بسم الله الرحمن الرحیم
از گنجینهٔ دل تا سفرهٔ اجتماع: بازخوانی مفهوم انفاق جمعی در قرآن و نقش آن در ساخت هسته های مقاومت
یکی از غلطهای رایج درباره انفاق، معادل دانستن این ادبیات مهم دینی با صرف کمکهای مالی است. در حالی که در ادبیات قرآنی، مثلاً در سوره مبارکه حدید، انفاق بال دیگر ایمان را برای تصویر انسان مومن معرفی میکند و به عنوان آسیب اصلی فرهنگی در جامعه ایمانی ارائه میدهد که میتواند ریشههای نفاق را بین حزباللهیها پرورش دهد.
انفاق در سوره حدید مفهومی اعم از صدقه، قرض و حتی نصرت امام جامعه و حکومت دینی را در بر میگیرد. یا در سوره آل عمران، آیه معروفی که در ذهن داریم: لَنْ تَنالُوا البِرَّ حَتّی تُنْفِقُوا مِمّا تُحِبّونَ. در این آیه سخن از انفاق پول نیست، بلکه شرط رسیدن به مقام نیکی، انفاق از دوستداشتنیها است، نه لزوماً پول.
در آیات مشهوری که میفرماید از تو راجع به این میپرسند که چه چیز انفاق کنند، قرآن دو جواب میدهد: خیر و عفو. گرچه هر دو میتوانند مصادیق مالی نیز داشته باشند، اما در ادبیات قرآن هر دو مفاهیمی اعم از پرداختهای مالی یا گذشتهای مالی هستند.
بسیاری از آیات کلیدی انفاق در سیاق یا همان کانتکست جهاد حضور دارند، همچون آیه:
وَأَعِدُّوا لَهُم مَا استَطَعتُم مِّن قُوَّةٍ وَمِن رِّبَاطِ الْخَيْلِ تُرْهِبُونَ بِهِ عَدُوَّ اللَّهِ وَعَدُوَّكُمْ وَآخَرِينَ مِن دُونِهِمْ لَا تَعْلَمُونَهُمُ اللَّهُ يَعْلَمُهُمْ وَمَا تُنفِقُوا مِن شَيءٍ فِي سَبِيلِ اللَّهِ يُوَفَّ إِلَيْكُمْ وَأَنتُمْ لَا تُظْلَمُونَ
(سوره انفال، آیه ۶۰)
مسأله انفاق "من شیء" یعنی هر چیزی است. به این شکل، *مفهوم انفاق به معنای نفقی و تونلی برای گذشتن از سرمایههای خود و پر کردن خلائی در جامعه دینی است.* شاید بهترین ترجمان فارسی برای مفهوم انفاق، کلمه *«هزینه دادن»* باشد.
انفاق، هزینهای واجب بر عهده هر مومن از سرمایههای خود در مسیر مبارزه، جهاد و نصرت حکومت دینی و جامعه مومنین است. این هزینه از همه سرمایههای مهم و اصیل جامعه مومنین است. شاید کمتر به انفاق از دوستداشتنیهایمان فکر کردهایم، مثل وقت، استعداد، کاری که خوب بلدیم، مهارت ویژه، توان فکری، نیروی جوانی، علاقه به خانواده و وقتگذاری برای ایشان. اینها همه در واقع از دوستداشتنیهای ماست.
رسیدن به مقام البر شرطی دارد و آن، هزینه دادن از دوستداشتنیهاست. ممکن است دوستداشتنیهای همه ما پول و طلا نباشد.
