فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در ايتاليا براي جلوگيري از مبتلا شدن به #كوويد۱۹ همه از يك قاشق، آب مقدس ميخورند...! 📡
إلَهى وَصَفْتَ نَفْسَكَ بِاللُطْفِ وَ الرَّأْفَةِ بى قَبْلَ وُجودِ ضَعْفى؛ أفَتَمْنَعُنى مِنْهُما بَعْدَ وُجودِ ضَعْفى؟!
«بار خداوندا! تو خودت را با صفت لطف و رأفت توصيف كردى پيش از آنكه ضعف در من پديدار گردد؛ آيا مرا از شمول آن دو صفت لطف و رأفت باز مىدارى پس از آنكه ضعف در من پديدار گشته است؟!
حسن زاده
در ايتاليا براي جلوگيري از مبتلا شدن به #كوويد۱۹ همه از يك قاشق، آب مقدس ميخورند...! 📡
🔆نزاع علم با دین مسیحیت یا با برخی روحانیون مسیحی در اروپا در ایام شیوع کرونا در این قاره⬆️
📢به گزارش خبرگزاری یورونیوز:
🔹انتشار تصاویر تعدادی از کشیشان ارتُدُکس رومانیایی در حالیکه به رسم معمول با قاشق طلای مشترک میان ایمانداران نان مقدس توزیع میکنند، واکنش رسانهها و مقامات این کشور را برانگیخت.
🔹این تصاویر که متعلق به مراسم یکشنبه در شهر کلوژ این کشور است نخستین بار از سوی یک وبسایت خبری محلی منتشر شد. این درحالی است که یک روز پیش از آن رومانی، محدودیتهای سفتوسختی را برای پیشگیری از شیوع هرچه بیشتر ویروس کرونا اعمال کرده بود.
🔹بوگدان تاناس، رئیس انجمن پزشکان رومانی در این باره گفت: «بسیاری از کشیشان متوجه نشدهاند که اوضاع از چه قرار است و با توجه به این نکته که سراسقف مسئول نیز به آنها دستورات لازم را نداده بود، به شکل معمول عمل کردهاند.» وی افزود: «این کارها تأثیرش را میگذارد و اگر ۱۰۰ نفر جمعیت در کار باشد، احتمال آنکه یکیشان مبتلا باشد بالاست.»
📡 https://farsi.euronews.com/2020/03/25/romanian-priests-give-communion-with-shared-spoon
*⃣اعمال و رفتارهای خلاف علم، ممکن است توسط طلبه مسلمان یا کشیش مسیحی یا عالم هر دینی انجام شود اما باید مشخص شود که آیا تعالیم آن دین، این رفتارها را توصیه می کند یا این اعمال برخاسته از سلیقه شخصی روحانی آن دین است نه توصیه آن دین خاص.
در صورت دوم، نمی توان رفتار دینداران را مساوی با دین تلقی کرد و دین را مخالف علم معرفی کرد و بر طبل تعارض علم و دین کوبید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مهمترین وظایف روحانیت در عصر حاضر از منظر مقام معظم رهبری:
۱. بصیرت و درک زمانه
۲. آشنایی با فضای مجازی
۳. پاسخگویی لازم به شبهات
۴. اهتمام به فقه اکبر و معارف اعتقادی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بیانات امام خامنه ای
🎥 #کلیپ_نموداری
🔸صبر امام حسین (علیه السلام)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▫️روانشناسی فست فودی چیه؟!
▫️محوریت سرعت در زندگی به سبک مدرنیته چه بر سر خودشناسی و خودسازی آورده است؟!
▫️عاشقان سرعت ببینند...
