، و قرار گرفتن در معرض خیالی ، که شامل مواجهه با حافظه ضربه می شود به افراد کمک می کند تا از یک حادثه آسیب زا رهایی یابند. به به عنوان مثال ، فردی که از ازدحام جمعیت می ترسد، ممکن است بارها در معرض تجمعات بزرگ قرار گیرد.
doi.org/10.1016/j.biopsych.2020.11.021
پ.ن: انتشار صرفاً به جهت اطلاع محققان و پژوهشگران.
♻️آدرس کانال
🆔eitaa.com/economy_and_media
🔺میخواهم زنم شبیه بلاگرها باشه!
🔹«مقایسه» زندگی واقعی با آنچه که در صفحات اینستاگرام وجود دارد یکی از چالشهای جدی میان زن و شوهرهای جوان است که متاسفانه موجب سردشدن روابطشان و در برخی موارد طلاق هم میشود!
🔹«زندگی اسلایسی» اصطلاحیست که برخی از کارشناسان فضای مجازی درباره زندگیهای خوش رنگ و لعاب اینستاگرامی به کار میبرند تا نشان دهند عکسهای اینستاگرامی از زندگی شخصی افراد تنها بخش کوچکی از زندگیشان است و شاید آنقدر کوچک در مقایسه با زندگی واقعیشان به نظر نرسد. اما انتشار این عکسها در پلتفرم اینستاگرام زندگیشان را طور دیگری جا میزند!
🔸در اینجا بخوانید👇🏻
akhr.ir/8334473
♻️آدرس کانال
🆔eitaa.com/economy_and_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روستایی در اطراف طالقان که مردمش به سبک صد سال پیش زندگی می کنند
♻️آدرس کانال
🆔eitaa.com/eco_mediaa
هدایت شده از رادیو فکرت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ نماد روشنفکری واداده
🎙دکتر موسی حقانی؛ استاد دانشگاه و رئیس مؤسسه ی مطالعات تاریخ معاصر
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#روشنفکری
#تقیزاده
#میرزا_ملکم_خان
#غرب_زدگی
♻️آدرس کانال
🆔https://eitaa.com/Roshanye_Vagheeyat
📌اگر از خودتان بدتان میآید اینستاگرام را کنار بگذارید
تحقیق فیس بوک نشان می دهد محتوایی که سلبریتی ها در اینستاگرام منتشر می کنند به ایجاد احساس منفی در فالوئرهایشان منجر می شود.
به طور دقیقتر محققان فیس بوک متوجه شدند هرچه کاربر محتوایی که سلبریتی ها در این شبکه به اشتراک میگذارند، بیشتر تماشا کند، با احساس منفی بیشتری در نتیجه مقایسه اجتماعی روبرو میشود.
♻️آدرس کانال
🆔eitaa.com/eco_mediaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠با کارکرد حیرتانگیز مغز آشنا شوید
🔸مغز انسان به اندازه یک آناناس است اما ۲۰ درصد کل انرژی بدن را مصرف میکند. این اندام حیرتانگیز چگونه کار میکند؟
♻️آدرس کانال
🆔eitaa.com/eco_mediaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#علوم_شناختی
🔸اثر Framing (صورت بندی، قالب بندی، چارچوب بندی) بر تصمیم گیری
حتما ببینید
#علوم_شناختی_و_رسانه
#اقتصاد_رفتاری
♻️آدرس کانال
🆔eitaa.com/eco_mediaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بازتاب سریال (Squid Game) "بازی مرکب"در فضای مجازی
🔸سریال بازی مرکب این روزها بسیار مورد توجه مخاطبان قرار گرفته و توانسته رکوردهای عجیبی را برای تعداد تماشاگران ثبت کند.
🔹این استقبال تنها در مورد تماشای سریال صورت نگرفته است، بلکه در فضای مجازی نیز این اثر حضور درخشانی داشته است.
🔸«جونگ هو-یئون» ستاره سریال «بازی ماهی مرکب» (Squid Game) نتفلیکس بیشترین دنبالکننده را در شبکه اجتماعی اینستاگرام دارد.
🔹جونگ به لطف سریال پربیننده نتفلیکس به شهرتی جهانی رسیده و از ماه گذشته نزدیک با جذب ۴۰۰ هزار هوادار جدید به ۱۳ میلیون دنبالکننده اینستاگرام رسیده است.