همه اینها تازه صورتهایی از انفاق فردی هر یک از ما بود. آیا درباره انفاقهای جمعی و اجتماعی اندیشیدهایم؟ * آیا یک خاندان، یک مجموعه رفاقتی، یک گروه، یک هسته، یک شرکت، یک هلدینگ، یا حتی یک جامعه بزرگ هم انفاق متناسب خود را دارد؟ * آیا باید از سرمایهها و دوستداشتنیهایش برای پر کردن یک خلاء بزرگتر و نصرت حق فداکاری و گذشت کند؟ آیا او هم در مقیاس جبهه حق وظایفی بر دوش دارد؟
بحث اینجا فقهی نیست که آیا آخر شخصیت حقوقی را به رسمیت میشناسیم و مکلف میدانیم یا نه؛ بحث در همان لایه معارفی است که خطابات جمعی قرآن صورت میپذیرد. مثل این که آیا خطابات تکلیف قرآن به شخصیتی به نام مردم است یا نه، به تکتک آدمها جداگانه است؟ این بحثها را به نقطه مناسبش واگذار میکنیم. اما آنچه روشن است، از بحثهای فنی فلسفی درباره نحوه وجودهای جمعی و منهای بزرگ شده در قالب یک مای بزرگ، خطابهای قرآن درباره نامه اعمال اجتماعی و سرنوشتهای جمعی و همه و همه که تفصیلی مهم در جای خود دارد اینگونه متوجه میشویم که این اندازه مسلم است: نصرت جبهه حق و هزینه دادن از سرمایهها روش زیست مومنانه تمام یک جامعه پویا در مسیر حق است.
*یک شرکت فناورانه سهمی از مسائل نوآوری تا فناوری جبهه مقاومت دارد و نقشی در مبارزه ایفا میکند؟
یک کسب و کار اقتصادی یا یک گروه دانشبنیان در خلق زنجیرههای ارزشی تولیدی همبسته در کمربند دفاعی از پاکستان تا لبنان نقشآفرینی میکند. آیا او نیز در مسیر مبارزه هزینه میدهد؟
در اندیشگاهها و اندیشکدههای ما، حل مسائل فکری و طراحیهای راهبردی برای این ائتلاف بزرگ سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی جبهه مقاومت سهمی وجود دارد؟
تشکلهای مردمنهاد، انجمنها، انجیاوها و گروههای مختلف در زمینه حقوق بینالملل، کادر درمان و پزشکان، متخصصین ارتباطاتی، متخصصین علوم شناختی و هوش مصنوعی، توانمندان در عرصه سایبری، اثرگذاران سیاسی و اجتماعی، آیا انفاقی مجموعی و هزینه دادن در مسیر آرمان بشری فلسطین را در سبد کارهای خود میبینند؟
سهم یک تشکل دانشجویی یا یک تشکل طلبگی، نفاقهای مالی کوچک و بزرگ افراد آن یا نهایتاً جمعآوری چند قلم کالای مورد نیاز است یا انفاقی بزرگتر به صورت جمعی در خلق ارتباطهای بینالمللی مابین دانشگاهها و جوانان آزاده جهان و مستضعفین بر دوش آنهاست؟ *
از ما پیرامون مبارزه و جهاد و هزینه دادن در راه دین خدا و آرمانهای بزرگ پرسیده خواهد شد: * ما لَكُم لا تُقاتِلونَ في سَبيلِ اللَّهِ والمُستَضعَفينَ مِنَ الرِّجالِ والنِّساءِ والولدانِ ؟ *
نقشآفرینی و میدانداری نخبگان، جمعهای تخصصی، شرکتها و هزینه دادن در راه مبارزه و آرمان مقدس فلسطین و خلق نظمی نوین در جهان مبتنی بر نظام ولایی و جهان مقاومت، یک انفاق جمعی لازم در نبرد بزرگ حق و باطل در جهان امروز است. و اینگونه هستههای مقاومت حقیقی در ایران و سراسر جهان مستضعفین برای رویارویی با استکبار شکل خواهد گرفت.
هدایت شده از علی مظفری
💠نهمین نشست سالیانه مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور
🔅مهمان نشست:
حجتالاسلام مجتبی عرب
مسئول بنیاد نهضت
•┈┈••✾•✨🌱✨•✾••┈┈
کانال مبدا / بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی کشور
✳️ https://eitaa.com/mabdaa
13.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔹 نخودی نباشیم!
◾ برشی از روایت مجتبی عرب در فصل پنجم گود
🔸 اپیزود پنجم: از سطلهای آب تا خنجرهای آخته
📺 ویدئوی کامل این اپیزود را در یوتیوب و آپارات گود تماشا کنید.
📎 برای عضویت در کانال یوتیوب و آپارات گود، یا به لینکهای موجود در بیوی پیج مراجعه کنید و یا در یوتیوب و آپارات، «رویداد گود» را جستجو کنید.
#گود
#جنگ_و_صلح
🆔️ @goadmedia1
پیرامون بسیج دانشجویی و ماموریت هایش
رویکردهای قاب محور ، همایشی - نمایشی و پوک کردنش!
هدایت شده از برنامه اینترنتی مجال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از جشنواره مردمی فیلم عمار
⭕️ رسانه و دانشجو در معرکه امروز
📣 روایت میدانی نبرد حیاتی مقاومت در لبنان
👤 حجتالاسلام مجتبی عرب
فعال فرهنگی_سیاسی
👤 سیدعلی سیدان
سردبیر مجله سوره
👤 محمد هادی نعمتی
کارگردان و مستندساز
📆 زمان و مکان:
چهارشنبه ۷ آذر ماه| ساعت ۱۵:۳۰
خیابان ۱۶ آذر، روبروی پورسینا، حسینیه هنر
@ammarfest
@hhonar_ir
هدایت شده از برنامه اینترنتی مجال
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نشست رسانه و دانشجو .mp3
26.86M
⭕️ #صوت | رسانه و دانشجو در معرکه امروز!
🔻روایت میدانی نبرد حیاتی مقاومت در لبنان...
👤 *حجتالاسلام مجتبی عرب*
فعال فرهنگی_سیاسی
👤 *سیدعلی سیدان*
سردبیر مجله سوره
👤 *محمد هادی نعمتی*
کارگردان و مستندساز
📽️ جشنواره مردمی فیلم عمار
#نظر_سومـــ | با ما همراه باشید...
@nazare3
🔴پیشنهادی برای رئیس جمهور
🔻انتخاب مردم کدام است؟
گران شدن بنزین و یا اجرای قانون حجاب!
✍مجتبی عرب
#نظر_سومـــ | با ما همراه باشید...
@nazare3
⭕️پایان سوریه؟ در جنگ اراده ها...
بسم الله الرحمن الرحیم
🔻قرائن را همه میبینید، سوریه فاصله کوتاهی با سقوط کامل دارد
اگر اندکی وجدان در کنار فطرت درون برخی باقی مانده باشد؛ پیش بینیهای این چند ماهه و یکساله همه مدعیان را میتوانند مرور کنند و ببینند کدام گروه متوهم بود؟ کدام گروه خائن بود و منتفع؟ کدام گروه * مظلوم بود و مقتدر * ؟ کدام گروه *«واقعبین»* بود و تلاشگر برای خلق آرایشی به نفع مظلومین مقتدر؟ و البته خائنین و ترسوها و مدافعین و اراذل رسانهای شان و همینطور متوهمین در امتداد نیاز آنها چگونه «واقعبین ها» را هو میکردند؟
اما برادران و خواهرانم! در جستجوی عوامل این انفعال و زمین چسبیدگی ( اثاقلتم إلی الارض) در خود باشیم!
واقعیت همین چند خط است: *سوریه تاوان ضعفها و نظام غلط حزب بعث را نمیدهد* ، اگر چنین بود خیلی کشورهای مرتجع با حکومت پادشاهی در همین منطقه خودِ ما باید خیلی زودتر از اینها تاوان میدادند. *سوریه در یک کلام٬ تاوانِ ایستادگی خود در محور مقاومت و جمع ایستادگان در برابر امریکا و اسرائیل را میدهد.* سوریه در آستانهٔ سقوط است به همین دلیل! باقی هر چه هست یا فرع است یا نهایتاً زمینه!
(ادامه متن را در پست بعد مطالعه بفرمایید...)
#نظر_سومـــ | با ما همراه باشید...
@nazare3
🔻تحلیل هایی که معارضین را عدهای سنّی گوگولی تصویر میکنند که حقشان از نظام دیکتاتور را طلب کردند و نه کافرانی تکفیرگر که نیروی اسرائیل و یهود هستند برای خلق نظم مدنظر شیطان در منطقه ما!
تحلیلهایی که با شعبده بازی از اعزام صد هزار نیرو همین هفته اخیر به سوریه میگفت و نقشه پیچیده ایران را نشان میدادند و رکب ارتش سوریه در فلان نقطه به تروریست ها را اعلام میفرمودند!
