#روایت_زنان_گمنام_کربلا
توی قصهها همیشه مردها عاشقند، مثل خسرو، مثل فرهاد، مثل مجنون و زنها معشوقند مثل شیرین، مثل لیلی.
توی زندگی واقعی اما همشه این طور نیست.
گاهی زنها عاشق می شوند و مردها معشوقند، گاهی هر دو عاشق میشوند و هر دو معشوقند. زندگی واقعی بعضی چیزهایش شبیه قصههاست، بعضی چیزهایش هم بی ربط به قصهها.
عشقها ولی همهشان یک طور نیستند، بعضی زود میروند، بعضی میمانند، بعضی تمام نمیشوند.
چند هفته پیش صفحه اینستاگرام من پر شد از تصویر استاد جوانی که انگار من و او دوستان
مشترک زیادی داشتیم اما من هیچ وقت ندیده بودمش. استاد جوان تصادف کرده بود و خودش و همسرش و بچههایش همه با هم کشته شده بودند. خیلی سخت بود اما خیلی خوب هم بود.
یک طورهایی مرگ هم بر عشق شان خدشه نینداخته بود. فکرش را بکنید دو نفر طوری با هم گره بخورند که زندگی و مرگشان یکی بشود. عشق بعد از این هم می تواند چیزی داشته باشد؟
سید محمد ساجدی هم یکی دو سال پیش همین طور از دنیا رفت، از پیاده روی اربعین برمیگشت که با خانوادهاش آسمانی شد.
یک طورهایی غبطه برانگیز است، انگار یک پایان خوش است که سهم قصه زندگی خیلیها نمیشود.
روز عاشورا روز پایان زندگی خیلیها بود. تقریبا همه مردان سپاه امام کشته شدند اما یک خانواده سهمشان ویژه و خاص است، خانواده عبدالله بن عمیر. نمیدانم عبدالله چطور با همسرش زندگی کرده بود و چه عشقی بینشان بود که وقتی عبدالله شمشیر کشیده در میدان رجز میخواند یک باره اموهب هم عمود خیمهای را برداشت و دوان دوان خودش را به عبدالله رساند و گفت پیشت میمانم تا با هم در راه خانواده پیامبر جهاد کنیم.
فکرش را بکنید برای لحظه ای وسط میدان پر کشته رزم، زنی پشت به پشت مردی ایستاده و رجز میخواند. امام اما خیلی زود جلو رفتند و به ام وهب گفتند برگرد، خدا جهاد را برای زنان واحب نکرده. اموهب برگشت، بی آن که بهانه بیاورد، بی آن که هیجانش بر عقل پیشی بگیرد.
ماجرای اموهب با ماجرای بحیره که دیشب نوشتم خیلی شباهت دارد اما راستش را بخواهید اموهب یک مدال بیشتر از بحیره دارد.
مدالی که اموهب را یگانه کرد.
عبدالله بن عمیر خیالش از اموهب که راحت شد شمشیر کشید و با هرکس که پیش میآمد جنگید تا این که بالاخره ضربهای خورد و سخت مجروح شد و روی زمین افتاد. اموهب گوشهای ایستاده بود و رزم همسرش را تماشا می کرد. عبدالله که روی زمین افتاد هر چه توان داشت جمع کرد و سمت پیکر عبدالله دوید.
نشست. خون از صورت همسرش پاک کرد. حتما توی دلش حسرت می خورد که کاش من هم این جا با بدن پر زخم افتاده بودم.
اموهب خودش ندید اما همه آن ها که از خیمه ها بیرون بودند دیدند که کسی از دور جلو آمد، چوب بزرگی را برداشته بود و آن چنان چوب را بر سر اموهب کوبید که جهان به چشمش سیاه شد و همان جا پیکر بیجانش کنار عبدالله افتاد. ام وهب تنها زنی است که از سپاه امام شهید شد. تنها بانوی شهید روز عاشورا.
خدا بعضیها را طوری عزیز و دردانه می کند که وقت تعریف ماجرای زندگیشان همه وجود آدم حسرت میشود، آه میشود، کاش میشود.
✍حجت الاسلام والمسلمین محمدرضا جوان آراسته
@tollabolkarimeh
#شرح_دعای_مکارم_الاخلاق
قسمت سوم
بندهای که «ترین» بودن خالقش را چشیده و میداند که او مهربانترین و بخشندهترین و کریمترین است،
با افتخار سر بلند میکند و غیر «بهترین»ها از او چیزی نمیخواهد؛
حتی اگر به حساب دودوتا چهارتای خودش نشدنی باشد.
وقتی میگوید:
«روزگارم را در آنچه مرا برایش آفریدهای مصروف بدار»؛
یعنی حتی اگر شغل آب و نان داری، معامله پرسودی یا موقعیت خاصی، فقط یک بار در عمر پیش رویش گشوده شود ولی رنگ خدایی در آن نباشد، بینیازی را طلب میکند و دست رد به آنچه جز خداست میزند؛
ولی نه زانوی غم بغل میگیرد و نه سرنوشت تاریک خود را، بی هیچ نور امیدی، به تقدیر الهی گره میزند.
خداییِ خدا باز هم جلوه میکند و از او چنین میخواهد:
«بینیازم گردان و روزیام را فراوان ساز».
سقف بلند دعا و امید به اجابتش را جز امام معصوم(ع) چه کسی میتوانست به ما نشان بدهد و پُرخواهی را بر سر زبانمان بیندازد؟
.
#صحیفه_سجادیه
#طلبه_نوشت
منبع: صفحه "الیک" در اینستاگرام
@tollabolkarimeh
💫﷽💫
در ایام بیماریِ مرحوم آیت الله سید احمد خوانساری هر چند روز یک بار، به عیادت ایشان میرفتم و یک روضهِ خودمانی برای ایشان میخواندم.
سه روز قبل از فوتِ آن بزرگوار، وقتی به عیادت ایشان رفتم،
دستور دادند:
خانمها پشتِ پرده بیایند. سپس عبای مبارک را بر دوش انداختند و با ادبِ تمام برای شنیدن روضه نشستند.
بعد از سه روز از منزل ایشان تلفن زدند و گفتند:
آقا از دنیا رفت!
بعد از غسل، آقا زاده ایشان- سید جعفر خوانساری- گریه کنان گفتند:
وقتی تو رفتی، آقا مرا صدا زدند و فرمودند:
جعفر! من دارم دستِ خالی از دنیا میروم. تنها چیزی که با خودم دارم از این دنیا میبرم، تشرّفم به مجالسِ امام حسین و اهل بیت- علیهم السلام- است!
کسی که بعضی از علما به تقوایِ کامل او نظر میدادند، دمِ رفتن میفرمودند:
من دارم دستِ خالی از دنیا میروم! پس وای بر ما!
#آیت_الله_سیداحمد_خوانساری
#استاذُنا
با هشتگ #استاذُنا سیرهی علما را دنبال بفرمایید.
@tollabolkarimeh
9.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥رئیس القاعده زنده شد؟
🔹ایمن الظواهری، جانشین بن لادن که گفته شده بود کشته شده است، در بیستمین سالگرد حادثه 11 سپتامبر پیغام ویدئویی منتشر کرد.
🔹ویدئو به تایید گروه اطلاعاتی SITE رسیده و منتشر شده است. بخشهایی از صحبتهای او را در این ویدیو ببینید.
🏴 @Roshangari_ir
💠 از برکتش (امام زمان (عج)) بندگان روزی یافته اند و به وجودش زمین و آسمان استوار گشته است.
▪️فرازی از دعای عدیله و سخنان رهبر معظم انقلاب درمورد اعتقاد به مهدویت
🏴 @Roshangari_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 صحبتهای عجیب یکی از مخالفان واکسیناسیون در تجمع امروز !
🏴 @Roshangari_ir
▪️سرباز آمریکایی که به دختر بچه ۱۴ ساله عراقی قبل از کشتن او و خانواده اش، تجاوز کرد میگوید:
من به عراقیها بعنوان انسان نگاه نمیکردم!
✍ Roja lotfi
🏴 @Roshangari_ir
⭕️ ابی همون بود که پست واکسن میذاشت
حالا واسه پول،ایرانیا رو تا ترکیه کشونده
قبلا هم برای پول، تو عربستان
کنسرت تبلیغاتی بن سلمان گذاشت!
این جماعتِ بیشعورِ بنده ی پول😏
2pic 👤 لیا آبنوس_حساب جدید
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔴 کدام فرهنگ و کدام کار فرهنگی؟
🔹یکی از دلایل شورای سیاستگذاری ائمه جمعه برای برکناری #امام_جمعه_لواسان، عدم کار فرهنگی است. اینکه این دلیل چقدر درست است بحث دیگری است. سوال مهمتر این است که منظور شورا از #کار_فرهنگی چیست؟ کدام کار فرهنگی مهمتر و اساسیتر است؟
🔸اگر منظورشان از کار فرهنگی، تبلیغ دین و رسالت پیامبران است آیا بالاتر از این رسالت، رسالتی هست که خداوند متعال در قرآن اینگونه فرموده؟ لَقَد أَرسَلنا رُسُلَنا بِالبَيِّناتِ وَأَنزَلنا مَعَهُمُ الكِتابَ وَالميزانَ لِيَقومَ النّاسُ بِالقِسطِ (سوره مبارکه الحديد آیه ۲۵).