♻️آدرس کانال
🆔eitaa.com/eco_mediaa
#اطلاع_رسانی
#معرفی_کتاب
♦️سبک زندگی و هنرهای بیکلام
✏️احمدحسین شریفی و احمد محمدیپیرو
🔷علل و عوامل فراواني در شكلدهي و تغيير سبك زندگي فردي و اجتماعي نقشآفرينند. هنرهايي چون موسيقي مد و مدسازي، اسباببازيها و سرگرميهاي كودكان و نوجوانان معماري و شهرسازي كه در كتاب حاضر با عنوان «هنرهاي بيکلام» معرفي شدهاند از جمله مهمترين عوامل سبكسازند. اين نوع هنرها نقشي كمنظير، هميشگي و ماندگار در شكلدهي به سبك زندگي دارند. غفلت از اين نوع هنرهاي سبكساز ميتواند ساير فعاليتهاي آموزشي و تربيتي و تبليغي در حوزه فرهنگسازي را بياثر يا بسيار كماثر كند.
لینک خرید اینترنتی کتاب👇👇
http://ibook.ricac.ac.ir/BookView/708/-4-
#تبادل
📌آدرس کانال؛
🆔 @Ahmadhoseinsharifi
🆔 eitaa.com/eco_mediaa
هدایت شده از موسسه عقیله عشق سلام الله علیها
49.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اختصاصی
#کشتی_نژاد بررسی وضعیت کرونا در عراق
🔹اثبات عنایت سیدالشهداء به عزاداری و زائران #کربلای_معلا
🔸بررسی مستند وضعیت #کرونا در کربلا
🔹مصاحبه اختصاصی با #پروفسور_کرمی
📌کاری از گروه فرهنگی تبلیغی عقیله عشق
@aghileheshgh
چهل منبع مهم دریافت مقالات علمى:
1. ieeexplore.ieee.org
2. acm.org
3. link.springer.com
4. wiley.com
5. sciencedirect.com
6. acs.org
7. aiaa.org
8. aip.org
9. ajpe.org
10. aps.org
11. ascelibrary.org
12. asm.org
13. asme.org
14. bioone.org
15. birpublications.org
16. bmj.com
18. emeraldinsight.com
19. geoscienceworld.org
20. icevirtuallibrary.com
21. informahealthcare.com
22. informs.org
23. ingentaconnect.com
24. iop.org
25. jamanetwork.com
26. joponline.org
27. jstor.org
28. mitpressjournals.org
29. nature.com
30. nrcresearchpress.com
31. oxfordjournals.org
32. royalsocietypublishing.org
33. rsc.org
34. rubberchemtechnol.org
35. sagepub.com
36. scientific.net
37. spiedigitallibrary.org
38. springermaterials.com
39. tandfonline.com
40. theiet.org
دانلود رایگان کتاب
www.ketabnak.com
www.urbanity.ir
www.98ia.com
www.takbook.com
www.irpdf.com
www.parsbook.org
www.irebooks.com
www.farsibooks.ir
www.ketabesabz.com
www.readbook.ir
سایتهاL3OFJVعلمی،پژوهشی
www.digitallibraryplus.com
www.daneshyar.net
بانک های اطلاعاتی
www.umi.com/pqdauto
www.search.ebscohost.com
www.sciencedirect.com
www.emeraldinsight.com
www.online.sagepub.com
www.springerlink.com
www.scopus.com
http://apps.isiknowledge.com
www.anjoman.urbanity.ir
پایان نامه های داخلی و خارجی
www.irandoc.ac.ir
www.urbanity.ir
www.umi.com/pgdauto
www.mhrn.net
www.theses.org
مقالات فارسی
www.urbanity.ir
www.shahrsaz.ir
www.magiran.com
www.civilica.com
www.sid.ir
کتابخانه ملی ایران، آمریکا و انگلیس
www.nlai.ir
www.loc.gov
www.bl.uk
دسترسی آزاد روانشناسی و آموزش و پرورش
http://eric.ed.gov
اطلاعات عمومی کشورها
www.worldatlas.com
پایگاه اطلاعات اسلامی
www.seraj.ir
مقالات رایگان کتابداری و اطلاع رسانی
www.infolibrarian.com