تحلیلهایی که با فهم غلط و تجویزهای غلطتر آخر الزمانی از منابع روایی ما٬ بیعملی در شامات را پیشنهاد میدادند!
* و گل سرسبد تحلیلهای توهمی: متکلمینی که کار به واقع ندارند! کارشان مثل سوفسطاییان از نتیجه به توجیه آغاز میشود! اگر بجنگیم در سوریه از ضرورت جنگ مقاله ها میگویند، اگر سوریه را دو دستی به اسراییل تحویل دهیم٬ از ضرورت تحویل و عقب نشینی از سوریه دیکتاتور! میگویند، اگر خون پاک مدافعان حرم را روانه حفظ محور مقاومت کنیم نسخه رمان نویسی از احوالات انها را روانه بازار هنر میکنند، اگر وا بدهیم! نسخه مقالات علمی چرا باید در سوریه وا داد و مقاومت مهم نیست و هرچه بوده تقصیر خود بشار اسد است نه ما! را مینویسند. *
حالا به شما بگویم ورژن آپدیت شده ایشان٬ احتمالا علاوه بر حمله به اسد٬ شروع به حمله به دولت پزشکیان خواهد کرد! تا بازآرایی جدید برای دستگاه موهومی خود در واقع با نسخهٔ زمان روحانی٬ فعلا خود و هوادارانش را آرام میکند!
آری دوستان من!
این فهمهای موهومی، غافلانه و بعضاً خائنانه همه جزئی از علل و ریشههایی انفعال ماست.
*با عقل و محسابه که نگاه کنیم: پایان سوریه یعنی پایان پشتیبانی از حزب الله لبنان٬ یعنی آغاز آتش سخت در عراق٬ یعنی حمایت سرسختانه مرتجعین مسلمان از یهود غاصب قدس و خلق یک سنگر دفاعی مستحکم برای اسرائیل٬ یعنی محاصره شمالی و جنوبی ایران با زنگزور و آی مک٬ یعنی گستاخ تر شدن ضد انقلاب داخلی برای ناامنی درون کشور٬ یعنی آغاز جنگ روشنتر از امروز در خود مرزهای ایران! *
واقعیت این است که * هر چشم غیرمسلحی میدید که در ایرانِ جمهوری اسلامیِ مقاومت، دو اراده وجود دارد! چون دو فهم، دو منافع، دو جور زندگی، دو جور تصویرسازی از آینده کشور و جهان وجود دارد! مسأله اصلی هم دولت نیست، وفاق تنها بوستر و شتاببخشی بود برای یکدستی بیشتر حول یک اراده و منزوی کردن ارادهٔ دیگر! *
بله حذف و شهادت رییسی بخشی از پازل آمریکا و صهیونیستها بود برای راحت تر شدن نرمال سازی جمهوری اسلامی و حسابگر و معامله گر شدن آن! همینطور راهی بود تا جمهوری اسلامی مقاومتی ایران خود را بیچاره و منفعل ببیند!
کمااینکه حذف و شهادت سید حسن هم قطعه ای از حذف اراده های پولادین خیر و مقاومت و خالی کردن عرصه به نفع بزدلان و حسابگران و منفعلان بود!
کمااینکه حذف و شهادت قاسم سلیمانی هم بخش آغازین همین جورچین دشمنانه بود! چون سیزده سال قبل او تنها کسی بود که حرف آقا را در بین مسئولین وقت جدی گرفت و گفت نمیگذاریم سوریه به تاوان مقاومت سقوط کند! همانجایی که در دولت احمدینژاد و بعد دولت روحانی باعث دعواهای جدی میان مسئولین شد!