"ما رسولان خود را با دلایل روشن فرستادیم، و با آنها کتاب (آسمانی) و میزان (شناسایی حقّ از باطل و قوانین عادلانه) نازل کردیم تا مردم قیام به #عدالت کنند."
🔹آیا شورای سیاستگذاری ائمه جمعه، رسالتی غیر از این رسالت و تبلیغی غیر از این تبلیغ برای ائمه جمعه در نظر گرفته؟ با افسوس باید بگویم بله! دو سه دهه است که تعریف خیلی از دستگاهها، ارگانهای انقلابی و خیل کثیری از مساجدمان از #کار_فرهنگی، چیزی غیر از دعوت مردم به قیام برای قسط و عدالت است! عموم کارهای فرهنگی اعم از دورهها، اردوها، همایشات، هیئات، مسابقات، حلقهها و غیره با هدف قیام برای قسط نیست!
🔸کار فرهنگی که مورد نظر این دستگاهها و مراکز و مساجد است مدلی از "دینداری بیتفاوت" است. دینداری خنثی نسبت به ظلم و ظالم! دینداری که حاضر به مبارزه برای تحقق #عدالتخواهی، آزادیخواهی، جمهوریتخواهی، استقلالخواهی و... نیست. خروجی این مدل از کار فرهنگی، جامعه بیتفاوت و افسرده است!
🔹با این نگاه حالا به کارهای فرهنگی ادارات و نهادها و ستادهای نماز جمعه و مساجد و مدارس بنگرید که چند درصد فعالیتهای فرهنگیشان که بخشیش هم خودجوش انجام میشود منجر به قیام مردم برای قسط و عدالت شده؟ چند درصد این فعالیتها توانستهاند حقوق مردم و محیط زیست را مطالبه کنند؟
🔸حقیقتاً سیستم تربیتی حاکم بر غالب مساجد هم بدنبال پرورش انسان آزادیخواه و عدالتخواه نیست. بلکه بیشتر بدنبال تربیت انسانِ منفعل، توجیهگر، مطیع و رام است. شورای سیاستگذاری ائمه جمعه هم بدنبال همین سیستم است. غالب اینگونه است که دنبال امام جمعه خونسرد و آرام است!
🔹امام جمعهای میخواهد که کاری به کار مسئولین و اصحاب قدرت و ثروت نداشته باشد. بدنبال برهم زدن نظم موجود نباشد. امام جمعهای که بتواند هم هوای نماینده را داشته باشد هم فرماندار را، هم استاندار را، هم سرمایهدار را! اگر پولی از سرمایهدار هم بگیرد و به چند فقیر هم بدهد که نور علی نور است!
🔸این مدل کار فرهنگی هزار سال هم که انجام شود نه انقلابساز است نه تمدنساز، نه جریانساز! #حسن_روحانی هم روزهای آخر دوره ریاست جمهوریاش گفت بعد از اتمام دورهاش میخواهد کار فرهنگی کند! خوب است وی هم بعنوان امام جمعه یکی از شهرها انتخاب شود برای کار فرهنگی!!
✅ #داود_مدرسی_یان:
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
🔻از تمام روستاهای لواسان بازدید میدانی داشتهام/ شورای فرهنگ لواسان رتبه اول تهران را کسب کرده است
🚨میخواستند با تراکم فروشی در لواسان به من خانه بدهند قبول نکردم
🔰دفتر امام جمعه را خودم ساختم/ بخاطر وقت زیادی که در لواسان گذاشتم به دانشگاه بدهکار شدم
حجتالاسلام لواسانی در گفتگو با رجانیوز:
🔹به خود من شفاف اعلام نشده که چرا این اتفاق می افتد. فقط به من اعلام کردند که به این نتیجه رسیده ایم که کسی دیگر جایگزین شود و هیچ دلیلی برای این اتفاق ذکر نشده است.
🔹من به جرات اعلام میکنم که تمام روستاها را گشتهام و با دقت مسائل را رصد کردهام. نه اینکه مثل آقای روحانی با ماشین بروم و سر بزنم، تک تک مناطق را شخصا در میان مردم حضور داشتهام و از مشکلات مردم خبر دارم.
🔹اگر منظور دوستان کار فرهنگی گزارشی است، بله بنده فعال نبودهام ولی اگر منظور حل مسائل و مشکلات مردم است، به هیچ وجه قبول ندارم.
