🔰 با توجه به بازخوردی که از نقد به آیتالله در مطالب قبل گرفتم، توضیح و حرف دیگری درباره این موضع اخیر ایشان ندارم. فقط چند سوال!
• ایستادن یا همان #مقاومت ملت، در کدام طبقهی اجتماعی و اقتصادی بیشتر است؟!
• فقر ملت ناشی از چیست؟! سهم هرکدام از سیاستهای داخلی چه انقلابی و چه غیرانقلابی چقدر است؟! سهم فشار خارجی چقدر است؟!
• اصول، قداست دارند، نه چهرهها!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
•
🔰 اساسا تحلیل مسائل اجتماعی، اگر با مبنای اقتصادی باشد، مارکسیستی و مادیگرایانه است!
•یعنی هر پدیده اجتماعی مثل مقاومت و یا عدم مقاومت با مسئله اقتصاد و طبقه اجتماعی افراد سنجیده میشود و مولفههای دیگر مثل منزلت اجتماعی، سبک زندگی، تضاد و نزاع دولتها و تمدنها در آن جایی ندارد!
#نکته_آموزشی
🆔 @namiramag 👈 عضویت
•
🔰 تناقض عملکرد دولت در اقتصاد!
• چندین وزارتخانهی اقتصادی دولت ابراهیم رئیسی در پیادهسازی سیاستهایی متضاد با هم، پافشاری دارند!
• علیآبادی، وزیر #صمت که در پست بعدی، مصاحبه آن قرار داده شده، از لزوم تعیین قیمتها توسط #بازار میگوید و بر پایان دخالت دولت در بازار تاکید دارد. از طرفی وزارت راه و شهرسازی به دنبال نظارت و بستن #بنگاه های غیرمجاز و غیرقانونی است. در جایی دیگر موضوع #مولدسازی، مبهم است و تنها چیزی که از آن متبادر میشود این است که به اسم انتقال به مردم، اموال و املاک دولت را که بدون استفاده است، طبقه مرفه به تصرف خود درآورد و در ادامه هیچ برنامهای برای نظارت بر این اموال فروخته شده، وجود ندارد!
• سپردن قیمتها به بازار، یعنی تعیین قیمتها توسط همین بنگاههای کوچک و بزرگ تجاری که با ایجاد نرخ کاذب و دلالی، قیمتها کالاهای واسطهای را افزایش دادهاند، تعدادشان در سطح شهرها، به تعداد سوپرمارکتها رسیده است و سه برابر نیاز کشور هستند!
پافشاری بر تولید ملی و عدم وابستگی به نفت، با این سیاستهای ضد تولیدی و گاها تشویق کننده به تولید، از اساس متناقض است...
• سپردن اقتصاد به بازار و بنگاههای اقتصادی نتیجهای جز افزایش دلالی ندارد. بازار و بازاری به دنبال سود هرچه بیشتر با ریسک پایین است و چه جایی بهتر از سرمایهگذاری در املاک و خودرو!
چرا بانکها تبدیل به بنگاه شدهاند و بیشترین سرمایهگذاری را در املاک کردهاند؟!
• بنگاههای بزرگ نیز به دلیل نبود اقتدار حاکمیتی، خارج شدنشان از مدار قانون و نداشتن علقه #ملی و هویتی، عملا تبدیل به یک دولت موازی شدهاند و برای دولت مرکزی خط و نشان میکشند! امکان ندارد، دولتی بدون سیاستهای واحد و پیادهسازی آنها، مسئلهای را حل نماید!
بحران تصمیمگیری در دولت جدی است...
______________________ـ
🔴 مجله نامیرا؛ تحلیل تناقضات عملکرد اقتصادی دولت
🆔 @namiramag 👈 عضویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 علیآبادی، وزیر صمت:
(۱) آنچه که واقعیت است این است که همه چیز باید به سمت #بازار برود. ما داریم به سمت اقتصاد بازار حرکت میکنیم.
(۲)در اقتصاد بازار وقتی تنوع و تعادل بین عرضه و تقاضا ایجاد شد همه چیز خودش تنظیم میشود. ما در یک ناترازی هستیم.
(۳)این ناترازی سبب شده در بعضی جاها دخالت کنیم. امیدواریم که ناترازیها را به نحوی حل کنیم که دیگر نیازی به #دخالت نباشد!
📌 مطلب قبل را با عنوان تناقضات عملکرد اقتصادی دولت مطالعه کنید
🆔 @namiramag 👈 عضویت
•
🔴 دو مطلب بعد، نقد و بررسی
فیلم سینمایی «متری شش و نیم»
📌 در ضمن چند مطلب در نقد
سینمای خشونتپرور،
خشونت در سینمای خانگی،
تحلیل سریال اسکوئید گیم و معرفی
سریال تفکیک یا جداسازی را بخوانید...
