میخواهم خودم باشم
🔸️ اغلب در ایام مناسبتهای مذهبی صحبت از الگو قراردادن معصومین(ع) بیشتر از سایر زمانها مطرح میشود و شاید در ذهن بسیاری از افراد، بخشی از ارتباط با ایشان از این طریق معنادار میشود، اما از نظر بسیاری دیگر این اشخاص مقدس به زمان خاصی در گذشته تعلق دارند و الگویی برای عصر حاضر نیستند و نیز نگرانی از حذف و نادیدهانگاری اراده و تصمیم افراد در نظر برخی مطرح است که به لحاظ الگو با این بزرگواران ارتباط نمیگیرند.
🔸 همینطور نگرانی دیگری بهویژه در میان برخی بانوان، به سبب برخی برداشتهای سلیقهای یا روایات ضعیفالسند وجود دارد، مبنی بر اینکه آیا قرار است با مستندات مذهبی عاملیت و استقلال زنانه را محدودسازی کنند و کنترلگری در مورد سوژهگی زنان اعمال کنند؟
🔸 آیا الگو گرفتن از دیگران به معنای نفی فردیت و خلاقیت ذاتی انسان است، آیا الگوسازی و الگوپذیری منجر به یکسانسازی و از بین رفتن تفاوتها میشود؟
ادامه مطلب در لینک ذیل👇
https://iqna.ir/00Hq9C
✍ هدا مصطفائی
@banoology_ir
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
https://eitaa.com/nojavanmohtadi
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
📣 موسسه مهتدی برگزار میکند:
🦋 سومین دوره مواجهه با انتخاب
💌 ویژه همه دخترانی که قرار است به وادی انتخاب همسر وارد شوند💍
✅ شرایط دوره:
سه جلسه دو ساعته در سه روز متوالی
(چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه)
✅ از سرفصلهای این دوره ست:
_ آشنایی با خود و ویژگیهای خود
_ ضرورت ازدواج
_ روش مواجهه با خواستگار
_ شیوه شناخت شخصیت خود و خواستگار
_ معرفی مشاورین معتبر
و ... هرآنچه به شما در یک انتخاب بهتر کمک کند ...
💠 برای آشنایی با فرآیند ثبتنام و شناخت بیشتر دوره، با این آیدی در ارتباط باشید:
@aseman7msd
🌱🌱🌱🌱
https://eitaa.com/nojavanmohtadi
هدایت شده از KHAMENEI.IR
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 رهبر انقلاب: من به شما عرض میکنم به حول قوهی الهی گسترهی مقاومت بیش از گذشته تمام منطقه را فرا خواهد گرفت
🔹️رهبر انقلاب اسلامی هماکنون در دیدار اقشار مختلف مردم در سخنان پیرامون تحولات اخیر منطقه:
✏️ مقاومت این است، جبهه مقاومت این است: هرچه فشار بیاورید محکمتر میشود، هرچه جنایت کنید، پرانگیزهتر میشود. هرچه با آنها بجنگید، گستردهتر میشود و من به شما عرض میکنم به حول قوهی الهی گسترهی مقاومت بیش از گذشته تمام منطقه را فرا خواهد گرفت.
✏️ آن تحلیلگرِ نادانِ بیخبر از معنای مقاومت خیال میکند که مقاومت که ضعیف شد، ایران اسلامی هم ضعیف خواهد شد و من عرض میکنم به حول و قوهی الهی، به اذن الله تعالی، ایران قوی مقتدر است و مقتدرتر هم خواهد شد. ۱۴۰۳/۹/۲۱
💻 Farsi.Khamenei.ir
موسسه مهتدی
بنا به استقبال عزیزان کارگاه دخترانِ دیده بانِ ایران تکرار خواهد شد: _ واکاوی التهاب همیشگی خاورمی
نگارنده: زهرا جان حیدری مدرس کارگاه «دختران دیدهبان ایران»
دوستان کیا کارگاه دخترانِ ایران رو بودن؟؟
طرح اسرائیل بزرگ ( از نیل تا فرات ) رو یادتونه؟؟؟
گفتم یک هدف بلند مدت برای اسرائیل که در این ۷۰ سال از ابزارهای مختلفی براش بهره برده ...
