#تحصیلی
#روان_شناختی
🌸سوال:
سلام وقتتون بخیر خسته نباشید
ببخشید من 17 سالم هست و از چند ماه دیگه یک فرد کنکوری محسوب میشم...
من برای درس خوندن کمالگرا هستم، مثلا باید حالم خوب باشه، باید محیط اطرافم تمیز باشه، تا شروع کنم
اگه چند ساعت از روزم رو هدر دادم دیگه تلاشی برای بقیه روزم نمیکنم
به برنامه ریزی هام نمیرسم و این باعث میشه اعتماد به خودم و از دست بدم و خودم رو سرزنش کنم
و گاهی اوقات شاید بی دلیل استرس میگیرم و حس میکنم بخاطر عوامل محیطی مثل ساعت مطالعه پایینم و کنکور و... باشه
لطفا میشه راهکاری بگین و من و کمک کنین 🙏🏻
پاسخ #استاد_امیری👇👇👇👇
سلام و عرض ادب
از ارتباط شما با مجموعهی مشاورهی نور🌅 سپاسگزاریم!
دغدغه و تلاش شما برای رسیدن به موفقیت های تحصیلی ارزشمند و تحسین برانگیز است. تحصیل مانند تمام فعالیتهای دیگر نیاز به مهارت دارد یعنی چگونه درس بخوانم؟ چگونه زمان را مدیریت کنم؟ با چه شیوهای مطالب را در ذهن بسپارم؟ و ... ما در مجموعهی مشاورهی نور تمام تلاش خود را برای ارائهی بهترین راهکارها به کار میبندیم. به نکاتی که در ادامه بیان مینمایم، توجه نمایید!
1⃣ مدیریت زمان⏰؛ برای اینکه بتوانید ساعات بیشتری درس بخوانید، هدف گذاری نمایید. از بین اهداف ۵ مورد را به عنوان اولویت انتخاب کنید. برای رسیدن به آن اهداف برنامه ریزی مناسب انجام دهید.
2⃣ تمرکز👀؛ اسبابی که مانع توجه و تمرکزتان میشود را بیابید و کنترل کنید؛ مانند اینکه هنگام درس خواندن از شلوغی منزل به سکوت کتابخانه پناه ببرید. تلفن همراه و شبکههای اجتماعی را هنگام مطالعه از خود دور نگهدارید.
3⃣ عادت مطالعه📖؛ حالات، رفتارها، زمانها و مکانهایی که به مطالعه ی بهتر شما کمک می کنند را بیابید و در مسیر مطالعه از آنها استفاده کنید؛ مانند نور مناسب، سکوت، فضای با نشاط محیط مطالعه، تغذیه و خواب مناسب.
4⃣ برنامه ریزی🗓؛ دلایل به نتیجه نرسیدن برنامههای گذشته را بررسی نمایید. در هر صورت برنامه باید چند مؤلفه داشته باشد:
♨️برنامه را ریز به ریز و دقیقه به دقیقه تنظیم نکنید بلکه ساعت به ساعت برنامه ریزی نمایید.
♨️اگر توانایی مطالعهی مداوم را ندارید، مطالعات را ۱۵ یا ۳۰ دقیقه ای قرار دهید و بین آنها استراحت و تفریح تنظیم نمایید؛ مانند اینکه ۱۵ دقیقه مطالعه، ۱۵ دقیقه تفریح، ۱۵ دقیقه مطالعه و سپس ۱۵ دقیقه تفریح.
♨️اگر ساعتی از برنامه از دست رفت، بقیه برنامه را به خاطر آن خراب نکنید و با فکر کردن به آن، ذهن خود را مشغول نکنید.
5⃣ به یادسپاری👨🏻🎓؛ اگر نمیتوانید زمان مطالعهی خود را بیشتر کنید، بهتر است با روشهایی، بهرهوری و نتیجه آن را تقویت نمایید. راههای بسیاری برای به یاد سپاری وجود دارد؛ مانند شیوههای متداول که قطعاً خودتان نیز با آنها آشنا هستید مانند خلاصه نویسی، مرور، علامتگذاری و ...
