همه از شخصیت والای رییس جمهور شهید می گویند ولی از #سبک_تربیتی_مادر شهید و از گذشت و فداکاری #همسر_شهید کمتر می گویند .
شخصیت شهید خادم الرضا سید ابراهیم رییسی برای مردان ما ،مسئولین و کارگزاران الگویی بی بدیل هست .
و برای ما زنان و مادران شخصیت مادر و همسر شهید می تواند #الگوی_تربیتی باشد.
💔 مادر شهید ، مردی را در دامانش تربیت کرد، که امروز یک جهان را متاثر کرده است.
🔸 او شغل مهمی در جامعه نداشت
و شاید تحصیلات خاصی را دنبال نکرده بود، اما قطعا دلی مملو از توکل داشت که حتی بی وجود همسر هم مسیر زندگی را با عشق و ایثار پیمود.
🛖 در خانه ای ساده و شاید در تلاش و سختی، عمری را به کاری گذراند که از دید خیلی ها کار ساده ای است؛ اما اکنون از دامان او مردی به معراج می رود که تا ابد الگوی یک امت خواهد بود.
⚜و اما همسر شهید ،خانم دکتر علم الهدی
همو که شریک است درهمه چیز حتی درشهادت
همو که فکر همه این روزها را کرده وقتی قبای خدمت به تن شوهرش دوخته
همو که خاک کفش های سید ابراهیم رو گرفته و دوباره راهی میدانش کرده
همو که بر نبودن هایش صبر کرده تا با مردم باشد
همو که جای خالی ش را برای دختران و نوه هایش پر کرده تا میدان خالی نماند از مجاهدت
همو که دعایش کرده تا قوتش افزون شود
همو که ایثار کرده و از خود و خواسته هایش گذشته تا خواسته های مردم برآورده شود
همو که طعنه شنیده،زخم زبان چشیده اما صبر کرده تا مردش استوار بماند
همو که اجر مجاهدت زنانه ش،خنده های زهرآلود دشمن دوستان است
من نگاهم سمت اوست،همان زن قوی
همان که مردش را به معراج فرستاده
همانی که نعم العون بوده برای طاعت خدا
@nasletamadonsaz
امشب ،شب نیمه ماه ذی القعده است و شب عبادت و مناجات
✨ رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: فِي ذِي اَلْقَعْدَةِ لَيْلَةٌ مُبَارَكَةٌ وَ هِيَ لَيْلَةُ خَمْسَ عَشْرَةَ يَنْظُرُ اَللَّهُ إِلَى عِبَادِهِ اَلْمُؤْمِنِينَ فِيهَا بِالرَّحْمَةِ أَجْرُ اَلْعَامِلِ فِيهَا بِطَاعَةِ اَللَّهِ أَجْرُ مِائَةِ سَائِحٍ لَمْ يَعْصِ اَللَّهَ طَرْفَةَ عَيْنٍ.
✨ در شب پانزدهم ماه ذى القعده حق تعالى به سوى بندگان مؤمن خود نظر رحمت مىكند؛ كسى كه آن شب را به عبادت به سر آورد ثواب صد عابد به او عطا مىكند كه در يک چشم به هم زدن معصيت خدا نكرده باشند.
التماس دعا 😭
@nasletamadonsaz
نماز لیله الدفن امشب فراموش نشود
🌷 شهید مالک رحمتی فرزند حاجاسکندر
🌷شهید مهدی موسوی فرزند سید محمد علی
آقای نجم الدین شریعتی، شنبه هفته گذشته مجری همایش جایزه جوانی جمعیت با حضور رییس جمهور بودند و این هفته مجری مراسم ختم شهید جمهور😭
🖤 #رئیسی_عزیز
@nasletamadonsaz
#سوال_مخاطبین
سلام وقت بخیر
من یه مشکلی برای غذا دادن به دخترم دارم دختر من میاد میشینه خودش پنج شش تا قاشق پر میذاره دهنش و میره دنبال بازی من تا الان بعدش خودم میرفتم دنبالش بهش غذا میدادم و میخورد ولی دیگه نمیخوام این کارو انجام بدم حالا سوالم اینکه منکه میدونم دخترم سیر نشده و یک ساعت بعد میاد مثلا طلب شیر میکنه یا طلب چوب شور حالا اون موقع که اومد طلب خوراکی کرد چکار کنم بگم مامان نداریم فقط غذا داریم دوباره غذا بیارم؟ بهش خوراکی بدم چکار کنم؟( اگه غذاشو درست خورده باشه تا دوسه ساعت نمیاد طلب چیزی کنه.)