هر راهی هم که امتحان کردن و موفق نشدن به یک شکل دیگه وارد شدن ...
اون روزا شاید براتون خیلی غیر قابل باور بود تا حدی حقم داشتین چون مراحلی از این طرح که پیاده شده بود به نتیجه نرسیده بود (مانند جنگ عراق و داعش و..)
این روز ها که اسرائیل به سوریه و زیر ساخت هاش حمله کرده و داره پیش روی میکنه و همین اول میگه ۶۰ درصدش برای ماست ..از هیچ نهاد بین المللی هم صدا در نمیاد که این تجاوز آشکاره...و خلاف قوانین بین المللی هست.😱😱
حالا دیگه خاورمیانه جدید تو قصه ها نیست
ان شا الله این بار هم شکست بخورند ک ایران زیبامون چند تکه نشه
❤️
🌱🌱🌱🌱🌱
https://eitaa.com/nojavanmohtadi
May 11
May 11
خانواده_ نوجوان_گفتگو
نوجوانان بخشی انکارناپذیر هر جامعه هستند. عوامل زیادی در شکل گیری هویت نوجوان موثر است. می توان خانواده را یکی از مهمترین بسترهای موثر و اندیشه ساز در مسیر هویت یابی فرزندان دانست. اگر بپذیریم اندیشه هر انسان علاوه بر هویت ، انگیزه او را نیز در پی دارد، در ایجاد فضای سالم و بستر رشد نوجوان در خانواده در مسیر اندیشه ورزی تلاشی بیش از پیش خواهیم داشت. حلقه مفقوده در مسیر زیست خانوادگی سالم که منجر به اندیشه ورزی نیز می شود، گفتگومحوری است. در جامعه امروز شاهد گفتگوهای اگاهانه یا ناآگاهانه نوجوانان در فضای حقیقی و مجازی هستیم و اینکه خانواده تا چه میزان با مهارت کافی در این گفتگو حضور دارند جای سوال دارد!!!البته نکته اساسی در فرهنگ گفتگو، شنونده خوب بودن است. در این راستا شاید یکی از عوامل شکاف نسلها را بتوان قطع یا کاهش گفتگو در خانواده دانست. نوجوان در جهت شناخت دنیای جدید خود نیاز به گفتگو و کاوش دارد. خانواده تا چه حد بستر این کاوش را برایش فراهم می کند؟!!!
✍اعظم محمودی
@banoology_ir
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
https://eitaa.com/nojavanmohtadi
🔸کلیه مدارس و ادارات خراسان رضوی فردا تعطیل است
🔹با توجه به کاهش شدید دمای هوا و به منظور مدیریت مصرف انرژی، با تصویب ستاد انرژی استان کلیه ادارات، بانکها و نهادهای عمومی (به جز مراکز درمانی، امدادی و شعب منتخب بانکها) و نیز مراکز آموزشی اعم از مهدکودکها، مدارس، مراکز فنی و حرفهای و دانشگاهها در سراسر استان در روز یکشنبه ٢۵ آذرماه ١۴٠٣ تعطیل میباشد.
@AkhbarMashhad
🌱🌱🌱🌱🌱
https://eitaa.com/nojavanmohtadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این نوحه، خاطرهها دارم...
یادش بخیر...
سفر عمرهای بود سالهای پیش که هنوز پشت دیوارهای پنجرهای بقیع، امکان ایستادن وجود داشت😭
میتوانستی کنار کبوترهای غمگین بقیع، بایستی و به مادر عباس (ع) سلام دهی و کمی گندم...
میگفتند این بانو عجیب حاجت میدهد. مخصوصا اگر قسمش بدهی به نام عباس، پسرش..