حسن زاده
▫️روانشناسی فست فودی چیه؟! ▫️محوریت سرعت در زندگی به سبک مدرنیته چه بر سر خودشناسی و خودسازی آورده ا
انشاالله بزودی درسگفتارهای گفتمان معنویت عصر جدید که بخشی از آن نقد معنویت روانشناسی بازاری است توسط استاد حسنزاده در این کانال منتشر خواهد
علم_طبیعی_دینی،_امکان_یا_امتناع؟_.MP3
28.57M
🎤 #فایل_صوتی مناظره علم طبیعی دینی، امکان یا امتناع؟
دکتر #مهدی_گلشنی
حجت الاسلام دکتر #خسروپناه
#علم_طبیعی_دینی
#علم_دینی
#مناظره
پیش بینی ۱۲ استراتژیست جهانی از تاثیرگذاری #کرونا بر تحولات آنی جهان
فارن پالسی از ۱۲ متفکر برجسته خواسته است تا پیشبینی کنند کرونا چگونه بر روابط سیاسی و اقتصادی جهان تاثیر خواهد گذاشت.
🔹استیون والت:
قدرت گیری ناسیونالیسم، کمرنگتر شدن گلوبالیسم و تضعیف بازار آزاد.
🔸رابین نیلبت، رئیس چتم هاس:
پایان جهانیشدن، کرونا میتواند کمرِ جهانیسازی اقتصادی را بشکند.
🔹محبوبانی، موسسه پژوهشی آسیا- سنگاپور:
تسریع روندِ عبور از جهانی شدنِ آمریکایی.
🔸جان ایکنبری، استاد پرینستون:
قدرتگیری چین، ناسیونالیستها و حتی انترناسیونالیستهای لیبرال، تقویت ناسیونالیسم، شدتگیری رقابت میان قدرتهای بزرگ و جداشدن استراتژیک
🔹شانون اونیل:عضو شورای روابط خارجی آمریکا:
تضعیف اصول اساسی تولید جهانی، کوچکتر شدن شرکتهای زنجیرهای در جهان.
🔸شیوشانکار، دانشگاه ملی سنگاپور:
تغییر سیاست در همه کشورها حتی جوامع آزاد به سود دولتها، بعید است اوضاع به سود اقتدارگرایان و پوپولیستها تغییر کند.
🔹لوری گرت، عضو سابق شورای روابط خارجی امریکا:
تنها اثرات اقتصادی صرف نخواهد و شاهد اختلال در روند زنجیرههای توزیع خواهیم.
🔸جوزف نای:
کرونا ناکافی بودن استراتژی امنیت ملی ترامپ را آشکار کرد، امریکا نمیتواند تنها به قدرت خود متکی بماند، تاکید بر همکاریهای مشترک در مقابل تهدیدهای آتی،باید نحوه به کار بردن قدرت با دیگر بازیگران را بیاموزیم، در تنظیم استراتژی خود با جهان جدید ناکام بودیم.
🔹ریچارد هاس، رئیس شورای روابط خارجی:
دشواری برای عبور از این بحران برای کشورهای مختلف، افزایشِ شمارِ دولتهای درمانده و تضعیف شده، وخیمتر شدن روابط چین و آمریکا،تضعیف فرآیند همگرایی اروپایی، بهبود وضعیت بهداشت جهانی،تضعیف میل به جهانی شدن.
🔸جان آلن، رئیس اندیشکده بروکینگز:
تغییر شکل ساختارِ قدرت در نظام بینالملل، کاهش فعالیت اقتصادی و افزایش تنش بین کشورها، در دراز مدت کاهش چشمگیر ظرفیت تولید اقتصاد جهانی،افزایش بیثباتی و درگیری گسترده در داخل و خارج از مرزها.
🔹کوری شایک، معاون موسسه مطالعات استراتژیک:
آمریکا دیگر به عنوان یک رهبر بینالمللی شناخته نمیشود. بحران همهگیری کرونا نشان دادواشنگتن در آزمون رهبری جهانی شکست خورده است.
🔸کاندو لیزا ،معاون اسبق وزیر خارجه امریکا:
این میتواند بحرانی بزرگتر از بحران ۲۰۰۸ باشد.