آرشیو مقالات از سال ۱۹۹۸
www.findarticles.com
کتابخانه الکترونیک
www.digital.library.upenn.edu/books
رایانه و بانکهای اطلاعاتی فارس
www.srco.ir
دانشنامه آزاد اینترنتی
www.wikipedia.org
دایره المعارف بریتانیکا
www.brit
:دانشگاه اهايو
https://etd.ohiolink.edu/ap:1:100766165341125
florida:
http://etd.lib.fsu.edu/ETD-db/
دسترسي به متن
کامل پايان نامه هاي 435 دانشگاه
از24 کشور اروپايي
http://www.dart-europe.eu/basic-search.php
دسترسي رايگان به بانک مقالات
دانشگاه کاليفرنيا
http://escholarship.org/
دسترسي رايگان به بانک مقالات
دانشگاه TENNESSEE
http://www.lib.utk.edu:90/cgi-perl/dbBro...i?help=148
دسترسي رايگان به 1,550,632 مقاله ي
دانشگاهي
http://www.oalib.com/
دسترسي به پايان نامه هاي
الکترونيکي دانشگاه ناتينگهام
http://etheses.nottingham.ac.uk/
دسترسي رايگان به کتاب ها و ژورنال
هاي سايت In Tech
http://www.intechopen.com/
دسترسي رايگان به مقالات علمي دانشگاه McGill
http://digitool.library.mcgill.ca/R
دسترسي رايگان به مقالات علمي مقالات 1753 ژورنال-دانشگاه استنفورد
http://highwire.stanford.edu/
Directory of Open Access Journals
http://www.doaj.org/
دسترسي به مقالات و متون علمي
پايگاه Proceeding of the National Academy
of Sciences
ايالت متحده ي آمريکا
http://www.pnas.org
روزنامه ها و مجلات انگليسي
روزنامه گاردين
http://www.guardian.co.uk
روزنامه نيويورك تايمز
http://www.nytimes.com
روزنامه واشنگتن تايمز
http://www.washtimes.com
روزنامه واشنگتن پست
http://www.washpost.com/index.shtml
روزنامه تايمز
http://www.the-times.co.uk/news
سايتهاي انگليسي بازرگاني
E.L. Easton Business English
http://eleaston.com/biz/bizhome.html
Business English-lessons for Adults
http://www.better-english.com/ exerciselist.html
BUSINESS ENGLISH
http://www.nonstopenglish.com/allexercises/business_english
Business English for EFL-ESL-TESL-ESP-ELT
http://www.wfi.fr/volterre/businessenglish. html
Business English Certificates
http://www.englishexams.net/BEC_Vantage.html
www.crms.blogsky.com
www.safe-product.org
♻️آدرس کانال
🆔eitaa.com/eco_mediaa
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 انیمیشن ترسناک چه تاثیری روی بچهها میذاره؟
بررسی #تاثیرات_شناختی و
#تاثیرات_روانی انیمیشنهای ترسناک بر کودکان
@HOD8HOD
eitaa.com/eco_mediaa
📌عصر تکنولوژی و هنر زیبای گوش دادن
💢ما به دیگران گوش نمیدهیم، هیچکس هم به صحبتهای ما توجه نمیکند و گوش نمیدهد و این حقیقت تلخ، نتیجهی عصر تکنولوژیست!
💢آخرین باری که به صحبتهای فرد دیگری با جان و دل گوش دادهاید چند وقت پیش بوده است؟
💢منظور اینجا گوش سپردن حقیقیست....
یعنی:
🔸نه فکر کنید چه جوابی میخواهید بدهید،
🔸نه وسط حرفش بپرید و نظر دهید
🔸نه با موبایل خود بازی کنید!
💢حال به این سوال جواب دهید؛ آخرین باری که یک نفر به صحبتهای شما گوش سپرد چه زمانی بود؟
در زندگی مدرن، شما را ترغیب میکنند که به ندای درون خود، قلبتان و به احساساتتان گوش دهید، اما بهندرت برای گوش دادن به دیگران تشویق میشوید.
