4_5866468977470865859.mp3
2.97M
* #سخنرانی_صوتی #امیرالمومنین #غدیر
🎧 در جمع صمیمانه دوستان به مناسبت عید غدیر
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🗓تاریخ: 1395/6/30
⏱ زمان: ۲۴ دقیقه
🔺 @nasery_ir
الهادی
* #شعر #امیرالمومنین
💠 جان و جانانه 💠
بند اول
🔸دوش رفتم سحر به میخانه
تا دهندم یکی دو پیمانه
🔹دیدم آنجا رجال لا تلهی
مات و مبهوت همچو پروانه
🔸عده ای سر به کف ز خویش خجل
عده ای چون ستون حنانه
🔹از خیالات رسته و فارغ
فارغ از داستان و افسانه
🔸ناگهان این صدا چو رعد مهیب
خواست از گوشه های خمخانه
🔹لمن الملک ایها العشاق
همه گفتند جان و جانانه
🔸رفتم از هوش و مدتی خاموش
بودم از نعره های مستانه
🔹چو بهوش آمدم سر من بود
روی زانوی صاحب خانه
🔸اشک شوق از دو چشم من می ریخت
که درختی عجب شد این دانه
🔹گفتمش نام خود بگو بامن
تابگویم به خویش و بی گانه
🔸گفت نام مرا نوشته قلم
روی گلها و بال پروانه
🔹چون به پروانه گفتم این مطلب
دست بر سر کشید شکرانه
🔸پرزنان از زمین چو بر میخواست
سخنی گفت و رفت سلانه
🔹که علی پرده دار لم یزلی است
هرچه خواهی بخواه دست علی است
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
* #معراج #امیرالمومنین
🔻در مورد علت سفر معراجى رسول خدا صلی الله علیه و آله قرآن می فرماید: لِنُرِيَهُ مِنْ آياتِنا (اسراء:1)
🔸یعنی رسول خدا را به این سیر و سفر بردیم تا آیات خودمان را نشانش دهیم.
از طرفی حضرت امیرالمؤمنین علیه السلام در تعابیر مختلف، خودشان را آیه کبری یا آیه عظمای الهی معرفی فرموده اند.
(بحارالأنوار، ج99، ص147)
🔹یعنی می توان چنین گفت که اصلاً اين سفر را گذاشته بودند تا مقامات اميرالمؤمنين عليه السلام، به رسول خدا صلى الله عليه وآله و در اصل به مردم معرفی شود.
🔸یکی از علما روایت نقل می کردند که به هرآسمانی که رسول خدا مى رسيدند بهترين قصر و جلوه در آن آسمان را مى ديدند. بعد می پرسیدند: اين قصر متعلق به كیست؟
جبرائيل عرض می كرد كه این قصر متعلق به آقا اميرالمؤمنين عليه السلام است.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
4_129915012582998326.mp3
2.42M
* #کلیپ_صوتی #امیرالمومنین #غدیر
🎧 معرفی ولایت امیرالمؤمنین علیه السلام در غدیر
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۱ دقیقه
🔺 @nasery_ir
* #امیرالمومنین #آیت_الله_کشمیری
🔻ما احتياج به اين داريم که هر روز به آقا امير المومنين علیه السلام توجه کنيم و تجديد بيعت کنيم و زيارت امين الله بخوانيم.
🔸نه فقط در ایام غدير بلکه در همه ي ايام سال تجديد عهد با آقا اميرالمومنين عليه السلام لازم است. يکي از دعاهاي خيلي جالب و زيارات خيلي خوبي که در همین زمینه هست همين زيارت امين الله است که خيلي زيارت جامعي است.
🔹حضرت آیت الله کشمیری قدس سره اين سفارش را مي کردند که هر روز صبح به صبح تجديد عهد و بيعت با آقا اميرالمؤمنين بکنيد حالا يا زيارت امين الله بخوانید یا یکی دیگر از زیارات حضرت را.
🔸اگر بعد از هر نماز هر کسي زيارت امين الله را بخواند و رها نکند آرام آرام پيوندش با اميرالمؤمنين عليه السلام برقرار خواهد شد.
🔹حضرت والد(آیت الله ناصری) می فرمودند: حاج شيخ محمد باقر (پدر بزرگ ما) يک رفيقي داشت فاميلش آقاي اراکي بود. ميگفتند پيرمردي بود مال اراک و مرد خيلي صالحي بود و از رفقاي پدربزرگ ما بود. او گفته بود که من در ايام طلبگي در نجف سختي هائي ميکشيدم و رياضاتي و توسلاتي داشتم. رياضات قهری هم براي ما بود مثل گرسنگي زياد و... این ریاضات قهری مصادف شد با ایامی که من روزه هم ميگرفتم و عصرها که ميشد من را ضعف شديدي عارض مي شد.
🔸اما حرم آقا اميرالمؤمنين عليه السلام مي رفتم و يک زيارت امين الله مي خواندم و به اين جمله که مي رسيدم که «و ارزاقک الي الخلائق من لدنک نازله“ يک حالت قوت و نشاطی به من دست می داد مثل اينکه يک غذاي خوبي من خورده باشم و قوي می شدم؛ اين جمله براي من در محضر آقا اميرالمؤمنين عليه السلام، اين حال را ايجاد مي کرد.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#اخوت_فی_الله #رفاقت
💠 به مناسبت عید غدیر و استحباب اجرای عقد اخوت:
🔻 در تفسير آیه «إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ. حجرات/١٠» جريان موآخات [پیمان برادری] به تفصيل گفته شده است. بعضي فقط نگاه سياسي و تشکيلاتي به آن مي کنند؛ ولي يک مسئله معنوي، سلوکي، دنيايي و آخرتي نیز هست.
🔸 بارها رسول خدا دستور موآخات دادند، در مکه جدا، در مدينه جدا. بعضي اول در مکه با کسي برادر شدند و در مدينه با ديگري. اسم آن عقد اخوت است ولی نسبت شرعي نمي آورد؛ پيمان خيرخواهي، يگانگي، اُلفت؛ در صیغه عقد آن هم هست که شريک در دعا، نماز، زيارت مشاهد مشرفه و ورود به بهشت است. اين پيمان بين خانم ها نیز هست.
🔹 رسول خدا بین اصحاب دو به دو عقد اخوت خواندند به اصطلاح همه را با هم برادر کردند و آقا اميرالمؤمنين تنها ماند [فرمودند:] يا رسول الله پيمان اخوت را بين همه بستي و من تنها ماندم؟ حضرت فرمودند: تو را براي خود گذاشتم. عقد اخوت بین رسول خدا و امیر المومنین اجرا شد.
🔸 علامه اميني در الغدير مي نویسند: اين از متواترات تاريخ شيعه است و پنجاه نفر از اهل سنت را نام می برد که عقد اخوت بین رسول خدا و حضرت علی علیهماالسلام را نقل کرده اند.
ادامه دارد...
ادامه مطلب قبل...
🔻رسول خدا فرمودند: «تَاخّوا فى اللَّه أخوين أخوين؛ پيمان برادري ببنديد در راه خدا دوتا دوتا.» عقد اخوت يک پيمان و عهد است، يک راه باز کردن براي رشد است، يک التيام است.
🔸 انصاف اين است که ما خيلي تنها هستيم. چطور ما نمي توانيم با افراد همسو و هم جهت، احساس يگانگي کنيم و پيوند رفاقت و اخوت ببنديم؟! غالباً بر اثر نداشتن اعتدال يا اطلاعات يا هر دو، دچار افراط و تفريط مي شويم، کلاه سر ما مي رود. در حالی که اهل ایمان نباید چنین باشند.
🔹 رفيق خوب پيدا کردي او را نگه دار و اگر پيدا نکردي بگرد پيدا کن. اگر انسان آن فرد را پيدا کرد چند گام پيش است، به تعبير امروزي ها نيمه گمشده خود را پيدا کرده است و خيلي بهتر مي تواند حرکت کند.
🔸 پيغمبر خدا خود را از اين قضيه مستثنا نکردند و با آقا اميرالمؤمنين علیه السلام پیمان برادری بستند.
ادامه دارد...
ادامه مطلب قبل...
🔻از زاویه طبايع نفوس معیار هایی هست که چه کسي به درد چه کسي مي خورد؟ نفسي که يک طبيعت بر آن غالب است چه طبيعتي بايد کنار اين قرار بگيرد تا رفاقت آنها مؤثر واقع شود؟
🔸 ممکن است مشکلاتي هم داشته باشد ولي اگر بنا بر موآخات شد بايد دنبال کنند و مشکلات آن را هم تحمل کنند، در طول زمان نشان مي دهد که رشد نصيب انسان مي کند. راه هاي نيم بند و نرفته را ترميم مي کند.
🔹 باور کنيم که برای رشد به این عقد اخوت نیاز داریم. نبايد از رفيق فرار کرد، رفيقِ خوب خيلي ارزشمند است. کسي هنر دارد با زيد جدا ببندد، با عَمر جدا ببندد. نباید سر ما در لاک خود باشد و احساس کنيم هيچ نيازي نداريم.
🔸 وقتي رسول خدا خود را از اين قضيه مستثنا نمي کنند و اميرالمؤمنين را براي خود نگه مي دارند يعني چه؟ يعني اين رشته سر دراز دارد. انسان رفيق مي خواهد. اگر نتوانيم براي خود رفيق نگه داريم ما بيمار هستيم، مشکل داريم، بايد خود را درمان کنيم. بعد اگر توانستيم آن را توسعه بدهيم توسعه دهيم، توانستيم بزرگ شويم، بزرگ بشويم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
19.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* #کلیپ_تصویری #غدیر #امیرالمومنین
🎥 سخنان حجت الاسلام حاج شیخ جعفر ناصری به مناسبت عید غدیر
⏱ زمان: ۱۸ دقیقه
🔺 @nasery_ir
* #امیرالمومنین
🔻در روایت دارد که رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند:
يا علي اگر نميترسيدم كه كاري كه مسيحيها راجع به عيسي كردند راجع به شما بكنند آنچنان مدح شما را می گفتم که بر هر جمعیتی رد می شوی مردم دنبال شما راه بیفتند و خاک زیر پای شما را برای تبرک جمع کنند.
(الكافي، ج8، ص57)
🔸آیت الله بهجت می فرمودند: پيغمبر خدا صلی الله علیه و آله اين كار را نكردند و چي شد! يك مشت علي اللهي درآمدند؛ اگر پيغمبر صلی الله علیه و آله گفته بودند چي ميشد؟
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
* #امیرالمومنین
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir