💞سلام بر امام زمانم💞
🔴 خطری که شیعیان را در زمان غیبت تهدید میکند
⭕️ مهمترین خطری که در زمان غیبت، شیعیان را به شدت تهدید میکند، خطر از دست رفتن اعتقادات صحیح و بی دین شدن است. ظهور امام زمان علیه السلام یعنی نابودی ابلیس! همانگونه که رخدادهای دنیا ما را به نزدیکی ظهور امیدوار میکند، ابلیس را به هراس میافکند؛ بنابراین او در آخرالزمان در لحظات باقی مانده از واپسین ساعات تاریخ بشریت نیز غفلت نخواهد کرد و پُر قدرت تر از همیشه برای بی دین کردن مردم ظاهر خواهد شد
🌕 پیامبر اکرم صلی ﷲ علیه و آله:
سوگند به خدایی که مرا به حق برانگیخت، قیام کننده اولاد من بر اساس پیمانی که خدا به وسیله من با او بسته است از دیدهها غائب میشود تا بیشتر مردمان بگویند: خدا نیازی به آل محمّد ندارد و گروهی در نشانههای او دچار شک و تردید شوند؛
🌕 هر کس آن زمان را درک کرد، محکم به دین خود چنگ بزند؛ و برای شیطان راه شک را ببندد، تا شیطان نتواند او را به شک انداخته، از دین و آئین من بیرون ببرد. چنانکه پدر و مادرتان را از بهشت بیرون برد؛ خدای تبارک و تعالی شیطان را دوست و ولیّ کسانی قرار داده است که به خدا ایمان نمیآورند.
📗کمال الدين،ج۱،ص۵۱
🌻العجلمولایغریبم
🌹 اللَّهُمَّ عَرِّفْنِی حُجَّتَک 🌹
🌷تعجیل در ظهور و سلامتی مولای مان عج پنج صلوات🌷
💚اَلَّلهُمـّ؏جِّللِوَلیِکَ الفَرَج💚
"بحق فاطمه(س) "
🌸سلام، صبح شما منتظران بخیر و عاقبت تون شهدایی🌸
🌹🍃🌹🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🗯بهترین چیزی که خدا به بندهاش میدهد!
🗯 بهترین دعا در نگاه حاج قاسم
#شهید_القدس
🗯 برشی از سخنرانی #حجت_الاسلام_راجی
🔻 ۷ روز دیگر تا سالروز شهادت #حاج_قاسم
━━═━━⊰❀🦋❀⊱━━═━
🚨 #فوری / رد درخواست نفوذیها و مهرههای آمریکا در عراق توسط آیتالله سیستانی حفظهمالله
✍ علیرغم فشار آمریکا و درخواست جریان #سازش در عراق از مرجعیت شیعه برای صدور فتوای انحلال #حشدالشعبی؛ حضرت آیتالله سیستانی با این درخواست، مخالفت کردند.
🔹 همچنین آیتالله سیستانی از دیدار با محمد الحسّان نمایندهی سازمان ملل در عراق، به دلیل دخالت این فرد در امور کشور #عراق و درخواست نامشروع از مرجعیت برای انحلال #حشد_الشعبی (نیروهای بسیج مردمی عراق)، امتناع نمودند. الحسّان در دیدارهای پیشین مدعی شده بود که موافقت آیتالله را با صدور دستور انحلال حشد، کسب کرده!
‼️ آیت الله محمدرضا سیستانی فرزند بزرگوار آیتالله سیستانی حفظهمالله نیز در این باره به نمایندهی سازمان گفت که عراق، #سوریه و #لبنان نیست و فتوای سید، همچنان باقی است.
