۱۰ اردیبهشتماه ، #سالروز_شهادت فاتح بازی دراز #شهید_محسن_وزوایی گرامی باد . 🥀
#زندگینامه
#شهید_محسن_وزوایی
محسن وزوایی، ۵ مرداد ماه سال ۱۳۳۹ در محله نظام آباد تهران، متولد شد. او در سال ۱۳۵۵ به دانشگاه راه یافت و در رشته شیمی دانشگاه صنعتی شریف مشغول به تحصیل شد. پس از ورود به دانشگاه، به جریان مکتبی انجمنهای اسلامی دانشجویان این دانشگاه پیوست و همزمان با شرکت در فعالیتهای سیاسی و جلسات عقیدتی، از سال ۱۳۵۶ مسئولیت هدایت و جهتدهی به مبارزات دانشجویی ضد دیکتاتوری را در سطح دانشگاه شریف عهدهدار شد.
در سالهای ورودش به دانشگاه، نقش فعالی در تشکیلات اسلامی دانشگاه از خود نشان میداد. این جوان مبارز و پرشور، از تظاهرات خونین ۱۷ شهریور سال ۱۳۵۷ تا ۱۲ بهمن ۱۳۵۷ و ورود امام خمینی(ره) به ایران، در همه صحنهها از جمله پیشتازان و جلوداران تظاهرات مردمی بود.
او در روزهای پرتلاطم انقلاب نیز نقش حساس هدایت را بر دوش میکشید و در درگیریهای مسلحانه و سرنوشت ساز ۱۹ بهمن تا ۲۲ بهمن ۱۳۵۷، حضوری پرثمر داشت. محسن وزوایی در تصرف دو پادگان مهم جمشیدیه و عشرتآباد نیز شهامت بالایی از خود نشان داد.
وی از نخستین دانشجویان پیرو خط امام بود که در جریان راهپیمایی ضد سیاستهای مداخلهگرایانه آمریکا در ایران، در سالروز کشتار دانشآموزان به دست رژیم پهلوی و سالگرد تبعید امام خمینی (ره) عهدهدار حرکتی شد که رهبر انقلاب، از آن با تعبیر بدیع «انقلابی بزرگتر از انقلاب اول» یاد فرمودند.
محسن وزوایی در سال ۱۳۵۸ همزمان با کار تبلیغاتی در جمع دانشجویان پیرو خط امام، بلافاصله با تشکیل سپاه پاسداران، به این ارگان نظامی پیوست و در دورهای فشرده، آموزشهای چریکی را در سپاه آموخت. او مدتی در سپاه به عنوان فرمانده مخابرات انجام وظیفه کرد، سپس سرپرستی واحد اطلاعات عملیات را به عهده گرفت.
محسن وزوایی به دنبال تجاوز عراق به ایران، داوطلبانه به جبهه غرب عزیمت کرد. با ورود او به این منطقه، تحولی پدید آمد؛ به گونهای که در عملیات سرنوشتساز پارتیزانی به عنوان فرمانده گردان، مسئولیت محور تنگ کورک تا حد فاصل تنگ حاجیان را برعهده گرفت و ضمن حملهای پارتیزانی به مواضع و استحکامات دشمن، به کمک همرزمان خود، ارتفاعات حساس و سوقالجیشی تنگ کورک را از تصرف قوای اشغالگر بعث خارج ساخت.
در عملیات جدیدی که از سوی رزمندگان اسلام در اردیبهشت ماه ۱۳۶۰ طرحریزی شده بود، محسن وزوایی فرمانده گردان شد. در این عملیات، او با آن که مجروح شده بود، ولی با گامی استوار و خستگی ناپذیر و روحی امیدوار به نبرد ادامه میداد.
در حین عملیات، بیشتر رزمندگان شهید یا مجروح شده و تنها محسن و چند رزمنده دیگر زنده بودند؛ و شگفت آن که همین چند نفر، توانستند ۳۵۰ تن نیروهای کماندوی بعث عراق را به اسارت بگیرند.
محسن وزوایی، نقش فعالی در طراحی عملیات فتح بلندیهای «بازی دراز» ایفا کرد و در همین نبرد به شدت مجروح شد و به تهران انتقال یافت. او در بیمارستان با وجود درد بسیار، ناله نمیکرد و به یکی از پزشکان که از مقاومت او در برابر درد ابراز شگفتی کرده بود گفت: «آقای دکتر! من هر چه بیشتر درد میکشم، بیشتر لذت میبرم و احساس میکنم از این طریق به خدای خودم نزدیک میشوم». پس از بهبودی نسبی از مجروحیت، قدم به معرکهای گذاشت که فرجام آن، آزادسازی خرمشهر اشغال شده بود.
او در طول جنگ تحمیلی، در عملیاتهای متعدد با مسئولیتهای گوناگون حضور داشت. در ۲۰ آذر ۱۳۶۰، در عملیات «مطلع الفجر» فرمانده بود. در اسفند سال ۱۳۶۰ فرمانده گردان حبیب بن مظاهر و تیپ تازه تأسیس محمد رسول اللّه (ص) شد که در عملیات «فتح المبین»، این گردان نوک عملیات بود.