یا مثلاً من بعد صبحانه تلویزیون روشن میکنم حالا صبحانه نخورده یا چند تا لقمه خورده و میگه تلویزیون روشن کن چکار کنم که نه جنبه تهدید پیدا کنه نه نشون بده که من حساسم به خوردنش
#بد_غذایی
#بی_اشتهایی
@nasletamadonsaz
۲۵ مه، ۱۱.۱۰ بدغذایی کودکان.aac
2.11M
#پاسخ_کارشناس_تربیتی
#بد_غذایی
#بی_اشتهایی
#هفت_سال_اول
نشر با منبع
جهت استفاده از صوت دوستان تان را به کانال دعوت کنید🌸
@nasletamadonsaz
دلیل بی اشتهایی کودک و راه والدین برای درمان بدغذایی او
#بی_اشتهایی
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
بی اشتهایی کودکان می تواند به دلایل زیر باشد که توجه به این موارد میتواند در کاهش بی اشتهایی موثر واقع گردد:
1) تنظیم خواب
معمولاً کودکانی که الگوی خواب منظم و درستی ندارند صبحها بیاشتهایی دارند. الگوی خواب صحیح از (10 شب الی 6 تا 8 صبح است.) یعنی دیرخوابی شبانگاهی و خوابیدن تا ظهر باعث بیاشتهایی میگردد.
2) زمان شام
اگر فاصله مصرف شام شب با خواب شبانگاهی کمتر از دو ساعت باشد، غذا در معده تخمیر میشود و سبب بیاشتهایی صبح میگردد.
3) مشکلات دفع
مشکلات دفع (مثل یبوست، شقاق مقعد، بواسیر و ... ) نیز باعث بیاشتهایی کودکان میگردد.
4) تحرک کودکان در طول روز
مشکلات تحرکی کودکان: کودکانی که حداقل روزی 4 ساعت فعالیت بدنی و جستوخیز ندارند و اغلب روز را یا جلوی تلویزیون میگذرانند یا مجبورند به علت آپارتماننشینی اغلب بازیهای نشستنی مثل نقاشی، جورچین، لگو، قصه گوش دادن و ... داشته باشند با مشکل بیاشتهایی مواجه میشوند.
5) مشکلات جسمانی (بیماری ها)
مشکلات زیستی یا جسمانی کودکان: مانند تیروئید، کمخونی، فقر آهن، کمبود روی و ویتامینها، انگل، مشکلات گوارشی و دردهای معده، دندانهای خراب و دردناک که اغلب کمتر مورد توجه والدین قرار میگیرد باعث کماشتهایی کودکان میباشد.
6) مشکلات عاطفی
مشکلات عاطفی: تنبیه، کتککاری، طرد کودکان، بیمهری، بیمحبتی، بیتوجهی، سرزنش، توبیخ، زیر سؤال بردن، امرونهیهای پیوسته، کنترلگری، ایجاد محیط روانی ناامن ناشی از دعوای والدین، طلاق، فقدان یکی از والدین، مشکلات روانی والدین، نظیر: افسردگی، وسواس، پارانویید(بدبینی) پرخاشگری، اعتیاد و ... میتواند نقش بسیار زیادی در کاهش اشتهای کودکان داشته باشد.
7) سبک های فرزندپروری
سبکهای فرزند پروری مستبدانه و اجرای قوانین و مقررات سختگیرانه به هنگام غذا خوردن کودکان و ارائه توصیهها و تذکرات دائمی مانند: (هنگام غذا نباید از سر سفره بلند شوی، حرف نزنی، بازی نکنی، سرت توی بشقاب خودت باشه، هرچه گذاشتیم جلوت بدون چونوچرا باید بخوری، هرچی برات ریختیم باید تا ته بخوری، اضافی نیاری، روی لباست نریزی، اطراف بشقابت تمیز باشه، صدای قاشقت نباید به بشقاب کشیده بشه، قاشقت را باید فلان طور نگهداری، فلان طور بشینی، راست بشین و غوز نکن، وسط غذا آب نخوری، صدای جویدنت رو نشنویم، با دهان بسته باید غذا بخوری، به بشقاب دیگری نباید نگاه کنی، دستت رو نباید توی سفره دراز کنی، و .... بهشدت در کاهش اشتهای کودکان تأثیر منفی میگذارد.
