!سخنرانی حجت الاسلام ناصری در تاریخ 98.9.27 .بحث اعتدال طبع.mp3
3.22M
#سخنرانی_صوتی #طب #اعتدال
🎧 موضوع: ادامه بحث اهمیت و ضرورت اعتدال طبع
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🗓 تاریخ جلسه: ۱۳۹۸/۹/۲۷
⏱ زمان: ۱۳ دقیقه
📍 در جمع طلاب و اساتید مدرسه علمیه صاحب الزمان علیه السلام اصفهان
🔺 @nasery_ir
!سخنرانی حجت الاسلام ناصری - اهمیت و آثار حفظ قرآن 98.9.27.mp3
1.64M
#سخنرانی_صوتی #قرآن
🎧 موضوع: اهمیت و آثار ارتباط با قرآن خصوصا حفظ نمودن آن
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
🗓 تاریخ جلسه: ۱۳۹۸/۹/۲۷
⏱ زمان: ۶ دقیقه
📍 در جمع حافظین قرآن مدرسه علمیه صاحب الزمان علیه السلام اصفهان
🔺 @nasery_ir
#تربیت_فرزند
💠 وظایف ما برای تربیت
🔻 يکی از وظایف ما تربيت است؛ تربيت خويشتن، تربيت فرزند و تربیت دیگران آنهم از فرمايشات اهل بيت علیهم السلام و روش قرآنی و در این باره هر چه کار کنيم کم است.
🔸 وقتی که ارتباط اعمال را نگاه ميکنيم، ميبينيم عجيب همه عالم با هم در ارتباط است. پيغمبر خدا يک وصيت و سفارشي به ابوذر داشتند که يک جملهاش چنین است: «قال صلي الله عليه و آله: يا اباذر! إِنَّ اللَّهَ يُصْلِحُ بِصَلَاحِ الْعَبْدِ وُلْدَهُ وَ وُلْدَ وُلْدِهِ. بحار الانوار،ج ۷۷، ص ۷۵»اي اباذر! اگر يک نفر در صدد متقی شدن، تهذيب، پاکي و اصلاح خود شد، خداوند فرزندانش را و فرزندانِ فرزندانش را اصلاح ميکند.
🔹 اين تلاش و سعيي که الان شما ميکنيد، روي بچه شما تأثير دارد.
ادامه دارد...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
🔻 فقط يک چيزي ياد گرفتهايم که بپرسیم: نطفه بچه کی منعقد شود خيلی بچه فوقالعاده می شود؟ اگر دلش ميخواهد بچهاش خيلي فوق العاده شود، خيلي شرايط دارد که بايد مواظبت کند. خيلي امور دخيل است.
🔸 فقط انعقاد در زمان خاص، علتِ تامّه باشد براي اين که بچه به اوج و قلّه برسد، چنين چيزي نداريم. شرايط ديگري هم لازم است. يکي از آنها اين است:
🔹 وقتي فرد در صدد اصلاح خودش برآمد، خدا فرزندان و فرزندان او را اصلاح ميکند. البته همين هم علت تامّه نيست، بلکه اموري دخيل است و اين از اهم امور است و در ادامه روایت آمده: «وَ يَحْفَظُهُ فِي دُوَيْرَتِهِ وَ الدُّورَ حَوْلَهُ مَا دَامَ فِيهِم»
🔸 مؤمن اگر در صدد اصلاح بود، خداوند زندگي او را نگهباني ميکند، جايگاه او را حمايت ميکند و حتی به خاطر تقوای او همسایگان مجاور او را از خطرات حفظ می کند. اول با خدا ببنديم.
🔹 خيلي از بچهها، بدانند يا ندانند، میهمان ايمان پدرشان هستند، میهمان ولايت و اخلاص پدرشان هستند.
ادامه دارد...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
🔻 در جريان حضرت موسي و حضرت خضر، با اين که اهل شهر از ایشان پذيرايي نکردند اما حضرت خضر ايستاد، گفت: بايد اين ديوار را تجديد بنا کنيم!
🔸 علتش چه بود؟ بعد که حضرت خضر، معما را باز ميکند، ميگويد: علتش اين است که پدر اينها آدم خوبي بوده است.
