🔴توجه
دوستانی که کتاب سفارش دادن توجه کنن
سفارش ها خیلی بالا بوده و یک هفته اس انتشارات کتاب فطرت شبانه روزی درحال ثبت سفارش، بسته بندی و تحویل به پست هستند و چون در سه پیامرسان تلگرام، سروش و ایتا سفارشها جمع آوری شده یکم حجم کارها بالاست.
خیلی از دوستان کتابهاشونو تحویل گرفتن و بقیه هم در روزهای آینده تحویل داده خواهد شد. سفارشات مجازی بالاخره مشکلاتی داره. ممنون از صبوری شما🌹
۲۷ آذر ۱۳۹۷
شاگرد اول بودم، پدرم یادم داده بود که من همیشه درس بخوانم، وقتی مهمان می آید زود بیایم سلام کنم و بروم! آرام آرام مهمانهای ما خیلی کم شدند چون مادرم غیر مستقیم گفته بود حواس مرا پرت می کنند! عیدها همه اش خانه بودیم و من نمی دانستم سیزده بدر یعنی چه؟
وقتی مدرسه می رفتم، پدرم خودش مرا می رساند آخه مادرم گفت بود نکنه توی سرویس مدرسه حرف بد یاد بگیرم. پدرم مرا خیلی دوست داشت! وحتی می گفت زنگ تفریح به حیاط نروم! چون ممکن است بچه ها دعوایم کنند!
و من نه تنها زنگ تفریح مدرسه که تمام زنگهای تفریح عمرم را در اتاقی درس خواندم! مایه افتخار پدر بودم! شاگرد اول!
وقتی پدر مرا به مدرسه می رساند شیشه ی اتومبیل را بالا می زد که مبادا حرفی بشنوم ومن تا مسیر مدرسه ریاضی کار می کردم!
وقتی سر سفره می آمدم باید به فیزیک فکر می کردم چون پدرم می گفت نباید لحظه ها را از دست بدهم!
چقدر دلم می خواست یکبار برف بازی کنم ، اما مادر پنجره را بسته بود ومی گفت پنجره باز شود من مریض می شوم! من حتی باریدن برف را هم ندیده ام!
من همیشه کفشهایم نو بود چون باآنها فقط از درب مدرسه تا کلاس می رفتم!!من حتی یک جفت کفش در زندگی ام پاره نکردم و مایه افتخار پدرم بودم!
من شاگرد اول تیزهوشان بودم! تمام فرمول های ریاضی و فیزیک را بلد بودم ولی نمی توانستم یک لطیفه تعریف کنم!
و حالا یک پزشکم! چه فرقی دارد تو بگو یک مهندس! پزشکی که تا الان نخندیده است، مهندسی که شوخی بلد نیست! من نمی دانم چطور باید نان بخرم !من نمی دانم چطور باید کوهنوردی بروم!
با اینکه بزرگ شده ام اما می ترسم باکسی حرف بزنم! چون ممکن است حرف بد یاد بگیرم!
من شاگرد اول کلاس بودم! اما الان نمیدانم اگر مثلا مراسم عروسی دعوت شوم چگونه بنشینم، اگر مراسم عزاداری بروم چه بگویم!
همسایه مان برای ما آش نذری آورده بود نمی دانستم چه اصطلاحی بکار ببرم.
یک روز باید بنشینم برای خودم جوک تعریف کنم ! یک روز باید یک پفک نمکی را تا آخر بخورم! یکروز می خواهم زیر برف بروم! یک روز می خواهم داد بکشم، جیغ بزنم! من شاگرد اول کلاسم اما از قورباغه می ترسم، از گوسفند می ترسم، مایه افتخار پدر حتی از خودش هم می ترسد!
راستی پدرها ومادرهای خوب و مهربان به فکر شاگرد اول های کلاس باشید و اگر مادرم را دیدید بگویید پسرش شاگرد اول کلاس درس و شاگرد آخر کلاس زندگی است.
