🔴 اسمس تایید برای همایش جمعه استاد عباسی ولدی برای برخی از دوستان ارسال شد. حجم متقاضیان بسیار بالا بود. هر کس اسمس تایید براش ارسال نشده ان شاءالله در برنامههای بعدی در خدمتشان خواهیم بود.
برنامه جمعه بصورت زنده از اینستاگراممون پخش خواهد شد. میتونید فالو کنید
👇
Instagram.com/Hosein__darabi
محل برگزاری همایش مجتمع امام علی میباشد. در پیامک ادرس اینستاگرام فرهنگسرای تهران هم ارسال شده فقط برای عضویت
بین سنین دو تا هفت سال باید انتخاب کردن را به بچه یاد بدهید. اگر نتونید انتخاب کردن را به بچه یاد بدین در سنین نوجوانی آسیب های جدی در انتخابات او هست.
اکثر والدین میگن نوجوان من اشتباه میکنه تو انتخاباش... مال اینه که تا سن هفت سال انتخاب کردن را یادش ندادیم.
(دکتر اسلامی)
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
تصور ما از «کودک کار» خردسالانی هستند که در کارگاهها یا سر چهار راهها مشغول به کار یا دستفروشی اند! اما، "کودکان کار"دیگری وجود دارند که در "فضای مجازی" (به خصوص در اینستاگرام) به اجبار و در جهت سودآوری مشغول بکارند!
این بار با لباسهای پر زرق و برق، عکس، فیلم، رقص و نمایشی که خود کودک از چیزی خبر ندارد و قرار است برای خانواده اش یا سودجویان، درآمدزایی کند!
کودکانی با ظاهری آرایش کرده، لباس و کفش مارک که نگاه آنها عاری از معصومیت، کودکانهها و شیطنتهای بچگانه است و آنها را شبیه سلبریتیهایی میکند که باید فروش بیشتری کرده و لایک بیشتری دریافت کنند!
بچهها هرطور که شده باید تبلیغ کنند (از جمله مسابقات مجازی) و "والدین بدپرست مجازی" هم باید طوری عمل کنند که انگار قرار نیست تبلیغی باشد! در واقع، بچهها، مجسمه متحرکی برای تبلیغات خانواده و شرکت های سودجو هستند! کودکانی که باید مدام وقتشان را در آتلیهها بگذرانند و از تمام لحظاتشان عکس و فیلم گرفته شود! چون قرار است لباس روی تنشان، کرم، شامپو، تزیینات و آدرس کلینکهای پوست و زیبایی، محصولات آرایشی و مصرفی و.. تبلیغ شود!
یکی دیگر از جلوه های شایع و تاسف بار این موضوع، کودکانی اند که با انتشار فیلمی از آنان، آنها را بدل به سوژه هایی برای خندیدن مردم کرده و بعد هم از آنها سلبریتی ساخته است که برای عده ای به اصطلاح شاخ و خز صفحات مجازی، درآمدزایی کنند و موجب جذب بیشتر فالوور، لایک و کامنت صفحه شان باشند!