🔹نیکلاس برنز:
تردید در خصوص توانایی امریکا برای مدیریت این بحران،اگر آمریکا و چین به جنگ لفظی خود پایان ندهند، از اعتبار هر دو کاسته میشود،اگر اتحادیه اروپا نتواند به داد شهروندانش برسد، دولتهای ملی در اروپا صدایشان بلندتر خواهد شد.
@naslenoasreno
برنامهریزی در منزل – ویژه ایام کرونایی!.pdf
788.5K
برنامهریزی در منزل، ویژه ایام کرونایی!
یادداشت دوست عزیزم استاد کاظم علیمحمدی
کرونا و فرصت تعمیق باورهای دینی.mp3
15.84M
❇️کرونا و فرصت تعمیق باورهای دینی ؛ 📛 نقد و پاسخ به شبهات برآمده از بیماری کرونا
🔹 فایل صوتی سخنان حجت الاسلام و المسلیمن دکتر احمد حسین شریفی ، عضو هیات علمی و استاد تمام موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی در بیان مباحث معرفتی مرتبط به کرونا #نقد_سروش و سایر روشنفکران
هدایت شده از بهداشت معنوی
📌معنویتگرایی جدید و کورونا
🖊 یادداشتی از حجتالإسلام والمسلمین رسول حسن زاده
🔻 عجز طب جدید از درمان کرونا عرصه را برای جولان مدعیان درمانگر معنوی فراهم آورده است برخی از کانالها آثار درمانگران معنوی مانند قانون شفا کاترین پاندر، شفای کوانتومی دیپاک چوپرا و درمان با عرفان وین دایر و… را بازنشر میکنند.
ادامه مطلب در....
https://jamannews.ir/139901105307
#یادداشت
معنویت گرایی جدید و کرونا
قسمت اول
رسول حسن زاده
ظهور ناگهانی و سریع ویروس کرونا با ویژگیهای منحصر به فرد و مرموزش توانست بزرگترین تکانهها را در عرصههای مختلفی اجتماعی، فرهنگی، علمی، سیاسی و اقصادی در سطح جهانی ایجاد کند تا جایی که بسیاری از کشورها در مقابل این بحران درماندگی و استیصال خود را با صدای بلند اقرار کردند.
تمدن مدرنیته از بدو ظهور عامل بحرانهای مانند جنگ، حقوق بشر، بحران محیط زیست و بحران معنویت و ... بوده است که هر کدام از این بحرانها میتوانست در سست کردن و فروریزی پایههای تمدن مدرنیته مؤثر باشد، اما تمدن غربی با نقاب جنتلمنی و نجیبزادگی نمیخواست دست برتر را ببازد تا عرصه را به رقبای تمدنی خود تحویل دهد. اگر در جنگها فجیعترین کارها مانند کودک کشیها را رقم میزد و اخلاق را میباخت اما سعی میکرد خود را برنده اخلاق نشان دهد، دست خونین خود را میشست و با دستکش مخملین دست نوازش بر ستمدیدگان میکشید. این استراتژی شوی اخلاقی تا امروزه توانسته بود جان نیمه رمق تمدن غربی را سرپا نگه دارد. البته این استراتژی بیشتر برای شیفتگان و دلداگان غربزده وشنفکرنمایان بیشتر مؤثر بود تا حدی که همیشه اخلاق نمایشی غرب را همچون پتک بر سر فرهنگ و تمدن بومی خود کوبیدهاند.
اما با پیدا شدن سر و کله ویروس کرونا، جامعه جهانی بخصوص جامعه غربی در حال حاضر جدیترین بحران تمدنی را متفاوت از بحرانهای پیشین تجربه میکند. این ویروس میخواهد پردهها بیاندازد و نقاب از چهره مزوّرین برکشد و چهره واقعی هر کس را نمایان کند. نقاب اخلاق مداری متمدنین غربی برافتاد تا جایی که برای بقای حیات خود صف خرید اسلحه بهراه انداختند. اخبار و تصاویر بیماران رها شده در کنار خیابانها، غارت فروشگاهها و سرقت کالاهای کمکی، ننگی اخلاقی بر جبین غرب باقی خواهد ماند. علم سالاران پوزیتیویست دیگر بلوفهای علمی خود را در رد متافیزیک فریاد نمیزنند. این ویروس کشورهای توسعه یافته را با کشورهای درحال توسعه همردیف کرد.
اما با شناختی که از نظام سرمایهداری تمدن غربی داریم آنها دستآموزانی دارند که سر بزنگاه ورود میکنند و بحران را به نفع خود مدیریت میکنند. یکی از جریانهای شکافزی که نقش دستگاه تنفس مصنوعی برای تمدن مرده غرب را ایفا میکند « جریان معنویتگرایی جدید» است. سابقه تاریخی حاکی از این است هر وقت سخن از بحرانی شده معنویتگرایان با ژست منجیگرایانه ظهور میکنند و برای تبیین، توجیه یا حل آن بحران عرض اندام میکنند.
ویژگیهای منحصر به فرد ویروس کرونا عرصه را برای جولان معنویتگرایان بهتر فراهم میآورد. که به چند نمونه از این ویژگیها و عکسالعمل معنویتگرایان به اختصار اشاره میشود
1⃣ یکی ازویژگیهای بخصوص ویروس کرونا، ابهامات علمی در مقابل این پدیده است که زمینه را برای تفسیرهای رازورزانه معنویتگرایان جدید فراهم میکند. برخی از معنویتگرایان با خلأ تبیینهای علمی درباره منشأ ویروس و علل گسترش وسیع آن تحلیلهای معنوی و رازورزانه را ارائه دادهاند. عدهای منشأ ویروس را واکنش دفاعی زمین بیان میکنند. عدهای نیز کارما و بازتاب عمل را توجیهگر پیدایش و گسترش دانستهاند. برخی از مدعیان معنوی هم با خودشیفتگی تمام غضب خود از مردم و نفرینشان را عامل گسترش ویروس گفتهاند.
2⃣ یکی دیگر از ویژگی های این ویروس جهانشمولی آن است همین امر موجب شده تفسیرهای آخرالزمانی از این ویروس به اوج خود برسد. مدعیان معنویت جنبش عصرجدید (New age) در دهههای گذشته پروژه 2012 را در فیلمها و کتابهای خود مانند کتاب ابداع زندگی نیل دونالدوالش مطرح کرده بودند. خانم بارابارا مارکس هابرد نیز با راه اندازی سایت shift 2012 با شعار ( بحران ما یک تولد است our Crisis is a Birth) خبر از انتقال تمدنی و آغاز روز نخست تمدن غربی را در 22 دسامبر 2012 وعده داد. اما جامعه جهانی در این تاریخ بیشتر منتظر یک بحران آخرالزمانی بودند. ظهور ویروس کرونا توانست چهره جهانی را بیشتر شبیه جهان آخرالزمانی بکند به همین جهت جنبش معنویت عصر جدید مانند کرایون با تغییر دیدگاه خود در تاریخ طلوع عصرجدید 2020 را به عنوان اتفاق آخرالزمانی اعلام کردند. سناریوی آخرالزمان سازی جنبش عصرجدید سرآغاز عهد جدید را در احیای دوباره تمدن غربی البته با رویکرد معنوی دنبال میکند.
ادامه 👇
@naslenoasreno
معنویتگرایی جدید و کرونا قسمت دوم
3⃣ این ویروس با ایجاد نگرانی وسیع و استرس موجب اختلال در سلامت روانی جوامع شده است. مدعیان معنویت عصر جدید برای مدیریت سلامت روانی جامعه عرصه را برای ترویج باورهای معنوی خود مانند قانون جذب، کارما، مثبت اندیشی، مدیتیش، مسرّتمحوری، زیستن در حال و ... فراهم دیده و با ارائه تکنیکهای کاربردی به نهادینهسازی آموزههایشان پرداختند. دیپاک چوپرا، اکهارت توله و جووایتالی در کلیپهای جداگانه مدیتیشن و زیستن در حال و توجه به درون را برای آرامش پیشنهاد میدهند. جوئل اوستین هم در یک کلیپ برای آرامش روان یاداوری روزهای خوش را پیشنهاد میدهد. علیرضا آزمندیان هم با ارائه یک کلیپ در فضای مجازی با تأکید بر قانون جذب جانب احتیاط را کنار میگزارد و ادعا میکند یک در میلیارد احتمال ابتلا است و بعد جمله معروف خود را بیان میکند ( زندگیت رو بکن بابا). محمود معظمی یکی دیگر از مروجین معنویت عصرجدید با بیان دیگری از قانون جذب در قالب قانون انتظار و کوانتوم از هرگونه منفینگری نهی کرده و انتظار خوشبختی و مثبت اندیشی را توصیه میکند. برخی از مروجین هم خواندن کتابهایی مانند (هنر ظریف رهایی از دغدغه ها مارک منسن) را توصیه کردند.
4⃣ یکی دیگر از آثار این ویروس توجه جهانی به ناپایداری دنیا، مسئله معنا و مواجهه با مسئله مرگ بود. همین امر تمدن مادی را با چالش جدی مواجه کرده است. به همین جهت مجال مناسبی برای اقبال و مراجعه به آموزههای دینی مانند نماز، توسل، عبادت، اطاعت الهی و ... فراهم شد اما ناباورانه شاهد شبههافکنیها و هجمه سنگین علیه آموزههای دینی و نهاد دین بودیم تا عرصه برای رقیب بدیل کاذب خود یعنی معنویتگرایی جدید مهیّا گردد. معنویتگریی جدید برای مسئله معنا تا به امروز نسخههای تخدیری زیادی را برای معناجویان غربی ترویج کرده است. ریشه معناجویی در تفکر معنویت جدید انفسیگرایی و خودبسندگی است که با مراقبه سکوت و تعمق در خود حاصل میشود به شدت شریعتگریز است. این نوع معناگرایی خودمحور انسان را از هرگونه واقعیت و رخداد بیرونی منقطع میکند و در یک خلسه درونی، نیروی زندگی را در جان خود جستجو میکند. به طوری که تمام واقعیات هستی را وابسته به ذهن خود میپندارد. این دیدگاه معناجویانه خدا را به عنوان یک وجود متعالی در بیرون جستجو نمیکند بلکه در درون او و مخلوق ذهن او خواهد بود.
5⃣ عجز طب جدید از درمان کرونا عرصه را برای جولان مدعیان درمانگر معنوی فراهم آورده است برخی از کانالها آثار درمانگران معنوی مانند قانون شفا کاترین پاندر، شفای کوانتومی دیپاک چوپرا و درمان با عرفان وین دایر و... را بازنشر میکنند. برخی از مربیان یوگا توصیههای درمانی ارائه میکنند. دیگر طبهای مکمل معنوی هم بازارشان سکه شده و از تنظیم چاکرا و پاکسازی هاله گرفته تا فروش سنگهای شفابخش و عود برای پیشگیری و درمان را توصیه میکنند. محمدعلی طاهری سرکرده فرقه حلقه نیز که اخیراً به کانادا فرار کرده، برای اثبات ادعای تأثیر فرادرمانی بر اپیدمی کرونا را تجربیات و آزمایشات قبلی (تأثیر شعور بر میکروارگانیزمها) صورت گرفته بیان میکند و همفازی کیهانی و ارتباط عام را برای درمان توصیه میکند(اطلاعیه 8 اسفند). البته لازم به ذکر است که در حال حاضر به خاطر همین تجویزهای عرفان حلقه تعداد زیادی آسیبدیده دچار مشکلات شدید جسمی وروحی در کشور وجود دارد.