*غفلت از وجود این دو اراده، غفلت از نقش ما در تقویت اراده ها، غفلت از اقدام و کنشگری که وظیفه ما بود، غفلت از خلق سازوکارهای به میدان آوردن اراده های مردمی، سپردن سرمایه های مردمی و ارادهگر حزب الله به رویکردهای همایشی- نمایشی و eventگرا، پوک کردن ذهنیت ها با گزارش های متکلمانه از پیشرفت و فهم غلط از روایت پیشرفت، میدان دادن به تزریق گران مخدر به بدنه حزب الله و انفعال سازان، تماشا و تئوریزه کردن حداقلی کردن نقش مردم، ذبح آرمانها و مصلحت ها با فهم غلط از هر دو٬ تکیه بیش از حد کنشگری بر برخی ساختارها و سازوکارهای خسته و منفعل موجود
همه بخشی از قصور و تقصیر ما بود در جنگ اراده ها!*
صحنه را از لوث تحلیلهای انفعال ساز پاک کنیم
در سال ۶۰ گام دوم! در آغاز جنگ تحمیلی گام دوم با وجود اشغال شدن خرمشهر و فرض بودن کسانیی مثل بنی صدرها در لایه تصمیم گیران نظامی و امنیتی و سیاسی!
* بازهم ارادههای واقعی مومنانه ، مبتکرانه و جوانانه میتواند این صحنه را به نفع اراده رهبر حق دگرگون کند
خدای دهه ۶۰ هنوز هم هست! امام دهه ۶۰ هم در قامت آقای عزیز ما حاضر است!*
منفعلان، غافلان، جاهلان و خائنان همانطور که آن روز هم در مسئولین سیاسی و امنیتی و نظامی و رده های بالا و اطراف امام بودند امروز هم به صورت هایی روبروی انقلابیهای جوان و انقلابیهای حاضر در بین مسؤلین صف کشی میکنند.
* در این لحظههای حساس میماند سهم ما! *
✍مجتبی عرب
#نظر_سومـــ | با ما همراه باشید...
@nazare3
May 11
✨ *حوزه دانشجویی شریف* برگزار میکند:
⭕️ *کلاس ظهور و نقش ما*
🔸 *نگاهی نو به مسألهی مهدویت*
🎤با ارائه *حجت الاسلام والمسلمین عرب*
✴️ *تعداد جلسات* : ۴ جلسه
📆 *زمان* : ساعت ١۴ تا ١٧ روزهای پنجشنبه و جمعه، ٢٢ و ٢٣ آذر ماه
🏢 *مکان* : مسجد دانشگاه صنعتی شریف
❗ *فرصت شرکت در این کلاس برای خواهران و برادران گرامی دیگر دانشگاهها نیز مهیّاست*
👇برای ثبت نام از این لینک استفاده کنید :
❇️ [ثبت نام کلاس مهدویت](https://survey.porsline.ir/s/SWEx7ZZ)
#نظر_سومـــ | با ما همراه باشید...
@nazare3
🔴ترسوها هم حق حیات دارند به شرطی که...
🔻 برش هایی از «با سرودخوان جنگ در خطه نام و ننگ»
✍کاری از: رسانه بافتار
#نظر_سومـــ | با ما همراه باشید...
@nazare3
بسم الله الرحمن الرحیم و له الحمد
محافل مذهبی و افیون توده ها
در این یکسال اخیر هر جا توانستم گفتم و در این مجال مجازی کوچک نوشتم که انفعال بدنه مومن، از سوی دستهای پیدا و پنهانی به جد پیگیری می شود. یک روز به بهانه اینکه «آقا حواسشان به همه چیز هست، کاسه داغ تر از آش نشوید!»، یک وقت با چماق اینکه «شما اطلاعاتتان از میدان کم است» و گاهی هم با این اتهام که «با کجا و کجا همنوا شدید». از یک سو فشار رسانه ای، از سویی دیگر فشار نهادهای کذا، از دیگر جهت تلاش برای خلق انزوا و بایکوت و ... . *در عین حال، این تنها عامل بی کارگی بدنه مذهبی جامعه ما نیست. اگر یک معضله اساسی را بتوان از میان برداشت یا درمان نمود، شاید بتوان گفت که این سنگ اندازی ها عامل چندان مهمی هم نیست.* اما عامل اساسی کدام است؟
جامعه ایرانی، در اعماق بافت فرهنگی خود با اسلام و اهل بیت علیهم السلام پیوندی ناگسستنی داشته و شیعه نیز در بنیاد هویت تاریخی خود ظلم ستیز و پیکارجو نسبت به بی عدالتی بوده است. *اگر کسی بخواهد جامعه ای با این پیوند عمیق و هویت جهت دار را دچار سستی کند، چاره ای ندارد جز اینکه انفعال را در پوششی از مخدرها و با زبان و ادبیات دینی به جامعه عرضه نماید.* به عبارت دیگر، هویت جهت دار اصیل شیعی را به گونه ای لجن مال کند که در باور عمومی ساحت اهل بیت باید مبرا از چنین هویتی باشد. در نتیجه، چون بافت فرهنگی جامعه مذهبی، گره روحی و وجودی اش با اهل بیت عمیق تر از ساخت هویتی اوست، اگر به این باور برسد که مسیر اهل بیت، مسیری بی دغدغه نسبت به حرکت کلان جامعه بوده است، دیگر نمی توان به این راحتی او را نسبت به امر سیاسی حساس و درگیر نمود.