مردم هم ناآگاهانه به این موضوع دامن می زنند و بدون اینکه اندک تصویری از تبعات زندگی این کودک در بزرگسالی داشته باشند، بی مهابا فیلم ها را منتشر میکنند و میخندند! و هیچوقت این سوال پرسیده نمی شود که آیا وقتی این کودک در بزرگسالی در پی هویت، علاقه و شغل خود برود، از بابت تصاویری که از او باقی مانده است شرمگین نخواهد شد!؟
این کودکان علاوه بر تأمین نیازهای مادی، عملاً تأمینکننده کمبودها و عقده های روانی والدین خود نیز میشوند! چراکه در موج چشم و همچشمی و سلبریتیسازیهای امروزی مجبور هستند با نمایش لباس، تیپ و موی خود به رقابت با سایر کودکان و "والدگری های مدرن"
🔻مروری بر تبعات:
- ترویج پدیده شوم فخرفروشی و چشم و هم چشمی
- ایجاد بدعت های رفتاری ناپسند و جدید در خانواده
- پرورش کودکان لوس و زیاده خواه
- ترویج مصرف گرایی و تجمل پرستی در جامعه
- ندیده انگاشتن قابلیت ها و استعدادهای واقعی کودک
- شیوع پدیده وحشتناک "کودک آزاری"
🔻چند راهکار:
- ارتقاء سطح بهداشت روان و رفتار
- بالا بردن مهارت و سواد مجازی در خانواده ها و کودکان(بویژه از مقطع دانش آموزی)
- تقبیح مصرف گرایی و دوری از تجمل گرایی
- تشویق رفتار و عملکرد مثبت و واقعی کودک در جهت افزایش اعتماد به نفس
- کنترل صفحات مجازی توسط مسئولین مربوطه و جلوگیری از سودجویی ها افراد بدسرشت
- مسئول دانستن والدین با رعایت قوانین حقوق کودک
- آشنایی کودکان با حقوق خود از کودکی و مهارت آموزی در جهت دفاع از آن
همه مسئولیم...
(دکتر سفیدچیان روانپزشک)
Join @nooredideh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ
داد زدن بر سر کودکان👆
این ویدیو رو بفرستید برای کسایی
که بچه دارند...
Join @nooredideh
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
اکثر نوجوانان در دوران بلوغ تصور می کنند زیر ذره بین دیگران مخصوصا همسن و سال های خودشان هستند و به همین دلیل وقت زیادی را صرف تفکر در مورد خصوصیات ظاهری خود می کنند . دختران فکر می کند هنگام رفتن به مهمانی همه به به ظاهر او نگاه می کنند و اگر یک لکه کوچک روی لباسش باشد همه متوجه خواهند شد!
نوجواناني كه در اين دوره خود را طبيعي و بالنده تلقّي مي كنند، در آينده نيز از عزّت نفس و شادماني بيشتري برخوردار خواهند بود.
#نوجوان_نوردیده👇
@nooredideh_nojavan
🔻 سخت گیری بيش از حد والدين
🔻 آرام نبودن فضای خانواده
🔻 توزيع ناعادلانه وسايل ميان اعضای خانواده
🔻بی توجهی به کودک
از عمده علل برداشتن بدون اجازه وسايل ديگران توسط کودک است.
سعی کنید بعد از این رفتار کودک واکنش تهاجمی نشان ندهید بلکه فقط قبح عمل رو برایش نمایان کنید.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
علل وجود اختلال كندنويسي در كودكان
💠عدم هماهنگی چشم و دست
💠فشار زیاد قلم روی کاغذ
💠عدم صحیح در دست گرفتن قلم
💠ضعیف بودن عضلات انگشتان و دست
💠ملال آور بودن نوشتن به دلیل ضعف یا عدم داشتن انگیزه و.... کند نویسی همچنین موجب ضعف دانش آموز در درس املا می شود.
این مشکل او را در انجام تکالیف نیز ناتوان کرده و از جهتی اگر در سنین پایین درمان نگردد، در سنین بزرگسالی باعث به وجود آمدن مشکلات ثانویه می گردد. در بسیاری از موارد مشاهده شده است که والدین با پرخاش و اعتراض به دانش آموز و آموزگار او موجب تشدید این مشکل شده اند.
چند تمرین برای رفع مشکل «کند نویسی» در کودکان
🔻دانههاي کوچک (مثلاً دانههاي تسبيح) را روي زمين ريخته و از او بخواهيم آنها را با سر انگشتهاي شصت و اشاره و ميانه، جمع کند.
🔻هوا نويسي (نوشتن با قلم روي هوا و فضاي اطراف): اين روش در تند نويسي، کمک قابل توجّهي به دانش آموزان ميکند؛ چرا که اين عمل در تسريع حرکات عضلات دست، بازو و ساعد و هماهنگي مغز با چشم و دست، تأثير بسياري دارد.