⚠️توجه به این نکته مهم است که برای هر درس از کدام مهارت بهره بگیرید.
✅ مهارت های مطالعه بسیارند، می توانید برای آموزش آن ها به کتاب روان شناسی یادگیری دکتر علی اکبر سیف مراجعه نمایید.
امیدوارم موارد بیان شده برای شکوفایی تحصیلی شما مفید باشد.
در صورتی که نیاز به توضیحات بیشتری دارید در ارتباط بعدی📩 پاسخگو خواهم بود.
بهترینها را برای شما آرزومندیم!
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تحصیلی
#تربیت_فرزند
🌸سوال:
سلام دخترم کلاس چهارم هست ولی از کلاس اول به خاطر کرونا انلاین بودن امسال مدرسه رفتن ولی در درسهایش مشکل داره خیلی میخواند ولی وقتی سر امتحان میره نمیدانه چی بنویسه سطح نوشتنش ضعیف هست به نظر شما من باید چه کار کنم امسال درسش ضعیف هست ولی تلاشش زیاده خیلی درس میخوانه ولی هیچی نمی فهمد ممنون از شما
تازه اخلاقش هم تند شد بلند صحبت میکنه انگار مدرسه رفته بدتر شده
پاسخ #استاد_امیری 👇👇👇👇
سلام و عرض ادب
از ارتباط شما با مجموعهی مشاورهی نور🌅 سپاسگزاریم!
بابت صبر و شکیبایی شما نیز متشکریم!🌺
دغدغه و دلسوزی شما و انگیزه و پشتکار دخترتان تحسین برانگیز است. همان گونه که خودتان گفتید، تحصیل غیرحضوری در دوران شیوع بیماری کرونا لطمات جدی و بسیاری به دانش آموزان زده است. اخلاق تند دخترتان نیز می تواند به همین دلیل باشد. خود را با هم کلاسی هایش مقایسه می کند و هر چه تلاش می کند به نتیجه ی مناسب نمی رسد. همین دلیل برای اضطراب و در نتیجه پرخاشگری او کافیست. دخترتان می تواند با به کارگیری درست مهارت مطالعه به آرزوهایش برسد.
🔻مهارت مطالعه📖
1⃣ مطالعهی جمعی، گوش دادن به تدریس دوستان، تدریس برای دوستان یا خود شما و مباحثه با آنها در یادگیری بسیار تأثیر مثبتی دارد.
2⃣بخش مورد نظر از كتاب را به قسمتهاى كوچكتر تقسيم كند. هر قسمتى را مطالعه كرده و بفهمد. سپس به سراغ قسمت بعدى برود.
3⃣ مكان مطالعه را براى او جذّاب و با نشاط کنید. نور كافى، حرارت متناسب، وضعيت نشستن مناسب و بهکارگیری صحیح ابزار كمك آموزشی مناسب، در تحصيل و مطالعه بسيار مؤثر است.
4⃣. دخترتان را به نظم در مطالعه عادت دهيد مانند اینکه در ساعت مشخصی شروع کند و اتمام نیز در ساعت معين باشد. عدم اختلال در روند مطالعه و قطع كردن آن، از انحراف فكر و حواس جلوگیری می نماید.
در صورت نیاز به توضیحات بیشتر در ارتباط بعدی📩 پاسخگو خواهم بود.
بهترینها را برای دخترتان آرزومندم!
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تحصیلی
🌸سوال:
سلام من معدل سال هفتمم شده ۱۴ و هشتمم شده ۱۴ اگر نوبت دوم نهم را بخوانم ومعدل ۱۹بگیرم می توانم برم رشته ریاضی
پاسخ #استاد_امیری👇👇👇👇
سلام و عرض ادب
از ارتباط شما با مجموعه ی مشاوره ی نور🌅 سپاسگزاریم!
