بسم الله الرحمن الرحیم
بِسْمِ اللهِ النُّورِ، بِسْمِ اللهِ نُورِ النُّورِ، بِسْمِ اللهِ نُورٌ عَلي نُور، بِسْمِ اللهِ الَّذي هُوَ مُدَبِّرُ الاُْمُورِ، بِسْمِ اللهِ الَّذي خَلَقَ النُّورَ مِنَْ النُّورِ، اَلْحَمْدُ للّهِ الَّذي خَلَقَ النُّورَ مِنَ النُّورِ،وَاَنْزَلَ النُّورَ عَليَ الطُّورِ،في كِتاب مَسْطُور، في رَقٍّ مَنْشُور،بِقَدَر مَقْدُور، عَلي نَبِيٍّ مَحْبُور، اَلْحَمْدُ للهِ الَّذي هُوَ بِالْعِزِّ مَذْكُورٌ،
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
با هم دعای نور را حفظ کنیم👌🌹
تا اینجا حفظ شدید؟ دو روز دیگه کمی بهش اضافه میشود.
آیا میدانید دعای نور را حضرت زهرا به سلمان آموزش داد؟
به خاطر عشق به مادر حفظ میکنیم و به نیت سلامتی دین و دنیای همه حفظ کنندگان میخوانیم...
بسم الله النور....
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
در محضر نهج البلاغه
💠 فصل سوم. اقدامات مخالفان شکوفایی عقل 1. تباه کردن خرد 🔹 هدف رهبران الهی، تطهیر انسان از آلودگی ها
💠 فصل سوم. اقدامات مخالفان شکوفایی عقل
2. اسیر کردن دین
🔹 پس از رحلت پیامبر گرامی (صلی الله علیه و آله و سلم) دنیا زدگان در «سقیفه بنی ساعده» گرد آمدند و با خانه نشین کردن حضرت علی (علیه السلام) سفارش های پیامبر را به فراموشی سپردند؛ و چون علی (علیه السلام) قرآن ناطق و ممثَّل و نیز رهبر الهی شکوفاگر عقل مردم بود، خانه نشین شدن او اسارت قرآنِ شکوفاگر عقل را در پی داشت؛ زیرا به فرموده پیامبر اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم): قرآن و عترت، همتا و همسنگ یک دیگرند؛ «إنّى تارک فیکم الثقلین ما إن تمسّکتم بهما لن تضلّوا بعدى؛ کتاب الله و عترتى أهل بیتى و إنّهما لن یفترقا حتّی یردا علىَّ الحوض»... .
🔹 پیامبر گرامی (صلی الله علیه و آله و سلم) برای اعلام ولایت حضرت علی (علیه السلام) در سخنرانی رسمی روز غدیر از آیه ﴿ ألنّبی أولی بالمؤمنین من أنفسهم ﴾ بهره گرفت و از جمعیّت انبوه زائران خانه خدا پرسیدند: آیا من بر شما از خودتان اولی نیستم؟ همگان گفتند: آری!
آنگاه با دست مبارک خود دست حضرت علی (علیه السلام) را گرفت و در برابر چشمان حیرت زده آنان بالا برد؛ به گونه ای که همگان زیر بغلشان را دیدند. سپس فرمودند: «من کنت مولاه فهذا علی مولاه». آن حضرت (صلی الله علیه و آله و سلم) رو به سوی خدا عرض کرد: «اللّهمّ أدر الحق معه حیث دار»؛ «پروردگارا! حق را که ظهور و حجّت توست، علی (علیه السلام) محور گردان؛ به گونه ای که هر جا علی هست، حق بر مدار او بگردد».
🔹 پیامبران و معصومان (علیهم السلام) در نشأه ملکوت، کثیر نیستند، بلکه همگی یک نورند که پس از نزول به جهان طبیعت متعدّد می شوند. در آن نشأه، میان حضرت علی و فاطمه (علیهماالسلام) و دیگر معصومان (علیهم السلام) هیچ ممیزی نیست؛ چنان که در زیارت جامعه، آنان را «نور واحد» خطاب می کنیم.