💢این معضل خود را در جلسات کاری، مهمانیها و دیدار اعضای خانواده خود را نشان میدهد؛ همه میخواهند صحبت کنند و هیچکس به گونهای تربیت نشده است که حرف دیگری گوش بسپارد.
💢درست است که برای ادامهی حیات در جوامع امروزی لازم است بیاموزید خود را مطرح کنید و از حق خود دفاع کنید اما باید بیاموزید که یک ارتباط دو طرفه برقرار نمایید.
📝حسن مجیدیان
♻️آدرس کانال
🆔@naghdname_ir
📍#اختصاصی
📰 #نشریه
✅پیشنهاد دانلود
💠 موسسه فرهنگی رسانهای شناخت تقدیم کرد:
🔸دهمین شماره مجله خردورزی
⭕️ درآمدی بر #اقتصاد_شناختی، نقد ناقدان #اقتصاد_اسلامی
🔰در این شماره از مجله خواهید خواند:
📌#سکولاریسم در حوزه و #اخباریگری در دانشگاه،
جریانشناسی مواجهه مکاتب نظری علوم انسانی با اقتصاد اسلامی.
📌جنگهای نوین اقتصادی و انگارههای ذهنی مانع تولید،
بررسی #نفوذ_هیبریدی دشمن در عرصههای مختلف اقتصادی.
📌#الیگارشها، اصلیترین مانع پیشرفت اقتصاد؛راهکارها و راهبردهای اقتصادی برونرفت ازمعضالت اقتصادی.
📌#دارسی، بیماری هلندی مانع تولید؛ بررسی انگارههای ذهنی مانع تولید.
📌افسانه علم اقتصاد؛ نقد تحصیالت #آکادمیک و #ژورنالیسم دانش اقتصاد.
و....
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
#فکرت
#اقتصاد
#خردورزی
لینک شماره دهم خردورزی:
💢fekrat.net/?p=5449
لینک شماره نهم خردورزی:
💢fekrat.net/4882/
📌کانال فکرت؛
🆔 @fekrat_net
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸تأثیر گوشی های موبایل روی خواب
♻️آدرس کانال
@naghdname_ir
💠فیلمهای خشن و "سندروم دنیای خبیث" در نوجوانی
🔸یک روانشناس با اشاره به تبعات تماشای فیلم و سریالهای خشن و نامناسب برای کودکان و نوجوانان گفت: بسیاری از فیلم و سریالها حاوی محتوای خشونت آمیزی نظیر پرخاشگری و خیانت زوجین هستند که مواجهه کودک و نوجوان با این خشونتها منجر به ایجاد یک دید مخرب از جهان در آنان میشود و "سندروم دنیای خبیث" را در آنان ایجاد میکند.
🔹 در این نوع از خطای تفکری، کودک و نوجوان تصور میکند هر رفتاری در دنیا با خشونت مواجه خواهد شد و حس ناامنی در او ایجاد میشود.
https://www.isna.ir/news/1400080100136/
♻️آدرس کانال
🆔eitaa.com/eco_mediaa
هدایت شده از فکرت
📝 #بخوانید| آغازی بر فهم دیگرگون در اقتصاد شناختی
✍️مرحوم دکتر محمدحسین فرجنژاد (آخرین یادداشت ایشان)
💭به فکرم فرو برد. انتقادی بود و صریح؛ بویی از آزادگی در انتهای بنبست تمدنی غرب را میداد؛ دریچهای به نور گشوده بود انگار. کمکم باید امیدوار بود که انگاره «کاپیتالیسم نجاتبخش» و «لیبرالیسم رفاهمند» دارد سست میشود.
💭فیلم «تجارت جهانی» از سینمای آمریکا را برای بار چندم دیدم. در یک کلام، میگفت: پولشویی و قاچاق، فروش پنهانی و میلیاردها دلاری اسلحه، راهانداختن درگیری و جنگ بیشتر در جهان، آوارگی و کشتار میلیونها نفر؛ فقط برای کنترل بدهی ملتهای جهان سوم، در مسیر کنترل بیشتر آنها. بانک و بورس و والاستریت هم، ابزارهای طریق سلطهاند و لاغیر.
👈ادامه مطلب را اینجا مطالعه کنید.
⏰زمان مطالعه: 4 دقیقه
#فرج_نژاد
#اقتصاد
🆔 @fekrat_net