💢 تعریف صهیونیسم
🔹 هنگامی که از صهیونیسم یاد میشود، برخی گمان میکنند «صهیونیسم» تنها همان رژیم غاصب اسرائیل است که در سرزمینهای اشغالی حضور دارد، اما افراد آشنا با واژهٔ استکبار جهانی خوب میدانند که از کدام افق باید به صهیونیسم جهانی نگریست؛ صهیونیسم جریانی است که اشرار یهود آن را پدید آورده، با تمام وجود از آن حمایت میکنند و آنها امروزه در میان پیروان شریعتهای یهودیت، مسیحیت و حتی در جوامع اسلامی و در برخی کشورهای ادیان شرقی نفوذ کردهاند.
🔹 در جهان امروز، قدرتی مرکزی به رهبری شیطان، بازی سازمان یافتهای را در سطح وسیع اداره میکند؛ درحالی که میپندارد جهان، میز بازی او و «کنترل جهان» شرط وگوی قمار اوست. عدهای از یک نژاد خاص که پس از مدتها خواری نتوانستهاند با قتل و غارت، قدرت سیطره بر بخشی از جهان را به دست آوردند؛ اینها یا ابر مردانی هستند که دنیا توان مقابله با آنها را ندارد و یا انسانهایی خوار هستند که مردم دنیا به آنان فرصت و اجازه کسب چنین قدرت خطرناکی را دادهاند.
📗 کتاب فرقهها، عرفانوارهها و مکاتب صهیونیستی صفحه ۱۹ و ۲۰
#دشمن_شناسی
📚@nashrie_tih | نشریه تیه
نشریه تیه
💢 تعریف صهیونیسم 🔹 هنگامی که از صهیونیسم یاد میشود، برخی گمان میکنند «صهیونیسم» تنها همان رژیم غا
💢 تعریف صهیونیسم (پخش دوم)
🔹 فرهنگ اصلی حکومت یهود، فرهنگ ژورنالیستی است و آثار برجستهٔ فنی، علمی و ادبی یهود عموما آثار ژورنالیستی هستند. علت وجود این آثار مهم درمیان یهودیان را میتوان در استعداد شگفتانگیز یهودیان مادهگرا در فریبکاری و سرقت علمی ادبی مطالب دانست. سرمایه و ژورنالیسم، در قالب مطبوعات و سینما با هم پیوند خورده و رسانهٔ سیاسی_معنوی قدرت یهود را پدید میآورد.
🔹حکومت جهانی یهود بسیار سازمانیافته عمل میکند و در گذشته، پاریس و آمستردام مقرّ آن بود ولی اکنون از اهمیت این شهرها کاسته شده است. پیش از سال۱۹۱۴، لندن نخستین و نیویورک دومین پایتخت حکومت یهودیان بود و اکنون نیز نیویورک جای لندن را گرفته است.
📗 کتاب فرقهها، عرفانوارهها و مکاتب صهیونیستی صفحه ۲۱
#دشمن_شناسی
📚@nashrie_tih | نشریه تیه
نشریه تیه
💢 تعریف صهیونیسم (پخش دوم) 🔹 فرهنگ اصلی حکومت یهود، فرهنگ ژورنالیستی است و آثار برجستهٔ فنی، علمی و
💢 تعریف صهیونیسم (بخش سوم)
🔹حکومت جهانی یهودیان عنود، صهیونی نیست تا ارتش و نیروی دریایی آشکاری داشته باشد؛ اما کشورهای سلطهگر و زبونی چون انگلیس، فرانسه و آمریکا این قدرت را برایش تأمین میکنند. برای نمونه، ناوگان بریتانیا بورکا اجازه نداد بر سر راه پیشرفت اقتصاد جهانی یهود یا بخشی از آنکه از طریق دریا بود، مانعی ایجاد شود. در مقابل، سرمایهداران زالوصفت و بورسبازان یهودی، حاکمیت سیاسی و منطقهٔ بیدردسر و توأم با آرامشی را برای بریتانیا تضمین کردند.