8) ارائه غیر جذاب غذا
ارائه غذا در سفره در ظروف غیر جذاب، بدون تزیین، با دستپخت نامناسب به خانواده، خصوصاً کودکان باشد. گاهی حتی برخی مادران بیحوصله تنوع غذایی چندانی نداشته و یا یک غذا را چند وعده پیاپی مورد استفاده قرار میدهند که بهشدت در کاهش اشتها تأثیرگذار خواهد بود.
9) تنها غذا خوردن
تنها غذا خوردن نیز تأثیر زیادی در کاهش اشتها دارد. اغلب شاهدیم که کودکان به دلیل برنامه و الگوهای خواب متفاوت با والدین و دیگر اعضای خانواده ساعت خوردن صبحانه، نهار و شامشان با بقیه اعضاء متفاوت است (به عبارتی از قول برخی مادران در منزل ما از صبح تا شب سفره پهن است و از 6 صبح که پدر به سرکار میرود تا 7 صبح که فرزندان بزرگتر به مدرسه میروند تا 10 صبح که کودکمان بیدار شود سفره باقی است و همین منوال برای نهار و شام وجود دارد چون ساعت ورود و خروج و گرسنگی افراد باهم متفاوت است) که معمولاً تنها غذا خوردن شورونشاط و لذت غذای دستهجمعی را ندارد و سبب کاهش اشتها میگردد.
10) اولین تجربه ها
اولین تجربههای کودک برای غذا خوردن (شیرخوارگی، 6 ماهگی تجربه با قاشق، یکسالگی نشستن سر سفره والدین) اگر خوشایند و جذاب (همراه با لذت و بازی) نباشد معمولاً در بیاشتهایی او نیز تأثیر بسزایی خواهد داشت.
11) میان وعده ها
استفاده از میان وعدههای زیاد، تنقلات، خوراکیها، و موادی که سیری کاذب میآورند یک ساعت قبل از وعدههای غذایی اصلی ممنوع است. مانند: (انواع مربا، شیرینی خامهای، بستنی، شکلات، پفک، چیپس، نوشابه و ...) یا موادی که حجم معده را تا مدت زیادی پر نگه میدارند و دیرهضم هستند مانند: (پفیلا یا ذرت بوداده، هندوانه، هویج، سالاد ماکارونی) و موادی که اشتها را کور میکنند مانند: (شیر، آب، شیره انگور، دوغ، و ...).
12) الگوی منظم
نداشتن الگویی منظم برای غذا خوردن، بینظمی ساعت غذا خوردن و چرخشی بودن زمان آن باعث میشود که اسید معده نتواند ساعت خاصی ترشح کند و باعث اشتها شود. فردی که یک روز 8 صبح و یک روز 10 و روزی دیگر 12 صبحانه میخورد و بالتبع آن ساعت نهار و شام نیز متغیر میشود دچار اختلال در زمان خوردن خواهد شد.
#بی_اشتهایی
@nasletamadonsaz
اما کسی که روز 7 صبح بیدار میشود بدنش عادت میکند و معمولاً 8 صبح و نهایتاً تا یک ساعت بعد از بیدار شدن گرسنگی را احساس خواهد کرد.
13) تفاوت در میزان نیاز
نیاز بدنی هر فردی بسته به فعالیتها، جنسیت، سن، وزن، ویژگیهای شخصیتی و خلقی متفاوت است لذا نمیتوان انتظار داشت که همه افراد به یک اندازه دریافت غذا داشته باشند، متأسفانه بسیاری از مادران بر این باورند که سلامتی در زیاد خوردن کودک است، درحالیکه ما معتقدیم سلامتی در درست خوردن است نه زیاد خوردن چهبسا کودکان سالمی که کم میخورد و کودکان بیماری که زیاد میخورند، پس هرگز میزان غذا خوردن کودکانمان را با هم مقایسه نکنیم و سطح توقع خود را متناسب کنیم و بیدلیل انگ بیاشتهایی یا کماشتهایی به کودکی که سالم است و وزن مناسبی با سنش دارد نزنیم.