✍ #حشدالشعبی عراق در ابتدای تابستان ۹۳ (سال ۲۰۱۴) و در پی حملهی ناگهانی #داعش و اشغال پیاپی شهرهای این کشور، با مشاورهی #ایران و شخص رهبر انقلاب و شهید سلیمانی، با #فتوا تاریخی آیتالله سیدعلی سیستانی تاسیس شده بود و نقش بسیار مهمی در شکست داعش و از بین رفتن نقشه آمریکا برای #تجزیه_عراق و تجزیه منطقه داشت
7.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 مصریها، گندم مصری رو از کجا میخرن؟
▫️جای یوزارسیف واقعا خالیه
⏰شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۴۵ شبکه دو
📺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢 پروژه سوریه تموم شد، حالا نوبت مصر رسید!
▫️صهیونیستا رسما اعلام کردن برای تصرف زمین در مصر برنامه دارن
⏰شنبه تا چهارشنبه ساعت ۱۹:۴۵ شبکه دو
8.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 تا حالا این جملات را از آیتالله فاطمینیا رضوان الله تعالی علیه شنیده بودین؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نتانیاهو احمق ملت یمن راتهدید میکند.؟؟؟
دختر یمنی درحال تمرین با ضد هوایی
ماجرای فیلترینگ از زاویهی نگاه غیر دوقطبی
♦️نگاه متعصبانه و قبیلهای به پدیده ها امری نامبارک است که می تواند حقیقت ماجرا را در پس این تعصبات و احساسات ناشی از تعلقات گروهی مخفی کند.
❗️مباحثات علمی و منطقی را به سمت جدل پیش ببرد و در نهایت بجای حل مسئله و کاهش تنش به اختلاف، کدورت و حتی کینه منتج شود.
اینگونه پرداختن به مسائل بجای کاستن از تنشهای حاصل از اختلاف نظرات، این اختلافات را پر رنگ کرده و در نهایت به فعال شدن گسل های اجتماعی می انجامد.
❇️مسئله فیلترینگ هم از همین نوع است.
❗️نه آن عده ای که خوشبینانه مخالف هرگونه فیلتر و اعمال حکمرانی بر فضای مجازی هستند نگاهی منطقی دارند.
❗️نه آن افرادی که بی توجه به خواست عمومی و بدون در نظر گرفتن تاثیر تصمیماتشان بر اعمال حداکثری سیاستهای محدود کننده اینترنت اصرار می کنند.
❇️واقع امر این است که حکمرانی فضای مجازی هم معقول است و هم لازم.
در واقع بعید است که همین امروز هم کسی باشد که معتقد به رهاسازی کامل اینترنت باشد.
خصوصا امروز که مردم در اینترنت با هم مراودات اجتماعی و اقتصادی دارند و خاصیت هرگونه اجتماعی اینست که قانون نظم ایجاد کرده و از هرج و مرج جلوگیری کند.
❗️آیا کسی هست که مخالف حضور قانون و پلیس در شهرها باشد؟
❗️اگر حکمرانی فضای مجازی وجود نداشته باشد تکلیف شکایات مردم چه می شود؟
❗️تکلیف کلاهبرداری های اینترنتی چه می شود؟
❗️تکلیف قلدری های سایبری که از معضلات جدید تمام دنیاست چه می شود؟
❇️پس لزوم حکمرانی در فضای مجازی امری بدیهی است و فیلترینگ بعنوان یکی از اصلی ترین ابزارهای اعمال حاکمیت در برابر بی قانونی لازم و واجب است.
⚠️موضوع اصلی بر سر چگونگی سیاستهای حکمرانی از جمله فیلترینگ است.
و گرنه آیا کسی هست که با محدودیت سایتهای مستهجن، پورنوگرافی، کلاهبرداری و سارق اطلاعات مخالف باشد؟!
⭕️حالا بحث اینست که فیلترینگ در چه حدی باشد و برای چه سرویسهایی اعمال شود.
تکلیف نمونه های ذکر شده در بالا که مشخص است.
⚠️اما پلتفرمهایی مانند اینستاگرام، یوتیوب، فیسبوک، توییتر و همانند اینها که خود بستری برای انواع محتوا و فعالیتها هستند موضوعی پیچیده تر است.