🔹از نظر حکومت ادعایی جهانی یهودیان سرمایهدار، مانعی ندارد که حاکمیت بخشهای مختلف دنیا به دولتهای ناسیونالیستی واگذار شود؛ زیرا این حکومت تنها میخواهد دولتها در کنترلش باشند. یهودیّت با شکر و حرارت از استمرار و تقسیمات ناسیونالیستی در جهان غیر یهود، طرفداری میکند؛ قومی که خود را نژاد برتر میداند و نژادی که خداوند عنایت ویژهای به آنان دارد.
📗 کتاب فرقهها، عرفانوارهها و مکاتب صهیونیستی صفحه ۲۱،۲۲
#دشمن_شناسی
📚@nashrie_tih | نشریه تیه
نشریه تیه
💢 تعریف صهیونیسم (بخش سوم) 🔹حکومت جهانی یهودیان عنود، صهیونی نیست تا ارتش و نیروی دریایی آشکاری داش
💡 تعریف صهیونیسم (بخش چهارم)
▪️ اکنون شیطان این جاست و فقط صحنهٔ عملیات تغییر کرده، اما ویژگیهای اخلاقی یهود دنیاگرا طی قرنها ثابت مانده و تغییری نکرده است و همچنان آنها برای انحراف انسانها و راندن آنان در مسیر استحمار و زبونی میکوشند تا دنیای خود را تامین کنند؛ اما آزادگان و متّقیان، چونان همیشه بر سر راه آنان ایستادهاند و موانع بزرگی را برای رسیدن به ادعاهای گزافهشان پدید آوردهاند.
▪️ فراموش نکنیم که ترس، دنیازدگی، پولپرستی، مقامطلبی، باجخواهی، فریبکاری، دروغگویی، فساد و فحشای حداکثری، ظاهرگرایی و جنایت و خیانت از مهمترین نقاط ضعف پیروان شیطان است و هرگاه آزادگان جهان کوچکترین حرکت جسورانه و شجاعانهای در مقابل اینان داشتهاند، بیشترین موفقیت را به دست آوردهاند؛ چرا که خداوند، تاریخ، عقل و فطرت بشر با نیرنگهای زبونانه صهیونیان همراه نیست، بلکه بر ضد آنان است.
📗 کتاب فرقهها، عرفانوارهها و مکاتب صهیونیستی صفحه ۲۳
#دشمن_شناسی
📚@nashrie_tih | نشریه تیه
نشریه تیه
💡 تعریف صهیونیسم (بخش چهارم) ▪️ اکنون شیطان این جاست و فقط صحنهٔ عملیات تغییر کرده، اما ویژگیهای ا
💡 تعریف صهیونیسم(پخش پنجم)
🔦 نکتهٔ قابل توجه این است که میان یهود و صهیونیسم تفاوت اساسی هست و صهیونیسم جهانی با جریان ضددین و ضدانسانیت، یعنی «فراماسونری» و «شیطانپرستی» ارتباط تنگاتنگی دارد. فقط یهودیان زرسالار دنیاگرا در گروه صهیونیسم قرار گرفتهاند و از آن حمایت میکنند! اما یهودیانی هستند که بهشدت از صهیونیسم متنفرند؛ هر چند در اقلیتاند.
📗 کتاب فرقهها، عرفانوارهها و مکاتب صهیونیستی صفحه ۲۴
#دشمن_شناسی
📚@nashrie_tih | نشریه تیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حاضری ناراحتش کنی؟
#امام_زمان
📚@nashrie_tih | نشریه تیه
⭕️ امتداد خط پاتولوژی فرهنگی از استاد فرجنژاد
🔹خطی که باید از استاد فرجنژاد ادامه پیدا کند، خط پاتولوژی فرهنگی است. آوینی، نادر طالبزاده، محمدحسین فرجنژاد در فرهنگ ما میدرخشند. چرا؟چون اینها در مطالعهٔ تفکّر غرب، مطالعات اسلامی و بهویژه آشنایی با رسانه و سینما ضعف از خودشان نشان ندادند.
