17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😳⭕️ خانهای به قدمت ۲۰۰ سال روضه روزانه
#پیشنهاد_تماشا 💯
#شب_جمعه 🌱
#امام_حسین علیه السلام 🥀
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
🆔 @nardeban_sooud
🌷درس معلم گر بود زمزمه محبتی
🌷جمعه به مکتب آورد طفل گریز پای را
سالروز بزرگداشت علامه #شهید_مطهری و #روز_معلم بر تمامی اساتید خدوم و زحمتکش تبریک عرض میکنم.
خصوصا اساتیدی که ما را با معارف اسلام آشنا کردند، و در رأس آنها #پیامبر_اکرم حضرت محمد مصطفی (صلی الله علیه و آله) که معلم تمام خوبی ها هستند.
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
🆔 @nardeban_sooud
✍#حکایت
😳 عمل عجیب و غیرمنتظره حضرت مسیح (علیه السلام) برای آموزش تواضع به علما
#شهید_مطهری رضوان الله تعالی علیه در کتاب داستان راستان مینویسد:
⭕️ #حضرت_عیسی علیه السلام به حواریین گفت: «من خواهش و حاجتی دارم، اگر قول میدهید آن را برآورید بگویم». حواریین گفتند: «هرچه امر کنی اطاعت میکنیم». عیسی از جا حرکت کرد و پاهای یکایک آنها را شست.
⭕️ حواریین در خود احساس ناراحتی میکردند، ولی چون قول داده بودند خواهش عیسی علیه السلام را بپذیرند تسلیم شدند و عیسی علیه السلام پای همه را شست. همینکه کار به انجام رسید، حواریین گفتند: «تو معلم ما هستی، شایسته این بود که ما پای تو را میشستیم نه تو پای ما را».
⭕️ عیسی علیه السلام فرمود: «این کار را کردم برای اینکه به شما بفهمانم که از همه مردم سزاوارتر به اینکه خدمت مردم را به عهده بگیرد «#عالم» است.
⭕️ این کار را کردم تا تواضع کرده باشم و شما درس تواضع را فرا گیرید و بعد از من که عهدهدار تعلیم و ارشاد مردم میشوید راه و روش خود را تواضع و خدمت خلق قرار دهید.
👌 اساسا حکمت در زمینه تواضع رشد میکند نه در زمینه تکبر، همان گونه که گیاه در زمین نرم دشت میروید نه در زمین سخت کوهستان».
📚 کتاب داستان راستان، ج۱ ص 233
در محضر خوبان
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
🆔 @nardeban_sooud
14.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻تنها راه دینداری در آخر الزمان
🎙حجت الاسلام والمسلمین #استاد_عالی
#امام_زمان علیه السلام
#جمعه_های_دلتنگی
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
🆔 @nardeban_sooud
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌱 #تلنگر
👌هر جور به خدا نگاه کنی، خدا همون جوری باهات رفتار میکنه.
👈 پس سعی کنیم به خدا خوشبین باشیم و بهش اعتماد کنیم
🌹من کان لله کان الله له؛ با خدا باش پادشاهی کن
#حُسن_ظن
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
🆔 @nardeban_sooud
4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥⭕️ تعجب صهیونیستها از نحوه عجیب سوختن درختان از داخل
👈 یادتون مقام معظم #رهبری فرمودند صهیونیستها منتظر تازیانه الهی باشند...
#اسقاطیل
•┈┈•❀🕊🍃🌺🍃🕊❀•┈┈•
🆔 @nardeban_sooud