پیچیدگی ازین بابت که همه آنچه در فضای کلی اینترنت می تواند شکل بگیرد در این بسترها هم می تواند. اگر وب سایتی در اینترنت کلاهبرداری کند یا اطلاعات خصوصی افراد را بدون اجازه منتشر کند، در این پلتفرم ها هم صفحاتی می توانند دقیقاً همان کار را انجام بدهند.
⚠️حال راه حل چیست؟
❇️باید رفتاری مشابه سیاستمان با کل اینترنت را در برابر این پلتفرم ها در پیش بگیریم. به این معنی که صفحات مجرمانه را مسدود و بقیه صفحات و کاربران بدون محدودیت فعالیت کنند.
⚠️اما این فقط زمانی می تواند اتفاق بیافتد که پلتفرم حاضر به همکاری رسمی با حاکمیت بوده و قوانین کشور مقصد را به رسمیت بشناسد مانند آنچه در اروپا اتفاق می افتاد و دفاتر شرکتهای بزرگ فناوری مانند گوگل و متا در این کشورها دفتر نمایندگی داشته و تابع قوانین محلی هستند.
⚠️موضوع اینجا پیچیده تر می شود که این شرکت ها به بهانه های مختلف حاضر به پذیرش حاکمیت ایران و تأسیس دفتر نمایندگی مانند آنچه در اروپا اتفاق افتاده نیستند.
❇️در چنین شرایطی منطقی اینست که این پلتفرم ها حق سرویس دهی در ایران را نداشته باشند برای اینکه در درجهی اول امنیت خود کاربران را به خطر می اندازند.
❗️اما نکته دیگر این جاست که سیاست مقابلهای ما نیز باید موثر باشد.
❇️مادامی که مردم به دلیل عدم اقناع به این پلتفرم ها پایبند هستند و فیلترینگ نتوانسته تغییر محسوسی در استفاده از این سکوهای خارجی ایجاد بکند. و بلکه بعد دسترسی به سکوها و محتواهایی که پیش ازین نیز در دسترس کاربران نبود و امروز بواسطه فیلترشکن ها آنها نیز در دسترس عموم از جمله نوجوانان قرار گرفته، این سیاستها را نمی توان سیاست موثری خواند.❗️❗️
✅چاره کار از نظر نگارنده اینست که:
۱. ابتدا به سمت اقناع این سرویسها برای به رسمیت شناختن حق حاکمیت کشور و همکاری با دولت پیش برویم.
۲. سکوهایی که دارای تقاضای بسیار زیاد از سوی کاربران هستند را رفع فیلتر کرده تا صرفه استفاده از فیلترشکن را کمتر کنیم.
۳. از سکوهای ایرانی که بتوانند جایگزین مناسب برای رفع نیاز کاربران باشند حمایت کنیم.
۴. کاربران را از خطرات بی قانونی پلتفرمهایی که همکاری لازم را با حاکمیت ندارند آگاه کرده و نسبت به حفظ امنیت و اطمینان خاطر برای استفاده از سرویسهای جایگزین قانع کنیم.
♦️نگارنده بر این باور است که رفع برخی محدودیتها در کنار موارد بالا می تواند درست ترین کار ممکن در شرایط حال حاضر باشد.
✏️نو نوشت
@nonevesht
💧چرا تهدید یمن برای غرب قابل حل نیست
✍ابوعمار
🔸️ارتش یمن در روزهای اخیر عملیات های بزرگ و چشمگیری را علیه ناوگان دریایی آمریکا در در دریای سُرخ و رژیم صهیونیستی انجام داده که تعجب ناظران سیاسی و نظامی را برانگیخته است.
🔸️ اهمیت این حملات از آن جنبه است که یمنی ها بزرگترین قدرت های نظامی را به چالش کشیده اند اما کسی نمی تواند آن را متوقف کند.
🔸️در خصوص چرایی این مهم چند نکته باید ذکر شود.
1️⃣ یمنی ها ذاتا جنگجو و اهل نبرد هستند و اراده ای پولادین دارند ؛ آمیخته شدن این روحیه و مرام با مذهب زیدی که بر قیام به سیف (شمشیر) تاکید می کند ، آنها را به ملتی رزمنده و آشتی ناپذیر تبدیل کرده است.
به عبارت دیگر جنگیدن مداوم جزو مذهب و یک تکلیف شرعی برای آنهاست نه فقط علاقه و فرهنگ ملی.
2️⃣ یمن کشوری فقیر است که بالای ۸۰ درصد مردم آن در روستا زندگی می کنند و بسیاری از خدمات اجتماعی متعارف در آن وجود ندارد.
🔸️در نتیجه مردم آن چیزی برای از دست دادن نداشته و هیچ نگرانی بابت نابود شدن دارایی راهبردیِ صنعتی و اقتصادی کشورشان ندارند.
3️⃣ مشروعیت دولت نجات ملی برای مردم یمن بالاست و شکافی بین قبایل و مسئولان وجود ندارد، زیرا همه آنها تقریبا در یک سطح زندگی می کنند .
4️⃣ حملات چندین ساله ائتلاف سعودی- اماراتی عملا هرچه در یمن شمالی (مناطق تحت کنترل دولت نجات ملی) وجود داشت را نابود کرد و مشخص نیست اسرائیل و آمریکا برای مقابله با یمن قرار است چه راهبردی را اتخاذ کنند و مثلا کجای آن را بزنند تا آنها را در تنگنا گرفتار ساخته و به تسلیم وادار نمایند.
5️⃣ با همه مسائل فوق یمنی ها به پیشرفته ترین امکانات نظامی مجهز گشته اند و قابلیت ساخت انواع تسلیحات مناسب برای نبرد نامتقارن را دارند؛ به نحوی که در زمینه موشکی و پهپادی از جمله بهترین های جهان هستند.
🔸️برای نمونه حمله اخیر به تل آویو که به وسیله یک موشک بالستیک هایپرسونیک انجام گرفت ، یک شاهکار بود که می تواند در خصوص تاسیسات انرژی و اقتصادی رژیم صهیونیستی نیز تکرار شود.
🔸️حال اسرائیل برای زدودن این تهدید چه خواهد کرد؟ فاصله ۲ هزار کیلومتری با یمن کار را برای نیروی هوایی رژیم سخت کرده، زیرا یمن در مجاورت فلسطین اشغالی نیست که مکررا بشود آن را بمباران کرد و در بَعد اصلا کجای یمن را بمباران کنند ؟
6️⃣ تاکنون ۳ ناو هواپیمابر آمریکایی و ناوگان همراه آن نتوانسته اند ضربه قابل توجهی به توان ارتش یمن وارد کنند تا جایی که با دادن خسارات فراوان مجبور به ترک آبهای دریای سرخ شده اند.
🔸️دیروز نیز یک هواپیمای اف ۱۸ آمریکایی در پی حمله موشکی و پهپادی یمنی ها (احتمالا با آتش پدافند آمریکایی به اشتباه) سرنگون شد و یک آبروریزی بزرگ را برای یانکی ها رقم زد.
🔸️نکته ظریف اینست که آمریکا در برابر کشورهای غیرمطیع از ابزار سیاسی ، اقتصادی(تحریم) و نظامی استفاده می کند؛ اما دولت نجات ملی یمن نه توسط سازمان ملل به رسمیت شناخته می شود نه تحریم های آمریکا روی اقتصاد بدوی و روستایی یمن تاثیرگذار است و نه حمله هوایی به آن می تواند دارایی های نظامی ارتش این کشور ( که زیر کوه است) را از بین ببرد.
7️⃣ در نتیجه احتمالا غربی ها سعی داشته باشند از طریق فعال کردن نیروهای زمینی وابسته به متحدان عربی خود در یمن (مانند عمالقه) دولت نجات ملی را با چالش مواجه سازند؛ ولی نکته اینجاست که ارتش یمن می تواند در صورت لزوم در واکنش به فعال سازی احتمالی مزدوران امارات و سعودی، هر نقطه ای را در عربستان و امارات هدف بگیرد و مراکز اقتصادی، تجاری ، صنعتی و انرژی آنان را دچار اختلال کند و هزاران میلیارد دلار سرمایه گذاری این دول ثروتمند را از بین ببرد.