🔻رنگ آمیزی نقاشیها به صورت حرکت افقی، عمودی و مورب کمک شایانی در تندنویسی دانش آموز دارد.
در پایان باز هم عنوان می شود که پرخاش و تنبیه در درمان مشکلات نه تنها نقش مثبتی ایفا نکرده بلکه به تشدید آن منجر می شود.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
هر اندازه چشم طمع رقبای تربیتی به سوی فرزندان ما تیزتر میشود، باید وقت بیشتری را برای فرزندانمان صرف کنیم؛
اما با تأسف باید گفت زمانه با ما کاری کرده که نه تنها وقت بیشتری نمیگذاریم؛ بلکه عوامل مختلفی دست به دست هم داده تا هر روز کمتر از دیروز برای فرزندانمان وقت بگذاریم.
[کتاب منِ دیگرِ ما]
#کانال_استادعباسیولدی👇
@abbasivaladi
تربیت فرزند نوردیده
بچه ها براي رشد و نمو نیازهایی دارند. نیازهایی که مربوط به جسم می شود توسط نیرویی به نام «غریزه» کنت
.
نیازهاي معنوي علاوه بر این که نیاز انسان هستند، ویژگی هاي فطري براي زندگی اجتماعی نیز هستند. این ویژگی ها و مهارت ها باید در کودك پرورش یابد تا براي زندگی اجتماعی آماده شوند.
مربی و والدین قائم مقام پروردگار هستند. تربیت و پرورش، وظیفه ي والدین است. رب و پرورش ریشه ي نام هاي الهی هستند. در پرورش، استعدادهاي نهفته ي کودك باید شکوفا شوند. استعدادها باید تبدیل به مهارت شوند تا شکوفا شوند. براي این منظور باید محیط زندگی کودك غنی باشد.
محیط غنی باعث شکوفایی استعدادهاي بچه ها می شود. محیط غنی یعنی امکانات لازم براي رشد و شکوفایی کودك. و امکانات در نظر ما یعنی آسایش نه رفاه. منظور از امکانات، تجملات نیست بلکه منظور فضاي غنی از لحاظ بازي و تجربه است. باز هم منظور محیط مملو از اسباب بازي و تجمل نیست بلکه محیط پر از بازي و تجربه.
عامل دوم در محیط غنی، فضاي گرم معنوي و عاطفی است براي بزرگ شدن حجم زندگی. براي زندگی متعادل، گرماي معنوي و عاطفی لازم است. متأسفانه در بعضی از خانواده ها ارتباطات گرم نیست و درجه حرارت عاطفی کم است.
چگونه محیط را غنی کنیم؟ واکنش نداشته باشید، کنش گر باشید. بچه ها گاهی بازي مخرب دارند و گاهی بازي سازنده. وارد بازي مخرب کودکان نشوید، شما بازي گردان باشید تا بچه ها وارد بازي شما شوند. بچه جیغ می زند و گریه می کند تا مادر را وارد بازي خود کند! بچه ها بازي گردان هاي بسیار قوي هستند حتی تا حدي که والدین دچار خشم شوند و یا گاهی همسران هم با هم به دعوا می افتند.
خشونت بچه ها خشونت اختلالی است. از کلمه ي خشونت نترسید! خشونت اختلالی یعنی خشونتی که پشت آن احساس هاي ناخوشایند نهفته است. به محض این که این احساس ناخوشایند کودك درك شود او آرام خواهد شد. وقتی مادري در برابر کودکش مستأصل می شود، خشونت است. خشونت اختلالی با خشونت اعتدالی باید مهار شود.
خشونت اعتدالی برپایه ي قانون و اقتدار است. در خشونت اعتدالی مادر احساس ضعف در برابر فرزندش و موقعیت پیش آمده ندارد، دچار حرص و جوش خوردن نمی شود و احساس بد هم ندارد. (ادامه دارد...)
#رفتارباکودک {قسمت13}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده