هدایت شده از الهادی
🔻روز مباهله، روز پرده افکنی از جان رسول الله صلی الله علیه و آله (حضرت علی علیه السلام) مبارک باد.
🔺 @nasery_ir
بهمناسبت ٢۴ ذی الحجه #روز_مباهله
این پنج نور، علت زیبای خلقتند
اسرار پنج حرفِ حروف «کرامت»ند
این خانواده اشرف اولاد آدمند
اینها طبیب درد طبیبان عالمند
این پنج تن خلاصهی احساس خالقند
اندازهی دل همهی خلق، عاشقند
خاکی شدند تا ره افلاک وا کنند
«آنان که خاک را به نظر کیمیا کنند»
زیباترین سپاه به میدان رسیده بود
پای ابوتراب به نجران رسیده بود
آنان که لاف، پیش شه لافتی زدند
تا چشمشان به هیبتش افتاد، جا زدند
یک اخم مرتضی علی و ختم غائله
اینگونه شد خلاصهی روز مباهله
قاسم صرافان
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔹کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
🔹روایت نبی اکرم صلی الله علیه و آله میفرماید: کسی که بلا و مصیبت به او برسد و صبر و تحمل بکند خداوند سیصد درجه مقام به او میدهد. هر درجهای تا درجه دیگر از زمین است تا آسمان.
🔺اما اگر صبر بر طاعت باشد مثلا نصف شب است بیدار شدی خوابت هم میآید اما خواب را کنار میگذاری بلند میشوی و وضو میگیری در مقابل حضرت حق میایستی. سختی و بی خوابی را تحمل میکنی یا مثلا هوا گرم است روزه میگیری و تحمل میکنی. این صبر بر طاعت است. خداوند برای صبر در طاعت ششصد درجه در بهشت به تو میدهد که فاصله هر درجه تا درجه دیگر، به اندازه هفت طبقه زمین تا عرش میباشد.
🔸مخصوصاً جوانها، - خدا برایشان خوب بخواهد - وقتی جوان که هم رطوبت مغز دارد و هم خستگی روز و خیلی خوابش میآید اما چشمش را میمالد، بلند میشود، وضو میگیرد و نماز و دعا میخواند. به امر حضرت حق پردهها عقب میرود و خداوند میفرماید: ملائکه! این بنده را ببینید هر چند بر او واجب نکردهام با این جوانی و این خستگی و با این رطوبت مغز مشغول راز و نیاز با من شده است، من به وجود این بر شما افتخار میکنم. این صبر است که خداوند ششصد درجه اجر میدهد، که هر درجه ای از آن به اندازه هفت طبقه زمین تا عرش است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔹کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
هدایت شده از الهادی
#آیت_الله_ناصری
🔻 خداوند مرحوم والد (آیتالله ناصری) را رحمت کند. مردم، زیاد به ایشان مراجعه میکردند و ایشان، یک روحانی بود که خود را در معرض خدمات اجتماعی قرار داده بود.
🔸 گاهی شخصی با ایشان مشورتی میکرد که مثلاً میخواهم فلان کار را بکنم. اگر این بزرگوار میفرمود که انجام بده، پنج یا ده سال بعد، آن شخص میگفت که با ایشان مشورت کردم و گفت که انجام بده و انجام دادم و دیدم که عجب درست گفته است!
🔹 اگر ایشان میگفتند که نرو، گاهی حتی ده سال بعد، آن شخص میگفت که چقدر درست گفته بود!
🔸 با طی این مسیر، انسان از زمان پیش میافتد و باعث برکت میشود.
🔹 مردم، اعتقادات، ایمان، آرامش و باورشان را از این قوم و قبیله میگیرند؛ اما به شرط این سفر. این، یکی از اضلاع حرکتی بود که در وجود خود انسان است. این حرکت، اضلاع دیگری هم دارد.
کد ۲۴۹۵۷
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir
🔺مهربانی های خداوند متعال
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔹کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
🔸بعضی از معصومین فرمودند: صبر بر دو قسم است: یا برای نعمتی است یا برای ناراحتی. یعنی آنچه به انسان میرسد یا نعمت و رحمت و برکت است که باید شکرش را بجا بیاورد و صبر کند تا مبادا با آن نعمت، گناه و طغیان نکند. یا بلا و گرفتاری و ناراحتی و ضرر و زیان است که باید صبر بکند تا مبادا جزع و فزع و اعتراض به حضرت حق نکند.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔹کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
🔹داستان دلدادگی حضرت ابراهيم علیه السلام
ابراهیم خلیل را نگاه کن كه قلب او مملو از محبت الهی است. داستان ثروت آن بزرگوار معروف است. غزالی در تفسیر خود، دربارة ثروت حضرت ابراهیم نقل مي كند که هزاران سگ، برای محافظت ثروت خود داشت که همة آنها گردنبند طلا داشتند. (مفاتيح الغيب، ج25، ص 48.) جبرئیل و میکائیل از حضرت حق پرسيدند: « حضرت ابراهیم، به چه مناسبت خلیل الرحمن شد؟» خطاب شد: «بروید او را امتحان کنید».
🔺 یکی از آنها روي يک کوه و ديگري هم روي کوه ديگر ایستاد و با صدایي نازنین، يكي گفت: «سبوح قدوس» و ملک ديگر هم گفت: «ربّ الملائکة و الروح». بند از بند حضرت ابراهیم گسست و بسيار مجذوب شد و شاید از حال طبیعی خود خارج شد. یک مقداری که سر حال آمد، گفت: این صدای که بود كه اسم محبوب من را برد؟ ای گویندگان ذکر یک بار دیگر تکرار کنید و نیمی از مال من را دریافت کنید». جبرئيل و میکائیل يك بار ديگر آن ذکر را گفتند. حضرت ابراهيم گفت: «نصف دیگر آن را هم مي دهم تا یک بار دیگر بگوييد» و آنها هم گفتند. بعد، مقداری صبر کرد و گفت: «یک بار دیگر اسم محبوبم را بگویید». گفتند: «بدون مزد نمی گویم». گفت: «خودم غلام شما هستم». یک بار دیگر گفتند. گفت: «من غلام شما هستم». گفتند: «ما برای امتحان تو آمدهايم تو حقیقتاً خلیل الرحمن هستی». (تفسير صافي، ج1، ص 505 ؛ )
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔹کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir