🛰روش های مقابله با جنگ نرم:
🔗بالابردن سواد رسانه ای در ببن مردم
🔗جلب اعتماد عمومی و افزایش مشارکت سیاسی و اجتماعی
🔗افزایس محصولات و فعالیت های فرهنگی کارآمد و جذاب
🔗افزایش روحیه نقادی در بین جوانان
🔗استفاده از راهبردهای ویژه در مورد اقوام و اقلیت های دینی
#جنگ_رسانهای
#جنگ_نرم
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
❌پرسهزدن در اینترنت چیزی فراتر از اعتیاد است
🔸پژوهشهای یک انسانشناس نشان میدهد الگوی استفاده از شبکههای اجتماعی مهمتر از الگوی اعتیاد به چیزهاست.
🔸از شدت پرکاری، یا شاید بیکاری، وقتی حوصلهٔ هیچ چیز را نداریم، احتمالاً تنها کاری که به ذهنمان بیاید بازکردن اینستاگرام یا توییتر باشد. اینجاست که دو ساعت انگشتکشیدن بر روی صفحهٔ موبایل شروع میشود. از روزمرگی بیرون میآییم و میافتیم درون تکرار و ملالتی دیگر. اما این دو ملالت با هم یک تفاوت دارند، در تکرار و خستگیِ دوم همه چیز یادمان میرود: اسکرولکردن، مثل عوضکردن کانالِ تلویزیون، هر آنچه را مربوط به ماست برای چند دقیقه نابود میکند.
#عکس_مکث
#زندانیهای_مدرن
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
کافی است داستان مطرح شده در تصویر را برای یک حسابدار بخوانید تا او از ته دل بخندد ! که چطور حسابدار داستان بدون امضای مدیرعامل و مدیرمالی، یک چک حقوقی که طبق داستان مشخصاً مبلغ بالایی دارد چون حقوق چندین ماه کرگران است صادر و پاس شود!
.
اما حقیقت تلخ این داستان تکرار این جمله است که دروغ شیرین بهتر از حقیقت تلخ است. ۱۳هزار نفر این دروغ شیرین را لایک و ۸۵۰ نفر آن را باز نشر میکنند.
باید بدانیم پیام های رسانه ای زمانی که قلب و ذهن ما را درگیر میکنند و احساسات ما را هدف می گیرند، قویترین تاثیر را دارند. همین اصل در باور پذیر کردن دروغ های شیرین نقش اصلی را بد عهد دارد چون با پر رنگ شدن احساسات عقلانیت و نگاه انتقادی کم رنگ میشود.
#سواد_رسانه_ای
#اخبار_جعلی
سیدعلی موسوی
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
🔵 پشت دوشکا خوابت نبره!
▪️ آقاجواد اللهکرم هم در آغوش پر مهر تهرانیها میهمان شهدای قطعه 50 شد.
◾️ به شهادت رسید چون یادش نرفت وسط معرکه است. یادش نرفت "سرباز" است. یادش نرفت پشت دوشکاست و اگر نزند، میزنندش. یادش نرفت باید شهید شود و الا میمیرد.
◾️ ما کجای معرکهایم؟ جنگ که همان جنگ است. او با فشنگ میجنگید ما با کلمه و تصویر. دشمن همان است؛ میدان همان؛ رهبر همان. حواسمان هست پشت دوشکا نشستهایم؟ حواسمان هست شهید نشویم، میمیریم؟ حواسمان هست ممکن است جا بمانیم؟
#تربیت_رسانهای
#تبلیغ_دین
#جنگ_نرم
#جنگ_روایتها
@nasraa_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢اهمیت #فضای_مجازی از زبان حاج حسین یکتا
👈گاهی اوقات سنگررو گرفتیم توش قایم شدیم، تیر نمی زنیم!!!
لطفا ببینید🙏
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
💢قابلیت بارگذاری پیام صوتی به #توئیتر میآید
👈شرکت توئیتر به تازگی ویژگی بارگذاری پیام صوتی در صفحات حساب کاربری را در اختیار برخی از کاربران سیستمعامل iOS قرار داده است.