#کانال_تربیتی_نوردیده 👇
Join @nooredideh
۲۸ آذر ۱۳۹۷
4_5818790360834377319.mp3
1.2M
نحوه برخورد غلط بیشتر والدین با نماز خواندن فرزندان
بخشی از همایش
[ #تربیت_توحیدی در دنیای معاصر]
(2)
#کانال_تربیتی_نوردیده👇
join @nooredideh
۲۸ آذر ۱۳۹۷
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
هیچ گاه از ظاهر نوجوانتان در دوران بلوغ ، منفی نگویید:
به او آرامش بدهید و بگویید که شما هم در دوران بلوغ چه تغییرات ظاهری را تجربه کرده اید.
نشان دادن عکس هایتان در دوران بلوغ می تواند برای نوجوانتان خوشایند باشد.
@nooredideh_nojavan
۲۸ آذر ۱۳۹۷
تربیت فرزند نوردیده
. در رفتار با بچه هاي زیر سه سال مراقب باشید مرتب آن ها را تأیید کنید و به بچه ها کار و مسئولیت محول
.
با کودك بسیار صحبت کنید ولی به هیچ وجه توضیح ندهید. حتی تا نه سالگی سوال هاي کودك را پاسخ صحیح ولی کوتاه و بدون توضیح پاسخ دهید. ذهن کودك بی نهایت ابهام دارد و این دنیاي ابهام است که باعث رشد ذهن و مغز کودك می شود پس با توضیح اضافی و جواب هاي خارج از فهم و درك کودك، ابهام هاي ذهن او را از بین نبرید.
ابهام چه براي کودك و چه براي بزرگترها باعث رشد است. از ذهن کودك ابهام زدایی نکنید. والدین فکر می کنند اگر همه چیز را براي کودك براي کودك توضیح دهند به او خدمت کرده اند و او را آگاه می کنند در حالی که ابهام و وجود آن در ذهن کودك مایه ي رشد مغز و پردازش ذهن او است. ابهام و اشتباه دوعامل رشد هستند. مراقب باشیم از بچه ها دریغشان نکنیم.
فضاي بازي بچه ها را غنی کنید تا درمحیط تجربه کنند. محیط غنی محیطی است که در آن کودك تحریک شنوایی، تحریک بینایی، تحریک حسی لمسی و تحریک چشایی و تحریک بویایی می شود . توي آشپزخانه هستیم و کودك هم کنارمون نشسته برایش حرف بزنیم، مامان آب میذاره جوش میاد واي خیلی داغ میشه میذاریمش عقب تر که دستمون اوخ نشه حالا برنج می ریزم و یه پلوي خوشمزه دست می کنیم. از یخچال ماست میاریم و... همین طور براي بچه حرف می زنیم چیز خاصی را براي روشن شدن مسئله اي و ابهام زدایی نمی گوییم بلکه با حرف زدن ما کودك با کارهایی که انجام می دهیم آشنا می شود و ارتباط برقرار می کند و خودش را رها شده نمی یابد.
یا در ماشین نشسته ایم، اوه اون اتوبوسو ببین چه درازه چه بزرگه! اوه اون چراغهارو ببین! آموزش آشپزي و رانندگی و غیره به کودك نمی دهیم بلکه شرایط تحریک حواس پنج گانه را فراهم می کنیم. مادري که کودك دارد باید آخر شب درد فک و درد پا و کمر داشته باشد. (ادامه دارد...)
#رفتارباکودک {قسمت20}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
۲۸ آذر ۱۳۹۷
ساز و کار تربیت
در ساز و کار تربیت دینی، به پدر و مادر توصیه میشود که با فرزند، ارتباط شدید عاطفی برقرار کنند. نتیجۀ این ارتباط عاطفی، تعلّق روحی میان پدر و مادر با فرزند میشود.
به صورت طبیعی، وقتی پدر و مادری که فرزند به آنها تعلّق عاطفی دارد، با او قهر میکنند، از نظر روحی، فشار سنگینی بر فرزند، وارد میشود. پس نباید قهر، طولانی شود تا این فشار، موجب وارد شدن آسیب روحی به فرزند نشود.
تحلیل فرزند از قهر پدر و مادر با او، بسیار مهم و تأثیرگذار است.
#کانال_استادعباسیولدی👇
@abbasivaladi
۲۹ آذر ۱۳۹۷
ارسال.pdf
726.4K
کدپیگیری کتابهایی که فرستاده شده است و نام گیرنده ها
دوستانی که اسمشون در لیست نیست کتابهاشون درحال ارساله
۲۹ آذر ۱۳۹۷
۲۹ آذر ۱۳۹۷
تربیت فرزند نوردیده
. با کودك بسیار صحبت کنید ولی به هیچ وجه توضیح ندهید. حتی تا نه سالگی سوال هاي کودك را پاسخ صحیح ولی
.