علاقه و پشتکار شما برای تحصیل مناسب و رسیدن به موفقیت های بزرگ، ارزشمند و تحسین برانگیز است.
بهتر است پاسخ سوال خود را از مشاور مدرسه یا اداره ی آموزش و پرورش مکان تحصیل خود جویا شوید. زیرا این موارد به قوانین تحصیل در آموزش و پرورش بستگی دارد که معمولا بسیار متغیر هستند.
امیدوارم این روحیه مثبت و بانشاط خود را تا صعود به قله های موفقیت حفظ نمایید.
موفق و پیروز باشید!🌺
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#روان_شناختی
🌸سوال:
سلام من یه جوون 20سالم مشکلم اینه که خیلی خجالتی ام وبابقیه نمیتونم ارتباط برقرار کنم حتی با آشنا وفامیل با کسی نمیتونم صمیمی بشم واین باعث شده که همیشه غمگین و تنها باشم و انگیزه مو برای کار و زندگی از دست بدم لطفا راهنمایی کنید 🙏
پاسخ #استاد_امیری 👇👇👇
سلام و عرض ادب
از ارتباط شما با مجموعهی مشاورهی نور🌅 سپاسگزاریم!
خجالت میتواند نمود جسمی و عاطفی داشته باشد. از علائم فیزیکی خجالت میتوان به دلآشوبه، گر گرفتن و سرخ شدن صورت، عرق کردن، لرزیدن یا کوبش قلب اشاره کرد. افراد کمرو غالباً با نشانههای روانی یا عاطفی متعددی همچون موارد زیر روبرو میشوند:
❌عصبی بودن
❌وسوسه برای کنارهگیری از اجتماع
❌نگرانی درباره دیدگاه دیگران درباره خود
❌کاهش اعتمادبهنفس، عزتنفس و راضی نبودن از وضعیت ظاهری خود
🔻دلایل خجالت
🔶 عزتنفس پایین؛ به دلایلی مانند سرزنش بیشازحد دیگران، کنترل گری والدین در کودکی، تمسخر توسط دوستان و ... حس ارزشمندی و خودباوری درون شما کاهش پیداکرده است. به این دلیل تصور میکنید در کنار اطرافیان چیزی برای گفتن ندارید و آنها از شما بهتر هستند.
🔶 ارتباط مؤثر؛ ممکن است شیوهی صحیح ارتباطگیری را ندانید. ارتباط مؤثر باعث جلب نظر دیگران و درنتیجه بالا رفتن عزتنفس شما میشود. ممکن است دوستانتان به دلیل داشتن مهارت ارتباطی مناسب توانسته باشند به موفقیتهایی دست پیدا کنند و این مسئله باعث سرخوردگی شما شده باشد.
🔻راهکارها
1⃣ اضطراب خود را کنترل کنید. خود گویی منفی و انتقاد از خود و تنش باعث میشود که یک موقعیت اضطرابآور بسیار دشوارتر شود. مشخصشده است که تفکرات منفی عامل اضطراب است و توجه و تمرکز را مختل میکند.
2⃣ اگر آرام باشید، بعید است که عصبی شوید؛ بنابراین اگر خجالتی هستید، یادگیری تکنیکهای آرامسازی نقش مهمی در راحتتر بودن در موقعیتهای اجتماعی دارد. مشاور میتواند به شما راهکارهایی دراینباره ارائه دهد. تمرینهای تنفسی یا آرامسازی کمک میکند تا آرامش خود را در جمع حفظ کنید. یکی از سادهترین و مؤثرترین تمرینهای آرامسازی این است که نفس عمیقی بکشید و بعد نفستان را به آهستگی بیرون بدهید. یکنفس عمیق بکشید و هوای بازدم را در ۴ شماره بیرون بدهید. این کار به آرام شدنتان کمک میکند. این تمرین را حتی میتوانید در حضور دیگران انجام دهید، البته بهتر است آن را ابتدا بهتنهایی تمرین کنید.