🔹ما مسئولیت و رسالت خودمان را باید در بسط تفکّر پاتولوژی فرهنگی بدانیم. اهمیّت این مسئله در جایی روشن میشود که غربیها برای رشد این تفکّر ساختار دارند و بیشتر از ما از فرهنگشان احساس خطر کردهاند.
🎙سخنرانی دکتر حسن عباسی در مراسم اولین سالگرد رحلت استاد فرجنژاد
📚@nashrie_tih | نشریه تیه
🔹 ورود به عرصه های ناممکن
📌با تحقیق و تفحّص در ساحت علم به خوبی در مییابیم که افراد برجستهای موضوعات سنتی حوزۀ فقه و هنر، موسیقی، شعر، نقاشی و مجسمهسازی را جلو میبردند
اما آقای #فرج_نژاد و گروهشان، دانشآموختۀ رشتههای هنر و رسانۀ مدرن و جدید بوده و بهعنوان کارشناس، به وضوح می فهمیدند که فقه سنتی به راحتی نمیتواند عرصههایی که در هنر جدید وجود دارد را پوشش بدهند بلکه باید نگاهی متفاوت به مبانی، روش و قواعد اینها داشت.
✨بعد از این بود که آقای فرجنژاد، پیشنهاد بحثهای "قواعد فقه رسانه" را در کاری که انجام میدادند، مطرح کردند.
👈 ایشان میگفت: «حاج آقا! این قواعد را که علما قبلا انجام دادند، قواعد فقهی جزو منابعی است که به وفور موجود است. هنر دوستان این بود که قواعد را در بخش رسانه و هنر مدرن بروزرسانی کنند؛ به این معنا که بخشهایی از حرفهایشان قابل تعمیم و تسری به خارج از حوزه هنر و رسانه نباشد و خاص رسانه مدرن باشد.»
✴️ یعنی اگر عنوان قاعده عام است، محتوا روی جزئیات مسائل حوزه رسانه مدرن تطبیق بخورد تا احساس کنند که اینجا به واقع دارند فقه رسانه میگویند.
🎙مصاحبه با حجه الاسلام والمسلمین دکتر احمد رهدار
📚@nashrie_tih | نشریه تیه
💥 موضوع نزاعِ جبههٔ مؤمنین و جبههٔ استکبار چیست؟
نزاعِ بر سرِ خودِ «انسان» است؛ منازعه بر سرِ پذیرشِ «توحید و ولایت» است.
✔️ استاد سید محمدمهدی میرباقری:
«موضوع اصلِ نزاعِ جبههٔ مؤمنین و جبههٔ استکبار بر سر چيست؟ بر سرِ توحيد است. بر سرِ امكانات طبيعي نيست. محور این نزاع، انبياء و شياطين هستند.
مابِهِالنزاع چيست؟ اصلش انسانها هستند. موسای كليم وقتی میآيد، نمیگويد: نيل را به من واگذار كن، نمیفرمايد: حكومت مصر را به من بده، میفرمايد: «أرسل معي بني اسرائيل». سلطهٔ خود را از سر اين آدمها بردار. آن خيمهٔ تاريكي كه زدی، كه راه هدايت و فهم را بستی، آن را کنار بزن. وجود مقدس اميرالمؤمنين (عليه افضل صلوات المصلین) وقتی آن دوره را در خطبه شقشقيه تصوير میكنند، میگويند: دورهٔ تاريكی كور بود. هم فضا ظلمانی است و هم بصيرت و بصر انسانها گرفته شده است. دعوا سر اين است كه میخواهند فضا را روشن كنند، بصيرتها و بصرها را هم برگردانند، انسانها حقايق را بفهمند و راه بيفتند. مابِهِالنزاع در درجهٔ اوّل، انسان است و البته در درجهٔ بعد هم، اين امكانات و فاعلهای تَبَعی و اين مقدوراتی كه خدا برای انسان آفريده است؛ اينها در درجهٔ بعد هستند.