🔸️نباید از خاطر برد که یمنی ها در ماههای اخیر اجازه نداده اند که حتی یک کشتی آمریکایی ، اسرائیلی ، انگلیسی و ... از دریای سرخ عبور کند و اعتبار تهدید خود را تا بالاترین سطح ممکن ارتقا داده اند.
📌حال سوال اینجاست آمریکا برای مقابله با تهدیدات یمن چه راهبرد و راهکنشی را در پیش خواهد گرفت ؟ ادامه حملات هوایی یا گزینه ای دیگر ؟
💧منافع ترکیه در سوریه چیست؟
فورکان هالیت یولجو، کارشناس سیاست امنیتی ترکیه، در مورد خبر سفر قریب الوقوع اردوغان رئیس جمهور ترکیه به سوریه به همراه مقامات ارشد اقتصادی به اسپوتنیک گفت: «از نظر سیاسی و اقتصادی، برای ترکیه بسیار مهم است که سوریه قوی در مرز جنوبی داشته باشد.
«این یعنی ثبات. یولجو توضیح داد که این به معنای خطر کمتر از جانب YPG است، به معنای تهدید کمتر بیثباتی و سردرد کمتر با مشکل مهاجرت با هجوم سوریها به خاک ترکیه است.
ناظر تاکید کرد: ترکیه همیشه پای خود را در خاک داشت. آنها استان ادلب را از طریق بازیگران غیردولتی و سربازان خود کنترل می کردند. بنابراین این مانند افزایش مستقیم تعامل یا علاقه به سوریه نیست، اما من فکر میکنم این تجلی زیرساختی در دیپلماسی است که قبلاً وجود داشت.»
یولجو می گوید که حفظ نفوذ قوی بر توسعه چارچوب سیاسی جدید سوریه برای آنکارا «ضروری» است، نه تنها با توجه به حدود 800 کیلومتر مرز مشترک دو کشور و نگرانی های ترکیه در رابطه با مشکل کردها، بلکه علاقه ترکیه به گاز طبیعی. ذخایر در منطقه دریای مدیترانه
بنا بر ریشه های تثبیت شده
کارشناس روابط بین الملل ترکیه: «دولت ترکیه تأثیر زیادی بر دولت جدید سوریه دارد زیرا اکثر آنها در ترکیه تحصیل کرده اند و توسط ترکیه آموزش دیده اند و اکنون حتی برخی در دولت به ترکی کامل صحبت می کنند زیرا در دانشگاه های ترکیه تحصیل کرده اند. حسین باگچی در مورد فرصت هایی که مقامات پس از اسد به آنکارا داده اند، گفت.
باگچی گفت، در حوزه اقتصادی، علاوه بر تجارت و بازسازی، منافع آنکارا شامل تلاش برای اطمینان از بازگشت میلیون ها سوری ساکن ترکیه به سوریه "در ماه ها و سال های آینده" است.
این تحلیلگر معتقد است که تجارت که در سال 2010 قبل از شروع جنگ داخلی سوریه به حدود 2.3 میلیارد دلار رسید، به راحتی می تواند به 20 میلیارد دلار برسد، با فرصت های فراوان در بحبوحه نابودی کامل زیرساخت های سوریه در جنگ کثیف 13 ساله. .
📸 #اینفوگرافیک/ *۴۴۰ روز نقض حقوق بشر در فلسطین اشغالی*
🔺۴۵.۱۲۹ شهید
🔺۱۰۶۰ شهید کادر پزشکی
🔺۱۲.۲۲۴ شهید زن
🔺۱۷.۸۰۳ شهید کودک
🔺 ۱۹۶ شهید خبرنگار
🔺 ۱۰۷.۳۳۸ مجروح
@Mehrnews