هدایت شده از الهادی
#آیت_الله_ناصری #امام_زمان
🔻 نکتهی دیگر در مورد مرحوم ابوی رحمت الله علیه؛ اینکه رفقای خوبی در نجف نصیبشان شد؛ یعنی از ابتدا، رفقایی اهل معنا و متّقی داشتند.
🔸 این مطلب را هم بگویم که یادگار ایشان از نجف است که همراه خود، آورده بودند؛ پسر آیتاللهالعظمی سید مرتضی کشمیری، سید محمّد کشمیری بود که خودش هم مشهور به کرامات بود. ابوی (آیتالله ناصری) میگفتند که یکی از آقایان نجف، به من گفت که این آقا سیّد محمد کشمیری، خیلی به تو عنایت دارد! برو و هدیهای معنوی و ارزشمند از او بگیر.
🔹 روزی درب خانهشان رفتم و خیلی به من محبّت کرد و با من گرم گرفت که حاج شیخ محمد! کجایی و چطوری و بچهها چطور هستند و این امور. گفتم که آقا، کسی به من سفارش کرده است که بیایم و از شما، هدیهای معنوی بگیرم. ایشان گفتند که اجازه بده و تأمّلی کردند.
🔸 ایشان فرمودند که حاج شیخ محمّد! من خودم وقتی گرفتار میشوم، از این هدیه و اسم، اثر دیدهام. ایشان فرموده بودند که در سفری که به کشور دیگری رفته بودم، هیچ آدرسی [از مقصد] نداشتم و این هدیه و اسمی که به تو میگویم را شروع کردم بگویم و گویا طوفان و بادی، شروع به وزیدن کرد و بعداً فهمیدم و متوجّه شدم که در همان کوچهای هستم که باید باشم و دربِ همان خانهای هستم که به دنبالش بودم.
🔹 آن اسم که خود من هم از آن اثر دیدهام و تکرارش راهگشا است، این است: «یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان أغثنی».
🔸 این را خود آن آقا سید محمّد کشمیری، با خط خوشی که داشتند، برای ایشان نوشته بودند. ابوی، آن نوشته را از نجف به ایران آورده بودند و از آن عکس گرفته بودند و تابلو کرده بودند و به دوستان، هدیه میدادند. «یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان أغثنی».
کد ۲۴۹۵۴
[انتشار به مناسبت برگزاری همایش ملی سالک الی الله]
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری: @nasery_ir
🔹در زیارت جامعه در مورد اهل بیت علیهم السلام می خوانیم: حَتَّى أَعْلَنْتُمْ دَعْوَتَهُ یعنی من شهادت می¬دهم که شما اهل بيت عصمت و طهارت دعوتی که حضرت حق کرده بود را با صراحت لهجه و بیان واضح به همه مخلوقات رساندید.
حالا خدا کجا دعوت کرده است که این بزرگوارها دعوت حق را اعلام کردند؟
در آیات قرآنی مکرر بحث دعوت الهی مطرح شده است. مثلا در سوره احقاف میفرماید:
يا قَوْمَنا أَجيبُوا داعِيَ اللَّهِ وَ آمِنُوا بِهِ يَغْفِرْ لَكُمْ مِنْ ذُنُوبِكُمْ وَ يُجِرْكُمْ مِنْ عَذابٍ أَليم.
اى قوم ما! دعوت كننده الهى را اجابت كنيد و به او ايمان آوريد تا گناهانتان را ببخشد و شما را از عذابى دردناك پناه دهد!
در سوره اعراف هم میفرماید:
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا اسْتَجيبُوا لِلَّهِ وَ لِلرَّسُولِ إِذا دَعاكُمْ لِما يُحْييكُمْ
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! دعوت خدا و پيامبر را اجابت كنيد هنگامى كه شما را به سوى چيزى مىخواند كه شما را حيات مىبخشد
پس حضرت حق همه را دعوت کرده است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
👉@naseri_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری #دنیا
🔹موضوع: جایگاه دنیا و آخرت در قرآن
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
دعوت تکوینی و تشریعی
🔹دعوت حق بر دو قسم است: دعوت تکوینی و دعوت تشریعی. دعوت تکوینی حق این است که ما را خواند و ما موجود شدیم. اگر او دعوت نکرده بود و نخوانده بود ما کجا بودیم. این دعوت بدون اراده و اختیار ما بود. ما خودمان اینجا نیامدیم، خودمان هم بزرگ نشدیم، خودمان هم پیر نشدیم، آقا همه اینها دست خداست. ما را دعوت کرده و از عدم به وجود آورد، این را دعوت تکوینی میگویند. در این دعوت اولیه اهل بيت عليهم السلام کاره¬ای نیستند. این قسم از دعوت که دعوت تکوینی باشد مختص ذات احدیت است. البته در مرحله بعد از دعوت، که نوبت خلق نمودن میشود اهل بیت : واسطه هستند.
🔸دعوت تشریعی یعنی خدا همه ما را به اصول و فروع دین و اخلاقیات دعوت کرده است تا اینها را انجام بدهیم. این دعوت حق را اهل بيت عليهم السلام اعلام کردند. مثلا قرآن کریم میفرماید:
يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا آمِنُوا بِاللَّهِ وَ رَسُولِهِ وَ الْكِتابِ الَّذي نَزَّلَ عَلى رَسُولِهِ وَ الْكِتابِ الَّذي أَنْزَلَ مِنْ قَبْلُ
اى كسانى كه ايمان آوردهايد! به خدا و پيامبرش، و كتابى كه بر او نازل كرده، و كتب (آسمانى) كه پيش از اين فرستاده است، ايمان بياوريد.
یعنی ای کسانی که ایمان آوردهاید و معتقد به مقام ربوبیت هستید در اصول، فروع، اخلاقیات و معاشرتهایتان باید که تسلیم حق باشید. این یک نوع دعوت است. این دعوت را اهل بيت عليهم السلام رساندند.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
🔹«حتی اعلنتم دعوته» یعنی ای چهارده نور مقدس! شما بودید که دعوت تشریعی حق را که همه موجودات را به اصول و فروع و اخلاقیات دعوت کرده بود برای مخلوقات بیان کردید و آن را علنی کردید. نه فقط در این منظومه شمسی ما، بلکه در عالم ذر هم اهل بيت عليهم السلام حضرت حق را معرفی کردند.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
هدایت شده از الهادی
⚫️ شهادت حضرت حمزه و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیهماالسلام، محضر مبارک امام زمان علیهالسلام و محبین ایشان تسلیت باد.
🔺 @nasery_ir
هدایت شده از مدرسه عالی فقه دارالهدی
ا࿐🌸○✨﷽✨○🌼࿐ا
💢 پذیرش مدرسه عالی فقه دارالهدی (قم)
◀️ در پایه های 7 تا ۹
✅ امکان تحصیل به روش آموزشی خود اکتشافی(سامرا)
💠 مهلت ثبت نام:
📎پایه ۷: ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۳
📎پایه ۸ و ۹: پایان تیرماه ۱۴۰۳
💠 توضیحات بیشتر در :
👈 کانال مدرسه: 👉
https://eitaa.com/feghhdarolhoda/992
🔹درسوره اعراف میفرماید:
وَ إِذْ أَخَذَ رَبُّكَ مِنْ بَني آدَمَ مِنْ ظُهُورِهِمْ ذُرِّيَّتَهُمْ وَ أَشْهَدَهُمْ عَلى أَنْفُسِهِمْ أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قالُوا بَلى شَهِدْنا
و (به خاطر بياور) زمانى را كه پروردگارت از پشت و صلب فرزندان آدم، ذريه آنها را برگرفت و آنها را گواه بر خويشتن ساخت (و فرمود:) «آيا من پروردگار شما نيستم؟» گفتند: «آرى، گواهى مىدهيم!
خداوند آدم را که آفرید همه ذریه آدم را تا روز قیامت به صورت ذره ایجاد کرد . مکان آن را هم در روایات بیان کردند که کجا این جمعیت را جمع کرد. هیچ بعدی هم ندارد شما ببینید در یک قطره منی مرد میلیونها اسپرم وجود دارد که استعداد انسان شدن را دارند پس خدایی که میتواند میلیونها اسپرم را در قطرهای آب جمع کند به راحتی میتواند میلیاردها انسان را بصورت ذره خلق نماید.
ما آن موقع خیلی ریز بودیم و یادمان نمیآید اما اگر تقوا را پیشه کنیم و دعوت خدا را اجابت کنیم خدا شاهد است همان جا را هم یادمان میآید. خوب، اینها ذره بودند خدا با دعوت تکوینی ایجادشان کرد بعد دعوت دومیرا به اینها اعلام کرد. حضرت حق فرمود: اَلَستُ بِرَبِّکُم؟ آیا من خدای شما نیستم؟
ادامه دارد....
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
ادامه قبل....
🔹خوب این دعوت خدا را که میخواست از همه اقرار بگیرد چه کسی به این مخلوقات رساند؟ اهل بيت عصمت و طهارت آنجا بلند شدند حق را به تمام معنی الکلمه معرفی کردند. چون که اهل بيت عليهم السلام در عالم ذر خدا را به عظمت و صفات جلال و جمالش معرفی کردند بالاتفاق همه گفتند: بلی تو خدای ما هستی. اهل بيت عصمت و طهارت دعوت حق را آنجا اعلام کردند. اگر آنها نبودند کسی نمیتوانست به عظمت حق و جلال و جمالش پی ببرد. اهل بيت عصمت و طهارت بودند که خدا را آن طوری که سزاوار معرفت و شناخت بود در عالم ذر معرفی کردند.
همچنین در عوالم بعدی، نه فقط نسبت به منظومه مادی، بلکه به مجردات هم معرفی نمودند.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
هدایت شده از کانال رسمی آیت الله ناصری
#لیست_آهنگهای_پیشواز
🔹لیست آهنگهای پیشواز باصدای گرم حضرت آیت الله ناصری رحمت الله علیه
از اپراتورهای مختلفه
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
🔷@naseri_ir
حضرت علی علیه السلام معلم جبرئیل
🔹نبی اکرم صلی الله علیه و آله با حضرت جبرئیل نشسته بودند و صحبت میکردند، امیر المومنین علیه السلام وارد شدند. حضرت جبرئیل بلند شدند تعظیم كردند. و یک کناری رفتند. حضرت رسول صلی الله علیه و آله فرمودند: برادر جبرئیل! مگر این جوان را میشناسی؟ عرض کرد یا رسول الله! چگونه او را نشناسم! این آقا معلم و استاد من است. موقعي كه خداوند من را آفريد، از من پرسيد. تو كيستي و من كيستم؟ من حيران بودم و نمي دانستم چه جوابي بدهم، آنگاه اين جوان آمد و يادم داد چه بگويم، گفت: بگو تو پروردگار عظيم من هستي و من هم عبد ضعيف تو هستم. (أطيب البيان في تفسير القرآن، ج9، ص:571.) حضرت فرمودند: از آن سال تا به حال میدانی چند سال است؟ عرض کرد یا رسول الله هر سی هزار سال یک ستارهای است که طلوع میکند و تا به حال آن ستاره سی هزار مرتبه طلوع کرده است.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
🔹کسی که میخواهد حق را معرفی بکند باید دارای دو جنبه باشد، یک جنبه یَلِ الحَقی داشته باشد یک جنبه یَلِ الخَلقی. یعنی یک حالتی داشته باشد که بتواند با مبادی عالیه تماس و ارتباط بگیرد، و یک حالتی هم داشته باشد که بتواند با مخلوقات مادی و غیر مادی تماس بگیرد. چهارده نور مقدس این دارای دو جنبه بودند. یک جنبه یل الحقی که با آن اصول دین و فروع احکام و اخلاقیات را نسبت به جمیع مخلوقات از حق میگرفتند و با جنبه یل الخلقی افاضه میفرمودند. به صراحت زیارات و دعاها و روایاتی که در این زمینه زیاد است، این واسطه گری در همه حال بوده و نسبت به همه انبیا هم بوده است.