جمع بندی
شاید گفته شود معنویتگرایی جدید فارغ از مشکلات جدی مبنایی، هستیشناختی و معرفتشناختی، و آسیبهای جسمی ناشی از درمانهای ناکارآمد بتواند در حل بحرانهایی مثل بحران کنونی کرونا یک کارکرد حداقلی روانشناختی ایفا کند. اما باید به ین نکته توجه داشت که شعارهای امیدآفرین اگرچه نقش مهمی در مدیریت فضای روانی کشور دارد اما همین شعارها با فرض تثبیت آموزهها و خافههایی مانند قانون جذب و فراموشی جانب احتیاط میتواند خطر آفرین هم باشد
معنویتگرایی جدید بیشتر از اینکه خود را در تقابل تفکر مادی بداند خود را در تقابل با تفکر دینی میداند لذا همیشه سعی کرده توجیهگر تفکر مادیگرا باشد اگر چه این تفکر مرده هم باشد معنویت گرایی جدید روحی میشود بر بدن بیجان آن.
معنویتگرایی جدید به دلیل خودبسندگی، خودخواهی را ترویج میدهد و هیچگونه تعهد اخلاقی نسبت دیگران و جامعه قائل نیست تقابل دو تفکر معنویت دینی خدامحور و معنویت سکولار خودبسنده را میتوان در تقابل صفهای گروههای جهادی برای کمک به همنوعان و صف خرید اسلحه برای تنازع بقا مشاهده کرد.
در گفتمان دینی فلسفه بلایا برای بیداری معنوی، یقظه، بازگشت و توجه به درگاه ربوبی، انقطاع از عالم ماده و صل شدن به حقیقت عالم است. این نوع معنویت جلب رحمت الهی را در رحم و کمک به دیگران جستجو میکند
آرزوی سلامتی برای همه
رسول حسنزاده
@naslenoasreno
مروری بر کاربرد «علوم غریبه» در امور نظامی-اطلاعاتی
ژنرال آمریکایی که جادوگری میکرد!
https://www.mashreghnews.ir/news/1055251/%D9%85%D8%B1%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D8%A8%D8%B1-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%AF-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D8%BA%D8%B1%DB%8C%D8%A8%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D9%88%D8%B1-%D9%86%D8%B8%D8%A7%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA%DB%8C-%DA%98%D9%86%D8%B1%D8%A7%D9%84-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7%DB%8C%DB%8C
خدایان عاجز
روزی روزگاری مدرنیته میداندار بُهتآوری جهانی بود. تکنولوژی و اختراعات به عنوان معجزات انسانهای قرن بیستمی شد تا جایی که گفتند جز خودشان هیچ خدایی را بنده نیستند. مروّجین معنویت جدید یا به تعبیری پیامبران دین مدرنیته با صدای بلند انسان را به عنوان خدای عصرجدید معرفی کردند. در مدح قدرت انسان همچون هومر حماسههای افسانهای سرودند. هر بار با اختراع جدید علمی این خدای بادکنکی فربه تر میشد و سرمستانه ادیان الهی را به هماوردی و تحدّی فرا میخواندند. تا علم را بهانهای برای حذف دین و خدا به نفع خدای جدید یعنی انسان فراهم آورند. نیل دونالدوالش یکی از مروجین معنویت جدید که به پیامبر عصرجدید معروف است، در کتاب ابداع زندگی گفتگویی با باربارامارکسهابرد یکی دیگر از شخصیتهای برجسته معنویت جدید در محور عصرجدید دارد. وی در این کتاب، عصرجدید را عصربازپسگیری قدرت انسان از خدا