چند سال بعدش عازم کربلا بودیم اربعین و باز این نوای قدیمی..
کربلا هم که باشی، کافی است عباس را قسم بدهی به نام مادرش..
پسری که عجیب هوای دل مادر را دارد..
امشب، شب امالبنین است.
شب مادرهای عاشق.
شب مادران شهدا..
این روزها که اخبار #سوریه، جان و روح را خراش میدهد، بد نباشد اگر کمی بیش از پیش حواسمان به دلهای نازک این بزرگ زنان تاریخ باشد.
به مادران و به همسران شهدایی که شاید این روزها بیش از همیشه، دلشان میلرزد.
اشکشان جاری میشود و غمشان بیشتر😭😭😭
به حق حضرت عباس الهی که دلهای ما به ظهور حضرت حجت شاد شود و همه با هم راهی سوریه باشیم.
🌱🌱🌱🌱🌱
https://eitaa.com/nojavanmohtadi
الحمدالله رب العالمین ❤️
برکت به زندگیهامان الهی🤲
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
https://eitaa.com/nojavanmohtadi
هدایت شده از Sarasadat pad
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مادر شهیدان جوادنیا را یادتان هست؟
همان که در دیدار امام خمینی، عکس اول را درآورد: این پسر اولم محسن است. عکس دوم را گذاشت روی عکس محسن: این پسر دومم محمد است؛ دو سال با محسن تفاوت سنی داشت. عکس سوم را آورد و گذاشت روی عکس محمد. خواست بگوید این پسر سومم... سرش را بالا آورد، دید شانههای امام دارد میلرزد... فوری عکسها را جمع کرد زیر چادرش و خیلی جدی گفت: «چهار تا پسرم رو دادم که اشکتو نبینم»!
بانو فاطمه عباسی مادر چهارشهید
محسن و محمد و یونس و احمد جوادنیا در شب وفات حضرت ام البنین سلاماللهعلیها آسمانی شد
روز تکریم مادران شهداء ، ام البنین های محترم ایران گرامی باد .
رحلت مادر با معرفت ارباب ادب عباس ابن علی تسلیت باد .
#سکینه_السادات_پاد_وکیل_پایه_یک_دادگستری
https://eitaa.com/sara_sadat_pad
هدایت شده از بانو نگار
۲۷ /آذر/ ۱۴۰۳
رهبر انقلاب اسلامی در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران:
حقوق زن و مرد در خانواده یکسان است
رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار هزاران نفر از زنان و دختران، حضرت فاطمه زهرا(س) را از شگفتیهای آفرینش خواندند و با بیان اصول مهم منشور اسلام درباره زن، تأکید کردند: در اسلام، زن و مرد مکمل یکدیگرند و در تلاش برای رسیدن به حیات طیبه و تواناییهای فکری و روحی در عرصههای علمی، فرهنگی، هنری، اثرگذاری اجتماعی-سیاسی، فعالیت اقتصادی و مسائل بینالمللی هیچ تفاوتی با هم ندارند.
حضرت آیتالله خامنهای همچنین با اشاره به تداوم جنایات رژیم صهیونیستی و آمریکا در منطقه و کمک برخی به آنها، گفتند: رژیم صهیونیستی به خیال خود از طریق سوریه آماده میشود که نیروهای حزبالله را محاصره و ریشهکن کند اما آنکه ریشهکن میشود، اسرائیل است.
ایشان در ابتدای سخنانشان با تبریک ایام ولادت حضرت صدیقه طاهره(س)، جلسه با زنان و دختران را بسیار خوب و پرشور خواندند و با اشاره به برخی محورهای سخنان ۷ نفر از خانمها در این جلسه، از جمله «مراقبت از خانواده در فضای مجازی»، «افزایش جمعیت»، «مسائل مربوط به زنان در عرصه هنر» و «تسهیلگری در امر ازدواج»، گفتند: مسئولان دفتر رهبری و دستگاههای مربوط، نکات بسیار خوب سخنان خانمها در جلسه را پیگیری و مورد ملاحظه جدی قرار دهند.