همه تهمت هایی که گفته شد و همه تحرکاتی که از سوی نهاد های متفاوت صورت میگیرد و در یادداشت ها و گفتارهای یکسال گذشته به آن اشاره کرده ام، نمی تواند *به عمق پمپاژ نهادهای تزئین شده با برچسب های مذهبی، انگیزه کنش و اقدام موثر را در میان جوانان مومن بخشکاند. بخصوص جوانان مؤمنی که نسبت عمیق با ریشههای معرفتی مکتب امام نگرفتند و انقلابی بودنشان اغلب ترکیبی از بچه هیأتی و گردی از رنگ و بوی سیاسی است*
دستگاه تبلیغاتی اسلام آمریکایی، دیگری و دشمن خود را در ۱۴۰۰ سال قبل تعریف میکند. امتداد تاریخ و صحنه نبرد حق و باطل را نمیخواهد بفهمد. سطح تقابل را به منازعات شیعه-سنی فرو میکاهد. اهل بیت علیهم السلام را در چارچوب نقل فضائل محبوس میکند. اهداف عالیه اجتماعی و سیاسی دستگاه امامت را نمی شناسد یا نمیخواهد به مردم بشناساند. برای بدنه مذهبی نسخه های تخدیری و افیونی تجویز می کند *تا آنجا که عاشورا، فاطمیه، غدیر، نیمه شعبان و سایر رخدادهای مذهبی را تهی از هر گونه دلالت سیاسی کرده و هیچ نقشی از رنگ اسلام راستین را در زندگی امروز انسان مومن قرار نمی دهد.*
بر همین اساس تمام کنش هایی که برای مومنین تعریف می کند، جز احیای مناسک بر پایه نشر فضائل اهل بیت علیهمالسلام و ذم دشمنان مغضوب ۱۴۰۰ سال قبل ایشان نیست و *شوربختانه این جنس از اقدام و کنش حتی در میان کسانی که دل در گرو انقلاب و رهبری انقلاب هم دارند متبلور است.* این دست اقدامات که در قالب های گوناگونی (از هیئت و جلسات اعتقادی گرفته تا برگزاری تئاتر و گروه سرود و تولید کلیپ و کار مجازی و ...) و *بعضا از سوی دوستداران انقلاب و امام و آقا هم عرضه می شود،* برای عامل و مخاطب دستگاه تبلیغاتی اسلام آمریکایی حس رضایت مندی و گاه احساس خوشایند معنوی به دنبال دارد و حال آنکه این همان مخدری است که بالاتر به آن اشاره رفت و *چون این حس رضایت از اقدام غیر سیاسی را با وجود مطهر اهل بیت علیهم السلام گره می زند، مانع شکل گیری اقدامات موثر در راستای اهداف اصیل اهل بیت، همچون اقامه حق و قسط و عدل و مبارزه با ظلم و شرک و صهیونیسم خواهد بود. دنیای عجیبی شده درحدی که اثبات سیاسی بودن تمام ساحات سیره انسان ۲۵۰ ساله باید دلیل آورد و نه برای معکوسش! *
خدا رحمت کند شهید بزرگوار آوینی را که به درستی فرمود: *«آخرین نبرد ما - به مثابه سپاه عدالت - نه با دموکراسی غرب که با اسلام آمریکایی است».*
در این میانه اما هستند کسانی که با فهم عمیق از مکتب حضرت امام، به مبارزه با این خوانش انحرافی از اسلام براخواسته و در جهت احیای اسلام ناب مجاهده میکنند. نمونه های این مبارزات کم نیست. یکی هم کار نمایشی "۲۰۲۷ نقطه سر خط" به همت رفقای گروه ریّان. گرچه در ابتدای مسیرند و راه طولانی و پر پیچ و خمی در پیش دارند اما جهت گیری دقیق و درستی را برگزیده اند.