3⃣ بهتر است هنگامیکه تمرینهای آرامسازی را انجام میدهید، با داشتن تصوراتی مثبت و آرامشبخش، فکر کردن به تجربهای که آرزویش را دارید یا قرار دادن خود در موقعیت مطلوبی که میخواهید اتفاق بیفتد، تأثیر تمرین را افزایش دهید. پشتکار در انجام دادن این تمرینها و تصورات مثبت بسیار مؤثر است. این تکنیک را قبل از ملاقات با افراد جدید، شرکت در جلسه یا هر موقعیت دیگری که خجالتزدهتان میکند، امتحان کنید.
در صورت نیاز به توضیحات بیشتر در ارتباط بعدی📩 پاسخگو خواهم بود.
موفق باشید!
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#تحصیلی
🌸سوال:
سلام و عرض ادب خدمت شما مشاورین بزرگوار.من تازه عضو کانال شدم. میخواستم بدونم که با پسرم که علاقه به درس نداره اما به خاطر اسرار من داره ادامه میده. ما هر روز برای انجام تکالیفش بحث و دعوا داریم. هر دومون هم افسرده و خسته شدیم. هم من وهم پسرم به خاطر تکلیفهای عقب افتاده استرس شدید گرفتیم. من سیاتیک وتپش قلب گرفتم. پسرم هم جدیدا تکلیفش که عقب میفته و روی هم جمع میشه از استرس زیاد معده درد میگیره چون دائما تکرار میکنم که درسات زیاد مونده.پسرم کلاس چهارمه اگه خوب گوش کنه زود یاد میگیره.معلمش میگه سر کلاس دائما با چیزی حواسشو پرت میکنه.دائما هم از استرس زیاد موهای جلوی سرش رو دور انگشتش میپیچونه. جلو سرش کچل شده ازبس که این کارو میکنه.چیکار کنم؟؟؟؟؟لطفا راهنماییم کنید.ممنون از لطفتون.💐
پاسخ #استاد_امیری 👇👇👇👇
سلام و عرض ادب
از ارتباط شما با مجموعهی مشاورهی نور🌅 سپاسگزاریم!
نگرانی شما را از وضعیت نامناسب تحصیل پسرتان متوجه شدم. تحصیل مانند تمام فعالیتهای دیگر نیاز به مهارت دارد یعنی چگونه درس بخوانم؟ چگونه زمان را مدیریت کنم؟ با چه شیوهای مطالب را در ذهن بسپارم؟ و ... ما در مجموعهی مشاورهی نور تمام تلاش خود را برای ارائهی بهترین راهکارها به کار میبندیم. به نکاتی که در ادامه بیان مینمایم، توجه نمایید!
1⃣ مدیریت زمان⏰؛ برای اینکه فرزندتان بتواند ساعات بیشتری درس بخواند، برای او هدف گذاری نمایید. از بین اهداف 10 مورد را به عنوان اولویت انتخاب کند. برای آن اهداف برنامه ریزی مناسب انجام دهید.
2⃣ تمرکز👀؛ اسبابی که مانع توجه پسرتان میشود را بیابید و کنترل کنید؛ مانند اینکه هنگام درس خواندن از شلوغی منزل به سکوت کتابخانه پناه ببرد. تلفن همراه و شبکههای اجتماعی را هنگام مطالعه از او دور نگهدارید.
3⃣ عادت مطالعه📖؛ رفتارها، زمانها و مکانهای که بهتر میتواند درس بخواند را بیابید و در مسیر مطالعه از آنها استفاده کنید؛ مانند نور مناسب، سکوت، فضای با نشاط محیط مطالعه، تغذیه و خواب مناسب.