🔸مثل آن موردی که بیان گردید که فرمود: وَ الدَّلِيلَ عَلَى مَنْ بَعَثْتَهُ بِرِسَالَتِكَ یعنی خداوندا! بر امیر المومنین علیه السلام که او را راهنمای همه پیغمبرها قرار داده بودی صلوات بفرست. همه چهارده نور مقدس دلیل و راهنمای همه پیغمبرها بودند. هم در عالم ذر و هم در اینجا دلیل و راهنمایشان بودند. یا در همین زیارت جامعه میفرماید: وَ تَرَاجِمَةً لِوَحْيِهِ یعنی شما اهل بیت هستید که وحی الهی را ترجمه میکنید. هر وحی که بر انبیاء و رسل میشد مترجم این وحی شما بودید.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
هدایت شده از بنیاد هاد
🔻فراخوان پذیرش سطح ۲ و ۳ حوزه
مرکز تخصصی اخلاق دارالهدی - قم
💠 تحت اشراف حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری
✅ محل تحصیل:
برای متقاضیان شهر قم
✅ ثبت نام تا نیمه خرداد ماه ۱۴۰۳
☎️ ۰۲۵۳۷۸۴۰۷۰۳ (ساعت ۱۵ تا ۱۹)
📱 ارتباط در پیامرسان ایتا
@Akhlaqh_darolhoda
🌐 جهت ثبت نام به سایت پذیرش مراجعه فرمایید.
🌐 https://paziresh.ismc.ir/
🔰کسب اطلاعات بیشتر در کانال مرکز :
https://eitaa.com/akhlaqhad
🔹خدا میداند از هر جهتی از جهات، حساب کنید خداوند بزرگترین نعمتی که به ما داده است ولایت اهل بيت عليهم السلام است. این را باید درست نگهدرای کرد. حیف است خدا میداند، و همین ولایت است که سبب سعادت و تکامل و قرب ماست، خدا میداند!
ولذا خودشان میفرمایند بِنَا عُرِفَ اللَّهُ وَ بِنَا عُبِدَ اللَّهُ نَحْنُ الْأَدِلَّاءُ عَلَى اللَّهِ وَ لَوْلَانَا مَا عُبِدَ اللَّهُ (بحارالأنوار ج : 26 ص : 260) به وسیله ما خدا شناخته شد و به وسیله ما خدا عبادت شد، ما دلیل و راهنمای به طرف خدا بودیم، اگر ما نبودیم خدا عبادت نمیشد.
اگر چهارده نور مقدس نبودند در جمیع عوالم کسی نمیتوانست آن طوری که شاید و باید خدا را معرفی بکند.
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir
🔹در زیارت جامعه آمده که : وَ بَيَّنْتُمْ فَرَائِضَهُ
یعنی من شهادت میدهم که شما اهل بيت عصمت و طهارت فرایض الهی را بیان کردید.
بیان یعنی مطالب را با کلام واضح و با کمال فصاحت و بلاغت بیان کردن. تبیان یعنی مطالب را با دلیل و برهان بیان کردن.
من شهادت میدهم که اهل بيت عصمت و طهارت فرایض الهی را با کمال صراحت لهجه بیان کردند. ممکن است این معنای آن باشد. و فرایض به معنای واجبات است. آنهایی هم که حرام است در واقع ترک آن واجب است. لذا هر دو از فرائض میشود. اهل بيت عصمت و طهارت تکالیف عباد را کاملاً بیان کردند. مثلاً در قرآن فقط میفرماید نماز بخوانید. حالا چند رکعت بخوانم؟ چه وقت بخوانم؟ مقدمات آن، مقارنات آن، ارکان آن، واجبات آن چه چیزهایی هست؟ این را اهل بيت عليهم السلام بیان فرمودند. در ظاهر قرآن این احکام را نداریم.
یا در قرآن فقط فرموده: زکات بده. اما حالا به چه چیزهایی زکات تعلق میگیرد؟ نصاب آنها چقدر هست؟ اهل بيت عليهم السلام این احکام را بیان فرمودند. همچنین جمیع فروع و اصول دین را اهل بيت عصمت و طهارت بیان کردند. لذا چه حق بزرگی گردن ما دارند!
┄┅═✧❁••❁✧═┅┄
🔻کانال رسمی آیت الله ناصری
@naseri_ir