هدایت شده از مدرسه عالی فقه دارالهدی
ا࿐🌸○✨﷽✨○🌼࿐ا
💢 پذیرش مدرسه عالی فقه دارالهدی (قم)
◀️ در پایه های 7 تا ۹
✅ امکان تحصیل به روش آموزشی خود اکتشافی(سامرا)
💠 مهلت ثبت نام:
📎پایه ۷: ۳۰اردیبهشت ۱۴۰۳
📎پایه ۸ و ۹: پایان تیرماه ۱۴۰۳
💠 توضیحات بیشتر در :
👈 کانال مدرسه: 👉
https://eitaa.com/feghhdarolhoda/992
#مشکلات #توسل #استغفار
🔻 این ملت و این مملکت یکپارچه یک جان دارد، یک فرهنگ است، یک فکر است، همه با هم برادر و در راستای محبت به اهل بیت عصمت و طهارت دارد حرکت میکند، هر مشکلی که هر زاویهی آن پیدا بشود قلوب همه را مجروح میکند.
🔸 حالا هر نوع خدمتی از هر کسی برمیآید طبعاً وظیفهی او است که انجام بدهد اما دوستان ما که بیشتر اهل توجهات و توسلات هستند به نمایندگی از کسانی که مبتلا هستند:
🔹 اولا: توسل به قرآن داشته باشند و آن هم همین سورهی نوح؛
🔸 دوم: توسل به آقا سیدالشهداء داشته باشند؛
🔹 سوم: استغفار داشته باشند. در نگاه معنوی به این قضیه استغفار میتواند کارگشا باشد. وقتی که استغفار شد حضرت نوح (علیه السلام) هم میفرماید: «يُرْسِلِ السَّماءَ عَلَيْكُمْ مِدْراراً» (تا بر شما از آسمان باران پىدرپى فرستد، (نوح، ۱۱))
🔸 بارش میآید اما بارشی که روحافزا باشد و همهی آن مفید باشد: «وَ يُمْدِدْكُمْ بِأَمْوالٍ وَ بَنينَ وَ يَجْعَلْ لَكُمْ جَنَّاتٍ وَ يَجْعَلْ لَكُمْ أَنْهاراً» (و شما را به اموال و پسران مدد كند، و برايتان باغها قرار دهد و نهرها پديد آورد (نوح، ۱۲)) بارشی جهتدهی شده و جهتدار و مدیریت شده که برای همه مفید باشد؛ برای زمین مفید باشد، برای مردم مفید باشد.
کد ۱۲۲۳۵
(تذکر: این سخنرانی در ایام سیلهای چند سال قبل ایراد شده است)
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
* #مراقبه #ذکر #آیت_الله_بهجت
🔻این حال مراقبه، ذکر دائم میخواهد، ولی غیر از ذکر دائم یک بخش مراقبهای هم هست، یک بخش محتوایی هم هست.
🔸 بعد از آن، نفوس به حسب استعداد خود، به حسب این توجه مدام، به یک غلبۀ سِرّی میرسند. متأسفانه این موارد نباید بیان بشود چون وقتی بیان میشود در بعضی نفوس شبیه سازی میشود.
🔹 خیلی از دوستان مرحوم آیت الله بهجت را این اواخر دیده بودند و میدیدند که غلبۀ سِرّ یعنی چه و در ایشان می دیدند، در درس ایشان، در ذکاوت، هوشیاری، نکتهدانی، نکتهسنجی، دقت وجود داشت.
🔸 در تمامی این موارد، در اوج و در نهایت بودند. گاهی هم سکوت، ایشان را میگرفت. شاید دیگری فکر میکرد که آقا خوابیده است ولی نه بیدار بود. گاهی دیگری که از بیرون نگاه میکند، فکر میکند این آقا خوابیده است؛ ولی این غلبۀ سِرّی است که بعد از ذکر زیاد نصیب میشود. بعد از مراقبت زیاد نصیب میشود، بعد از توجه زیاد نصیب میشود و بسیار هم گوناگون است؛
🔹 اما یک نتیجه میدهد و آن هم معرفت، اما یک نتیجه میدهد و آن هم استقرار، اما یک نتیجه میدهد و آن هم خداشناسی.
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
🔻سالروز رحلت عالم ربانی فقیه صمدانی حضرت آیت الله بهجت رضوان الله تعالی علیه تسلیت باد.
🔸ان شاءلله با قرائت حمد و سوره به روح منورش مشمول دعا و عنایت ایشان قرار بگیریم.
🔺 @nasery_ir
خضر_مسیحای_بهاری.pdf
1.84M
👆به مناسبت سالروز رحلت عالم ربانی، فقیه عارف، حضرت آیت الله العظمی بهجت، ویژه نامه 《خضر مسیحای بهاری》 برگرفته از بیانات حضرت حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری منتشر شد.
هدیه به روح ملکوتی مرحوم #آیت_الله_بهجت سوره فاتحه همراه با ذکر شریف صلوات قرائت نمائیم.
🔺 @nasery_ir
21.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
* #کلیپ_تصویری #ذی_القعده #ذی_الحجه
🎥 اهمیت و جایگاه ماه ذی القعده و دهه اول ذی الحجه
🎤 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۱۰ دقیقه
📥 حجم: ۲۰ مگابایت
🔺 @nasery_ir
#قارون
🔻 قرآن، ساختار اولیهی این صراط مستقیم را بسته است. [علاوه بر آن] چینش الگویی هم کرده است؛ هم [برای] مثبت، الگو داده و هم [برای] منفی، الگو داده است.