پ.ن: در ویدئوی بالا به وجه تمایز این اثر نمایشی با اکثر آثار نمایشی آیینی مربوط به فاطمیه اشاره کرده ام.
#نظر_سومـــ | با ما همراه باشید...
@nazare3
🔴 🔴بازآرایی جدید برای محور مقاومت- فردایی متفاوت برای سوریه و منطقه
✍خلاصه امر ولی در بازآرایی جریان مقاومت این شد: شدت یافتن مقاومت مردمی، سازماندهی جدید در ملّتهای منطقه، عراق سازی سوریه به مثابه جایی که هیچکدام از آمریکا و اسرائیل و معارضین به اهداف خود نمیرسند و با تلاقی فراگیر برای آنها ساخته خواهد شد و جایگزین این دوران از دل خود سوریه زاییده میشود «ساخت یک حزب الله جدید در سوریه و از دل جوانان سوری»...
🔻متن کامل یادداشت در پست بعد👇👇👇
#نظر_سومـــ | با ما همراه باشید...
@nazare3
نظر سوم
🔴 🔴بازآرایی جدید برای محور مقاومت- فردایی متفاوت برای سوریه و منطقه ✍خلاصه امر ولی در بازآرایی جریا
🔴بازآرایی جدید برای محور مقاومت- فردایی متفاوت برای سوریه و منطقه
بسم الله الرحمن الرحیم
🔻خلاصه امر ولی در بازآرایی جریان مقاومت این شد: شدت یافتن مقاومت مردمی، سازماندهی جدید در ملّتهای منطقه، عراق سازی سوریه به مثابه جایی که هیچکدام از آمریکا و اسرائیل و معارضین به اهداف خود نمیرسند و با تلاقی فراگیر برای آنها ساخته خواهد شد و جایگزین این دوران از دل خود سوریه زاییده میشود *ساخت یک حزب الله جدید در سوریه و از دل جوانان سوری*
🔻اینگونه است که «پدیده مقاومت» به عنوان یک «امر نرم افزارانه» نیاز به ایمان در دلهای مردمان دارد و چاره ای جز طراحی و سازماندهی و به میدان آوردن مردم برای کنشگری و سپس آفرینش نقشهای جدید ندارد. جسمی که حامل این روح مقاومت میشود هم باید تاب و کشش این پدیده نرم را داشته باشد، منطقاً نباید مردم را مزاحم خود ببیند؛ نباید دنبال محدودسازی نقش نیروی جوان و نخبه و نیروی مردمی به حداقلها باشد بلکه باید مجرای حرکت و کالبد ابتکارسازی های جوانانه و اراده های فعال مردمی باشد.
🔻سازمان مقاومت هیچگاه از منطق پراکسی و نیروی نیابتی بهره نبرده است چرا که منطق مقاومت با منطق سلطه ذاتاً تعارض دارد.
منطق مقاومت از دل ایمان و معنایی دیگر از زندگی و رویای دیگر برای فردا و پیشرفت و استقلال و آزادی همه جانبه ملتها می جوشد، لذا مقاومت نیابت پذیر نیست. دنبال یک ارتش و سازمان کلاسیک رزم فراگیر و وسیع با جنگ افزارهای قاهر که جای مردم بجنگد نمیرود بلکه در کنار سازمان کلاسیک رزم در جستجوی سازمان مردمی رزم می رود. و البته باید دانست اینجا و در مکتب انقلاب، رزم و مبارزه نام دیگر زندگی است! رزم و مبارزه تنها راه و تنها امکان زندگی در جهانی است که عدهای خود را محور میدانند و تو را خاورمیانه و ژاپن را خاور دور و خود را جهان اول میدانند و تو را در جهان سوم!