🔹 دو پيغمبر را خداوند ميآورد پاي اين ديوار، که ديوار را دوباره بسازند که اين گنج برای بچهها محفوظ بماند. دو پيغمبر اين ديوار را تجديد بنا کنند. چرا؟ به خاطر دو فرزند. کدام دو فرزند؟
«وَ كانَ أَبُوهُما صالِحاً. کهف/ ۸۲» فرزندانی که پدرشان مرد صالحي بوده است.
🔸 مؤمن! اگر داری کار خيری میکنی، نترس. در پروندهات محفوظ است و حساب ميشود. کوچکترين نيت، ضايع نميشود. کوچکترين عمل صالح، ضايع نميشود. نترس! پيوندت را با خدا قرار بده. اولويتت را بر نظم قرار بده. در کارهاي فردي اگر گذشت کردي، نترس خراب نميشوي.
🔹 اگر صبوري کردي، ضايع نميشوي، اگر سعي و تلاش کردي، عقب نميافتي. ما احتياج به اين روشنگريها داريم براي دريافت هويت. يادمان باشد که راه خدا از روز روشنتر است. اين ابهامها را ما درست کردهايم.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ_تصویری #صلوات #دعا
🎥 عنوان: صلوات و استجابت دعا
🎙 حجتالاسلام والمسلمین ناصری
⏱ زمان: ۱ دقیقه
🗓 تاریخ: ۱۳۹۸/۹/۱۳
🔺 @nasery_ir
#عبودیت #قرآن #تشتت
💠 هدایت قرآن و راه بندگی
🔻 چه چيز بعد از قرآن ميتواند انسانها را هدايت کند؟ با اين همه اسراري که در قرآن براي همهي ابعاد زندگي انسان نهفته است.
🔸 يکي از آن ابعاد، بخش بندگي است که در قرآن کانالهاي متفاوتي براي آن زده شده است و فرموده است: اگرسلطنت ميخواهيد، اگر آرامش ميخواهيد، بندگي کنيد، مقام انبيا در بندگي کردن است، اي انسان هر کاستي در زندگي داری، آن را با بندگي تأمين کن.
🔹 ممکن است يک نفر بگويد اين مطلب را ميدانم، ولي چگونه بندگي کنم؟ چگونه بندگي کردن و انواع و اقسامش را هم قرآن گفته است.
🔸 «وَ نَزَّلْنا عَلَيْكَ الْكِتابَ تِبْياناً لِكُلِّ شَيْءٍ وَ هُدىً وَ رَحْمَةً وَ بُشْرى لِلْمُسْلِمين؛ و بر تو نازل کردیم این کتاب را که روشنگر هرچیزی است و برای مسلمین رهنمود، رحمت و بشارت گر است.نحل/ ۸۹»
🔹 باور کنيد گام به گام بندگي کردن را قرآن گفته است. اما جوهر، گوهر، درون و حقيقت مرا تشتت و خاشاک و گرد و غباري گرفته که نميتوانم به نکات و دقائق حرکت به سمت بندگيِ خدا منتقل بشوم.
🔸 انسانيت يعني همين ظرفيّتي که در وجود توست، يعني همين مديريتي که در اين مسير ميتواني داشته باشی.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#سحر
💠 یگانه راه رسیدن به خدا
🔻 يکي از فرمايشات گوهربار امام حسن عسکری عليه السلام را مرحوم علامه مجلسي چنین نقل مي کند: « إِنَّ الْوُصُولَ إِلَى اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ سَفَرٌ لَا يُدْرَكُ إِلَّا بِامْتِطَاء اللَّيْلِ. بحار الانوار،ج۷۸، ص۳۷۹»
🔸 وصول به حق تعالي يعني اوج فضيلت، يعني آخرين مرحله ايمان، يعني درآمدن از نگرش مادي، يعني بيرون آمدن از احاطه نفساني و اغواي شيطان.
🔹 حضرت فرمود: وصول به حق تعالي سفري است که ادراک نميشود و محقق نميشود مگر به يک سبب و آن سبب چيزي غير از امتطاء الليل نيست.
