علی نصیری
✳️ مراسم عزاداری سالار شهیدان (ع) در حسینیه امام صادق (ع) مژده قال الصادق (ع): نَفَسُ الْمَهْمُومِ
لوکیشن حسینیه امام صادق علیهالسلام
👇👇👇
✳️ مراسم عزاداری و سوگواری سالار شهیدان (ع) در بقعه آسید محمد مژده
قالَ رَسُولُ اللّهِ (ص): «اِنَّ لِقَتْلِ الْحُسَیْنِ (ع) حَرارَةً فى قُلُوبِ الْمُؤمنینَ لا تَبْرُدُ اَبَداً؛ پیامبر اکرم (ص) فرمود: «براى شهادت حسین (ع) حرارت و گرمایى در دل هاى مؤمنان است که هرگز سرد و خاموش نمیشود.»
به مناسبت فرا رسیدن محرم الحرام؛ ماه عزای سالار شهیدان (ع) و یاران باوفای ایشان، طبق سنوات گذشته مراسم سخنرانی، سوگواری و سینه زنی در مسجد و بقعه آسید محمد مژده، به شرح ذیل برگزار می گردد:
1. نماز جماعت مغرب و عشاء
2. زیارت عاشوراء
3. سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین شیخ علیرضا حق طلب
4. مداحی مداحان اهل بیت (ع)
5. سخنرانی حجت الاسلام و المسلمیم دکتر محمد حسین نصیری
🔹 زمان: دهه اول محرم الحرام
🔹 مکان: روستای مژده، بقعه آسید محمد
از همه عاشقان اهل بیت (ع) و دلدادگان سالار شهیدان (ع) دعوت می شود تا به منظور تعظیم شعائر حسینی در این مراسم نورانی شرکت فرمایند.
از طرف هیات امنای آستان مقدس آسید محمد مژده
پیشوای روشنایی ها ویراست دوم.pdf
1.67M
✳️ عرضه فایل کتاب «امام حسین (ع) پیشوای روشنایی ها» اثر استاد علی نصیری
در آستانه محرم الحرام 1402 به منظور نشر معارف حسینی، فایل pdf کتاب «امام حسین (ع) پیشوای روشنایی ها» در اختیار عموم علاقه مندان و عاشقان سالار شهیدان علیه السلام قرار می گیرد.
این کتاب در سال 1389 توسط انتشارات وحی و خرد وابسته به موسسه معارف وحی و خرد انتشار یافت و در آن بر اساس آن که گفتار و کردار اهل بیت (ع) سراسر نور و روشنایی است، ده فضیلت از فضایل امام حسین (ع) با عنوان «روشنایی» مورد بررسی قرار گرفته است که عبارتند از: 1. بندگى خداوند؛ 2. عشق و عرفان ؛ 3. دعا و استغاثه ؛ 4. خُردانگاری دنیا ؛ 5. آسان انگاری مرگ ؛ 6. ارزش محوری ؛ 7. مردم نوازی ؛ 8 . عزت مداری ؛ 9. ظلم ستیزی ؛ 10. اصلاح خواهی.
ضمن استقبال از عرضه فایل این کتاب به صورت عمومی، از کلیه عزیزانی که از متن این کتاب استفاده می کنند انتظار می رود ضمن یادکرد والدین استاد، حسب تاکید قرآن بر رعایت امانت، در نقل مباحث از ذکر منبع غفلت نفرمایند.
http://eitaa.com/alinasirigilani
✳️ باز این چه شورش است که در خلق عالم است!
باز این چه شورش است که در خلق عالم است
باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است
باز این چه رستخیز عظیم است کز زمین
بینفخ صور خاسته تا عرش اعظم است
این صبح تیره باز دمید از کجا کزو
کار جهان و خلق جهان جمله در هم است
گویا طلوع میکند از مغرب آفتاب
کآشوب در تمامی ذرات عالم است
گر خوانمش قیامت دنیا بعید نیست
این رستخیز عام که نامش محرم است
در بارگاه قدس که جای ملال نیست
سرهای قدسیان همه بر زانوی غم است
جن و ملک بر آدمیان نوحه میکنند
گویا عزای اشرف اولاد آدم است
خورشید آسمان و زمین نور مشرقین
پروردهٔ کنار رسول خدا حسین
http://eitaa.com/alinasirigilani
9.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
۱.۰۰۰.۰۰۰ دینار عراقی در مقابل رها کردن امام حسین علیه السلام ‼️
@BisimchiMedia
11.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این کلیپ را گوش کردم.
تلاش عزیز خطیب مشکور است.
اما نسبت چنین مطالب سست و بی اساس به حضرت حجت روحی فداه مایه بسی تاثر است!
همه عزیزان در انتشار مطالب دقت بیشتر بفرمایند.
شأن و شخصیت حضرت حجت سلام الله علیه را این قدر پایین نیاوریم و نگوییم حتی اگر به دروغ بگوییم تو را دوست داریم، ایشان دلخوش می شود!!!
اینها مایع وهن دین و وهن آن حضرت است!
دروغ را کجا می پسندند؟!
روح ولی عصر به عظمت و فراخنای همه هستی است.
چنین روحی به خاطر غربت مورد ادعا چنان کوچک و خرد می شود که با ادعای دروغین من عاشق شما هستم، ابتهاج پیدا می کند!
اینها صفات پیرزنان است
پناه بر خداوند!
http://eitaa.com/alinasirigilani
✳️ چند توصیه کاربردی برای مبلغان دینی در ماه محرم
باید اذعان کرد که کار تبلیغ، وعظ و خطابه آن هم در روزگار ما بسی خطیر، دشوار و در عین بسیار تاثیرگذار است. به بهانه ماه محرم و گرم بودن بازار وعظ و خطابه ده توصیه کاربردی تقدیم می گردد؛ شاید برای علاقه مندان مفید باشد:
🔹 1. معیار پذیرش عمل اخلاص و کسب رضایت الهی است. از این جهت از هرگونه گفتار یا رفتاری که در آن تمایلات شخصی، حبّ و بغض ها و کسب جایگاه و موقعیت اجتماعی دخالت دارد، باید اجتناب کرد. خاطره مرحوم آیت الله مشکینی در مقدمه کتاب النصایح العددیه خواندنی است. (ایشان به صورت اتفاقی وارد مسجدی در روستایی شد که خطیبی مشغول سخنرانی بود و چون متوجه حضور یک فاضل حوزوی می شود، برای نشان دادن فضل خود، عامدانه به مباحث جهت علمی داد؛ بی آن که مردم دریابند که او چه می گوید!)
🔹 2. خداوند تامین روزی همه جنبدگان را تضمین کرده و تامین روزی عالمان دین به صورت ویژه مورد تاکید قرار گرفته است. اگر به خاطر مقتضیات تمشیت زندگی ناگزیر از دریافت وجه هستید، تبلیغ دین را بر پایه آن استوار نکنید. پیجویی مسایل مالی در امر خطیر تبلیغ دین شایسته نیست.
ما آبروی صبر و قناعت نمی بریم
به پادشاه بگویید که روزی مقدر است
🔹 3. فرصت و زمانی که در جمع مخاطبان عزادار در اختیار خطیب قرار می گیرد، جزو حساس ترین زمان ها است که گاه در سال تنها برای یک بار برای برخی از مردم رخ می دهد. از این جهت با مطالعات پیشینی و با آمادگی علمی و روحی بیشتر در خدمت مردم باشیم.
🔹 4. مهم ترین مسئولیت مبلغان دینی آن است که اندیشه و منش پیامبران و اوصیای آنان را به مردم معرفی کنند که یکی از شناخته شده ترین ویژگی آنان خاکی بودن، همراهی و همنشینی با مردم کوچه و خیابان بوده و هست. این امر باید در سراسر دوران تبلیغ سرلوحه کار مبلغان دینی باشد. از این جهت بالانشینی، سرگرانی با مردم، اصرار بر مجالست با کدخدای ده، شهردار و استاندار و ... نشان از دور شدن مبلغان دینی از سیره اولیای الهی است.
