eitaa logo
نسرا استان تهران
1.2هزار دنبال‌کننده
490 عکس
114 ویدیو
15 فایل
ارتقاء فہم وتحلیل تــــمام مفاهیم و مطالبی کہ از رسانہ هادریافت میکنیم... نہضت سوادرسانہ انقلاب اسلامی
مشاهده در ایتا
دانلود
نسرا استان تهران
🔻مظلوم نمایی با تم مددکار زن کرد 🔹پخشان عزیزی مددکار اجتماعی است یا عضو فعال گروهک تروریستی؟ ماجرای پخشان عزیزی از دهه ی ۸۰ شروع شد زمانی که پخشان ارتباطاتش را با گروهک تروریستی دموکرات کردستان آغاز کرد. او در گیرو دار اغتشاشات سال ۱۳۸۸ از ایران خارج شد و در کلاس‌های مؤسسه WADI، یک نهاد وابسته به سرویسهای اطلاعاتی، شرکت کرد. در آنجا پخشان برای راه‌اندازی اغتشاش در دانشگاه‌های ایران در یک دوره فشرده آموزش‌های لازم را فراگرفت. پس از بازگشت، در اغتشاشات دانشگاه تهران به بهانه اعدام عضو کومله احسان فتاحیان شرکت کرد که منجر به دستگیری کوتاه مدت او شد. پس از آزادی در سال ۱۳۹۳ به صورت غیرقانونی از مرزها خارج و به گروهک تروریستی پ.ک. ک و پژاک پیوست. پس از مدتی در شاخه زنان پژاک به نام کژار سازماندهی شد و آموزش نظامی و تروریستی دید. پس از اغتشاشات ۱۴۰۱، پژاک قصد فعال سازی مجدد دانشگاه‌ها و استفاده از کادر زن را داشت که به زعم گروه در این خصوص چه دستگیر شوند و چه فعالیت کنند به نفع پژاک است و نام آنها نام گروه را بر سر زبان ها می اندازد. با این هدف پخشان بار دیگر در تیر ماه ۱۴۰۲ به صورت غیرقانونی از مرز پاوه به منظور هدایت هسته‌های تشکیلاتی وارد کشور شد. با توجه به آشنایی او با حوزه دانشگاه‌های تهران وارد منطقه عمومی تهران و البرز شد. هدف‌گذاری، سالگرد اغتشاشات ۱۴۰۱ است و برای همین با خانواده حدیث نجفی نیز دیدار می‌کند و پس از آن توسط نیروهای امنیتی دستگیر می‌شود. حال باید پرسید چرا این به اصطلاح مددکار آزاده لباس گروهک تجزیه طلب را می پوشد و اسلحه دست می گیرد و در قالب تیم های عملیاتی فعالیت می کند؟
📌 | هـــر آنـــچـــه رســـانـه نـمی گــــویـــد... 🗣ســـــخنـــران: عـــلیـــرضـــا پـــنـاهـــی دبـیــــر نـــســرای اســتــان تــهـــران مــدرس ســواد رســانــه در اســتــان تــهــران زمـــــان : چـــهــارشـــنـبــه 📆مـــــورخ : ۱۴۰۳/۱۱/۰۳ 🕡ســـاعـــت : ۱۹:۳۰ 📲 پــخـش زنـــده از کــانــال نــســرا تــــهـــران در پـیـــام رســان روبـیــکـا 👇👇👇 https://rubika.ir/nasra_tehran
🔻حفظ امنیت در فضای مجازی 🔹از رمز عبور قوی استفاده کنید. ⭕️از یک گذرواژه سخت استفاده کنید که حاوی حروف بزرگ و کوچک، اعداد و نمادها باشد. ❌از نام کاربری و رمز عبور یکسان برای تمام حساب‌های آنلاین استفاده نکنید. ⭕️گذرواژه را تا هر چند وقت یکبار که می توانید تغییر دهید، اما حداقل هر سه ماه این کار را انجام دهید. ❌گذرواژه و یا اطلاعات کاربری خود را به اشتراک نگذارید. برخی کلاهبرداری ها از طریق ایمیل هایی انجام می گیرد که به نظر می‌رسد از یک مرکز معتبر فرستاده شده‌است و اطلاعات کاربری را درخواست می‌کند. ارائه دهندگان خدمات اینترنت، بانک‌ها، کارت‌های اعتباری و شرکت‌های معتبر اینترنتی هرگز با مشتریان تماس نمی‌گیرند تا نام کاربری و گذرواژه را درخواست کنند! ❌هرگز روی لینک های ایمیل شده که اطلاعات شناسایی را درخواست می کنند، کلیک نکنید. فورا با موسسه مربوطه تماس بگیرید تا موضوع را گزارش کنید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽ببینید: 📺سواد رسانه‌ای 🔻لزوم مراجعه به چند منبع معتبر برای صحت‌سنجی محتوا 🔻لزوم هوشیاری نسبت به‌ سوگیری رسانه
🔻دوگانگی رسانه ای به سبک بی بی سی فارسی برای فرانسه=>مزار سربازان گمنام برای ایران=>مقبره کشته‌های ناشناس جنگ یکی از تکنیک های رسانه ای بی بی سی فارسی در قبال مخاطب ایرانی ، انتخاب "تیتر" اخبار است. در واقع اصلی ترین بخش خبر که به صورت خود آگاه یا ناخودآگاه بر ذهن مخاطب تاثیر می گذارد.