💢موسیقی کدام نواحی پرطرفدارتر است؟
🔻موسیقی نواحی از نظر زبان، شعر، ریتم و دیگر مؤلفههای یک اثر هنری، منحصر به یک قوم و جغرافیای به خصوص است. اهالی مناطق و اقوام مختلف نیز علاقه خاصی به موسیقی ناحیه خود دارند. با آن سادهتر ارتباط میگیرند و هویت خود را در آن میبینند. آنها از اینکه به گویش مادری خود در قالب یک اثر موسیقیایی گوش بسپارند لذت میبرند.
🔻بر مبنای آمار جستجوی گوگل در سرویس «گوگل ترندز» محبوبترین موسیقی نواحی در ایران، موسیقی آذری است. این آمار میتواند ناظر بر جمعیت بیشتر آذریزبانان نسبت به دیگر اقوام ایرانی هم باشد. همچنین گویش آذری از غنای شعری و موسیقیایی زیادی برخوردار است.
🔻جستجوی موسیقی آذری بیشترین افت و خیز را هم در میان موسیقی دیگر نواحی در ۵ سال گذشته است. به طوری که جستجوی این نوع موسیقی در سال ۲۰۲۰ به بیشترین حد خود رسید و پس از آن به آرامی کاهش داشت.
🔻هرچند موسیقی نواحی ایران مطلقا به این چند دسته محدود نیست و تنوع گستردهای دارد؛ اما موسیقی دیگر نواحی، همچون گیلکی، کرمانجی و سیستانی، آمار جستجوی بسیار پایین و ناچیزی دارند.
🆔 @namafar
نمافر | NAMAFAR
#معرفی_گزارش 🔘 گزارش وضعیت جهانی دیجیتال ۲۰۲۳ ▪️ سال انتشار: ۲۰۲۳ ▪️ منبع: datareportal ▪️ میانگی
#پادکست
#رادیوخلاق
🔘 گزارش وضعیت جهانی دیجیتال ۲۰۲۳
▪️ سال انتشار: ۲۰۲۳
▪️ منبع: datareportal
▪️ مدت زمان پادکست: ۱۰ دقیقه
▪️ تهیه پادکست توسط دبیرخانه زیستبوم خلاق با همراهی نمافر
🔻 گزارش وضعیت جهانی دیجیتال ۲۰۲۳ دیتا ریپورتال، زیست و رفتار مصرفی کاربران اینترنت را بررسی کرده است. نگاهی از منظر صنایع فرهنگی و خلاق به این گزارش، دادههای ارزشمندی را درباره موضوعاتی همچون نحوه و زمان مصرف ویدئو و محتوای صوتی آنلاین، زمان و محبوبیت بازیهای ویدئویی، بسترهای گوش دادن به موسیقی و... نمایان میکند.
🔈فایل صوتی کامل در وب سایت:
https://ircreative.isti.ir/web/assets/upload/radiokhalagh/radiokhalagh-E9.mp3
👈🏻 متن کامل گزارش را در نمافر بخوانید.
🗒 نسخه کامل گزارش نیز در پایگاه دانش نمافر قابل مشاهده است.
🆔 @namafar
#معرفی_محصول
💢انتشار گزارش بودجهنمای موضوعی فرهنگ براساس سند بودجه ۱۴۰۲
🔻پیش از این گزارش بودجهنمای ۱۴۰۲ نمافر با رویکرد بررسی نهادی منتشر شد. گزارشی که با ارائه تصویری دقیقتر از نهادهای بودجهگیر میزان بودجه نهادهای فرهنگی را روشن میساخت.
🔻این بار گزارش بودجهنمای ۱۴۰۲ با رویکرد بررسی موضوعی پیش روی ما است. موضوعبندی رسمی قانون بودجه، یک تقسیمبندی هشتگانه است. اما نمافر موضوعات فرهنگی را فراتر از این هشت دسته میداند و یک دستهبندی دوازدهگانه ارائه میکند.