🔹اگر هم ملاک دوستان بحث شورای فرهنگ عمومی است که شورای فرهنگ لواسان در استان تهران رتبه اول را کسب کرد. در غالب مناطق امام جمعه این مسئولیت را به فرماندار میسپارد ولی بنده خودم تمام مدت حضور داشتم و نقشآفرین بودم.
🔹بنده نه استعفا دادهام و نه اظهار تمایل برای ترک این مسئولیت داشتهام. هیچگاه هم اظهار خستگی یا پشیمانی نداشتهام و همواره تاکید کردهام که نظر مشورتی من این است که روند باید ادامه پیدا کند.
🔹قرار بود شهرداری مکانی در اختیار ما قرار دهد و از قضا مکان بسیار شیک و مناسبی هم بود. از معاون وقت شهرداری سوال کردم که این مکان را شما چطور میگیرید؟ گفتند یه کارهایی میکنیم، تراکم میفروشیم. خب این یعنی حرام. من گفتم این کار حرام است و من نمیخواهم و قبول نکردم.
🔹به من یک ماشینی از شهرداری دادند که هزار منت میگذاشتند و من این را هم پس دادم و گفتم نمیخواهم دستم زیر ساطور شما باشد. این امام جمعه اصلا نمیتواند حرف بزند و مقابل مفاسد بایستد.
🔹من آمدم به نزدیکترین نقطه ممکن به مصلای لواسان ساکن شدم و یک ربع تا دفتر و محل نماز جمعه فاصله دارم. جالب این است که مسافت من از آن نقطهای که شهرداری لواسان در نظر گرفته بود به اندازه مسافتی است که همین حالا تا مصلا دارم.
🔹این موضوع نه فقط برای لواسان، بلکه بسیاری از مناطق دیگر نیز صادق است که البته آقایان مشکلی با آنان ندارند. ما مناطقی داریم که امام جمعه بیست کیلومتر با محل اقامه نماز فاصله دارد و هیچ خللی هم در انجام وظایف خود ندارد و کسی هم اشکالی به آنان نمیگیرد.
🔹امام جمعه قبلی لواسان دفتری در این منطقه نداشت و بنده به محض ورودم، دفتر امام جمعه را خودم ساختم و تاسیس کردم. آدرس ما لواسان، میدان قائم، مصلی لواسانات است. طبقه اول ستاد است، طبقه دوم دفتر است. همه اینها کاملا مشخص است. اصلا دفتر را خودم ساختم. قبلا اینجا دفتر نداشته است.
🔹بنده از اول صبح تا آخر وقت در محل کارم حضور داشتم و بجز زمانهایی که برای تدریس به حکیمیه میرفتم، باقی زمان را در دفتری بودم که خودم ساختم و قبل از من وجود نداشت. من بخاطر رسیدگی به مشکلات مردم و منطقه آن قدر زمان گذاشتم که حتی الان بابت اینکه درسهای کمتری ارائه دادم به دانشگاه بدهی دارم. البته محل تدریس من هم فاصله کمی با لواسان دارد و رفت و آمد من زمان زیادی نمیگرفت. امام جمعه جدید هم البته هیات علمی دانشگاه خوارزمی هستند و فاصله ایشان از منطقه ماموریت از بنده بیشتر است.
⬅️متن کامل این گفتگو را در رجانیوز بخوانید:
🌐 Rajanews.com/node/350975
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi
⭕️ دولت رئیسی یا روحانی
١) رهبر انقلاب : کسانی که حقوق نجومی دریافت کرده اند لیاقت مدیریت در جمهوری اسلامی را ندارند.
٢) کابینه رئیسی، حسین مدرس خیابانی را به عنوان استاندار ویژه سیستان و بلوچستان منصوب کرد.
٣) مدرس خیابانی در دولت روحانی سرپرست و قائم مقام وزیر صمت بوده و در سال جاری ماهانه بیش از صد میلیون تومان حقوق دریافت کرده است.
▪️رهبر انقلاب چنین فردی را لایق مدیریت نمی دانند و کابینه رئیسی او را به «استانداری ویژه» منصوب می کند!
▪️رهبر انقلاب در ۶ خرداد امسال نمایندگان مجلس را از ورود به دولت منع کردند اما تا کنون ٣ نفر از نمایندگان مجلس با نادیده گرفتن نهی رهبری، وارد کابینه شده اند. این رقم ممکن است با انتصاب یکی دیگر از نمایندگان مجلس به ریاست سازمان محیط زیست، افزایش هم پیدا کند!
✳️ اگر بنا به نادیده گرفتن اوامر و نظرات رهبر انقلاب باشد دولت رئیسی با دولت روحانی چه فرقی می کند؟
دکتر #کوشکی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
@tahlile_siasi
@tahlile_siasi