رهبر انقلاب با اشاره به برخی ابعاد وجودی حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان پدیده شگفتانگیز عالم آفرینش، گفتند: اینکه بانویی جوان، از لحاظ معنوی و هویت ملکوتی و جبروتی به جایی برسد که به روایت اهل تشیع و تسنن، خشم او خشم خدا و خشنودی او خشنودی پروردگار را به همراه بیاورد، بسیار پر عظمت و عجیب است.
ایشان، «غمگساری با پیامبر در سختیها»، «همراهی با امیرمومنان در جهاد»، «خیرهکننده چشم فرشتگان در عبادت»، «بیان خطبههای فصیح، بلیغ و آتشین»، «پرورش امام حسن و امام حسین (علیمها السلام) و حضرت زینب(س)» را از ویژگیهای بینظیر حضرت فاطمه(س) خواندند و افزودند: آن حضرت در کودکی، جوانی، ازدواج و سیره زندگی، برترین، زیباترین و گویاترین الگوی زن مسلمان است.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به دیدگاههای مختلف درباره مسئله زن در جهان، گفتند: سرمایهداری و سیاستمدارانِ تابع آنها با در دست داشتن رسانههای مؤثر در جهان، با بیصداقتی و دروغگویی و در پوشش ظاهری یک نظریه فلسفی و انسان دوستانه، انگیزههای جنایتکارانه و فسادانگیز خود را برای دخالت و جهتدهی در امور جامعه جهانی زنان و کسب منافع نامشروع، پنهان میکنند.
ایشان بیصداقتی و ریاکاری را روش همیشگی استعمارگران و سرمایهداران غربی دانستند و کشیدن زنان به کارخانهها برای تأمین نیاز صنایع به کارگرانِ با دستمزد کم را تحت پوشش آزادی و استقلال زنان، نمونهای از این ریاکاری خواندند.
حضرت آیتالله خامنهای هدف پنهان از شعار آزادی بردگان آمریکا در حدود ۲ قرن قبل را، کشاندن بردگان از مزارع جنوب به کارخانههای شمال این کشور خواندند و گفتند: امروز هم در پشت شعارهای فمنیستی و آزادی و حقوق زنان، اهداف ضدانسانی و سیاسی، نهفته است که برخی از آنها مشخص است و برخی اهداف بعدها آشکار میشود.
ایشان تشریح منشور اسلام در مقوله زن را برای درک عمومی از منطق اسلام در این زمینه، ضروری برشمردند و گفتند: باید این منطق را در جامعه جا بیندازیم و براساس آن عمل کنیم که البته بعد از انقلاب در این زمینه کارهای زیادی شده است.
رهبر انقلاب مسئله زوجیت را اولین اصل مهم در منشور زن در اسلام خواندند و افزودند: براساس آیات متعدد قرآن، زن و مرد از جنس یکدیگر، زوج و مکمل هم هستند.
حضرت آیتالله خامنهای لازمه زوجیت و مکمل بودن زن و مرد را تشکیل واحدی سوم به نام خانواده خواندند و گفتند: براین اساس، تشکیل خانواده یک سنت الهی آفرینش است که خوشبختانه در فرهنگ ایرانی هم، خانوادهدوستی از نشانههای مهم قوت و عمق فرهنگی ملت است.
رهبر انقلاب یک اصل دیگر منشور اسلامی درباره زن را «نبود هیچگونه تفاوت بین زن و مرد در حرکت معنوی و تعالی انسانی و دستیابی به حیات طیبه» خواندند و گفتند: از منظر اسلام، زن و مرد با وجود تفاوتهای جسمی، هر دو از تواناییها و نوآوریهای فکری و عملی و استعدادهای بینهایت برخوردار هستند که باعث میشود زن نیز همچون مرد بتواند و در مواردی واجب باشد که در عرصهها و فعالیتهای گوناگون علمی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی، بینالمللی، فرهنگی و هنری نقشآفرینی کند.