به بچه ها اجازه ي اشتباه بدهید و در درجه ي اول به خودتان اجازه ي اشتباه بدهید و خودتان را به خاطر انجام اشتباه سرزنش نکنید؛ ما امده ایم که اشتباه کنیم و محال است که انسان بدون اشتباه رشد کند؛ نه خودتان از اشتباه بترسید و نه فرزندانتان را بترسانید، تعالی و رشد بدون اشتباه و گناه امکان ندارد.
بچه ها در سنین قبل از هفت سالگی مفاهیم انتزاعی را درك نمی کنند. مفاهیم انتزاعی مثل آبرو، قول، خوب، بد و غیره را بچه ها درك نمی کنند و واکنشی که در برابر گفتن این کلمات نشان می دهند در اثر حالتهاي مادر یا پدر هنگام گفتن است نه به خاطر فهمیدن حرف آن ها. «مامان از کار من ناراحت شد و اخم کرد یا از کار من خوشش اومد و خندید» کودك این حالت ها را درك می کند چون کودك زیر شش سال کاملاً تابع غرایز و احساسات است و هرکاري می کند تحت فشار غرایزش است و احساسات را به خوبی درك می کند و بروز می دهد.
ارزیابی مثبت به احساس ارزشمندي کودك پاسخ می دهد. احساس ارزشمندي از سلسله مراتب هرم نیازهاي مزلو است و نیز کودکی که احساس ارزشمندي دارد مرحله ي دوم رشد شخصیت اریکسون یعنی مرحله ي خودباوري دربرابر شک را به
خوبی عبور می کند. همه ي ابعاد چرخه ي هوش متعادل کودك باید رشد کند که پایه و اساس آن رفتار توأم با ارزیابی مثبت و تأیید والدین است.
مسئولیت پذیري از ارزش هاي زندگی است که براي کودك از زمان چهار دست و پا رفتن شروع می شود و با رفتار توأم با ارزیابی مثبت به دست می آید. چهاردست و پا رفتن حقی است که نظام هستی به کودك عطا کرده است و اکنون که فرزند من این توانایی را پیدا کرده باید مسئولیت آن را قبول کند. یعنی مادر با رعایت فاصله و در نظر گرفتن شرایط در فاصله اي که قرار گرفته از فرزندش می خواهد که مامان رو می خواهی، بیا پیش مامان؛ ولی مادرهاي فداکار این فرصت را به کودك نمی دهند و خوب بودن را در این می بینند که به سرعت خودشان را به کودك برسانند.
محول کردن وظیفه به کودك همراه با ارزیابی مثبت، ارزش مسئولیت پذیري را در کودك ایجاد می کند. (ادامه دارد...)
#رفتارباکودک {قسمت21}
[استادسلطانی]
@nooredideh👈کانال تربیتی نوردیده
۲۹ آذر ۱۳۹۷
4_5814504683552638071.mp3
2.87M
چگونه خدارو به بچه ها معرفی کنیم؟
آیا اصلا نیاز به معرفی هست؟
همایش #تربیت_توحیدی فرزند
(قسمت 3)
استاد عباسی ولدی
#کانال_تربیتی_نوردیده👇
Join @nooredideh
۲۹ آذر ۱۳۹۷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این بچه گربه ها با خرگوش ها بزرگ شدن، راه رفتن خودشون یادشون رفته.
مراقب افرادی که باهاشون معاشرت می کنید باشید
وبیشتر از اون ما والدین باید مراقب رفتار خودمون باشیم چونکه بچه ها خیلی دقیق تقلید می کنند.
Join @nooredideh
۳۰ آذر ۱۳۹۷
هدایت شده از گالری روسری مُنیرا 🎀
پسربچهها علاقه شدیدی به بازیهای خشن کامپیوتری دارند. برای جلوگیری از ناراحتیهای جسمی و روحی فرزندتان، از تنها و آزاد گذاشتن او برای ساعتها بازی با کامپیوتر خودداری کنید.
@nooredideh_nojavan
۳۰ آذر ۱۳۹۷