🔻موضوعاتی همچون «راهبری و حمایت از تحکیم خانواده» و «حکمرانی و نظارت در امور فرهنگی» موضوعاتی فرهنگی هستند که به آنها بودجه تعلق گرفته اما در دستهبندی رسمی بودجه دیده نمیشوند.
🔻طبق دستهبندی نمافر موضوعاتی که بیشترین بودجه را به خود اختصاص دادهاند، عبارتاند از «تبلیغ دین و فرهنگ» و «رسانه و فضای مجازی». در رتبه سوم، شاخه «ورزش و جوانان» قرار دارد.
👈برای تهیه این محصول، میتوانید به وبسایت نمافر مراجعه نمایید.
🆔 @namafar
🏴 سالروز شهادت مظلومانه مولای متقیان و امیر مؤمنان، حضرت علی علیهالسلام بر مؤمنان عالم تسلیت باد.
@namafar
🏴لَيۡلَةُ ٱلۡقَدۡرِ خَيۡرٞ مِّنۡ أَلۡفِ شَهۡرٖ
در این شب آسمانی از مخاطبان عزیز نمافر التماس دعا داریم.
🆔 @namafar
2402.18208.pdf
1.9M
#معرفی_مقاله
☑️سلطه ویدئوهای کوتاه بر تولید و مصرف محتوای رسانهای
▪️نویسنده: Rajendran et al
▪️سال انتشار: ۲۰۲۴
▪️ناشر: Social and Information Networks
▪️۱۲۷۷ کلمه
▪️میانگین زمان مطالعه: ۶ دقیقه
▪️حوزه: صنایع فرهنگی و خلاق
▪️عنوان انگلیسی:
Shorts on the Rise: Assessing the Effects of YouTube Shorts on Long-Form Video Content
❓آیا ظهور و گسترش ویدئوهای کوتاه تهدیدی برای محتواهای ویدئویی بلند است؟
🔻تا پایان سال ۲۰۲۳، نزدیک به ۲ میلیارد کاربر از «YouTube Shorts» پلتفرم یویتیوب که مختص ویدئوهای کوتاه است استفاده و محتواهای آنرا تماشا کردهاند.
🔻بررسی ارزیابی تأثیر ویدئوهای کوتاه بر ویدئوهای بلند در یوتیوب حاکی از سلطه ویدئوهای کوتاه بر تولید و مصرف محتوای رسانهای است. محتوای کوتاهمدت نسبت به محتوای بلند مدت، تعامل بهتر و بازید بیشتری دارند.
🔻تغییرات الگوهای مصرف ویدئو توسط کاربران، پیامدهای مهمی برای تولیدکنندگان محتوا دارد که از مهمترین آنها میتوان به ضرورت تعریف مکانیسمهای جدید کسب درآمد اشاره کرد.
👈 متن کامل را در نمافر بخوانید.
🆔 @namafar
💢از هر ۱۰ گردشگر ترکیه ۱ نفر ایرانی است/ درآمد ۲.۴ میلیارد دلاری ترکیه از گردشگران ایرانی
🔻در دو ماه ابتدایی سال ۲۰۲۴، در مجموع ۴ میلیون و ۳۴۱ هزار گردشگر خارجی وارد این کشور شدهاند که ۴۳۸ هزار آنها شهروندان ایرانی بودهاند. نگاهی به این آمار و اعداد نشان میدهد که از هر ۱۰ گردشگر خارجی ترکیه، ۱ نفر ایرانی بوده است.
🔻همچنین اگر میانگین هزینه هر گردشگر در ترکیه را (۹۵۱.۶ دلار) در تعداد گردشگران ایرانی (۲،۴۹۶،۵۹۳) ضرب کنیم، مشخص میشود که ایرانیها در سال ۲۰۲۳، ۲.۳۷ میلیارد دلار در ترکیه هزینه کردهاند.
❓آیا شما هم قصد سفر به ترکیه را دارید؟
👈یادداشت «از هر ۱۰ گردشگر ترکیه ۱ نفر ایرانی است؛ درآمد ۲.۴ میلیارد دلاری ترکیه از گردشگران ایرانی» را در سایت نمافر مطالعه کنید.
🆔 @namafar