🔹بانونگار
هدایت شده از بانو نگار
ایشان نقشهای متفاوت زن و مرد در خانواده از نگاه اسلام را دلیل برتری یکی بر دیگری ندانستند و افزودند: زن و مرد در خانواده از حقوق یکسان برخوردار هستند؛ البته از لحاظ عاطفی، اسلام زن را همچون گُلی میداند که باید از طراوت و عطر او در خانواده مراقبت و استفاده کرد.
«محدودیتهای حاکم بر ارتباطات و معاشرتهای زن و مرد» موضوع دیگر مورد تأکید از منظر اسلام بود که رهبر انقلاب در خصوص آن گفتند: اسلام درباره مسئله «حجاب و عفاف و نگاه» تکیه و ملاحظاتی دارد. البته بیبندوباریهای امروز در غرب نیز نسبتاً جدید است و توصیف زن اروپایی در آثار ادبی دو سه قرن پیش نشان میدهد در غرب نیز ملاحظات زیادی در مسئله زن وجود داشته است.
ایشان «ارزش معنوی مادری و افتخار به آن» را رکنی دیگر از نگاه اسلام به مسئله زن برشمردند و افزودند: امروز بعضیها در سایه سیاستهای سرمایهداران و استعماگران و بدخواهان جوامع مستقل بخصوص جامعه ما، از «مادری» تصویر بدی ارائه میکنند. در حالی که مادری و پرورش دادن یک انسان، افتخاری بسیار با ارزش است و بر همین اساس است که در اسلام با تعابیر مختلف از جمله قرار داشتن بهشت زیر پای مادران، سفارش زیادی به محبت و خدمت و اطاعت از مادر شده است.
حضرت آیتالله خامنهای پس از برشمردن بعضی از اصول مهم منشور اسلام درباره زن، رشد شگفتانگیز زنان مؤمن، دانا و فعال در عرصههای مختلف پس از پیروزی انقلاب را بر پایه این نگاه متعالی دانستند و گفتند: نقش زنان در دوره مبارزات و پیروزی انقلاب تعیینکننده بود و در حالی که برخی افراد، مخالف حضور زنان در راهپیماییها بودند، امام بزرگوار با آن نگاه به شدت مخالفت کردند.
ایشان افزودند: ورود زنان به میدان بود که باعث به میدان آمدن همسران و فرزندان آنها شد؛ بنابراین به یک معنا زنان انقلاب را پیروز کردند.
رهبر انقلاب فعالیت متین در عرصههای سیاسی و بینالمللی و همچنین نقشآفرینی در حوادثی مانند دفاع مقدس، دفاع از حرم و عرصه سیاسی را جلوههای درخشان دیگری از فعالیتهای زنان پس از پیروزی انقلاب برشمردند و گفتند: زن ایرانی توانسته از هویت و فرهنگ و سنن تاریخی و اصیل کشور با متانت، حیاء و عفت خود صیانت کند؛ بگونهای که تا امروز تحت تأثیر عوارضی که بسیاری از کشورهای غربی دچار آن هستند قرار نگرفته و پس از این نیز انشاءالله همینطور به حرکت خود ادامه خواهد داد.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به درخشش زنان در فعالیتهای علمی و تحقیقی دانشگاهها و حوزههای علمیه خاطرنشان کردند: امروز تعداد زنان مجتهد، کم نیست و حتی معتقدیم که در بسیاری از مسائل زنانه که مردها تشخیص خوب و درستی ندارند، خانمها باید از مجتهدان زن تقلید کنند.