4⃣ برنامه ریزی🗓؛ دلایل به نتیجه نرسیدن برنامههای گذشته را نیز بررسی نمایید. در هر صورت برنامه باید چند مؤلفه داشته باشد. ۱. برنامه را ریز به ریز و دقیقه به دقیقه تنظیم نکنید بلکه ساعت به ساعت برنامه ریزی نمایید. ۲. اگر پسرتان توانایی مطالعهی مداوم را ندارد، مطالعات را ۱۵ یا ۳۰ دقیقه ای قرار دهد و بین آنها استراحت و تفریح تنظیم نماید؛ مانند اینکه ۱۵ دقیقه مطالعه، ۱۵ دقیقه تفریح، ۱۵ دقیقه مطالعه و سپس ۱۵ دقیقه تفریح. ۳. اگر ساعتی از برنامه از دست رفت، بقیه برنامه را به خاطر آن خراب نکند و با فکر کردن به آن، ذهن خود را مشغول نکند.
5⃣ به یادسپاری👨🏻🎓؛ اگر نمیتواند زمان مطالعهی خود را بیشتر کند، بهتر است با روشهایی، بهرهوری و نتیجه آن را تقویت نماید. راههای بسیاری برای به یاد سپاری وجود دارد؛ مانند شیوههای متداول که قطعاً خودتان نیز با آنها آشنا هستید مانند خلاصه نویسی، مرور، علامتگذاری و ... اما توجه به این نکته مهم است که برای هر درس از کدام مهارت بهره بگیرد.
👈🏻سخت گیری و تذکر مداوم به تحصیل مناسب پسرتان کمکی نمی کند بلکه اضطراب و استرس او را نیز بیشتر می کند و در آینده آسیب های جبران ناپذیری خواهد خورد. پس سعی نمایید با گفتگو علت عدم علاقه او را بیابید و برای برطرف شدن آن ها کمکش کنید.
امیدوارم موارد بیان شده برای شکوفایی تحصیلی پسرتان مفید باشد.
در صورتی که نیاز به توضیحات بیشتری دارید در ارتباط بعدی📩 پاسخگو خواهیم بود.
بهترینها را برای شما آرزومندیم!
____
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
✨🇮🇷✨🇮🇷✨🇮🇷✨🇮🇷
🔹به شکرانه چهل و چهارمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی
🔸برگزاری ١٠ وبینار با موضوع
آرامش و سلامت خانواده در دهه فجر
🔺با حضور اساتید برجسته مشاوره اسلامی
🗓تاریخ ١٢ الی ٢٢ بهمن ماه ١۴٠١
🕦ساعت ١٨ الی ٢٠
لینک شرکت 👇👇
https://engage.shatel.com/b/jam-mfn-1pi-w9r
💠@khanevade_firoozeie
ارتباط باادمین:
@yadeyar_mehraban
#خانواده_مهدوی
#خانواده_طراز_اسلامی
✨🇮🇷✨🇮🇷✨🇮🇷✨🇮🇷
💠مرکز مشاوره تخصصی مسجد مقدس جمکران با همکاری گروه تبلیغی اسوه زندگی💠
#زناشویی
سلام وخسته نباشید
من ٣١سال دارم ١۵ ساله ازدواج کردم
در اوایل ازدواج با همسرم دچار اختلافاتی شدیم که مسایل به خانواده ها هم کشیده میشد ولی الان یعنی چندین ساله که الهی شکر با همدیگر من وشوهرم مشکلی نداریم
خانواده من خیلی تلاش میکنند که رابطه من وهمسرم خوب باشه ودر مشکلات به ما کمک میکنند ومن اصلا به روی او نمیاورم که خانواده او به فکر ما نیستند
اما اگر من به خانه پدر شوهرم رفتم حتی برای یک بار
اختلافات ما شروع میشود
مادر شوهر هم به رحمت خدارفته ٢٠ سال پیش.
وتمام تصمیمات انها را خواهر شوهرام ودو نفر از جاریهام میگیرند
وقتی انها من رو میبینند حتی از سلام کردنم هم
ایراد میگیرند وبرای شوهرم غیبت من رومیکنند
یا اینکه کنا رهمدیگر مینشینند چه در کنارشان باشی چه دور تر بنشینم شروع میکنند به مسخره کردن من وبلند بلند خندیدن ومن رو جلو چشم همه کوچک میکنند وشوهرم هم طرفدار انهاست
وجلو انها نمیایستد ویا تذکر هم نمی دهد واگ من هم تذکر دهم وابراز ناراحتی کنم برایشان اصلا مهم نیست وحتی شاد تر میشوندوخنده هاشان رو بیشتر مینند در اصل از تمام کار ها ی من ایراد میگیرند وحتی لهجه ی حرف زدنم هم مورد تمسخر قرار میدهند ومرا جلو چشم همسرم وبقیه خوار کردندولی من به همسرم محبت میکنم ولی حرف ها ومسخره های انها کار من رو خنثی میکنه نمیخواهم از خودم تعریف کنم شاید ید کاستی هایی هم داشته باشم وهیچ کس بی عیب نیست ولی خداشاهد هست که با ابرو و مودب هستم وبی احترامی به انها نکردم و احساس میکنم که از حسادتشان است که مرا اذیت میکنند
حالا از شمامیخواهم راهنماییم کنید که مقابل مسخره کردناشون چه کار کنم وچه کار کنم که بر مکر وحیله ها شون پیروز بشم؟ چون من یک نفر م وانها تعدادشون زیاد هست وهر کدام به با دیدن من به یک شکل حال من رو میگیرند
👇👇#استاد_شورورزی👇👇
سلام و احترام
از دو جهت میشه بررسی کرد😎
💫 جهت اول اینکه زمانی که همسرتان با آنان همراهی میکند چه کنید؟🤔
💫 جهت دوم اینکه در مقابل اطرافیان که تخریب ، تحقیر ، عیب جویی میکنند چه باید کرد؟😔🤔🤔
نسبت به جهت اول بهترین راه ، سریعترین راه و تاثیرگذارترین راه اینه که با همسرتون به تبادل گفتار نسبت به رفتارش بپردازید . یعنی با لحنی آرام 😉و مهربانانه اما قاااطع 😊 حسی که بهتون دست میده از این رفتارش رو بیان داشته باشید و در مرحله بعد میتوانید ذهنش را به چالش بکشید
مثلا مـــــــیـتـونــــید بـــگیـــــد کـــــــه
اگر چنین رفتاری رو من مرتکب میشدم چه حسی بهت دست میداد؟😔😔
از جهت دوم رو میخام با توجه به روایات پاسخ بدم بهتون
امام علی علیه السلام در این باره فرمودند:
«ایاک وَ مُعاشَرةَ مُبْتَغی عُیوبِ النّاسِ فَانَّهُمْ لَمْ یسْلِمْ مُصَاحِبُهُمْ مِنْهُمْ»
«از معاشرت با عیب جویان بپرهیز زیرا همنشین آنها از عیب جویی آنها در امان نمی ماند». پس سعی کنید تا حد امکان در جلساتشان شرکت نداشته باشید.(البته نه در ابتدای امر بلکه بعد از فراگرفتن مهارت و رفتار درست و عدم تغییر انها)
خب حالا گاهی اوقات نمیشه شرکت نکرد در مهمانی ها در این مواقع چه باید کرد؟
بهترین راهکار #بی_اعتنایی میباشد
راهی که برای جلوگیری از اشاعۀفحشا و مبارزه با عیب جویان وجود دارد، بی اعتنایی به افرادی هست که می خواهند با عیب جویی از دیگران، شخصیت آنها را خرد کنند. در واقع این گونه افراد معمولا منتظر هستند تا عکس العملی انجام دهید و خودشون رو آماده کردن برای پاسخ دادن به عکس العملتون که با بی اعتنایی ، بیشتر آنها اذیت میشوند.
✔️و در آخر هم دو نکته رو به شما یاداور شوم که :✔️
زمانیکه در معاشرت با افرادی قرار می گیرید که شما را خوار می کنند😡
۱- با تحقیر کردن متقابل، کارشان را تلافی نکنید.(که البته فرمودید اینکار را انجام نداده اید ولی بیان داشتم که در آینده ها نیز اگر فشار روحی و روانی زیادی بر شما متحمل شدند باز هم بهترین کار بی تفاوتی است)
۲- طرز برخوردشان چیزهای زیادی در مورد آنها به شما می گوید، به راحتی می توانید درک کنید که دلیل همه این کارها، خشم و نفرتی است که وجودشان را فراگرفته و خودشان باید با آن کنار بیایند نه شما.
_
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸
403.8K
سوال :
✅جنسیت:خانم
✅سن:24
✅مدت شروع مشکل:بچگی
✅اقدام های انجام گرفته برای حل مشکل:مشاوره، تحقیق در گوگل، تلاش برای ترک
✅شغل خود و همسر :خانه دار، کارمند
✅تحصیلات:لیسانس
سلام
من از بچگی زود گریه ام میگرفت
مثلا با دختر عمو دعوام میشد من گریه میکردم، اون گریه نمیکرد، یا مجرد بودم با والدین بحثم میشد گریه میکردم، الانم همسرم چیزی میگه بهم یا یهکم بدخلقی کنه گریه میکنم، چند بار خواستم جلوی خودم بگیرم اما نشد، همسرم میگه سره هر چیزی گریه کنی که نمیشه 😔
___
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
473.6K
👌 #استاد_شورورزی👇👇
سوال : پسرم دوست داره باهاش بازی کنه ودخترم دقيقا متوجه نیست که چطوری بازی کنه که داداشش حرص نخوره واینکه وقتی داداشش سریه موضوع داره حرص میخوره نمیدونه چطوری بحث راعوض کنه ويا مثلآ وقتی برادرش عصبانیه داره جيغ میزنه یاگریه میکنه میگم تاجاییکه بخودش یابه چیزیی یاکسی آسیب نزده بهش توجه نکنید خودش خيلی زوداروم میشه ولی اهمیت نمیدن وخوب البته حرکاتش براش جالبه وبنظرش خيلی بامزه هستش میگ نمیتونم نخندم یابی تفاوت باشم
___
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
160.6K
👌 #استاد_شورورزی👇👇
سوال : چطور خانوادهام رو راضی کنم برای مشاوره؟ چون مطمئنم ناراحت میشن و قبول نمیکنن
و اینکه خانواده اگه برن مشاوره چطور ممکنه مشکل ازدواج حل شه؟
___
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼
#ازدواج
سلام یه سوال دارم اینه که صیغه کوتاه مدتوشرایطشوبگیدوصیغه هایی که ۵۵ساله میگویند هم توضیح بدید
👇#استاد_گلوردی👇
سلام وقت بخیر
عقد موقت همان شروط عقد دائم را دارد البته با چند تفاوت:
1⃣ تعیین مدت در عقد موقت لازم است.
2⃣ تعیین مهریه در عقد موقت لازم است.
3⃣ در عقد موقت نفقه زن بر عهده مرد نیست.
4⃣ در عقد موقت زوجین از یکدیگر ارث نمی برند.
5⃣ متن و الفاظ صیغه متفاوت است.
6⃣ میزان عده زن در عقد موقت متفاوت است.
💠 در مورد عقد موقت طولانی مدت؛ برخی از مراجع عقد موقت طولانی مدت را صحیح نمی دانند.
برای اطلاعات بیشتر با دفتر مرجع تقیلدتان تماس حاصل فرمایید.
__
📲 سوال از مشاور : @nooronline
☎️ در خواست مشاوره تلفنی : @tellnoorpsy
🚨 کانال مشاوره آنلاین :
https://eitaa.com/joinchat/2247295048C66ca24f3e8
🌸
🌼
🌸🌼
🌼🌸🌼