دعوا سر زمين و آب و خاك و امكانات طبيعی نيست، دعوا سر پرستش و كفر است، دعوا سر استكبار و خشوع است، موضوع اصلیاش هم انسانها هستند. شياطين میخواهند انسانها را به استكبار و تعزّز و لذّت نفس و خودپرستی دعوت كنند، كه در سايهٔ اين دعوت به خودپرستي و لذّت نفس، ولايت و سلطهٔ خودشان جاری بشود چون «إنّ عبادي ليس لك عليهم سلطان» از اول خدای متعال به شيطان فرموده است كه من دست تو را براي سلطه بر بندگانم باز نگذاشتهام، لذا او برای اينكه سلطه خودش را گسترش بدهد، اوّل دعوت به كفر میكند، اوّل دعوت به استكبار میكند، تا سلطهٔ خودش تحقق پيدا بكند.
دنيای مدرن هم همينطوری است، آرمانهايی را كه براي بشر مدرن بعد از جريان تجدد تعريف كردهاند ببينيد. اساسش بر اساس نفسپرستی است، خودپرستی است. چرا انسان به خودپرستی دعوت میكنند؟ چه كسانی دعوت میكنند؟ مصلحان؟ يا آنهايی كه دنبال سلطهجويی هستند؟ البته ممكن است يك جمعی هم باشند كه باور داشته باشند، اصلاح يعنی همين. اينها خطرناكترين جمعيّت هستند، خطرناكترين جمعيّت آن كسانی هستند كه «وإذا قيل لهم لا تفسدوا في الأرض قالوا إنّما نحن مصلحون الا إنّهم هم المفسدون ولكن لا يشعرون». آنهايی هستند كه فساد خودشان را صلاح میدانند و شعور اين را هم ندارند. اينها زيانبارترين مردم هستند.
پس، اين هم موضوع درگيری است. موضوع درگيری، جامعهٔ انساني است، ارادههای انسانی است؛ انبياء میخواهند ارادههای انساني را رشد بدهند تا مقام قرب و لقاء ببرند، میخواهند عبادت را در جامعه گسترش بدهند، در ارواح انسانها، در رفتارشان، در احساسشان، در عملشان، آن هم نه در خلوت و در زندگی فردي خودشان! در همهٔ حوزههای حيات اجتماعیشان، میخواهند بشر به پرستش مشاع اجتماعی برسد. يك پرستش اجتماعی شكل بگيرد، زندگی اجتماعی بشر، همكاری بشر، همدلی بشر، همفكری بشر، در جهتِ قرب باشد، میخواهند كارآمدی جامعه در پرستش خدای متعال افزايش پيدا كند و البته قاعدتاً بايد امكانات طبيعی هم در اختيار جامعهٔ مؤمنين قرار بگيرد؛ خدای متعال اين امكانات را هم برای بندگی خلق كرده است نه برای شيطنت. لذا وقتی بشر رو به بندگی میآورد همه اين امكانات در اختيار او قرار میگيرد؛ عصر ظهور را ببينيد، فرمود: زمين خزائن خودش را بيرون میريزد، آسمان، بركات خودش را نازل میكند؛ آن خيراتی كه در متن هستی بوده است و از كفار دريغ میشده است، آنها در اختيار مؤمنين قرار میگيرد. اين موضوعِ اصلیِ نزاع نيست، موضوعِ فرعیِ نزاع است، بلکه موضوع تبعِ است. دعوا سر مقدورات نيست: اوّل، دعوا سر انسان است، دعوا سر توحيد و كفر است.