14) ظرف غذای پُر
ظرف غذای کودک را پُر نکنیم. به مقدار کمی برایش غذا بریزیم که اولاً غصه اینکه باید همهاش را بخورد و تمام کند را نداشته باشد و همچنین همیشه چیز کم با لذت بیشتری خورده میشود تا زیاد و اینکه آداب غذا خوردن را میآموزد که نباید زیاد بیاورد و غذا امری تحمیلی برایش نخواهد بود.
15) سندرم بشقاب تمیز
یکی از علتهای کماشتهایی و اختلال خوردن در کودکان، سندرم بشقاب تمیز است، یعنی مادر یا پدر کودک فکر میکنند که تنها زمانی معده کودک پر میشود که بشقاب خالی (بشقاب تمیز) شود و با استفاده از ترفندهای اجبار، تشویق، تهدید، ادا و اطوار و ترساندن، کودک را مجبور به اتمام غذا میکنند.
#بی_اشتهایی
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
راه حل بد غذایی کودکان
۱_مصرف خوراکیها را بین وعدههای غذا محدود کنید.
اگر در مورد بیاشتهایی کودکتان در هنگام صرف غذا نگران هستید، کمی بیندیشید. احتمالاً بین وعدهها، برای رفع گرسنگی کودک، خوراکیهای خاص به او دادهاید. حتی اگر خوراکیهای سالمی نظیر گردو، میوه، هویج، کشمش و یا پنیر به او داده باشید. چون این غذاها منبع اصلی کالریاند، اشتهای او را در هنگام صرف وعدههای شام از بین میبرند.
(مادری میگفت کودکش روزی دو لیتر شیره انگور میخورد تا فقر آهنش جبران شود. خب معلوم است که کودک دیگر میل به غذا پیدا نخواهد کرد.)
۲_زمان صرف غذا را نشاطآور کنید.
وعدههای غذایی یک رخداد خانوادگی خاص هستند نه عرصه جنگ.
۳_کودک را مشارکت دهید.
کودک را در آماده کردن غذا شرکت دهید. بگذارید. در خرید از فروشگاه، چیدن میز یا سفره و پختن غذا به شما کمک کند تا غذا برایش جالبتر باشد.
۴_انتخابها را محدود کنید .
انتخابها را محدود کنید و فرصتهای کمتری برای نه گفتن به او بدهید. از کودک نپرسید که آیا سبزی میخواهد یا نه. به جای آن از او بپرسید، هویج میخواهد یا کدو.
۵_به غذاها تنوع و جاذبه بدهید.
هم کودکان و هم بزرگسالان غذاهایی را دوست دارند که جذاب و اشتهاآور باشند. مادر میتواند با درست کردن گلهایی از سبزیجات به بدغذایی کودکش پایان دهد، چون کودک عاشق خوردن آنها میشود.
۶»همچنین به رنگ ظاهر و مخلوط طعمها نیز فکر کنید.
برای مثال پس از خوردن پرتقال، شیر، مزه خوبی نمیدهد.
۷_بشقاب کودک را زیاد پر نکنید.
بگذارید نسبت به دریافت غذا ولع پیدا کند.
۸_توجه و اصرار نکنید.
در بیشتر اوقات مقاومت کودک در برابر غذا خوردن، با فشار و توجه والدین، تشدید میشود. بدین ترتیب که غذای کمی به کودک بدهید و در مورد آنچه میخورد یا نمیخورد نظر ندهید. اگر غذایش را تمام کرد از او نپرسید که آیا باز هم میخواهد یا نه. اگر بیشتر میخواهد، بدون هرگونه توضیحی به او بدهید. باید مطمئن باشید که بین وعدهها چیز زیادی نمیخورد و او را در این مورد محدود کنید تا گرسنه باشد.
۹_خوب غذا خوردن را در کودک تقویت کنید و به او پاداش دهید.