🔸 یکی از افراد دنیاپرست که گرفتار خاک شد و زمین او را فروبرد، قارون است. قرآن او را معرفی میکند که برای همه و همیشه درس عبرتی باشد. قرآن این شخصیت مادی و دنیاپرست را اینطور معرفی میکند که طلاهای خود را در غارهایی میگذاشتند و درب آن را قفل میکردند.
🔹 میدانید چقدر از این خزانهها داشته است؟ گاهی یک نفر، یک کیلو طلا دارد، صد کیلو طلا دارد، یک خروار طلا دارد یا یک خزانه طلا و یک کلید، دو کلید یا پنج کلید دارد و تمام میشود، ولی قرآن میفرماید: همیشه افراد تنومند و قوی همراه قارون میرفتند و فقط کلیدها را حمل میکردند!
🔸 [نتیجه آن] چه شد؟ بعضی از بنیاسرائیل به او گفتند: قارون! حق الهی را ادا کن و به حدّ و حدود خودت قانع باش. گفت: من اینها را از علم خودم به دست آوردم. گفتند: با اینکه از علم خودت به دست آوردی، ولی قانون و نظمی دارد. قارون نپذیرفت تا مستحق این شد که معذّب به این عذاب شود.
🔹 افرادی که در قرآن عذاب میبینند، هر کدام به گونهای [هستند] و در این هم اسراری است. قارون را زمین و خاک گرفت و برد.
کد ۴۳۵۲
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
#اکل_طیب #ذائقه
🔻 دستور به پیامبران است که «يا أَيهَا الرُّسُلُ كُلُوا مِنَ الطَّيبَاتِ وَاعْمَلُوا صَالِحًا»، خوراکیهای خود را ظاهراً و باطناً طیّب قرار دهید و عمل صالح انجام دهید.
🔸 به فرمایش بعضی از بزرگان، عمل صالح مبتنی بر أکل طیّب است. طیّب میتواند غیر از حلال تعریف شود و باید جدا تعریف شود.
🔹 طیّب آن است که حسهای من در مورد آن به من گزارش صحیح کنند. باید غذا شناخته شده و برای من قابل ارتباط باشد.
🔸 ذائقه را همینطور در اختیار ما قرار ندادهاند، [بلکه] یکی از حواس خمسهی ظاهره است. خدا میداند که دستگاه خدا چقدر در این [حس] اعجاز کرده تا حس ذائقه در بشر پدید آمده است.
🔹 این حس را برای این نهادهاند که ما در خوراک، با آن ارتباط برقرار کنیم؛ هم حلال و هم طیّب و گوارا بخوریم و بدانیم که چه میکنیم.
🔸 حتی از بعضی حیوانات که حسهایشان با آنها صحبت میکنند، عقب نیفتیم.
کد ۴۳۵۲
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir
1402.2.20 سخنرانی حجت الاسلام ناصری ~1.mp3
8.04M
* #سخنرانی_صوتی #ذی_القعده
🎧 موضوع: اربعین موسوی
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🗓 تاریخ: ۱۴۰۲/۲/۲۰
⏱ زمان: ۱۷ دقیقه
🔺 @nasery_ir
#تهذیب #معرفت_نفس
🔻 ببینید زمانی شما در یک حالتی مثل غضب قرار میگیرید. [برای این درد،] انواع درمانها را میتوان ارائه کرد که بزرگان هم گفتهاند؛ مثلاً میگویند: آقا! خودتان را کنترل کنید، ولی گاهی میتوان از معارف اهل بیت (علیهم السلام)، [به صورت] ریشهای با کل صفات خوب و بد آشنا شد و افراط و تفریط، زیادهروی و کندروی و حد اعتدال آنها را شناخت.
🔸 ریشهی این معارف به نحوی در خودشناسی پنهان است. چرا قرآن قسم میخورد که «وَالشَّمْسِ وَضُحَاهَا. وَالْقَمَرِ إِذَا تَلَاهَا. وَالنَّهَارِ إِذَا جَلَّاهَا... وَنَفْسٍ وَمَا سَوَّاهَا»، این همه قسم برای چیست؟ برای اینکه «قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَكَّاهَا»، بعد از این همه قسم [میفرماید:] رستگار کسی است که خودش را تهذیب و تعدیل کند، کمبودهای شخصیتی، جوهرهای و ایمانی خود را ترمیم کند، افراط و تفریط نداشته باشد و معتدل باشد.
🔹 اهل بیت (علیهم السلام) اینها را از ما میخواستهاند و شیعیان خودش را اینطور تربیت میکردهاند. بعد از یازده قسم، میفرماید: «قَدْ أَفْلَحَ مَنْ زَكَّاهَا»، اگر کسی به تهذیب و تزکیهی نفس وارد شد، رستگار است.
🔸 فرض کنید من میخواهم خودم را تهذیب و تعدیل کنم، شخصیت و اخلاق خودم را معتدل کنم و از افراط و تفریط بیرون بیایم، باید با خودم آشنا شوم و خودم را بشناسم. تمام زندگی، یک زندگی مشترک مثل بقیه نیست، انسان ممتاز است.
کد ۴۳۵۲
┄┅═✧❁ااا❁✧═┅┄
🔺 کانال رسمی حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉🏻 @nasery_ir