👈این گزینه جدید به حالت یک کلید است که کاربران با نگه داشتن آن میتوانند صدای خود را ضبط کنند. گفتنی است که شرکت توئیتر با انتشار پستی در حساب کاربری خود نحوه کامل استفاده از این قابلیت را به اشتراک گذاشته است. سخنگوی پلتفرم در پست منتشر شده توسط توئیتر گفت: «طی سالهای اخیر تصاویر، ویدئوها، تصاویر متحرک و شکلکها در شبکه مجازی ما قابل استفاده بود تا کاربران در حساب کاربری خود و پیامهایشان از آنها بهرهمند شوند.
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
⭕️ اینستاگرام؛ جلوه فروشی و وسوسهی خودنمایی
👤 دکتر وحید یامینپور
🔻 عکس سلفی، آوردن “خود” از حاشیه است به کانون توجه؛ هم توجه خود و هم دیگران. افراد هر قدر بیشتر بیمایه می شوند بیشتر “خود” را به رخ میکشند.
🔻 یکی از تجلیات این فردگرایی در “خودنمایی اجتماعی” و “تن نمایی”است.
🔻 صفحهی شخصی هر فرد در اینستاگرام پرده برداری تصویری از ابعاد متکثر و پاره پاره ی ذهن و بیرون آوردن هر کس از بعد مخفی و باطنی وجودش به عالم تظاهر و ابراز است.
🔻 در این میان حضور تصویری عفیفانهی زنان و دختران در اینستاگرام مسالهی متناقضنمای دیگری است. آنها هم خود را می پوشانند و هم به رخ میکشند. نمایش شیوهی پوشش نوعی ابزار ابراز هویت است. از طرفی باید پوشش و حیا و عفاف به عنوان یک هویت به چشم آید و چشم پرکن باشد و از طرفی باید مصداق عفاف و حجاب باشد و این همان پارادوکس تصویری شدن زنان محجبه است.
🔻 وسوسهی «خودنمایی» اینستاگرام ابتدا زنان مومنه را در «لانگ شات» قرار می دهد و آرام آرام به چشم بیننده نزدیک می کند. خاصیت جلوه فروشی اینستاگرام بتدریج بر دختران غلبه می کند و کشف حجابی تدریجی رخ می دهد چراکه اساساً اینستاگرام دنیای جلوه فروشی و اشتراک گذاری همه ی ابعاد یک زندگی هرجایی و دم دستی است؛ قرار دادن همه ی پستو در ویترین؛ حتی اگر شهروند این شهر رویایی بخواهد از معنوی ترین حالات خود تصویرسازی کند درواقع چه اتفاقی می افتد؟ به نمایش گذاشتن نفسانی احوالی که نمایشی نیست. چیزی مانند «تظاهر به اخلاص» یا «نمایش عفاف»!
#سبک_زندگی_مجازی
#اینستا_لایف
#تفکر_انتقادی
#آداب_مصرف_رسانه
#تربیت_رسانهای
@nasraa_ir
🔹نگاهی به تاثیرات زیست آنلاین بر روی عملکرد شناختی افراد
🔻معصومه نصیری ـ عضو کمیته علمی نخستین کنفرانس علوم شناختی و رسانه معتقد است: تکنولوژیهای دیجیتالی امروزی در حال خلق نسلی حواسپرت و دیجیتال زده هستند. این نسل به جهت تقویت #حافظه_تبادلی میدانند نیازی به بیاد سپاری اطلاعات حتی شماره تلفنهای نزدیکانشان ندارند و این باعث #تخلیه_شناختی آنها شده و بر اتکای افراد بر جایی غیر از حافظه و ذهنشان میشود. جذابیت و ساختار فضای اینترنت سبب گرایش مخاطبان در همه دنیا به این اختراع تاریخی بشر میشود و اساسا زندگی بدون آن نیز نه متصور است و نه شدنی؛ اما آنچه ما را از این مرحله عبور خواهد داد افزایش مهارتهای لازم برای شهروند دیجیتال بودن است. شهروندان دیجیتال نیاز به مهارتهایی همچون #سوادرسانهای، سواد اطلاعاتی و سواد دیجیتالی دارند تا ضمن بهرهمندی از این امکان، مصونیت شناختی نیز داشته باشند.
در گفت وگو با فارس مطرح شد:
👈 تاثیر دنیای دیجیتال بر روی عملکرد شناختی و کارکردهای ذهن همه افراد
👈رسانههای آنلاین می توانند تغییرات حاد و پایداری را در هر یک از زمینههای شناختی ایجاد کنند
👈بومیهای دیجیتال «نسلهای جوانتر» بیشتر در معرض تغییرات شناختی متاثر از دنیای آنلاین هستند
👈عدم تامین نیازهای روانی افراد در عالم واقع و تامین آن در زیست آنلاین و ظهور آسیبهای عملکرد شناختی افراد
👈استفاده از اینترنت، تفکر عمیقی را که منجر به خلاقیت واقعی میشود کاهش میدهد
👈تکنولوژیهای دیجیتالی و تخلیه شناختی
💢 http://fna.ir/exs0s3
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
#مدیریت_رفتار_در_فضای_مجازی
مدیریت رفتار در فضای مجازی:
1-هدفتان را در فضای مجازی مشخص کنید و برای آن برنامه ریزی کنید.
2-شایعات را در فضایمجازی دستبهدست نکنید و اخبار را از منابعموثق دریافت کنید.
3-با بالا بردن اطلاعات خود در فضایمجازی از قربانیشدن در این فضا پیشگیری کنید.
4-تعادل بین فضایحقیقی و مجازی را فراموش نکنید.
#پلیس_فتا
#کلیک_امن
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
شوآف در #اينستاگرام
✍️شوهای فراواقعی یا شوآف در شبكه اجتماعي اينستاگرام بازار گرم و پر رونقی پيدا كرده است. در این بازار مکاره نان عده ای هم در مبالغه و وارونه سازی واقعیات است. بر خلاف شوهای دنیای واقعی که امکان شناخت آن تا انداره ای برای شهروندان میسر است، استفاده از تکنیک های صنعت دیجیتال امکان شناخت فریب های شوهای مجازی را بسیار پیچیده کرده است.
✍️ شاخ های اینستاگرامی که مبادرت به شوآف می کنند، پيوستار یا طیف طويلي را تشكيل مي دهند. يك سر این طیف، لاف زن ها و دروغگویان که ناتوانی ها خود را با رنگ و لعاب و تکنیک های صنعت دیجیتال پوشانده و نقطه قوت نشان می دهند و سر ديگر طیف، افراد خلاق هستند که البته بدرستی توانمندی واقعی خود را به نمایش می گذارند.
✍️شوآف در اینستاگرام به اشكال فرهنگي، اجتماعي، سياسي و اقتصادی رواج دارد. شوآف فرهنگي در شبکه های اجتماعی مانند تظاهر به باكلاس سخن گفتن و فرهنگ متفاوت داشتن بدون مابه ازای واقعی است. شوآف اجتماعي مانند به نمایش گذاشتن سبك خاص زندگي و پز دادن پاره ای از سلبریتی های ایرانی با مناسبت هايی خاصی مانند كريسمس، ولنتاين و همچنین پوشش های خاص و مواردي از اين دست است. شواف سياسي مانند پروپاگاندا و تبليغات سياسي و بلوف هاي بازيگران سياسي در عرصه سياست داخلی و خارجی است. شوآف اقتصادي مانند نمايش ويلاها و ماشين هاي لاکچری است.
✍️شوآف هاي اينستاگرامي موج هاي هيجاني و گذرایی هستند كه يكباره سر برآورده و به سرعت فروكش مي كنند. شوآف از جهاتي با تظاهر و فريب، خالي بندي، زياده فروشي، بزرگنمايي و فراواقعيت سازي همپوشاني پيدا می کند.
✍️انسداد در رسانه هاي جريان اصلي و کاهش اعتماد عمومی به آنها، کم توجهی به نیازهای مخاطبان، تغییر سبک زندگی، تغییرات فناورانه و خودمختاری کاربران در رسانه های اجتماعی از جمله علل رونق گرفتن خودنمایی و پز دادن در شبکه های اجتماعی است.
✍️قابليت استوري پلتفرم اينستاگرام براي نمايش عكس، ويدئو و بويژه لايو اينستا، فرصت مناسبي براي پز دادن عده ای از کاربران شده است. جذب فالوئر، ديدن پيج ها، لايك كردن و كامنت گذاشتن و تشكيل سياهي لشگر با هدف جلب توجه و كسب درآمد از جمله اهداف شوآف شاخ های اینستاگرامی است.
✍️حجت اله عباسی
🔰نسرا استان سمنان
@nasra_semnan
فیلترینگ تلگرام در ایران و روسیه، تفاوتها و شباهتها
در نقد سیاستهای «دورهمی» در ارتباط با فضای مجازی
👤 محمد رستمپور
◀️خبر رفع فیلتر تلگرام در روسیه کافی بود تا برخی کانالهای تلگرامی و وبسایتهای خبری با تیترهایی مانند «روسیه کوتاه آمد» و «تلگرام پیروز شد»، با جعل و خبرسازی، اصل موضوع را از مخاطب ایرانی پنهان کنند. واقعیت ماجرا این است که پاول دورف پذیرفته اطلاعات مرتبط با اقدامات و افراد مشکوک به فعالیتهای تروریستی را در اختیار مقامات قضایی روسیه قرار دهد.
⭕️تلگرام، به دلیل قابلیتهای منحصربهفرد و استثنائی و کاربردی جذابی که ارائه میکرد، در کنار بیعرضگی، تنبلی و جهل نهادها و دستگاههایی مانند صداوسیما که از تغییر ذائقه مردم در عصر رسانههای اجتماعی بیخبر بودند، به رسانه مرجع خبری ایران تبدیل شد. این مرجعیت در کنار جمعآوری میلیونها رکورد از دیتای اطلاعات ایرانیان، دست تلگرام را در مذاکره با مسؤولان ایرانی بالا برد.
⭕️در ایران، به دلیل تعدد نهادهای تصمیمگیر و به ویژه تداخل منافع اقتصادی و راهبردهای امنیتی و ریزهخواریهای جناحی و سیاسی، همچنان حاکمیت سایبری یک آرزوست، چه رسد به دیپلماسی سایبری. چیزی که در روسیه به عنوان یک قدرت سایبری در تراز جهانی، سالهاست در چارچوب استانداردها، قواعد و پروتکلهای مشخص و آشکار حاکمیتی حل شده است. روسیه میتواند از شبکه ملّی اطلاعات حرف بزند؛ چرا که دولتش سهامدار دولت پنهان نیست و از اپوزیسیوننمایی بهرهای نمیبرد.
⭕️ اگر روسیه تلگرام را فیلتر کرد، همه ارکان و دستگاههایش به فیلترینگ اقدام کردند و کسی یا نهادی حق نداشت نسخه 1 و 2 و3 و هزار از تلگرام بسازد و دسترسی ایجاد کند تا امتیاز بگیرد یا در انتخابات مغزشویی کند. اگر مذاکرهای صورت گرفت، به بهانههای واهی و محفلی، محرمانه نشد و البته به موازات همه رفت و آمدها، هم امکان تجدیدنظر در تصمیم اولیه به کلی منتفی نشد و هم پیامرسانهای جایگزین، تقویت و حمایت شدند. بازگشت ایرانیان به تلگرام، به معنی شکست فیلترینگ تلگرام نیست. تلگرام، دیگر آن مرجعیت خبری و رسانهای پیش از مسدودسازی را ندارد. اما آیا این بازی فیلتر و ویپیان و آمدنیوز و بازپرس قاسمزاده، به این معنی است که هر گونه فیلترینگی اشتباه است؟ خیر. و آیا این ماجراهای پرفراز و نشیب و البته غصهدار، به این معنی است که فیلترینگ باید سیاست نخست جمهوری اسلامی در برابر هر گونه محتوا و پلتفرمی باشد؟ باز هم خیر.
⭕️فیلترینگ تلگرام در ایران و استفاده ایرانیان از آن به دلایل مختلف و فیلترینگ تلگرام در روسیه و رفع فیلتر آن به دستور قضایی، بیش از همه نشان میدهد ما نیازمند سیاست واحد و قاطع در حکمرانی سایبری هستیم. بدون این یکپارچگی و قاطعیت، هر تصمیمی حتی در سطح خرد، نتایج و پیامدهای مبهمی دارد و در نتیجه نمیتوان آن را به درستی و دقت، ارزیابی و وزندهی کرد. مانند شبکه ملّی اطلاعات که هم داریم و هم نداریم.
#حکمرانی_مجازی
#فیلترینگ
#تلگرام
#شبکه_ملی_اطلاعات
@nasraa_ir