اگر نادیده گرفتن؛ اثری نداشت و میخواهید که کودکتان از غذایی خاص بیشتر بخورد روشهای زیر را به کار ببندید:
الف) از قانون (نه، متشکرم) استفاده کنید: با وضع این قانون که هر کس سر میز، در پاسخ مادر که غذایی را به او تعارف میکند کلمه (نه، متشکرم) را به زبان آورد. باید مقداری کمی از آن غذا را بچشد، حتی اگر بداند آن غذا را دوست ندارد و یا بخصوص، هنگامیکه تا به حال آن را نچشیده باشد. این مقدار، میتواند به کوچکی یک دانه ذرت باشد. با این روش،کودک غذاهای بیشتری را تجربه میکند و درنتیجه درمیابد که به برخی از آنها علاقهمند است.
ب) وقتی کودک به این قانون عمل کرد، او را تحسین کنید و پاداشی در نظر بگیرید: یک دسر مورد علاقه پس از شام یا چیزی شبیه اینها به او بدهید.
ج) بهتدریج، درخواستها را افزایش دهید: در صورت همکاری کودک با شما در قانون قبلی، پس از یک هفته، مقدار غذایی را که باید بچشد بیشتر کنید. (مثلاً بهاندازه دو دانه ذرت) همیشه به خاطر پیشرفت، تشویق کنید و هرگز منصرف نشوید. اگر از غذای خاصی متنفر است، بهسادگی وضعیت کنونی را حفظ کنید.
د) فشار نیاورید، ولی محکم رفتار کنید: کودکی که غذا را امتحان نکند پاداش دریافت نخواهد کرد و حتی اگر آن غذا یا دسر، برای دومین بار به او پیشنهاد شده باشد.
ه) کودکان در جمع همسالان خود کمتر مقاومت میکنند و به یکدیگر نگاه میکنند و میخورند، میتوانید در این موارد از جمعها شروع کنید.
ز) همچنین کودکان غذای بیرونی، را دوست دارند اگر درباره غذایی حدس میزنید که نمیخورند اولین بار آن را با غذایی بیرونی میتوانید تجربه کنید.
ح) همچنین کودکان غذا خوردن در بیرون منزل را نیز دوست دارند، برای عادت دهی کودک میتوان غذا را به پارک یا اماکن تفریحی و مذهبی برد و در آنجا که کودک شاد و پرانرژی است و به خاطر بازی و فعالیت بدنی حسابی گرسنه شده است، و اشتهای کافی دارد (به قولی میگوید الآن سنگ هم بدهند میخورم) شروع کنید، کمتر مقاومت خواهد کرد.
ط) معمولاً کودکان غذاهای ساندویچی را دوست دارند اگر نسبت به خوردن غذایی مقاومت دارد میتوان آن را در قالب ساندویچ تهیه و در اختیارش قرار داد تا لذت بیشتری ببرد.
#بی_اشتهایی
@nasletamadonsaz
ی) شکل ظاهر غذا را تغییر دهید: اگر کودک نسبت به یک ماده غذایی مثل پیاز، گوشت و ... واکنش منفی داشت میتوانید با تغییر شکل ظاهری آن را به او بدهید مثلاً:پیاز خردشده درشت را رنده کنید تا دیده نشود.
قطعات گوشت را چرخکرده و قلقلی کنید.
بادنجان سرخشده را له کرده و کوکو یا حلیم کنید.
قیمه را با برنج مخلوط کرده و قیمهپلو درست کنید و ...
*نکته مهم اینست که هم مواد مغذی به بدن کودک برسد، و هم ذائقهاش با طعم آن ماده عادت کند.
م) حتی برخی کودکان به خوردن غذا در ظرفهای بیرونی هم واکنش مثبت خواهند داشت: مثلاً آش را در منزل نمیخورد اما با ظرف نذری که میآورند میخورد.
#درمان_بی_اشتهایی
#بد_غذایی
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
همه از شخصیت والای رییس جمهور شهید می گویند ولی از #سبک_تربیتی_مادر شهید و از گذشت و فداکاری #همسر_ش
خیلی دوست دارم سبک تربیتی مادران شهدا و علمای تراز اول رو استخراج کنم .
مانند مادر امام خمینی ( ره) مادر رهبر معظم انقلاب ،مادر سردار سلیمانی ،مادر آیت الله رییسی و مادر شهدا.
به نظر شما مادران این افراد چه سبک تربیتی داشتند که نتیجه اش پرورش چنین انسان والا مقامی شد؟
#سبک_تربیتی_مادران_شهدا
#الگو
#شهید_رییسی😭
@nasletamadonsaz
پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
خیلی دوست دارم سبک تربیتی مادران شهدا و علمای تراز اول رو استخراج کنم . مانند مادر امام خمینی ( ره)
فصل مشترک زندگینامه بسیاری از شهدا از جمله شهید سلیمانی ،شهید رییسی و ... بزرگ شدن در شرایط سخت اقتصادی هست .البته در کنار شرایط سخت ،توکل بالای والدین و ایمان و تقوای شان و نان حلال پدر هم وجود داره.
در شرایط سخت قرار گرفتن و رشد کردن ،تاب آوری را بالا می برد و آستانه تحمل افزایش پیدا می کند.
به نظر شما چه عوامل دیگری در سبک تربیتی مادران شهدا وجود داره؟
#سبک_تربیتی_شهدا
#تاب_آوری
#تحمل
#الگو
@nasletamadonsaz
هدایت شده از پرورش نسل تمدن ساز🇮🇷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خطای والدین در تربیت فرزندان در کلام شهید مطهری( ره)
#خطای_شناختی
#سختی
#ناکامی
https://eitaa.com/joinchat/1670054016Ca1b358c444
#نسل_تمدن_ساز
✨ مادران تمدن ساز
بارها شنیده بودیم: «پشت هر مرد موفق، زنی موفق ایستاده است.»
حالا دیدههایمان مهر تایید شنیدهها شده...
امروز که با چشم خود نقش تمدن ساز مادران را دیدیم، بهتر میشود فهمید چرا تمام تلاش دشمن تمرکز یافته روی کمرنگ کردن و بی ارزش جلوه دادن مادری...
امروز سبزی دامان مادرها، جلوهگر شده در سرخی خون شهدا.
حواسمان باشد، این روزها بار مادری بیشتر روی شانههایمان سنگینی میکند...
✍آينــــــــــﮫ
#مادران_تمدن_ساز
#شهید_سلیمانی
#شهید_رئیسی
#مادران_شهدا
@nasletamadonsaz
#سوال_مخاطبین
سلام خانم دکتر خدا قوت.سوالی داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید:
مادرم چند وقتی هست که علی رغم میل باطنی ما به پسر نوجوانم گوشی موبایل اندروید هدیه دادند .
الحمدالله پسرم تحت نظارت ما به اینترنت و فضای مجازی دسترسی داره و مشکلی از این لحاظ نداریم .مسئله ای که وجود داره اینه که چون مدل گوشی پسرم قدیمی و پایین هست توسط دوستان مدرسه اش مورد تمسخر قرار می گیره و خیلی تحت فشاره و دوست داره که گوشی مدل بالاتری بخره ،ممنون میشم در این زمینه راهنمایی کنید.
#نوجوان
#الگو
#دوست
#موبایل
@nasletamadonsaz
۲۷ مه، ۸.۵۵ نوجوانی .aac
5.71M
#پاسخ_کارشناس_تربیتی
#نوجوان
#دوست
#الگو
#موبایل
نشر با منبع
جهت استفاده از صوت دوستان تان را به کانال دعوت کنید🌸
@nasletamadonsaz
اطلاعیه📣📣 اطلاعیه📣📣
مجموعه مردمی
«مهر فرشتهها و برنا »
با همکاری «فروشگاه دوستدار جمعیت»
برگزار میکند:
#چله_خدمت_به_نیابت_از_شهید_جمهور
🖤رئیسی عزیز رفت اما راه خدمت همچنان باقیست... 🖤
🔶ما در مجموعه مهر فرشته ها و فروشگاه دوست دار جمعیت قصد داریم به نیابت از شهدای خدمت علی الخصوص شهید رئیسی عزیز، طرح #چله_خدمت را در سرتاسر کشور و به خصوص مناطق محروم اجرا نماییم.
🔹با استعانت از خداوند و با هدف خدمت در راستای جهاد فرزند آوری در این چهل روز انشاءالله اقدامات زیر را به طور جدی دنبال مینماییم:
✅طرح قربانی برای مادران باردار نیازمند
✅پخت غذای گرم نذری و توزیع بین مادران باردار نیازمند
✅اهدای سیسمونی به خانوادههای کم بضاعت
✅تهیه بسته رزق طیبات برای مادران کم برخوردار
✅تهیه نان گرم برای خانوادههای محروم
🔴این تنها بخشی از خدمات مجموعه ما در این حوزه است و انشاء الله با همکاری شما مردم همیشه در صحنه و خیرین گرامی گامهای بیشتری در راه کمک به جهاد فرزندآوری برخواهیم داشت.
🧭زمان برگزاری #چله_خدمت: دهم خرداد ماه لغایت بیستم تیر
📌راه ارتباطی جهت مشارکت در طرح:
@Nk1400
شماره کارت جهت اهدای کمکهای نقدی به مجموعه👇👇
5892107044219411
به نام گروه جهادی مهرفرشته ها
🔺تا فرصت باقیست نگذاریم پرچم خدمت به مردم بر زمین بماند...🌹🌹
#سوال_مخاطبین
سلام خانم دکتر
راهنمایی میخواستم درباره اینکه دخترم خیلی دوست داره مستقل باشه و اینکه خیلی اصرار داره تنها بره مسجد
تنها بره مغازه و خرید کنه
همش اعتراض میکنه که چرا بچه های دیگه تنهایی همه جا میرن ولی شما به من اجازه نمیدید
یا مثلا چرا اجازه نمیدید بعضی از فیلمها رو ببینم یا بعضی کتابها رو مطالعه کنم.
#نوجوان
#استقلال
@nasletamadonsaz
۲۸ مه، ۹.۲۸نوجوانی ،استقلال.aac
3.23M
#پاسخ_کارشناس_تربیتی
#نوجوان
#دوست
#استقلال
نشر با منبع
جهت استفاده از صوت دوستان تان را به کانال دعوت کنید🌸
@nasletamadonsaz
امام خامنه ای: "باید تربیت دینی فرزندان به عنوان نمونههایی از فرهنگ غنی اسلامی در میان مردم گسترش یابد.» (۱۳۸۷/۰۷/۲۲)
🌱 دوره رایگان تربیت تقوا محور 🌱
🔰 ویژه والدین، طلاب، معلمان، فعالان فرهنگی و عموم علاقه مندان حوزه تعلیم و تربیت
🔹 استاد علیرضا پناهیان
(بر اساس صوتهای ماه مبارک رمضان امسال)
⏰ شروع دوره: از یکشنبه، 13 خرداد
🔻همراه با اعطای مدرک (بعد از ارسال خلاصه مطالب)
❣️شرایط شرکت در دوره رایگان:
➖بنر دوره را برای ده نفر از دوستانتون ارسال کنید
➖و ده تا صلوات برای سلامتی امام زمان(عج) و هدیه به شهدای خدمت ختم بفرمایید
⭕️ نیازی به ثبت نام نیست ⭕️
📌 اطلاعات بیشتر در مورد دوره:
https://sokhanesadid.ir/blog/post/10015
#دوره_رایگان
#تربیت_تقوامحور
#تربیت_کودک
@nasletamadonsaz
خبر خوش برای فعالان جمعیت
در پی نامه یکی از فعالان جمعیت خطاب به رهبر معظم انقلاب در زمینه دانشگاه دوستدار جمعیت که در دیدار رمضانی دانشجویان به مسئولین بیت رهبری داده شده بود ،امروز به دعوت معاونت فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت جلسه ای در این خصوص ترتیب داده شد و پیشنهادات فرد مذکور به سمع و نظر مسئولین امر داده شد و قول پیگیری و ابلاغ و اجرا داده شد🌸
نتیجه :۱_مطالبه اثر دارد☺️
۲_ نامه هایی که به دفتر حضرت آقا داده می شود به جد پیگیری می شود ❤️
#جمعیت
#مطالبه
@nasletamadonsaz
تا حالا برنامه صباح شبکه العالم رو دیدین؟☺️
إن شاءالله امروز ساعت ۱۰ صبح ،مهمان برنامه زنده صباح با موضوع خانواده و فرزندآوری هستم
#جمعیت
#العالم
@nasletsmadonsaz