🔸 امتطاء از ماده «مطي» به معناي مرکب راهوار و سريع است يعني نميتواني به مقصد برسي مگر آنکه شب خود را مديريت کني، مگر آنکه از مرکب سريع و راهوار شب، بهره وري و استفاده کني.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#طلبگی
💠 طلبه و توازن علمی ومعنوی
🔻 طلبه ميخواهد مسير أنبياء را برود. نگاهداري اعتدال و توازن، در بخش علمي و محتوايي، از ضرورتهاي طلبگي است. لازم است رشد علمي او با رشد شخصيتيش و رشد معنويش مقرون باشد؛
🔸 رشد علمي طلبه با توسلاتش بر امام زمان عليه السّلام متوازن باشد، بداند که سرباز حضرت است و بداند که اينجا براي چه آمده است؟ من که در حوزه آمدم حتّي بخشهاي نظري و بحثها و مباحثات مرا گم نکند، به من شخصيت کاذب ندهد.
🔹 اساس طلبگي در ضمن رشد علمي، اُفت منيّت است و شخصيت معتدل يافتن است، اين معناي کدام آيه از آيات قرآن ميباشد؟ اين آيهاي که ميفرمايد: «إِنَّما يَخْشَى اللَّهَ مِنْ عِبادِهِ الْعُلَماء. سوره فاطر/ ۲۸»
🔸 يعني اگر ميخواهي ببيني به صفت علم آراسته شدي، ببين چقدر خشيت الهي در دلت جا گرفته است، اگر خدا ترسي در تو بيشتر شد علمت، علم نافع بوده است.
🔹 البّته معنايش اين نيست که ما از بخشهاي نظري و علمي کم بگذاريم، طلبه اگر بنا باشد مسير علمي طلبگيش را به جدّ پيگيري نکند آن موقع ديگر جايش در مدرسه نيست. خيلي افراد هستند، گرايش تهذيبي و معنوي هم دارند امّا سرکار هم ميروند. نياز نيست انسان فضاي مدرسه و حجره را اشغال کند.
ادامه دارد...
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
ادامه مطلب قبل...
🔻 تشکیل حوزهها به اين نیت است و بايد باشد که طلبهها خودشان را به تفقه بالمعنی الاعم برسانند. «فَلَوْ لا نَفَرَ مِنْ كُلِّ فِرْقَةٍ مِنْهُمْ طائِفَةٌ لِيَتَفَقَّهُوا فِي الدِّين وَ لِیُنذِروا قَومَهُم اِذا رَجَعوا اِلَیهم؛ چرا از هر جمعیتی، گروهی کوچ نمی کنند تا تفقه در دین یابند وقوم خود را هنگامی که به سویشان باز گشتند بیم دهند. توبه/ ۱۲۲»
🔸 تفقه در دين ميتواند غير از تفقه اصطلاحی باشد، تفقه در دين يعني رسيدن به آن باور حقيقي در همه مباحث و نه فقط در بخش احکام، و اين فضا را هر کدام از ما اشغال کردهايم يک وظيفه سنگيني داريم.
🔹 برخی مي پرسند چرا من موفق نيستم؟! شما کافي است يک مروري کنيد ببينيد کجا هستيد؟ وظيفه شما چيست؟ اولويتهاي شما چيست؟ ضرورتهاي شما چيست؟ اگر به اينها رسيدي و درست عمل کردي راه برايت باز ميشود.
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
🔺کانال رسمی نشر آثار حجتالاسلام والمسلمین حاج شیخ جعفر ناصری:
👉 @nasery_ir
#تشتت
🔺صفحه رسمی حجت الاسلام و المسلمین حاج شیخ جعفر ناصری در اینستاگرام:
Instagram.com/nasery_ir
هدایت شده از الهادی
🎊 میلاد حضرت مسیح (علی نبينا و آله و علیه السلام) را به همه موحدان عالم تبریک می گوییم و با تقدیم صلواتی به روح مهربانش لطف و محبتش را امید می بندیم.
...اللهم صل علی محمد و آل محمد...
🔺 @nasery_ir