بیان میکند و تکنولوژی را موجب این خودآگاهی متوهمانه میداند. «ما عادت داشتیم تمام توانایی های جدید را به خدایانمام نسبت دهیم ولی از وقتی که ما خودمان داریم یاد می گیریم هوش خود را از طریق ارتباطات سریع تر و گسترده تر گسترش دهیم یاد میگیریم جسم مان را تغییر دهیم یاد میگیریم در فضا زندگی کنیم حتی دنیاهای جدید در فضا میسازیم متوجه شدم که چیز حیرت آوری دارد اتفاق می افتد ما قابلیتمان را به خدایانمان نسبت می دادیم و حالا این قابلیت را به اصل خودش یعنی خودمان . ما داریم چیزی می شویم که عادت داشتیم خدایان بخوانیم. چرا حالا چرا سال پیش ، دهه پیش ، یا قرن پیش نه؟ چرا این امر دارد اتفاق می افتد ؟ چون وقتش است . چرا که علم و فناوری قدرت های تازه ای به ما داده اند که عظیم تر از قدرت هایی است که بشر تاکنون داشته است حالا می توانیم حقیقتا خودمان را بشرهای جهانی خیلی کم سن و سال بخوانیم زمین بمثل یک کودکستان برای خدایان کوچک است ولی باید تکامل آگاهانه را سریع یاد بگیریم». (کتاب ابداع زندگی ص 83)
اما با ظهور ویروسی ناشناخته و فراگیر به نام کرونا لشکر نادیده الهی، عمر تَفرعن انسانْخدای مدرنیته کوتاه شد. انسان کودکْخدا، تنازع بقاء را به تکامل شعوری ترجیح داد. اگر غولهای رسانهای خاطرات کرونایی را در حافظه تاریخی خود ثبت کنند، مرور خاطرات صفهای خرید اسلحه برای تنازع بقاء، بهْکُشی سالمندان، غارت فروشگاهها و عجز علم برای حفظ جان هزاران انسان در برابر یک ویروس نادیده دیگر هیچوقت سودای خدایی را در ذهن هیچ بنیبشری نمیآورد. انسان پساکرونا ندای فطرت خود را واضحتر شنید. قدرت الهی و عجز خود را به عیان مشاهده کرد و دست تسلیم بالا برد.
رسول حسنزاده
@naslenoasreno
اخیرا کلیپی در فضای مجازی منتشر شده که ادعا میکنند با توجه به عدم اجابت دعای هندوها توسط بتها، آنها را در دریا ریختند متاسفانه بدون تحقیق در مورد این کلیپ برخی از بزرگان به آن استناد کردند.
گانش LORD GANESH یکی از بتهایی است که توسط هندوها پرستش میشود. مجسمههای این خدای دروغین سری مانند فیل با بدنی مثل انسان داره و ۴ تا دست داره و معمولا سوار بر یک موش کوچیک است که در هر کدام از دستهایش چیزی دارد.
هرساله هندوها مراسم ویژهای برای این بت برگزار میکنند که معروف به "گانش چاتورتی" است.
این جشن گانش از روز تولد گانش شروع میشود و به مدت ۱۰ روز این مجسمه ها را در خانه نگه می دارند و روی آن گل میریزند و عود روشن می کنند غروب روز دهم آن را به رودخانه یا دریا می برند و به آب می اندازند تا به جایگاه اصلی خودش به آسمانها برگردد.
سواد رسانه یکی از ضروریات برای صاحب نظران است. بهتر است بزرگواران قبل از هرگونه اظهارنظر در مورد محتواهای منتشر شده در فضای مجازی از مشاوران رسانهای مشورت بگیرند
@naslenoasreno
راهکارهای آرامش بخشی وتأمین سلامت معنوی.pdf
2.25M
راهکارهای آرامش بخشی وتأمین سلامت معنوی
@naslenoasreno
هدایت شده از روشنگر مدیا
💠مدرسهمجازیروشنگر برگزار میکند.