ایشان رشد زنان دانشمند، استاد دانشگاه، نویسنده، شاعر و هنرمند با حفظ تدیّن را غیرقابل مقایسه با قبل از انقلاب خواندند و گفتند: البته دشمن هم بیکار نیست و مشغول طراحی است چرا که آنها خیلی زود متوجه شدند شکست دادن و به زانو درآوردن انقلاب با شیوههای سختافزاری همچون جنگ، بمباران، قومیتگرایی و نیروهای فتنهگر ممکن نیست بنابراین سراغ شیوههای نرمافزاری یعنی تبلیغات، وسوسهها و شعارهای بهدور از صداقت رفتهاند.
حضرت آیتالله خامنهای ادعای دفاع از زن با راهاندازی اغتشاش در کشوری را از مصادیق شعارهای دروغین بدخواهان دانستند و افزودند: دختران، بانوان، اساتید، دانشجویان و همه جامعه زنان خود را موظف بدانند که در مقابل وسوسهها و شیوههای موذیانه و جنگ نرم بدخواهان برای انحراف از ارزشها در مسائل زنان، اهتمام کافی داشته باشند.
رهبر انقلاب در بخش پایانی سخنانشان با اشاره به مسائل منطقه، خاطرنشان کردند: با حرکتی که در سوریه انجام شد و با جنایتهای رژیم صهیونیستی و آمریکا و کمکهای دیگران به آنها، دشمنان خیال کردند که مسئله مقاومت تمام شد در حالی که آنها سخت در اشتباه هستند.
ایشان با تأکید بر اینکه روح سید حسن نصرالله و سنوار زنده است، افزودند: جسم آنها رفت اما شهادت، آنها را از عرصه وجود بیرون نبرد و روح و فکر آنها باقی است و راهشان ادامه دارد.
حضرت آیتالله خامنهای با اشاره به ایستادگی غزه در برابر حملات روزانه صهیونیستها و استمرار مقاومت لبنان، گفتند: رژیم صهیونیستی به خیال خود در حال آمادهسازی خود از طریق سوریه برای محاصره و ریشهکنی حزبالله لبنان است اما آنکه ریشهکن خواهد شد، اسرائیل است.
رهبر انقلاب با تأکید بر ایستادگی ایران در کنار مبارزان فلسطینی و مجاهدان حزبالله و تداوم هرگونه حمایت و کمک ممکن به آنها، ابراز امیدواری کردند مجاهدان روزی را ببینند که دشمن خبیث در زیر پاهای آنها لگدمال شود.
🔹بانونگار
هدایت شده از بانو نگار
پیش از بیانات رهبر انقلاب ۶ نفر از فعالان حوزه زنان و دختران به بیان مطالبی در زمینههای «الگوی زن مسلمان انقلابی»، «فضای مجازی، زن، خانواده و کودک»، «حل مسئله جمعیت از طریق تقویت نهاد خانواده»، «توانمندی بانوان هنرمند و تقویت آثار نمایشی حوزه زنان»، «تسهیلگری ازدواج و مسئله واسطهگری» و نیز، «اصلاح برنامههای درسی دانشآموزان دختر با نگاه به تقویت هویت فرهنگی» پرداختند.
همچنین خانم «عائده سُرور» مادر دو شهید لبنانی هم به نمایندگی از بانوان محور مقاومت، در این دیدار سخنانی در باب ادامه و پیروزی مقاومت بیان کرد.
🔹بانونگار
امشب مهمان داریم.
هر چند سال یکبار شب یلدا ما میزبان میشیم.
معمولا شاخص برگزاری یک میهمانی یلدایی از نوع خانوادگی، متعارف و معمولی، یک دسر اناری و سفرهی یلدایی و تخمه و آجیل و نهایتا فال حافظ هست و تمام.
البته که نمیتوان شاخص مشخصی برای جمع شدنهای خانوادگی تعیین کرد.
فرهنگ القائی با همان سرعتی که میآید ، خواهد رفت.
منتهی شاید بشود بعضی چیزها را از درون از جایی مثل باورهای درونی شدهمان بیرون کشید.