از حضرت آدم (علیه السلام) تا پیامبر خاتم (صلی الله علیه و آله و سلم) و از خاتم انبیا (صلی الله علیه و آله و سلم) تا خاتم اوصیا علیه آلاف التحیّة والثناء همگی انسان های کامل و معصومند و مردمانِ هر زمان و هر دیاری، حق را در سنّت و سیرت و زندگی متألّهانه آنان می جویند؛ زیرا هر جا انسان کامل است، حقِّ صادر از خداوند همان جاست.
🔹 امویان و دیگران با خانه نشین کردن علی (علیه السلام)، حق و دین را به انزوا کشاندند و با ریسمان افکندن بر گردن علی (علیه السلام)، دین را به اسارت گرفتند و دینی که در بند اسارت باشد، پیروانی اسیر و بی اراده می پروراند.
📚 شکوفایی عقل در پرتو نهضت حسینی ص 157 تا 160
#بر_آستان_اندیشه
#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
🌸 سلام و عرض ادب
با خطبهی٢ نهجالبلاغه در خدمت شما همراهان ولایت هستیم.
سيد رضى در ابتداى خطبهی دوم، مىگويد، اين خطبه را امام بعد از بازگشت از جنگ صفّين ايراد فرمود، تا براى خواننده مشخص شود اين سخن در زمان خاصى از حيات وجود مقدس اميرالمؤمنين علیهالسّلام بيان شده است .
☘ماجراى صفين براى اميرالمؤمنين بسيار تأثر آور بود. امام چهرهى مزوّر معاويه را مىشناخت و به ارتباطات آشكار و پنهان او با جهان خارج از اسلام و تكيه و اعتمادش به روميان واقف بود، و مىدانست كه اين مسير، به تسلط بيگانگان بر حيات اجتماعى مسلمانان و سيطرهى ايشان بر مقدّرات جامعهى اسلامى منتهى مىشود.
☘بعلاوه در اين جنگ امام با پليدترين نيرنگها روبرو شد و دسيسهى قرآن بر سرنيزهها را دید، دشمن امام در اين جنگ هم سپاه شام بود با رذالتهاى خاص خود و هم جهل و نادانى يارانش كه رمق امام را گرفتند.
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
در محضر نهج البلاغه
🌸 سلام و عرض ادب با خطبهی٢ نهجالبلاغه در خدمت شما همراهان ولایت هستیم. سيد رضى در ابتداى خطبهی
👆👆
🍃توقع اين است كه وقتى اميرالمؤمنين علیهالسّلام در چنين فضايى قرار دارد، دامنهى سخن به شِكوه از مردم و گِله از روزگار و شماتت ياران ناموافق كشيده شود، امّا مىينيم امام وارد دنياى نورانى توحيد مىشود و از نبوّتِ نبى اكرم اسلام صلیاللهعلیه وآله و جايگاه اهلبيت ايشان سخن مىگويد، يعنى به تبيين ميراث دوّم پيامبرصلیاللهعلیه وآله مىپردازد كه در كنار قرآن مىنشيند و اَبزار هدايت جامعه قرار مىگيرد.
🍃روح اين خطبه چيزي جز صلابت و استحكام و اطمينان را به ذهن مخاطب منتقل نمى كند.
نگاه امام بر مدار توحيد مىچرخد و ايشان جز در اين فضا تنفس نمى كند. حتى اگر در اوج نبرد باشد يا از جنگى طاقت فرسا و فرساينده بازگردد، باز هم اگر لب به سخن بگشايد، سخن از توحيد خواهد گفت و اصول شريعت الهى را تبيين خواهد كرد.
اين خطبه در پنج جلسه شرح داده شده است كه در ٢٠ قسمت تقديم شما همراهان وادیِ معرفت مىگردد.
#ومن_الله_التوفیق
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
1-Khotbeh2- j1- b1.mp3
3.91M
🔷 #شرح_خطبه٢
جلسه ١_بخش اوّل
🌸 أحْمَدُهُ اسْتِتْمَاماً لِنِعْمَتِهِ
خداوند را ستایش میکنم به طلب اِتمام نعمتش
🔺شرح استاد دكتر محمدعلى انصارى
#خطبه2
#شرح_خطبه2
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری
📿 ۵خاصیت فوق العاده در صدقه دادن!!!
#نهج_البلاغه
▫️سُوسُوا إِيمَانَكُمْ بِالصَّدَقَةِ
🟤ایمانتان را با صدقه حفظ کنید
📘#حکمت_146
http://eitaa.com/joinchat/1114374154C3a90a19db7