🆔 @namiramag 👈 عضویت
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰نقد فیلم «متری شش و نیم»🎬
نقد اول
• این تنها یک سکانس از فیلم سبُکِ «متری شش و نیم» است. به #تیتر کلیپ نگاه کنید. خودتان را جای یک جوان مخصوصا یک نوجوان بگذارید!
• در این فیلمها قهرمان، پایینتر از ضد قهرمان است یا قهرمان، بیچاره و بیعرضه است. سمبلهای شرارت طوری طراحی میشوند که نه تنها تنفرانگیز نیستند که گویی مقتدر مظلوماند و برای نوجوانان، جذاب و الگو میشوند!
بیننده با نوید محمدزاده، همذات پنداری میکند، دوست دارد خلافکار موفق شود و برندهی این دزد و پلیس باشد!
🆔 @namiramag 👈 عضویت
11.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔰 بخش دوم/
• یکی از مهمترین سکانسهای این فیلم لفاظی خلافکار و پلیس در ون است. جایی که پلیس برای به زبان درآوردن خلافکار، او را متهم به بچهکشی میکند...
• کارگردان، اینجا سکانسی به شدت تراژیک و احساسی را برای قهرمان کردن ضد قهرمان به نمایش درمیآورد و نوعی اخلاق سکولار و حتی #هنجارشکنی اخلاقمدارانهی خلافکار را به نمایش میگذارد و به مخاطب القا میکند که میتوان #اعتدال داشت و در عین قاچاقچی بودن و سبک زندگی اباحه، مرام و اصول انسانی خود را داشت. در واقع رفتار شنیع و غیرانسانی را تا حد بچهکشی بالا میبرد تا مخاطب، ناهنجاریهای دیگر او را مسئلهای طبیعی و #عرف بداند و از آن منزجر نشود!
• مخاطبان فیلم، به شدت تحت تاثیر شخصیتپردازی نوید محمدزاده به عنوان خلافکار قرار گرفته و الگو میگیرند!
________________________ـ
🔴 مجله نامیرا؛ نقد فیلم و سریال
🆔 @namiramag 👈 عضویت
🔰 نقد دیگر #فیلم «متری شش و نیم» اینکه روندهای پلیسی و قضایی با واقعیت هیچ تناسبی ندارد. مانند رها کردن متهم از ون پلیس که بیخودترین صحنه فیلم است و یا بازداشت پلیس با حکم قاضی در وسط رسیدگی به پرونده متهم به دلیل اتهامزنی توسط متهم. یا صحنه آخر فیلم، حضور پلیس در صحنه اعدام خلافکار...
• این مدل فیلمها، بیشتر شبیه کلیپهای اینستاگرمی است و صرفا چند دیالوگ و لفظ #لاتی و کفِ خیابانی را کنار هم میگذارند که گاهی هیچ انسجامی نداشته و سر فیلم به ته فیلم ارتباطی ندارد...
🆔 @namiramag 👈 عضویت
•
🔰 چه کنیم که موتور انقلابیگری در
ایران از کار بیافتد؟!
📌 مورد مطالعاتی #حسن_آقامیری
🆔 @namiramag 👈 عضویت
•
🔰حذف انقلابیگری با مورد مطالعاتی حسن آقامیری! ۱/
• نیاز به توضیح نیست که آنچه که تاریخِ بیش از سیصد ساله ایران را به حرکت درآورده و حتی در دوره رکود (قاجار) و در دوره تباهی (پهلوی) آن را از نابودی نجات داد، وجود مذهب شیعه بود. به گفته پروفسور هانری کُربن اسلام شناس فقط شیعیان از مرگ امتناع کردند...
• کربن: «امام حسین از #عمق_تاریخ آنها را هُل میدهد و امام مهدی آنها را به آینده دعوت میکند. چنین جامعهای نمیتواند بمیرد، چون رهبری و آرمانهای آن زنده و در حال تجدید شدن است.»
• همچنین در شیعه، کینهی مقدسی هست، تحت عنوان «تبری» که میل به دشمن ستیزی با هویت فراملی (هویت شیعی در جهان) آن وجود دارد و به همان اندازه که «تولی» و عشق به شخصیتهای مقدس آن مهم است، تبری نیز اهمیت دارد و به عنوان سوخت موتور انقلابیگری فراملی ( تغییر ساختارهای جهانی) عمل کرده و هویت شیعی را به سمت جلو هل میدهد تا به مقصد برسد و در صورتی که یکی از آن دو حذف شود، بی خاصیت میشود! ۱/
_______________________ـ
🔴 مجله نامیرا؛ مورد مطالعاتی حسن آقامیری
🆔 @namiramag 👈 عضویت