چیزهایی مثل: خندیدن، آرامش داشتن، با هم نشستن و گفتگو کردن، بازیهای دستهجمعی، بازگویی خاطرات قدیمی یا ورق زدن آلبومهای خانوادگی.
برای رسیدن به این صندوقچه قدیمی درونی، لازم داریم کمی از شلوغیهای بیرون فاصله بگیریم.
کمی از فشارهای روان را کم کنیم.
همان فشارهایی که از بخش ایدهآلگرای ذهن ما میآید.
ایدهآلهایی مثل شیک بودن، سر بودن، کامل بودن، متفاوت بودن، بی عیب بودن و دردهایی از همین جنس که روان را میخورد و گرمای با هم بودن را کم میکند.
شاید بتوانیم امسال کمی متفاوتتر از سالهای پیش به سرزمین آرام و آفتابی درون خودمان سفر کنیم.
یلدای کودکیمان چطور بود؟
اگر گرم بود، سعی کنیم همان را بازآفرینی کنیم.
اگر از آن یلدای کودکی خاطراتی خوش نداریم و یا پیدایش نمیکنیم، میتوانیم امسال کودک درون خود را به یک یلدای گرم میهمان کنیم تا خاطرهای برای سالهای بعدش باشد..
ما میتوانیم
چون انسان هستیم.
و ما هزاران فرصت داریم.
هر لحظه میتواند تولد ما باشد❤️
یلدا مبارک❤️❤️
🌱🌱🌱🌱🌱
https://eitaa.com/nojavanmohtadi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازی های دسته جمعی و خانوادگی برای شب یلدا
شب یلدا یک فرصت عالی برای تقویت ارتباط میان افراد است. فعالیتهای سرگرمکنندهای که ما آنها را با نام «بازی» میشناسیم، میتوانند نقش بسیار پررنگی در افزایش انسجام خانواده داشته باشند. علاوهبر بزرگسالها، کودکان نیز با شرکت در بازیهای خانوادگی میتوانند مهارتهای خود را تقویت کرده و هویت اجتماعی محکمتری در خود بسازند.
چند تا بازی پیشنهادی:
_ پانتومیم
_ مشاعره
_ گل یا پوچ
_ چشمک
_ بازیهای بردگیم مثل مونوپولی، شیرمرغ، کاپوچین و...
_ بله و نه معکوس
🌱🌱🌱🌱
https://eitaa.com/nojavanmohtadi
دستان مادرها بوسیدنی است..
دستهایی که عاشقانه نوازش میکنند، روح را پرورش میدهند و دل را نورباران..
دستهایی که مستقیم از قلب فرمان میگیرند و قدرت اثرشان تا آسمان است.. تا خود خدا ..
مادرهای سرزمین من گاهی به حکم قانون و زمانی با فشار عرف و عادت، از دیدار روی فرزندان خود باز ماندهاند و گاه به جور زمانه از مهرورزی عاشقانه دور شدهاند..
اما تا قیام قیامت مادر هستند.
مادران سرزمین من گاهی به جای زایشی در جسم، از قلب خویش مادر شدهاند و گاه در ظاهر هیچ کودکی را مادری نمیکنند اما مادرانگی را زندگی میکنند..
مادران سرزمین من پاک هستند و مقدس..
مادر، مادر است.
حتی اگر جسمش در این دنیا نباشد، بازهم قدرت مادری دارد.
مادر عالم
حضرت زهرا
مادری کن برای ما
بانوی آب و آینه
حضرت مادر
حضرت عشق
مادری کن برای این فرزندان به دور مانده از معرفت و محبتت..
ما اگر خوب فرزندانی نیستیم، تو که بهترین مادر دنیایی، مادری کن برای ما..
دنیا بس تنگ است و دشوار.
دعا کن وسیع شویم و راهی.
پاک کن ما را
زلال کن
مثل خودت
مادرجان❤️
روز مادر مبارک❤️
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
https://eitaa.com/nojavanmohtadi