با تأسیس «تیپ ۱۰ سیدالشهدا»، فرمانده این تیپ شد. همین تیپ، در ۲۳ فروردین ماه ۱۳۶۱ وارد عملیات «الی بیت المقدس» شد و برای اجرای بهتر عملیات، با تیپ حضرت رسول صلی الله علیه و آله ادغام شد و محسن وزوایی نیز فرماندهی محور اصلی را عهدهدار شد.
محسن وزوایی، این عاشق وارسته و آگاه، پس از ماهها مجاهدت و مبارزه با دشمنان اسلام و حماسهآفرینی در عملیاتهای متعدد و به ویژه «الی بیت المقدس»، سرانجام در دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۱، در ۲۲ سالگی هنگام هدایت نیروهای تحت امر خود، بر اثر اصابت گلوله و ترکش به شهادت رسید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#استوری 🌸
﮼اینقدرلطفمیکنی
﮼ماندمتوبهمَندلسپـردییامنبهتو..؟!
#امام_رضایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
”انّ الله یحبّ التوابین”
#خدا، توبهکنندگان را دوست دارد
بقره | ۲۲۲
- پایانی برای توبه
ننوشته اند ، جز مرگ ،
هیچوقت ناامید نشو ...🌱
#معشوق_خدا_باش
#امام_زمان
شُدهنَزدیڪڪههِجرانِتومارابُڪُشَد
اِشتیاقِتومَراسوخت،ڪُجایی؟بازآ
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر شب باید مجنونت شم ...
لیلا کیه؟!
لیلا تویی قربونت شم ...💔
#امام_زمان
پیامبر صلی الله علیه و آله فرمودند:
شَهرُ رَمَضانَ شَهرُ اللّه عَزَّوَجَلَّ وَ هُوَ شَهرٌ یُضاعِفُ اللّه فیهِ الحَسَناتِ وَ یَمحو فیهِ السَّیِّئاتِ وَ هُوَ شَهرُ البَرَکَةِ؛
ماه رمضان، ماه خداست و آن ماهی است که خداوند در آن حسنات را میافزاید و گناهان را پاک میکند و آن ماه برکت است.
(بحارالأنوار، ج 96، ص 340، ح 5 )
پیامبراسلام(ص)مۍفرمایند:
"ماهرمضانتارمضاندیگرکفارهۍگناهانۍ
بہشمارمیرودکہدربینآندوانجاممیپذیرد
وهمچنینبهشتازاینسالتاسالبعدۍبراۍ
روزهدارانعزیزماهرمضانمزینمیشود
◖🖇🔐◗
اهمیتروزهدارۍدرمیاناعمالمومنان
درحدیثرسولاسلام↓:
یکمومنحقیقۍرامیتوانازسهنشانهاداۍنماز، پرداختزکاتوانجامروزهشناخت.
امام صادق(ع) میفرماید:
روزی رسول خدا(ص) بر منبر رفت و فرمود: ای مردم❗️ جبرئیل از سوی خدای تعالی به من خبر داد؛ #دختران مانند #میوه بر روی #درخت هستند، اگر به موقع چیده نشوند آفتاب آنها را خراب میکند و باد آنها را میریزد.
اگر دختران درک کنند آنچه را که زنان درک کردهاند چارهاش فقط #شوهر است، و گرنه فاسد خواهند شد.
📘فیض کاشانى، محمد محسن، الوافی، ج 21، ص 75- 76
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
#پخشپستثوابجاریهدرپیدارد✨🌿
مراقـبباشتو فضای مـجـازی...🖐🏻
زندگیتـو
فڪرتو
آینـدتـو
دینـتـو
دلـتو
دلـتو
دلــــــتو
نبـآزےرفیق... ):🚶♀♂💔
اَلٰهُمَعَجِلْالِوَلیِڪََالْفَرَج
#دعای_هر_روز_رمضان _ روز بیست و هفتم
خدای من...
در این روز
- فضیلت لیله القدر را نصیبم گردان
- تمام امور مشکل مرا آسان گردان
- عذرهایم را بپذیر
- و گناهانم را محو و نابود ساز
" ای مهربان به بندگان شایسته " 💫
﷽❣#سلام_امام_زمانم❣﷽
#مهدےجان_مولاےمن ❤️
سرد اسٺ تمام ڪوچہ هامان برگرد
گرمـاے پس از شب زمسـتان برگرد
گلـدان لب پنجـره ام خشڪیـده
اے رحمـٺ قطـره هاے باران برگرد
حالا ڪه فضاے روزگـارم تار اسٺ
خورشـید همیشگے و تابـان برگرد
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#یاایهاالعزیز
•┈••••✾•🌱🇮🇷🌱•✾•••┈•
قراره صبحانه 🌿
کسی چه میدونه..✨
شاید خوندنش ساعتی فرج رو نزدیک کنه(:
پس چرا نخونیم؟
بسم الله؟
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
#امام_زمان