🔻پس مقاومت، زندگی را میرزمد و رزم مقاومت را زندگی میکند و اینگونه است که مقاومت به مردمش گره خورده است و مردم برای زندگی٬ گره خوردهاند به مقاومت!
منطقه و حتی خود ایران نیاز به بازسازی کالبد مقاومت دارد؛ طوریکه برای رزم مردمیِ مقاومت و نیروی جوان و حمل این پدیده نرم مقاومت، توان وسیع تری داشته باشد. هر سطل آب، امروز باید خنجری بشود بر تن این رژیم نحس!
این هم میدانسازی میخواهد، هم افق گشایی، هم سازمان رزم نو، هم اعتماد به نیروی جوان و نیروی مردمی!
🔻در این سازماندهی جدید مقاومت مردمی٬ اتصالات باید فراتر از یکسری اتصالات قلبی یا از آنسو نظامی باشد. اتصالات عمیق اجتماعی، اتصالات عمیق اقتصادی، اتصالات عمیق سیاسی و اتصالات گسترده امنیتی باید فيمابین مردم مقاومت و درون سازمان مقاومت شکل بگیرد، چرا که چنین وَلاء جمعی و ایجاد کمبرند مستحکمی می تواند آینده مقاومت را پیش روی این غولهای جهان خوار تضمین کند.
🔻سوریه ضربه بزرگی خورد! اگر کسی از وعده الهی این مرد الهی برداشت میکند که خدا رو شکر پس خبری در سوریه نیست و اتفاقات سختتری هم در راه نمیباشد، سخت اشتباه میکند! اگر کسی متوجه نقشه لیبیسازی و بل تجزیه کامل چهار کشوره سوریه توسط طراحان آمریکایی و اسرائیلی نمیشود٬ صحنه را دقیق نفهمیده است. اگر ضربه های سخت زیرساختی این روزها به زیرساخت های بنیادین کشور سوریه را آسان میبیند یعنی سهلانگارانه میاندیشد٬ آری إن یمسسکم قرحٌ فقد مسَّ القومُ قرحٌ مثلُه اگر زخم خوردی خب آنها هم زخم خوردند... آری تلک الایامُ نداولُها بین الناس این روزگار بین مردم دست گردان میشود!
آری در همان پایان أحد می گوید و لاتهنوا و لاتحزنوا و أنتم الأعلون! آری جوان سوری دشمن را در تمام اهدافش ناکام خواهد گذاشت٬ جوان سوری سنی و علوی و شیعه سازمان جدیدی از رزم مقاومتی و مردمی٬ زیست نو و عمیقی در متن سوریه٬ شبیه سازمان حزب الله را رقم خواهد زد٬ این اجارهایهای اسرائیل و متوهمین همسایه سوریه هم دست آخر راه به جایی نخواهند برد.
🔻ولی راه تا این نقطه چندان کوتاه و سهل به نظر نمیرسد٬ خسارت ها و تلخیهای کوچکی در راه نیست! مبادا که با اولین آنها به وعده الهی شک کنیم و مبادا که وعده الهی ما را از مسیر مبارزه ای که امروز سخت و سخت تر شده٬ غافل کند. انفعال و واسپاری صحنه یک اشتباه بزرگ و سم مهلک است. چه در شکستها و از سر ناامیدی و چه در پیروزیها و از سر غفلت سرخوشانه و به هوای اینکه الحمدلله عده ای هستند و حواسشان به همه چیز جمع است و جای همه مردم می اندیشند و جای همه مردم هستند و جای همه مردم قرار است مبارزه کنند و ما فقط مراقب ایمان شخصی خود و همسایگان حقیقی و مجازیمان باشیم!
✍مجتبی عرب
#نظر_سومـــ | با ما همراه باشید...
@nazare3
🔴 خیانت بزرگ به کشور!
▪️پزشکیان: حزباللهی باید بدون تجربه و امتحان بالا بیاید؟ آیا خیانتی بالاتر از این وجود دارد؟
🔻مجتبی عرب: بله خیانت بالاتر هم داریم! طرف هیچ تجربه و فهمی از اداره کشور ندارد و ناگهان رئیس جمهور میشود!
#نظر_سومـــ | با ما همراه باشید...
@nazare3