🔹 5. نورانی ترین و در عین حال تاثیرگذارترین سخنان در آیات قرآن و روایات اهل بیت (ع) بازتاب یافته است. تا می توانید از آیات و روایات در سخنرانی توشه برگیرید. پیداست که در انتخاب آیات و روایات باید سطح دانش مخاطبان، نیازها و چالش های روحی و رفتاری آنان مورد توجه قرار گیرد و مفاهیم آنها به زبانی ساده و رسا برای مردم تبیین شود.
🔹 6. به استناد حدیث شریف علوی «إن هذه القلوب تمل كما تمل الأبدان، فابتغوا لها طرائف الحكم» باید باور داشت که خطابه طولانی و انباشت آن از مطالب علمی، مایه ملال و بلکه رانش مخاطب می گردد. از این جهت ضمن رعایت اعتدال در زمان خطابه، مناسب است در لابلای سخن از ادبیات غنی؛ اعم از شعر نثر و از تاریخ و داستان های عبرت آموز تاریخی بهره گرفت.
🔹 7. یکی از آفت های خطابه در عصر ما حاکمیت صبغه مباحث سیاسی در آن است؛ آن هم از نوع گرایش ها و جهت گیری های آن. پیداست که نمی توان سیاست را در عرصه گفت و شنودِ با مردم کنار گذاشت، اما اشکال در غلبه آن بر مباحث و جهت گیری ها به سود این جناح و آن جناح است. توصیه استاد قرائتی که راز ماندگاری چند دهه ای خود در فضای رسانه را فراجناحی خود دانستنه، می تواند رهنمون خوبی برای دوستان باشد.
🔹 8. به استناد آیه شریفه «إِنَّمَا يَأْمُرُكُمْ بِالسُّوءِ وَالْفَحْشَاءِ وَأَنْ تَقُولُوا عَلَى اللَّهِ مَا لَا تَعْلَمُونَ» (بقره، 169) شیطان و لشکریان رسانه ای او در عصر ما، از دو رهگذار رفتارها و باورها پیوسته در صدد انحراف جهانیان اند. آنان می خواهند مردم را در رفتار فاسد و در باور کافر کنند. از این جهت گرانیگاه و کانون اصلیِ مورد توجه مبلغان دینی باید سنگربانی از این دو عرصه باشد. باید کوشید تا ایمان مردم محکم و رفتار مردم بر مدار صلاح و سداد در جریان باشد.
🔹 9. از جمله حساسیت های شمار زیادی از دست اندرکاران مساجد، حسینیه ها و هیات مذهبی استقلال آنان در تصمیم گیری ها است و از این جهت عموما از دخالت مبلغان مذهبی در امور خود گلایه می کنند. پیداست که احتمال راهیافت خطا در شماری از تصمیمات آنان وجود دارد. در عین حال توجه به حساسیت آنان و با فرض ضرورت، ورود کریمانه و مبتنی بر اخلاق نیک به عرصه مدیریتی آنان توصیه می گردد.
👇👇👇
🔹 10. از جمله آفت های رایج در خطابه راهیافت مطالب سست، روایات برساخته، تاریخ جعلی و خرافات در سطحی از آنها است. مطالبی که چه بسا مایه دلخوشی و جذابیت مخاطبان اند، اما از سویی دیگر بنیاد دین و عقلانیت را تخریب می کنند. اگر تکیه به خرافات برای تحکیم باورهای مردم روا بود، پیامبر اکرم (ص) حزن و گریه مردم پس از گرفتگی خورشید در پی ارتحال فرزند خود را تمجید می فرمود. در حالی که می دانیم سریعاً واکنش نشان داده و مردم را از این کار نهی فرمود. از این جهت باید کوشید تا محتوای خطابه محکم و قابل دفاع باشد.
علی نصیری
صبح صادق روز پنجشنبه
دوم محرم الحرام 1445
بیست و نهم تیرماه 1402
🆔 eitaa.com/alinasirigilani
🌐 www.maref.ir