در قدم بعد، موضوع دعوا سر چيست؟ بر سر خلافت الهی است، بر سر ولايت است. همهٔ انبياء آمدهاند ولايت الهی در عالم جاری بشود، و مؤمنين از اين ولايت نور برخوردار بشوند، مجاری ولايت نور هستند. شيطان، نمیخواهد اين ولايت نور بر ارادهٔ مؤمنين جاری بشود و مؤمنين تحت اين سرپرستی نور قرار بگيرند، دعوا در قدم دوّم سر موضوع خلافت است. ملاحظه فرموديد: شيطان، وقتی به آدم سجده نكرد، به خدای متعال عرضه داشت «لأقعدن لهم صراطك المستقيم» من مینشينم بر سر راه مستقيم اين بندگان تو. راه مستقيم چيست؟ روايات متعدد را ببينيد كه میفرمايند: بهخصوص در اينجا، راه مستقيم يعنی اميرالمؤمنين(علیهالسلام)، يعنی ولايت حقّه، يعنی آن خلافت مطلقهٔ الهي. من نمیگذارم مردم تحت ولايت ولی تو قرار بگيرند، من نمیگذارم انسانها تحت هدايت خليفهٔ تو قرار بگيرند، نمیگذارم خلافت الهی در ارادههای انسانی جاری بشود.»
📚@nashrie_tih | نشریه تیه
یهودیان شبهجزیره عربستان به دلیل جایگاه خاص خود در میان قبایل عرب و ارتباطشان با آموزههای آسمانی، همواره نقش پررنگی در مناسبات اجتماعی، اقتصادی و فرهنگی آن منطقه داشتند. آنان با بهرهگیری از آموزههای تورات و تلمود، خود را قوم برگزیده میدانستند و انتظار ظهور پیامبری از نسل بنیاسرائیل را در ذهن میپروراندند. این باور آنان را بهعنوان مرجعیت معنوی و فکری در میان برخی قبایل عرب تثبیت کرده بود.
با ظهور پیامبر اکرم (صلیالله علیه و آله و سلم) از نسل اسماعیل (علیهالسلام) و نه اسحاق (علیهالسلام)، این تصور یهودیان به چالش کشیده شد. آنان دریافتند که پیامبر موعود از میان بنیاسرائیل نیست و این امر سبب ترس و وحشت آنان شد، زیرا موقعیت اجتماعی، فرهنگی و اقتصادیشان را در خطر میدیدند. قرآن کریم در آیات متعدد به این موضوع اشاره کرده و بیان میکند که اهل کتاب، بهویژه یهودیان، پیامبر اسلام را بهخوبی میشناختند و از حقیقت او آگاه بودند، اما به دلیل تعصب و انکار حق، او را تکذیب کردند: "یَعْرِفُونَهُ کَمَا یَعْرِفُونَ أَبْنَاءَهُم" (بقره: 146).
بعثت پیامبر اکرم (صلیالله علیه و آله و سلم) نهتنها جهانبینی یهود را دگرگون کرد، بلکه ساختارهای اقتصادی و سیاسی آنان را نیز تهدید نمود. پیامبر اسلام با تأکید بر وحدت و عدالت اجتماعی، مرزهای تبعیضآمیز قومیتگرایانه را شکست و جهانیسازی ارزشهای الهی را مطرح کرد. این موضوع، علت اصلی مقاومت یهودیان و تلاشهای مداوم آنان برای تضعیف اسلام بود. با این حال، بعثت پیامبر اسلام نقطه عطفی در تاریخ ادیان ابراهیمی شد و نقشه آنان برای حفظ برتری انحصاریشان را ناکام گذاشت.
#یاداشت
#مبعث
#یهود
#دشمن_شدید
📚@nashrie_tih | نشریه تیه
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
🔹مؤسسۀ فرهنگیرسانهای استاد محمدحسین فرجنژاد برای تکمیل کادر اساتید و مربیان خود، برگزار میکند؛
⁉️سینما چیه؟!