کارگاه مجازی یک روزه نقد #قانون_جذب
با تدریس استاد حسنزاده
#ظرفیت_محدود
🔰ثبت نام از طریق واتس اپ به شماره 09921576475
ارتباط با مدرسه مجازی روشنگر:
@roshangarmedia
هدایت شده از مثبت خانواده
🔹 سلسله نشست های علمی
"رابطه پدر_دختری در آینه علم و دین"
🔸کارگروه علمی مطالعات خانواده پژوهشکده تبلیغ و مطالعات اسلامی باقرالعلوم علیه السلام، با همکاری سایر مراکز علمی و فرهنگی برگزار میکند.
🌀روایت نخبگانی از تعاملات پدر و دختر
📌با رویکردی چند رشتهای:
✔️اخلاق و تربیت
✔️روانشناسی و مشاوره
✔️جامعهشناسی و رسانه و...
✅ با حضور بیش از 40 استاد برجسته کشوری
📆زمان: ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ تا ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ (ماه مبارک رمضان)
👈 سامانه ثبتنام جهت دریافت گواهی (رایگان):
https://survey.porsline.ir/s/sBfnG5Yt
🌐کانال اطلاعات نشستها:
https://eitaa.com/khanevadeh_1403
🔗لینک شرکت در جلسات:
https://www.skyroom.online/ch/pajooh/khanevade
#مثبتخانواده #پدر_دختری #اخلاق #تربیت #مشاوره #روانشناسی #جامعهشناسی #رسانه
#نشست_علمی
#روایت_نخبگانی
#پژوهشکده_باقرالعلوم_علیهالسلام
✅ با ما همراه باشید
•┈┈••••✾🍃🌹🍃✾•••┈┈•
#مثبتخانواده
@khanevadeh_1403
هدایت شده از مثبت خانواده
🌀 سلسله نشست های علمی
"رابطه پدر_دختری در آینه علم و دین"
🔹 روایت نخبگانی از تعاملات پدر و دختر
🔸 جلسه دوم با حضور حجت الاسلام دکتر رسول حسنزاده
مدیر گروه حوزه و روحانیت پژوهشکده مطالعات راهبردی حوزه
🔻موضوع: تقدس زدایی از جایگاه والدین در جریان های معنویتهای نوپدید
📆 زمان: سهشنبه ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ (روز اول ماه مبارک رمضان)_ ساعت ۱۶
🔗 لینک شرکت در جلسات:
https://www.skyroom.online/ch/pajooh/khanevade
🌐 کانال اطلاعات نشستها:
https://eitaa.com/khanevadeh_1403
👈 سامانه ثبتنام جهت دریافت گواهی (رایگان):
https://survey.porsline.ir/s/sBfnG5Yt
#مثبتخانواده #پدر_دختری #اخلاق #تربیت #مشاوره #روانشناسی #جامعهشناسی #رسانه
#نشست_علمی
#روایت_نخبگانی
#پژوهشکده_باقرالعلوم_علیهالسلام
✅ با ما همراه باشید
•┈┈••••✾🍃🌹🍃✾•••┈┈•
#مثبتخانواده
@khanevadeh_1403
هدایت شده از رسول حسن زاده
سلام دوستان گرامی
با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات کانال جدید حجت الاسلام رسول حسن زاده شروع به فعالیت کرد.
محتوای کانال با موضوعات:
#معنویت_پژوهی
#اخلاق_پژوهی
#نظام_اندیشه_اسلامی
#فرق_ادیان
#حوزه_روحانیت
#مباحث_سیاسی_اجتماعی
https://eitaa.com/Hasanzadeh
حسن زاده
سلام دوستان گرامی با تبریک حلول ماه مبارک رمضان و آرزوی قبولی طاعات کانال جدید حجت الاسلام رسول حسن
دوستان و همراهان گرامی بیزحمت در کانال جدید عضو شوید
این کانال به دلیل مشکلات فنی غیرفعال است