«دورۀ تخصصی و مفصل شناخت سینما»
با حضور استاد «سعید مستغاثی»
متخصص سینما و رسانه
#به_صورت_مجازی
جلسه اول حضوری است
📚مهمترین سرفصلهای دوره:
🔰نگاهی کوتاه به تاریخ سینما
🔰شناخت مکاتب و سبکهای سینمایی
🔰ارتباط محتوا با تکنیک و فرم
🔰بررسی ژانرهای مختلف سینمایی
🔰شناخت جریانهای حاکم بر سینما
و...
📋 شرایط ثبت نام:
✳️ آشنایی با مباحث هنر و سینما
✳️ تسلط به مطالعات پایهای تاریخ ایران و جهان
✳️ داشتن روحیۀ نقادی و تحلیل در زمینه سینما
✳️ انجام تکالیف و تعهد نسبت به همکاری با مؤسسه
✴️ هزینۀ ثبتنام برای هر نفر ۲،۲۰۰،۰۰۰ تومان است که با تخفیف ویژه برای طلاب و دانشجویان ۸۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده است؛ در صورت حضور منظم در کلاسها و انجام تکالیف و تعهدات، نصف این مبلغ، عودت داده خواهد شد.
برای ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید👇
@Amoozesh_resaneh
یا با شمارۀ زیر تماس بگیرید👇
09917623582
⌛️مهلت ثبت نام تا ۲۵ بهمن ۱۴۰۳
(مهلت ثبت نام قابل تمدید نمیباشد.)
#دوره
#اطلاعیه
#سینما
#موسسه_استاد_فرج_نژاد
🎓 مؤسسۀ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا
هدایت شده از استاد محمدحسین فرجنژاد
✍️ مؤسسۀ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد با همکاری مؤسسۀ شناخت جهت تکمیل اساتید و مربیان خود برگزار میکند:
🔰دورۀ تخصصی تربیت مربی هویتساز
ویژۀ دانشجویان و طلاب خواهر و برادر
🔸با حضور استاد
حجت الاسلام محسن وافی
(مدیر گروه نوجوان مؤسسۀ شناخت و کارشناس ارشد مشاورۀ اسلامی)
و سایر اساتید مطرح در سواد رسانه
🔥مهمترین سرفصلها:
تفاوتهای نسلی
مهارتهای ارتباطی
اصول تعامل
روحیات نوجوان
ابعاد هویتی
عوامل تربیت و...
🔸 شرایط ثبت نام:
-آشنایی با مباحث مهم و کاربردی روانشناسی اسلامی و تربیت نوجوان
-تعهد نسبت به حضور منظم، مستمر و فعال در تمام جلسات
🔹 مزایا:
-ارائۀ گواهی معتبر
-جذب و اعزام به عنوان مربی مؤسسه به استانهای هدف
-شرکت در اردوهای تخصصی و تکمیلی
🔻شرایط جذب:
-ارائۀ تلخیص و جمعبندی از مباحث
-موفقیت در آزمونهای پایانی
- کلاسداری و ارتباط موفق با نوجوانان حاضر در حلقههای تربیتی مؤسسه
✨مکان برگزاری:
قم، خیابان هنرستان، جنب خیابان شهید تراب نجفزاده، پلاک ۲۴۵، مؤسسۀ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
🔥مهلت ثبتنام تا ۲۲ بهمن ۱۴۰۳
⚡️زمان برگزاری:
از ۲۷ بهمن تا ۹ اسفند
هر روز از ساعت ۱۷ تا ۲۰
👈جهت کسب اطلاعات بیشتر با شمارۀ زیر تماس بگیرید:
09365965008
👈جهت ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید:
@nojavani1403
✨هزینۀ ثبت نام در دوره برای هر نفر ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان میباشد که با تخفیف ویژه برای طلاب و دانشجویان ۴۰۰ هزار تومان در نظر گرفته شده.
📌در صورت موفقیت در دوره، هزینه عودت داده خواهد شد.
🎓 مؤسسۀ فرهنگی رسانهای استاد فرجنژاد
📲 سایت| آپارات|ویراستی|ایتا